Internationale Vrouwendag Citaten Voor Vriendin

International Womens Day Quotes for Girlfriend

De Internationale Vrouwendag is een jaarlijks evenement dat de prestaties van vrouwen viert en hen bewust maakt van het belang van vrouwen in de samenleving. De dag is ook een oproep tot actie om de gendergelijkheid te versnellen.

Op een dag als deze is het heel belangrijk dat je je vrouw viert, en haar laat weten hoe trots je op haar bent. Vergeet niet dat achter elke succesvolle man een vrouw staat die hem altijd heeft bijgestaan en gesteund in elke moeilijke situatie.

Internationale Vrouwendag is het perfecte moment om je vrouw te bedanken voor haar aanwezigheid in je leven, en haar ook aan te moedigen en te waarderen voor alles wat ze doet.

De Internationale Vrouwendag citaten voor vriendin hieronder zijn krachtige en mooie citaten die je kunt gebruiken om je vrouw te vieren.

Internationale Vrouwendag Citaten voor Vriendin

De wereld is van jou. Je bent een sterke en mooie vrouw. Ik ben dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn mooie vriendin.

1. Vandaag, 7 maart, is het Internationale Vrouwendag, en ik laat jullie zien hoe dankbaar ik ben voor jullie liefde en steun. Happy International a Day, my love.

2. Jij bent de koningin van mijn hart, mijn ziel en mijn leven. Elke minuut van de dag ben ik dankbaar dat ik jouw man ben en de gelukkigste man ter wereld. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

3. Wat ik het meest koester is de aanwezigheid van je lieve glimlach, de schittering in je mooie ogen, en de manier waarop je me aan het lachen maakt en mijn wereld verlicht met slechts een gesprek vol vriendelijkheid, liefde en gelach. Jij verdient het beste. Gelukkige Internationale Vrouwendag, schatje.

4. Mijn dame, je verdient al het goede dat in deze wereld komt. Bedankt dat je van me houdt. Ik ben zo trots op al je prestaties. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

5. Ik word elke dag door jou geïnspireerd. Ik ben God dankbaar voor het soort vrouw waar hij mij mee gezegend heeft. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn liefste.

6. Je bent alles wat een meisje moet zijn en meer. Ik ben zo trots op alles wat je achter gesloten deuren doet. Ik kan niet wachten om meer van je prestaties te vieren. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

7. Gelukkige Internationale Vrouwendag voor jou, mijn liefste. Jij bent één van de vrouwen die elke dag actie onderneemt om de wereld te verbeteren. Ik hou van je.

8. Je inspireert me om het beter te doen. Ik hou je hand vast en bedank je voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

9. Je bent de koningin van mijn hart, de heerser van mijn ziel en je zult altijd de belangrijkste vrouw in mijn leven zijn. Gelukkige vrouwendag, schatje.

10. Ik ben dankbaar voor alle unieke en getalenteerde vrouwen die ik in mijn leven heb ontmoet, maar jij ook, omdat je me inspireert om elke dag beter te worden. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

11. Vrouwendag is belangrijk voor mij omdat het een kans is om de kracht en het potentieel van mijn lieve vriendin te vieren. Ik hou zoveel van je, en gelukkige Internationale Vrouwendag.

12. Je bent een vrouw. Dochter. Zuster. Vriendin. Baas. Dame Baas. Je bent alles, en er is geen grens aan wat je kunt bereiken. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

13. Je bent mooi, je bent krachtig, je bent geliefd. Je inspireert me om elke dag geweldig te zijn. Ik groet je, schat. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

14. Vandaag vier ik je kracht, leiderschap en alle prestaties. Ik hou zoveel van jullie. Fijne Internationale Vrouwendag.

15. Elke vrouw verdient het om zich zelfverzekerd en mooi te voelen. Elk moment is een kans om vrouwen te vieren. Daarom vier ik de vrouw die van mij een complete man heeft gemaakt. Gelukkige Internationale Vrouwendag, baby.

16. Vandaag, en elke dag, word ik geïnspireerd door de kracht van vrouwen, vooral door jou, mijn lief. Ik groet je. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

17. Vrouwen zijn het hart van elk huis. Vandaag vier ik jullie geest, kracht en macht. Gefeliciteerd op Internationale Vrouwendag.

18. Ik vier je omdat je een stoere vrouw bent die golven blijft maken. Je inspireert me, schatje. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

19. Ik ben zo dankbaar dat ik je aan mijn zijde heb. Je bent de beste vriendin ooit. Ik kon me niemand beters wensen. Ik koester onze vriendschap keer op keer. Gelukkige Internationale Vrouwendag, schoonheid.

20. Vandaag is het internationale vrouwendag, maar elke dag ben je een internationale mysterieuze vrouw, met je eigen unieke en geheime krachten. Ik ben gezegend je te kennen en van je te houden. Gelukkige IWD.

21. Hoe sterker we samen zijn, hoe meer onze stemmen worden gehoord, vandaag en elke dag. Gelukkige Internationale Vrouwendag, liefde.

22. Een krachtige vrouw maakt het verschil in onze wereld vandaag, Gelukkige Internationale Vrouwendag, de liefde van mijn leven.

23. Gelukkige vrouwendag voor de vrouw die mijn leven verlicht als geen ander. Of het nu met een vriendelijk woord is, een verrassingslunch of zo’n goedkoop gedicht, je laat me elke dag zien waarom ik zo gelukkig ben dat we elkaar gevonden hebben. Deze vrouwendag – en elke dag – is het twee hoeraatjes voor vrouwen.

24. Je bent een constante bron van inspiratie. Ik wens je een geweldige vrouwendag, lieverd.

25. Over de hele wereld wordt deze dag gevierd met parades, politieke toespraken en evenementen die de rechten van vrouwen en hun prestaties promoten. Gelukkige Internationale Vrouwendag, schatje.

Gelukkige vrouwendag voor vriendin

Je bent een sterke, slimme, veerkrachtige en inspirerende vrouw. Ik ben zo dankbaar dat ik je in mijn leven heb – ik vier je vandaag en elke dag. Gelukkige vrouwendag.

26. De wereld heeft meer sterke, onafhankelijke vrouwen nodig zoals jij, die me elke dag inspireren. Je bent niet te stoppen en ik ben er trots op dat jij mijn meisje bent. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

27. De beste manier om de laatste winter af te schudden is door vrouwen te vieren. Ik vier jullie met een glimlach op deze speciale dag. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

28. Ik wens mijn vriendin een gelukkige Internationale Vrouwendag. Ik ben zo dankbaar voor haar en alle vrouwen in mijn leven.

29. Ik hou zoveel van je. Ik wens je een onvergetelijke Internationale Vrouwendag.

30. Op het meisje dat mijn hand vasthoudt terwijl ik naar zonsondergangen kijk, schoonheid ziet in de simpele dingen van het leven en me uitdaagt een beter mens te zijn. Gelukkige Internationale Vrouwendag!

31. Je bent zo geweldig, baby. En jij bent ook mooi. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

32. Omdat je een felle, onverschrokken, onafhankelijke vrouw bent en ik niet trotser kan zijn dat je de mijne bent. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

33. Vandaag is het Internationale Vrouwendag, en het vervult me met zoveel vreugde dat ik de persoon heb gevonden die me het gelukkigst maakt. Geniet van de dag.

34. Ik wil dat je weet dat het grootste geschenk dat je kunt verdienen, respect voor jezelf is. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

35. Ik geloof in vrouwen. Ik geloof in hun kracht, ik geloof in hun passie, ik geloof in hun stem; ik geloof in jou. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn liefste.

36. Vandaag en elke dag, zijn we dankbaar voor sterke vrouwen overal. Vooral degene die van ons houdt. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

37. In de lange geschiedenis van de mensheid zijn er altijd mensen geweest die opstapten en doorzetten om de situatie voor anderen te verbeteren. En dat waren altijd vrouwen. Vandaag vieren we jou, mijn liefste. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

38. Je bent zoveel meer waard dan je jezelf toeschrijft. Ik hou van je. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

39. Je bent aardig voor de wereld; geen wonder dat de wereld aardig voor je is. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn liefste.

40. Gelukkige Internationale Vrouwendag aan mijn droomvrouw, mijn toekomstige vrouw, een krachtige en inspirerende vrouw. Ik hou van je.

41. Waar je ook bent, vrouw zijn is een avontuur. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn schat.

42. Denk eraan, je bent een koningin, dus wees koninklijk! Gelukkige Internationale Vrouwendag.

43. Je bent een slechterik. Je bent mooi. Je bent een geweldige vrouw. Ik hou van je op deze Internationale Vrouwendag, en voor altijd.

44. Elke vrouw is een kunstwerk. Wees vandaag en elke dag je beste zelf om je te inspireren de beste versie van jezelf te zijn. Gelukkige Internationale Vrouwendag, baby.

45. Ik wens je een dag waarop je alleen door dankbaarheid wordt omringd. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn meisje. Ik hou van je.

46. Het is Internationale Vrouwendag. Je bent een felle, krachtige, onafhankelijke vrouw en ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben. Ik hou van je.

47. Blijf streven naar een betere, sterkere, snellere vrouw. Tot u, zeg ik « Gelukkige Internationale Vrouwendag! »

48. Op deze dag vier ik de enige vrouw in mijn leven, en ook haar kracht en prestaties. Gelukkige Internationale Vrouwendag!

49. Vergeet niet dat vrouwenrechten mensenrechten zijn. En we verdienen allemaal een wereld waarin we kunnen gedijen en slagen. Gelukkige Internationale Vrouwendag, baby.

50. Wat is een dag om vrouwen te vieren als je ze niet de lof geeft die ze verdienen? Ik hou echt van je en ik zal alles voor je doen, mijn liefste. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

Internationale Vrouwendag Wensen aan Vriendin

Vandaag en elke dag, vier ik de vrouw die je bent! Je bent mooi, bewonderenswaardig en fascinerend. Geniet van je dag vandaag en elke dag. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

51. Vrouwen zijn de vaten waardoor liefde en leven worden gecreëerd. Ik vier u vandaag, mijn koningin. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

.

52. Ik wil dat de hele wereld weet hoe mooi je bent. Je maakt van mij een betere man en daarom hou ik van je. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

53. Droom groot en maak je dromen waar. En laat niemand je vertellen wat je wel en niet kan doen. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn beste meid.

54. Je kunt alles doen wat je wilt. Je zult alles doen wat je wilt doen. Je bent vrij om alles te zijn wat je wilt, en ik zal er zijn om je altijd te steunen. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

55. Ik wil alle vrouwen, vooral mijn vriendin, een fijne Internationale Vrouwendag wensen. Bedankt voor alles wat jullie doen en blijf vechten voor gelijkheid.

56. In een maatschappij die stijl vaak prees boven inhoud, kan het moeilijk zijn voor vrouwen om zich gewaardeerd te voelen voor hun prestaties. Ik heb het geluk dat ik jou als partner heb, en jouw talent en vaardigheden zijn net zo belangrijk als de mijne. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

57. Gewoon een herinnering dat je de bom bent, en je verdient niets anders dan het beste. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn favoriete vrouw ter wereld.

58. Wees je eigen beste vriend. Wees het meisje dat lacht, dat kan lachen, dat mensen zich beter kan laten voelen als ze down zijn. Wees je kampioen. Dat is zelfliefde. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

59. Gelukkige internationale vrouwendag aan alle stoere vrouwelijke bazen, vooral mijn lieve vriendin. Ik hou meer van je dan het leven zelf.

60. Mijn meisje doet alles beter. En ik bedoel alles. Het is tijd om je te vieren, mijn dame. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

61. Elke dag maak je een verandering. Elke dag inspireer je iemand, of het nu met je glimlach, je woorden of je acties is. Gelukkige IWD.

62. Hé schat, gelukkige internationale vrouwendag. We vieren het met een drankje speciaal voor jou.

63. We hebben een lange weg afgelegd, maar er zijn nog een paar kilometers te gaan. Je bent een geweldige vrouw die het pad blijft effenen en een impact maakt. Ik groet u. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

64. Jouw moed, kracht en schoonheid helpen mij te streven naar een betere wereld. Ik ben dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

65. Een vrouw is de volle maan voor de sterren van haar man. Vandaag ben ik dankbaar voor alles wat je bent, en alles wat je doet. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

67. De meest succesvolle vrouwen leerden zichzelf te beheersen voordat ze hun carrière beheersten. Bedankt dat je mijn inspiratie bent. Gelukkige IWD.

68. Aan de meest geweldige vrouw in mijn leven, gelukkige internationale vrouwendag. Ik hou te veel van je.

69. Gelukkige Internationale Vrouwendag. Ik hou ervan dat je mijn meisje bent.

70. Je bent de enige geweldige vrouw in mijn leven, en ik wens je een gelukkige Internationale Vrouwendag. Ik waardeer alles wat je doet, elke dag en ik ben zo blij dat we een ding zijn.

71. Gelukkige Internationale Vrouwendag aan mijn vriendin, zakenpartner en beste vriendin. Ik hou van je.

72. Gelukkige Internationale Vrouwendag aan de vrouw die me elke dag inspireert en al mijn dromen mogelijk maakt. Ik hou van je.

73. Jij bent de vrouw waar ik van hou. Op onbevreesd zijn, moed hebben en onvoorwaardelijk jezelf zijn. Gelukkige Internationale Vrouwendag, baby.

74. Het is een speciale dag om je kracht, veerkracht en prestaties te vieren. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn liefste.

75. Vandaag vier ik alle dingen die jullie elke dag doen om onze wereld beter te maken. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

Internationale vrouwendag bericht voor vriendin

Ik vier jou. Ik vier je kracht, vreugde en prestaties. Je bent alles. Je bent onbeschrijfelijk. Bedankt dat je een beter mens van me maakt en me elke dag inspireert. Ik hou van je. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

76. Je bent meer dan een vrouw. Je bent een superheld. Gelukkige Internationale Vrouwendag, liefde van mijn leven.

77. Denk aan de vrouwen die een verschil hebben gemaakt en maken in mijn leven, vooral degene met wie ik nu ben. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

78. Vandaag, en elke dag, vier ik de onverschrokken vrouw die verliefd op me is. Bedankt dat je niet bang bent om jezelf te zijn. Ik stuur je virtuele knuffels en kusjes. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

79. Ik hoop dat je je elke dag krachtig en waardevol voelt, niet alleen vandaag. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

80. Wees je eigen soort mooi, zelfverzekerd en zelfverzekerd. Je bent geboren in een wereld van eindeloze mogelijkheden. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

81. Gelukkige Internationale Vrouwendag aan alle sterke en geweldige vrouwen in mijn leven, vooral de liefde van mijn leven. Ik hou van je.

82. Op deze speciale dag, moge je blijven leunen in al je inspanningen. Gelukkige Internationale Vrouwendag, baby.

83. Het is Internationale Vrouwendag; een dag om de prestaties van vrouwen overal te vieren en een herinnering dat we nog zoveel te doen hebben. Gelukkige vrouwendag, mijn schat. Blijf doorgaan.

84. Niet alle superhelden dragen capes. Jij bent de beste onder de vrouwen. Gelukkige Internationale Vrouwendag, Wonder Woman.

85. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik ben je dankbaar. Gelukkige Internationale Vrouwendag, schatje.

86. Je bent de koningin van mijn hart. Bedankt dat je mijn beste vriendin bent en me bij elkaar houdt als niemand anders dat kan. Je bent een zegen en ik heb geluk dat je mijn vriendin bent. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

87. We zitten allemaal samen op deze reis. Blijf ons inspireren, Girlboss. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

88. Vandaag denk ik aan hoe ver we gekomen zijn en hoeveel er nog te gaan is, maar ik ben vooral dankbaar voor deze geweldige vrouw voor me. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

89. Hou van deze dag, elke dag. En weet dat ik van je hou. Je bent slim en mooi, maar dat weet je al. Ik wens je een geweldige Internationale Vrouwendag.

90. Gelukkige Internationale Vrouwendag aan een van mijn favoriete vrouwen in de hele wereld. Ik hou van je.

91. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om u een betoverende Internationale Vrouwendag te wensen. Ik hou van jullie.

92. Gelukkige Internationale Vrouwendag! Ik zou het niet zonder jou kunnen, mijn dame. Veel liefs van mij.

93. Gelukkige Internationale Vrouwendag aan de vrouw die me geleerd heeft en nog steeds leert dat vrouwen zoveel meer zijn dan de stereotypen en de statistieken. Ik hou van je met mijn leven.

94. Je bent sterk, intelligent en onafhankelijk. Het is een eer om elke dag ontzag te hebben voor je kracht. Gelukkige Internationale Vrouwendag!

95. Vrouwen zijn het gezicht van de veerkracht, zij vechten al sinds mensenheugenis en houden de strijd vol – maar verliezen de hoop nog niet. Dank u dat u een van de vrouwen met waardigheid bent. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

96. Gelukkige Internationale Vrouwendag. Vandaag gaat het om het vieren van vrouwen en de prestaties die ze hebben bereikt. Ik ben blij dat ik jou vier, mijn schatje. Veel plezier.

97. Je bent de liefste, slimste, creatiefste en zorgzaamste persoon die ik ken. Gelukkige Internationale Vrouwendag, mijn vriendin.

98. Je bent dapper, mooi, bevoegd en grenzeloos. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

99. Je bent een geschenk voor ons allemaal. Je bent net zo revolutionair, krachtig en waardevol als elke mannelijke leider in de geschiedenis. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

100. Je bent een ster, en ik ben blij dat ik mijn leven met je deel. Gelukkige Internationale Vrouwendag.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling Internationale Vrouwendag citaten voor vriendinnen te bekijken.

Ik weet ook zeker dat ze je band met je vriendin zullen versterken. Vriendelijk laat uw opmerkingen vallen en deel ze met anderen. Dank u.