It Takes Time To Heal A Broken Heart Quotes

It Takes Time to Heal a Broken Heart Quotes

Wanneer je door de pijn van een gebroken hart gaat, is het moeilijk voor te stellen dat het ooit beter zal worden. Gevoelens van hopeloosheid, hulpeloosheid en ernstige eenzaamheid begeleiden een gebroken hart. Soms is het moeilijk voor te stellen dat het ooit beter zal worden.

Na een scheiding is het normaal om je verdrietig en een beetje hulpeloos te voelen. Maar verlies je vertrouwen niet. Je komt sneller terug dan je denkt, en alles wordt beter, maar niet zoals je denkt. Je zult door fases van zelftwijfel gaan en je afvragen waarom je dit niet achter je kunt laten. Maar je zult een manier vinden om het los te laten en opnieuw te beginnen.

De pijn van een gebroken hart kost tijd om te genezen, er is geen tovermiddel, dus hier zijn enkele verbazingwekkende verzamelingen van het kost tijd om een gebroken hart te genezen citaten die kunnen helpen in het proces. Er is immers maar één positieve gedachte nodig om een negatieve mindset te veranderen in een positieve.

It Takes Time to Heal a Broken Heart Quotes

Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Als je hart gebroken is, is dat een moeilijke tijd. Je hebt het gevoel dat je nooit over de pijn heen komt die iemand je heeft aangedaan. Gun jezelf de tijd om je pijn te voelen en help hem dan te genezen.

1. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, maar tijd is een groot genezer.

2. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, maar als je het de ruimte geeft en de pijn loslaat, zal het vanzelf genezen.

3. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, maar als je de juiste manieren leert om met pijn om te gaan, kun je er zo goed mogelijk mee omgaan.

4. Zorgverleners zeggen dat het tijd kost om een gebroken hart te genezen. Maar natuurlijk is de reis voor iedereen anders.

5. Het genezen van een gebroken hart is vaak een van de onverwachte uitdagingen van het leven. Het kan tegelijkertijd pijnlijk, moeilijk en vreugdevol zijn.

6. Genezing is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven als je probeert de draad weer op te pakken na een verbroken relatie.

7. Het hart is een kwetsbaar orgaan. Het kan genezen, maar het heeft tijd nodig om het te verwerken, te accepteren en verder te gaan. Als je hart gebroken is, kun je niet zomaar stoppen met het voelen van pijn.

8. Liefdesverdriet is nooit makkelijk. Maar na verloop van tijd zal de pijn verzachten en zul je je uiteindelijk beter voelen.

9. Kom over je scheiding heen en leer weer lief te hebben. Zoek nu de hulp die je nodig hebt.

10. Je kunt het genezingsproces niet versnellen, maar opnieuw verliefd worden zal het wat versnellen.

11. Alleen met echte liefde en begrip kunnen we onze gebroken harten genezen.

12. Het is waar. Uit elkaar gaan is nooit gemakkelijk, maar de tijd heelt alle wonden. Blijf niet stilstaan bij je ex-partner; de beste manier is om verder te gaan. Blijf bezig, en geef je geest geen kans om af te dwalen. Het zal niet makkelijk zijn, maar uiteindelijk kom je er wel overheen. Er is dat gezegde, « tijd heelt alle wonden ». Het is waar!

13. Soms neemt de pijn af. Maar soms is de pijn zo groot dat hij je achtervolgt. Het blijft je voor altijd bij. Je bent misschien nooit meer dezelfde na zo’n verlies, maar dat betekent niet dat je je niet meer gelukkig kunt voelen. Het betekent alleen dat je een ander soort gelukkig bent dan voorheen. Een beter soort geluk.

14. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Waarom leid je jezelf in de tussentijd niet af met deze romige dip?

15. We weten dat het soms voelt alsof een gebroken hart nooit zal genezen. Maar ook al wordt de pijn erger voordat hij beter wordt, je hebt nog een lang en mooi leven voor je!

16. Verdriet is moeilijk te hanteren. Er zijn geen goede of verkeerde manieren om te rouwen, maar geef jezelf de ruimte en de tijd om te genezen als je je na een paar weken vast voelt zitten.

17. Het maakt niet uit of het vijf dagen, vijf maanden of vijf jaar geleden is. Je komt er wel overheen, het is gewoon een kwestie van tijd.

18. Tijd om de huidige staat van je hart te omarmen dat vorig jaar verliefd werd.

19. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Het jaar is voorbij gevlogen, dus het is tijd om de balans op te maken van je hart en je emoties onder ogen te zien.

20. Elke dag dat je leeft herinnert je eraan dat je weer een dag hebt overleefd. Je wordt eraan herinnerd dat het leven doorgaat zonder hen, en dat er belangrijkere dingen in de wereld zijn dan een gebroken hart. Het kost tijd om de littekens te genezen, maar het is mogelijk.

21. Als je een moeilijke tijd doormaakt, zeggen mensen vaak dat de tijd je wonden zal helen. Dit kan irritant zijn om te horen, vooral als je pijn hebt. Het komt wel goed met je. Het is gewoon een kwestie van tijd.

22. Het spijt me zo voor de pijn die het je heeft veroorzaakt. Ik weet dat het pijn doet, maar maak je geen zorgen want het komt goed. Het is gewoon een kwestie van tijd.

23. Hartzeer kan verwoestend zijn, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat je je weer heel voelt.

24. De pijn van een gebroken hart kan ondraaglijk lijken, maar na verloop van tijd wordt het beter. Geef jezelf de tijd om te genezen.

25. Sorry voor de plotselinge pijn en hartzeer die je hebt gevoeld. Het zal beter worden. Het heeft alleen tijd nodig.

26. Ja, het komt goed met je. Maar het kan tijd kosten, tijd voor de pijn afneemt en tijd voor genezing.

27. Wist iemand altijd al je pijn. Maar het is niet jouw schuld. Ik hoop dat dit je snel zal genezen. Je hebt tijd nodig om te verwerken wat er gebeurd is. Je zult klaar zijn om verder te gaan als je jezelf die tijd hebt gegeven.

28. Het is moeilijk om verder te gaan, maar het is ten goede. Iedereen zal je pijn doen; je moet gewoon degenen vinden die het waard zijn om voor te lijden. Je leert verder te gaan, dag voor dag, en je zult je snel beter voelen.

29. Genezing gebeurt omdat we, met behulp van de tijd, weer leren liefhebben en lachen en ons hart openstellen voor alles wat het leven te bieden heeft.

30. Alles gebeurt met een reden. De pijn van vandaag is de kracht van morgen.

Time Heals a Broken Heart Quotes

Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, en het zal ook tijd kosten om het vertrouwen te kweken dat nodig is om je onzekerheden te herstellen. Dwing jezelf niet om je beter te voelen, gewoon omdat je denkt dat het zou moeten.

31. Je kunt niet teruggaan en het begin veranderen, maar je kunt beginnen waar je bent en het einde veranderen.

32. Wij geloven dat de beste, meest gezonde huidverzorgingsroutine er een is waarin je investeert en waaraan je je verbindt. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, en het kost tijd om een gezonde, sterke huid te kweken.

33. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, en het kost tijd om een gezonde, sterke huid te kweken.

34. De pijn van een verloren liefde is meestal intens. Iedereen voelt liefdesverdriet en de pijn die het met zich meebrengt. Maar de tijd zal je wonden helen en je helpen verder te gaan naar een beter leven.

35. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Als je rouwt, is het belangrijk om de tijd te nemen om te genezen.

36. Het menselijk hart is kwetsbaar. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, en tijd kost tijd.

37. Tijd heelt de meeste wonden, en als je tijd hebt besteed aan het genezen van je gebroken hart en geen resultaat hebt gezien, is het misschien tijd om iets nieuws te proberen.

38. Tijd heelt niet alle wonden. Je moet de tijd nemen om te herstellen van een gebroken hart en jezelf toestaan te voelen wat je moet voelen.

39. Het genezen van een gebroken hart vereist geduld en de ervaring van tijd. Het is niet gemakkelijk, maar het zal beter worden als je voor jezelf zorgt.

40. Het leven gaat door. Je komt wel over je gebroken hart heen. Je zult de juiste persoon vinden. Maar het kost tijd. Veel tijd.

41. Tijd kan de beste vriend of de ergste vijand zijn. Als de tijd verstrijkt, genezen we van pijn en verdriet. Uiteindelijk zijn we sterker. Maar ik ga niet liegen, het kost tijd…

42. We maken allemaal wel eens in ons leven een gebroken hart mee. Of het nu gaat om het verlies van een geliefde of een mislukte relatie, de emotionele pijn is altijd moeilijk.

43. Neem de tijd om te genezen en in contact te komen met je gevoelens. Neem de tijd om je met jezelf te verbinden. Neem de tijd om aandacht te schenken en te horen wat je zegt. Het maakt een verschil.

44. Neem de tijd om te genezen. Zoek contact met vrienden en familie. Neem de tijd om met jezelf in contact te komen. Neem de tijd om aandacht te schenken en te horen wat je zegt. Het maakt een verschil.

45. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Geef jezelf de tijd om te genezen en in contact te komen met je gevoelens. Sta jezelf toe emoties te ervaren en manieren te vinden om je met jezelf te verbinden tijdens deze moeilijke tijd in je leven. Je verdient de aandacht van de wereld, vriendelijkheid en de zachte liefde van iemand die vanuit zijn hart luistert. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen.

46. Neem de tijd om te genezen. Neem de tijd om in contact te komen met je gevoelens en met jezelf. Besteed aandacht aan wat je zegt en luister – het maakt een verschil.

47. Als je de tijd neemt om te luisteren, om te horen wat je zegt, zul je merken dat je perspectief verandert. Je begint dingen anders te horen. Je wordt je meer bewust van hoe je je voelt, hoe je door de wereld beweegt.

48. Het laatste wat je nu voelt is dat het ooit weer goed komt. Maar dat komt wel. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Net zoals het tijd kost om vertrouwen op te bouwen, kost het tijd om dat vertrouwen weer op te bouwen. Ik weet dat het nu onmogelijk lijkt, maar het is niet onmogelijk. En hoe pijnlijk de situatie op dit moment ook voelt, het gaat voorbij en op een dag zul je kunnen zeggen: « Het was het allemaal waard. »

49. Geef jezelf de tijd om de pijn te ervaren. Als je jezelf dieper voelt wegzakken, weersta dan de drang om jezelf af te leiden of te proberen je « beter te voelen ». Je kunt niet terug, noch moet je vooruit gaan voordat het helende werk gedaan is. Hoe meer je je verzet tegen de pijn en het lijden van een gebroken hart, hoe langer het zal duren voor je geneest. Maar als je leert accepteren, zul je merken dat het gemakkelijker is om los te laten en verder te gaan.

50. Ook al doet liefdesverdriet pijn, tijd kan alles helen.

51. Je denkt misschien dat tijd alle wonden heelt, maar het ligt iets gecompliceerder. Soms moet je meer doen dan wachten tot de tijd voorbij is.

52. Als we groeien, ervaren we veel verschillende UPS, downs en beproevingen op ons pad. Als een relatie eindigt, is dat altijd moeilijk. En als die persoon iemand is van wie je veel hield en om wie je veel gaf, kan de pijn ondraaglijk lijken. Soms voelt het alsof je nooit meer genezing zult vinden. Maar er zijn manieren om er doorheen te komen en vrede te vinden. Je moet gewoon de tijd nemen om te genezen.

53. Het is niet gemakkelijk. Je gaat door een heleboel UPS en downs. Maar de tijd zal voorbijgaan en de dingen zullen beter worden. Blijf in contact met mensen die van je houden, aarzel niet om hulp te vragen als je die nodig hebt, en onthoud – dat je gevoelens echt zijn.

54. Genezing begint met een pleister en het einde van een droevig liedje.

55. Onthoud, als je het gevoel hebt dat het leven je onderuit haalt, betekent dat alleen dat het niet jouw tijd is.

56. Ik heb besloten om minder aan je te denken omdat een deel van me elke keer breekt als ik dat doe.

57. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, maar tijd is de beste genezer.

58. Ook al doet een gebroken hart pijn, tijd helpt om alles te genezen.

59. Het duurt even om over degenen die je gekwetst hebben heen te komen, maar uiteindelijk besef je dat je tranen het waard waren.

60. Als je gekwetst bent, is het moeilijk om het los te laten. Je houdt de pijn vast, lang nadat de persoon je vergeten is. Maar uiteindelijk besef je dat de tranen het waard waren.

61. Het duurt even om over degenen die je gekwetst hebben heen te komen. De genezingsreis is lang, maar de tranen zijn het waard.

62. De mens is uitgerust met een speciaal genezingsmechanisme, maar soms duurt het langer dan verwacht. Je realiseert je dat je tranen het uiteindelijk allemaal waard zijn geweest. Soms kan het genezingsproces frustrerend en ontmoedigend zijn, maar het is het altijd waard.

63. Maar met geduld zal je hart genezen. En je zult beseffen dat de pijn het waard was.

64. Soms is het moeilijk te vergeten wat anderen ons hebben aangedaan. Zelfs als je weet dat de tranen een goede reden hadden.

65. Zelfs als je je emoties probeert in te houden, is het soms moeilijk om over iemand heen te komen die je gekwetst heeft – en dat is volkomen normaal.

66. Je voelt je gebroken alsof je nooit meer heel zult zijn. Maar de tijd gaat voorbij en je realiseert je dat de littekens geen pijn meer doen…

67. Soms moet je jezelf toestaan om te huilen voordat de genezing kan beginnen. Wees niet bang voor je emoties; omarm ze. Laat ze je leiden om een sterker, beter en gelukkiger persoon te worden.

68. Soms moet je eerst afbreken voordat je weer opbouwt. Neem het dag voor dag, en je komt er wel doorheen.

69. Haal adem. Tijd heelt alle wonden.

70. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Het kan ondraaglijk pijnlijk zijn, maar uiteindelijk kom je er sterker uit.

71. Haal diep adem. Het kost tijd om te genezen na het einde van een relatie.

72. Haal diep adem. Als je in jezelf gelooft en doorgaat, zal een gebroken hart uiteindelijk herstellen.

73. Soms kan het leven pijn doen. Het voelt alsof je met je hoofd in een put van wanhoop valt en er geen uitweg is. Wanneer je hartzeer ervaart, kan het lijken alsof er niets anders opzit dan je op te krullen in verdriet en eindeloos te huilen. Maar dan gebeurt er iets. Een goede vriend komt langs met een glas van je favoriete ijs, of je dochter maakt je aan het lachen met een van haar flauwe grappen. Opeens lijkt de zon helderder, en de wereld om je heen is weer majestueus en verbazingwekkend. Tijd heelt alle wonden, zeggen ze, en ik geloof dat dat zo is.

74. Het hart is veerkrachtig, en u zult merken dat u sneller dan u denkt meer uitdagende taken aankunt.

75. Het gaat pijn doen. Het zal voelen alsof je niet kunt ademen. Het zal voelen alsof het het einde van de wereld is. Je zult veel slapeloze nachten hebben, dagen waarop de pijn te veel is. Maar de tijd gaat voorbij en je zult genezen.

76. Het is waar. Misschien voel je je nu niet zo, maar alles geneest op zijn tijd. Hou vol. Verlies de mensen die van je houden en je steunen niet uit het oog. Alles komt goed.

77. Het kan voelen alsof je er nooit overheen komt, maar soms is de enige manier om verder te gaan wachten op genezing.

78. Het kost tijd om een gebroken hart te helen, maar tijd kan je helpen vergeten wat er gebeurd is om de volgende liefde gemakkelijker te maken.

79. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen, maar de littekens blijven voor altijd.

80. Het belangrijkste deel van over iemand heen komen is de pijn verwerken en verder gaan. Maar de tijd die je nodig hebt om te genezen hangt af van je genezingsproces, dus overhaast het niet.

81. Liefde is het grootste geschenk dat ons in het leven wordt gegeven, maar sommigen van ons moeten leren vergeven en loslaten voordat ze het geluk kunnen vinden.

82. Geef nooit op om beter te worden. Je verleden is slechts een referentiepunt en hoeft je niet te definiëren.

83. Onthoud: Je bent nooit alleen in je strijd. En dat doet het wel. Heeft tijd nodig. Om een gebroken hart te genezen.

84. Je bent nooit alleen in je strijd, en mijn hart gaat naar je uit terwijl je geneest, want het kost tijd om een gebroken hart te genezen.

85. Onthoud dat je nooit alleen bent. De pijn heeft tijd nodig om een gebroken hart te genezen.

86. Genezen van een gebroken hart kost tijd. Het is een ongelooflijk persoonlijk en soms eenzaam proces. Maar onthoud, je bent niet alleen.

87. Maar wat je ook doet, het zal weer pijn doen. Het doet pijn omdat je weet dat ze niet aan je denken. Je bent verbaasd hoe moeilijk het is om niet meer aan hen te denken.

88. Maak je geen zorgen als je nog steeds niet over je ex-vriendje heen bent. Het maakt niet uit of het een maand of een jaar geleden is; Breakups worden nooit makkelijker. Maar er is een zilveren randje aan deze hele ervaring – je wordt sterker dan ooit tevoren.

89. Soms duurt het even om over degenen die je gekwetst hebben heen te komen. Maar uiteindelijk besef je dat de tranen het waard waren.

90. Het kan heel moeilijk zijn om met de pijn van een gebroken hart om te gaan. Het gevoel van verlies en de pijn van verdriet kunnen je ervan weerhouden de rest van je leven te leven. Denk terug aan wat er is gebeurd en kijk of er iets is wat je anders had kunnen doen of dat je je op een manier hebt gedragen die heeft bijgedragen aan het einde van de relatie. Soms is het moeilijk te geloven dat iemand genoeg van je hield om er een eind aan te maken. Het is belangrijk dat je een manier vindt om verder te gaan na dit liefdesverdriet en je leven te leiden met geluk en voldoening. Ik hoop dat deze tips je helpen om er in deze moeilijke tijd gemakkelijker mee om te gaan.

91. Ook al doet een gebroken hart pijn, de tijd maakt het beter.

92. Het kost tijd om een gebroken hart te genezen. Omring jezelf met positiviteit. Zoek manieren om je hersenen te hertrainen om je niet langer op het verleden te richten en een betere toekomst te omarmen.

93. Het genezen van een gebroken hart vergt veel tijd. Je komt niet zomaar over iemand heen. Je hebt geduld nodig en de wil om door te gaan.

94. Er is geen gemakkelijke manier om een gebroken hart te repareren. Je hebt alleen tijd en geduld nodig

95. Hoewel hartzeer ongelooflijk pijnlijk en overweldigend is, wordt het met de tijd beter. Als je je emoties verwerkt, zul je merken dat je gebroken hart geneest.

96. Niemand zei dat het makkelijk zou zijn. Er zijn veel dingen die je moet doen en veel manieren om te genezen na het einde van een relatie. Maak er iets positiefs, belonends en opbeurends van.

97. Het is een rommelige situatie. Verlies de hoop niet want het wordt wel beter.

98. Je kunt een gebroken hart niet in één nacht genezen. Tijd heelt alle wonden. Je moet gewoon geduld hebben.

99. Er is geen verkeerde manier om te rouwen, maar geef jezelf de ruimte en tijd om te genezen als je je vast voelt zitten.

100. Er is geen verkeerde manier om te rouwen, maar geef jezelf de ruimte en tijd om te genezen als je je vast voelt zitten. Aan elke storm komt een eind en na elke regenbui komt een regenboog.

Er zijn veel manieren om een gebroken hart te helen. Een van de eerste dingen die je moet doen is jezelf de tijd geven om het te laten genezen. Tijd maakt alles beter, en als je genezen bent, zul je zien dat het niet allemaal verspilling was. Hoe dan ook, tijd is je beste vriend tijdens dit proces, en snel genoeg zul je met een glimlach terugkijken op dit kleine moment in je leven.

Voel je vrij om deze citaten te delen, en aarzel niet om je commentaar achter te laten in de commentaarsectie. Bedankt.