It’S Been A Long Week Quotes

Als je de hele week hebt gewerkt zonder een vrije dag, is het duidelijk dat je tegen het einde van de week uitgeput bent. Sommige dagen zijn juist bedoeld om te ontspannen, af te koelen en je hoofd leeg te maken.

Laat je gedachten wegdrijven en concentreer je op hoeveel beter het weekend zal zijn. Tel gewoon af terwijl je slaapt tot een nieuwe dag begint waarop al dat vermoeiende werk even voorbij zal zijn.

Ook als het een lange week geleden is dat je de persoon die je dierbaar is voor het laatst zag, kun je enkele citaten gebruiken om dat uit te drukken. Misschien hebben jullie de laatste keer dat jullie elkaar zagen veel plezier gehad, en wil je echt even bijpraten. Hieronder staan enkele fantastische het is een lange week geweest citaten om je beter uit te drukken.

It Has Been a Long Week Quotes

Hé, maatje. Het is een lange week geleden dat ik je gezien heb, ik heb je gemist, en ik heb de afgelopen week niet veel plezier gehad omdat je er niet bent. Ik hoop dat het goed met je gaat daar. Mis ons volgende uitje voor geen goud.

1. De dagen waren lang, en de nachten waren lang omdat het zo’n lange week was. Maar ik ben er nog, en jullie ook, dus deze keer doen we het volgende week beter.

2. Het is een lange week geweest. Ik hoop dat alles gaat zoals verwacht en zonder al te veel problemen aan jouw kant. Ik ga nu wat huishoudelijk werk doen en dan lekker relaxen.

3. Het is een lange week geweest en ik mis je gezelschap. Dit is uit het niets omdat ik dacht dat het je zou opvrolijken en je laten weten dat ik niet kan wachten om je volgend weekend weer te zien!

4. Ik hoop dat je een prettig weekend hebt gehad. Het is een lange week geweest, hè? Ik mis het weekend nu al.

5. Het was een lange week voor mij, en ik kan me alleen maar voorstellen hoe het voor jou was. Ik hoop dat het niet te zwaar was. Ik wilde even de tijd nemen om te zeggen dat je je hoofd hoog moet houden.

6. Het is een lange week geweest. Ik hoop dat je leven vlot verloopt, ook al weet ik zeker dat je veel te regelen hebt en dat het allemaal wat overweldigend kan zijn.

7. Het is een lange week geweest. Serieus! Je weet dat ik er altijd voor je ben, schat. Dus als je klaar bent om te ontspannen, kom naar mijn huis en laten we Netflix kijken. Op het overleven en de volgende doorkomen. Proost!

8. Het is een lange week geweest. Een lang weekend gesprek met jou zou de perfecte manier zijn om te ontspannen.

9. Het is een lange week geweest, maar het is eindelijk het langverwachte weekend, en ik ben meer dan blij om je gezicht te zien.

10. Hé schat, ik weet dat het een lange week is geweest. Tijd om een glas wijn in te schenken, je favoriete boek te pakken en dat als kussen te gebruiken. Vergeet alleen niet jezelf wat liefde te tonen door je te laten masseren.

11. Het was een lange week, maar het weekend is er bijna. Ik ben zo blij dat we vanavond kunnen rondhangen, waar we ook heen gaan, het moet beter zijn dan de werkgevulde week.

12. Het is een lange week geweest, maar er is altijd tijd voor een lekker kopje koffie met jou. Laten we koffie drinken en praten!

13. We zijn er allemaal geweest – de 9-5 sleur die maar niet ophoudt. Het is weekend meisje, en het is tijd om er het beste van te maken.

14. Ik kan niet geloven dat we alweer aan het einde van een lange week zijn. Hoe was jouw week? Proost op een betere.

15. Het is zo’n lange week geweest. Het leven is een wig geweest. Maar ik sta nog steeds op mijn benen.

16. Het was een lange week, maar ik vond toch de tijd om stil te zitten en te ontspannen. Ze kunnen me niet vermoorden met werk.

17. Een lange week die ik op mijn werk heb doorgebracht en waarin ik me eigenlijk heb verslapen vanwege de werkdruk. Maar eindelijk is het vrijdag en kom ik naar huis. Het is een lange week geweest, maar ik ben zo klaar om naar huis te gaan.

18. Het is een lange week geweest, maar het is eindelijk vrijdag. Tijd voor een drankje en ontspanning.

19. Ik hoop dat jullie een geweldig weekend hebben. Het is een lange week geweest en ik heb je gezicht niet gezien, klaar om naar de film te gaan?

20. Hou vol, vriend! Het is een lange week geweest, maar we komen er samen wel doorheen.

21. Hoe was je lange week? Zullen we dit weekend beginnen?

22. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien! Het was een lange week, maar nu is het weekend en kunnen we goed bijpraten.

23. Eindelijk. Dit is een lange week geweest. Laten we een glas wijn inschenken en dit weekend wegpraten!

24. We hebben de hele week hard gewerkt, dus laten we ontspannen en genieten van een avondje uit met vrienden!

25. Hoi! Hoe was je week? Kan je geloven dat het bijna vrijdag is? Ik heb zo’n zin om tot maandag te slapen.

26. Zo blij dat je het weekend hebt. Je hebt hard gewerkt. Je hebt het verdiend.

27. Ik wou echt dat dit weekend hier was zodat we weer plezier konden maken.

28. Ik wilde je een virtueel cadeautje sturen om je te laten weten dat ik aan je denk vanmorgen. Het was een lange week. Op een rustgevend weekend.

29. Het is een lange week geweest, maar ik wil je zo snel mogelijk zien. Laten we deze zaterdag wat rondhangen.

30. Lange week achter de rug? Het is vrijdag, maar we klagen niet.

31. Het was een lange week, maar we hebben het gehaald. We kunnen dit. Fijne vrijdag!

32. Ik ben klaar voor het weekend. Het was een lange week. Ik stuur je vrijdag vibes vanaf mijn bureau!

33. Hoe gaat het met je? Het is een lange week geweest. Laten we wat gaan drinken vanavond.

34. Het was een lange week, maar we hebben het gehaald. Gelukkig weekend!

35. Lange week, goed weekend? Ik hoop dat je een heerlijke avond hebt!

36. Deze week was zo stressvol. Lange weken zijn het ergst. Ik kan niet wachten op vrijdag zodat we samen kunnen chillen en geweldig zijn.

37. Denk niet eens aan de week die je had. Laat je gewoon wegsmelten in dit weekend.

38. Weer een lange week en ik ben blij dat ondergetekende het er levend vanaf heeft gebracht. Proost op de volgende!

39. Je hebt veel meegemaakt deze week. Laten we koffie drinken en praten.

40. Het is een lange week geweest. Lunch morgen?

41. Wat is er? Het was een lange week. Ik kan wel wat tijd met jou op de bank en een glas wijn gebruiken.

42. Het is een lange week geweest. We missen je en het weer van dit weekend ook.

43. Het is een lange week geweest, maar het is eindelijk vrijdag. Laten we het vieren met een glas wijn en taco’s.

44. Het is een lange week geweest. Ik kan niet wachten om naar huis te gaan en de laatste aflevering van Game Of Thrones met jou te kijken.

45. Hallo, je hebt een lange week achter de rug. Hou vol. Het is bijna vrijdag! Ik hoop dat je een geweldig weekend hebt. Op het weekend.

46. Het is een lange week geweest, en ik kan wel wat wijn gebruiken. Wil je erover praten?

47. Het was een lange week, maar ik ben klaar voor het weekend. Jij ook?

48. Hallo van de andere kant. We hebben je gezicht hier gemist. Ik hoop dat je een mooie week hebt gehad.

49. Het was een lange week. Ik wens je een weekend vol luie ochtenden, lekkere hapjes en tijd met mensen waar je van houdt. Heb een geweldig weekend!

50. Het is een lange week geweest maar ik heb je in mijn vizier, ik kijk er naar uit je snel te zien.

Het is een week of langer geleden dat je je vrienden en familie die je wilt begroeten hebt ontmoet. Het weekend is de beste tijd om wat « het is een lange week geweest » citaten te sturen naar je vriend, maatjes, buren, vrienden en familie.

Deze citaten kunnen ook worden gebruikt in een verscheidenheid van omstandigheden waar dingen niet zijn gegaan zoals gepland, het zal je geest en gevoelens op de perfecte manier uitdrukken. Bedankt.