Je Bent De Beste Moeder Ter Wereld Citaten

You Are the Best Mom in the World Quotes

Moeder zijn is een van de moeilijkste banen ooit. Haar kinderen komen op de eerste plaats en ze vindt het zeker niet erg om hen op de eerste plaats te zetten. Maar uiteindelijk zijn zij (de kinderen) alles wat ze heeft. Soms voelt ze zich gestrest en overweldigd, maar toch zet ze door.

Moeder zijn is hard werken. Het zit vol hoogtepunten (wanneer haar baby voor de eerste keer lacht, voor de eerste keer loopt, enz). Maar het zit ook vol dieptepunten (wanneer kinderen ziek zijn, gewond raken, ongehoorzaam zijn, enz.)

Je moeder verdient een medaille en nog veel meer. Ze is een zeldzaam juweeltje. Wil je je lieve moeder waarderen dat ze er voor je is? Wil je haar laten weten dat je veel van haar houdt en haar hoog inschat? Wil je pronken met je liefde voor je moeder?

Hoewel je een heel boek kunt schrijven met een miljoen hoofdstukken om je moeder te adoreren, zullen de mooie, schattige en ontroerende jij bent de beste moeder van de wereld citaten die ik hieronder schreef het prima doen.

Je bent de beste moeder ter wereld Citaten

Ik kan onmogelijk vertellen hoeveel je voor me betekent in een enkele pagina of zelfs een boek. Bedankt voor alle opofferingen die je hebt gemaakt om mij een goed leven te geven, geen woorden kunnen beschrijven hoe geweldig je bent. Je bent de beste moeder ter wereld!

1. Je bent mijn moeder, mijn eerste vriend ooit, mijn beste vriend voor altijd en mijn vriend tot in de eeuwigheid. Je bent de beste moeder ter wereld. Je bent geweldig.

2. Mam, je bent altijd mijn inspiratie geweest, mijn gids, mijn beschermer..,
mijn alles. Je hebt me echte en onvoorwaardelijke liefde geleerd. Je bent de beste moeder ter wereld.

3. Je bent de beste moeder ter wereld, liefste mama. Ik hou zoveel van je.

4. Ik weet dat geen enkel kind ooit echt de liefde zal kennen die een ouder voor zijn kind voelt tot hij zijn kind heeft. Maar ik voel je liefde, mam. Het blijkt uit alles wat je voor me doet. Je bent de beste moeder ter wereld.

5. Mam, ik hou van je. Je bent er altijd als ik je nodig heb. Je luistert en geeft me alles. Lieve mam, je bent de beste in de wereld.

6. Je zult voor altijd mijn moeder zijn. Je liefde voor mij is onbetaalbaar. Je zult altijd mijn beste vriend zijn en ik zal altijd voor je zorgen en om je geven. Je bent me heel dierbaar.

7. Mam, bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Van hoe je me hebt opgevoed, tot hoe je met mijn vrienden omging, tot hoe je van me hield, tot hoe je altijd voor me zorgde. Je bent de beste moeder ter wereld.

8. Je bent de beste moeder ter wereld! Alles aan jou is perfect. Je bent er altijd voor me als ik verdrietig, blij en eenzaam ben.

9. Mam, mijn lieve, geweldige moeder. Ik hou zoveel van je. Je bent de beste moeder ter wereld. Je geeft me te eten, je doet me in bad. Je zorgt ervoor dat mijn huiswerk af is. Je speelt met me en laat me met rust. Je bent de beste!

10. Je houdt me overeind als ik down ben. Je bent mijn rots, mijn kern. Je bent de beste moeder ter wereld.

11. Je leerde me alles over het leven. Je hebt me geleerd sterk te zijn, te lachen en lief te hebben. Je bent ‘s werelds beste moeder!

12. Mam, je bent de beste moeder ter wereld. Ik ben zo gezegend en dankbaar dat ik jou heb. Ik ben het gelukkigste kind van de meest geweldige moeder, die haar familie dichtbij houdt en van me houdt als geen ander.

13. Mam, bedankt dat je er altijd voor me was. Je bent het grootste geschenk dat het leven me ooit heeft gegeven. Zonder jou zou mijn leven leeg zijn. Ik hou van je mam, je bent de beste moeder ter wereld.

14. Ik dank God dat hij me de beste moeder ter wereld heeft gegeven die van me houdt en voor me zorgt.

15. Je bent de beste moeder ter wereld, mama. Je liefde verwarmt mijn hart, en ik hou zoveel van je.

16. Je bent de beste moeder ter wereld. Je hebt altijd een heel speciaal plekje in mijn hart gehad. Nu is het tijd om te rusten en te genieten van de beloning van al je opofferingen.

17. Mam, je bent mijn alles. Jij bent het rolmodel in mijn leven. Elk geschenk dat je me geeft is mijn reden om te leven en het beste in het leven te zijn.

18. Mam, je bent de beste moeder ter wereld. Je bent alles wat ik me kan wensen en meer! Je houdt niet alleen van me, maar je hebt ook veel offers voor me gebracht. Wat er ook gebeurt, ik zal altijd van je houden.

19. Ook al laat ik het niet zien, de liefde die ik voor je heb is echt en blijvend. Je hebt me het allerbeste gegeven, dus ik hou van je, mam!

20. Je bent de beste moeder ter wereld. Je liefde voor mij is onvergelijkbaar. Je bent een baken van kracht en liefde, die me altijd veilig houdt.

21. Mijn moeder, je bent de beste ter wereld. Je zult altijd mijn nummer één zijn. Zonder jou, zou ik niet zijn waar ik nu ben. You rock!

22. Mam, het is veilig om te zeggen dat je mijn redder bent, je zette je leven op het spel voor mij meerdere malen. Zonder jou had ik het niet overleefd. Bedankt dat je me alles hebt gegeven, elke dag. Je bent de beste moeder ter wereld.

23. Je bent fenomenaal, mam. De beste moeder ter wereld. Je zorg, je liefde en je training zijn onberispelijk. Je bent er altijd om ons te begeleiden. Je bent er altijd om ons erdoorheen te leiden. Bedankt, mama.

24. Je bent een buitengewone moeder. Je loyaliteit en vriendelijkheid houden stand, je liefde voedt zachtjes en ik aanbid je.

25. Mijn moeder, je bent een fenomeen. Je bent briljant, super getalenteerd en onvoorstelbaar wijs. Je bent uitzonderlijk!

26. Je bent fenomenaal, mam. Je gezicht, je lach, je stem, zijn zo melodieus. Je liefde is zo warm, je knuffels zijn het enige dat mijn koude hart kan verwarmen. Ik hou van je, mam, je bent de beste.

27. Je bent de beste, mam. Je liefde voor mij is eeuwig. Je knuffels en kussen zijn als ritmes in mijn hart. Je wijsheid, je advies, je etherische schoonheid, je onvoorwaardelijke liefde, je onwrikbare steun, je alles betekent de wereld voor mij.

28. Mam, je bent geweldig! Je gedachte, advies, liefde, zorg, raad en alles laten zien dat je fenomenaal bent. Een raadsel! Je bent de beste!

29. Liefste mama, je bent de allerbeste! Je liefde voor mij kent geen grenzen. Je hebt me niet in de steek gelaten, want je moederhart is groot. Ik hou van je.

30. Ik kan je nu de wereld geven, maar je hebt me veel meer gegeven. Het beste van jezelf. Een gedenkwaardige tijd, met geweldige herinneringen.

31. Mam, je bent de meest fantastische moeder in het universum. Je hebt me waarden van onschatbare waarde bijgebracht. Zonder jouw begeleiding, kan ik me alleen maar voorstellen hoe mijn leven eruit zou hebben gezien.

32. Je bent er altijd als ik je het meest nodig heb. Je hebt het nooit te druk om naar me te luisteren. Je bent de meest fantastische moeder in het universum.

33. Je bent de meest fantastische moeder in het universum. Door elke tegenslag die ik tegenkwam, liet je me nooit de nederlaag onder ogen zien. Je liep me door de uitdagingen heen. Met je winnende glimlach, gaf je me hoop.

34. Mam, als ik aan je denk, is mijn hart gevuld met vreugde. Ik denk vaak aan je met de warmste gevoelens. Je bent altijd in mijn hart. Bedankt dat je de beste moeder ter wereld bent.

35. Jij, mam, bent de beste moeder in het universum. Jouw liefde voor mij en mijn broers en zussen, is met geen woorden te beschrijven. Daarvoor schieten woorden tekort. Maar ter zake, ik hou van je, mijn moeder.

36. Mama, je bent de meest geweldige, zorgzame moeder in het hele universum! De liefde die ik voor je heb is eindeloos. Je hebt me opgevoed, van me gehouden en me alles geleerd wat ik weet. Je bent alles voor me. Ik hou van je, mama.

37. Dank je, mam, voor alle prachtige geschenken die je me gaf. Bedankt dat je er altijd was, dat je me voedde, dat je me leerde en dat je in me geloofde. Bedankt dat je van me hield. Je bent gewoon de beste!

38. Je bent de meest uitzonderlijke moeder in het universum. Ik hou van je, mam, meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Bedankt voor je liefde en dat je er altijd voor me bent.

39. Op een dag als je oud bent, en je geheugen vervaagt, zal ik me zeker herinneren hoe geweldig je bent, en hoe echt je liefde is. Je bent de beste moeder ter wereld.

40. Woorden zijn goedkoop, maar niet de mijne. Ik hou van je moeder, je bent de beste moeder ter wereld.

41. Bedankt dat je er altijd voor me bent, dat je altijd van me houdt en me steunt. Je bent de geweldigste persoon die ik ken. Je bent mijn kracht, mijn liefde en mijn hele wereld.

42. Mam, je bent geweldig! Je was er voor me toen niemand anders dat was. Jij bent degene die me door de storm heeft geholpen. Ik hou van je, mam.

43. Ik hou van je, mijn liefste moeder. Als je me nodig hebt, zal ik altijd voor je zorgen. Je bent de beste.

44. Mam, je bent de meest fantastische moeder in het hele universum. Jouw onvoorwaardelijke liefde en uitzonderlijke zorg zijn waarom ik hier vandaag ben. You rock!

45. Liefste mam, je bent de meest fantastische moeder in het universum. Je bent de beste vriend die iemand zich kan wensen.

46. Je bent een geweldige moeder. Mijn leven wordt bepaald door jou en jouw liefde is als een vuurtoren die me de weg wijst. Je bent geweldig, mam!

47. Lieve moeder, je gaf me het leven en houdt onvoorwaardelijk van me. Jij bent
mijn engel. Je bent de meest geweldige moeder ter wereld.

48. Toen God alle moeders maakte, gaf hij mij de beste. Mam, je bent geweldig! Je bent er altijd voor me en je liefde is een geschenk dat ik koester.

49. Mam, ik bewonder je. Je hebt me goed opgevoed. Je maakt altijd tijd om voor me te zorgen. Ik weet niet hoe je me hebt opgevoed om zo sterk en onafhankelijk te zijn. Nu ben ik succesvol, maar ik ben nog steeds je kleine kind in hart en nieren. Je bent de beste, mam!

50. Lieve moeder, je bent de meest geweldige moeder ter wereld. Je houdt onvoorwaardelijk van me, ik zal er altijd voor je zijn. Je liefde en zorg voor mij zijn eindeloos. Het is als een kaars die constant brandt.

51. Je bent de meest ongelooflijke moeder ter wereld. Jouw liefde is alleen maar beter dan die van mijn moeder. Ze is even teder als hard. Jouw glimlach is het helderste licht dat mijn leven verlicht. Ik hou heel veel van je, mam.

52. Mamma, jij bent de mooie engel die me liet zien hoe je moet liefhebben.
Je liet me zien hoe ik moest voelen, lachen, huilen en met anderen omgaan. Je leerde me mens te zijn zonder mezelf te verliezen.

53. Mam, je bent de meest ongelooflijke moeder ter wereld. Je bent er altijd voor me, door dik en dun. Je viert mijn overwinningen, klein of groot. Je bent er altijd en ik ben zo blij dat ik je kind ben.

54. Mama, je bent een engel. Mijn engel. Ik herinner me je gebeden en je lessen zijn altijd mijn gids geweest. Je bent de beste, mama en ik hou zoveel van je.

55. Mam, je bent de meest geweldige moeder ter wereld. Je houdt meer van me dan van wie dan ook en ik waardeer alle manieren waarop je je zorg aan me overgeeft.

56. Mam, ik hou zielsveel van je. Oh, wat heb ik je gemist! Ik voel dagelijks de leegte die je afwezigheid achterliet. Al is het maanden geleden dat we elkaar spraken, je bent de beste vriendin die een meisje zich kan wensen. En degene die er altijd zal zijn. Je bent de beste moeder!

57. Ik heb geen waarzegger nodig om me de waarheid te vertellen: je bent de beste moeder ter wereld. Je bent de superlijm die ons gezin bij elkaar houdt. Je bent de liefde van mijn leven en ik zal je altijd koesteren.

. Je bent de meest geweldige moeder ter wereld. Ik weet dat we soms ruzie maken, maar dat betekent niet dat ik de schat in jou niet waardeer. Je vult mijn levensreis met goedheid en licht.

59. Mamma, je bent de meest geweldige moeder ter wereld. Ik ben zo trots dat jij mijn moeder bent. You rock!

60. Mam, je bent een wonder. Ik zou de wereld vrezen als jij niet aan mijn zijde stond. Je bent geweldig, mamma. Je onderwijst me met liefde en zet me op het juiste pad. Alles wat ik ooit nodig had, gaf je me in overvloed: je liefde. Dit koester ik, nu en altijd.

61. Je bent de meest geweldige moeder ter wereld. Als ik mijn leven over kon doen, zou je nog steeds dezelfde plek krijgen, als mijn moeder. Je bent mooi en elegant met de meest aanstekelijke lach ooit. Ik hou van je.

62. Je ziet er mooi uit als je lacht. Stop nooit met lachen, mam. Je bent nog steeds de beste moeder die er is.

63. Je bent de meest geweldige moeder ter wereld. Je bent heel belangrijk voor me. Ik ben zo dankbaar voor je constante gebeden, begeleiding en zorg.

64. Mam, het lijdt geen twijfel dat de medaille van de meest geweldige moeder ter wereld aan jou toebehoort. Ik ben dankbaar dat je me nooit hebt opgegeven. Jouw liefde heeft me bevrijd. Mijn verleden ligt achter me en mijn toekomst is rooskleurig. Je bent de beste!

65. Je bent mijn moeder en mijn beste vriendin. Ik had me geen betere moeder-kind relatie kunnen wensen dan die we nu hebben. Jouw liefde is als een zacht licht, dat in mijn hart schijnt. Je tedere liefdevolle zorg betekent zoveel voor me. Je bent de beste, mam.

66. Bedankt, lieve moeder, voor het opvoeden van een fantastisch kind. Je blijft me verbazen met je vindingrijkheid. Je bent met gemak de beste moeder in de hele wereld.

67. Je bent mijn alles. Ik hou van je, mam. Je bent de beste in de wereld, je rockt!

68. Ik hou van je, mam. Je bent mijn heldin, de wortel van mijn geluk, het raadsel achter mijn glimlach, de beste in de wereld. Je bent geweldig, mam!

69. Mam, ik weet dat je hard bent, maar je bent de beste moeder ter wereld. Je blaffen is erger dan je bijten. Bedankt voor de goede opvoeding.

70. Er zijn veel strenge moeders, maar jij bent de liefste en beste van allemaal. Er zijn veel strenge moeders, maar jij bent de aardigste en beste van allemaal. Je bent geweldig, mam.

72. Mam, je bent de beste moeder ter wereld. Ik beloof dat ik mijn leven zo zal leiden dat je trots op me bent. Ik zal je niets dan vreugde brengen. Je knuffels zijn zo rustgevend.

73. Je bent de beste moeder ter wereld. Jouw liefde is de helende balsem voor mijn verontruste ziel. Ik hou van je.

74. Je bent de beste moeder voor mij. Ik zegen God voor het geven van een moeder als jij. Je bent geweldig.

75. Ik hou heel veel van je, mam. Voor je liefde, zorg, steun en knuffels. Die hebben ons heel gemaakt. Je bent uitzonderlijk!

76. Mam, je bent het kostbaarste geschenk dat het leven me ooit heeft gegeven. Je hebt me alles geleerd wat ik weet en mijn karakter voorbeeldig gevormd. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten.

77. Bedankt mama voor alles wat je doet. Zonder jou zou ik niet de man zijn die ik nu ben. Je bent geweldig!

78. Je hebt nu al mijn liefde, toewijding en loyaliteit. Ik hou zoveel van je, je bent de beste moeder ooit!

79. Er is niemand zo geweldig als jij, mijn mooie moeder. Je bent een godin. Ik voel me ontzettend gelukkig om jouw kind te zijn.

80. De liefde van een moeder is uniek en mooi. Dat is jouw liefde voor mij, lieve moeder. Het kan niet worden gekwalificeerd of gekwantificeerd. Door dik en dun, verandert jouw liefde voor mij nooit. Je bent geweldig.

81. Ik ben nooit een perfect kind geweest, maar jij bent altijd een perfecte moeder geweest, die van haar kind houdt en ervoor zorgt. Je bent de beste moeder. Bedankt dat je het altijd met me uithoudt.

82. Niemand kent of begrijpt me beter dan mijn moeder. Je bent getalenteerd, en een multitasker. Je houdt onze wereld in balans en gezond. Je bent de koningin van ons huis. Ik hou van je.

83. Je speelt verschillende grote rollen en doet dat moeiteloos. Je bent mijn moeder, mijn beste vriendin, mijn kok, mijn mentor en mijn rolmodel. Bedankt voor het opvoeden van een onafhankelijke zelfverzekerde volwassene.

84. Mam, je bent de beste moeder ter wereld. Je bent mijn alles. Je rockt mijn wereld, elke dag.

85. Je bent de beste moeder ter wereld. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo onbaatzuchtig voor me zorgt als jij. Je beschermt me als een moederkloek, leert me te zweven in tegenspoed als een adelaar. Je hebt me geleerd te brullen tegen onrecht als een leeuw en zacht te zijn als een lam. Ik hou van je.

86. Mijn moeder, mijn leven! Je houdt van me zoals niemand anders. Je bent mijn grootste en mogelijk enige bezit. Je bent een icoon, een fenomeen en een superster!

87. Je bent de beste moeder van de hele wereld. Ik hou van je levendige glimlach, je aanstekelijke lach en je liefdevolle aanwezigheid. Er is nooit een saai moment met jou, mam. Ik hou van je.

88. Je bent de beste moeder die een kind zich kan wensen. Je bent onstuimig, optimistisch, proactief, een supermoeder! Je was er altijd voor me als ik je het meest nodig had. Ik hou van je mam, je bent mijn wereld.

89. Je bent de beste moeder ter wereld. Mam, je liefde is voor altijd. Je knuffels zijn teder en mooi. Elke dag, op elke manier, ben ik gezegend om jouw kind te zijn.

90. Mam, je bent de beste! Ik hou zoveel van je. Je bent mijn kracht, mijn mentor, mijn inspiratie en mijn leven. Bedankt voor je niet aflatende steun mijn hele leven en in mijn carrière groei. Ik hou van je, mam.

91. Je bent de beste moeder ter wereld. Je liefde voor mij is oneindig. Je maakt alles beter als ik verdrietig ben. Ik ben super dankbaar om jou als mijn lieve moeder te hebben.

92. Mam, je bent mijn alles. Alles wat ik doe, doe ik voor jou. Je bent er altijd als ik down, wanhopig of moedeloos ben. Je bent de schouder waarop ik leun in blijde of vermoeide tijden. Ik hou heel veel van je, mam.

94. Mijn moeder, mijn alles. Je bent de beste moeder ter wereld. Ik hou zoveel van je. Je hart is als dat van een leeuw, zo dapper. Je liefde is als een nooit eindigende sneeuwstorm.

95. Mam, je bent de beste moeder ter wereld. Je zorgt 24/7 voor me, zelfs als je je zo blauw voelt. Je hebt me zoveel geleerd, je bent mijn rolmodel. Ik koester je.

96. Mam, je bent mijn alles. Alles wat ik doe, doe ik voor jou. Je bent mijn voorbeeld, mijn kracht, mijn gids en mijn wereld. Je bent de beste moeder ter wereld, niet alleen voor mij, maar voor al mijn broers en zussen, neven en nichten. Ik hou van je.

97. Lieve mam, bedankt dat je mijn beste vriendin en constante steun bent. Bedankt dat je zo’n perfecte moeder bent en dat je er altijd voor me bent. You rock, mom.

.

98. Liefste moeder, je bent de enige op wie ik altijd kan rekenen. Je gemakkelijke lach vrolijkt me op. Jouw liefdevolle knuffels maken mijn dag goed. Je geeft me zoveel, dat ik je nooit volledig kan terugbetalen: je liefde, je knuffels en de herinneringen die jullie delen.

99. Alles wat ik ben komt door jou, mam. Je hebt me geleerd hoe ik het leven ten volle moet leven. Je hebt me geleerd verantwoordelijk te zijn. Je hebt me geleerd om lief te hebben. Je zult altijd mijn wereld en mijn hele universum zijn. Bedankt dat je alles perfect hebt gemaakt.

100. Mam, je bent de beste. Je gaat boven alles om me te laten lachen, om me gelukkig te zien. Ik hou zoveel van je!

Je bent gezegend met een moeder als de jouwe. Ze is een onvergelijkbaar geschenk. Voor jou is ze de beste moeder ter wereld. Het is tijd om lieve woorden tegen haar te zeggen om haar te laten weten dat je echt van haar houdt voor alles wat ze voor je gedaan heeft.

Bedank je moeder omdat ze je partner en beste vriendin is, en er altijd voor je is. Haar op zoveel verschillende manieren vertellen dat je van haar houdt, is het beste cadeau ooit!

Een miljoen cheers voor je geweldige moeder! Bedankt voor het gebruik van mijn citaten om je moeder te vertellen dat ze de beste is. Vriendelijk delen met uw familie, vrienden en collega’s op al uw sociale media platforms. Voel je vrij om hieronder te reageren met je vraag en suggesties.