Je Bent Een Geweldige Man

You are a Wonderful Man Quotes

De meesten van ons hebben de kans gehad een geweldige man (of meerdere) te kennen. Deze mannen begrijpen wat wij als vrouwen nodig hebben. Er zijn geweldige mannen die geweldige partners en vaders zouden zijn en ik weet zeker dat jij er zo een kent en daarom ben je hier, want ook jij bent een geweldig mens.

Een geweldige man kan een goede echtgenoot, vader, vriend, minnaar of familielid zijn. Hij zorgt voor je en toont liefde en ook respect. Je hoeft hem niet te smeken om zijn liefde en respect. Hij lijkt gewoon je persoonlijkheid te begrijpen. Een geweldige man zal nooit moeilijk doen over dingen die je niet helemaal in de hand hebt. Hij weet dat een relatie betekent dat je de goede en de slechte tijden moet delen, zo werkt het!

Als je een geweldige vader of een geweldige zoon, vriend, grootvader, broer of echtgenoot in je leven hebt, wil je hem misschien vertellen hoezeer je het waardeert dat hij er voor je is. Het is geen slecht idee om de aanwezigheid van die geweldige man in je leven te erkennen. Ik kan u verzekeren dat hij zal worden aangemoedigd om meer te doen en voor altijd bij u zal blijven. Het is altijd een heerlijk gevoel om te zien dat je gewaardeerd wordt door degenen voor wie je zorgt.

Dus, om je geweldige man beter te begrijpen en hem te helpen zijn liefde vollediger te uiten zijn hier de beste jij bent een geweldige man citaten om hem te laten zien hoe speciaal hij is in je leven en hoeveel geluk je hebt om hem te hebben.

Je bent een groot man citaten

Je bent een geweldige man en ik waardeer je enorm voor alles wat je hebt gedaan en nog steeds doet. Je bent niets dan aardig en gul geweest, en ik zal altijd aan je zijde staan. Ik heb nog nooit zoveel van een man gehouden als van jou, en er is geen groter geluk dan de glimlach op je gezicht.

1. Ik wilde je bedanken dat je een geweldige man bent. Niet veel mannen kunnen zo attent en zorgzaam zijn, het is een van je beste kwaliteiten. Ik hou elke dag van je en kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt. Ik wens dat je leven vol liefde, geluk en vreugde blijft.

2. Je bent een geweldige man in mijn leven. Je zorgt voor me en ik waardeer je. Bedankt dat je de leider bent die ik moet volgen en waarnaar ik opkijk als ik niet weet wat ik moet doen. Je bent perfect voor mij en ik had me geen betere man kunnen wensen!

3. Ik wil je bedanken dat je er altijd voor me was. Voor de lange gesprekken, late nachten en leuke tijden. Gewoon om een goede vriend te zijn en nooit van mijn zijde te wijken. Je bent een geweldige man. Ik hou van je, pap.

4. Er is niemand met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen dan met jou. Mijn man, ik wil je laten weten dat ik alles waardeer wat je doet en de zorg, het respect en de liefde die je me toont. je bent een geweldige man. Ik hou van je en hoop dat we nog heel lang samen zullen zijn.

5. Mijn liefde en respect voor jou groeit met de dag. Je bent een geweldige vader voor me geweest en ik bewonder je enorm. Je hebt een eerlijkheid over je die je de beste vader ooit maakt. Je bent een geweldige man.

6. Je bent geweldig. Het is zo fijn om jou in mijn leven te hebben. Ik zou alles voor je doen en ik weet dat jij hetzelfde voelt. Je verbaast me echt en laat me in verwondering achter. Je bent een geweldige man. Ik hoop dat we voor altijd vrienden blijven!

7. Je bent alles wat ik zocht. Je maakt me elke dag aan het lachen, je houdt me aan het lachen, en al je kleine eigenaardigheden zijn zo schattig, je bent een perfecte broer van de bovenkant van je hoofd tot de onderkant van je voeten. Je laat me elke dag een deel van jezelf zien waardoor ik nog meer van je ga houden. Je bent een geweldige man.

8. Je bent de meest geweldige man voor me geweest en mijn beste vriend. Ik zou voor jou naar het einde van de wereld gaan en ik hou zoveel van je. Er is niets dat we niet kunnen doen en geen berg die te hoog is. Ik hou van je, nu en voor altijd.

9. Ik wil je bedanken dat je er altijd voor me bent. Je hebt het hart van een engel en het karakter van goud. Je eerlijkheid en liefde liggen diep in je ziel. Je bent de beste opa die ik me ooit had kunnen wensen. Ik ben zo gelukkig om zo’n geweldige man in mijn leven te hebben.

10. Je bent de beste opa die ik ooit gekend heb. Ik ben zo gelukkig dat ik je in mijn leven heb en dat ik je kan laten zien hoeveel ik alles waardeer wat je voor mij en ons gezin doet. Ik wil dat je weet hoeveel alles wat je doet me gelukkig maakt. Je bent de meest geweldige in de wereld!

11. Je was een gok die loonde. Je was een lichtstraal in een gitzwarte mist. Je was het antwoord op al mijn gebeden, het ontbrekende stukje dat me compleet maakte. Ik hou van je met mijn hart en ziel. Ik hoop dat je je altijd zult herinneren hoe speciaal je voor me bent.

12. Mijn lieve zoon, je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik wil je bedanken voor elk moment dat we deelden, elke glimlach die je me gaf en al het geluk dat je brengt. Ik voel me gezegend om te zien dat je bent uitgegroeid tot een geweldige man die verantwoordelijk is.

13. Er zijn zoveel mannen in deze wereld, maar zo weinig mannen zoals jij. Een vriend die om anderen geeft en zich zorgen maakt, een man die er altijd voor me is, hoe moeilijk of lastig het ook is. Elk moment met jou is authentiek en echt. Niets kan ooit jouw warmte in mijn hart vervangen. Je bent een geweldige man.

14. Ik wil je gewoon bedanken om jou te zijn. Ik hou van onze tijd samen, ik weet dat we wat ups en downs hadden maar elke dag van mijn leven met jou is gelukkig. Mijn liefste, je bent zo attent en zorgzaam. Je bent een geweldige man.

15. Bedankt dat je zo’n geweldige vriend en medewerker bent. Je bent er altijd voor me en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je begrijpt me altijd en laat me geliefd voelen. Ik hou ervan hoe je me laat zien hoeveel je om me geeft. Bedankt dat je er voor me bent en dat je me altijd aan het lachen maakt. Je bent de beste!

16. Telkens als ik aan je denk, glimlach ik. Je hebt me altijd geholpen als ik je nodig had, en daar ben ik zo dankbaar voor. Zonder jou zou ik niet half de vrouw zijn die ik nu ben.

17. Je bent geweldig! Je bent mijn allerbeste vriend geworden, een geweldige broer en een geweldige partner in alles. Ik hou elke dag meer van je. Je bent de beste.

18. Ik wilde alleen maar iemand vinden die me als een prinses zou behandelen, iemand die goed voor me zou zijn en onvoorwaardelijk van me zou houden. Bedankt dat je er altijd voor me was als een vader en dat je me altijd de zonnige kant van het leven hebt laten zien. Je bent mijn prins charmante geweldige man. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen!

16. Toen ik je voor het eerst ontmoette, wist ik dat we goede vrienden zouden worden. Ik wist dat we beste vrienden zouden worden en dat je altijd een deel van mijn leven zou zijn. Ik ga niet zeggen dat ik van je hou, want dat wisten we allang. Toch doet het me goed te weten dat ik elke dag je lach mag zien en horen. Je bent een geweldige beste man voor me.

17. Mijn broer, heb ik je onlangs verteld hoeveel ik tegen je opkijk als rolmodel? Ik aanbid de grond waarop je loopt omdat je het beste bent wat me ooit is overkomen. Weet in mijn hart en geest dat ik nooit zal ophouden in jouw voetsporen te treden, wat er ook gebeurt. Je bent een geweldige man.

18. Bedankt voor alle geweldige dingen die je voor mij, mijn familie en mij doet. De zorg, liefde en genegenheid die je geeft aan mijn moeder en broers en zussen betekenen zoveel voor mij. Je bent er altijd voor ons, wat we ook meemaken. Wat een geweldige broer ben je!

19. Je bent een geweldige man! Je behandelt me met het grootste respect en liefde. Ik kan me geen betere man wensen dan jij. De dag dat we elkaar voor het eerst ontmoetten zal ik nooit vergeten en onze liefde is sindsdien alleen maar sterker geworden. Je bent de beste echtgenoot ooit!

20. Je bent alles wat ik wil in een man. Je bent zo’n geweldige vriend, ik dank God elke dag dat je in mijn leven bent en ik voel me zo gelukkig om iemand als jij in mijn leven en hart te hebben. Je bent een geweldige man.

21. Ik hou meer van je dan woorden kunnen uitdrukken. Ik ben zo gelukkig om jou als vriend en broer te hebben. Geen man komt in de buurt van jou in je enorme kennis of ervaring. De meeste mensen zijn jaloers en zouden willen dat ze een geweldige broer als jij hadden. Door jou voel ik me zo speciaal en levendig.

22. Je bent een speciale oom voor mij en degenen die jou kennen mogen zich gelukkig prijzen. Ik ben dankbaar voor alles wat je in mijn leven voor mij hebt gedaan en ik kan niet wachten op wat de toekomst voor jou in petto heeft. Mijn wens is dat je oud wordt en je kinderen geboren ziet worden, volwassen worden en succesvolle volwassenen worden.

23. Lieverd, ik moet aan je denken en aan alles wat je voor me doet. Je bent zo geweldig en lief, attent en liefdevol. Ik waardeer elke dag die ik met je doorbreng. Bedankt voor alles, met liefde van mij voor jou.

24. Je bent er altijd voor me geweest, door dik en dun. Je hebt me door een moeilijke tijd geholpen door naar al mijn zorgen te luisteren en me een schouder en een luisterend oor te bieden. Je bent er altijd voor me en ik ben heel dankbaar dat ik zo’n geweldige man in mijn leven heb gevonden.

25. Ik heb geluk dat jij mijn geestelijke vader bent. Ik waardeer de manier waarop je me hebt geholpen door een bron van inspiratie en motivatie voor me te zijn. Je bent aardig, liefdevol en zorgzaam en hebt me gemaakt tot wie ik nu ben.

26. Woorden kunnen niet uitdrukken wat je voor me betekent. Je was mijn rots, mijn minnaar en mijn vriend. Ik dank God dat ik elke dag naast je wakker kan worden en je lachende gezicht kan zien. Ik hou meer van je dan wat dan ook!

27. Er zijn veel manieren om liefde en waardering uit te drukken. Soms sta ik stil bij hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. Je maakt me zo’n gelukkig, positief mens. Jouw goedheid stimuleert me om een beter mens te worden.

28. Je bent de geweldigste man die ik ooit heb ontmoet. Je brengt me zoveel vreugde en geluk, dat het moeilijk is om niet te lachen als ik bij je in de buurt ben. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft.

29. Met mij getrouwd zijn is niet makkelijk. Als dat zo was, was je al vertrokken. Je bent de vader van onze baby’s, liefdevol en ondersteunend ook. Ik ben blij dat God je gevonden heeft en me gezegend heeft met een geweldige man die standvastig is in zijn liefde en trouw aan mij. Je wordt gewaardeerd, mijn lieve man!

30. Bedankt dat je me altijd een schouder geeft om op uit te huilen, dat je luistert naar al mijn problemen, dat je er bent als ik je het meest nodig heb, en dat je me dag in dag uit overlaadt met liefde. Ik ben zo gelukkig om een man te hebben die zoveel om me geeft en ervoor zorgt dat er altijd voor me gezorgd wordt.

31. Ik wil je bedanken dat je zo onbaatzuchtig en zorgzaam bent. Je bent er altijd voor me en helpt me zo veel. Je zet iedereen op de eerste plaats, maar het wordt tijd dat iemand een beetje voor jou zorgt. Je bent een geweldige man en je doet het geweldig!

32. Het versturen van deze Quote is lang geleden. Je bent een geweldige vriend en de beste man ooit. Je bent attent en productief, en je bent een fantastisch mens! Ik hoop dat al je dromen uitkomen!

33. Je bent een geweldige man en een geweldige vriend. We zijn al jaren beste vrienden en uit de grond van mijn hart wil ik je bedanken voor al je steun en vriendelijkheid!

34. je bent zo’n geweldige man, vol vreugde en geluk! Het is geweldig om iemand als jij te hebben. Je bent een grappige man als geen ander en de zachtaardigste in de wereld.

35. Je betekent alles voor me. Zelfs als je je niet gewaardeerd voelt, weet ik dat je dat wel bent. Je doet altijd meer dan ik kan, en ik wil dat je weet hoezeer ik dat waardeer. Je bent een geweldige echtgenoot en een nog grotere vriend!

36. Ik hou van je om alles wat je bent, wat je doet en vooral om alles wat je niet bent. Ik zou je positieve eigenschappen kunnen opnoemen, maar dat zou een tijdje duren. Bedankt voor alles wat je doet.

37. Ik ben echt gezegend omdat ik een geweldige leraar als jij heb. Je hebt me alles geleerd wat ik weet en ben. Ik hou ervan hoe sterk je bent, maar tegelijkertijd hoe zachtaardig je bent. Het meest verbazingwekkende aan jou is hoe zorgzaam, begripvol en inspirerend je bent. Bedankt voor alles wat je hebt gedaan en nog steeds doet.

38. Je bent een geweldige man… Je bent een geweldige vriend en ik ben dankbaar voor alles wat je voor me doet, ik hou van je en waardeer je. Je verdient al het beste in het leven.

39. Ik heb je altijd zo’n bijzondere man gevonden, en ik ben zo blij dat we vrienden zijn. Je kracht, medeleven en humor verbazen me, en de dag is nooit compleet zonder met je gepraat te hebben. Bedankt dat je er altijd voor me was.

40. Ik wil je bedanken dat je zo’n speciale man in mijn leven bent. Er is zoveel dat ik zou kunnen zeggen dat ik van je hou. Je bent de aardigste, meest attente, liefhebbende man in de hele wereld en ik ben zo gezegend om jou in mijn leven te hebben.

41. Ik hou van je en ben zo blij dat je mijn man bent. Je bent de beste. Bedankt dat je er was toen ik iemand het meest nodig had. Liefde is krachtig en wint altijd, onze liefde zal een leven lang duren, ik hou van je!

42. Schat, ik weet dat ik een lastpak kan zijn en je blijft bij me door dik en dun. Je bent een geweldige man en ik hou meer van je dan wat dan ook. Ik ben voor altijd dankbaar om een vriend als jij in mijn leven te hebben. Bedankt dat je de speciale man bent die je bent!

43. Bedankt dat je zo geweldig bent. Ik waardeer alle dingen die je voor me doet, de kleine attente dingen die je doet. Je helpt iedereen om je heen en dat maakt je zo geweldig. Ik zou me geen betere vriend in mijn leven kunnen wensen.

44. Op de meest geweldige, verbazingwekkende, grappige, intelligente, mooie en zorgzame persoon die ik ooit heb ontmoet. Bedankt dat je in mijn leven bent en me altijd steunt. Ik ben beter omdat ik jou ken. Je bent heel speciaal voor me en ik waardeer je meer dan je ooit zou kunnen weten.

45. Bedankt dat je mijn ridder op het witte paard bent. Je bent de perfecte man voor mij. Je verdraagt al mijn gekke stemmingswisselingen en let op al mijn behoeften.

46. Beste collega, je betekent zoveel voor me. De offers die je voor mij hebt gebracht zal ik nooit vergeten. Ik ben zo gelukkig om met jou te werken en elke werkdag is als de hemel op aarde. Je bent de meest geweldige man!

47. Aan mijn geweldige schoonvader, ik hoop dat je leven alles wordt waar je ooit van gedroomd hebt en meer. Je bent de beste vader en de beste man die ik ken. Bedankt dat je jezelf bent en dat je van me houdt als je schoonvader. Ik ben zo dol op je.

48. Je hebt zo’n goed hart, een vriendelijke en zachtaardige ziel, en je bent zo makkelijk om mee te praten. Ik hou van je grappige gevoel voor humor en hoe gul je bent met je tijd en genegenheid. Je laat me altijd glimlachen en hardop lachen. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent!

49. Ik schrijf je dit citaat om je alles te vertellen wat je hopelijk al weet. Ik wil dat je weet hoezeer ik het waardeer om met je op te groeien, en hoe gelukkig ik me voel dat ik je vader mag noemen.

50. Je bent zo speciaal voor me, neef broer. Ik hou van de tijd die we samen doorbrengen en koester alle geweldige herinneringen die we tijdens het opgroeien hebben gemaakt. Op nog meer leuke tijden samen.

Je bent een geweldige man

Ik ben echt gezegend met een geweldige man als jij in mijn leven. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb en dat betekent veel voor me. Je hebt onze relatie heel speciaal gemaakt door meer tijd met mij door te brengen.

51. Ik waardeer de invloed die je op mijn leven hebt gehad. Ik hou van het feit dat je er altijd voor me bent en dat je nooit opgeeft. Ik voel me zo gelukkig dat ik een relatie heb met zo’n geweldige man. Ik hou van je met heel mijn hart en dat zal ik blijven tonen zolang ik kan.

52. Je bent de meest geweldige oom ooit. Je hebt zoveel voor me gedaan, en ik ben je dankbaar voor alles. Ik wou dat ik je elke seconde van de dag kon bedanken. Bedankt voor alles.

53. Je bent mijn beste vriend en ik waardeer hoe liefdevol en zorgzaam je bent. Bedankt dat je een geweldige man bent! Je beste moet nog komen, nogmaals bedankt.

54. Je bent mijn droom die uitkomt, mijn enige echte. Ik zou niet zonder je kunnen leven. Bedankt dat je alles bent wat ik wil en nodig heb. Ik ben voor altijd dankbaar voor je liefde.

55. Je bent zo’n geweldig persoon! Ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben, en ik ben zo blij dat je deel uitmaakt van mijn leven. Toen ik je voor het eerst zag, wilde ik meer over je weten, en nu ik dat doe, is het nog duidelijker dat we bij elkaar horen.

56. Ik weet dat ik niet de makkelijkste persoon ben om mee om te gaan en soms frustreer ik je. Ik heb hoge normen en verwachtingen voor mezelf, jou en alle anderen, maar jij bent geduldig, begripvol en gaat nooit te ver. Je bent verbazingwekkend getalenteerd en werkt hard en dat maakt me blij je vrouw te zijn. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben!

57. Ik heb je altijd gezegd niet te veranderen wie je bent, en ik meen het. Je bent perfect zoals je bent en daar hou ik van. Ik ben zo gelukkig dat iemand zo geweldig als jij hetzelfde voelt als ik!

58. Echtgenoot, je bent de beste. We zijn al zoveel jaren samen, en ik ben benieuwd wat de komende jaren brengen. Je maakt me een beter mens en ik ben zo dankbaar om je in mijn leven te hebben. Ik zal van je houden tot het einde der tijden!

59. Je bent gewoon geweldig en ik ben zo gelukkig dat ik je mag leren kennen. Je bent er altijd voor me en ik kan altijd op je rekenen als ik een schouder nodig heb om op uit te huilen of een luisterend oor. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb en zo dankbaar dat ik je heb.

60. Er is zoveel dat ik zou kunnen zeggen over jou en hoe jij in mijn leven past, maar in plaats daarvan zal ik het samenvatten in een korte verklaring. Je betekent de wereld voor mij!

61. Ik ben je altijd zo dankbaar. Je bent zo aardig en lief en geweldig voor me. Ik verdien het niet om in je leven te zijn, maar ik ben zo blij dat ik er ben.

62. Je bent mijn beste vriend en we hebben samen zoveel meegemaakt. Ik ben blij je in mijn leven te hebben en alle ervaringen die op ons pad komen met je te kunnen delen. Je maakt me gelukkig en houdt me met beide benen op de grond. Bedankt dat je een geweldige man bent!

63. Heb een geweldige dag en dank je wel dat je een geweldige man bent, die zijn best doet om het anderen naar de zin te maken. Je bent best cool, we willen je bedanken omdat je gewoon jezelf bent, je hebt ons door een aantal moeilijke tijden geholpen, en niets is ooit te groot of te klein. We hopen dat je dag vol liefde en geluk is!

64. Je bent een geweldige echtgenoot. Ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en de vader van mijn kind. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

65. Je bent zo’n geweldige klasgenoot. Het spijt me zo dat ik je zoveel problemen gaf in de klas, maar je hebt me veranderd met je vriendelijkheid en zorgzaamheid. Ik ben zo blij dat we vrienden zijn! Je bent een geweldige man.

66. Ik ben dankbaar dat God ons samenbracht zodat je deel kon uitmaken van ons gezin. Ik koester je vriendschap en liefde voor mij. Door jou voel ik me speciaal. Ik zal nooit ophouden van je te houden, altijd en voor altijd!

67. Bedankt dat je zo’n geweldige man in mijn leven bent. Je bent er altijd voor me als ik een luisterend oor nodig heb, een schouder om op uit te huilen, of gewoon iemand om een knuffel mee te delen. De afgelopen jaren waren de beste van mijn leven! Ik kan me geen leven voorstellen zonder jouw steun!

68. We zijn al vele jaren bevriend en ik heb altijd van je gehouden voor de bijzondere man die je bent. De kwaliteiten die mijn liefde voor jou aantrokken bestaan nog steeds. Ik zal er altijd voor je zijn en van je houden tot het einde der tijden!

69. Er is maar één man in deze wereld die mijn hart heeft. Dat ben jij. Ik waardeer jou, je liefde en alle geweldige dingen die je voor me hebt gedaan. Ik weet niet wat ik zou doen als ik jou niet in mijn leven had, maar ik ben echt dankbaar dat ik jou heb om mijn leven mee te delen. Je bent echt de beste man die er is, en elke dag word ik meer verliefd op je.

70. Je bent zo geweldig. Je bent liefdevol, aantrekkelijk, lief en in het algemeen een van de beste mannen ter wereld. Er is niets dat ik ooit zou veranderen of dat ik niet voor je zou doen. Je maakt mijn leven compleet met je liefde en toewijding. Bedankt dat je altijd alles doet om me gelukkig te maken…

71. Je bent zo geweldig en ik wil het beste voor je. Ik hoop dat dit citaat mijn diepste waardering uitdrukt voor de geweldige man die je bent, de zorgzame persoon en een geweldige vriend. Ik ben voor altijd dankbaar dat ik jou in mijn leven heb en jouw liefde betekent meer voor mij dan een berg goud!

72. Liefste, je bent lief, aardig en attent. Je hebt altijd een grote glimlach op je gezicht, je bent oprecht en hebt een groot hart. Ik zal er altijd voor je zijn omdat je mijn steun verdient!

73. Ik wil je laten weten hoeveel ik je waardeer. Je bent een geweldige man, en laat me altijd speciaal voelen op elke manier. Onze relatie begon als een vriendschap en veranderde in zoveel meer. Ik wil nooit dat dit eindigt, ik zou graag de rest van mijn leven met je doorbrengen, onze gedachten en gevoelens delen, goede en slechte tijden.

74. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je maakt me aan het lachen, je geeft me troost, plezier en vreugde. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Bedankt dat je alles beter maakt. Je bent een geweldige man.

75. Je bent een geweldige man en de beste vriend die een meisje zich kan wensen en de meest geweldige minnaar. Je steekt altijd zoveel moeite in alles wat je voor me doet en ik kan je er niet genoeg voor bedanken. Je bent zo’n speciale man in mijn leven en ik hou van je.

76. Ik wil je bedanken voor de steun die je me geeft, de liefde die je me toont en dat je me de gelukkigste vrouw ter wereld maakt. Ik hou van je en wens je het allerbeste in het leven!

77. Je bent zo’n geweldige vent. Bedankt voor alles wat je voor mij en onze familie hebt gedaan. Je bent een geschenk van God. Bedankt dat je er altijd voor ons bent en dat je me altijd aan het lachen maakt als ik down ben. Ik hou heel veel van je…

78. Ik waardeer je! Je bent zo’n opmerkelijk persoon en ik wil je bedanken voor de rol die je in mijn leven hebt gespeeld. Hoeveel tijd er ook voorbij is gegaan, ik denk nog steeds aan je als het beste wat me ooit is overkomen.

79. Je bent echt geweldig en verbazingwekkend. Bedankt voor alles wat je voor me doet; er voor me zijn en altijd voor me zorgen. Ik hou zoveel van je en hoop de rest van mijn leven met je door te brengen. Je bent mijn beste vriend, en ik heb echt geluk dat ik iemand als jij heb gevonden.

Je bent een bijzondere man, citaten

Vandaag wilde ik je bedanken dat je zo’n speciale man in mijn leven bent. Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind aan jou. Dat maakt het zoveel makkelijker om van je te houden. Je hebt me veel geleerd in mijn leven en ik zal je voor altijd dankbaar zijn. Je bent een van de aardigste mensen die ik ken en daarom koester ik je in mijn leven.

80. Lieve speciale man in mijn leven, bedankt dat je de beste man bent die ik ooit gekend heb. Je maakt mijn leven makkelijker en bent net zo’n goede vriend als minnaar. Ik weet niet hoe ik het geluk heb gehad je te ontmoeten, maar ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb. Je bent een geweldige man met zoveel passie en gedrevenheid en dat vind ik geweldig aan jou!

81. Bedankt dat je een lieve en speciale man in mijn leven bent. Door jou voel ik me zo speciaal en geliefd. Je hebt altijd een glimlach op je gezicht en je hebt een hart van goud!

82. Je realiseert je misschien niet altijd hoe speciaal je bent, maar maak je geen zorgen. Ik ben hier om je eraan te herinneren, om je te vertellen hoe speciaal je voor mij bent. Bedankt dat je er elke dag bent, naar mijn problemen luistert en me geliefd laat voelen. Bedankt dat je geduld met me hebt.

83. Je bent een geweldige vriend, minnaar en metgezel. En ik heb het geluk iemand te hebben die zoveel geeft om de mensen om hem heen. Je bent de beste en je verdient alleen het beste.

84. Er is niemand, niemand anders, meer attent, liefdevol en attent dan jij. Je kunt niet begrijpen hoezeer ik heb genoten van de tijd die we samen hebben doorgebracht. Nu je in mijn hart bent, voelt het alsof je er altijd bent geweest.

85. We hebben een onbreekbare band. Ik koester elk moment dat we samen zijn en wou dat elke dag als de vorige kon zijn. Je fleurt mijn leven op en bent zo’n speciaal persoon.

86. Je hebt me altijd zo speciaal laten voelen. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Bedankt dat je er elke dag voor me bent en dat je net zoveel van me houdt als ik van jou! Je bent zo speciaal voor me.

87. Ik waardeer de man die je bent. Je behandelt iedereen als familie, helpt als het nodig is, en doet alles om iemand gelukkig te maken. Je bent grappig, slim en knap. Ik kijk ernaar uit om je te zien, want ik weet dat elke seconde gevuld zal zijn met geluk.

88. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent de meest geweldige persoon die ik ken, en hoewel we de laatste tijd moeilijke tijden hebben gehad, hou ik meer van je dan van wie ook ter wereld. Je bent echt een bijzondere man.

89. Je maakt mijn leven zo leuk, dank je dat je erin zit. Bedankt dat je speciaal bent, mijn liefste! Je bent de beste man ooit en deze planeet heeft geluk met jou.

90. Ik denk niet dat je beseft hoe belangrijk en speciaal je voor me bent. Je weet me altijd aan het lachen te maken. Je brengt plezier, avontuur en amusement in mijn leven. Ik ben zo gelukkig dat ik een vriend heb gevonden met wie ik alles kan delen. Love you!

91. Je betekent alles voor me. Ik hou van je en zou je voor niets ter wereld willen ruilen. Je bent mijn speciale man en ik wil dat iedereen dat weet. Ik hoop dat dit bericht duidelijk maakt hoeveel je voor me betekent!

92. Je bent zo speciaal voor me. Je liefheid en vriendelijkheid blijven me verbazen. Je maakt het leven interessanter en dat vind ik geweldig aan je! Je bent de beste echtgenoot ooit en ik zou geen andere helft kunnen hebben die zo goed bij me past. Ik hou van je, mijn speciale man.

93. Je bent een van de meest geweldige mannen die ik ooit heb ontmoet en ik ben blij je in mijn leven te hebben. Liefde is misschien niet erg wijs, maar het is zeker krachtig! Mijn liefde is zo groot dat het uiteindelijk je hart zal vullen als je het toelaat.

94. Je bent altijd in mijn gedachten, zelfs als ik het niet zeg. Je bent een aardige en zachte man die altijd van me houdt. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben, om lief te hebben en te koesteren. Ik heb nog nooit een man als jij ontmoet.

95. Ik hou zoveel van je. Ik kan er maar niet over uit hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. Je bent de meest zorgzame en eerlijke persoon die ik ooit gekend heb en ik wou dat er meer mannen zoals jij waren die het verdienen om geliefd te worden. Door dik en dun zullen we altijd samen zijn!

96. Ik heb nog nooit iemand zoals jij ontmoet, je bent extra speciaal. Ik hou van je lach, de manier waarop je lacht en hoe onze levens zijn samengekomen om ons te maken tot wie we zijn. Ik ben zo gelukkig om elke dag van mijn leven met jou te genieten, dus bedankt voor al het bijzondere. Je bent het beste wat me ooit is overkomen!

97. Mijn liefste, ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet en mijn leven met je mag delen. Ik waardeer je om alle dingen die zo natuurlijk voor je zijn. Ik waardeer het dat je voor mij en onze kinderen zorgt, voor je vrienden en voor iedereen die je pad kruist. Je klaagt nooit over iets en maakt het beste van elke situatie. Heel erg bedankt, mijn lief.

98. Bedankt dat je er altijd voor me bent en me steun, liefde en begrip toont. Je bent altijd zo attent. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben!

99. Bedankt dat je een geweldige vriend en partner bent. Ik waardeer hoe hard je werkt en ik bewonder je kracht, vastberadenheid en toewijding aan wie je bent. Bedankt dat je van me houdt!

100. Ik heb nog nooit iemand als jij gekend. Je hebt zo’n groot hart en doet altijd alles om mensen gelukkig te maken. Ik kan eerlijk zeggen dat ik niet weet wat ik zou doen zonder jou in mijn leven, en ik ben zo dankbaar voor jou!

Bedankt voor het bezoeken van dit bericht en vergeet niet om uw liefde citaten in het commentaarvak hieronder. Vergeet niet om dit bericht leuk te vinden en deel het met je vrienden op sociale media. Bedankt.