Je Hebt Mijn Hart Gebroken Quotes Voor Hem

Je bent hier in de eerste plaats omdat je een gebroken hart hebt. Ik ben daar zelf geweest, en ik voel je pijn. Je bent verraden, verbrijzeld en teleurgesteld door de persoon waarvan je dacht dat het je enige ware liefde was.

Laat een man je geluk niet in de weg staan. We hebben het allemaal meegemaakt. Je bent verliefd op een jongen, je denkt dat hij hetzelfde voelt, maar dan zegt of doet hij iets waardoor je er anders over denkt.

Na al het drama realiseerde ik me dat een jongen gewoon een jongen is, hoe bijzonder hij nu ook lijkt. Maar laat hem niet gemakkelijk wegkomen met zijn leugens, bedrog en verraad. Gebruik deze citaten om hem te laten weten dat hij je hart in kleine stukjes verdriet heeft gebroken, maar dat het nu weer goed komt zonder hem.

Ik zeg je, zodra je je emoties op deze manier tegen hem uitdrukt, krijg je langzamerhand je gezonde verstand terug en ben je op weg naar genezing. Dus, aarzel niet om te kiezen uit deze collectie van je brak mijn hart citaten voor hem en spreken rustig over je liefdesverdriet, alsof je hebt gekregen over hem.

Je hebt mijn hart gebroken Quotes voor hem

Ik ben zo verscheurd en verward omdat ik zoveel van je hield, meer dan iemand ooit van een ander zou kunnen houden, maar je brak me in stukken. Toch ga ik hier verder, elk gebroken stuk van mij gaat ver weg van jou.

1. Ik hoop dat je uiteindelijk een perfect verbroken relatie hebt, zodat je kunt voelen hoe het is om degene te zijn die verlaten is.

2. De pijn van liefdesverdriet gaat niet weg. Het wordt gewoon een deel van je. Je hebt me gebroken en ik heb geoordeeld dat je geen moment meer van mijn tijd of energie waard bent.

3. Hoewel hij mijn hart brak, mis ik hem nog steeds. Geloof me, ik wil meer dan wat dan ook over dit gevoel van verwarring heen komen.

4. Ze zeggen dat je niet kunt helpen op wie je verliefd wordt, maar ik word gestraft omdat ik van je hou. Waarom heb je mijn hart gebroken?

5. Het gaat niet goed tussen ons omdat hij mijn hart op de meest pijnlijke manier heeft gebroken. Ik negeer hem voor altijd.

6. Je kon niet van me houden of om me geven. Je brak mijn hart zonder genade, zonder wroeging. Waarom ik? Wat heb ik je ooit aangedaan?

7. Ik moet er steeds aan denken hoe vaak je mijn hart hebt gebroken door een andere vrouw. Je bent verschrikkelijk.

8. Je hebt mijn hart zo vaak gebroken, maar ik ben hier om je eraan te herinneren dat het lang geleden is en dat ik verder ben gegaan. Ik hoop dat het met jou ook goed gaat.

9. Je hebt mijn hart zo vaak gebroken dat ik dacht dat het niet meer kon breken, maar dat deed het wel. Je hebt net een prijs gewonnen voor de slechtste persoon ooit.

10. Je hebt mijn hart zo vaak gebroken dat je blij moet zijn dat je me zoveel pijn hebt bezorgd. Ik hoop dat je twee keer zoveel doormaakt als ik doormaakte onder jouw hoede.

11. Je hebt mijn hart gebroken, maar ik wens je het beste. Ik zal er altijd zijn als je me nodig hebt. Proost op tweede kansen, baby.

12. Aan de ex die mijn hart zo vaak brak, veel geluk met je nieuwe liefde, ik hoop dat het net zo eindigt als bij ons.

13. Ik mis hoe je vroeger zuiver naar me keek, maar nu geef je me een kwade blik. Waarom breek je mijn hart met elke blik die je me geeft?

14. Je hebt mijn hart gebroken. Je hebt me zo beschadigd dat ik niet meer van iemand kan houden. Dat is een nieuw niveau van wreedheid.

15. Je hebt mijn hart gebroken, maar ik vergeef je. Ik vraag me af hoe lang het duurt voordat ik me weer gelukkig voel door jou.

16. We kunnen niet samen zijn, maar ik hou nog steeds van je. Hoewel je mijn hart brak, zal ik nooit stoppen met bidden voor je omdat je ooit mijn tortelduifje was.

17. Vroeger waren we een stel; we hielden elkaars hand vast. Maar nu heb je me dood gesneden, dus drink ik wat bittere wijn tot mijn ziel weer ontwaakt.

18. De volgende keer dat je met je ex flirt, denk dan aan de arme ik die met een gebroken hart moet omgaan.

19. Je hebt mijn hart op de ergste manier gebroken. Helaas kan jij me niet genezen en dat wil ik ook niet.

20. Ik ervaar het ergste gevoel als iemand van wie je houdt het uitmaakt en je alleen achterblijft, met een gebroken hart.

. Je hebt mijn hart gebroken, jongen, je hebt me beschadigd – en nu probeer je me te redden met een verontschuldiging? Ik wil je excuses niet. Ik wil gewoon mijn waardigheid terug.

22. Je hebt mijn hart gebroken, maar ik ben er overheen, en ik ben klaar om verder te gaan. Maar ik zal je altijd herinneren als de beste, ook al heb je me bedrogen.

23. Alles wat ik nodig heb is iemand die van me houdt en me weer goed behandelt nadat mijn ex mijn hart brak met haar leugens en loze beloftes.

24. Maar elke keer als je tegen me praat, word ik weer verliefd op je. Stop met het breken van mijn hart, meisje, door te spelen met mijn emoties.

25. Ik kan je niet van me laten houden als je dat niet doet, maar ik zal er altijd voor je zijn, ook al zegt iedereen dat het dwaas is.

26. Ik hoop dat je ziet wat je me hebt aangedaan. Je maakte me kapot met die pijnlijke woorden. Ik wou dat je me had vermoord.

27. Ik weet dat het je spijt. Ik weet dat het je spijt, maar ik kan er nog niet overheen komen. Je hebt me te veel gebroken.

28. Je hebt niet alleen mijn hart gebroken. Je hebt me beschadigd en ik zal die pijn vasthouden tot je beseft dat je een fout hebt gemaakt en van gedachten bent veranderd.

29. Hoewel deze liefde voorbij is, zal je altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben omdat je me brak op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Trouwens, die speciale plaats is de trofee van jou als koning van mijn slechtste en meest bittere herinneringen.

30. Ik was zo opgewonden om verliefd te zijn dat ik niet op mijn hoede was. Nu je er niet meer bent, is het pijnlijk om de pijn van je verraad te ervaren.

31. Ik weet dat het nooit je bedoeling was om me te kwetsen, maar op een of andere manier deed je dat toch. Als je dit toegeeft, ben ik bereid je te vergeven, zonder wrok.

32. Je hebt mijn hart gebroken, maar ik huil niet in mijn bier. In plaats daarvan maak ik een lijst waarom je het niet waard bent.

33. Aan het meisje dat mijn hart brak zonder om te kijken, ik mis je, en ik vergeef je.

34. Jongen, je brak mijn hart zoals ik je favoriete P.S 5 spelcomputer brak. Je hebt me niet vergeven. Nu moet ik omgaan met een gebroken hart. Proost op ons beiden.

35. Je brak mijn hart alsof het niets was, en je keek niet eens om om sorry te zeggen.

36. Je hebt mijn hart gebroken. Het is niet dat ik het niet zag aankomen. Maar nu het zover is, voelt het als het einde van de wereld.

37. Je hebt mijn hart gebroken, maar ik ben niet de enige. Er zijn er genoeg die geloofden in wat we beiden deelden.

38. Ik weet nog hoe je haar rook. Ik zal onze tijd samen nooit vergeten. Je brak mijn hart, maar het maakt niet meer uit omdat je er niet meer bent.

39. Je bent echt iets, weet je dat? Knap en slim en grappig! Je hebt alles in je voordeel. Daarom was ik zo geschokt toen je mijn hart brak.

40. Ik ga proberen dit allemaal achter me te laten en weer lief te hebben ook al heeft hij me gebroken zodat ik niet meer in de liefde zou geloven. Je zuigt.

41. Ik weet niet of ik je wel kan vergeven dat je mijn hart hebt gebroken. Dat was echt egoïstisch van je.

42. Je hebt mijn hart gebroken, maar ik zal altijd van je houden en soms denk ik zelfs aan de goede tijden.

43. I’m not sure why you broke my heart. It seems like we had something good going—and then you threw it all away. Lesson learned: I will never let myself get close to someone like you again.

44. It’s tough to put your heart out there and get it broken. But don’t let that stop you from putting yourself out there again. That’s what he told me, then he broke my heart too

45. It hurt so bad when you broke my heart that I had to take a year off from life. But the doctor gave me some medicine, and now I’m back at it.

46. When your heart is broken, sometimes you need a little help picking up the pieces.

47. Your heart is always a little broken when someone you love walks away.

48. Trek nooit je waarde in twijfel omdat iemand niet in staat is de waarde van je hart te zien.

49. Ik gaf je mijn hele hart, maar je brak het zonder om te kijken.

50. Je brak mijn hart. Een pijnlijke, korte relatie. Ik stond op een kruispunt, en je gaf me geen kans. Je kapte me af en vertrok. Je was mijn beste vriend, en je brak mijn hart.

You Broke Me Quotes voor hem

Jij was de reden voor mijn geluk en mijn pijn. Ik begrijp de noodzaak om verder te gaan. Ik heb mijn best gedaan om te accepteren dat je geen deel meer kunt uitmaken van mijn leven. Maar ik kan het niet helpen dat ik me er slecht bij voel. Het doet nog steeds pijn. Ik hoop op een dag op te staan en deze pijn niet meer te voelen.

51. We hebben allemaal grote liefdes gehad die niet werkten. Je brak mijn hart, dus ik ging en vond iemand anders.

52. Dat gevoel toen je mijn hart brak en wegliep, meisje. Ik weet dat je krijgt wat je toekomt.

53. Het is tegenwoordig moeilijk om mensen te vertrouwen. Het is moeilijk om erop te vertrouwen dat iemand je niet kwetst en je dan verlaat. Maar ik probeer het, voor mezelf en voor jou.

54. Soms is het moeilijk om een vroegere liefde los te laten, maar soms is dat het beste voor je.

55. Je hebt me gebroken omdat ik zoveel van je hield. Ik wilde je alleen maar helpen, niet je groei belemmeren.

56. Je hield van me. Je maakte me aan het lachen. Je luisterde naar elk woord dat ik zei. Je was mijn beste vriend. Ik wilde niet dat het zo zou lopen, maar je hebt me gebroken. Ik ben nog steeds niet over je heen, en dat zal ik waarschijnlijk nooit zijn.

57. Het is moeilijk om te zien hoe iets wat je na aan het hart ligt voor je wordt vernietigd. Het is hartverscheurend om de persoon die je het meest vertrouwt en liefhebt te zien afbreken.

58. Ik hield van je en alles wat je deed – ja, zelfs toen je mijn hart brak.

59. Ik hield van je op mijn manier omdat je een deel van mij was dat ik je wilde laten zien. Uiteindelijk brak je mijn hart.

60. Ik kan niet geloven dat mijn hart verder kon na meer dan een paar keer breken. Ik ben blij dat je terug bent, maar ik ben nog steeds bang om je weer te vertrouwen.

61. Waarom blijf je me dit aandoen? Ik bid voor de dag dat je stopt met mijn hart te breken en het in miljoenen stukjes te breken.

62. Ik mis je echt, maar ik begrijp waarom je het uitgemaakt hebt. Het is niet makkelijk, maar ik probeer verder te gaan. Ik hoop dat we vrienden kunnen blijven.

63. Ik kan niet stoppen met huilen omdat ik zo van streek ben. Ik hield zoveel van je, maar nu doet het zo’n pijn dat ik gewoon mijn ogen wil sluiten en hopen dat dit allemaal ophoudt.

64. Ik wil niet dat je verdrietig bent, maar ik wil ook niet dat je gelukkig bent zonder mij. Je hebt mijn hart gebroken, weet je nog?

65. Denk aan de tijd dat je mijn hart brak en ik hoop dat je er blij om bent want ik voel me nog steeds vreselijk.

66. Ik hoop dat je ooit geluk vindt, maar ik zal nooit vergeten hoe geweldig het was toen we samen waren. Ik mis je nog steeds.

67. Ik ben er kapot van, en ik kan het haar niet kwalijk nemen, want ik hield zoveel van haar, en ik wilde haar tegen alles beschermen.

68. We hebben het allemaal meegemaakt, het uitmaken met iemand voor wie we sterke gevoelens hadden. Ons hart kan openbreken en bloeden, maar de tijd zal ons uiteindelijk genezen.

69. Na mijn eerste breuk was ik er zo kapot van. Ik had nooit gedacht dat ik me weer normaal zou kunnen voelen. Nu weet ik dat het beetje bij beetje beter wordt, en dat is iets wat iedereen die hetzelfde doormaakt moet horen.

70. Je hebt me gebroken omdat ik zoveel van je hield, maar je hebt het nooit geweten.

71. Ik wilde je niet vertellen hoezeer je mijn hart brak omdat ik van je hield en nooit wilde dat je jezelf de schuld gaf.

72. Alles wat ik deed was van je houden. Alles wat ik wilde was jouw liefde terug, maar ik denk dat het waar is; we krijgen niet altijd wat we willen.

73. De gedachte aan jou sluipt zonder waarschuwing binnen, en plotseling blijf ik achter met een bizar gevoel van pijn en woede. Het is alsof mijn hart gebroken is, maar ik weet niet waarom.

74. Ik heb alles voor je gedaan, maar het was niet genoeg. Ik wil nooit meer met je praten.

75. We zijn nog steeds vrienden, ook al kunnen we geen geliefden meer zijn, maar ik heb nu pijn.

76. Het achtervolgt me nog steeds alsof het gisteren gebeurde. Jongen, je hebt me in stukken gebroken.

77. Je hebt me gebroken omdat ik zoveel van je hield. Die liefde was mijn ondergang. En nu ligt de as van mijn hart verspreid over deze koude betonnen vloer.

78. Je brak me omdat ik zoveel van je hield, en je verlies was ondraaglijk.

79. Je hebt me gebroken omdat ik zoveel van je hield dat ik besloot me kwetsbaarder op te stellen tegenover jou dan tegenover wie dan ook.

80. Je hebt mijn hart gebroken, maar ik geef nog steeds om je geluk. Ik wou dat het tussen ons niet zo hoefde te eindigen.

81. Ik wilde alleen maar van je houden en dat je ook van mij hield. Maar je vond iemand die je kon geven wat ik niet kon. Nu voel ik alleen een gebroken hart.

82. Dat jij mijn hart hebt gebroken, betekent niet dat ik mezelf moet breken. Ik ben sterk om er doorheen te komen.

83. Ik heb altijd geweten dat ik zou instorten als je me verliet. Ik heb me alleen nooit gerealiseerd dat uit elkaar vallen zoveel pijn kon doen.

84. Ik ben meer gebroken dan ik dacht dat ik kon zijn. En dat komt door alles wat we waren en hadden.

85. Soms moet je zoveel van iets houden dat het je hart breekt, maar je moet het loslaten.

86. Er is geen grotere pijn dan het verlies van liefde, maar geen groter geschenk dan de herinnering die je liefhebt.

87. Als ik zeg: « Ik wou dat ik weer single kon zijn », is dat omdat ik mijn evenwicht kwijt ben. Het is een herinnering om weer in mijn kracht te komen.

88. Je brak mijn hart in miljoenen stukjes omdat ik zoveel van je hield.

89. Ik hield zoveel van je dat ik alles voor je gedaan zou hebben. Maar om erachter te komen, ging je achter mijn rug om, verkocht onze liefde en loog ook over mij. Dat heeft me gebroken, meisje.

90. Het kan me niet schelen dat iemand weet dat mijn hart gebroken is, behalve jij. Ik wil je laten zien hoeveel je me gebroken hebt.

91. Ik ben niet meer dezelfde persoon die je dacht te kennen. Je hebt me gebroken, en nu worstel ik om mezelf te vinden.

92. Ik ben er overheen, maar misschien heb je dat niet gemerkt omdat je mijn hart hebt gebroken. Ik denk niet dat het ooit zal werken, dus laten we niet… Het is goed, echt. Ik ben oké.

93. Ik blijf aan je denken en vraag me af wat als. Ik verlang naar je, maar ik weet dat het voorbij is. Kon ik de tijd maar terugdraaien en de dingen herstellen zoals ze zouden moeten zijn.

94. Ik wil niet verdrietig zijn. Ik wil gelukkig zijn. Ik wil dat dit stopt, zodat we opnieuw kunnen beginnen. Ik wil dat mijn hart geen pijn meer doet.

95. Je hebt me gebroken omdat ik zoveel van je hield. Dat doe ik nog steeds, maar ik kan dit gewoon niet meer.

96. Je hebt me gebroken omdat ik zoveel van je hield. Je deed me pijn omdat mijn hart vanaf het begin van jou was.

97. Je hebt me gebroken omdat ik zoveel van je hield. Het doet pijn omdat het iets voor me betekende, en ik liet me voor je vallen.

98. Ik kon niet stoppen met van je te houden, ook al wist ik dat ik dat had moeten doen.

99. Ik dacht dat ik mijn plaats in de wereld kende, maar toen je me brak, moest ik dat opnieuw definiëren.

100. Mijn wereld is niet hetzelfde zonder jou, mijn liefste. Mijn hart doet pijn, maar ik hoop en bid dat God deze pijn zal wegnemen. Ik hield van je met mijn hart, en het doet zo’n pijn om zonder je te zijn.

Ongeacht het liefdesverdriet dat je ervaart, leer er gewoon over te praten zonder zoveel woede te voelen. Als deze je brak mijn hart citaten voor hem zijn nuttig geweest voor u, vriendelijk laat een reactie en deel de post.