Je Leven Ligt In Jouw Handen

Your Life Is in Your Hands Quotes

Er zijn dagen dat we het gevoel hebben dat dit niet ons leven is! We zitten gevangen, we moeten altijd actie ondernemen, en het is niet wat we willen. Maar de waarheid is dat je leven in jouw handen ligt. Er zijn vele manieren om het leven te leiden dat je wilt leiden.

Je bent je er waarschijnlijk al van bewust dat je leven in jouw handen ligt. Letterlijk, iemand anders kan niet alle doelen creëren, plannen en bereiken die jij voor jezelf wilt. Elke gebeurtenis die je meemaakt maakt je tot wat je bent, maar je leven wordt niet geregeerd door het lot. Je kunt het veranderen. Jij bent de hoofdpersoon in je eigen verhaal, en jij hebt de macht om te kiezen hoe het geschreven wordt. Je maakt je keuzes elke dag, van moment tot moment.

Jouw leven ligt in jouw handen. Je hebt het in je macht om je leven te veranderen. Je gewoonten, je verlangens en je acties creëren je toekomst. Als je gezonde gewoonten en gebruiken gebruikt, zul je genieten van een vruchtbaar, gelukkig leven. Maar als je ongezonde gewoonten aanneemt, ga je een ongelukkig en kort leven tegemoet.

De volgende citaten uit je leven zijn bedoeld om je te inspireren en te motiveren, je leven te helpen verbeteren en je een beter vooruitzicht te geven. U kunt deze boodschappen delen met uw vrienden en familieleden. Misschien kunt u ze ook gebruiken om uw lezers te vermaken.

Uw leven ligt in uw handen, citaten

Je moet in jezelf geloven en doen wat je denkt dat je niet kunt. Het is beter om in jezelf te kijken en al het potentieel dat je hebt te benutten, want je leven ligt in jouw handen, en je kunt alles doen waar je je zinnen op zet.

1. Je leven ligt in jouw handen. Jij bent de enige die je leven gelukkig of ongelukkig kan maken. Je omstandigheden zijn niet verantwoordelijk voor je geluk of ongeluk; jij bent er verantwoordelijk voor.

2. Jouw leven ligt in jouw handen. Je omstandigheden kunnen je gevoelens een tijdlang beïnvloeden, maar jij hebt nog steeds het laatste woord over hoe je je erover voelt. Als je durft te beginnen, durf je te slagen.

3. Geef anderen niet de schuld van wat er met je gebeurt. Geef ook jezelf niet de schuld. De enige persoon die de schuld krijgt is degene die de schuld geeft.

4. Als je altijd positief bent, zul je altijd positieve emoties voelen, en als je altijd negatief bent, zul je altijd negatieve emoties voelen. Niemand laat je iets voelen; je kiest zelf hoe je je voelt door waar je op een bepaald moment aan denkt, omdat je leven in jouw handen ligt.

5. Net als je het gevoel hebt dat je doordraait, bedenk dan dat het jouw leven is, en dat jij de macht hebt om te sturen in de richting die jij kiest. Wees de architect van je meesterwerk en creëer iets dat voor altijd leeft.

6. In het midden van elke moeilijkheid ligt een kans. Alleen jij kunt je leven veranderen. Niemand kan dat voor je doen, want je leven ligt in jouw handen. Het gaat er niet om wat je overkomt, maar hoe je erop reageert. Dus kies voor een positieve reactie.

7. Je moet grote dingen van jezelf verwachten voordat je ze doet. Het maakt niet uit hoe langzaam je gaat, zolang je maar niet stopt. Je bent altijd verantwoordelijk voor hoe je handelt, hoe je je ook voelt. Huil niet omdat het voorbij is. Lach omdat het gebeurd is.

8. Jouw leven zit in jouw leven. Wees jezelf; alle anderen zijn al bezet. Je leeft maar één keer, maar als je het goed doet, is één keer genoeg. Onthoud dat elke dag die je leeft van jou is. Kies ervoor om er het beste van te maken.

9. Jij bent de enige die je een goed gevoel kan geven. Maar hoe schakel je je negatieve geest uit? De beste manier is om meer tijd te besteden aan wat je gelukkig maakt, waar je van houdt. Als je je goed voelt, zullen negatieve gedachten niet lang duren. Kijk ook eens naar jezelf in de spiegel en glimlach. Zelfs een valse glimlach vermindert stress en helpt ons om ons beter te voelen.

10. Als je verdrietig, boos of gefrustreerd bent, ben je geneigd anderen de schuld te geven van je situatie en excuses te verzinnen waarom je niet gelukkig bent. Het probleem is dat het menselijk is om anderen de schuld te geven als het misgaat. In plaats van iemand anders de schuld te geven, begin je met het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen leven.

11. De sleutel tot gelukkig zijn is weten dat je de macht hebt om te kiezen wat je accepteert en wat je loslaat, en dat kun je alleen als je beseft dat je leven in jouw handen ligt en dat je er actie mee moet ondernemen.

12. Hoe ongemakkelijk een situatie ook is, hoe oneerlijk iemand ook tegen je is geweest, het is niet aan die persoon of die situatie om je te bevrijden van de negatieve gedachten en emoties die je ellendig maken. Het is aan jou.

13. Je bent krachtiger dan je beseft. Wanneer je denkt dat een situatie of een persoon jouw stress, woede, frustratie of teleurstelling veroorzaakt, denk dan nog eens na. Jij bent de enige die die gevoelens kan creëren – niemand anders kan dat voor jou doen. Er is goed nieuws: Niemand en niets heeft macht over jou, behalve de macht die jij ze geeft door je gedachten en focus.

14. Om niet langer beïnvloed te worden door het gedrag van andere mensen en externe omstandigheden waarover je geen controle hebt, leer je in gedachten anders te reageren. Accepteer mensen en situaties zoals ze zijn in plaats van ze in gedachten te protesteren. Bevrijd jezelf van de behoefte aan goedkeuring, erkenning, liefde, veiligheid en geluk van wie of wat dan ook buiten jezelf. Leer voor jezelf te leven en jezelf te zijn!

15. Je leven ligt in jouw handen. Je keuzes bepalen je lot. Maak de juiste keuze, en je zult gelukkig zijn; maak de verkeerde, en je zult ongelukkig zijn. Zo simpel is het.

16. Je moet alleen jezelf bedanken of de schuld geven voor waar je bent in het leven. Het is niet gemakkelijk om die persoonlijke verantwoordelijkheid onder ogen te zien, maar als je dat eenmaal doet, zul je ontdekken hoe bevrijdend dat kan zijn.

17. Dit is een goed moment om na te gaan waar je staat en welke veranderingen er nodig zijn om te komen waar je heen wilt. Je hebt de kracht in handen om je lot te bepalen en te worden wat je wilt zijn.

18. Je leven ligt in jouw handen. Je kunt het vormgeven zoals je wilt. Je kunt het vormen zoals je wilt. Je bent wat je besluit te zijn. Je bent wat je besluit te zijn. Zo simpel is het.

19. Niemand anders kan voor jou kiezen, niemand anders kan voor jou beslissen, niemand anders kan jouw leven leiden. Jouw leven ligt in jouw handen en je hebt alle recht om het te doen zoals je wilt. Maar, vergeet niet om het goed te leven.

20. U bent de meester van uw leven, de schepper van uw lot, de auteur van uw verhaal – en deze pagina’s geven u de sleutels om de deur naar een betere en mooiere toekomst te openen.

21. Jij bent de schepper van je lot. De kracht zit in je. Je kunt het. Ik weet dat je het kunt. Wees sterk en heb vertrouwen in jezelf.

22. Koester het! Verspil hem alsjeblieft niet! Tijd is kostbaar, en het leven is te kort om het te besteden aan negatieve gedachten of mensen die je aandacht niet verdienen.

23. Als je iets niet leuk vindt, verander het dan; als je het niet kunt veranderen, verander dan hoe je erover denkt. De enige persoon die controle heeft over hoe jij je voelt, ben jij! Laat niemand anders dat van je afnemen! Dus wees gelukkig!

24. Vergeet niet dat je een krachtig wezen bent, en dat je leven in jouw handen ligt. Jij creëert je realiteit, en dat betekent dat je de macht hebt om die te veranderen. Je bent geen slachtoffer. Je bent niet machteloos. Je kunt een beter leven voor jezelf creëren.

25. Neem verantwoordelijkheid voor je daden en geef anderen niet de schuld van wat je overkomt. Als er iets ergs gebeurt, blijf er dan niet bij stilstaan en maak geen excuses. Denk in plaats daarvan na over hoe je het had kunnen voorkomen of hoe je het in de toekomst kunt oplossen. Door verantwoordelijkheid te nemen voor wat er met je gebeurt, zul je fouten sneller kunnen herstellen en sneller dan voorheen positieve veranderingen in je leven kunnen aanbrengen!

26. Je bent verantwoordelijk voor je leven. Je kunt niet steeds iemand anders de schuld geven van je disfunctioneren. Het leven gaat echt over doorgaan. De waarheid zal je bevrijden, maar eerst zal het je kwaad maken.

27. Als je uit de ellende wilt komen, stop dan met klagen en vragen om medelijden. Sta op, ga de wereld in en doe iets aan je leven, want het is tijd om het leven te gaan leiden dat je je hebt voorgesteld.

28. Het is goed om eraan herinnerd te worden dat je een prachtig mens bent. Hoe meer je je de grootsheid kunt realiseren van wie je bent, hoe meer je in staat zult zijn je dromen te verwezenlijken en een positieve bijdrage te leveren aan onze wereld.

29. Je verdient alle geluk en succes. Je hebt wat nodig is om een geweldig leven te leiden. Geloof in jezelf en je dromen.

30. Je leven ligt in jouw handen. Ik heb nooit gezegd dat het makkelijk zou zijn, en ik heb alleen gezegd dat het de moeite waard is. Wees sterker dan je excuses. Je bent dichterbij dan je denkt.

31. Wat voelt als het einde is vaak het begin De enige persoon die je het leven kan bezorgen dat je wilt, ben jij. Jij bent de enige persoon die je dromen waar kan maken.

32. Jij bent de enige persoon die je het leven kan bezorgen dat je wilt leven. Jij bent de enige persoon die jouw keuzes en beslissingen kan maken.

33. Niemand anders heeft die macht over je leven, behalve jijzelf. Jij hebt de volledige controle over je leven. Jouw leven ligt in jouw handen, niet in de handen van iemand anders, niet in de handen van iets anders.

34. De waarheid is dat je leven alleen van jou afhangt. Jij bepaalt hoe je leven eruit ziet. Dat is altijd al zo geweest. Alleen realiseren we ons dat soms niet.

35. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar dat hoeft ook niet. Het leven kan moeilijk, complex en ongemakkelijk zijn. Maar het kan ook mooi, vredig en vreugdevol zijn.

36. Als je leert je leven op de juiste manier te leiden, zul je merken dat deze dingen naast elkaar kunnen bestaan. Dit is één ding dat je kunt doen om jezelf te helpen. Kom uit een negatieve mindset: neem controle over je leven. Een manier waarop je dit kunt doen is door een visiebord te maken van je doelen, dromen en verlangens.

37. Stop nooit met dromen. Reis zoveel mogelijk. Duw jezelf uit je comfortzone. Je accepteert geen Nee; je bent een optie. Neem risico’s. Je leven is van jou; jij bent de enige die er het beste van kan maken.

38. Leef in het moment in plaats van je zorgen te maken over het verleden of de toekomst. Geef niet op wat voor jou het belangrijkst is. Neem de controle over jezelf. De kracht om dat te doen zit in je.

39. Sta niet stil bij de dingen die niet goed gaan in je leven, maar richt je op wat er nu goed gaat voor jou! Hou je gezicht naar de zon, dan zie je geen schaduw. Het leven bestaat voor 10% uit wat je overkomt en voor 90% uit hoe je erop reageert.

40. Wees dankbaar voor al het goede dat in je leven komt – ook al lijkt het op het eerste gezicht klein; want die kleine dingen leiden vaak tot iets

41. Je leven ligt in jouw handen. Maak er het beste van, laat het tellen en zorg ervoor zodat je er geen spijt van krijgt.

42. Je leven ligt in jouw handen, en veel mensen kunnen je helpen het te leven. Gebruik ze verstandig en laat ze je helpen een doel en betekenis met hen te creëren.

43. Je leven ligt in jouw handen. Jij bent degene die er het beste van moet maken en het voortouw moet nemen. Ga naar buiten, wees avontuurlijk en verander iets.

45. Je leven ligt in jouw handen. Vergeet dat nooit. Alsjeblieft, wees gerust, doe wat je wilt doen en wees wie je wilt zijn, wees moedig en ga ervoor. Het is jouw leven. Laat het tellen.

46. Het leven is een rit. Je keuzes zijn belangrijk. Rijd goed. Laten we allemaal ons deel doen om van deze wereld een betere plek te maken. Wees niet bang om voorbij je comfort zone te gaan, in verzorging, stijl en leven. Blijf altijd groeien.

47. Je leven ligt in jouw handen. Je kunt niet achterover leunen, ontspannen en verwachten dat de beste dingen gebeuren. Maak het beste van je leven. De enige persoon die enig idee heeft van wat er gaande is, ben jij – jij bent de persoon die weet wat je wilt.

48. Je leven ligt in jouw handen. Leef het, heb het lief, wees gelukkig en geniet er ten volle van. Zorg voor het behoud ervan door altijd uit te kijken voor gevaar, of het nu echt of denkbeeldig is.

49. Je hebt misschien geen controle over je ouders of je broers en zussen, het kiezen van een hoofdvak, of als je vast komt te zitten in het verkeer. Maar je kunt altijd je houding controleren als je elke dag wakker wordt. Dus laten we vandaag een positieve kiezen, want ons leven ligt in onze handen.

50. Hoewel niets gegarandeerd is, zijn er keuzes die u kunt maken om uzelf de beste kans te geven op een gezond en gelukkig leven. Leef je uit. Geniet van elk moment.

Ik hoop dat deze je leven is in de hand citaten hebben gemotiveerd en geïnspireerd u om uw leven te nemen en te gaan doen. Er is geen betere tijd dan nu om toe te geven dat je een probleem hebt en een herstelplan te maken.

Zoek de steun die je nodig hebt van je vrienden en familie, en vergeet niet dat er mensen zijn die je willen helpen. De hand reiken is nog nooit zo belangrijk geweest.