Jezelf Verliezen In Een Relatie Citaten

Jezelf verliezen in een relatie is misschien niet gemakkelijk, vooral als je trouw wilt blijven aan jezelf en je gevoelens. Als je jezelf verliest in een relatie, ben je losgekoppeld van al het andere dat jou tot jou maakt. Je danst op de rand van zelfvernietiging. Het is een langzame dans, met subtiele stappen. Maar vergis je niet: het is nog steeds een vorm van zelfvernietiging.

Als je verliefd bent, verlies je gemakkelijk jezelf. Maar soms kan een relatie met de verkeerde persoon je het gevoel geven dat je een deel van jezelf bent kwijtgeraakt dat nooit meer kan worden vervangen. Jezelf verliezen in een relatie komt vaak voor wanneer iemand om verschillende redenen (liefde, geluk, veiligheid, enzovoort) diep verbonden raakt met een andere persoon.

Jezelf en je identiteit verliezen in een relatie kan verdraaglijk zijn vanwege de gevoelens in het begin, maar na verloop van tijd moet je dat gevoel van zelf weer terugvinden. Hier zijn enkele citaten over jezelf verliezen in een relatie.

Jezelf verliezen in een relatie citaten

Jezelf verliezen in een relatie kan vaak leiden tot ongelukkigheid of wrok. Het is heel gewoon om jezelf te verliezen in een nieuwe relatie. Maar voordat je weer een betere jij kunt worden, moet je omarmen wie je ooit was.

1. Als je jezelf verliest in een relatie, verlies je vaak je persoonlijkheid, je sociale leven en je gevoel van eigenwaarde.

2. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, is het jouw liefde, niet de persoon van wie je houdt.

3. Je eigen voorkeuren verliezen om bij iemand anders te zijn, kan betekenen dat je voor altijd een deel van jezelf verliest.

4. Een relatie hebben is makkelijk. Je hebt lief en je vertrouwt. Maar er zijn momenten dat je jezelf verliest aan je partner en dat kan eng zijn.

5. Vergeet niet dat het niet makkelijk is om jezelf in een ander te verliezen, dus je kunt er maar beter zeker van zijn dat je het waard bent om jezelf voor te verliezen.

6. Als je denkt dat relaties geen pijn doen omdat je de perfecte persoon hebt gevonden, heb je het mis. Het zal nog meer pijn doen als je je identiteit in de relatie verliest en jezelf vergeet.

7. Als je een relatie hebt, is het makkelijk om jezelf te verliezen in een ander. Pas op dat je dat niet laat gebeuren.

8. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, verlies je een deel van jezelf. Je verliest een deel van je ziel. Dat is de prijs van een relatie.

9. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt en andere keren in iemand die je haat, dan zul je je nooit echt levend voelen totdat je leert hoe je jezelf los kunt laten en waar je van gemaakt bent.

10. Het is makkelijk om jezelf te verliezen in een relatie als jij en je partner elkaar zo graag gelukkig willen maken.

11. Jezelf verliezen in een relatie kan in het begin leuk zijn, maar na een tijdje besef je dat het het niet waard is.

12. Jezelf verliezen in een relatie is ongelooflijk gemakkelijk, maar het kan moeilijk zijn de weg terug te vinden.

13. In een giftige relatie verlies je jezelf. De persoon die je ooit was is er niet meer.

14. Jezelf verliezen in een relatie is nooit gezond. Jij bent niet de ander, zij zijn niet de ander. We zijn allemaal individuen, en we zijn allemaal bijzonder op onze eigen manier.

15. Jezelf verliezen in een relatie is nooit een goed idee, maar soms kun je niet anders dan toch vallen.

16. Jezelf verliezen in een relatie is iets moois, soms. De eerste chick flick momenten, wanneer alles nieuw is en je liefde voelt alsof het de wereld kan veroveren.

17. Je denkt dat je iemand hebt gevonden die je begrijpt, maar dan besef je dat hij je zo goed begrijpt dat hij een deel van zichzelf is kwijtgeraakt.

18. Als je jezelf verliest in een relatie, ben jij de enige andere persoon die je verliest.

19. Jezelf verliezen in een relatie is een van de snelste manieren om je identiteit te verliezen en ongelukkig te worden.

20. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, verlies je een deel van jezelf. Je verliest een deel van je ziel, dat is de prijs van een relatie.

21. Je beseft nooit hoeveel je jezelf aan iemand hebt verloren tot je hem helemaal kwijt bent.

22. Het idee om jezelf te verliezen in een relatie is eigenlijk best eng. Er is altijd een stigma geweest over ‘loslaten’.

23. Verlies jezelf niet in een relatie, en laat je nooit onder druk zetten tot iets waar je je niet prettig bij voelt.

24. Jezelf vinden in een relatie is de ultieme romantiek. Je vindt je weg, verkent al je opties. En je verkent het met de persoon van wie je houdt.

25. Echt gelukkig en voldaan zijn in een relatie is jezelf terugvinden.

26. Als je jezelf verliest in een relatie, maak je jezelf klaar voor mislukking. Vergeet niet om de persoon die je bent te waarderen.

27. Je verliest jezelf in het proces en je bent niet meer in staat te begrijpen wat je partner echt van je nodig heeft.

28. Een relatie moet een plek zijn waar je jezelf kunt verliezen, jezelf kunt vinden en verrast kunt worden door wie je bent.

29. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, andere keren in iemand die je haat, dan zul je je nooit echt levend voelen totdat je leert los te laten in jezelf en waar je van gemaakt bent.

30. Jezelf verliezen in een relatie is een gevaarlijk koord van liefde en emoties.

31. In elke relatie zijn er twee tijden, de tijd dat je probeert de persoon te vergeten en de tijd dat je er spijt van hebt.

32. Het is beter jezelf te verliezen in dienst van een grote zaak dan jezelf te winnen in het najagen van eigenbelang.

33. Het is zo makkelijk om jezelf te verliezen in een relatie als je verliefd bent. Je geeft zoveel van jezelf, en soms vergeet je wie je bent. Blijf altijd trouw aan jezelf, wat er ook gebeurt.

34. We zijn verslaafd aan het vinden van de perfecte persoon om ons aan te vullen, terwijl we eigenlijk alleen maar aangevuld willen worden door de perfecte persoon.

35. Verdwalen opent een wereld van mogelijkheden. Als je uit je comfortzone bent, ben je vrij om nieuwe en spannende paden te verkennen die tot mooie dingen kunnen leiden.

36. Het is goed om jezelf een tijdje te verliezen. Je moet jezelf weer vinden voordat je echt gelukkig kunt zijn.

37. Niemand verdwaalt in de liefde. Ze verdwalen terwijl ze het proberen te vinden. Liefde is wanneer je in iemands ogen kijkt en alles ziet wat je nodig hebt.

38. Jezelf verliezen in een relatie betekent je gevoel van identiteit verliezen, jezelf verliezen en deel worden van iemand anders.

39. Iemand zei me ooit dat wanneer je je comfortabel genoeg voelt bij je partner om jezelf te verliezen in een gesprek, dat je het dan pas echt weet.

40. Als je een relatie hebt, is het makkelijk om jezelf te verliezen in het dagelijkse leven. Maar vergeet niet dat niets eeuwig duurt, en dat het belangrijk is om je eigen leven terug te vinden.

41. Je verloor jezelf altijd in een relatie, als je met iemand was, was het alsof je gekooid was, nu ben je verdwaald in een ingewikkeld doolhof.

42. Als je een relatie hebt, verlies je jezelf gemakkelijk in een ander. Maar ik denk dat je dan het gelukkigst en meest voldaan bent.

43. Als je je soms verliest in iemand van wie je houdt en dan weer in iemand die je haat, dan zul je je nooit echt levend voelen totdat je leert hoe je je kunt verliezen in jezelf en waar je van gemaakt bent.

44. Je zult nooit ware liefde vinden als je niet bereid bent jezelf te verliezen in een relatie.

45. Jezelf verliezen in een relatie is wanneer je stopt met proberen perfect te zijn en je in plaats daarvan richt op het zorgen voor elkaar.

46. Hoe meer je jezelf verliest in een relatie, hoe meer je jezelf vindt.

47. Als je een relatie hebt, is het makkelijk om te verdwalen. Je hoeft je nooit alleen te voelen, want je bent met iemand die er altijd voor je zal zijn.

48. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, en je vindt jezelf niet meer terug, dan ben je er voor elkaar en verlies je jezelf nooit meer.

49. Als je jezelf verliest in een relatie, begin je de ander te zien als een verlengstuk van jezelf.

50. Verliefdheid. Obsessie. Verlangen. Passie. Lust. Liefde. Gevoelens zo sterk, dat je jezelf volledig verliest in een relatie.

51. Jezelf verliezen in een relatie is een geweldig gevoel. Het betekent dat je zo volledig en volkomen in de schoenen van de ander staat, dat je er nooit genoeg van kunt krijgen.

52. Als je jezelf verliest in een relatie, ontdek je dat er een nog diepere persoon is die wacht om onthuld te worden.

53. Als je jezelf verliest in iemand waarvan je houdt, geef jezelf dan aan die liefde. Dan begin je jezelf te vinden, en ben je waar je hoort te zijn.

54. Jezelf verliezen in een relatie is iets wat velen van ons maar al te goed kennen. We besteden zoveel tijd om anderen gelukkig te maken dat we niet meer weten wie we zijn.

55. Als je je verliest in iemand van wie je houdt of andere keren in iemand die je haat, zul je je nooit echt levend voelen totdat je leert hoe je je kunt verliezen in jezelf en waar je van gemaakt bent.

56. Liefde is een krachtige emotie. Het doet je bijna je omgeving vergeten. Je raakt geobsedeerd door de enkele gedachte aan de persoon van wie je houdt.

57. Als je verliefd bent, staat de wereld stil. Al het andere verdwijnt naar de achtergrond, en het enige waar je aan kunt denken is de persoon die je hart gestolen heeft. Het is bedwelmend, overweldigend en pijnlijk tegelijk.

58. Soms als je van iemand houdt doe je dingen die een herinnering voor je hele leven creëren. Je wilt elke centimeter van hun gezicht kennen, bestuderen hoe ze in je armen voelen. Soms is dit gevoel zo sterk dat je niet meer helder kunt denken of zelfs maar zien.

59. Je weet dat je verliefd bent als je niet in slaap kunt vallen omdat de realiteit eindelijk beter is dan je dromen.

60. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, verlies je een deel van jezelf. Je verliest een deel van je ziel, dat is de prijs van een relatie,

61. Overweldigd door een passie die zo intens is dat het lijkt alsof je jezelf verliest, is verliefdheid alles verterend, waardoor je buiten adem raakt, afgeleid en niet stil kunt zitten. Geliefden verliezen hun vermogen om rationeel te denken.

62. Om jezelf te vinden in een relatie, moet je jezelf eerst verliezen in iemand anders.

63. Als je jezelf kunt verliezen in iemand van wie je houdt, dan heb je dat mooie gevoel gevonden, jullie zijn voor elkaar gemaakt en jullie liefde is echt.

64. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, jezelf vergeet, dan zal niemand je ooit pijn doen.

65. Als ik mezelf ooit verlies in een relatie zal het met iemand zijn die van me houdt, echt van me houdt.

66. Van iemand houden is je eigen gevoelens opzij zetten voor degene van wie je houdt.

67. Jezelf verliezen aan iemand anders is nooit een goed idee, maar soms kun je niet anders dan toch vallen.

68. Verlies jezelf niet, zoek degene die je wereld laat draaien, en verdwaal samen.

69. Soms verliezen we onszelf in een relatie. Het is normaal dat je soms het gevoel hebt dat je verdrinkt als je probeert uit te zoeken wat het allemaal betekent. Dat is niet erg. Je zult jezelf weer vinden en de beste manier om dat te doen is om te vertragen, ontspannen te ademen en je te herinneren wie je van binnen bent.

70. Het is belangrijk om je identiteit te vinden en je te herinneren wie je bent als je een relatie hebt. Het is makkelijk om jezelf te verliezen. Ze zijn een deel van je leven, maar niet je hele leven.

71. Als je je zielsverwant vindt, is elke dag een nieuwe reis. Een reis met uitdagingen, hoogtepunten, dieptepunten, lachen en tranen. Maar aan het einde van elke dag, zal jullie liefde sterk blijven.

72. Liefde heeft de kracht om mensen uit de diepte van de wanhoop te brengen naar een plaats waar zij met hun hele hart kunnen stralen.

73. Als je jezelf aan iemand verliest, vult je hart zich met liefde en wordt je leven rijk gezegend. Je zult daar de waarheid over leren.

74. Het ware geluk vinden is jezelf verliezen in een ander. Liefde en trouw zijn de sleutels tot een leven van vrede en geluk.

75. Hoe weet je wanneer je echt van iemand houdt? Je verliest jezelf. Je raakt verslaafd aan het object van je genegenheid en kunt je geen toekomst zonder hem voorstellen.

76. Wees niet bang om jezelf te verliezen in een relatie. Soms is dat precies wat je nodig hebt om te horen.

77. Overvallen door een passie die zo intens is dat het lijkt alsof je jezelf verliest, waardoor je buiten adem raakt, afgeleid en niet stil kunt zitten. Geliefden verliezen hun vermogen om rationeel te denken.

78. Het leven met de juiste persoon kan een ongekend avontuur zijn, maar het zit ook vol uitdagingen. Het is makkelijk om jezelf te verliezen in een relatie – het is immers veel makkelijker om in iemand te verdwalen dan om jezelf te vinden.

79. Een relatie is geen spel. Het is een reis en een die vereist dat je jezelf leert verliezen in de ander, iets wat tijd en oefening vergt.

80. Jezelf vinden in een relatie is de beste manier om te ontdekken wie je bent.

81. Een relatie hebben met iemand is jezelf een beetje verliezen.

82. Er is geen beter gevoel dan jezelf verliezen in je passie en die dan vinden bij de meest onverwachte persoon.

83. Jezelf verliezen is iets wat ik me nooit kon voorstellen en als je weg bent heb ik alleen deze herinneringen.

84. Geluk is niet iemand hebben die je altijd gelukkig maakt. Het is iemand vinden die je laat gaan van geluk en er toch op vertrouwt dat je terugkomt.

85. Jezelf verliezen aan iemand van wie je houdt is een manier om jezelf te vinden.

86. Als je van iemand houdt, verlies je jezelf in die persoon. Op zijn beurt, vind je wie je werkelijk bent door hen.

87. De persoon van wie je houdt kan je helpen jezelf te vinden. Soms moet je in het leven verdwalen om jezelf te vinden.

88. Als je jezelf verliest in iemand van wie je houdt, verlies je een deel van jezelf. Je verliest een deel van je ziel, dat is de prijs van een relatie.

89. Als je de persoon vindt bij wie je hoort te zijn, verandert je hele leven. Je voelt je erbij horen en je hebt een doel voor ogen. Je krijgt vertrouwen in jezelf en een drive om elke dag beter te worden.

90. Als je jezelf verliest in een relatie, wordt je leven ook het hunne.

91. Je kunt ervoor kiezen je macht weg te geven, of hem te bezitten. Maar als je je macht weggeeft, verlies je jezelf, want dat is wie je bent.

92. Het kost tijd om iemand echt te leren kennen, en als je jezelf toestaat verliefd te worden op je partner, zul je jezelf snel in hem of haar verliezen.

93. Als je van iemand houdt, ben je helemaal jezelf. Geen grenzen.

94. Liefde is een kracht die het beste in mensen naar boven brengt. Als je een relatie hebt, is het makkelijk om al het andere te vergeten. Liefde kan alles overwinnen.

95. Als je je leven aan iemand anders geeft, zorg er dan voor dat je jezelf niet verliest.

96. Jezelf verliezen aan iemand anders is het riskeren van het meest waardevolle in de wereld: Je eigen ziel.

97. Wees niet bezorgd over de dingen die je niet kunt beheersen. Wees bang voor het ene ding dat je niet kunt verliezen in de liefde.

98. Jezelf verliezen in een ander persoon is een van de krachtigste gevoelens. Het is ook een van de engste.

99. Het is makkelijk om jezelf te verliezen in een relatie. Zoals elke verslaving, voor je het weet ben je verslaafd.

100. Soms is het beter om jezelf te verliezen in iemand anders dan hen te verliezen.

Laat me weten wat je vindt van deze jezelf verliezen in een relatie quotes in de comment sectie. Bedankt voor het lezen, deel dit bericht met je geliefden voordat je gaat.