Jezus Is Het Antwoord Quotes

Jesus is the Answer Quotes

Bent u bang om slechts één antwoord te krijgen dat al uw angsten en zorgen kan wegnemen? Klik op deze Jezus is het antwoord Quotes en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt. Jezus is het antwoord Citaten

We weten dat het leven moeilijk kan zijn. We weten dat niet alles volgens plan verloopt. We kennen de stress, de angst en de pijn die ermee gepaard kunnen gaan. Daarom is er voor u een manier geschapen om te wandelen met iemand die het allemaal heeft meegemaakt, die bereid is u te ontmoeten op uw moeilijkste moment, en u te leiden waar Hij al is geweest en die persoon is Jezus.

« Jezus is het antwoord! » Het is verbazingwekkend welke woorden uit deze ene zin komen. Wat de mens ook onder ogen heeft gezien of kan zien, er is er altijd Eén die standvastig is in de antwoorden op ieders behoeften. Niet alleen heeft Jezus antwoorden op al onze vragen, maar Hij heeft ook oplossingen voor al onze problemen en moeilijkheden. En in tegenstelling tot wie dan ook die bestaat, kan Hij dingen voor je doen, dingen die wij ons niet eens kunnen voorstellen – want Hij schept het onmogelijke!

Geloven dat Jezus het antwoord is, is misschien wel de grootste prestatie in het leven. Hier vindt u enkele citaten die u meer zullen overtuigen dat Jezus het antwoord is. Ga er doorheen en je zult uitdrukking vinden in je gedachte over de persoon Jezus.

Jezus is het antwoord Quotes

In deze huidige wereld is iedereen op zoek naar een manier om dingen beter te maken, hoe diepe wonden geheeld zullen worden, en hoe sombere situaties helderder zullen worden. je hoeft alleen maar te weten dat Jezus het antwoord is dat de wereld verwacht.

1. Ja, hij [Jezus] zal altijd het antwoord zijn. Hoe slecht de dingen ook worden, je kunt hem aanroepen om je door de moeilijkste tijden heen te helpen. Hij hoort altijd en hij komt er doorheen.

2. Als je op Jezus vertrouwt, zul je echt geluk en vervulling in je leven vinden. Hij geeft deze in het totaalpakket en neemt alle verdriet weg. Hij alleen is het zekerste antwoord.

3. Jezus antwoordt je omdat hij van je houdt. Dat doet Hij. Hij is te allen tijde bereid je de hand te reiken en al je onuitgesproken vragen te beantwoorden. Hij heeft overal antwoorden op.

4. De wereld is koud, maar onze Heiland verwarmt ons met zijn liefde. Hij is de hartstochtelijke Verlosser die wil dat alle mensen in vrede leven. Hij brengt troost, zelfs aan hen die hebben verloren in de oorlog. Hij is het antwoord dat de wereld nodig heeft.

5. Vind je jezelf gevangen in de wat-als en wanneer zal het gebeuren voor mij? Vraag Jezus in plaats daarvan je ogen te geven om Hem meer te vertrouwen en in Hem te leren rusten. Hij komt precies op tijd, Hij heeft altijd het antwoord.

6. Liefde is geduldig, liefde is vriendelijk. Liefde is niet jaloers, schept niet op, paradeert niet met zichzelf… klinkt dat waar voor jou? Dat is Jezus voor jou. Zijn liefde zal altijd genezen. Hij heeft het antwoord helemaal.

7. Als je eens wist welke plannen ik voor je heb, zegt de Heer. Je zult versteld staan, want zijn gedachte is goed, hij kan je helpen alles te volbrengen wat nodig is. Jezus brengt het antwoord op alles wat je je maar kunt voorstellen.

8. Jezus wordt niet bewogen door de problemen om ons heen, maar door zijn absolute aandacht voor ons. Hij komt altijd precies op tijd met antwoorden die je alleen nodig hebt.

9. Als je alles hebt gegeven en nog steeds niet « genoeg » hebt. Jezus is dat genoeg dat zelfs de diepste honger stilt en de kleinste hartenkreet beantwoordt. Zijn antwoord is de rust die je nodig hebt.

10. Het antwoord is simpel: Jezus. Kom zoals je bent en hij zal je dragen op zijn schouders.

11. Als je het moeilijk hebt, bedenk dan dat onze redder Jezus Christus er is als antwoord om je te helpen het te verpletteren. Geef hem een kans en je zult versteld staan dat alleen hij heeft wat nodig is om te helpen.

12. Jezus is het antwoord op alle problemen van de mens. Bid, geloof en prijs God met heel uw hart. Zijn antwoorden zijn betrouwbaar.

13. Het is geen geheim dat Jezus het antwoord is op al onze problemen en noden. Hij is degene tot wie we ons moeten wenden als we ons down voelen of als het geweldig gaat, zoals vandaag.

14. Jezus zei, « Kom volg mij. » Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ga hem volgen. Hij is de Perfecte Leiding helemaal. Hij kent de weg helemaal. Hij is het perfecte antwoord.

15. 99% van de problemen die we in het leven tegenkomen, kunnen door Jezus worden opgelost. Zielsbewustzijn is een remedie voor een vermoeid hart. Jezus kennen als het Antwoord zal je uit de vermoeide toestand houden waarin je verkeert.

16. Zelfs de moeilijkste problemen en gevoelens kunnen door Jezus worden overwonnen. Hij voelt precies zoals jij je voelt en reageert net zo. Als je Jezus hebt, heb je het antwoord.

17. Je worstelt met eenzaamheid. Je voelt je hopeloos. Je worstelt met zelfmoordgedachten. Er is een oplossing – en die is te vinden in Jezus Christus, de Levensvorst, die er altijd voor je is, het antwoord voor de mensheid.

18. Jezus is de oplossing voor zieleproblemen. Hij heeft genezing voor iedereen en laat niets achter. Dat is gewoon het perfecte antwoord.

19. Jezus, de langverwachte oplossing voor de vele problemen waarmee wij geconfronteerd worden, is hier, en hij wil je helpen door antwoorden te geven op alle op handen zijnde vragen.

20. Je wordt uitgenodigd om bij hem te komen voor oplossingen en antwoorden. Hij is de persoonlijkheid van Antwoord.

21. Waar wacht je nog op? Geef je ziel een boost en begin vrij te leven in Jezus, de levensgenieter met de boost en de antwoorden.

22. Jezus kan je helpen de vrede te vinden die alleen hij je kan geven en waarheen hij je kan leiden. Hij geeft nieuwe hoop door je een relatie met Hem te geven.

23. Het leven is druk. Geluk kan moeilijk te vinden zijn. Eenvoudige waarheden voor een complexe wereld. Het draait allemaal om Jezus alleen, om de wereld de moeite waard te maken.

24. Kom tot mij, allen die vermoeid en belast zijn, en ik zal u rust geven. Hij is de rust die de wereld nodig heeft. Krijg Jezus, krijg rust.

25. Jezus is de ultieme bron van blijvende hoop en goed nieuws. Hij is het antwoord.

26. Luister niet naar de wereld. Luister naar Jezus die iedereen antwoord geeft.

27. Het maakt niet uit wat uw gebrek is, of het honderd en één verschillende dingen zijn, God heeft altijd één afdoend antwoord, zijn Zoon Jezus Christus, en Hij is het antwoord op elke behoefte.

28. Jezus in je puinhoop en heeft het toch mooi gemaakt. We moeten onze rommel bezitten en dapper genoeg zijn om het met anderen te delen.

29. Als het voelt alsof de wereld tegen je is, haal dan diep adem en vertrouw op Jezus.

30. Hebt u hoop voor de toekomst? Ben je vol vreugde en geluk of ben je moe, angstig en depressief? Dat hoeft niet zo te zijn! Hem volgen kan de wereld redden.

31. Als je het gevoel hebt dat het leven met je rommelt, bedenk dan dat Jezus schoonheid kan toevoegen aan je rommel. Hij maakt het leven altijd mooi.

32. Het leven is rommelig. God laat ons rommelig zijn en dan, legt Hij er schoonheid in en fleurt je leven op.

33. Hoe het leven je plannen ook in de war schopt, er staat altijd iets moois te gebeuren. Zoek er altijd naar, en als je het vindt, hou het vast.

34. Als het voelt alsof de wereld tegen je is, haal dan diep adem en vertrouw op Jezus.

35. Als alles verkeerd aanvoelt, bedenk dan dat je altijd diep adem kunt halen, je kunt ontspannen en je vertrouwen op Jezus kunt stellen.

36. Houd de moed erin als dingen onmogelijk lijken. Stel al je vertrouwen in Jezus en weet dat Hij je niet in de steek zal laten.

37. Ik weet dat het nu moeilijk voor je is, maar diep ademhalen en op God vertrouwen zal je de kracht geven om door te gaan.

38. Als alles uit de hand loopt, kun je altijd op Jezus vertrouwen. Zijn schouder kan alle mensen dragen.

39. Heb je het gevoel dat de wereld tegen je is? Weet dat Jezus er voor je is en je altijd zal steunen.

40. Jezus staat altijd aan je zijde, hoe moeilijk het leven ook kan worden. Hij staat altijd achter je.

41. Soms voelt het alsof het gewicht van de wereld op je schouders rust. Een zachte herinnering dat je er niet alleen voor staat.

42. Als je je alleen, bezorgd, gestrest of verslagen voelt, bedenk dan dat God altijd bij je is.

43. Niemand van ons kan het verdriet en de eenzame momenten kennen die u doormaakt. Wij zijn hier om u een gevoel van gemeenschap, verbondenheid en genezing in Jezus te bieden.

44. Hebt u hoop voor de toekomst? Ben je vol vreugde en geluk of ben je moe, angstig en depressief? Dat hoeft niet. Jezus geeft aan ons allen.

45. Trust Jesus and you shall be healed.

46. We’re so thankful to have an unfailing love of Jesus that brings us healing, comfort, and peace!

47. God is love and He has unfailing love for you. His love is unfailing. He does not disappoint.

48. Jesus heals, Jesus saves, and God’s love is always there.

49. Jesus’s love is unfailing, unconditional, and perfect. Slide into His arms and remember to rest in Him.

50. The joy that the Father has given us is so great that we can’t keep it inside.

51. De liefde van God is onfeilbaar. Als wij onze zonden belijden, vergeeft hij ons en geneest hij ons van alle kwaad.

52. Ik ben de weg en de waarheid en het leven. Niemand komt tot de Vader dan door mij.

53. Hij is gisteren, vandaag en voor altijd dezelfde. Hij kent alle dingen en handhaaft alle dingen.

54. Het leven draait om vragen en Jezus is het antwoord op al mijn gebeden. Je hoeft niet te ver te gaan.

55. Ik heb Jezus gezien als het antwoord op al mijn gebeden, Hij is mijn genezer geweest en heeft mijn hart geraakt. Hij kan het jouwe ook aanraken.

56. Net zoals een roos een antwoord is op al mijn gebeden… is Jezus het antwoord op al uw problemen.

57. Het leven is zoveel mooier als je Jezus aan je zijde hebt. Zijn troost is jouw tevredenheid.

58. Hoe gezegend ben ik dat God mij gebruikt als een vat om zijn evangelie te verspreiden. Een levend getuigenis van Jezus Christus. De wereld genezen prediken.

59. Ik werd wakker met het woord van God op mijn lippen en een lied in mijn hart. Jezus is het antwoord.

60. Ik zal me geen zorgen maken, ik heb Jezus.

61. Ja, ik was aan het bidden en het was net, BOEM! Daar ben je dan.

62. Alle dingen zijn mogelijk voor hen die geloven in degene die alles weet.

63. Een vriend aan wie ik alles kan vertellen; een Genezer aan wie ik mijn leven kan toevertrouwen; een Leider die mij een doel geeft; en een Rots waarop ik altijd kan vertrouwen – JEZUS.

64. Een vader voor de vaderlozen; een Voorziener voor de armen… Heb je een antwoord? JEZUS.

65. Als het leven je citroenen geeft… maak limonade. Ik kreeg een antwoord op de zaken van het leven toen ik Jezus ontmoette. Hij is inderdaad het antwoord dat het leven nodig heeft.

66. Het is makkelijk om de oplossing voor je problemen buiten jezelf te zoeken. Maar als je Jezus niet kent, zoek je altijd op de verkeerde plaats.

67. Zoek je een oplossing buiten jezelf? Dat is de verkeerde plaats. Jij kent Jezus misschien niet, maar wij wel.

68. Waarom zou je antwoorden op de uitdagingen van het leven buiten jezelf zoeken, als je kunt vinden wat je nodig hebt door een persoonlijke relatie met Jezus Christus? Hij beantwoordt alle vragen.

69. We hadden nooit elders antwoorden moeten zoeken. Jezus is het antwoord op je levenslange vragen. Vertrouw op zijn capaciteiten.

70. Je kijkt naar de wereld om je heen voor antwoorden, maar de enige weg naar een gelukkiger, gezonder leven is via een echte relatie met Jezus.

71. Op zoek naar antwoorden om je leven opnieuw te beginnen? Het begint allemaal met Jezus.

72. Zoek geen oplossing in de wereld. De wereld heeft er een, en hij kan je redden. Die oplossing is Jezus.

73. Jezus Christus is mijn alles! Ik ben hem dankbaar voor het redden van mijn leven!

74. JEZUS is de enige ware HEER en REDDER. Van geboorte tot dood, van hemel tot hel – daar gaat hij heen om je te redden!

75. Voel je je zwak? Moe? Alsof je het bijna opgeeft? Dan verschijnt de echte kracht van God en geeft je kracht en raad die je redt.

76. Wanneer je een focus ontdekt die de leegte opvult, ontwikkel je daar een houding van dankbaarheid voor omdat je iets hebt ontdekt dat je leven zin en doel geeft.

77. Het is in de stilte van de nacht dat ik mijn Verlosser vraag nabij te zijn, Sprekende tot mij woorden die het hart verzachten.

78. Ik vraag mijn Verlosser mij te troosten en mij te helpen de kracht te vinden voor wat ik morgen onder ogen moet zien. Het antwoord op je gebeden is niet zomaar een wonder, maar het antwoord op al je gebeden is Jezus.

79. Ben je op zoek naar het antwoord op je gebeden? Er is er maar 1 en dat is Jezus.

80. In onze dromen hebben we onbegrensde mogelijkheden, wanneer we ontwaken in de werkelijkheid worden we beperkt. Maar als we het antwoord op al onze gebeden, Jezus, ontmoeten, beseffen we dat onze dromen Zijn werkelijkheid zijn.

81. Jezus is het antwoord voor de wereld van vandaag, boven Hem is er geen ander.

82. Het antwoord op je gebeden is dichterbij dan je denkt.

83. Bid voor vrede in de wereld. Bid voor vrede in je leven. Bid voor vrede in jezelf. Hij is er om je gebeden te beantwoorden.

84. Het antwoord op al mijn gebeden ben jij.

85. Dank u God voor uw antwoorden.

86. Wie van u, als zijn zoon om een brood vraagt, zal hem een steen geven? Of als hij om een vis vraagt, zal hij hem een slang geven? Indien gij, hoewel gij slecht zijt, goede gaven weet te geven aan uw kinderen, hoeveel te meer zal uw Vader in de hemel goede gaven geven aan hen die hem vragen! Jezus is het juiste antwoord voor alle mensen.

87. Heer, we geven U alle glorie, eer en lof. Dank U voor het beantwoorden van onze gebeden.

88. Elke morgen als ik wakker word, dank ik God voor al zijn zegeningen, in mijn leven. De ochtend ligt bij hem en spreekt over hem.

89. Laten we handelen als antwoorden op gebeden, want dat zijn jullie.

90. Hij zal je gebeden verhoren. Hij is een wonderdoener, dat is wat hij doet. Hij is een doorgeefluik van je vaders mededogen en genade. Hij is het antwoord op je gebeden en hij zal je leven veranderen…

91. Heer, U bent mijn antwoord op mijn gebeden. Ik wil altijd Uw wil voor mijn leven beantwoorden door « Ja » te zeggen.

92. Jezus is het antwoord op al onze gebeden, zelfs in de donkerste nacht.

93. Net als wegsluipen van een evenement waar je niet heen wilt, kun je wegsluipen naar het Antwoord.

94. Ik zal je antwoord zijn in moeilijke tijden. Ik zal je pijn verlichten en ik zal je hoop geven. Vertrouw op mij, vertrouw op mij en alles zal goed komen. Zegt de Heer.

95. Hoe verbazingwekkend is het dat gebed met geloof het wonder van wonderen kan beantwoorden? Antwoorden zijn wonderen gegeven door de Wonderdoener, Jezus.

96. Je zult me nooit verliezen, en ik ben hier niet slechts voor een seizoen in je leven. Ik zal er altijd zijn om je te begeleiden en te leiden. Om je gebeden te beantwoorden en je hoop te vervullen.

97. Ik bid voor ze, ik ben elke seconde van de dag bij ze. Waar ze ook heen gaan, ik ben bij ze. Versterkend en inspirerend.

98. Dit is het antwoord op mijn gebeden. Er zijn vele manieren waarop we onze dankbaarheid aan onze schepper kunnen tonen. Het antwoord op je gebeden is niet zomaar een wonder, maar het antwoord op al je gebeden is Jezus.

99. In onze dromen hebben we onbegrensde mogelijkheden, als we ontwaken in de werkelijkheid worden we beperkt. Maar als we het antwoord op al onze gebeden, Jezus, ontmoeten, beseffen we dat onze dromen Zijn werkelijkheid zijn.

100. Heer, zegen ons niet alleen met een goede gezondheid, familie en vrienden, maar ook met een persoonlijkheid die Jezus is.

 

Bent u op zoek naar een verloren ding, een persoonlijk probleem, kunt u wiskunde of een ander onderwerp op school niet begrijpen? Probeer je een oude vriend terug te krijgen en lukt dat niet? Kun je iemand niet vergeven en voel je dat haat je hart overweldigt, wend je dan tot Jezus Christus die het enige antwoord is dat al je behoeften en verlangens zal vervullen.

Ik hoop dat de bovenstaande citaten hebben kunnen voldoen aan uw behoeften. doen goed om als, commentaar en delen. Dank U