Jij Bent De Enige In Mijn Hart Citaten

You Are the Only One in My Heart Quotes

Liefde is het grootste geschenk dat we kunnen geven, en het is het enige dat ons echt gelukkig maakt in het leven. Als je van iemand houdt, wil je hem laten zien hoeveel je om hem geeft. Je wilt je gevoelens op elke mogelijke manier uiten.

Liefde is het beste gevoel in deze wereld en wanneer je met iemand bent die je begrijpt, van je houdt en om je geeft, wordt het leven magisch. Je partner wordt je beste vriend met wie je alles kunt delen en het versterkt de band tussen jullie. Het helpt je relatie sterker te worden.

Je liefde betuigen aan je partner is heel belangrijk omdat het helpt je relatie te versterken. Het bepaalt de verplichtingen die jullie beiden hebben ten opzichte van elkaars gevoelens en emoties. Als u op zoek bent naar een aantal romantische citaten die u kunnen helpen uw liefde te uiten aan uw partner, lees dan verder.

Er zijn veel verschillende manieren om je liefde voor iemand uit te drukken. Je kunt ervoor kiezen om het uit te drukken met woorden, daden, of zelfs met een eenvoudig gebaar. Dit bericht gaat over het uitdrukken van je liefde voor je partner.

Hieronder staan enkele van de beste jij bent de enige in mijn hart citaten om je te helpen je liefde te uiten aan je partner, die de enige in je hart is!

Jij bent de enige in mijn hart Citaten

Ik hou zoveel van je. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen. We gaan samen oud worden en beste vrienden zijn tot de dag dat we sterven! Ik wil samen oud worden en onze achterkleinkinderen ontmoeten. Ik wil voor altijd bij je zijn en een huis vol kinderen en huisdieren hebben! Je laat mijn hart overslaan want jij bent de enige die erin zit.

1. Jij bent de enige in mijn hart, de enige in mijn ogen. Je bent de mooiste persoon die ik ken. En als je zegt dat je van me houdt, beneemt me dat de adem!

2. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent de enige ware liefde van mijn leven. De wereld en alles erin zou kunnen eindigen en het zou me niet uitmaken. Want jij bent alles voor mij. Je hebt me geleerd wat het is om liefde in je leven te hebben. Bedankt dat je me dat hebt laten zien. Je bent echt een zegen!

3. Schat, je bent het liefste wat ik ooit heb gehad! Mijn liefde voor jou is zo stevig als een rots. We zijn voorbestemd om voor altijd samen te zijn en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn. Ik hou ontzettend veel van je, schatje! Dat zal altijd zo blijven, want jij bent de enige in mijn hart.

4. Er gaat geen dag voorbij dat ik God niet dank voor jou. Tegelijkertijd heb ik het gevoel dat ik de gelukkigste beslissing van mijn leven heb genomen toen ik besloot mijn hele leven met jou door te brengen. Vandaag, en elke dag, ben ik blij dat hij jou in mijn leven heeft gestuurd, jij bent de enige in mijn hart.

5. Op mijn grote liefde, ik ontmoette je toen ik dacht dat alle goede bezet waren. Je hebt mijn ongelijk bewezen en ik beloof je dat ik je niet zal laten gaan. Woorden zijn niet genoeg om mijn liefde voor jou uit te leggen. Je bent de enige in mijn hart en ik hou van je.

6. Jij bent de enige in mijn hart, de enige bij wie ik wil zijn. Ik vecht liever met jou dan dat ik gelukkig ben met iemand anders. Je bent mijn vriend, mijn minnaar en mijn zielsverwant. Jij bent alles waar ik aan denk, de reden voor mijn glimlach, mijn lach en mijn tranen. Bedankt dat je zo geweldig bent!

7. Dat ben jij, dat ben jij. Dat is alles wat ik ooit wilde. Alleen jij bent goed genoeg. Jij bent de enige in mijn hart. Nu en voor altijd.

8. Je zei dat ik de enige in je hart was, en jij de enige in het mijne. Je zei me dat als ik moest huilen, je aan mijn zijde zou staan. En dat als ik ooit midden in de nacht bang werd, je bij me zou zijn, zonder iets te zeggen.

9. Ik hou van je voor alles wat je bent, alles wat je geweest bent, en alles wat je nog gaat worden. Jij bent de enige die mijn leven zin geeft. Ik hou van je, je bent de enige in mijn hart.

10. Ik ben zo verliefd op je, ik kan het je niet eens vertellen. Ik wil de rest van mijn leven aan je zijde doorbrengen, ik wil de wereld vertellen hoe geweldig je bent. Ik zal je ridder zijn en jij mijn prinses… voor altijd en eeuwig.

11. Ik ben het type persoon dat bij degene blijft van wie ik hou, door dik en dun. Ik geef je mijn hart en ziel omdat we één zijn in lichaam, geest en ziel. Met jou aan mijn zijde, zal ik altijd in ons geloven.

12. Jij bent de enige bij wie ik wil zijn. Jij bent de enige aan wie ik denk. Jij bent de enige van wie ik hou. Jij bent de enige in mijn hart.

13. Alsjeblieft, verlaat nooit mijn hart en vergeet me niet. Onthoud dat we voor altijd samen zijn. Mijn dagen zijn gelukkig en helder. Ik hou zoveel van je, schat!

14. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent de enige voor mij. Ik hou van je voorbij de sterren, voorbij de oneindigheid, voorbij het universum. Jij bent mijn alles.

15. Echte liefde is iets dat je bij niemand anders kunt vinden. Jij bent de enige in mijn hart en dat zal je altijd blijven.

16. Jij bent degene in mijn hart en ik wil dat je weet dat niets en niemand jou kan vervangen Ik hou van je, ben je niet mooi? Liefde is overal om ons heen. Soms is het moeilijk te zien. Maar als ik in je ogen kijk vervagen al die moeilijkheden.

17. Er is niemand anders zoals jij. Wat er ook gebeurt, niemand heeft me ooit zo laten voelen als jij. Ik ben nog jong, maar als ik mijn laatste woorden mocht kiezen, zouden het woorden van liefde voor jou zijn. Jij bent de enige in mijn hart en ik bid dat dat altijd zo blijft. Welterusten, schoonheid.

18. Er is niemand anders in deze wereld van wie ik ooit zou kunnen houden. Je bent erin geslaagd mijn aandacht te trekken en mijn hart te stelen. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven en geeft me het gevoel dat ik leef. Ik ben echt gezegend dat ik je gevonden heb!

19. Mijn hart is van jou en van niemand anders. Ik zie nu dat het deel van mij dat altijd ontbrak, het deel is dat aan jou toebehoort. Mijn leven voelt compleet als we samen zijn en er is een leegte als we uit elkaar zijn. Ik hou van je met heel mijn hart en ben elke dag dankbaar dat je in mijn leven bent.

20. Ik ben nog nooit zo snel gevallen, nog nooit zo sterk gevoeld als bij jou. Ik hou van alles aan jou en er is niemand anders bij wie ik liever zou zijn. Je glimlach maakt mijn dag mooier, je kus zet me in vuur en vlam, en de manier waarop je me vasthoudt geeft me een veilig gevoel. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld en mijn hart is van jou!

21. Als je bij me bent, is het alsof je in een droom leeft. Als ik niet bij je ben, kan ik niet ademen. Als ik mijn leven over moest doen, zou ik nog steeds voor jou kiezen. Jij bent mijn enige, de enige in mijn hart.

22. Ik koester elk moment dat we samen doorbrengen en ik ben dankbaar dat je mijn leven zo mooi maakt. Ik dank de Heer elke dag dat hij ons heeft samengebracht. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en een geweldige vader voor onze kinderen. Ik hou van je met heel mijn hart omdat jij de enige bent die er in zit!

23. Jij bent de enige in mijn hart en ik denk aan jou. Er is niemand anders dan jij in mijn leven. Mijn wereld is gevuld met zoveel licht, door jou. Je bent mijn kleine zonnestraal!

24. Jij bent mijn enige echte. Toen ik je vond, wist ik dat dit het was. Jij bent de enige die me compleet maakt. Jij bent de enige in mijn hart en ik zal nooit van je zijde wijken, wat er ook gebeurt. Door jou voel ik me zo veilig en geborgen en ik kan me niets anders wensen dan jou.

25. Jij bent de enige in mijn leven en hart die me heeft laten zien wat echt van iemand houden betekent, ik hou van je met heel mijn hart.

26. Jij bent de enige voor mij, mijn ware liefde. Ik ben zo gelukkig om jou te hebben. Je bent perfect. Er gaat geen dag voorbij dat ik me niet zo ongelooflijk gelukkig voel om jou in mijn hart en de wereld te hebben.

27. Ik moet bekennen dat ik verliefd op je ben geworden. Ik blijf elke seconde van de dag aan je denken. Ik hou zoveel van je en ik neem dat geen seconde voor lief. Je bent de mooiste persoon in mijn ogen en ik zou alles voor je doen, zelfs als dat betekent dat ik alles moet opgeven. Je brengt me niets dan geluk en vreugde en ik ben dankbaar voor elk klein ding dat we samen hebben meegemaakt. Jij bent de enige die mijn hart heeft veroverd.

28. Jij bent de enige van wie ik ooit heb gehouden. Je zult de enige zijn van wie ik ooit zal houden, omdat je in mijn hart woont. Je kunt de uiteinden van de aarde afzoeken en nooit een andere liefde vinden die vergelijkbaar is met de onze.

29. Mijn hele wereld draait om jou. Ik weet dat je alles voor me zou doen en ik zal hetzelfde voor jou doen. Ik kan me geen beter leven wensen, want jij bent het beste deel ervan. Echt, jij bent de enige die zin heeft voor mij.

30. Elke ochtend sta ik op en denk ik aan jou, elke avond val ik in slaap denkend aan jou en je gezicht, zoveel hou ik van je. Jij bent de enige in mijn hart.

31. Zolang jij bij me bent, ben ik overal thuis. In een drukke kamer of helemaal alleen, jouw sterke armen om me heen geven me een veilig en geborgen gevoel. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

32. Jij bent de enige in mijn hart, jij bent de enige van wie ik ooit zal houden. Je bent mijn vriend en ik ben je vriendin en ik loop niet rond met andere jongens omdat ik je niet wil verliezen. Mijn liefde voor jou groeit elke dag. Zeg alsjeblieft dat je me nooit zult verlaten en dat we altijd samen zullen zijn.

33. Jij bent de enige in mijn hart. Ik heb een leven lang gewacht om je te vinden, en ik laat je nooit meer gaan. Je bent mijn zielsverwant en ik hou eindeloos van je, met heel mijn hart.

34. het is een simpele uitspraak, maar het omvat al mijn gevoelens voor jou. Jij bent de enige in mijn hart, de enige bij wie ik voor altijd wil zijn en liefhebben.

35. Jij bent de enige die mijn hart heeft geraakt en mijn diepste gevoelens en verlangens heeft vastgelegd. Jij bent de enige van wie ik ooit zal houden!

36. Jij bent degene van wie ik hou. Ik wil niemand anders dan jij! De liefde die we delen is iets wat ik nog nooit gevoeld heb en dat komt door jou. Jij bent mijn stralende licht dat mijn nachten verlicht.

37. Ik hou van je en dat zal ik altijd blijven doen. Op een dag zal ik naast je liggen, dan zullen we niet meer gescheiden zijn.

38. Terwijl de wereld blijft draaien en de tijd blijft verstrijken, besef ik hoeveel ik van je hou. Ik zeg het niet genoeg, maar je bent mijn leven, mijn toekomst en mijn beste vriend. Op ochtenden, tijdens lunchpauzes en als ik overstuur ben, ben je er altijd om me te troosten, vast te houden en mijn wereld beter te maken. Ik hou zoveel meer van je dan je ooit zult weten!

39. Jij bent mijn licht, mijn hart en mijn ziel. Jij houdt alles vast wat belangrijk voor me is. Ik hou van je vandaag, morgen en altijd.

40. Je bent mijn zonneschijn, mijn enige zonneschijn, je maakt me gelukkig als de lucht grijs is. Je zult nooit weten hoeveel ik van je hou, neem alsjeblieft mijn zonneschijn niet weg.

41. Je bent de enige in mijn hart, ik hou zoveel van je. Bedankt dat je bij me blijft in deze moeilijke tijd. Veel geluk! Ik hou heel veel van je!

42. Jij bent de enige in mijn hart. Je maakt mijn hart vol liefde voor jou. Ik wens dat je altijd gelukkig bent zoals je wilt, en ik hoop hetzelfde te zijn zodat de liefde altijd in onze harten kan blijven.

43. Ik hou heel hartstochtelijk, diep en echt van je. Jij bent de enige in mijn hart. Niemand anders kan jouw plaats in mijn hart en leven innemen. Ik zal altijd van je houden met heel mijn hart.

44. Mijn liefde voor jou gaat verder dan ik kan uitdrukken. Jij bent de enige waar ik aan denk, om geef of van hou. Je bent zo diep verankerd in elk deel van mijn ziel dat als we ooit gescheiden zouden worden ik onvolledig zou zijn. En ook al zijn we samen, ik verlang naar je elk moment dat we uit elkaar zijn.

45. Je beneemt me de adem met je schattigheid, je stem, je ogen en je aanwezigheid. Je bent de enige man van wie ik ooit heb gehouden. En je zult de enige man zijn die ooit van me zal houden. Als je kon zien wat er nu in mijn hart leeft, zou je al het andere vergeten. Mijn hart zingt voor jou.

46. Er is maar één persoon die mijn hart doet overslaan en dat ben jij. Zonder jou voel ik me leeg en gebroken. Je geeft me leven, een doel en vreugde die ik nooit eerder heb ervaren. Ik beloof je altijd goed te behandelen, veel van je te houden en je bij te staan, wat er ook gebeurt.

47. Ik wil je gewoon zeggen dat ik van je hou. Ik mis je aanraking, je glimlach en vooral je aanwezigheid in mijn leven. Jij bent de lucht die ik inadem, de gids die me door de obstakels van het leven leidt en me de wil geeft om een zware dag door te komen. We zijn nu al zo lang samen en ik wil nog steeds nergens anders zijn dan aan jouw zijde. Ik hou van je!

48. Je bent de meest geweldige vrouw die ik ken. Ik ben volledig en onherroepelijk verliefd op je. Er is niemand anders voor mij, mijn liefde voor jou groeit elke dag en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen!

49. Je bent echt het beste wat me is overkomen. Het is verbazingwekkend te bedenken dat jij de grootste zegen in mijn leven bent. Ik hou van je met heel mijn hart.

50. Ik zal altijd van je houden, zolang ik leef. Waarom? Jij bent de enige reden waarom ik ademhaal. Jij bent het antwoord op elke vraag in mijn hoofd. Je maakt me compleet. Zonder jou ben ik niets.

51. Ik word wakker met jou, ga met je naar bed, alles daartussen is van jou. Ik zal altijd van je houden, mijn hart is voor altijd bij je.

52. Ik hou van je, niet alleen om wat je bent, maar om wat ik ben als ik bij je ben. Ik hou van je, niet alleen om wat je van jezelf hebt gemaakt, maar om wat je van mij maakt.

53. Jij bent de enige in mijn hart, het laatste waar ik aan denk voordat ik in slaap val… het eerste waar ik aan denk als ik elke morgen wakker word. Je betekent zoveel voor me, je bent alles wat ik nodig heb en meer. Je hebt mijn leven ten goede veranderd en ik zou het voor geen goud willen veranderen. Je bent mijn leven, mijn hart en mijn ziel.

54. Jij hebt me helpen geloven in de liefde en ik wil de weg afleggen en zien waar het ons brengt. Elke keer als we samen zijn is dat het enige waar ik aan kan denken… jij bent de enige in mijn hart!

55. Ik ben al jaren hevig verliefd op je en dat zal altijd zo blijven. Je verlicht mijn leven helderder dan de sterren aan de hemel. Er is niemand anders voor mij dan jij. Jij bent de enige in mijn hart.

56. Aan de enige echte man in mijn hart, jij laat mijn wereld draaien. Ik hou zoveel van je dat ik niet eens de woorden kan vinden om het uit te leggen. Je bent mijn beste vriend en dat zal ik altijd zo blijven voelen.

. Ik wil het eerste zijn waar je aan denkt als je wakker wordt en het laatste waar je aan denkt voordat je in slaap valt. Als ik in je ogen kijk verdwijnen al mijn zorgen en zie ik de liefde die we delen. Jij bent het beste deel van mij. Jij maakt me een beter mens, de persoon die ik moet zijn. Vandaag en elke dag zal ik onze liefde koesteren, want niets betekent meer voor mij dan jij.

58. Ik heb geen idee hoe het gebeurde, maar je hebt me weten te boeien. Het voelt alsof ik elke dag verliefder word. Je bent het antwoord op mijn gebeden en de enige man die ik met trots de mijne kan noemen. Ik hou van je.

59. Ik ben zo verliefd op je. Jij bent mijn enige echte. Je bent alles wat ik altijd heb gewild, alles waar ik ooit van heb gedroomd. Ik weet niet hoe ik het geluk heb gehad om jou te vinden, maar ik ben blij dat ik je gevonden heb. Met elke dag die voorbijgaat, word ik meer verliefd op je. Je bent alles wat ik ooit zou willen in een man en dit is het beste gevoel in de wereld!

60. De winterlucht is koel, maar niet te vergelijken met het warme gevoel dat ik krijg als ik in je ogen kijk. Verliefd zijn op jou is geweldig, en soms lijkt onze liefde te mooi om waar te zijn. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt, dat je van me houdt en er bent als het fout gaat. Ik kan niet wachten tot we weer samen zijn.

61. Ik hou van je met elke slag van mijn hart en elke ademhaling die ik neem.

62. Liefde is geduldig, liefde is vriendelijk, is niet jaloers, schept niet op en is niet trots. Liefde faalt nooit en beschermt altijd, vertrouwt altijd op hoop en zet altijd door. Liefde faalt nooit!

63. Liefde is geduldig, liefde is vriendelijk. Zij benijdt niet, schept niet op, is niet trots. Zij onteert anderen niet, is niet uit op eigenbelang, is niet snel boos, en houdt misstanden niet bij. De liefde schept geen genoegen in het kwaad, maar verheugt zich in de waarheid. Zij beschermt altijd, vertrouwt altijd, hoopt altijd en zet altijd door. Liefde faalt nooit.

64. Jij bent de enige in mijn hart! Als ik je in mijn armen houd, voel ik dat je thuis bent.

65. Jij bent de enige in mijn hart, waar ik zoveel van hou. Ik beloof voor altijd van je te houden, wat het leven ons ook brengt. Je bent mooi en lief zoals je bent. Ik hou altijd en voor altijd van je!

66. Jij bent de enige in mijn hart. Dat ben je altijd geweest en dat zal je altijd blijven. Mijn liefde voor jou wordt elke dag sterker, met elke nieuwe dag hou ik meer van je dan de dag ervoor. Wat het leven ons ook brengt, ik zal altijd meer van je houden. Ik hou van je, schat!

67. Jij bent de enige in mijn hart. Je was de eerste persoon waar ik ooit van hield, en je zult de laatste zijn. Ik zal altijd van je houden.

68. We zijn hierin samen, voor altijd en eeuwig. Mijn liefde voor jou groeit met elk voorbijgaand moment en ik weet dat het nooit zal vervagen. Ik kan alleen maar wensen dat ik kon uitdrukken hoe ik me voel, maar woorden zijn niet genoeg. Jij bent de enige in mijn hart en zal dat altijd blijven.

69. Jij bent mijn liefde en mijn leven, jij bent de enige die mijn hart kan vullen. Ik wil je nooit verliezen. Zorg goed voor jezelf en ik zie je vrijdagavond.

70. ik hou van je en zal geen spijt hebben van de momenten die ik met je heb doorgebracht! je bent mijn alles!

71. Ik hou elke dag van je, ik hou op elke manier van je. Je bent de meest geweldige man die ik ooit gekend heb en de enige die in mijn hart woont. Je bent mijn alles.

72. Jij was de eerste die ik wilde vertellen dat ik van je hield. Jij was de enige bij wie ik wilde zijn. En jij bent de enige die weet wie ik ben en waar ik van binnen en buiten ben.

73. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven zou zijn als jij niet bij me was. Ik hou van alle kleine dingen aan jou, je glimlach, je lach en de eigenaardigheden die alleen bij jou horen. Je bent een prachtig mens van binnen en van buiten en ik ben ontzettend gelukkig om iemand als jij in mijn leven te hebben.

74. Alles wat ik weet is dat ik van je hou en zoveel dingen die ik niet begrijp, maar wel kan voelen. Het lijkt erop dat ik zonder jou niet kan ademen en gelukkig kan zijn. Ik wacht op een dag dat we samen hand in hand zullen lopen onder het maanlicht.

75. Jij bent de enige in mijn hart! Je bent gezond, logisch, geworteld in de realiteit… terwijl ik overal ben – een bal van emoties en passie, een minnaar, een dichter, een kunstenaar. Jij bent mijn evenwicht. Zonder jou zou ik nooit echt gelukkig kunnen zijn. Ik hou van je met heel mijn hart.

76. Je bent de enige in mijn hart en de enige van wie ik hou van nu tot altijd. Bedankt dat je me gelukkig maakt, schatje!

77. Ik heb gezocht naar manieren om je te vertellen dat ik van je hou, maar ik kwam met de meest mooie en aangename manier. Mijn liefste, als mijn hart kon spreken, zou het alles vertellen over jouw belang in mijn leven en hoeveel je voor me betekent. Je bent zo’n zegen van boven! Ik heb nooit een liefde als de jouwe gekend totdat ik jou ontmoette! Jij bent de enige in mijn hart!

78. Ik heb nog nooit van iemand of iets in mijn leven gehouden zoals ik van jou hou. Wat er ook met ons gebeurt, hoe ver we ook gescheiden zijn, jij zult altijd de enige in mijn hart zijn. Ik hou van je voorbij tijd en ruimte.

79. Ik denk altijd aan jou. Jij bent de enige bij wie ik wil zijn, de eerste aan wie ik ‘s morgens denk en de laatste ‘s avonds. Ik staar naar je mooie gezicht en je prachtige bruine ogen, ik herhaal al onze herinneringen en lach als een idioot omdat je toevallig naast me zit.

80. Afstand bestaat niet als het om liefde gaat. Het hart is altijd de leidende kracht die de liefde levend houdt en mijn hart wil jou erin. Mijn liefde voor jou zal eeuwig duren.

81. Door jou voel ik me levendiger dan ooit tevoren. Ik ben blij dat ik je de mijne mag noemen. Ik hou van je met mijn hele hart en ziel! Je bent zo speciaal voor me en ik kan het niet genoeg in woorden uitdrukken.

82. Ik hou van de manier waarop ik je aanbid en de manier waarop jij mij aanbid. De manier waarop je vingers de mijne vinden, onze adem die één wordt en een kus die eeuwig zal duren. Niets in deze wereld komt in de buurt van hoeveel ik van alles in jou hou.

83. Telkens als ik in je ogen kijk, weet ik dat jij de ware bent. Je bent zo anders dan alle anderen dat het moeilijk te geloven is. Maar je hebt één ding dat geen enkele andere man heeft, en dat is mijn hart!

84. Elke keer als ik in je ogen kijk voel ik de vlinders hoog in mijn buik vliegen. Jouw glimlach laat mijn hart zingen en alleen al het zien van jou kan me zwak in de knieën maken. Elke nieuwe dag begin ik met jou in mijn gedachten, elke ochtend ben je in mijn gedachten als ik wakker word, en elke avond ben je de laatste aan wie ik denk voordat ik in slaap val. Je bent alles wat ik nodig heb en meer. Jij bent de enige die de sleutel tot mijn hart heeft.

85. Mijn leven begint en eindigt met jou. Je bent mijn soulmate en ik weet niet wat ik zonder jou in mijn leven zou moeten. Je probeerde hier ooit weg te gaan, maar nu ben ik voorgoed teruggekomen! Jij bent de enige voor mij, het enige wat mijn hart gaande houdt.

86. Uit de grond van mijn hart, wil ik dat je weet hoeveel ik je waardeer. Je bent letterlijk het beste wat me ooit is overkomen. De gedachte je te verliezen maakt me kapot. Jij bent de enige in mijn hart en niets kan dat ooit veranderen. Ik voel me zo gelukkig dat ik je heb ontmoet en je liefde betekent alles voor me.

87. Hey, liefje ik wil je gewoon zeggen dat je de enige in mijn hart bent! Het is waar, ik voel het elke keer als je hier naast me bent of niet. Al mijn liefde,

88. Jij bent de enige man waar ik bij wil zijn, de enige waar ik van droom, de enige die mijn hart wil vasthouden.

89. Op het meisje van mijn dromen: Je hebt me de gelukkigste man van de wereld gemaakt en elke keer als ik naar je kijk kan ik niet geloven dat je echt bent. Ik hou van je met heel mijn hart, genoeg om je te laten gaan zodat je jezelf kunt vinden. Ik ben er altijd als je me nodig hebt, slechts een telefoontje verwijderd. Ik zal deze liefde vasthouden zolang het duurt voordat we elkaar weer ontmoeten.

90. Je bent de beste vriendin ter wereld. Ik ben zo gelukkig om jou te hebben. Je leuke lach, je mooie ogen en je hart van goud maken dat ik nog meer van je hou. Je maakt mijn leven compleet en ik kan niet stoppen met glimlachen elke keer als ik je zie.

91. Ik ben verliefd op je. Ik hou van alles aan je, zelfs van je gebreken. Ik wil nooit dat dit eindigt, ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Ooit als we oud zijn zullen we terugkijken op ons leven samen en lachen om dit alles. Ik hou van je, nu en voor altijd.

92. Ik hou zoveel van je. Elke keer als ik je stem hoor of je zie, maakt mijn hart een sprongetje van vreugde! Ik hou van hoe je eruit ziet, hoe je je voelt en vooral hoe je me laat voelen als ik bij je ben. Jij bent mijn enige echte liefde. Ik hou van je.

93. Als je iets nodig hebt, ben ik hier. Als je bang bent, zal ik degene zijn die je hand vasthoudt. Als je huilt, zal ik je schouder zijn om op uit te huilen. Ik zal er zijn om je te steunen als het leven je boven het hoofd lijkt te groeien. Ik kan niet wachten op alle jaren die we hebben om naar uit te kijken. Ik hou zoveel van je.

94. Je bent de grote liefde van mijn leven, en ik kan me het ene niet voorstellen zonder het andere. Van jou houden heeft me zover gebracht, en van jou houden is wat ons de rest van ons leven zal dragen.

95. Ik zie je ogen, ik voel je aanraking. Je bent echt speciaal voor mij. Jouw ziel ligt zo dicht bij de mijne dat ik soms denk dat je in gedachten bij me bent. Ik denk altijd aan je.

96. Ik wil dat je weet hoe geweldig je bent. Hoe blij ik ben dat ik je gevonden heb. Je bent geweldig met je grote hart, mooie ogen en je altijd lachende gezicht. Ik hou ervan hoe je me altijd aan het lachen maakt en de ergste dagen beter laat lijken.

97. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent de enige in mijn leven!

98. Er zitten veel scheuren in het plafond, domme dingen om op te merken als je ‘s nachts wakker ligt. Ik heb vannacht uren naar de scheuren gestaard en ik realiseerde me iets; jij bent de enige in mijn hart.

99. Jij bent degene in mijn hart, jij bent de enige. Ik hou van je met elke slag van mijn hart. Je betekent alles voor me en ik hoop dat we voor altijd blijven bestaan.

100. Er zal nooit iemand anders in mijn hart zijn zoals jij! Je betekent de wereld voor me. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder jou. Je bent mooi van binnen en van buiten, en ik weet zeker dat ik het perfecte meisje voor mij heb gevonden, een meisje dat elke dag doet lijken op een vakantie naar het paradijs. Ik hou van alles aan jou.

101. Jij bent de enige die me zo kan laten voelen. Je bent de liefde van mijn leven en de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik kan God niet genoeg bedanken om je in mijn leven te brengen, om me de kans te geven verliefd op je te worden. Elke dag ben ik zo dankbaar dat ik je aan mijn zijde heb, en als ik ‘s nachts mijn hoofd op je borst leg, kan ik alleen maar denken aan hoeveel ik van je hou!

102. Ik weet dat je dit wilt horen, maar ik wil je laten weten dat mijn gevoelens voor jou veel meer zijn dan alleen liefde. Je betekent alles voor me en ik zal alles doen om je voor altijd aan mijn zijde te houden. Ik hou van je met elk deel van mijn ziel.

103. Jij maakt mijn leven de moeite waard, mijn dagen makkelijker en mijn nachten zo dromerig. Ik kan geen betere liefde bedenken dan de liefde die ik voor jou heb…je bent gewoon geweldig op alle mogelijke manieren. Heel speciaal voor mij en dat zal je altijd blijven!!! Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken!!!

104. Leven zonder Ife is als een jaar zonder zonneschijn. Ik ben zo blij dat ik iemand heb gevonden die zo geweldig is als jij! Ik hoop dat onze liefde een leven lang zal duren. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen!

Liefde draait om gevoelens, gevoelens, gevoelens. Alleen als je de liefde voelt, kun je je passie op de beste manier uitdrukken. De woorden zoals ik ze hier schreef gaan over het hebben van maar één in je hart.

Deze citaten symboliseren liefde en gaan over genegenheid en emotie, niet alleen over zorg en medeleven.