Jij Bent De Enige In Mijn Hart Citaten

Wij leven in een wereld waarin iedereen bewust beslist met wie hij wil omgaan. Een individu kan duizenden vrienden hebben, maar tussen die vriendenkringen zal er altijd één zijn die de voorkeur geniet boven anderen.

In een wereld vol miljarden mensen is er altijd iemand die belangrijker voor je is. Het kan jaren duren voordat je eindelijk de perfecte ontmoet, maar het is altijd spannend om iemand te hebben die je gelukkig en voldaan maakt. Ook al ben je mijlenver van elkaar verwijderd, de vonk tussen de twee geliefden zal nooit uitdoven.

De liefde tussen hen is altijd zo diep als de zee en zo zuiver als goud. Je koestert die persoon met heel je hart meer dan al het andere in deze wereld. Hieronder staan enkele jij bent de enige in mijn hart citaten voor je om je gevoel aan die speciale persoon uit te drukken. Bekijk ze eens.

Jij bent de enige in mijn hart Citaten

Jij bent de enige in mijn hart. Je betekent alles voor me, en ik zal altijd van je houden. Er is niets dat ons ooit kan scheiden, en ik ga het je bewijzen door je elke dag te laten zien hoeveel ik om je geef voor de rest van ons leven samen.

1. Woorden zijn niet genoeg om mijn gevoelens voor jou uit te drukken. Woorden kunnen het gevoel dat we delen niet beschrijven. Jij bent mijn engel, en ik heb er maar één gevonden die mij waardig is.

2. Jij bent de enige in mijn hart; Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Ik weet dat ik altijd je lof zal zingen, Zelfs als niemand anders het weet.

3. Jij bent de enige in mijn hart, jij bent de koning en koningin van alles. Mijn hart is van jou, mijn liefde

4. Mijn hart is vol liefde voor jou. Jij bent de enige in mijn hart. Elke seconde die ik aan je denk, elk moment dat ik voor je voel, elke gedachte die ik heb gaat over jou. Al deze dingen betekenen zoveel voor mij

5. Ik hou zoveel van je. Je bent de enige in mijn hart. Je bent alles wat ik nodig heb, en je bent alles waar ik van droom. Ik hou voor altijd van je.

6. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan.

7. Jij bent degene waar mijn hart al die tijd naar uitging, jij bent iemand waar ik altijd bij wil zijn. Zin is maar voor een dag, maar onze liefde zal voor altijd duren. Je betekent zoveel voor me.

8. Jij bent de enige in mijn hart en wereld. Jij bent de enige die mij, liefde laat zien. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan. Je bent mijn enige ware liefde, en je bent mijn enige.

9. U bent degene waar ik op wacht, U bent degene waar ik naar verlang, U bent degene die ik elke dag nodig heb. Jij bent mijn enige echte. Ik hou zoveel van je, en jij bent de enige in mijn hart. Je bent alles wat ik nodig heb, en je bent alles waar ik van droom. Ik hou van je.

10. Als we elkaars hand vasthouden, voel ik dat jij de mijne bent, en ik de jouwe. Als ik mijn ogen sluit, droom ik; jij bent de enige in mijn hart.

11. Jij bent de enige in mijn hart, mijn liefste, degene die ik wil vasthouden. Jij bent de enige bij wie ik wil zijn. Mijn hart behoort alleen aan jou toe, en jij bent de enige vriend die ik ooit nodig zal hebben.

12. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent mijn engel en mijn einde, en jouw liefde brandt altijd in mijn hart. Jij bent degene die mijn hart doet kloppen.

13. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan.

14. Jij bent de enige in mijn hart; ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Ik weet dat ik altijd je lof zal zingen, Zelfs als niemand anders het weet.

15. Jij bent de enige in mijn hart die zoveel voor me betekent. Je bent een goddelijk geschenk dat vanuit de hemel naar mijn leven is gestuurd. Jouw liefde heeft mijn ziel gered en mijn wonden geheeld.

.

16. Jij bent de enige in mijn hart, jij bent de koning en koningin van alles. Mijn hart is van jou, mijn liefde

17. Jij bent mijn enige ware liefde, jij bent mijn enige. Jij bent degene waar ik op wacht; jij bent degene waar ik naar verlang. Jij bent degene die ik elke dag nodig heb. Jij bent mijn enige echte liefde.

18. Jij bent het licht van mijn leven. Vergeet nooit dat jij de enige bent in mijn hart en mijn gedachten. Dus je verdient het om elke keer en elke dag al mijn aandacht te hebben.

19. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan.

20. Je houdt mijn hart vol. Je houdt mijn zintuigen wakker. Jij bent de definitie van alles wat ik ooit in iemand nodig had. Jij bent mijn dromen, jij bent mijn realiteit, jij bent mijn alles, en elke stap die ik neem is om aan jouw zijde te staan…

21. Jij bent degene die ik gekozen heb. Jij bent de enige in mijn hart en wereld die mij liefde toont.

23. Liefde is een geweldig gevoel om te hebben. Het belangrijkste in het leven is liefhebben en bemind worden. Jij bent mijn enige echte.

24. Jij bent de enige in mijn hart. Je bent alles wat ik nodig heb; je bent alles waar ik van droom. Ik hou voor altijd van je. Ik hou voor altijd van je. Jij bent degene die mij liefde toont, die mijn hart stil doet worden, en die mijn hart voor jou doet kloppen.

25. Voordat ik jou ontmoette, was mijn kussen mijn beste vriend omdat ik het elke nacht gebruik terwijl ik huil. Nu ik jou heb ontmoet, kan ik niet stoppen met staren in mijn spiegel omdat ik altijd alleen jou in de spiegel zie.

26. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan.

27. Jij bent de enige in mijn hart; ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Ik weet dat ik altijd je lof zal zingen, Zelfs als niemand anders het weet.

28. Liefde was gewoon een woord zonder betekenis totdat ik jou ontmoette. Ik herschreef het verhaal van mijn leven. Ik hou van je, mijn enige echte

29. U bent de enige in mijn hart. Jij bent de koning en koningin van alles; mijn hart behoort jou toe, mijn liefde

30. Jij bent mijn enige ware liefde. Jij bent mijn enige. Jij bent degene waar ik op wacht. Jij bent degene waar ik naar verlang. Jij bent degene die ik elke dag nodig heb. Jij bent mijn enige echte liefde.

31. U bent mijn bron van kracht en vreugde. Ik ben zwak en leeg zonder jou in mijn wereld. Ik hou voor altijd van je.

32. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan.

33. Jij bent de reden dat ik lach, zelfs als ik slaap.

34. Jij bent de enige in mijn hart en wereld. Jij bent de enige die mij liefde toont. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan, want jij bent mijn enige ware liefde.

35. Jij bent degene waar ik op wacht en naar verlang, jij bent degene die ik elke dag nodig heb. Jij bent mijn enige echte. Ik hou zoveel van je. Je bent alles wat ik nodig heb en alles waar ik van droom. Ik hou voor altijd van je.

36. Jij bent degene die mij liefde toont en mijn hart stil laat worden- degene die mijn hart laat kloppen voor jou.

37. Jij bent de enige in mijn hart, mijn liefste die ik wil vasthouden. Jij bent de enige bij wie ik wil zijn. Niets anders in deze wereld kan daarmee vergeleken worden. Mijn hart behoort alleen aan jou toe, jij bent de enige vriend die ik ooit nodig zal hebben.

38. Jij bent de enige in mijn hart, jij bent mijn engel. Jouw liefde brandt altijd in mijn hart.

39. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit meer loslaten.

40. Mijn hart is leeg zonder jou. Mijn hart klopt langzaam totdat ik je zie. Mijn liefde voor jou is onverzettelijk.

41. Ik ben een levende dode zonder jou in mijn omhelzing. Ik ben dankbaar voor het geschenk van jou in mijn leven.

42. Jij bent de enige in mijn hart, jij bent de koning en koningin van alles. Mijn hart behoort jou toe, mijn liefste.

43. Jij bent mijn enige ware liefde. Jij bent mijn enige. Jij bent degene waar ik op wacht. Jij bent degene waar ik naar verlang; jij bent degene die ik elke dag nodig heb. Jij bent mijn enige echte liefde.

44. Ik hou zoveel van je. Je bent de enige in mijn hart. Jij bent alles wat ik nodig heb; jij bent alles waar ik van droom. Ik hou voor altijd van je.

45. Jij bent de enige in mijn hart. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan.

46. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent de enige in mijn ogen. Jij bent het enige waar ik van droom. Jij bent alles voor mij. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik wil je nooit laten gaan. Nooit.

47. Je bent meer dan alles wat ik ooit zou willen hebben. Je laat me constant verschillende emoties voelen. Ik voel liefde en troost bij jou, maar vooral passie en plezier.

48. Jij bent degene waar ik op wacht. Jij bent degene waar ik naar verlang en die ik elke dag nodig heb. Jij bent mijn enige echte. Ik hou zoveel van je.

49. Ik ben gek op je en ben graag bij je. Je geeft me een geweldig gevoel en ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen.

50. Jij bent de enige die ik goedenacht wil kussen en naast wie ik elke dag wakker wil worden.

51. Jij bent de enige in mijn hart; niets anders in deze wereld kan tippen aan jouw plaats in mijn hart.

52. Mijn hart behoort alleen aan jou toe, jij bent de enige vriend die ik ooit nodig zal hebben. Jij bent de enige in mijn hart

53. Ik geef veel om je. Je geeft me een goed gevoel als ik bij je ben, en ik wil meer tijd met je doorbrengen.

54. Jij bent degene, mijn enige ware liefde. Jij bent degene waar ik op wacht en naar verlang. Jij bent degene die ik elke dag nodig heb.

55. Jij bent mijn enige echte. De enige in mijn hart, mijn geliefde ware liefde. Er is maar één persoon die ik begeer. Jij bent mijn enige verlangen.

56. Ik hou van je in de ochtenden als er geen tijd is om na te denken of als de nacht zo lang is en de tijd zo kort. Ik hou gewoon van je in de momenten die we stelen.

57. Jij bent de enige in mijn hart, mijn liefste. Ik wil oud worden met jou omdat je het beste bent wat me ooit is overkomen.

58. Jij bent de enige in mijn hart en wereld. Jij bent de enige die mij liefde toont.

59. Jij bent mijn enige ware liefde. Jij bent mijn enige. Jij bent degene waar ik op wacht. Jij bent degene waar ik naar verlang

60. Jij bent degene die ik elke dag nodig heb. Jij bent mijn enige echte.

61. Jij bent degene die me laat voelen dat ik leef, ik zal je in mijn hart houden, en wanneer ik de behoefte voel om te ademen, zal ik alleen voor jou willen ademen.

62. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent degene die ik nooit wil verliezen. Jij bent degene die mij de kost geeft. Ik kan niet zonder jou

63. Jij bent de lucht die ik inadem; zonder jouw liefde snak ik naar leven. Jij bent mijn reden van bestaan. Ik kan niet zonder jou

64. Jij zou degene kunnen zijn die me beter maakt. Jij zou degene kunnen zijn die me goed maakt. Ik zal nooit zonder jou kunnen.

65. Jij bent de enige in mijn hart, en met jou kan ik de wereld aan.

66. Jij bent de enige die me zo kan laten voelen. Jij bent de enige bij wie ik moet zijn, je betekent alles voor me.

67. De enige in mijn hart ben jij. De enige waar ik ‘s nachts van droom. De enige die mijn dag beter maakt door aan jou te denken.

68. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Hoeveel ik om je geef. Hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn leven, mijn wereld en alles wat mooi is daarin.

69. De dag dat ik je ontmoette was de dag dat mijn leven voorgoed veranderde. Ik wil je nooit meer laten gaan. Dat zal ik nooit doen.

70. Ik kan mezelf niet voorstellen zonder jou. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou. Ik hou zoveel van je.

71. Ik hou van je omdat je de enige bent die me nooit opgeeft. Je vindt altijd een manier om een glimlach op mijn gezicht te toveren en me gelukkig te maken.

72. De dag dat ik je ontmoette was de dag dat mijn leven voorgoed veranderde. Ik wil je nooit meer loslaten. Dat zal ik nooit doen.

73. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Hoeveel ik om je geef. Hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn leven, mijn wereld en alles wat mooi is daarin.

74. Mijn hart slaat een slag over als ik je zie. Het voelt alsof mijn wereld compleet is door jou. Ik hou van alles aan je, en ik zou niet zonder je willen leven.

75. Ik hou heel veel van je. Ik kan mijn gevoelens niet in woorden uitdrukken. Je betekent alles voor me.

76. Ik hou van je met heel mijn hart. Het is de mooiste reis geweest. Bedankt dat je me gelukkig maakt en tegelijkertijd van het leven houdt.

77. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Ik kan niet wachten om naast je wakker te worden en de dag weer met je door te brengen. Je bent geweldig, aardig en mooi.

78. Jij bent mijn enige. Het enige wat ik wil zien als ik ‘s avonds het licht uitdoe. Het enige gezicht dat ik nodig heb om mijn leven compleet te maken. Jij bent degene waar ik elke dag van hou. Jij bent mijn alles, er is geen ander zoals jij.

79. Op je wachten, naar je verlangen en je elke dag nodig hebben is moeilijk zonder dat het me pijn doet. Jij bent degene die ik wil, degene die ik nodig heb. Denk aan hoe hecht we zullen zijn als we eenmaal voor altijd samen zijn. Onze liefde is ware liefde. Laat dit moment niet voorbij gaan, het is nu of nooit.

80. Ik hield van je vanaf het moment dat ik je zag. Jij bent degene waar ik op wacht, mijn enige ware liefde.

81. Jij bent mijn enige ware liefde. Je laat mijn hart zingen. Ik zal altijd van je houden. Er is niemand zoals jij.

82. Luister, mijn lief, jij bent degene voor mij; ik wacht op jouw aanwezigheid. Ik hunker naar jouw aanraking; jij bent de droom van elke nacht, De enige schat die voor mij betekent. Ik hou van je.

83. Je houdt van me en zorgt voor me op een unieke manier. Ik hou van je omdat je van me houdt. Jij bent mijn enige keuze.

84. Ik hou van je en alle dingen die je doet, ik hou van je en alle manieren waarop je me laat voelen, en ik hou van de manier waarop je naar me kijkt op een manier die niemand anders kan. Ik hou ervan als we samen zijn wanneer woorden niet genoeg zijn om te zeggen hoeveel ik om je geef.

85. Mijn hart behoort jou toe, mijn liefste. De koning van alles. Mijn geliefde voor altijd. Jij bent degene die me elke dag laat lachen en lachen, die mijn hand vasthoudt als ik bang ben en me bloemen brengt als ik verdrietig ben, die me opvrolijkt als ik down ben, die me enthousiast maakt als hij voor me zingt, die me altijd steunt, wat er ook gebeurt, die er is als er problemen zijn, aan wie ik alles kan vertellen, die me nooit belachelijk maakt.

86. Mijn lief, je gezicht is zo mooi, ik vind je het mooiste ooit. Jouw vriendelijkheid laat mijn hart zingen. Ik hou ervan hoe ik me voel als je mijn handen vasthoudt

87. Ik wil mijn liefde voor jou verklaren, want mijn hart liegt niet en is puur van jou. Ik hou van je en wil dat we voor altijd samen zijn.

88. Mijn liefste, mijn enige, mijn hart klopt voor jou. Jouw liefde voor mij vernieuwt mijn leven, en ik zal nooit meer dezelfde zijn zonder jou.

89. Ik ben je mijn vertrouwen, tijd, geld en alles verschuldigd omdat je de zoetheid bent die mijn dag verlicht en de honing die mijn ziel verblijdt.

90. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent de koning en koningin van alles. Mijn hart is van jou, alleen van jou. Mijn liefde is de jouwe, en jij bent eindelijk de mijne.

91. Mijn liefde voor jou is als de roos in de lente, De enige in haar soort, En mijn liefde voor jou zal sterk en trouw blijven. Mijn hart behoort alleen jou toe

92. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent de koning en koningin van alle dingen voor mij, en mijn hart behoort jou toe, mijn liefste.

93. Ik hou mijn liefde voor jou dicht bij mijn hart, zodat als we uit elkaar zijn, ik nog steeds je aanwezigheid kan voelen. Jij bent de enige in mijn hart; zonder jou ben ik leeg en onvolledig.

94. Je bent de enige in mijn hart, je bent mijn stralende ster. Jouw liefde heeft me elke dag een beter mens gemaakt, en daar kan ik je niet genoeg voor bedanken.

95. Ik hou van je, mijn liefste. Ik wil bij je zijn tot het einde van mijn dagen. Jij bent de enige in mijn hart, en ik wil niet dat iemand anders die plaats met je deelt.

96. Mijn gevoelens voor jou zijn oneindig, absoluut mooi en waar. Jij bent mijn speciale plek waar ik altijd naar terugkeer. Toen ik ooit verloren en alleen was in een wereld die ik niet begreep, hielp jouw vriendelijkheid me overleven toen ik weinig hoop had op meer

97. Jij bent de definitie van alles wat ik ooit in iemand nodig had, mijn enige echte, mijn alles. Jij bent de eerste gedachte waar ik aan denk als ik in slaap val. Als ik wakker word, ben jij elke ochtend mijn eerste gedachte. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Je maakt me compleet.

98. Jij bent het lied dat ik zing, het gedicht dat ik schrijf en het ritme waarop ik dans. Jij bent alles wat ik ooit nodig had.

99. Mijn hart is vol liefde voor jou. Jij bent de enige in mijn hart. Jij bent de gedachte die mijn hart elke seconde vult.

100. Jij bent degene waar mijn hart al die tijd naar uitging, jij bent iemand waar ik altijd bij wil zijn. Zin is maar voor een dag, maar onze liefde zal voor altijd duren. Je betekent zoveel voor me.

We kunnen misschien niet kiezen wie ons hart vasthoudt, maar we kunnen er wel voor kiezen ons hart te delen met degenen die het zullen koesteren. Dank u voor het lezen van deze u bent de enige in mijn hart citaten. Pls, stuur ze door naar al uw dierbaren. Bedankt.