Jij Bent Het Kostbaarste Geschenk In Mijn Leven Citaten

Liefde wordt op verschillende manieren geuit. Sommigen zeggen gewoon « ik hou van je » omdat ze het echt menen. Sommigen sturen geschenken en bloemen, en schrijven briefjes of gedichten voor de speciale persoon. En sommigen gebruiken citaten om hun gevoelens uit te drukken.

Soms is het zeggen van de juiste woorden tegen de juiste persoon op het juiste moment krachtiger dan welk citaat dan ook. Maar er zijn bepaalde gelegenheden waarbij je met citaten wilt laten zien dat je gevoelens sterker zijn, vooral als het iemand is die het kostbaarste geschenk in je leven is. Iedereen wil lieve woordjes horen.

Je kunt ze nooit te laat vertellen hoe bijzonder ze voor je zijn. dat betekent niet dat je het ze elk moment vertelt, maar laat ze zich geliefd voelen als ze bij je zijn, want alleen zo kunnen ze met passie groeien en voelen dat ze de speciale mensen voor je zijn.

Daarom is hier een verzameling van je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven citaten samengesteld. Het maakt niet uit wie die speciale persoon is, deze citaten zullen hun hart doen smelten en ervoor zorgen dat ze zich echt speciaal voelen.

Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven Citaten

Mijn leven is ten goede veranderd, want ik heb jou gevonden. Mijn hart is een puinhoop van geluk en liefde. We zijn beste vrienden, geliefden en partners in het leven. Jij bent mijn zielsverwant, mijn kostbare geschenk van God. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven.

1. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Je bent de ster van mijn bestaan, de inspiratie achter mijn poëzie en het gefluister in mijn gebeden. Je betekent meer voor me dan je ooit zult weten. Ik hou meer van je dan ik kan zeggen en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn.

2. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik ben zo dankbaar, blij en gelukkig om jou te hebben. Mijn liefde voor jou zal nooit stoppen met groeien. Jij bent mijn alles. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

3. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Als ik in je mooie ogen kijk, zie ik mijn toekomst en al mijn dromen uitkomen. Ik dank je voor elke dag dat je in mijn leven bent gekomen, en ik bid dat we voor altijd samen zullen zijn. Weet alsjeblieft hoe veel ik van je hou!

4. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik hou van je met heel mijn hart. Je kwam in mijn leven en zette het op zijn kop. Ik wist nooit wat echte liefde was tot de dag dat ik jou ontmoette.

5. Je hebt mijn hart gestolen en zoveel vreugde in mijn leven gebracht. We hebben veel meegemaakt de afgelopen vijfentwintig jaar, maar elke dag dat ik bij jou ben is een dag die ik niet zou willen veranderen als ik kon. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven.

6. Vandaag was een moeilijke dag, maar mijn vertrouwen in ons is nog nooit zo sterk geweest. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik hou elke dag meer en meer van je.

7. Ik hou van je, ik heb je nodig en ik wil je. Zonder jou zou er geen doel in mijn leven zijn. Ik heb nooit geweten dat ware liefde bestond omdat het een gevoel is dat meer dan bijzonder is, maar met jou aan mijn zijde heb ik het gevoel dat er niets mis kan gaan in ons verdere leven.

8. Ik kan niet genoeg zeggen hoe jouw liefde me doet voelen. Ik ben zo blij je in mijn leven te hebben en ik wil nooit meer zonder je. Bedankt dat je de vrouw van mijn dromen bent en er altijd voor me bent, iemand waar ik op kan rekenen.

9. Er is niets dat je niet kunt doen. Er is geen droom die te groot is om te verwezenlijken met jouw prachtige geest aan mijn zijde. We kunnen nu aan de andere kant van de wereld zijn, maar je bent altijd in mijn hart.

10. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt, ik neem het niet voor lief en hou altijd van je. Je bent het licht in mijn leven!

11. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Jou als vriend hebben is een van de grootste geschenken, en ontdekken hoeveel je van me houdt als meer dan een vriend is een droom die uitkomt.

12. Ik ben zo blij dat je me gevonden hebt, en ik wil de rest van mijn leven ervoor zorgen dat we elkaar nooit uit het oog verliezen. xoxo

13. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Je brengt me elke dag vreugde, hoop en geluk. Ik ben zo gelukkig om jou te hebben… moge onze liefde eeuwig duren.

14. Bedankt dat je het kostbaarste geschenk in mijn leven bent. In alle eerlijkheid, ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou. Je betekent alles voor me en ik zal van je houden tot het einde der tijden. Wat er ook gebeurt, weet dat ik er voor je ben. Jouw geluk betekent alles voor me en ik zal alles doen om je te laten lachen.

15. Je bent mijn kostbare geschenk uit het universum, volledig uniek, vol verwondering en mysterie. Wat iemand ook zegt, ik zal altijd aan je denken als de mooiste vriendin ter wereld! Ik hou van je tot aan de maan en terug!

16. Mijn liefste, je bent me zo dierbaar. Je verwarmt mijn hart met je liefde. Elke dag die voorbijgaat word ik meer en meer verliefd op je. Ik had nooit gedacht zo gelukkig te zijn.

17. Op de liefste jongen in mijn leven! Ik wil dat je weet hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn alles, mijn vreugde en mijn vrede. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel en ik zal onze liefde voor altijd koesteren.

18. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen, je bent mijn hart en ziel, alles wat ik ooit wilde en meer. Je werd naar mij gestuurd in de perfecte verpakking en ik ben zo dankbaar dat onze eerste ontmoeting altijd een herinnering zal zijn die ik voor altijd koester! Ik hou van je.

19. Ik koester elk moment dat we samen hebben doorgebracht. Je brengt geluk in mijn leven dat ik niet in woorden kan uitdrukken, maar ik kan dit zeggen, je bent de liefde van mijn leven en ik zal van je houden tot de dood me wegneemt.

20. Er is geen manier om jou te beschrijven. Geen superlatief dat recht zou doen aan je grootsheid. Je bent gewoon de mooiste en meest perfecte creatie van een menselijke geest. Ik hou van je! Ik aanbid je!

21. Mijn liefste, ik hou van je met mijn hart. Ik beloof er altijd voor je te zijn en alles te doen om je hart kloppend te houden met warmte en geluk.

22. schat, ik hou meer van je dan van de liefde zelf en diep van binnen weet ik echt dat zonder jou mijn leven niet compleet zou zijn. Jij bent het mooiste wat me ooit is overkomen.

23. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik geloof dat onze relatie mooi en bijzonder is. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik ben elke dag dankbaar dat je in mijn leven bent. Ik hou van je en zal er altijd voor je zijn.

24. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik wil je ridder op het witte paard zijn als je me nodig hebt. Ik zal je beschermen tegen alles wat fout gaat en meer dan ooit van je houden.

25. Jij bent het geschenk dat blijft geven. Ik zal altijd van je houden, mijn liefste. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven en ik zou je voor niets willen ruilen.

26. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven en ik hou van je met heel mijn hart. Ik kan niet geloven hoeveel geluk ik heb om een heer als jij naast me te hebben.

27. Ik ben zo gelukkig om het kostbaarste geschenk in het leven te hebben. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je hebt me zulke mooie herinneringen en geluk gegeven om van te genieten. Je bent zo mooi dat het mijn hart doet trillen; je glimlach is onbetaalbaar.

28. Soms vraag ik me af waarom je zo geweldig bent. Maar dan besef ik, dat het is omdat je mijn geweldige geschenk in het leven bent, en hoe kan iemand anders beter zijn dan jij. Voor mij om iemand te vinden die zo geweldig is als jij.

29. Ik hou zoveel van je en hoop dat je weet hoe gelukkig ik ben om zo’n slimme, knappe, gevoelige man als jij aan mijn zijde te hebben.

30. Je maakt me de gelukkigste man ter wereld en ik ben de gelukkigste man ter wereld. Ik ben blij je in mijn leven te hebben om de dagen op te fleuren met je liefde en steun. Je bent van onschatbare waarde voor me en ik wil dat je dat altijd weet.

31. Jij bent mijn enige echte… mijn liefde voor jou is oneindig! Het begon als een vriendschap maar werd al snel zoveel meer. Het was als een sprookje dat uitkwam toen je je onsterfelijke liefde verklaarde.

32. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, niemand anders in de wereld zou dat doen. Je bent gewoon geweldig, je bent zo mooi en aardig, je bent alles wat ik ooit wilde. Bedankt dat je mijn liefde bent.

33. Jij bent degene die me elke dag gelukkig maakt op elke denkbare manier. Bedankt dat je mijn liefde bent, mijn ziel, mijn leven, en dat ik je de mijne mag noemen. Door jou geliefd te zijn is meer te voelen dan de liefde zelf.

34. Om jou in mijn leven te hebben betekent alles voor mij. Ik beloof je nooit te laten gaan en voor altijd de jouwe te zijn.

35. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik beloof je altijd lief te hebben, voor je te zorgen en je te koesteren. Je hart is puur goud en je glimlach verlicht een kamer, Als ik weet wat liefde is, is het door jou. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven.

36. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. De liefde die we delen stelt me in staat elke dag met een glimlach te leven, wetende dat jij en ik altijd samen zullen zijn. Zolang ik jou heb, weet ik dat al mijn dromen uiteindelijk zullen uitkomen.

37. Er zijn geen woorden voor hoe je mijn leven beter maakt. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Ik hou zoveel van je dat ik soms in tranen uitbarst als ik eraan denk. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven.

38. Je bent het kostbaarste geschenk dat God me heeft gegeven en ik wil je laten weten dat ik heel veel van je hou. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Het geschenk van jouw aanwezigheid in mijn leven heeft alle verschil van de wereld gemaakt.

39. Jij bent alles wat ik ooit zal willen. Je bent in mijn hart, bij elke ademhaling en bij elke slag van mijn hart. De wereld zou niets zijn zonder jou.

40. Jij bent degene waar ik voor leef en degene waar geen leven zonder is. Jouw liefde is een eindeloze stroom van geluk dat stroomt je bent het beste geschenk dat het leven me heeft gegeven.

41. Je bent een prachtig persoon van binnen en van buiten. Ik ben zo gelukkig dat je mij hebt gekozen om je leven mee door te brengen. Ik hou ervan hoe we over alles kunnen praten, zelfs over belangrijke dingen als dromen, doelen en angsten. Dat maakt onze liefde duurzaam.

42. Mijn liefde, mijn leven, degene met wie ik voor altijd wil samenzijn. Je bent kostbaar en dierbaar voor mij. Je bent liefdevol, ondersteunend en aardig. Je brengt zoveel licht in mijn wereld, en ik koester je met heel mijn hart.

43. Ik zal de eerste dag dat we elkaar ontmoetten nooit vergeten. Ik voelde een band met je die ik nooit eerder met iemand heb gevoeld. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Ik heb het geluk dat ik je de mijne mag noemen en ik hou meer van je dan van het leven.

44. Ik weet niet precies wat je met me doet. Elke keer als ik je zie slaat mijn hart over en wil ik je vasthouden en nooit meer loslaten. Je bent het mooiste wat me ooit is overkomen, je bent mijn zielsverwant, ik hou van je.

45. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Je vult elk moment van mijn dagen met liefde en vreugde en ik ben zo blij je aan mijn zijde te hebben. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven en ik hou van je met heel mijn hart.

46. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik bid elke dag dat God je zegent en bewaart, je hart verwarmt en je veilig houdt. Ik hou van je met heel mijn hart, mijn baby.

47. Jij bent het kostbaarste geschenk dat God me heeft gegeven. Jij bent mijn wereld, mijn verstand en mijn leven. Ik hou meer van je dan wat dan ook.

48. Je bent geweldig. Kostbaar. Bijzonder. Een juweel in mijn leven. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen en ik wil het nooit proberen. Je bent het grootste geschenk ooit en ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben.

49. Je bent mijn leven, mijn alles. Ik hou meer van je dan wat dan ook, meer dan koffie en meer dan chocolade samen. Jij bent de glimlach waarmee ik wakker word en de persoon die de zon voor mij laat schijnen. Ik word elke dag meer verliefd op je en zal je altijd dankbaar zijn voor alles wat je voor me hebt gedaan.

50. Ik kan me niet voorstellen hoe mijn leven eruit zou zien zonder jou. Je bent niet alleen het licht in mijn leven, maar de lucht die ik inadem. Ik hou zoveel van je!

51. Je bent mijn wereld, ik hou zielsveel van je. Je hebt mijn hart op zoveel manieren geraakt, en daar ben ik echt dankbaar voor. Je hebt zo’n groot hart, ik weet niet waar ik moet beginnen. Jouw prachtige ziel is wat me elke dag opnieuw verliefd op je maakt. Ik hou van je.

52. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Ik wil je bedanken dat je in mijn leven bent en me een beter mens hebt gemaakt. Ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Ik ben er trots op je mijn lieve vrouw te noemen, want mijn liefde voor jou is voor eeuwig en dag.

53. Je betekent meer voor me dan je je ooit kunt voorstellen. Je bent mijn beste vriend en de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik hou van je met heel mijn hart!

54. Ik verdien het niet om zo’n mooi en geweldig iemand in mijn leven te hebben. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

55. Aan mijn liefste vrouw, ik ben zo gelukkig om jou als mijn vrouw te hebben. Mijn dagen zijn zoveel mooier door jou.

56. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest en zo zeker van iemand en een relatie voordat jij kwam.

57. Ik kan niet stoppen aan je te denken, en ik ben zo blij je vriendin te zijn! Je laat me glimlachen bij elke kans, en ik hou ervan om bij je te zijn, meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

58. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik zou onze liefde voor niets willen ruilen. Ik hou van je lach, je humor en alles aan je. Ik wil niets liever dan de rest van mijn leven doorbrengen met jou aan mijn zijde.

59. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant, mijn leven. Ik koester elke glimlach, je spontaniteit, je trouw, je vrijgevigheid en je mooie hart. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven.

60. Mijn lieve, liefhebbende vrouw. Ik hou van je met heel mijn hart en de gedachte om van je gescheiden te zijn of je te verliezen is ondraaglijk voor mij. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik zal ervoor zorgen dat jou nooit iets overkomt.

61. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, had ik nooit gedacht dat jij de belangrijkste persoon in mijn leven zou worden. Vanaf het moment dat ik je zag, wist ik dat je een speciaal iemand was. Ik werd verliefd op elk klein ding aan jou.

62. Bij jou zijn voelt als een droom die uitkomt, en wetende dat je van mij bent maakt mijn hart licht als een veertje. Laat me al je prachtige kwaliteiten tellen. Je bent uniek, de mooiste persoon die ik ken.

63. Je kwam onverwacht in mijn leven, maar hoe meer ik je had, hoe meer ik besefte hoe kostbaar je voor me bent. Je bent mijn geschenk van God en ik ben zo dankbaar dat we elkaar gevonden hebben. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven aan je zijde door te brengen. Ik hou zoveel van je.

64. Hoeveel cadeaus ik je ook geef, ze zijn nooit genoeg om mijn liefde voor jou te bewijzen.
Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Je bent mijn leven, mijn wereld en mijn zielsverwant. Ik ben zo blij je in mijn leven te hebben.

65. Ik wil dat je weet hoe speciaal en uniek je voor me bent! Ik wil niet dat je ooit kijkt naar hoeveel geld we hebben dat een relatie rangschikt… Ik hou van je om JOU en alle kostbare momenten die we samen delen. Jij bent mijn geschenk van God, mijn grootste vreugde en schat.

66. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Je maakt me gelukkiger dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik koester je, hou van je en respecteer je zo erg.

67. Ik hou meer van je dan ik kan zeggen, schatje. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik hoop dat je altijd weet hoeveel ik om je geef. Ik wil mijn hele leven met je doorbrengen, en ik zal je nooit loslaten, wat er ook gebeurt in deze wereld. Jij bent de ware.

68. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik ben blij dat jij deel uitmaakt van mijn familie en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar.

69. Ik wil dit moment gebruiken om jullie te bedanken voor de liefde en steun die jullie me altijd hebben gegeven. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven, want zonder jou had ik het misschien niet overleefd.

70. Bedankt dat je in mijn leven bent. Je bent het kostbaarste geschenk dat God me heeft gegeven. Als ik wakker word en als ik ga slapen ben je in mijn gedachten. Als ik denk aan alle dingen die belangrijk zijn, kom jij altijd als eerste in mijn gedachten. Jou zien is het hoogtepunt van mijn dag, wat we ook doen.

71. Wat ik voor je voel is niet in woorden uit te leggen. Ik hou meer van je dan van het leven zelf. Het leven zonder jou is als een zonloze tuin wanneer de bloemen dood zijn. Jij kwam in mijn leven en maakte alles weer mooi en de moeite waard.

72. Terwijl ik je zie slapen, voel ik mijn liefde voor jou groeien. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Mijn leven is zoveel beter met jou erin, en ik zou alles doen om je te laten lachen. Jij bent de liefde van mijn leven!

73. Jij bent het licht van mijn leven, jij opent de vreugde van mijn hart. De zin van mijn leven, mijn reden om te zijn. Al deze mooie dingen, ik kan nooit een manier vinden om je genoeg te vertellen hoeveel ik van je hou.

74. Mijn hart is voor altijd van jou. Ik hou van je. Er is niets belangrijker dan de liefde die we delen. Het is goed dat je mijn hart hebt.

75. Elke dag wil ik je vertellen hoeveel je voor me betekent, maar ik weet gewoon niet hoe. Jij bent alles wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Elke keer als ik in je ogen kijk verdwijnen al mijn zorgen. Als ik je in mijn armen houd passen onze lichamen in elkaar als puzzelstukjes en ben ik compleet.

76. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik hou van je, en dat zal altijd zo blijven. Samen kunnen we elk obstakel aan. We kunnen samen alles overwinnen. Ik beloof dat ik er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt.

77. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven en ik ben elke dag dankbaar dat je bij me bent. Er is niemand met wie ik deze gekke reis liever zou maken dan met jou. Ik hou zoveel van je en ik kan niet wachten tot we samen oud en rimpelig zijn.

78. Ik, van wie je houdt, zal altijd het kostbaarste geschenk in je leven zijn. Ik heb gebeden voor deze speciale persoon om mijn leven te vullen met vreugde. Liefde is als een goede wijn, het wordt beter met de jaren.

79. De vreugde die je me brengt is onbeschrijfelijk! Ik ben zo dankbaar dat ik jou als mijn zielsverwant heb. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven en ik voel me elke dag dat we samen zijn echt gezegend.

80. Je bent de beste vriendin die iemand zich kan wensen! Je bent echt een schat. Ik hou van je met heel mijn hart en kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn. Ik wil nooit meer zonder je zijn en ik kijk zo uit naar onze toekomst samen. Onthoud altijd hoeveel ik van je hou en hoe speciaal je bent in mijn leven.

81. Je bent lief en aardig. Je hebt vreugde en geluk in mijn leven gebracht. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn dat je mijn leven hebt gered toen niemand anders dat deed. Ik hou zoveel van je en koester elk moment dat we samen delen.

82. Jij bent mijn vrouw, mijn liefste, degene die ik het meest koester in de hele wereld. Ik ben zo gelukkig! Bedankt dat je bij me bent en van me houdt. Je brengt geluk in mijn leven en geeft een nieuwe betekenis aan mijn leven. Verlaat me alsjeblieft nooit.

83. Jij bent de enige man bij wie ik wil zijn. Je bent echt speciaal en ik ben blij dat ik je ontmoet heb. Ik hou zoveel van je.

84. Jij bent mijn alles Mijn liefde voor jou is zo sterk, zo onwankelbaar, zo onmiskenbaar, dat ik het hardop moet zeggen om te laten zien hoe serieus ik me over jou voel. Jij bent mijn reden om te leven.

85. HOU ZOVEEL VAN JE. Ik zeg het niet genoeg. Ik wou dat ik al je pijn kon wegnemen en je leven vol vreugde kon maken. Jij bent dat speciale geschenk in mijn leven.

86. Jij bent het speciale geschenk dat mijn koude hart verwarmt bij elke kans. Elke keer dat we kussen klopt mijn hart een beetje sneller, en met elke minuut die voorbijgaat, word ik meer verliefd op je.

87. Je hebt mijn hart compleet gemaakt. Voor het eerst in mijn leven ervaar ik echt geluk. Je hebt me compleet gemaakt en daarvoor hou ik van je.

88. Jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld, en daarom wil ik de beste man zijn die ik kan zijn voor jou.

89. Ik geef je alle liefde die in mijn hart is, en ik beloof je nooit van je zijde te wijken.
Want jij bent het speciale geschenk dat het leven mij heeft gegeven.

90. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven. Ik hou zoveel van je. Ik wil de rest van mijn leven bij jou zijn en alleen bij jou.

91. Ik wil elke dag wakker worden en weten dat ik je mooie gezicht mag zien. Baby, je bent zo’n geweldige man en iedereen zou zo gelukkig zijn om jou als liefdes- en levenspartner te hebben.

92. Je bent het kostbaarste geschenk in mijn leven, ik dank dat je in mijn leven bent. Daar ben ik God echt dankbaar voor. Je zult altijd dierbaar zijn in mijn hart en ziel.

93. Bedankt dat je bleef zonder enig teken van desertie, ondanks alle uitdagingen die we samen en apart zijn aangegaan. Je bent mijn speciale geschenk.

94. Vandaag is de dag dat ik je schrijf, niet als zoon maar als minnaar. Het voelt alsof mijn liefde voor jou de hele wereld kan doen stoppen. Mijn liefste, je bent mijn speciale geschenk.

95. Jouw liefde maakt me onsterfelijk. Ik wil elke centimeter van jou zijn, van binnen en van buiten. Liefje, twijfel er nooit aan dat ik helemaal gek op je ben, want de waarheid is dat je mijn kostbaarste geschenk in het leven bent. Al mijn liefde.

96. Je bent altijd in mijn gedachten, je neemt een deel van me mee als je weggaat. Als we uit elkaar zijn voel ik me zo blauw Ik mis je zo erg dat het pijn doet, Je bent me zo dierbaar.

97. je bent mijn vreugde, mijn trots en mijn oogappel. God stuurde een engel van boven, ze kwam in mijn leven net toen ik liefde nodig had…Je kwam van boven uit de hemel om een kleine hemel hier op aarde te maken.

98. De dag dat ik je voor het eerst zag, veranderde mijn leven voorgoed. Vanaf dat moment ging mijn hart een beetje sneller kloppen en werd mijn wereld een beetje helderder. Jij bent een speciaal geschenk voor mij.

99. Ik heb veel ups en downs meegemaakt in het leven, maar aan het eind van de dag heb jij het allemaal de moeite waard gemaakt. Je bent een geschenk van boven en het enige wat ik echt het meest koester in deze wereld! Ik hou van je.

100. Elke dag word ik een beetje meer verliefd op je. Je geeft me het gevoel dat ik leef en heel ben, je inspireert me en brengt mijn beste kwaliteiten naar boven. Je bent bijzonder.

Soms is de beste manier om je liefde voor iemand uit te drukken door middel van citaten. De lijst van jij bent het kostbaarste geschenk in mijn leven citaten hierboven zijn ideaal om je geliefde een dieper inzicht in je gevoelens te geven.

Elke zin is bedoeld om hen te laten glimlachen, lachen en nog meer te bekoren.