Jij Bent Mijn Avontuur

You Are My Adventure Quotes

Een relatie is een prachtige reis om iemand beter te leren kennen dan wat de meeste mensen over die persoon weten. In het leven is liefde een grote reis die het leven avontuurlijker maakt.

Als je een liefdevolle relatie hebt die je stimuleert om jezelf te blijven en je aanmoedigt om je dromen te volgen. Het leven wordt een avontuur, de persoon wordt ook jouw avontuur terwijl jullie beiden de rit van je leven maken. Jullie inspireren elkaar, elke dag, om betere mensen te worden.

Voor iemand die zoveel om je geeft, is het goed dat je die persoon laat weten hoezeer hij of zij je leven tot een avontuur heeft gemaakt. Deze you are my adventure quotes hieronder heb ik juist geschreven om dat te bereiken.

Jij bent mijn avontuur

Jij bent mijn alles. Jij bent het avontuur waarvoor ik geboren ben, en ik ben je eeuwig dankbaar. Zonder jou zou ik een diepe leegte in mijn leven voelen. Met jou ben ik beter en doe ik dingen die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

1. Jij bent mijn avontuur, mijn reden om te willen leven. Door jou wil ik vliegen en dingen doen die ik alleen nooit zou doen. Met jou aan mijn zijde voel ik me veilig, beschermd en vrij van kwaad. Ik hou zoveel van je.

2. Jij bent mijn grootste avontuur. We hebben samen zoveel gedaan. Je zet me altijd aan om nieuwe dingen te proberen om de wereld te zien, en ik doe ze met jou aan mijn zijde.

3. Jij bent mijn avontuur. Ik zou zonder jou geen avontuur willen beleven, want dat zou saai zijn. Jij bent het avontuur in een avontuur, de meest geweldige man die ik ken, en liefheb.

4. Jij bent mijn avontuur. Jij maakt mijn leven zoveel beter. Het is een mooie dag, en ik ben zo blij dat ik hem met jou mag doorbrengen.

5. Je bent de meest geweldige man, en ik ben vereerd je in mijn leven te hebben. Je laat me glimlachen wanneer ik het niet eens besef. Jij bent mijn avontuur, en elke dag ben ik blij dat ik het beleef.

6. Je bent mijn avontuurlijke metgezel, en je hebt me laten voelen dat ik leef en vrij ben. Je zet me altijd aan om nieuwe dingen te proberen, en om een gedurfd prachtig leven te leiden. Ik ben nog nooit zo gelukkig en voldaan geweest als met jou aan mijn zijde.

7. Soms vraag ik me af hoe ik het geluk heb gehad jou te vinden. Jij bent mijn avontuur. Mijn beste vriend, mijn zielsverwant, mijn geliefde. Degene aan wie ik niet kan stoppen met denken, en degene die me compleet maakt. Ik hou zoveel van je.

8. Jij bent degene die me de adem ontneemt, ik ben zeker gezegend je ontmoet te hebben. Je bent de meest geweldige mens die ik ooit heb ontmoet, en ik voel me zo gezegend dat je aan mijn zijde staat. Jij bent mijn avontuur.

9. Je hebt een deel van me ontsloten waarvan ik niet eens wist dat het bestond, en nu kan ik geen genoeg van je krijgen. Je inspireert me en zorgt ervoor dat ik een beter mens wil zijn, niet alleen voor jou maar ook voor mezelf. Jij bent mijn avontuur.

10. Ik hou van je, mijn nerdy prinses. Ik zou mezelf niet kunnen voorstellen met iemand anders aan mijn zijde. Je bent zo spontaan en levendig dat ik alleen maar kan dromen van alle plaatsen waar we heen zullen gaan en de verhalen die we zullen vertellen. Jij bent mijn avontuur.

11. Jij bent mijn avontuur, en ik kijk ernaar uit om de rest van ons leven een wereld vol mooie herinneringen te creëren, die we de rest van ons leven zullen kunnen herbeleven.

13. Ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb, want daardoor ben ik op avontuur gegaan. Ik hou van alle veranderingen die ik meemaak, en hoe mijn horizon steeds verder uitbreidt. Het mooiste is om dit avontuur met jou te delen, mijn liefste.

14. Jaren samen, en elk moment is nog steeds een reis. Ik weet dat ik met jou aan mijn zijde, alles kan overwinnen wat het leven op ons pad brengt. Ik hou van je met heel mijn hart voor heel mijn leven. Jij bent mijn avontuur.

15. Jij bent mijn avontuur. Ik ben graag bij je en leer graag over je. Je bent meer dan een vriendje, je bent een speciaal iemand, die me laat lachen en glimlachen. Ik hou van je.

16. Jij bent mijn avontuur. Ik hou ervan om met jou naar de sterren te kijken, in de regen te spelen en elkaar te bespatten, grappige films te kijken, nieuwe plaatsen te verkennen en gewoon samen tijd door te brengen. Het leven is te kort om het te verspillen.

17. Je trekt me aan op een manier die ik nooit heb gekend. Met elke aanraking, elke kus, elk woord, ontdek ik een kant van mezelf waarvan ik het bestaan niet eens wist. Door dit alles ben je mijn gids en mijn beste avontuur geweest.

18. Jij bent de yin voor mijn yang en ik zie het nu zo duidelijk. Jij bent mijn grootste avontuur.

19. Er is zoveel dat we nog niet samen gezien, gedaan en ervaren hebben. Ik wil de wereld rondreizen met jou en nieuwe dingen vinden om te doen in ons leven. Mijn hart slaat over als ik een sms van je krijg en ik kan niet wachten om je weer te zien. Jij bent mijn avontuur in het leven.

20. Laat me deze kans aangrijpen om je te vertellen wat ik voel. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Je bent de mooiste persoon die ik ooit heb ontmoet. Je bent mijn nieuwe avontuur, en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar.

21. Je bent niets minder dan een avontuur voor me, een reis, een pad waarop ik nooit wil stoppen. Je hebt jezelf ondergedompeld in elk stukje van mijn wezen; geest, lichaam en ziel. Ik hou van je.

22. Hoewel we veel ups en downs hebben meegemaakt, veel wendingen in de weg, kan ik me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je gaat overal met me mee, je helpt me door alle obstakels in het leven. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

23. Ik heb zoveel avonturen beleefd door bij jou te zijn. Ik zal altijd onze herinneringen koesteren en uitkijken naar meer. Bedankt voor het delen van de levensreis met mij.

24. Jij bent mijn avontuur. Ik zie je graag in het moment leven, altijd alles in je opnemen wat het leven te bieden heeft. Je houdt net zoveel van avontuur als ik. Dat is een van de vele dingen waar ik van hou bij jou.

25. Ik weet niet hoe ik het geluk had dat je bij me wilde zijn, maar ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Je bent een avontuur dat geleefd en bemind moet worden. Alle tijden die we samen hebben doorgebracht herinneren me eraan dat ik elke dag meer van je hou.

26. Je bent mijn avontuur, en ik hou van je. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn beste vriend en mijn partner in misdaad. Ik kan me niets meer wensen. Ik wil de rest van mijn leven met jou op ontdekkingsreis.

27. Jij bent mijn avontuur. Ik weet dat zolang we samen zijn, waar we ook zijn, we het er levend vanaf brengen.

28. Elke dag met jou is een avontuur. Je weet nooit wat je kunt verwachten, maar dat vind ik zo leuk aan jou. Ik hou van je spontaniteit en je bereidheid om nieuwe dingen te proberen. Ik ben zo blij dat God ons heeft samengebracht.

29. Je hebt me zoveel verschillende kanten van het leven laten zien. Jouw glimlach en lach maken elke dag de moeite waard. Je bent zo’n groot deel van mijn leven geworden dat ik niet eens weet hoe het zonder jou zou zijn. Jij bent mijn avontuur.

30. Bedankt voor alle geweldige avonturen die we tot nu toe hebben gehad en de manier waarop je me behandelt. Ik ben blij dat ik je gevonden heb.

31. Ik kan niet wachten om elke centimeter ervan te zien met jou aan mijn zijde. Maar in dit alles, ben jij het grootste avontuur.

32. Jij bent mijn avontuur. Elke keer als ik je zie, heb ik een overweldigende drang om spontaan te zijn. Ik wil dat we een lange autorit maken, of een vlucht door het land, alles om meer tijd met jou door te brengen.

33. Je bent mijn ultieme avontuur, en ik kan niet wachten om nog meer avonturen met je te beleven in de toekomst. Ik hou zoveel van je.

34. Jij bent mijn avontuur. Jij bent mijn reis om te leren over het leven. Jij bent de reden dat ik elke dag opsta met een glimlach op mijn gezicht, en geluk in mijn hart. Ik hou van je, schatje.

35. Bedankt dat je mijn avontuur bent. Je bent zo leuk om bij te zijn. Je maakt me aan het lachen. Je maakt me aan het lachen. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Ik hou zoveel van je.

Jij bent mijn grootste avontuur

Jij bent degene waar ik me aan vasthoud, mijn reden om te leven. Jij zorgt ervoor dat ik een beter mens wil zijn. Samen kunnen we geweldige dingen doen die de wereld ten goede veranderen. Het wordt zo’n reis want dat is wie jij bent, mijn grootste avontuur.

36. Jij bent mijn grootste avontuur. Ik hou van je hart, je gezicht en de manier waarop je loopt. Je bent perfect, en ik hou elke dag meer van je.

37. Jij bent mijn grootste avontuur. Zonder jou ben ik misschien verdwaald of veilig, maar met jou ben ik in het onbekende, en het is een plek waar ik wil blijven. Ik hou van je.

38. Jij bent mijn grootste avontuur. Overal waar jij gaat, is mijn thuis en overal waar ik ga, is jouw thuis. Je bent mijn leidende ster, mijn wonder aan de nachtelijke hemel, en mijn adem van lucht als ik verdrink.

39. Jij bent het grootste avontuur van mijn leven. Elke dag begin ik met een nieuwe en spannende ervaring die alleen jij me kan geven. Jij maakt het leven de moeite waard, ik ben zo blij dat ik jouw liefde heb gevonden.

40. Het beste deel van mijn dag is thuiskomen bij jou. Jij bent het grootste avontuur, meer dan waar ik naar verlangd heb. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft. Ik hou voor eeuwig en altijd van je.

41. Ik zal de herinneringen die we hebben gedeeld en de avonturen die we zijn aangegaan blijven koesteren. Jij bent mijn grootste avontuur, en ik zou het niet alleen willen doen. Bedankt om je leven met mij te delen.

42. Het leven is een boek vol fouten, misverstanden en kleine avonturen die een grote indruk achterlaten. Maar mijn favoriete deel van mijn leven was dat toen ik jou ontmoette, een avontuur begon. Bedankt dat je me het ware geluk hebt laten zien. Ik hou altijd van je.

43. Het leven is een avontuur, en ik zou het voor niets willen ruilen. Ik hou van je met heel mijn hart, en als het leven betekent dat ik tijd met je doorbreng, dan is het elke minuut waard.

44. Jij bent mijn grootste avontuur. Jij bent mijn wereld. Mijn voor altijd. Mijn alles. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik ben zo blij dat hoeveel avonturen we ook beleven, we altijd in elkaars armen zullen eindigen.

45. Jij bent mijn grootste avontuur. Jouw liefde en jouw hart zijn de avonturen die me ertoe aanzetten deze wereld te verkennen en elke droom te volgen, omdat ik weet dat jij er bent, waar we ook heengaan.

46. Jij bent het grootste avontuur van je leven. Jij bent mijn wereld, mijn voor altijd, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Hoeveel avonturen we ook beleven, we eindigen altijd weer in elkaars armen.

47. Uiteindelijk ben jij mijn avontuur, mijn wereld en mijn alles. Jij bent de droom die me drijft om te ontdekken. Waar we ook heengaan of welke reis ons leven ons ook brengt, ik weet dat we elkaar in de armen zullen sluiten.

48. Je bent voor altijd van mij. Mijn alles. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. De avonturen en wonderen van deze wereld zouden niets betekenen als ik jou niet had om ze mee te delen. Aan het einde van de wereld of aan het einde van een mooie dag, je zult er altijd voor me zijn en dat is het grootste avontuur dat ik me kan wensen.

49. Je bent mijn grootste avontuur en mijn wereld. Ik hou van je, schat. Ik ben zo blij dat we altijd elkaar hebben terwijl we samen de wereld verkennen, onze dromen volgen en van elke minuut genieten.

50. Jouw liefde is mijn grootste avontuur. Jouw liefde is mijn wereld. Jouw liefde is voor altijd. Mijn alles.

51. Ik heb geen gids of kaart nodig om de wonderen van deze wereld te ontdekken. Ik heb alleen jou nodig. Jij bent mijn thuis, en jij bent waar ik wil dwalen, avontuur, reizen en verkennen. Ik hou van je.

52. De wonderen van deze wereld zijn groot, maar ze zijn niets vergeleken met jou. Mijn hart is van jou sinds onze eerste ontmoeting, en onze liefde is alles wat me doet afvragen wat de rest van de wereld voor ons in petto heeft – nu en voor altijd. Jij bent mijn grootste avontuur.

53. Jij en ik zijn een avontuurlijk paar. Samen verkennen we de wereld, vervullen onze dromen en vechten om te overleven. Waar we ook heengaan, of wat we onderweg ook tegenkomen, ik weet dat we aan het eind van de dag altijd weer in elkaars armen liggen. Jij bent mijn grootste avontuur.

54. Ik ben klaar om dit geweldige avontuur met jou te beginnen, en ik ben meer dan opgewonden om je elke dag te zien. Mijn hart gaat tekeer als ik denk aan ons nieuwe leven samen, en het plezier dat we zullen hebben om deze wereld te verkennen.

55. Er kunnen miljoenen dingen gebeuren, maar ik heb jou aan mijn zijde nodig. Jij bent mijn grootste avontuur en mijn reis naar oneindige liefde. Elke plek waar ik met jou heen ga is mooier dan de vorige, en elk moment met jou is kostbaarder dan het volgende. Ik hou van je.

56. Jij bent mijn grootste avontuur. Samen verdwalen we in deze prachtige wereld van ons en samen worden we oud, maar dat is niet erg, want als je hart van binnen zo snel klopt, is het moeilijk om de tijd van buitenaf op te merken.

57. Ik geloof dat ik mijn partner in crime heb gevonden en degene die mij compleet maakt. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Jij maakt elke dag de moeite waard vol verrassingen, gelach en problemen. En jij bent mijn grootste avontuur.

58. Jij bent de reden dat ik elke dag wakker word met een glimlach op mijn gezicht. Jij bent de reden dat ik ten volle wil leven en elke dag de moeite waard wil maken. Jij bent meer dan alles wat ik me kan wensen. Jij bent mijn grootste avontuur.

59. Ik zou voor niets willen ruilen waar ik nu ben. Jij maakt mijn wereld zo perfect. Jij bent mijn grootste avontuur.

60. Jij bent de reden dat mijn leven zo spannend is, elke dag dat ik wakker word met jou aan mijn zijde is goed. Ik kijk graag in je ogen en vraag me af welk avontuur we hierna gaan beleven. Ik kan me niet voorstellen de rest van mijn leven met iemand anders door te brengen.

61. Mijn liefde voor jou is als een waterval; eindeloos, vol avontuur, spanning en mysterie. Ik had geen betere partner kunnen wensen voor mijn avonturen in het leven dan jij. Je hebt mijn leven compleet gemaakt, en ik ben voor altijd dankbaar voor zo’n geweldig geschenk.

62. Mijn liefde voor jou is als een vulkaan; het is krachtig, explosief, en vuurt passie aan in mijn geest en ziel. Ik had geen betere partner kunnen wensen voor mijn avonturen in het leven dan jij.

63. Jij bent mijn grootste avontuur. Je hebt mijn leven compleet gemaakt, en ik ben voor altijd dankbaar voor zo’n geweldig geschenk.

64. Ik ben zo dankbaar om jou als mijn partner in crime te hebben. Onze liefde gaat verder dan woorden, maar ik dacht dat een waterval het beste zou beschrijven wat ik voor je voel. Het is krachtig, het is opwindend, en het zal nooit eindigen.

65. Mijn liefde voor jou is een reis die begint bij voor altijd en eindigt bij nooit. Je bent mijn partner in crime, mijn soulmate, en de belangrijkste persoon voor mij. Bedankt dat je er voor me bent, wat er ook gebeurt.

66. Jij bent mijn grootste avontuur. Ik kan me niet voorstellen een andere partner te vinden die zo geweldig is als jij. Mijn liefde voor jou is puur en eeuwig. Je bent mijn soulmate, mijn beste vriend, en de beste partner die ik me kan wensen.

67. Ik hou meer van je dan woorden kunnen beschrijven. Mijn hart klopt sneller als ik aan je denk. Je bent alles waar ik aan denk, en ik wil elke seconde van de eeuwigheid met je doorbrengen.

68. Ik dacht altijd dat ik degene zou zijn die weg zou gaan en avonturen zou beleven, maar het bleek precies het tegenovergestelde te zijn. Bij jou zijn heeft me op zoveel manieren veranderd, en mijn ogen geopend voor een hele nieuwe wereld. Door jou kon ik ontsnappen aan de realiteit en iets echts ervaren.

69. Ik zou je volgen tot het einde van de aarde. Jouw liefde is mijn zuurstof, jouw glimlach brengt me terug uit de diepte van de duisternis. Ik ben zo gelukkig je ontmoet te hebben, je bent mijn licht in het donker. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

70. Je wakkert een vuur in me aan waarvan ik niet wist dat ik het had. Je neemt me mee op avontuur, zowel in mijn hoofd als in de echte wereld. Ik kan niet wachten om te zien wat we hierna gaan doen.

Jij bent mijn favoriete avontuur

Ik wil al het plezier, de lach, het wel en wee in het leven met jou delen. Ik ben van nature een liefhebber van avonturen en ik heb ontdekt dat jij mijn favoriete avontuur bent. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt.

71. Jij bent mijn favoriete avontuur. De enige persoon met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Jij bent de reden dat ik elke ochtend mijn ogen open en het enige waar ik aan denk als ik ze ‘s avonds sluit. Elke nieuwe dag met jou is beter dan de vorige. Jij bent mijn alles.

72. Jij bent mijn favoriete avontuur. Ik ga waar jij gaat. Jij bent degene met wie ik elke ochtend wakker wil worden. De enige persoon aan wie ik ga slapen. Met jou is elke dag beter geweest dan de vorige. Alles wat we hebben meegemaakt heeft ons sterker en beter gemaakt.

73. Jouw liefde is mijn favoriete avontuur, het is het beste wat me ooit is overkomen. Ik ben zo gezegend om jou in mijn leven te hebben; het is een reis die ik nooit wil beëindigen.

74. Je glimlach, je lach, de manier waarop je mijn naam zegt. De manier waarop je ‘s morgens naar me kijkt. Ik zie niet alleen het heden met jou, maar ook wat de toekomst te bieden heeft. Het is een nieuw begin voor ons beiden. Het leven met jou is mijn favoriete avontuur, en ik zal nooit moe worden om het te ontdekken.

75. Je windt me op. Je gaat op wilde avonturen met mij, en we zijn altijd op zoek naar nieuwe plaatsen om samen te verkennen. Jij bent mijn favoriete avontuur, en ik zou het niet anders willen.

76. Jouw glimlach is mijn inspiratie. Onze liefde voor elkaar is mijn favoriete avontuur. Elke nieuwe dag samen is als een droom. Jij bent mijn alles.

77. Je bent mijn alles. Ik wil mijn leven met je delen. Met elke nieuwe dag kunnen we samen meer herinneringen maken, en genieten van het avontuur dat ons leven is.

78. Ik krijg niet genoeg van je lach. Je bent mijn adrenalinestoot. Ik wil de eeuwigheid in je armen doorbrengen en zal nooit moe worden van de manier waarop je me laat voelen. Jij bent mijn favoriete avontuur.

79. Samen reizen we de wereld rond. Samen zullen we nieuwe dingen ervaren, en elkaar laten kennismaken met onze favoriete steden, mensen, culturen en keukens. Jij bent mijn alles, mijn favoriete avontuur.

80. Een verkenning van een waargebeurd liefdesverhaal. Een adembenemende liefde, mijn favoriete avontuur vol passie, romantiek en toewijding. Ik hou van je.

81. Je bent het grootste avontuur dat mijn hart ooit gekend heeft. De beste momenten van mijn leven heb ik echt met jou gedeeld. Jij bent de liefde waar ik mijn hele leven naar heb gezocht. Bedankt dat je mijn favoriete avontuur bent.

82. Ik heb me gerealiseerd dat jij mijn favoriete avontuur bent, en ik ga me uit alle macht aan je vasthouden, want wat er ook gebeurt, ik weet dat het geweldig zal zijn. Ik ben zo blij dat we altijd leuke dingen vinden om samen te doen, en ik hoop dat onze levens nooit saai worden.

83. Met jou is elke dag een nieuwe kans om nieuwe dingen te proberen, en ik koester elk moment. Jij bent mijn favoriete avontuur.

84. Ik was verloren en gebroken, met slechts een sprankje hoop in je glimlach, maar met de tijd en je liefde liet je me zien dat het leven leuk kan zijn. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en daardoor het meest geweldige avontuur van mijn leven gemaakt. Jij bent mijn favoriete avontuur, en ik zou niet gelukkiger kunnen zijn.

85. Jij bent het spannendste wat me ooit is overkomen. Je geeft me het gevoel dat ik op de top van de wereld sta, en je maakt al mijn dromen waar. Ik wil je nooit laten gaan, dus ik wil dat je mijn hand vasthoudt, lacht en zegt dat je me nooit zult verlaten.

86. Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden als van jou. Je bent mijn alles, mijn droom, mijn favoriete avontuur, en ik zou niets aan je veranderen.

87. Ik was verdwaald en jij vond me, verdwaald in de duisternis. Jij bent mijn licht. Met jou voelt mijn leven vol opwinding, want jij bent mijn favoriete avontuur.

88. Ik wil met je reizen, de wereld met je zien. Mijn liefde voor jou maakt dat ik elk moment van mijn leven met jou wil doorbrengen. Jij bent mijn favoriete avontuur.

89. Het enige wat ik ooit wilde was bij jou zijn. Je bent mijn wereld, mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Elke dag dat ik bij je mag zijn is een zegen, en ik neem het niet voor lief. Bedankt om dit gekke avontuur van liefde met mij te delen. Laten we zien waar het ons brengt.

90. Samen zijn is mijn favoriete avontuur. Ik zou graag de rest van mijn leven met jou doorbrengen, hand in hand de wereld veroveren.

91. Ik ben nergens liever dan bij jou. Jij bent mijn favoriete avontuur, mijn reisverslag, mijn nieuwe horizon, en alles wat spannend is in deze wereld. Ik hou zoveel van je.

92. Mijn hart is in uw handen, en ik vertrouw erop dat u het altijd veilig zult bewaren. Jij bent mijn favoriete avontuur, mijn wereld, mijn zon, mijn maan en mijn sterren. Je brengt het beste in me naar boven, en daarvoor hou ik van je.

93. Je maakt mijn leven zo dromerig, je bent mijn favoriete avontuur. Ik weet nooit wat de toekomst brengt, maar ik weet dat je aan mijn zijde zal zijn om de reis te rijden. Jij bent de ware voor mij, en ik hou je stevig vast voor wat er ook in het verschiet ligt.

94. Jij bent mijn favoriete avontuur. Je brengt het beste in me naar boven, en ik wil je laten zien hoeveel je voor me betekent. Ik hou te veel van je.

95. Mijn avontuur begon op de dag dat ik jou ontmoette. Je liet me zien wat echte liefde is, je liet me zien dat het gaat om het koesteren van elk moment, want elk moment met jou is een geschenk. Jouw vriendelijkheid en lach fleuren mijn wereld meer op dan de zon. Ik wil nergens anders zijn dan hier in jouw armen.

96. Mijn hart is gericht op het leven met jou. Mijn favoriete avontuur begon toen we elkaar ontmoetten, en blijft elke dag groeien. Ik aanbid je.

97. Je bent de meest opwindende persoon die ik ken. Hoe lang we elkaar ook kennen, je houdt me altijd scherp. Bedankt dat je mijn favoriete avontuur bent. Ik kan niet wachten om te zien wat er nu gaat gebeuren.

98. Door jou lach ik elke dag. Het leven is een avontuur als jij in de buurt bent. Ik ben graag bij je in de buurt. De hemel moet je naar mij gestuurd hebben, en je bent mijn engel van licht.

99. De weg van het leven heeft wendingen en onverwachte bochten en jij bent mijn constante geweest. Je bent mijn favoriete avontuur, en ik hou zoveel van je.

100. Je bent mijn favoriete avontuur. Je was en bent de beste die ik ooit heb gehad. Niemand kan aan je tippen omdat niemand me zo kan laten voelen als jij.

Ik hoop dat je de collectie van je bent mijn avontuur citaten die ik hier heb nauwkeurig uitdrukken van de gevoelens in je hart. Vergeet niet om deze citaten met uw vrienden en familie te delen. Dank u.