Jij Bent Mijn Enige Echte Liefde Citaten

Ware liefde is een etherisch gevoel. Je ziet je speciale persoon niet alleen als een partner, maar als je beste vriend, steun en toeverlaat. Die persoon gaat tot alles om je gelukkig te houden en probeert een glimlach op je gezicht te toveren, zelfs wanneer je op je dieptepunt bent. Deze persoon is de perfecte partner en jij bent zijn hoogste prioriteit.

Dit gevoel is puur, eenvoudig en onschuldig. Het is zo puur dat niets tussen jullie twee staat. Het is het liefste wat er is als je elkaar ziet na een afwezigheid. Je moet gewoon lachen en glimlachen omdat het zo goed voelt. Je voelt dat jullie harten zich met elkaar verbinden en hoewel dat misschien oubollig klinkt, is het echt een hartverwarmend gevoel.

Ware liefde bestaat en moet niet alleen in daden maar ook in woorden worden uitgedrukt. Wilt u uw relatie aanwakkeren? Heb je een mooi citaat nodig om naar je enige liefde te sturen? Indien ja, dan verzeker ik u dat met deze u bent mijn enige echte liefde citaten, u zeker het hart van uw minnaar zult smelten en hun adem weg zult nemen.

Jij bent mijn enige echte liefde citaten

Ik hou van je vanaf het moment dat ik je zag, en elke dag wordt mijn liefde voor jou sterker. Jij bent mijn enige echte liefde. Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen, ik ben echt gezegend om jou in mijn leven te hebben. Ik hou van alles aan jou en kijk ernaar uit om samen nieuwe herinneringen te maken.

1. Jij bent de ene, mijn je kostte zo veel om je te vinden, maar oh zo de moeite waard. Jij bent de liefde van mijn leven. Mijn enige echte liefde. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Ik hou zoveel van je, mijn baby.

2. Ik ben verliefd op de mooiste persoon ter wereld. En ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen. Jij bent mijn enige echte liefde.

3. Jij bent mijn enige echte liefde. Ik voel me zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Ik hoop dat we samen een lang leven kunnen leiden, gevuld met liefde en geluk. Elke keer als ik naar je kijk, zie ik de rest van mijn leven voor me. Een gelukkige toekomst vol liefde, gelach en vreugde is wat ik voor ons wens. Ik hou van je!

4. Je bent mijn enige ware liefde en ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld. Je bent alles waar ik ooit op had kunnen hopen. Bedankt dat je door alles heen aan mijn zijde stond. Ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn. Ik hou zoveel van je!

5. Ik wil overal met je naartoe en alles met je doen. Ik kan niet wachten om al mijn uitdagingen en overwinningen met jou te delen. Jij bent de enige met wie ik elke seconde wil doorbrengen.

6. Ik wist nooit wat liefde was totdat ik jou ontmoette. Nu is mijn hele wereld veranderd. Jij bent mijn enige echte liefde.

7. Jij bent de wind onder mijn vleugels, jouw glimlach is de zon die opkomt in de ochtend, en jouw stem is mijn slaapliedje ‘s nachts. Jij bent mijn enige echte liefde.

8. Jij bent mijn eeuwige liefde. De enige die ooit dit hart van mij zal vasthouden, dat alleen voor jou klopt. Jij bent mijn enige echte liefde.

9. Ik kan geen betere manier bedenken om het nieuwe jaar te beginnen dan met jou in mijn armen. Ik hou elke dag meer van je en koester elke herinnering die we delen. Jij bent mijn enige echte liefde.

10. Jij bent mijn enige echte liefde. Mijn wereld is helderder sinds jij er bent. Als jij niet in deze wereld was… zou ik nooit weten wat ware liefde is.

11. Jij bent mijn enige, de liefde van mijn leven. Jij zorgt ervoor dat ik een beter mens wil zijn en laat me zien dat jij het enige bent dat telt. Ik kijk ernaar uit om de eeuwigheid met jou door te brengen.

12. Jij bent mijn enige echte liefde. Ik hou van je omdat je jezelf bent, omdat je er altijd bent en omdat je me laat lachen en vol vreugde zit. Honderden keren ‘ik hou van je’ tegen je zeggen is gewoon niet genoeg!

13. Jij bent mijn liefde, mijn leven, degene die mijn hart vasthoudt. Met elk moment dat we samen doorbrengen wordt het sterker en sterker. We begonnen een vriendschap als geen ander en groeiden uit tot een onverklaarbare liefde.

14. Jij bent mijn alles. Jij bent het enige dat mijn hart doet kloppen, jouw glimlach is altijd het medicijn voor al mijn pijn geweest. Jij bent de persoon waar ik van hou met elke vezel van mijn wezen, de enige vrouw waar ik verliefd op ben en ooit zal zijn. Bedankt dat je al zo lang van me houdt. Je bent en blijft de enige ware liefde van mijn leven.

15. Mijn enige echte liefde, jij bent de enige voor mij. Je maakt me compleet en maakt mijn leven heel. Zonder jou zou ik niet zijn wie ik nu ben en ik zou me mijn leven zonder jou niet kunnen voorstellen.

16. De eerste keer dat ik je zag, wist ik dat jij de ware voor mij was. Mijn enige echte liefde, ik wist dat we voor elkaar bestemd waren. Mijn hart sloeg over toen ik je mooie gezicht zag en wist dat dit een dag was die mijn leven voor altijd zou veranderen.

17. Jij bent mijn enige echte liefde, degene die mijn leven zin geeft, degene die mijn leven compleet maakt. Jij bent de persoon die mij de gelukkigste persoon ter wereld heeft gemaakt en mij hoop heeft gegeven voor onze toekomst samen.

18. Ik kijk nu naar je en kan niet geloven hoe gelukkig ik ben dat ik zo’n geweldige persoon als jij in mijn leven heb gevonden. Je hebt mijn dromen waargemaakt door bij me te zijn bij elke stap en ervoor te zorgen dat ik altijd iemand heb om op te steunen, wat er ook gebeurt in ons leven.

19. Voor degene met wie ik ben, je bent mijn enige echte liefde. Je betekent meer voor me dan al het andere in deze wereld. Ik kan me een leven zonder jou niet voorstellen en dat maakt me een beetje bang.

20. Jouw liefde heeft me de zin van het leven laten zien. Ik ben zo gelukkig dat het mij gevonden heeft. Je hebt mijn ziel en mijn hart geraakt op een manier die niemand anders kon. Ik hou meer van je dan ik je ooit kan zeggen. Je bent mijn enige echte liefde!

21. Mijn liefde voor jou is een reis, die voor altijd begint en eindigt bij nooit. Je bent gewoon mijn enige ware liefde.

22. Mijn liefste, jij bent mijn enige echte liefde. Ik kende nooit de betekenis van ware liefde totdat ik jou ontmoette, de dag dat we elkaar ontmoetten is nu als een droom voor mij. Je opende mijn hart en maakte me levend met je liefde! Je bent geweldig!

23. Niemand weet hoe ik me voel, ik ben zo gelukkig en wat er ook gebeurt… Jij bent mijn enige echte liefde. Ik hou altijd van je.

24. Jij bent mijn enige echte liefde. Ik ben zo gelukkig met jou en weet dat jij er ook zo over denkt. Je bent mijn beste vriend, minnaar en reden om te leven. Ik hoop dat je een gelukkige Valentijnsdag hebt!

25. Je bent het licht van mijn leven en ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met jou door te brengen mijn liefste.

26. Jij mijn enige echte liefde hebt me een reden gegeven om te leven, een reden om te vechten, een reden om sterk te zijn.

27. Ik moet zeggen, jij bent de enige liefde die ik heb gekend en ik zou onze liefde voor niets willen ruilen. Ik zal altijd de jouwe zijn en jij de mijne en dat is dat!

28. Wat was er eerder? Vanaf het moment dat ik je prachtige gezicht zag, wist ik dat ik de rest van mijn leven met je moest doorbrengen. Ik koester elke seconde die ik met je mag doorbrengen. Jij bent de reden dat ik naar huis wil komen.

29. Je laat me lachen, gelukkig zijn en me goed voelen. Door jou voel ik me levend, mannelijk, sterk en zo speciaal.

30. Ik kan niet geloven dat ik zo gelukkig was om jou in mijn leven te hebben. Elke dag sta ik versteld van jou en je vriendelijkheid. Met elk moment dat we samen delen word ik meer verliefd, dank je dat je me dit gevoel geeft. Je bent mijn wereld, mijn enige echte liefde.

31. Jij bent de liefde van mijn leven, mijn enige ware liefde. Jij bent mijn laatste bushalte, degene die mijn leven compleet maakt. Jij bent mijn zielsverwant, mijn elke droom. Jij bent mijn alles.

32. Jij bent de liefde van mijn leven, mijn enige echte liefde, jij bent mijn laatste bushalte, jij bent degene die mijn leven zin geeft en jij bent degene die mijn leven compleet maakt. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant.

33. Aan de beste persoon in mijn leven, mijn liefde, mijn enige echte liefde, degene die mijn leven heel maakt, ik hou van je.

34. Jij bent mijn zonneschijn, mijn enige zonneschijn, zonder jou ben ik niets. Jij bent mijn liefde, mijn alles, mijn hart mijn thuis. Jij bent mijn ziel, mijn enige echte liefde.

35. Dank je, mijn lief, om me altijd zo speciaal en gewild te laten voelen.

36. Waar ik ook ga, ik zal altijd mijn weg terugvinden naar jou, mijn liefste. Jij bent mijn enige echte liefde.

37. Jij bent mijn enige echte liefde. Alles wat ik heb is van jou, en jij hebt alles van mij. Mijn leven is niet compleet zonder jou, want we zijn perfect als één gemaakt.

38. Ik weet dat je mijn enige ware liefde bent omdat mijn realiteit eindelijk beter is dan mijn dromen.

39. Ik wilde je gewoon laten weten hoeveel ik van je hou en je waardeer. Bedankt voor al je harde werk en je inspiratie! Je bent de beste, je bent mijn enige echte liefde.

40. De vlam die mijn leven verlicht ben jij, mijn leven, mijn hart, mijn enige ware liefde.

41. Je hebt me kracht gegeven toen ik het nodig had, je hebt me gesteund toen ik het niet kon, en je hebt mijn leven compleet gemaakt, mijn alles, mijn liefde. Zonder jou zou ik vandaag niet zijn. Jij hebt me gemaakt tot de persoon die ik ben.

42. Zonder jou zou mijn leven geen betekenis hebben. Jij bent mijn vreugde en het verlangen van mijn hart. Mijn wereld is een betere plaats omdat jij er bent.

43. Toen ik je ontmoette, bracht je een vonk in mijn leven. Mijn leven is gewoon en simpel zonder jou mijn liefste.

44. Jij bent mijn enige ware liefde. Niets wat jij doet kan ooit mijn liefde voor jou veranderen, jij bent de liefde van mijn leven, mijn enige echte liefde.

45. Je bent de liefde van mijn leven, je bent de adem die me in leven houdt, je bent alles wat ik wil zien, je bent het hart dat luistert, je bent de hemel die me voedt, je bent mijn ziel, je bent mijn bestemming, je bent alles wat ik nodig heb.

46. Jij bent de liefde van mijn leven, mijn beste vriend, mijn ware vriend, mijn zielsverwant, mijn alles. Je raakt mijn hart met je liefde.

47. Jij bent de liefde van mijn leven mijn enige echte liefde. Het licht verlicht mijn wereld. Je bent me zo dierbaar, ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen.

48. Liefde hangt in de lucht. De regen giet zijn zegeningen op ons neer. Jij bent de liefde van mijn leven.

49. Jij bent mijn enige echte liefde. Je ziet me door al mijn donkerste dagen en mijn beste dagen. Je bent mijn zielsverwant, mijn alles en ik heb niemand anders dan jij.

50. Voor jou zal ik vechten voor al het leven. Voor jou, zal ik verdedigen, tot ik sterf. Voor jou, zal ik sterven, zodat jij zult leven. Je bent mijn enige ware liefde.

51. Jij bent mijn enige ware liefde, mijn enige ware liefde, De warmste gedachten aan jou zingen de hele dag in mijn hart.

52. Jij bent mijn zeldzame juweel. Er is niemand in de wereld zoals jij. Jij bent mijn engel, degene die de sterren aan de hemel houdt.

53. Jij bent mijn enige echte liefde. Het leven is mooier met jou. Onze liefde is als een eindeloze vonk die mijn leven elke dag verlicht.

54. Je geeft me een reden om te leven als alle hoop verloren is. Jij bent mijn enige echte liefde.

55. Je bent mijn enige in een miljoen. Mijn eeuwige liefde, mijn dagelijkse held, mijn alles, mijn zielsverwant, mijn enige echte liefde.

56. Ik heb je zo gemist toen je weg was. Je bent alles voor me en je betekent alles voor me. Je bent mijn alles,

57. Jouw liefde is als een diamant, een speciale diamant die helder schijnt en voor altijd in mijn hart leeft.

58. Jij bent mijn enige voor altijd, mijn enige ware liefde, mijn enige ware liefde tot in de eeuwigheid.

59. Wij leven voor elkaar, een leven dat wij tweeën moeten delen. Onze liefde is zo ongebroken als maar kan, liefde die eerst begint en nooit eindigt is alleen voor jou en mij.

60. Jouw glimlach verlicht mijn dagen en jouw liefde is voor altijd de mijne. Mijn hart zal voor altijd voor jou kloppen omdat jouw liefde mij heel maakt.

61. Ik wou dat ik de klok kon terugdraaien. Ik zou je eerder vinden en langer van je houden.

62. Je bent mijn enige echte liefde, je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik wil voor altijd bij je zijn.

63. Je bent mijn enige echte liefde, gezegd en onuitgesproken, maar ze doen me altijd glimlachen. En naarmate de jaren verstrijken, vullen ze mijn hart met liefde.

64. Jij bent de pindakaas bij mijn gelei. De vogel bij mijn boom. De meester bij mijn slaaf. Ik hou meer van je dan van een dik kind dat van taart houdt. Hoewel, het is niet erg moeilijk om van iemand als jij te houden, mijn enige ware liefde.

65. Jij, mijn liefde, mijn schat, ademt mijn leven in en verlicht mijn wereld.

66. Zonder jou ben ik verdrietig en boos. Jij geeft me een reden om te leven. Als je me stevig vasthoudt, laat je me glimlachen van oor tot oor, je hebt me laten zien hoeveel je voor me betekent, je hebt me geholpen te groeien en je hebt me steun gegeven. Je bent mijn enige echte liefde.

67. Ons liefdesverhaal is uniek, onze liefde zal eeuwig duren. Jij bent de liefde van mijn leven, mijn enige echte liefde, jij bent mijn laatste bushalte, Degene die mij compleet maakt.

68. Jouw liefde heeft me geraakt, want jij bent wat mijn hart begeert. Met jou aan mijn zijde elke dag, weet ik dat het ware geluk het mijne is, want jij bent de liefde van mijn leven.

69. Jij bent mijn eerste stop. Je houdt mijn hand vast en neemt me mee op een onvergetelijke rit. Je pakt me op als ik down ben en zet me weer heelhuids in elkaar.

70. Jij bent mijn eerste liefde, het begin en einde van mijn wereld. Alleen jij hebt me de ware betekenis van liefde laten zien.

71. Aan je denken houdt me wakker. Van jou dromen houdt me in slaap. Bij jou zijn houdt me in leven.

72. Met jou aan mijn zijde ben ik tevreden. Want ik ben nooit alleen, ik ben gelukkig in alle opzichten. Telkens als ik jou zie, kom ik tot leven. Mijn ziel staat in brand, want met jou ben ik op mijn gemak.

73. Je maakt mijn hart slap en je liefde raakt me zo teder. Je opent mijn ogen en doet me beseffen dat je mijn enige echte liefde bent.

74. Niemand zal ooit weten hoeveel ik van je hou. Niemand zal ooit weten hoeveel ik om je geef. En als ik het je probeer te vertellen, denk ik niet dat je het zou begrijpen… Hoe kan ik het je laten zien? Hoe kan ik je laten zien dat je mijn leven bent, mijn hart, mijn ziel en mijn enige ware liefde?

75. Ik wil gewoon je favoriete hallo en moeilijkste afscheid zijn. Jij bent degene die echt van me houdt en degene die de echte ik ziet.

76. Je bent mijn enige ware liefde, en ik kan me niet voorstellen zonder jou. Je maakt me de gelukkigste persoon ter wereld.

77. Jij bent mijn enige, ik kan dat soort liefde niet opnieuw creëren. Het is onmogelijk. Het is ons lot. Jij bent het belangrijkste in mijn leven. Ik kan niet leven zonder jou.

78. Ik zou me mijn leven zonder jou niet kunnen voorstellen. Jij bent de zon voor mijn aarde, de sterren voor mijn hemel, de slag van mijn hart en mijn enige ware liefde.

79. Als ik moest kiezen tussen ademen en van je houden, zou ik mijn laatste adem gebruiken om te zeggen « Je bent de liefde van mijn leven en ik hou van je ».

80. Je kwam in mijn leven en deed me beseffen wat echte liefde is. Godzijdank gooide iemand me weg zodat jij me kon oprapen en van me houden zoals niemand anders heeft gedaan.

81. Ik weet zeker dat jij mijn enige echte liefde bent. Degene die me laat voelen dat ik leef. Ik kan me geen perfecter stel voorstellen dan wij.

82. Ik weet dat ik de rest van mijn leven met jou zal doorbrengen omdat jij de reden bent waarom ik elke ochtend opsta en elke avond met een glimlach op mijn gezicht ga slapen. Jij bent de enige persoon waar ik niet zonder kan en nooit meer zonder wil.

83. Er is maar één geluk in het leven en dat is liefhebben en bemind worden. Ik wens niets anders dan mijn liefde met jou te delen.

84. Je hebt mijn leven op veel meer manieren veranderd dan je weet. Ik voel me zo gezegend je in mijn leven te hebben als de liefde van mijn leven en zal je nooit laten gaan.

85. Ik word elke dag aan je liefde herinnerd als ik wakker word. Ik krijg vlinders elke keer als ik aan je denk. Het is een gevoel als geen ander.

86. Als ik naar jou kijk, zie ik mijn heden, mijn toekomst en het belangrijkste, mijn voor altijd.

87. Zonder pauze, zonder twijfel, in een hartslag, je bent mijn enige echte liefde.

88. U bent de bron van mijn vreugde, het centrum van mijn wereld, het geheel van mijn hart en de liefde van mijn leven.

89. Ik was niet van plan verliefd op je te worden, maar het is zo. Ik was ook niet van plan om zoveel van je te houden, maar dat doe ik wel. Nu is het tot me doorgedrongen dat jij mijn enige echte liefde bent.

90. Je lach is als muziek in mijn oren, je stem is als een melodie die mijn ziel kalmeert. Jij bent degene die ik wil. Jij bent degene die ik nodig heb.

91. U brengt de zon in mijn ochtend. U zet het licht op mijn dag. U zet de maan in mijn nacht. Jij bent mijn enige echte liefde.

92. Toen we elkaar ontmoetten, wist ik dat onze levens voor altijd verbonden waren. Mijn leven is het jouwe en jij het mijne.

93. Als ik een bloem had voor elke keer dat ik aan je dacht… zou ik voor altijd door mijn tuin kunnen lopen.

94. Met jou als mijn enige ware liefde maakt mijn dag interessant. Ik zou een vuurtje kunnen stoken met wat ik voor je voel.

95. Ik wil mijn ogen niet sluiten, ik wil niet in slaap vallen, want ik zou je missen en ik wil niets missen.

96. Jij bent de zon in mijn dag, de wind in mijn hemel, de golven in mijn oceaan, het ritme in mijn hart, en mijn enige echte liefde.

97. Je bent mijn vandaag, mijn morgen en voor altijd. Ik hield gisteren van je, ik hou nog steeds van je en ik zal voor altijd van je houden.

98. Jij bent mijn enige ware liefde. Jouw ogen zijn een weerspiegeling van mijn eigen ziel, jouw hart is het huis van mijn geluk, en jouw armen zijn de pilaren die me door elke tragedie heen steunen. Ik ben de jouwe en jij bent de mijne. Niets kan dat veranderen. Niets kan ons scheiden.

99. Jouw stem houdt me wakker tijdens de eenzame uren van de ochtend. Het zijn jouw armen die ik voel als ik mijn ogen sluit. Jij bent mijn droom, mijn enige echte liefde. Ik hou van je.

100. Ik vind het nog steeds moeilijk te geloven dat ik het geluk heb om jou in mijn leven te hebben, maar hoe meer tijd we samen doorbrengen, hoe meer ik me realiseer hoe perfect alles is. Jij bent mijn enige echte liefde.

Liefde is geen spel of een spel dat moet worden opgevoerd of woorden die moeten worden gezegd. Het is iets dat niet met woorden kan worden gevoeld en onverklaarbaar is. Het is een gevoel gedeeld door twee mensen die niet zonder elkaar kunnen. Er zal altijd maar één persoon voor je zijn en elke keer als je naar hem kijkt en aan hem denkt, weet je dat hij de liefde van je leven is.

Laten we niet vergeten dat echte liefde draait om groei en opoffering, niet om perfectie. Het gaat over meer geven dan je verwacht te ontvangen en dat te doen omdat je het wilt, niet alleen omdat je je verplicht voelt. Als je deze You are my one and only true love quotes leuk vindt, deel ze dan gerust met je vrienden. Dank u.