Jij Bent Mijn Hart En Ziel

You Are My Heart and Soul Quotes

Als je van iemand houdt, is het moeilijk je een leven zonder hem voor te stellen. Je wilt altijd bij hem zijn, wat jullie ook aan het doen zijn. Of je nu een film kijkt of over je dromen praat, niets is belangrijk zolang jullie samen zijn.

Daarom is het zo makkelijk om tegen iemand te zeggen dat hij je hart en ziel is. Het betekent dat je, ook al heb je je eigen leven, interesses en plannen, toch wilt dat zij er deel van uitmaken. Ze kunnen delen in je overwinningen en je steunen als het fout gaat. Zij zijn de enige persoon die er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt, en hun liefde is iets dat niet vervangen kan worden.

Maar soms, ook al weten we hoeveel onze partners voor ons betekenen, laten we het niet genoeg zien. Het leven wordt druk, en we vervallen in patronen waarin we de romantiek vergeten. We denken dat onze relatie altijd hetzelfde zal zijn, maar misschien is dat niet altijd zo.

Daarom moeten we onszelf eraan herinneren hoeveel geluk we hebben. En als je op zoek bent naar wat inspiratie over hoe dat te doen, lees dan eens door deze jij bent mijn hart en ziel citaten.

Jij bent mijn hart en ziel

Je bent mijn hart en ziel, en er is niets wat ik zonder jou zou doen. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent de liefste en beste partner ooit. Ik ben je dankbaar dat je zoveel van me houdt. Ik beloof voor altijd van je te houden.

1. Ik leef al heel lang en heb nog nooit iemand ontmoet die zo geweldig is als jij. Je bent zo’n geweldig persoon, en ik ben zo gelukkig om jou te hebben. Ik hoop dat ik je elke dag kan bewijzen dat je alle liefde van de wereld verdient en meer. Je bent mijn hart, mijn ziel, en ik beloof je elke dag lief te hebben voor de rest van ons leven.

2. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. We hebben samen veel meegemaakt de afgelopen jaren. Je bent de liefde van mijn leven, en ik werk elke dag om je te laten zien hoeveel ik je waardeer.

3. De manier waarop je lacht maakt mijn wereld beter, en elke keer als je me aankijkt met die prachtige ogen, smelt ik. Ik kan geen dag zonder aan je te denken. Je bent altijd in mijn gedachten. Als ik zonder jou zou moeten leven, zou het het leven niet waard zijn, want jij bent mijn hart en ziel.

4. Je bent de meest geweldige vrouw ter wereld. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Bedankt voor je liefde en steun. Bedankt dat je om me geeft. Bedankt dat je me alles geeft wat ik nodig heb en nog veel meer.

5. Je kent me beter dan wie dan ook, want je bent mijn hart en ziel. Ik vertel je al mijn gedachten en houd niets voor je achter. Jij bent mijn hart, de liefde van mijn leven. Ik wil nooit dat we uit elkaar gaan. Je bent mijn soulmate, mijn geliefde en binnenkort mijn verloofde.

6. Je bent mijn hart en ziel en je bent de beste persoon die ik ooit heb ontmoet, en zonder jou zou mijn wereld helemaal verkeerd zijn. Je bent het licht aan het einde van mijn tunnel, en je glimlach doet mijn hart smelten. Mijn liefde voor jou groeit elke dag, en ik ben dankbaar voor alles wat je doet.

7. Je ogen zijn als zachte zomerregen, en je lach laat me lachen van oor tot oor. Ik hou meer van je dan er sterren zijn. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen, omdat je mijn hart en ziel bent.

8. Elke dag die voorbijgaat, ben ik gelukkiger dan ik me ooit had kunnen voorstellen. En elke keer als ik in jouw armen in slaap val, is elke droom goed. Je bent mijn hart en ziel.

9. Soms, als ik bij je ben, kan ik niet geloven hoeveel ik van je hou. Ik voel me zo gelukkig en gezegend dat jij in mijn leven bent. Je bent alles wat ik me kan wensen, en meer. Ik hou van je omdat je mijn hart en ziel bent.

10. Toen ik jou ontmoette, vond ik iemand speciaal. Toen ik je kuste, vond ik dat iemand voor mij was. Toen ik je hand vasthield, vond ik dat mijn leven in een sprookje was veranderd. Je bent mijn hart en ziel.

11. Ik heb er jaren van gedroomd je vast te houden en je aan te raken. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Door jou voel ik me zo speciaal als je me stevig vasthoudt. Ik heb je graag in de buurt; ik wil je niet kwijt.

12. Jij bent de reden van mijn glimlach en de ziel erachter. Jij bent de som van alles wat ik ooit van een metgezel wilde en nodig had. Jij bent degene die me beter begrijpt dan wie dan ook. Als ik bij jou ben, voelt het alsof ik thuis ben gekomen na verdwaald te zijn in een massa mensen. Ik hou van je.

13. Hoe je je kleren en kapsel draagt hoe je loopt, praat en lacht zijn schattig. Het is gewoon dat het zo natuurlijk bij je past, en al die dingen aan jou zijn mijn favoriete dingen aan jou.

14. Ik hou van je. Ik zal altijd van je houden. Je bent mijn hart en ziel, mijn eerste gedachte ‘s morgens en mijn laatste gedachte ‘s avonds. Ik koester elk moment dat we hebben gedeeld en bid dat voor altijd niet te lang is. Ik kan niet wachten om de eeuwigheid met je door te brengen, net zoals we de afgelopen jaren hebben doorgebracht als beste vrienden en geliefden. Ik zal nooit ophouden van je te houden.

15. Ik zal altijd tijd met je willen doorbrengen. Jij bent mijn wederhelft, degene die mij compleet maakt. Jij bent mijn zielsverwant, die mijn hart vasthoudt en het in jouw handen heeft. Als iemand je ooit zou proberen af te pakken, zou ik niet aarzelen om ze in tweeën te snijden. Ik hou zoveel van je.

16. Ik wil nooit meer zonder jou. Woorden kunnen niet beschrijven hoe speciaal je bent. Jij bent de liefde van mijn leven. Jij bent de reden waarom ik doorga en de lucht die ik inadem. Liefde is alles wat we nodig hebben. Bedankt dat je er voor me bent, hoe slecht dingen ook lijken.

17. Ik hoop dat ik ooit goed genoeg zal zijn om jouw liefde te verdienen. Ik hou van je met heel mijn hart, jij bent degene die me doet glimlachen. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen. Trouw alsjeblieft met me, zodat we nooit meer gescheiden hoeven te zijn. Het zou de beste dag ooit zijn. Ik hou van je.

18. Je bent en blijft de liefde van mijn leven. We hebben sneller zoveel meegemaakt, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft. Ik weet dat onze liefde alles kan overwinnen met jou aan mijn zijde zolang we bij elkaar blijven.

19. Ik kan niet beschrijven hoeveel je voor me betekent, hoeveel ik van je hou en hoe graag ik bij je wil zijn. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

20. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Elke keer als ik je stem hoor of je gezicht zie, komen die vlinders van vreugde weer in mijn buik. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en niets zal dat ooit veranderen. Bedankt dat je me nog een kans hebt gegeven.

21. Ik weet dat elke dag met jou speciaal is, elk moment een geschenk. Ik hou meer dan ooit van je. Er zijn geen woorden om je te vertellen hoe blij ik ben dat je in mijn leven bent. Je bent mijn hart en ziel.

22. Ik hou zoveel van je dat ik me soms afvraag hoe het mogelijk is om zoveel van iemand te houden. We hebben samen een prachtig leven opgebouwd. Bedankt dat je zo’n zorgzame, ondersteunende partner bent. Ik waardeer je meer dan je weet.

23. Ik denk de hele tijd aan je; het is gewoon dat mijn geest sneller denkt dan mijn hart kan kloppen. Ik hou zoveel van je; ik weet niet hoe ik het gevoel moet uitdrukken; het is prachtig, als een zonsondergang of een frisse herfstdag.

24. Het kan me niet schelen dat we nog maar kort samen zijn. Ik weet dat mijn hart aan jou toebehoort, en ik zou alles doen om bij jou te zijn. Door jou voel ik me zo gelukkig en compleet. Ik ben graag in je armen, en alles aan jou maakt me aan het lachen. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

25. Ik denk altijd aan je. Je bent mijn hart en ziel. Ik hou zoveel van je dat het soms te veel lijkt. Ik zou alles voor je doen, zelfs als dat betekent dat ik mijn leven moet opgeven om jou gelukkig te maken.

26. Je bent mijn soulmate, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen. Elke dag dat we samen zijn is een zegen voor me. Je haalt het beste in me naar boven in elke situatie die we samen meemaken. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met jou door te brengen, wat er ook op ons pad komt.

27. Niets zal me ooit kunnen stoppen van je te houden. Niets zal ooit tussen ons komen, en ik wil dat iedereen weet hoe gelukkig ik je gevonden heb. Je bent mijn hart en ziel.

28. Ik wil gewoon dat je weet dat mijn leven een puinhoop zou zijn zonder jou. Je bent mijn alles, en ik hou van alles aan je. Ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben en dat we samen zijn. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

29. Je glimlach verlicht mijn dag, en je ogen schitteren elke keer als je lacht. Engel, jouw liefde is mijn geluk en houdt me op de been. Weet dat ik constant aan je denk. Ik hou van je.

30. De dag dat ik je vond was de gelukkigste dag. Ik dank God elke dag dat we samen zijn. Je laat me dingen voelen die ik nog nooit heb gevoeld, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken.

31. Jij bent mijn wereld. Je betekent alles voor me. Ik hou van je. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je kwam in mijn leven en zette het op de best mogelijke manier op zijn kop. Ik glimlach altijd als ik aan je denk. Mijn hart slaat een slag over als ik je zie lachen.

32. Het enige wat ik wil is je vasthouden en je herhaaldelijk kussen. Mijn liefde voor jou wordt elke dag dieper. Ik hou zoveel van je.

33. Ik heb het gevoel dat je een deel van me bent dat ik nooit kan teruggeven, en het verscheurt me omdat ik weet dat mijn leven niet vol zou kunnen zijn zonder jou. Ik hou van je lach, stem, en hoe we kunnen praten tot de meest krankzinnige uren van de nacht. Als van jou houden een zonde is, ben ik gedoemd tot de hel.

34. Ik hou zoveel van je, mijn baby. Zoveel dat ik niet denk dat woorden het recht kunnen doen. Jij bent de persoon waardoor ik me levend, tevreden en gewild voel. Het beste deel is dat ik het gevoel heb dat ik alle drie voor jou ben.

35. Toewijding gaat niet over perfectie. Het gaat om groei, vertrouwen en geloof in elkaar. Je hebt me de diepte van je liefde en toewijding laten zien. Er is niemand anders met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen. Je bent mijn soulmate en ik hou van je.

36. Zolang ik bij jou ben, weet ik dat mijn dagen gevuld zullen zijn met vreugde. Ik hou van je, en ik wil niet dat we uit elkaar gaan. Door jou voel ik me zalig en gesteund, zoals niemand ooit zou kunnen. Je bent mijn hart en ziel.

37. Je hebt mijn hart en ziel gestolen. Mijn leven is compleet, dankzij jou. Ik ben zo blij dat ik iemand als jij heb gevonden die van me houdt zoals het bedoeld is. Je kunt geen kwaad doen, en ik hoop dat je dat weet.

38. Je bent alles voor me. Mijn hart en mijn ziel. Jij bent de enige persoon die me ooit vertelde dat hij van me hield. Ik wist dat ik verliefd op je werd vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten. En zelfs tot op de dag van vandaag, als ik naar je kijk en je armen om me heen voel, weet ik dat het ware liefde was die nooit zou eindigen.

39. Ik hou van je met elke centimeter van mijn hart, ziel en lichaam. Ik zou liever sterven dan jou te verliezen. Je geeft me leven en maakt me heel. Je laat mijn hart sneller kloppen bij elke kus en mijn lichaam verlangt naar meer bij elke aanraking. Jij bent de liefde van mijn leven, en wat er ook gebeurt, ik zal altijd aan je zijde staan.

40. Jij bent de reden waarom ik ‘s morgens wakker word en ‘s avonds ga slapen. Je bent alles wat ik ooit heb gewild en meer. Ik hou zoveel van je. Mijn leven zou niets zijn zonder jou.

41. Ik hou van je vandaag, ik hou van je morgen, en ik zal ook voor altijd van je houden. Je bent de zachte muziek in mijn oren, de windstoot door mijn haar. Ik ben zo gelukkig om een minnaar en beste vriend te hebben. Ik kan niet wachten om te gaan slapen met jou in mijn armen.

42. Ik werd verliefd op je door alle kleine dingen die je nooit wist. Maar ik ga je nu laten weten dat mijn gedachten vol zijn van jou. Mijn hart gaat tekeer als ik je naam hoor, en mijn gedachten zijn gevuld met herinneringen aan onze tijd. Ik hou zoveel van je.

43. Ik heb me nog nooit zo gevoeld. Ik heb nog nooit met heel mijn hart van iemand gehouden. Ik hou zoveel van je, en dat zal ik altijd doen, meer dan jij je ooit kunt voorstellen. Je bent mijn alles.

44. Jij bent mijn soulmate. Jij bent de slimme, de grappige, en degene die van mij een gelovige heeft gemaakt. Jij maakt van mij een beter mens. Ik hou van je met heel mijn hart, en ik wil elke dag voor altijd bij je zijn.

45. Als ik je één ding in het leven kon geven, zou ik je de mogelijkheid geven om jezelf door mijn ogen te zien. Ik zou naar je kijken en zien wat ik zie; de mooiste persoon. Je ogen fonkelen als diamanten uit het mooiste gezicht, je glimlach verlicht mijn dag en je energie is eindeloos. Ik hou van elk deel van je.

46. Jij bent mijn hart en ziel, het kloppen in mijn borst, het gefluister in mijn hoofd, de noten die onwillekeurig naar mijn lippen komen als ik je zie. Ik hou van je, nu en voor altijd.

47. Hoe kan ik ooit uitdrukken hoeveel ik van je hou? Ik zou kilometers hongerig en gebroken reizen om elke keer bij jou te komen. Je bent mijn hart en ziel. Je bent mijn rots en mijn alles. Jij bent de reden waarom mijn leven zin heeft. Ik heb dit nog nooit voor een andere vrouw gevoeld. Niemand kan tippen aan wat wij samen hebben.

48. Het is alsof het universum ons voor elkaar koos, het kon niet anders. Ik weet dat je hetzelfde voelt. Ik hou je dicht in mijn hart. Niemand kan ooit de liefde aanraken die wij delen. Ik koos jou als mijn geliefde omdat er niemand anders is die beter bij me past. Je bent mijn hart en ziel, onafscheidelijk als de twee zullen zijn.

49. Aan mijn enige, ik wil dat je weet dat je altijd de liefde van mijn leven zal zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou van je.

50. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Meer dan de lucht die ik inadem en het water dat ik drink. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Dit opschrijven legt niet uit hoe gelukkig ik ben dat ik verliefd ben op mijn beste vriend en zielsverwant.

51. Ik hou van je, en ik wil je niet laten gaan. Er zijn zoveel dingen die ik met je wil delen, zoveel plaatsen om samen te bezoeken, zoveel dingen die ik wil zeggen. Als we samen de problemen, obstakels en uitdagingen in de komende jaren kunnen overwinnen, geloof ik dat onze liefde nog mooier zal worden. Moge onze liefde eeuwig zijn.

52. Jij bent het licht in mijn leven. Je maakt me aan het lachen, en je knuffels nemen mijn pijn weg. Alles wat ik wil is liefhebben en bemind worden door jou. Ik beloof je nooit pijn te doen en er altijd voor je te zijn als je me nodig hebt. Ik hou zoveel van je.

53. Ik hou van je. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Jij bent die ene persoon die alles beter maakt als alles slecht gaat. Bedankt dat je aan mijn zijde staat. Er is niets troostrijker dan te weten dat je er altijd voor me bent, wat ik ook meemaak. Je bent mijn hart en ziel.

54. Ik had je dit persoonlijk moeten vertellen, maar hier komt het. Je bent de liefde van mijn leven. Ik ben zo vereerd om bij je te zijn en je mijn soulmate te noemen. Ik hou meer van je dan wat dan ook en zal dat altijd blijven tonen.

55. Niemand in de wereld kan jouw plaats innemen. Ik hou van je om wat je bent en wie je bent. Ik ben gezegend dat ik iemand als jij heb gevonden.

56. Je kwam in mijn leven en vulde het met liefde en vreugde. Je glimlach fleurt mijn dag op en je stem brengt me vrede. Je bent mijn hart en ziel. Ik hou zoveel van je.

57. Je bent mijn hart en ziel. Je betekent zoveel voor me. Ik kan niet stoppen aan je te denken, zelfs niet voor een seconde. Je bent de wereld voor mij, mijn alles.

58. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen, een bodemloze put die steeds dieper wordt. Je bent mijn hart en mijn ziel, de essentie van mij. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde.

59. Ik hou van je. Jij bent de reden dat ik elke ochtend glimlachend wakker word. Jij bent mijn hart, mijn ziel en mijn alles. Ik zal nooit compleet zijn zonder jou. Al mijn dromen komen uit elke keer als ik in je mooie ogen kijk. Als je naar me lacht, verwarmt dat mijn koude hart.

60. Jij bent het mooiste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn zielsverwant, mijn beste vriend, de liefde van mijn leven. Ik kan me geen dag zonder jou voorstellen, het is bijna ondenkbaar. Ik hou altijd van je, schatje.

61. Aan mijn enige echte geliefde, je bent geweldig. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Jij bent de « kers op de taart » voor mij. Ik hou van je, altijd en voor altijd.

62. Ik wil u bedanken voor de tijd die we hebben doorgebracht, de kaarten en de cadeaus. Ik kan je niet vertellen wat ze betekenen. Je bent mijn licht dat aan het eind van elke dag op me wacht. Al je kleine gebaren houden mijn hart warm en gerust. Je bent zo speciaal en liefdevol dat ik niet kan wachten om weer bij je te zijn.

63. Ik wist altijd al dat ik een gelukkig mens was, en dat bedoel ik in meerdere opzichten. Maar door jou voel ik me nog gelukkiger. Ik wist dat je een unieke schat was vanaf de eerste keer dat we elkaar ontmoetten. Ik hou van je.

64. Ik ben je eeuwig dankbaar omdat je mijn wereld beter maakt. Je bent een helder licht in de donkere hemel van mijn leven, en ik dank God elke dag dat we elkaar gevonden hebben. Ik hou van je vandaag, morgen en altijd.

65. Ik hou zoveel van je, schatje. Je bent het meest verbazingwekkende dat me ooit is overkomen. Je bent mijn hart en ziel. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen, en ik ben zo blij dat je voor altijd bij me wilt blijven. Je betekent alles voor me, en ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn.

66. Je bent mijn hart, ziel en het beste wat me ooit is overkomen. Ik wist vanaf het moment dat ik je ontmoette dat onze liefde voor altijd zou duren. Je bent alles wat ik ooit wilde in een partner. Ik hou van je met heel mijn hart.

67. Jij bent mijn hart, ziel en elke reden van bestaan. Jij bent degene die mijn hart en ziel vasthoudt. Je hebt een sterkere greep op mijn hart dan alles wat ik ooit gevoeld heb. Ik hou meer van je dan van het leven zelf.

68. Je bent mijn hart, mijn leven, mijn ziel. Ik heb je om me heen nodig. Ik wil je in mijn wezen inademen. Ik wil niet alleen bij je zijn; ik wil niet alleen van je houden; wat mij betreft moet ik de jouwe zijn, en jij de mijne.

69. Zelfs als het leven ons in verschillende richtingen voert, zijn we nooit te ver van elkaar verwijderd om je niet in mijn hart te voelen of om niet te weten hoe ver weg je bent. Ik hou zoveel van je.

70. Je bent de liefde van mijn leven. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Door jou voel ik me een beter mens dan ik ben. Ik hou van je gevoel voor humor, en ik hoop dat we samen oud worden en elkaar nooit voor lief nemen.

71. Ik wil je vertellen hoe geweldig je bent en hoeveel je voor me betekent. Je bent grappig, aardig, lief en helemaal van mij. Ik ben zo blij dat ik de rest van mijn leven bij je mag zijn. Ik hou van je.

72. Als er ooit een reden was om verliefd te worden en te blijven, dan ben jij die reden. Vanaf de eerste dag dat ik je zag, wist ik dat we voor elkaar bestemd waren. Na al die tijd en al die jaren, weet ik dat jij de ontbrekende schakel bent in mijn leven.

73. Ik was misschien niet de eerste aan wie je dacht in een crisis, maar ik ben hier dat je weet dat ik door het vuur zou springen als dat betekende dat jij veilig zou zijn. Ik hou van je, de liefde van mijn leven. Ik heb en zal je altijd trouw blijven.

74. Elke keer als ik aan je denk, slaat mijn hart een slag over en stroomt het over van vreugde. Ik hou van alles wat je bent, alles wat je doet en alles wat je zult zijn. Je bent mijn soulmate, minnaar en mijn beste vriend.

75. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb en dankbaar voor je liefde. Je betekent zoveel voor me, en met alle tijd die we gedeeld hebben, kan ik eerlijk zeggen dat er niets is dat we niet samen konden overwinnen.

76. Je bent mijn alles, rots, hart en ziel. Je bent en blijft het licht van mijn wereld. Ik hoop de rest van mijn leven in jouw armen door te brengen. Ik hou van je.

77. Ik ben zo blij dat ik je de mijne mag noemen. Niemand anders kan me gelukkiger maken. Ik wil dat je weet dat je de liefde van mijn leven bent, mijn beste vriend en mijn zielsverwant. We waren voor elkaar bestemd, en ik laat je nooit meer gaan.

78. Jij bent degene waar ik van hou, en jij bent degene die ik altijd in mijn leven wil. Het voelt alsof de tijd te langzaam gaat als we uit elkaar zijn, en ik kan niet wachten om je weer te zien. Ik hou zoveel van je.

79. Je bent de liefde van mijn leven en mijn beste vriend. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven dat ik elke keer als ik aan je denk of je zie moet glimlachen. Onze liefde geeft me het gevoel dat ik leef. Alles wat ik doe is aan je denken en me op de top van de wereld voelen.

80. Het is een lange en moeilijke weg geweest, vol ups en downs. Maar wat er ook gebeurt, niemand zal ooit met jou te vergelijken zijn. Niet omdat je perfect bent, maar omdat ik nog steeds meer van je hou met al je gebreken. Je bent mijn leven, mijn ziel.

81. Je bent mijn beste vriend en mijn soulmate. Jou ontmoeten was het beste wat me ooit is overkomen. Onze liefde is zo zeldzaam als een blauwe maan. Elke keer als ik in je ogen kijk, slaat mijn hart een slag over. Ik kan niet wachten om weer in je armen te liggen. Jij bent de man die altijd in mijn dromen was.

82. Ik wil je vertellen hoeveel je voor me betekent. Ik wil voor altijd bij je zijn. Jij bent de maan die over mijn nacht schijnt en de zon die mijn koude dagen verwarmt. Mijn schat, ik hou zoveel van je.

83. Ik kan niet geloven dat ons liefdesverhaal vandaag een jaar geleden begon. De tijd is voorbij gevlogen. Ik kijk uit naar de dag dat we oud en grijs zijn en terugdenken aan deze zorgeloze dagen van jong en verliefd zijn. Maar voor nu, bedankt dat je me gelukkig maakt, me ‘s nachts warm houdt, mijn dorst naar jouw aanraking en passie lest. Je maakt me compleet.

84. We gaan zo vaak op in ons eigen leven dat ik je bijna vergeet te vertellen hoe gelukkig je me elke dag maakt. Ik kijk ernaar uit om een leven met je te leiden en samen oud te worden. Ik kan niet wachten op de dag dat we samen oud kunnen worden en onze kleinkinderen me opa zullen noemen. Jij bent de liefde van mijn leven, en ik kan niet wachten tot die dag komt.

85. Ik kan niet wachten om je vandaag te zien. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent. Elk moment met jou is een moment dat ik koester en nooit voor lief neem. Je bent de liefste, meest liefdevolle persoon die ik ken, en ik ben echt gelukkig met jou.

86. Ik ben echt geliefd bij mijn vrienden en familie, maar het is onwerkelijk als je mijn wereld binnenkomt. Je hebt de deur geopend naar een nieuwe wereld waar wij de enige mensen zijn. Je bent mijn hart en ziel.

87. Ook al brengen we weinig tijd samen door, soms voelt het alsof we nooit lang genoeg alleen zijn. Ik hou van de momenten dat ik die band met je voel. Ik ben zo dankbaar dat ik je de mijne mag noemen.

88. Ik hou van je onvolkomenheden. Door jou voel ik me compleet. Je laat mijn hart trillen en je geeft me overal tintelingen. Leven zonder jou is geen leven; het is gewoon bestaan. Ik hou van je, mijn geliefde.

89. Je bent mijn hart, mijn ziel en mijn leven. Er is niets dat ik niet voor je zou doen, want alles zou onmogelijk zijn zonder jou. De wereld zou donkerder zijn en niets zou logisch zijn. Ik kan me niet eens een tijd herinneren voordat ik je kende, want vanaf dat moment was mijn leven compleet. Jij bent de liefde van mijn leven, en ik zou het niet anders willen.

90. Mijn hart is van jou om te hebben, te houden en te bewaren. Je bent mijn hart, ziel en de liefde van mijn leven. Je straalt helderder dan de sterren. Ik zal je hart altijd vullen met vreugde. Ik hou van je.

91. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Je bent in mijn hart en constant in mijn gedachten. Ik hou van je met heel mijn hart en meer. Ik wil de rest van ons leven samen doorbrengen.

92. Ik heb van je gehouden sinds we elkaar voor het eerst ontmoetten. Ik krijg vlinders in mijn buik als ik aan je denk. Je bent de liefde van mijn leven, mijn beste vriend en de meest geweldige man die ik ooit gekend heb. Er is niemand anders met wie ik de rest van mijn leven zou kunnen doorbrengen.

93. Ik kan de woorden niet vinden om je precies te vertellen hoeveel ik van je hou, dus laat ik mijn daden het woord doen. Ik hou ervan hoe je lacht en al je vrienden zich speciaal laten voelen. Je hebt een hart van goud en een prachtige ziel. Je zult nooit weten hoeveel geluk ik heb om jou in mijn leven te hebben. Je bent alles wat ik ooit wilde en meer.

94. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Als ik je lieve stem hoor, krijg ik de grootste glimlach. Jouw liefde inspireert me om een beter mens te zijn en maakt zelfs de ergste dagen geweldig. Je bent mijn thuis, en ik hou van je met alles wat ik ben.

95. Aan mijn lieve vriend, je bent de enige die me kan laten lachen. Je hebt mijn leven de moeite waard gemaakt. Ik hou van je, en ik zal altijd van je houden.

96. Ik hou zoveel van je. Jij bent de enige die mijn hart in een oogwenk kan doen smelten en de enige die me op elk moment van de dag een compleet gevoel geeft. Jij bent mijn zielsverwant, de andere helft van mij.

97. We zijn nog maar kort samen, maar het voelt alsof we door de hel en terug zijn geweest. Bedankt dat je aan mijn zijde staat, je hebt geen idee hoeveel ik dat waardeer. Ik hou diep en oprecht van je.

98. Je bent mijn beste vriend en de enige die me echt kent. Je kent al mijn gebreken en houdt van me omwille van die gebreken. Ik wil dat gevoel nooit verliezen. Daar kunnen we het allebei over eens zijn. Je betekent zoveel voor me, en ik hoop dat je beseft hoe ongelooflijk je bent. Ik word elke dag meer verliefd op je.

99. Ik weet dat we fysiek niet samen zijn, maar je bent mijn hart en ziel. Mijn gedachten dwalen naar niemand anders omdat ik nergens anders liever ben dan in jouw armen. Jij bent mijn hart en ziel. Ik hou van je.

100. Mijn schat, liefde en engel, jij maakt mijn leven de moeite waard. Ik hou meer van je dan ik ooit in woorden zou kunnen uitdrukken. Er zijn nooit genoeg woorden om mijn liefde voor jou, mijn geliefde, te beschrijven. Jij bent degene, mijn beste vriend en de helft die mij heel maakt. Blijf dichtbij, blijf lief en vergeet nooit hoeveel je voor me betekent.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om deze je bent mijn hart en ziel citaten hierboven door te nemen. Ik zou graag willen weten wat je ervan vindt, dus laat je commentaar hieronder achter. Dank u.