Jij Bent Mijn Hele Wereld Citaten

You Are My Entire World Quotes

Liefde is het mooiste in het leven. Het is ook het moeilijkst in woorden uit te drukken. Voor sommigen is liefde een diepe spirituele verbinding met een ander, voor anderen is het een gevoel. Voor anderen is het een actie.

Een van de grootste verplichtingen die we aangaan als we verliefd worden, is dat onze hele wereld, onze prioriteiten, waarden en dromen om onze partner draaien. Dit betekent dat wanneer je iemand vertelt dat hij je hele wereld is, je hem de macht geeft over je emoties en welzijn.

Als je een relatie hebt met iemand en je wilt hem of haar gewoon vertellen dat hij of zij je hele wereld is, dan is deze romantische verzameling van jij bent mijn hele woord citaten wat je nodig hebt.

Lees deze citaten door, maak je keuze(s), en voel je vrij ze te kopiëren en naar je partner te sturen.

Jij bent mijn hele wereld citaten

Je bent mijn hele wereld, mijn alles. Ik word zo intens verliefd op je, en ik kan mezelf er niet van weerhouden van je te houden, je te willen omhelzen en je voor altijd bij me te houden. Baby, ik aanbid alles aan jou

1. Je bent mijn hele wereld, mijn alles. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Je bent zo speciaal voor me. Elke seconde die voorbij gaat hou ik meer en meer van je.

2. Je bent mijn hele wereld en ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen. Bedankt dat je me het gelukkigste meisje op aarde maakt door in mijn leven te zijn. En door me te eren met je liefde, vriendschap en toewijding. Ik hou heel veel van je.

3. Jij bent mijn hele wereld. Mijn leven is leeg zonder jou. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en de vader van mijn kinderen. Ik heb je altijd aan mijn zijde nodig, anders breekt mijn hart in miljoenen stukjes! Ik hou van je met heel mijn hart.

4. Jij bent mijn hele wereld, jouw liefde is alles voor mij, ik ben zo verliefd op jou!

5. Jij bent mijn hele wereld. Ik ben zo gelukkig dat ik jou in mijn leven heb om me elke dag te laten lachen. Ik zal voor altijd meer van je houden dan wat dan ook!

6. Ik hou van je met heel mijn hart en heel mijn ziel. Je bent mijn hele wereld en elke ademhaling die ik inadem is het resultaat van die liefde.

7. Mijn hele wereld ben jij. Ik hou van je met elke vezel van mijn wezen. Ik kan me geen leven voorstellen zonder je liefde, je kussen en je warme omhelzingen. Ik ben verloren in een zee van sterren met de hoop en dromen om je op een dag voor altijd vast te houden.

8. Ik wil nooit meer zonder jou zijn. Ik wil dat je een deel van mijn leven blijft, en ik wil altijd een deel van het jouwe zijn. Ik wil voor altijd bij je zijn, en niets kan dat veranderen. Je hebt een beter mens van me gemaakt, en ik kan me niet meer wensen dan dit.

9. Jij bent mijn hele wereld, de reden van mijn bestaan, een wonder waar ik niet zonder kan! Jij en onze liefde betekenen alles voor mij. Met jou ben ik compleet en heel. Jij bent mijn leven en ik heb elke dag ontzag voor jouw aanwezigheid.

10. Jij bent mijn elke gedachte, elke reden om te leven, mijn hele wereld. Ik hou meer van je dan van alle sterren aan de hemel, en dat is veel.

11. Jij bent mijn universum. Jij bent de lucht die ik inadem. Jij bent de zonneschijn op mijn gezicht, het enige licht dat ik nodig heb. Zonder jou zou mijn leven flets en grijs zijn. Je bent de meest perfecte persoon in mijn ogen, met je perfecte glimlach en prachtige hart. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten!

12. Jij bent mijn alles – het eerste waar ik aan denk als ik wakker word en het laatste als ik in slaap val. Jij maakt mijn dagen mooier en gelukkiger, jij bent degene met wie ik al mijn tijd wil doorbrengen. Je maakt me aan het lachen, je maakt me aan het lachen, en je hebt me gelukkiger gemaakt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Jij bent de ware voor mij.

13. Je bent mijn wereld, mijn leven, mijn alles. Ik ben verloren zonder jou. Ik heb je nodig in mijn leven. Jouw lach maakt een betere dag en jouw lach kan een kamer verlichten. Je bent mijn geliefde, mijn beste vriend, en mijn wereld verpakt in één geweldig pakket.

14. Je bent mijn hele wereld, mijn einde en mijn begin. Ik ben zo gelukkig om je bruid te zijn en ik kan niet wachten om met jou oud te worden. Ik hou van je, nu en altijd.

15. Jij bent mijn hele wereld. Ik weet niet waar ik zou zijn of wat ik zou doen als ik jou niet had. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven! De moeilijkheden die we hebben meegemaakt maken onze relatie sterker, en ik kan niet wachten om te zien wat voor moois de toekomst voor ons in petto heeft. Mijn leven is perfect omdat jij erin zit!

16. Ik ben niets zonder jou. Jij bent mijn hele wereld. Mijn hart klopt voor en tegen je. Met elke slag, hou ik meer van je. Ik kan er niet tegen om bij je weg te zijn. Je bent mijn alles en ik weet niet wat ik zonder jou zou doen!

17. Ik denk altijd aan je en ik hoop dat je dat beseft. Je bent mijn wereld en het belangrijkste in mijn leven. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je maakt me compleet en heel.

18. Ik zou verloren zijn zonder jou. Jij bent mijn wereld, mijn leven, mijn alles. Met jou aan mijn zijde, weet ik dat ik alles aankan. Je verlicht mijn leven en maakt de moeilijke tijden zo makkelijk te dragen. Ik hou zoveel van je en ik zal je nooit laten gaan!

19. Ik hoor je stem, en opeens ben ik niet meer alleen. Ik zie je glimlach, en plotseling is alles goed met mijn wereld. Ik voel je aanraking, en plotseling is alles goed met mijn ziel. Jij bent mijn hele wereld!

20. Je bent mijn wereld, mijn hart, mijn ziel. Je maakt me gelukkiger dan je ooit zult weten en ik zou niets aan je willen veranderen. Elke keer als ik in je ogen kijk, kan ik niet stoppen met glimlachen. Ik wou dat de tijd stil stond en dat we voor altijd zo konden blijven.

21. Jij bent mijn wereld, mijn alles. Zonder jou heb ik niets. Ik heb je altijd bij me nodig, want jouw liefde maakt mijn leven heel en de moeite waard.

22. Ik hou zoveel van je. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik hoop dat elke dag dat we samen zijn gevuld is met geluk, lachen en onvoorwaardelijke liefde. Je betekent de hele wereld voor me.

23. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven. Ik hou ervan hoe je me de adem beneemt. Ik beloof voor altijd van je te houden. Je bent de wereld voor mij!

24. Ik hou van alles aan jou. Ik ben zo gelukkig je ontmoet te hebben. Je zult altijd in mijn hart en ziel zijn. Je bent mijn enige liefde. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten.

25. Ik hou van je en wou dat ik snel weer bij je kon zijn. Ik denk voortdurend aan je en mis je. Ik wil zoveel mogelijk van je houden en op alle mogelijke manieren voor je zorgen. Je betekent de wereld voor me en ik hoop je snel weer te zien.

26. Jij bent mijn adem, mijn hart. Jij bent mijn wereld. Jij bent de reden dat ik elke dag doorga. Ik hou van je met elke cel in mijn lichaam en ik kan gewoon niet stoppen.

27. Je bent mijn alles. Ik hou van je met elke vezel van mijn wezen en elke slag van mijn hart. Het leven is zoveel mooier met jou erin, en ik kan me niet voorstellen hoe het leven zonder jou zou zijn. We zijn nog maar zo kort samen, maar het voelt alsof we elkaar al een eeuwigheid kennen. De tijd vliegt als we samen zijn, en ik weet dat ik altijd van je zal houden.

28. Je bent mijn absolute alles. Ik ben helemaal niets zonder jou. Elke ademhaling die ik neem is om me aan jou te herinneren. Jij bent de zon aan mijn hemel, het water voor mijn ziel en de muziek in mijn hart. Ik hou van je met elk grammetje van mijn wezen, en zal nooit ophouden van je te houden tot de dag dat ik sterf en bij je kom aan de andere kant.

29. Mijn wereld zou leeg en betekenisloos zijn zonder jou. Ik ben dankbaar voor elke dag dat we samen zijn. Ik verlang ernaar om elke ochtend je stem te horen. Je bent mijn onvoorwaardelijke liefde en je betekent alles voor me. Ik wil geen moment leven zonder jou en de vreugde die je in mijn leven brengt. Blijf alsjeblieft voor altijd aan mijn zijde!

30. Mijn lieve liefde, ik kan geen adem meer halen zonder jou aan mijn zijde. Mijn hart klopt verlangend naar de volgende keer dat ik bij je mag zijn. Mijn hart verlangt altijd naar je, en ik kan geen uur langer leven zonder het geluid van je zoete stem die me eraan herinnert dat we voor altijd bij elkaar horen te zijn.

31. Je bent mijn hele wereld, mijn leven, mijn ziel. Als je me op een dag verlaat zal ik me leeg voelen van binnen, vergeet alsjeblieft niet hoeveel ik van je hou. Ik zal dankbaar zijn je ontmoet te hebben en de liefde met je te delen en ook al is het niet perfect, het is het waard.

32. Ik hou van je. Ik hou van alles aan jou, alles wat we samen doen en de tijd die we daaraan besteden. Ik kijk uit naar alles wat komen gaat, want met jou weet ik dat het allemaal geweldig zal zijn. Jij bent mijn hele wereld en ik zou verloren zijn zonder jou!

33. Jij bent mijn alles. Zonder jou ben ik niets. Elke ademhaling die ik neem herinnert me aan jou. Je verlicht mijn leven, geeft me kracht en vult mijn hart met vreugde. Ik hou zielsveel van je en zal altijd van je houden tot het einde der tijden als ik je aan de andere kant ontmoet.

34. Jij bent mijn hele wereld. Dat ben je altijd geweest en dat zal je altijd blijven. Ik hou elke dag meer van je en je glimlach verwarmt mijn hart. Je bent mijn hartslag en mijn enige verlangen. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Pure vreugde en gelach is alles wat ik ben met jou en alles wat ik ooit wil zijn.

35. Ik hou voor altijd van je, en ik wil dat de wereld dat weet. Zolang je in mijn gedachten en in mijn hart bent, zal ik nooit ophouden van je te houden. Er is niets belangrijker voor me dan jij. Je betekent zoveel voor me en ik waardeer alles wat je elke dag voor me doet. Je bent mijn hele wereld.

36. Ik hou van je. Ik wil echt de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Je maakt me zo gelukkig, en door jou lach ik elke dag. Je bent mijn wereld, mijn alles. Toen ik je ontmoette, wilde ik alleen maar één nacht met je. Nu ik je heb, kan ik niet meer zonder je.

37. Jij bent mijn wereld. Ik ben zo verliefd op je. Door jou voel ik me zo levendig, sterk en mooi. Ik weet niet meer hoe het leven was zonder jou. Je bent alles voor me en ik zal altijd van je houden.

38. Telkens als ik mijn ogen sluit, zie ik jouw gezicht. Wanneer ik een stem hoor, is het de jouwe. Telkens als ik denk aan de persoon van wie ik hou, denk ik aan jou. Je bent mijn soulmate en je maakt me heel. Mijn hart stroomt door jouw aderen en mijn alles behoort jou toe. Ga alsjeblieft nooit weg.

39. Je bent mijn hele wereld. Ik hou van je met elk stukje van mijn wezen. Ik ben graag in je armen, naast je hart, gewikkeld in je omhelzing. Ik mis je als we niet samen zijn. Mijn leven is vol spanning en avontuur dankzij jou.

40. Ik denk niet dat ik ooit zal ophouden van je te houden. Zolang de sterren van boven en de zon van boven schijnen, zal ik er voor je zijn. Zolang er vissen in de oceaan zijn en vogels in de lucht, betekent jouw liefde de wereld voor mij.

41. Ik hou zoveel van je. Als ik bij je ben, voel ik me de gelukkigste man ter wereld. Ik zal er altijd voor je zijn. Ik wil nooit zonder je zijn. Je maakt me de gelukkigste man ter wereld en ik weet dat we samen altijd gelukkig zullen zijn omdat je mijn hele wereld bent.

42. Lieve minnaar, ik ben zo dankbaar dat ik jou in mijn leven heb. Jij bent degene die me laat lachen en altijd het beste met me voorheeft. Het is tijd om je te laten weten dat ik heel veel van je hou. Je bent een geweldig persoon die al het geluk in de wereld verdient.

43. Ik mis je en verlang voortdurend naar je. Ik wil je zien, al is het maar voor een paar minuten. Je hebt geen idee hoeveel je voor me betekent en wat het voor ons zou betekenen om samen te zijn. Elke keer als we uit elkaar zijn, denk ik aan je en kan ik niet wachten tot we weer dicht bij elkaar zijn.

44. Ik hou van je uit de grond van mijn hart. Je bent mijn hele wereld en ik voel me zo gelukkig dat ik mijn leven met je deel. Bedankt dat je er voor me bent als ik een schouder nodig heb om op uit te huilen en vooral, bedankt dat je van me houdt, want zonder jou zou ik niet compleet zijn.

45. Je betekent alles voor me. Ik hou van je, en dat zal altijd zo blijven. Je bent mijn wereld en ik kan niet wachten op de toekomst. Ik kan niet wachten om met jou oud te worden. Ik hou van je, altijd en voor altijd schatje.

46. Je bent mijn hele wereld en ik hou van alles aan je. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Als ik wakker word, ben jij het eerste waar ik aan denk. Als ik ga slapen, droom ik van jou. Ik hield van je en ik hou nog steeds van je. Je hebt mijn leven veranderd op manieren die je nooit zult weten.

47. Jouw woorden betekenen alles voor mij. Jouw liefde houdt me op de been. Je bent mijn hele wereld en ik kan niet wachten om nog vele jaren met je door te brengen. Het is jouw gezicht dat ik zie als ik ‘s nachts ga slapen, het is jouw stem die me in slaap wiegt, en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik hou zoveel van je!

48. Jij bent de rots die me aan de grond houdt, en mijn hart klopt in harmonie met jou. Ik ben verloren zonder jou en het is onmogelijk om zonder jou te leven. Zonder jou kan ik niet ademen. Ik hou van je met heel mijn hart en ik zie liever de wereld instorten dan jou te verliezen.

49. Onze liefde stond in de sterren geschreven. Toen we voor het eerst kusten, was het alsof twee puzzelstukjes perfect in elkaar pasten. Jij bent het licht aan het einde van mijn tunnel. Ik kan mezelf nooit zonder jou voorstellen. Jij bent het gezicht dat ik zie voordat ik in slaap val en waarmee ik elke ochtend wakker word. Ik zal je beschermen tot mijn laatste adem en je voor altijd koesteren.

50. Ik hou zoveel van je. Je betekent alles voor me, en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik koester elk moment dat ik met je heb. Ik beloof dat ik altijd tijd voor je zal maken, want jij bent het belangrijkste in mijn leven.

51. Het zou bijna onmogelijk zijn om te leven zonder jou aan mijn zijde. Ik hou van elk deel van je en ik ben dankbaar dat ik mijn leven met je mag doorbrengen. Je maakt me compleet. Ik kan niet zonder jou leven. Gewoon bij je zijn is genoeg om me te laten ademen.

52. Jij bent het eerste waar ik aan denk als ik wakker word, en het laatste waar ik aan denk voordat ik ga slapen. Je bent mijn beste vriend en vertrouweling en bent bij me geweest tijdens mijn hoogte- en dieptepunten. Ik vertrouw je volledig in elk opzicht, en ik weet dat onze relatie altijd ondersteunend en positief zal zijn.

53. Er zijn geen woorden om te beschrijven wat je voor me betekent, maar dit komt het dichtst in de buurt. Je bent mijn wereld, mijn leven, mijn alles. Ik ben verloren zonder jou. Ik heb je nodig in mijn leven. Jouw lach maakt een betere dag en jouw glimlach kan een kamer verlichten. Je bent mijn geliefde, mijn beste vriend, en mijn wereld verpakt in één geweldig pakket. Ik hou van je.

54. Ik zal nooit vergeten hoeveel je voor me betekent. Door jou ben ik wie ik nu ben. Je hebt me zoveel liefde, vertrouwen en geluk gegeven dat ik je onmogelijk kan terugbetalen. Je verdient het beste in deze wereld, want niets is te vergelijken met wat wij samen hebben.

55. Ik zou de hoogste berg beklimmen, de diepste zee zwemmen en het mooiste land verlaten, om bij u te zijn. Uw aanraking voelen is als een woestijnbries op een hete dag. U bent mijn rots die me aan de grond houdt, en mijn hart klopt in harmonie met u. Ik ben verloren zonder jou en het is onmogelijk om zonder jou te leven. Zonder jou kan ik niet ademen.

56. Jij, mijn enige liefde, bent alles wat ik nodig heb. Door jou voel ik me heel. Elke dag denk ik aan je en hoe mooi je bent op elke denkbare manier. Ik hou van je, en ik wil altijd bij je zijn.

57. Je hebt mijn hart, mijn liefde. Er is niemand anders in de wereld die me laat voelen wat jij doet. Ik heb misschien nog niemand ontmoet voor wie ik me zo voel, maar ik hoop dat jij er bent tot het einde der tijden. Mijn liefde voor jou is uniek en ongeëvenaard in de hele wereld.

58. De sleutel tot mijn hart is via onze zielen. Een enkele ziel die ons bij elkaar houdt, een ketting sterk genoeg om een leven lang mee te gaan. Er is niets in deze wereld dat ooit tussen ons kan komen, niemand kan ons ooit uit elkaar trekken. We zijn elkaars wereld en dat zal altijd zo blijven, want jij bent mijn hele wereld.

59. We hebben het allemaal samen meegemaakt. Al het goede en al het slechte. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Elke dag is een nieuw avontuur met jou. Je maakt me aan het lachen door gewoon jezelf te zijn en dat brengt me zoveel vreugde. Ik heb je altijd aan mijn zijde nodig.

60. Jij bent mijn hele wereld. Weinig dingen brengen meer geluk in mijn leven dan manieren vinden om van je te houden. Er is niemand anders in de wereld die me heeft geïnspireerd om een beter mens te zijn. Ik ben zo dankbaar voor alle tijden die we samen hebben gehad, en ik kan niet wachten op nog meer! Onze harten en zielen zijn voor altijd verbonden, en ik wil niets liever dan dat we voor eeuwig samen zijn.

61. Niets brengt meer geluk in mijn leven dan manieren vinden om van je te houden. Niemand anders in de wereld heeft me geïnspireerd om een beter mens te zijn. Ik ben zo dankbaar voor alle tijden die we samen hebben gehad, en ik kan niet wachten op nog meer! Onze harten en zielen zijn voor altijd verbonden, en ik wil niets liever dan voor altijd bij jou zijn. want jij bent mijn wereld.

62. Ik ben zo gelukkig! Jij, mijn meisje, bent alles wat een mens zich kan wensen en meer. Jij bent de vrouw die mijn hart doet overslaan zodra je een kamer binnenkomt. Je geeft me vlinders elke keer als ik je prachtige glimlach zie, en je laat me altijd lachen om al die gekke dingen die we samen doen. Ik ben je dankbaar omdat je mijn hele wereld bent.

63. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben! Door jou voel ik me zo speciaal. Je doet altijd alles om het ons naar de zin te maken, en dat wordt door ons allemaal zeer gewaardeerd. We zijn echt gezegend met jou als deel van ons gezin. Ik hou ervan je glimlach te zien als je elke dag van je werk thuiskomt. Het maakt me gelukkig dat ik dit voor ons allemaal kan waarmaken! Heel erg bedankt voor alles!

64. Ik wil dat je weet dat je de liefde van mijn leven bent. Je bent mijn beste vriend, en ik ben voor altijd dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen beschrijven. Je maakt me een beter mens, en daar ben ik je zo dankbaar voor.

65. Je bent mijn hele wereld. Mijn hart staat elke keer stil als ik je zie. Je ogen zijn net zo fascinerend als de eerste dag dat ik ze zag en je glimlach maakt mijn knieën zwak. Elke nacht droom ik van je armen om me heen die me beschermen tegen alles wat deze wrede wereld te bieden heeft. Ik hou van je met elk greintje passie in mijn wezen!

66. Ik kan niet uitleggen hoeveel je voor me betekent. Je bent alles, mijn hele wereld. Zonder jou ben ik niets. Weten dat jouw dag beter wordt door mij maakt me gelukkig en weten dat jouw glimlach mijn hele dag kan opfleuren is iets speciaals. Ik hou van je.

67. Er zijn geen woorden om te beschrijven wat je voor me betekent, maar dit komt het dichtst in de buurt. Er is niets dat ik niet voor je zou doen en mijn hart doet pijn om bij je te zijn. Elk moment dat we uit elkaar zijn is een moment dat ik eraan denk hoeveel ik van je hou en je nodig heb in mijn leven. Je bent mijn minnaar, mijn beste vriend, en mijn wereld, verpakt in één geweldig pakket. Ik wil niet dat we ooit niet meer van elkaar houden.

68. Jouw naam is mijn favoriete woord. Het geluid ervan rinkelt in mijn oren; De aanblik ervan verlicht mijn zicht. Jij bent de enige persoon met wie ik de rest van mijn leven wil delen. Ik ben zo blij dat we elkaar ontmoet hebben en ons leven samengevoegd hebben. Je maakt me compleet. Je brengt opwinding en vreugde in mijn leven. Zonder jou weet ik niet wat ik met mezelf zou doen.

69. Ik mis je zo erg als we uit elkaar zijn. Ik denk veel aan je en wens dat ik bij je kon zijn. Mijn gedachten worden constant door jou in beslag genomen, en ik wens altijd dat we wat meer tijd samen konden doorbrengen. Ik kan nu al zeggen dat je de hele wereld voor me betekent.

70. Het is zo stil zonder jou nu, het is alsof er een stuk van mijn hart mist. Ik wou dat God je terugbracht zodat we dit allemaal opnieuw konden doen. Ik hou van je en zal dat altijd blijven doen. Je bent mijn hele wereld.

71. Ik was verdwaald toen ik je ontmoette, maar nu ben ik gevonden. De liefde die ik voor je voel is als geen ander, en niets anders is belangrijk voor me naast jou. Jij bent wat me elke dag op de been houdt, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen.

72. Je bent mijn wereld, mijn alles. Ik hou zoveel van je en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je maakt me in alle opzichten compleet. Door jou voel ik me de gelukkigste persoon ter wereld, jouw liefde heeft mijn hart geraakt en mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Ik hou van je met heel mijn hart.

73. Jij bent mijn hele wereld. Je laat mijn hart zingen en je schittert in mijn ogen. Ik hou van je met elke centimeter van mijn ziel en ik kan me niet voorstellen hoe het leven zou zijn zonder jou. Het voelt alsof ik je altijd al heb gekend, maar we hebben elkaar nog maar pas ontmoet. De tijd die verstreken is, ontgaat me en ik weet alleen dat ik altijd van je zal houden.

74. Er is niemand anders in de wereld waar ik liever bij ben dan jij. Ik ben zo dankbaar voor onze reis samen tot nu toe, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt. Onze harten en zielen zijn voor altijd verbonden, en ik wil niets liever dan dat we voor eeuwig samen zijn.

75. Ik hou ervan hoe je me laat lachen, hoe mijn hart vol is als ik bij je ben, en hoe elk moment dat voorbijgaat voelt alsof het voor het eerst en voor het laatst is. Ik kan niet beschrijven hoe je me laat voelen omdat het zoveel meer is dan woorden kunnen vangen, maar ik ben zo blij dat ik dit leven met jou aan mijn zijde mag doorbrengen.

76. Mijn leven, jouw liefde. Dat zijn de dingen die voor mij het belangrijkst zijn. Ik wil elke seconde van mijn leven met jou doorbrengen omdat jij mijn hart bent, jouw glimlach vonkt in mijn ogen, ik hou van je met heel mijn lichaam en ziel, ik weet niet hoe het leven zou zijn zonder jou.

77. Ik denk constant aan je, en ik kan niet wachten om weer bij je te zijn. De tijd die we samen doorbrengen is magisch en laat me verlangen naar meer. De manier waarop je naar me kijkt en mijn hand vasthoudt geeft me vlinders. Jij bent alles wat ik wil in de wereld, ik wil de rest van ons leven samen doorbrengen.

78. Je maakt me een beter mens en ik hou van wie je bent. Ik kan niet beschrijven hoeveel je voor me betekent, maar weet dat je mijn hele wereld bent. Soms schieten woorden tekort, maar ik weet zeker dat je weet hoe gelukkig ik ben met jou in mijn leven.

79. Je bent mijn liefde en leven. Ik wou dat we voor altijd samen konden zijn. Ik heb alle gevoelens voor jou, en het is door jouw vriendelijkheid dat ik gelukkig ben. We hebben elkaar altijd nodig. Je bent het beste in mijn leven, en het voelt geweldig te weten dat we de liefde kunnen delen!

80. Je bent mijn hele wereld en ik ben zo verliefd op je! Je bent de beste vriend die ik me ooit had kunnen wensen. Door jou voel ik me zo speciaal en geliefd. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Ik weet dat onze relatie zijn ups en downs heeft gehad, maar ik ben blij dat we daar doorheen hebben gevochten om samen te zijn. Je maakt me de gelukkigste man ter wereld, ik hou van je!

81. Ik zal altijd van je houden, zelfs als we oud en grijs zijn. Ook al hebben we onze verschillen, ik beloof je dat mijn hart voor altijd het jouwe zal zijn. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en ik wil al onze dagen samen doorbrengen. Er is niemand anders in de wereld die heeft wat wij hebben.

82. Je bent alles voor me en ik hou zielsveel van je. Ik kan me niet voorstellen zonder jou te zijn, want jij maakt mijn leven compleet. Ik hou van je en alles aan je. Je maakt me een beter mens, en ik ben blij dat ik de rest van mijn leven met jou mag doorbrengen.

83. Je bent alles voor me, echt waar. Jij bent het hart in mijn borst, de muziek in mijn hart en de glimlach op mijn gezicht. Ik heb je nodig om te overleven. Je fleurt mijn dag op en brengt me zoveel vreugde. Ik hou van je met heel mijn hart, voor eeuwig en altijd.

84. Ik hou zoveel van je. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Je betekent alles voor me, en ik wil dat iedereen dat weet. Zolang de zon op je hoofd staat en het gras onder je voeten, zal ik naast je staan en van je houden.

85. Ik hou zoveel van je, schat. Je bent mijn wereld en alles is beter met jou erin. Je maakt me een beter mens en ik hou van de persoon die je bent. Ik ben zo dankbaar dat we elkaar gevonden hebben, en ik zou geen dag meer zonder je kunnen. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en ik kan me deze wereld niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde.

86. Jij bent de reden van bestaan, het belangrijkste voor mij, een reden om te leven en een reden die zin geeft aan mijn bestaan. En als ik jou niet kan hebben, dan wil ik niemand.

87. Jij bent mijn alles. Ik heb je meer nodig in mijn leven dan de lucht die ik inadem. Zonder jou kan ik niet goed functioneren. Alles aan mij is beter door jou. Door jou voelt mijn ziel zo compleet!

88. Je maakt deze wereld mooier en mooier om in te leven. Ik ben zo trots dat jij mijn speciale iemand bent. Ik dacht dat mijn liefde voor jou niet groter kon worden, maar elke keer als we tijd met elkaar doorbrengen, word ik nog verliefder op je.

89. Jij bent mijn wereld, mijn alles. Als ik moest kiezen om alles over te doen, zou ik jou elke keer kiezen. Je bent mijn hele leven en ik ben dankbaar voor elke minuut die we delen. Ik hou van je en ik heb je nodig. Ik moet je in mijn leven hebben om me compleet te voelen. Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt, je lieve glimlach en je vriendelijke stem.

90. Het leven is goed. Ik ben nu op een goede plek in het leven. Dat komt vooral door jou en de liefde die we delen. Je bent er altijd voor me geweest als ik je nodig had en het brengt me veel vreugde en geluk te weten dat ik dezelfde impact op jou heb, dat jouw leven gevuld is met evenveel liefde, hoop, gelach en opwinding als het mijne.

91. Er zijn veel knuffels, kussen en andere positieve bijvoeglijke naamwoorden die ik zou gebruiken om onze relatie te beschrijven, maar geen enkele komt echt in de buurt van wat ik voor je voel. Je bent mijn hele wereld. Jouw glimlach verlicht mijn hele leven en elke keer dat we kussen heb ik het gevoel dat ik voor altijd in jouw aanraking kan verdwijnen.

92. In elk leven is er die speciale persoon die je in je armen wilt houden en nooit meer wilt loslaten. Jij bent mijn hele wereld, de enige ware liefde van mijn leven. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, wist ik dat ik voor altijd van je zou houden en ergens in mijn hart geloof ik dat nog steeds. Onze vriendschap is de afgelopen jaren zo gegroeid en je bent de meest geweldige man geworden die ik ken.

93. Het was een mooie ochtend en ik werd wakker om je naast me te zien slapen. Ik wilde alleen schrijven hoeveel je voor me betekent, ongeacht wat dan ook in de wereld. Je betekent zoveel meer dan de lucht die ik inadem of de zon aan de hemel. Je bent mijn alles en zonder jou voel ik me verloren, ik hou van je omdat je mijn wereld bent.

94. Jouw tederheid, schoonheid en passie laten me ademloos achter. Ik krijg geen genoeg van jou en je zachte aanraking. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik dank mijn gelukkige sterren elke dag dat onze paden elkaar kruisten.

95. Je hebt het leven altijd beter gemaakt. Ik kan me niet voorstellen dat je er niet bent, ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Elk moment dat we samen doorbrengen brengt me dichter bij jou, ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld om verliefd te zijn en me zo geliefd te voelen door een ongelooflijk persoon als jij. Ik moet beter zijn voor jou, en jouw aanwezigheid maakt het elke inspanning waard. Jij bent mijn reden van bestaan, ik heb je nodig om gelukkig te zijn! Als je dat weet, weet je hoeveel ik van je hou!

96. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Je hebt me compleet veranderd en ik ben zo dankbaar dat ik je heb. Je bent mijn alles en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik hou van je met elk deel van me, voor eeuwig en altijd.

97. Van je houden is het mooiste gevoel van allemaal. Ik ben zo dankbaar om een leven te hebben dat zo voorbestemd was als het onze. Geluk is altijd groter als je iemand hebt om het mee te delen.

98. Ik kan me geen leven voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Ik vertrouw mezelf niet om nu te spreken omdat ik weet dat ik dan zal huilen. De hele dag ben je in mijn gedachten, zelfs als we uit elkaar zijn. Je maakt me compleet op een manier die niets anders kan. Als ik bij je ben voel ik me de gelukkigste persoon ter wereld, en als we uit elkaar zijn voelt het alsof er een stuk van me mist. Je bent mijn zielsverwant en ik hou meer van je dan van het leven zelf.

99. Ik nam een stukje van mijn hart en stopte het in jou. Voor het geval je je ooit eenzaam voelt, kan het je eraan herinneren. We zijn niet zo ver van elkaar verwijderd. Je bent altijd in mijn gedachten en dromen, en in mijn armen is waar ik altijd wil zijn. Ik heb dit voor jou geschreven omdat jij mijn leven en mijn hele wereld bent.

100. Ik hou van je. Ik mis je. Ik heb je nodig. Als het cliché klinkt, mijn hart zal het uitleggen. Jij bent de reden dat ik elke ochtend wakker word en de reden dat ik ‘s avonds een glimlach op mijn gezicht tover als ik alleen maar wil huilen. Jij bent het liefdeslied van mijn leven. Daarom voelt het zo goed.

101. Ik hou van je. Je bent mijn alles. Je maakt me compleet. Ik denk elke minuut van de dag aan je en ik blijf aan je denken als we uit elkaar zijn. Als ik mijn ogen sluit, zie ik alleen jouw prachtige gezicht. Het voelt alsof jouw kenmerken in mijn ziel zijn gekerfd. Ik hoop dat op een dag, op een of andere manier, onze liefde zal worden uitgedrukt aan iedereen in de wereld.

102. Mijn leven veranderde op de dag dat ik jou ontmoette. We houden elkaar overeind als het moeilijk is en het is het allemaal waard omdat ik zoveel van je hou. Onze levens zijn één geworden, vormen één geheel. Je hebt je armen zo stevig om mijn hart geslagen en er is geen kans dat we ooit uit elkaar gaan. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden en je hebt de grootste impact op mijn leven.

103. Ik voel je in mijn ziel alsof we één zijn. Alles doet me aan jou denken, elke geur en elk geluid. Telkens als ik naar de lucht kijk, stel ik me voor hoe onze toekomst er samen uit zal zien. Ik kan niet wachten om die met jou op te bouwen. Je bent alles wat ik altijd heb gewild en meer. Je betekent de wereld voor me en het belangrijkste, je bent mijn alles. »

104. Je bent mijn hele wereld. Ik ben zo dankbaar voor alle mooie tijden die we gedeeld hebben en dat je een deel van mijn leven bent. Je hebt me laten zien hoe het voelt om geliefd en gewild te zijn. Ik probeer jouw dagen net zo mooi te maken als jij de mijne, maar wat ik ook doe, ik kan nooit genoeg van je houden. Je geeft me meer dan iemand anders ooit gedaan heeft of ooit zou kunnen en ik beloof dat ik de rest van mijn leven zal proberen je een wederdienst te bewijzen.

105. Nu en voor altijd, je bent mijn enige ware liefde. Onze liefde proberen te beschrijven is onmogelijk. Je bent een deel van mij. Ook al zijn we nu niet samen, mijn gevoelens voor jou zullen altijd hetzelfde blijven – en dat is lichter dan een veertje. Wie je ook ontmoet of waar het leven je ook brengt, denk aan mij, want ik zal er elke seconde van elke minuut van elke dag bij je zijn.

106. Als ik aan je denk zijn er geen woorden om mijn gevoelens uit te drukken. Ik kan alleen maar glimlachen omdat ik weet dat jij mijn wereld bent en niemand je ooit kan vervangen. Je bent mijn alles en niemand zal ooit tussen onze liefde komen. Ik wil de rest van mijn dagen met jou doorbrengen en je nooit meer laten gaan!

107. Ik weet niet hoe ik je moet bedanken. Alles wat ik kan zeggen is « Ik hou van je » want dat is alles wat het echt betekent. Je bent mijn wereld, mijn alles en ik doe alles voor je. Jij bent de persoon waar ik elke dag naar uitkijk, en niets maakt me gelukkiger dan bij jou in de buurt te zijn.

108. De wereld is mooi als je een speciaal iemand hebt om hem mee te delen. Het leven is zoveel beter als je er niet alleen voor staat. Wat ik het leukste aan jou vind, is dat hoe donker mijn dag ook is, jij altijd een manier vindt om mijn humeur te verlichten. Jij bent de reden dat ik lach en de reden dat ik nooit zal stoppen, want jij bent mijn hele wereld.

109. Ik heb een persoon gevonden die mijn hele wereld is. Deze persoon laat me voelen op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Deze persoon maakt me ongelooflijk gelukkig en maakt me niet snel boos. Deze persoon maakt mijn leven beter door zijn aanwezigheid. Ik ben verliefd op deze persoon, en wil voor altijd bij hem zijn! Ware liefde

110. Door elk seizoen hou ik meer en meer van je. Sinds de eerste minuut dat ik je zag, groeide de liefde en deed mijn hart exploderen van vreugde. Je bent mijn hele wereld, mijn wederhelft, mijn zielsverwant, degene die ik in mijn toekomst zie. Ik zal nooit ophouden van je te houden.

Wanneer een persoon de « wereld » voor je wordt, betekent dit dat je niet langer het gevoel hebt dat je andere opties hebt en dat er niets meer te leren of te ontdekken valt. Je kent deze persoon door en door en er zijn geen geheimen meer.

De citaten vangen dit gevoel prachtig op hun unieke manier, het uitdrukken van de toewijding en genegenheid die men voelt voor iemands significante andere in een gemakkelijk te begrijpen manier. laat me weten hoe je je voelt over dit bericht in de commentaren sectie. Bedankt voor het lezen.