Jij Bent Mijn Kracht Citaten Voor Echtgenoot

You Are My Strength Quotes for Husband

Een relatie kan moeilijk zijn, en er zullen momenten zijn waarop een of beide partners twijfelen of de relatie wel werkt. Soms is het verleidelijk om het op te geven en in de armen van een nieuwe partner te lopen die belooft alles beter te maken. Relaties zijn echter een groot deel van het leven en het is belangrijk om sterk te blijven in moeilijke tijden om de zaken te keren.

Sterk blijven in een relatie kan een van de meest uitdagende en lonende ervaringen zijn. Leren omgaan met elkaars eigenaardigheden, zorgen dat je partner goed bij je past en het geluk levend houden is nooit gemakkelijk. Maar het hoeft niet zo moeilijk te zijn als het klinkt.

Iedereen heeft wel een relatie waar hij zich doorheen heeft geworsteld. En hoewel je wilt dat die moeilijke relaties blijven bestaan, is het niet altijd makkelijk om er sterk in te blijven. Maar er is goed nieuws. Er zijn manieren om sterk te blijven bij allerlei uitdagingen, zodat je je relatie niet opgeeft.

Hier zijn geweldige citaten over sterk blijven in een relatie die je zullen helpen om je relatie niet op te geven.

Jij bent mijn kracht citaten voor echtgenoot

Jij bent mijn kracht, mijn ridder op het witte paard, die me altijd beschermt en ervoor zorgt dat ik gelukkig ben. Jouw liefde is onvoorwaardelijk en eindeloos. Mijn liefde voor jou zal een leven lang duren. Ik ben zo opgewonden om met jou oud te worden.

1. U bent mijn kracht als ik zwak ben. Jij bent mijn moed als ik bang ben. Jij bent mijn stem van de rede als ik denk dat de wereld me wil pakken. Mijn held, altijd daar en altijd mij reddend van verdriet en strijd, dank je dat je er altijd voor mij bent.

2. Ik moet even de man bedanken die mijn leven de moeite waard maakt. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je doet en de liefde die je geeft. Ik weet dat ik een gelukkige vrouw ben. Je bent mijn kracht en constante steun, je houdt me gefocust op dingen die er echt toe doen. Bedankt.

3. Ik ben dankbaar voor jou en zo dankbaar dat we getrouwd zijn. In moeilijke tijden kon ik me niet voorstellen dat ik het allemaal zou doorstaan zonder jou aan mijn zijde. Bedankt dat je een constante bron van kracht bent in alle dingen.

4. Ik hou van je en ik ben zo gelukkig om zo’n geweldige man te hebben. Je bent er altijd om me op te vrolijken, hoe down ik ook ben, en je maakt me aan het lachen zoals niemand anders dat kan! Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

5. Je bent mijn man, mijn vriend en mijn minnaar. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. We hebben onze ups en downs gehad, maar hier zijn we zeven jaar later nog steeds sterk. Ik kijk naar je en zie je liefde naar me terugstralen.

6. Jij bent mijn kracht, de reden dat ik elke ochtend uit bed stap zodat we weer een dag liefde, leven en geluk kunnen delen. Ik ben de gelukkigste man in de hele wereld, want hoe slecht het ook gaat, jij vindt altijd een manier om me te laten glimlachen.

7. Ik ben niet zo goed in de woorden, maar ik wil dat je weet… dat ik van je hou. Ik hoop echt dat deze Valentijnsdag geweldig voor je is en dat je je portie chocolade en bloemen krijgt. Jij bent mijn kracht, mijn enige ware liefde, voor eeuwig en altijd.

8. Soms denk ik eraan dat jij mijn kracht bent. Als ik zwak ben, ben jij degene die me overeind houdt. Als ik uit elkaar val, ben jij degene die me grijpt voordat ik de grond kan raken. Je bent er altijd voor me als ik je nodig heb en dat maakt ons sterker dan ooit.

9. Jouw vrouw zijn is een ware eer. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate en mijn man. We hebben samen zoveel hindernissen en beproevingen overwonnen, met als grootste het verlies van ons kind. Je bent mijn kracht en ik hou van je met heel mijn hart!

10. Mijn liefde voor jou groeit met de dag. Zonder jou in mijn armen voel ik me niet heel en zonder jouw kus ben ik niet compleet. Jij bent mijn kracht en mijn inspiratie. De liefde die we delen is voor altijd.

11. Ik aanbid je, ik hou van je, ik mis je en ik heb je nodig. Je maakt me gelukkig, je bent mijn kracht en ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld om je de mijne te noemen. Je zult altijd mijn enige liefde zijn.

12. Schat, ik heb veel nagedacht over ons verleden, en ik wil je vertellen hoezeer ik de man waardeer die je bent. Elke dag worden mijn gevoelens voor jou sterker en sterker. Je bent een geweldige echtgenoot en vader en er is niet genoeg tijd in een dag om je te vertellen hoeveel ik van je hou en je waardeer. Je bent mijn kracht, mijn beste vriend en mijn rots; elke dag dank ik God voor jou.

13. Je bent altijd mijn kracht geweest en ik ben je elke dag zo dankbaar. Ik hou van je. Ik koester je en ik beloof voor altijd van je te houden. Je bent mijn soulmate.

14. Ik zal altijd van je houden. Jij bent mijn kracht als ik zwak ben. Jij bent mijn stem als ik niet kan spreken, jij bent mijn ogen als ik niet kan zien, jij bent mijn hoop als alles hopeloos is en ik hou van jou.

15. De belangrijkste reden waarom ik zoveel van je hou, is dat ik er steeds meer achter kom, hoe sterk je bent. Jij bent mijn kracht en geluk, mijn partner en vriend. En al denken we soms anders, in werkelijkheid is er niets dat ons ooit zou kunnen scheiden. Alles wat ik voor jou kan wensen is liefde tussen ons beiden. Maar als iemand besluit zich ermee te bemoeien of ons uit elkaar te halen weet ik dat onze liefde voor altijd zal duren.

16. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe het voelt om aan je zijde te staan. Ik hou zoveel van je. Jij bent mijn kracht.

17. Ik ben verbaasd hoe sterk je bent. Je hebt zoveel meegemaakt en bent toch een goed mens gebleven. Ik hou zoveel van je en ben blij dat je kracht ons samen heeft gebracht.

18. U bent mijn kracht en in u ben ik sterk. Zonder jou ben ik zwak. Samen zijn is wat we allebei nodig hebben. We komen overal doorheen zolang we samen zijn. Onze liefde heeft geen obstakels te overwinnen, behalve voor ons. Blijf onveranderd en laat ons de rest van ons leven in liefde met elkaar leven.

19. Schat, ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent mijn kracht en mijn liefde. Je betekent meer voor me dan wat dan ook in de wereld. Ik kan me niet voorstellen mijn leven met iemand anders door te brengen dan met jou. Ik hou van jou en alleen van jou.

20. Jij en ik zijn al jaren getrouwd. Door ziekte, gezondheid en ondraaglijke stress, hebben we het samen gered. Als dat geen bewijs is van onze liefde en toewijding aan elkaar, dan weet ik het niet meer. Jij bent mijn kracht en ruggengraat. Zonder jou ben ik niets.

21. Ik kan je niet genoeg vertellen hoeveel ik je liefde en kracht waardeer. In moeilijke tijden hou ik me vast aan de gedachte van jou aan mijn zijde. Nu we het volgende hoofdstuk van ons leven samen ingaan, zal mijn liefde voor jou blijven groeien. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

22. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik ben zo trots om je vrouw te zijn. Ik hou van je. Je bent mijn kracht.

23. Terugkijkend op de jaren die we hebben gedeeld, kan ik onmogelijk de woorden vinden om te beschrijven hoe ik me voel. We hebben samen zoveel mooie herinneringen gehad, en ik wil je laten weten hoe gelukkig ik ben dat ik jou gevonden heb. Jouw liefde vervult mijn leven op een manier die niets anders kan. Jij bent mijn kracht en als ik bij jou ben is alles in mijn wereld goed.

24. U bent mijn kracht als ik zwak ben, u bent mijn stem als ik niet kan spreken. Jij bent mijn ogen als ik niet kan zien, jij bent mijn ziel, jij bent mijn leven. Jij bent de liefde van mijn leven, degene voor wie ik leef, de enige die me het gevoel geeft dat ik echt leef. Er is zoveel dat ik zou kunnen zeggen hoeveel je voor me betekent, maar ik kan alleen maar zeggen dat je de beste bent.

25. Jij bent de kracht die me elke dag beweegt, de kracht die mijn hart doet kloppen en de vreugde in mijn leven. Ik hou zoveel van je.

26. Je bent mijn kracht en steun. Ik zou niets zijn zonder jou. Bedankt voor je liefde en toewijding, dat je er altijd voor me bent. Je bent geweldig! Ik hou zoveel van je, schatje!

27. Elke dag word ik meer verliefd op je. Jij bent mijn kracht in moeilijke tijden, mijn vreugde in goede tijden, mijn partner als we voor een probleem staan, en de liefde van mijn leven door alles heen.

28. Voor mijn man, je bent mijn kracht als ik zwak ben, mijn moed als ik bang ben en mijn liefde voor de rest van mijn leven.

29. Ik hou elke dag meer van je. Ik waardeer je elke dag. Ik ben elke dag trots op je. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven.

30. Je bent mijn rots, je geeft me elke dag een veilig en geliefd gevoel. Te weten dat ik jou in mijn leven heb is zo’n zegen voor mij, ik bid dat onze toekomst samen lang en vruchtbaar zal zijn en dat we nog vele verjaardagen samen zullen vieren. Ik hou van je!

31. Ik heb je graag aan mijn zijde. Jouw liefde laat me denken dat ik alles aankan. We hebben samen zoveel meegemaakt en we zijn eindelijk waar we moeten zijn: gelukkig met elkaar en ons leven ten volle beleven. Ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig zou kunnen zijn, maar dat ben ik wel en dat komt allemaal door jouw liefde en steun. Je bent mijn alles en ik vond dat je dat moest weten.

32. Ik hou meer van je dan ooit op deze planeet, Je bent een geweldige man en ik ben gezegend met jouw liefde. Bedankt voor alles wat je doet.

33. Je bent de liefde van mijn leven en ik ben zo dankbaar dat God me de kans gaf om van je te houden. Je bent sterk, aardig, slim en hardwerkend. Ik kan je niet genoeg vertellen hoeveel je voor me betekent. Ik hou elke dag meer van je. Die gevoelens van lege ruimte lijken zich te vullen met een overvloed aan liefde, geluk en vreugde. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft. Met heel mijn hart hou ik van je.

34. Ik had nooit gedacht mijn zielsverwant te vinden in een man als jij. Ik had nooit gedacht dat iemand zo perfect voor mij kon zijn. Je laat me dingen voelen die ik nooit voor mogelijk had gehouden: geluk, liefde, veiligheid. Je maakt het leven de moeite waard, en je weet het niet eens.

35. Ik kan nauwelijks geloven dat er veertien jaar zijn verstreken! Je hebt me zoveel vreugde, liefde en geluk gegeven. Ik weet dat we onze ups en downs hebben gehad en je bent zo geduldig en begripvol geweest. Maar toen dacht ik eraan hoe een geweldige vader je bent voor onze kinderen. Je bent de beste vader ooit; we zijn gezegend met zo’n liefdevolle familie.

36. Ik wil de man bedanken die me sterk houdt, me veilig laat voelen en mijn hart op de juiste plaats laat kloppen. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Jouw liefde is een constante herinnering dat er altijd een regenboog is na elke storm.

37. Ik zal nooit de woorden vinden om te zeggen hoeveel ik van je hou. Je bent een geweldige echtgenoot, vader en kostwinner. Elke dag die ik met je mag doorbrengen is een geschenk. Je helpt me op te bouwen als ik down ben, tilt me op als ik me vast voel en houdt me vast als ik me alleen voel. Jouw liefde betekent alles voor me en ik beloof dat ik je de rest van mijn leven dankbaar zal zijn voor elk moment dat ik met je heb.

38. Ik hou van je, echt waar. Ik hou van je, echt waar. Het lijkt alsof ik elke dag die voorbij gaat, meer verliefd op je word. Het is zo moeilijk om mijn gevoelens voor jou in woorden uit te drukken. Je bent de sterkste man die ik ken en kunt alle problemen van het leven met gemak aan. Je bent een geweldige vader en echtgenoot die me trots maakt om de jouwe te zijn.

39. Op mijn man, de liefde van mijn leven. Bedankt dat je de meest begripvolle man bent. Bedankt dat je me altijd laat glimlachen, hoe slecht mijn dag ook verloopt.

40. Ik hou zoveel van je. Elke dag word ik eraan herinnerd hoeveel geluk ik heb met jou in mijn leven. Telkens als ik bij je ben heb ik het gevoel dat niets me kan neerhalen, alsof al mijn problemen gewoon in het niets verdwijnen. Je hebt me laten zien wat echte liefde is, en ik zal het voor altijd koesteren.

41. Vanaf de dag dat ik je ontmoette, tot onze eerste date en nu eindelijk trouwen. Je bent mijn hart. Ik hou van je. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb en dat we samen oud zijn geworden. Voor mij ben je mijn soulmate, niet alleen de liefde van mijn leven maar ook mijn beste vriend.

42. Ik ben begonnen aan een lijst van dingen die ik absoluut geweldig vind aan jou. Ik weet zeker dat het nooit af zal zijn, dus daarom heb ik besloten om iedereen te laten weten hoe het is om in mijn leven te zijn. Mijn man is een lieve man, liefdevol, aanbiddend en begripvol. Hij is toegewijd om te doen wat nodig is om ons gezin het best mogelijke leven te geven.

43. Ik ben geen goede minnaar, maar ik doe mijn best om je te laten zien hoeveel ik van je hou. Jouw glimlach en lach houden me door alles heen. Je bent mijn alles en ik hou van je tot aan de maan en terug.

44. Jij bent mijn kracht en ik ben God eeuwig dankbaar voor jou. Je bent een geweldige echtgenoot, vader, vriend en een geweldig persoon. Ik verdien jou echt niet. Elke dag word ik meer verliefd op je en ik ben het gelukkigste meisje ter wereld.

45. Je bent mijn beste vriend, mijn eeuwige steun, mijn bondgenoot in het leven en mijn levensmeter. Bedankt dat je naast me staat als ik me down voel of iemand nodig heb om mee te praten. Je bent altijd een geweldige echtgenoot geweest en ik ben dankbaar dat we nu getrouwd zijn. Ik wou dat ik in woorden kon uitdrukken hoeveel je voor me betekent. Dus ik hoop dat deze kleine liefdesbrief helpt beschrijven wat je voor me betekent.

46. Elke dag die we samen doorbrengen is de beste dag die ik ooit heb gehad. Ik wil je vasthouden, een kus op je lippen geven en zeggen hoeveel je voor me betekent. Ik hou van je met heel mijn hart.

47. Met jou aan mijn zijde heb ik het gevoel dat ik de wereld kan veroveren. Elke dag word ik meer verliefd op je. Je brengt me zoveel vreugde en geluk dat elke dag een zegen is. Ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen en voor altijd van je houden.

48. Het voelt alsof ik geboren ben om bij jou te zijn, alsof we voorbestemd waren om verliefd te worden. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik word elke dag meer verliefd op je. Je bent een geweldige echtgenoot, vergeet dat alsjeblieft nooit.

49. Je bent de meest geweldige man die ik ooit gekend heb. Je accepteerde me zoals ik ben, en daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn. Je hebt me geholpen om te groeien tot de persoon die ik nu ben, en bent nooit gestopt in me te geloven; wat meer betekende dan je ooit zult weten. Woorden kunnen nooit uitdrukken hoeveel je voor me betekent, maar ik ga het proberen door je dit te zeggen: ik hou van je met elke centimeter van mijn hart, mijn ziel en elke cel die me maakt tot wie ik ben.

50. Bedankt dat je jezelf bent en dat je mijn rots bent. Je brengt op elke manier het beste in me naar boven en ik hou elke dag meer van je.

51. Onze liefde is als de sterren aan de hemel. Het zal er altijd zijn, en het zal nooit uitsterven. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

52. Als ik God kon bedanken, voor één ding, elke dag, zou jij bovenaan de lijst staan. Bedankt dat je me een betere man hebt gemaakt, en me hebt geholpen in mezelf te geloven. Ik hou van je.

53. Het is verbazingwekkend hoe ik sterk kan staan met jou aan mijn zijde. Als ik in je mooie ogen kijk verdwijnt al mijn verdriet. Ik beloof dat ik altijd sterk zal zijn voor jou en onze familie. Je maakt me een beter mens, dank je.

54. Er is iets wat ik wil zeggen, maar ik weet niet hoe ik moet beginnen. Elke dag kijk ik naar je en denk ik hoe kan iemand zo mooi, zo geweldig bij mij zijn? Ik hou van alles aan jou. Mijn hart slaat over als je naar me lacht. Je geeft me de kracht om elk obstakel dat op mijn pad komt te overwinnen. Ik wil je bedanken dat je er voor me bent, door dik en dun.

55. Je kracht verbaast me voortdurend. Ik krijg vlinders als je me zo aankijkt, je glimlach is prachtig en je ogen lichten op als ik de kamer binnenkom. Bedankt dat je jezelf bent.

56. Elke dag wordt mijn liefde voor jou meer en meer intenser. Mijn hart loopt over van zoveel liefde voor jou! Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen! Ik hou ervan hoe je een geweldige echtgenoot, vader en zoon bent. En ook een geweldige vriend. Op een dag zullen we voor altijd samen zijn.

57. Het verbaast me hoeveel je me aanmoedigt en inspireert. Je bent de beste, meest liefdevolle en vriendelijkste man die ik ooit heb ontmoet. Elke dag probeer ik een beter mens voor je te zijn, zodat je trots op me kunt zijn. Er is niets dat ik niet voor je zou doen en ik zal altijd van je houden.

58. Ik hou elke dag meer en meer van je. De liefde van God voor jou is zo sterk en puur. Er is niets in deze wereld dat ooit kan veranderen hoeveel ik van je hou.

59. Er zijn geen woorden om mijn liefde voor jou uit te drukken. Ik ben gezegend met jou in mijn leven. Je bent meer dan een echtgenoot, maar ook mijn beste vriend. Ik hou zo ongelooflijk veel van je.

60. Mijn liefde voor jou sterkt me. Het stelt me in staat je in mijn hart te houden, zelfs als we mijlenver van elkaar verwijderd zijn. Ik wil niet zonder je zijn, zelfs niet voor een moment.

61. Je gaf me alles wat ik ooit wilde toen je zei dat je er altijd zou zijn. Je bent mijn andere helft. Er is niets wat je voor me betekent dat ik je niet kan vertellen. Ik hoop dat nu we elkaar gevonden hebben onze relatie eeuwig zal duren, het beste moet nog komen. Hou altijd van je, je vrouw.

62. Het is moeilijk om bij je weg te zijn. Het is moeilijk om je lach niet te horen of je aanraking te voelen, dat mis ik het meest. Maar ik weet dat je iets geweldigs doet en ik ben zo trots op je. Ik ben zo gelukkig dat ik je mijn man mag noemen, mijn partner in misdaad en de liefde van mijn leven.

63. Ik hou vandaag meer van je dan gisteren en minder dan morgen. Voor alle manieren waarop je mijn leven aanraakt, wil ik je bedanken. Zonder jouw liefde zou ik niets zijn, maar met die liefde ben ik alles. Ik beloof van je te houden tot het einde der tijden.

64. Ik vind het verbazingwekkend hoe ik, ongeacht de omstandigheden, bij jou thuis ben. Bedankt dat je mijn rots bent, mijn lach als ik die het meest nodig heb en mijn kracht in de moeilijke tijden.

65. Ik kijk in je ogen en zie mijn toekomst, ik zie de ontbrekende stukjes van mij, ik zie mijn soulmate, ik zie mijn beste vriend, ik zie voor altijd. Ik hou van je vandaag en morgen. Dank je dat je in mijn leven bent, dank je dat je me vergezelt op deze gekke rit die leven heet. Bedankt dat je er bent om me te steunen en me overeind te helpen als ik val. Je betekent alles voor me en nog veel meer.

66. Elke keer als ik naar je kijk, word ik weer helemaal verliefd. Je bent de liefde van mijn leven en het beste wat me ooit is overkomen. De dag dat we elkaar ontmoetten was de beste dag van mijn leven.

67. Elke dag die voorbij gaat, word ik nog meer verliefd op je. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben, dank je dat je hier naast me bent en alle ups en downs deelt. Elke dag word ik dankbaarder voor jouw liefde en al het geluk dat het me brengt.

68. Ik kan me mijn leven, mijn wereld, mijn alles niet voorstellen zonder jou. Je maakt me zo gelukkig en compleet. Alles wat ik ooit heb gewild en nodig heb, ligt voor me. Je haalt me uit mijn donkere dagen, brengt alle kleur in de wereld naar boven en vult mijn hart met vreugde. Je vult mijn hart met zoveel liefde dat het overloopt.

69. Ik word elke dag wakker en denk aan jou. Ik ga elke nacht slapen en denk aan jou. Ik ben zo verliefd op je, mijn lieve man. Jouw liefde is de wind onder mijn vleugels. Moge God onze relatie blijven zegenen en alle kwade krachten in mijn leven blijven verteren en verdrijven. U bent mijn kracht, mijn vesting en mijn hersteller, vandaag en altijd.

70. Ik hou zoveel van je. Je bent elke dag mijn kracht. Je bent mijn hart, mijn ziel, en mijn wereld is mooier met jou erin. Je geeft me een reden om elke avond thuis te komen en je maakt alles beter.

71. Elke dag ben ik dankbaar dat God me met jou heeft gezegend. Je bent mijn kracht, mijn geliefde en mijn beste vriend. Niemand zal ooit zoveel van je houden als ik. De dingen die je doet winden me op en houden me gaande. Jij bent altijd mijn eerste gedachte als ik ‘s morgens wakker word en mijn laatste gedachte als ik ‘s avonds in slaap val. Ik hou altijd van je.

72. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten. Je bent mijn rots, mijn beste vriend en mijn geliefde. Je maakt alles in het leven zoveel beter. Ik zal er altijd voor je zijn en je altijd steunen. Ik koester het dat ik elke dag met je kan doorbrengen en kijk ernaar uit om er nog vele door te brengen, ik kan vooral niet wachten tot we kleintjes hebben die hier zoveel lawaai maken. Liefs, je vrouw

73. Ik hou zoveel van je. Het is niet te beschrijven hoeveel ik om je geef. We zijn een geweldig team, mijn liefste. Je bent mijn beste vriend en de persoon waar ik naar toe ga als ik problemen heb of als ik gelukkig ben. Samen vormen we een geweldig team.

74. Ik weet dat ik altijd op je kan rekenen voor alles. Jij bent mijn levensadem, de lucht die ik inadem. Jij geeft betekenis aan alles om me heen en maakt mijn leven de moeite waard. Door jou ben ik niet langer verloren en doelloos; je hebt me richting en betekenis gegeven. Zonder jou zou ik niets zijn en met jou ben ik alles.

75. Ik ben zo gelukkig met jou en ik beloof je de rest van mijn leven elke dag van je te houden.

76. Jij bent de enige superheld die ik nodig heb in mijn leven. Ik hou van je met heel mijn hart.

77. Het beste deel van mijn dag, het beste deel van mijn leven, het beste deel van alles, is de tijd die ik met jou kan doorbrengen. Je bent mijn beste vriend en ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen.

78. Het leven wordt niet afgemeten aan het aantal ademhalingen, maar aan het aantal momenten die je de adem ontnemen. Ik kan niet stoppen met glimlachen omdat elk moment dat ik met jou doorbreng me de adem ontneemt.

79. Je bent mijn kracht, mijn eerste gedachte in de ochtend en mijn laatste gedachte voordat ik in slaap val. Je bent mijn man, de liefde van mijn leven en mijn beste vriend. Vandaag jaren geleden trouwden ze ons en ik ben zo gezegend dat we dat deden.

80. Ik ben zo blij dat ik jou heb. Ook al hebben we de ups en downs in onze relatie, ik weet hoeveel je van me houdt en hoeveel je voor deze wereld betekent. We hebben samen een lange weg afgelegd, niet altijd makkelijk, maar jij bent mijn kracht en als ik in je ogen kijk is er niets wat ik niet kan. Ik hou van je, schat.

81. Bedankt dat je mijn rots bent waar ik op kan leunen als het moeilijk wordt. Dank je dat je me optilt als ik neerval, en vooral dank je dat je onvoorwaardelijk van me houdt. Jij bent mijn kracht als ik zwak ben, de man van mijn dromen. Ik hou altijd en voor altijd van je.

82. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou van alles aan je en kan me geen betere man wensen. We zijn uitgegroeid tot elkaars beste vrienden, en zelfs na al die tijd wil ik nog steeds je hand vasthouden en in je mooie ogen kijken.

83. Ik zeg dat ik van je hou, niet alleen omdat ik dat doe, maar omdat als ik naar je kijk en je hoor en zie, ik weet dat er iets zo sterk is. Onze liefde is een fort tegen alles wat slecht is en een schuilplaats die me veilig houdt. En elke dag wordt onze liefde nog sterker. Ik zal nooit ophouden van je te houden.

84. Jouw liefde overwint al mijn angsten. Elke dag word ik meer en meer verliefd op je en op de persoon die je om me heen wordt. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en hoewel het soms onmogelijk lijkt, beloof ik altijd aan je zijde te blijven, in voor- en tegenspoed. Ik mis je zo erg en kan niet wachten om je weer vast te houden.

85. Als vrouw ben ik zo gelukkig dat ik zo’n geweldige man heb gevonden. Je bent de liefde van mijn leven, mijn grootste supporter en mijn beste vriend. Onze liefde voor elkaar wordt elke dag sterker en ik kan er niet tegen.

86. Mijn liefde voor jou is sterk en uniek. Het wordt elke dag sterker. Jouw liefde heeft me gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Ik zal je daar altijd dankbaar voor zijn. Je bent mijn hart, mijn leven en mijn soulmate. Je maakt al mijn dromen waar, en ik zou je nooit iets in rekening brengen.

87. Onze ware liefde is niet de reden dat ik deze kaart stuur, maar omdat je jarig bent. Ik wil dat je weet hoeveel ik je waardeer in mijn leven. Je betekent meer dan de wereld voor me, en er is niets specialer dan jij in deze wereld. Zonder jou en je liefde zou ik niet weten waar ik nu zou zijn. Je hebt me zo vaak gered dat woorden niet kunnen uitdrukken wat je voor me betekent. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

88. Mijn liefste, mijn liefde, ze zeggen dat twee harten samen kloppen als één; ik voel dat en ik weet dat dat waar is. Onze gaven van passie en tederheid aan elkaar creëren de heelheid van geest, lichaam en geest. Jij brengt het beste in mij naar boven, in de kracht en de moed om mijn dromen en doelen te bereiken. Als we samen zijn wordt het heden het verleden, want de tijd staat stil. Ik hou altijd van je, hubby.

89. Een van de moeilijkste dingen om te doen is de juiste woorden te vinden als je weet dat ze zoveel betekenen. Je hebt door de jaren heen fantastisch werk verricht om die woorden nog betekenisvoller te maken; maar op dagen als vandaag kan ik gewoon niet de juiste manier vinden om te zeggen hoeveel je voor me betekent. Er zijn veel te veel gevoelens, mijn adem wordt me ontnomen, en ik ben bijna sprakeloos. In plaats van je te vertellen hoeveel ik van je hou.

90. Ik zag je ogen, en ik dacht dat ik droomde. Het benam me de adem, de manier waarop je schitterde in de zon. Toen ik op je botste wist ik niet wat ik moest zeggen. Ik wist alleen dat ik voor altijd bij je wilde zijn.

91. U bent mijn kracht als ik me zwak voel, u bent mijn stem als ik stil ben, u bent mijn ogen als ik niet kan zien, en u bent mijn moed als ik bang ben. U betekent de wereld voor mij, en elke dag en nacht bid ik voor goede dingen op uw weg.

92. Jij bent mijn kracht, de lucht die ik inadem. Jij bent mijn glimlach, mijn vreugde, mijn hart.

93. Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik je waardeer. Jij bent mijn kracht als ik zwak ben, als ik motivatie nodig heb geef jij me die. Jij laat me zien dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. De gedachte aan jou geeft me constant vreugde, als geen ander. Je betekent de wereld voor me en ik zou niets willen veranderen.

94. Ik zag dit citaat eens en ik dacht aan jou omdat wat jij voor mij doet mij sterk maakt. Jij bent de reden dat ik elke ochtend wakker word, de kracht in mijn benen om te lopen en de redenen waarom ik hier vandaag ben. En hoewel je nu ver weg van me bent, als ik mocht kiezen tussen houden van of ademen zou ik kiezen voor houden van jou.

95. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het is verbazingwekkend hoe we zo verschillend kunnen zijn en toch zo perfect bij elkaar passen. Je blijft sterk voor me als ik zwak ben, en je houdt me vast als het te moeilijk wordt. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate, en ik zou geen dag meer zonder je willen doorbrengen.

96. Mijn gevoelens voor jou worden elke dag sterker, net als mijn gevoel van eigenwaarde. Ik heb geluk dat ik een man als jij heb om me vast te houden en te troosten als ik verdrietig en eenzaam ben. Je verlicht mijn wereld wanneer het donker aanvoelt en je aanraking laat mijn hart sneller kloppen. Met elke minuut die voorbijgaat, word ik nog verliefder op je.

97. Hoewel ik weet dat het leven moeilijk kan zijn, heb ik nooit een moment getwijfeld aan uw liefde voor mij, of aan mijn wens om te proberen mijn dagen te vullen met vriendelijkheid en liefde zoals u dat doet. Je bent de meest geduldige man die ik ooit heb gekend, en je hart is zo puur als de dag dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Voor dit alles, op deze speciale dag, wil ik je uit de grond van mijn hart bedanken.

98. Er zijn veel dagen dat ik de gedachte aan een leven zonder jou niet kan verdragen. Je bent alles voor me, mijn beste vriend en mijn geliefde. Je verlicht mijn leven en maakt alles helder.

99. Ik kan niet geloven dat we al jaren getrouwd zijn. De tijd is zo snel gegaan sinds die dag in Nantucket toen je me voor het eerst kuste. Ik zal er altijd voor je zijn, en ik zweer bij God dat ik altijd van je zal houden. Je bent de knapste, charmantste en liefste man. Je weet me altijd te laten lachen, zelfs op mijn slechtste dagen. Ik zal mijn liefde voor jou nooit in woorden kunnen uitdrukken, maar met elke actie.

100. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Ook al hebben we onze verschillen, ik zou je nooit kunnen verlaten omdat je me gelukkig maakt.

101. Jij bent mijn kracht, jij bent de wind achter mijn vleugels. Zelfs als ik zwak en bang ben, ben jij er om me op te tillen. Je houdt mijn hand vast bij alles wat het leven ons voor de voeten werpt en helpt me boven alles uit te stijgen. Ik hou van je met heel mijn hart, schatje.

102. Je bent de beste echtgenoot ter wereld. Ik ben zo blij dat we getrouwd zijn, want jij maakt mijn leven compleet. Alles is beter met jou erin. Je bent mijn rots en mijn kracht. Ik hou van je.

103. Jij bent mijn kracht. Ik kan alles doen omdat ik jou heb om me door het leven te steunen. De gedachte aan jou houdt me op de been en jouw liefde maakt dat ik me heel voel. Jij geeft mijn leven betekenis en een doel dat het waard is om naar te reiken. Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel ik van je hou, maar weet dat met elke beweging die we maken en elke ademhaling die we nemen, ik elke dag meer van je hou.

104. U bent mijn kracht. Je lest mijn dorst wanneer ik dorst heb en je doet hetzelfde voordat ik het zelfs maar kan vragen. Je maakt me elke dag aan het lachen en dit alles is nog maar het begin. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen en een familie worden die al onze dromen kan waarmaken.

105. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen en ik kan niet geloven dat ik het geluk heb van jou te zijn. Je bent mijn kracht, hoop, vrede en geluk. Ik weet zonder twijfel dat ik de rest van mijn leven met jou wil doorbrengen. Schat, je bent het beste wat me ooit is overkomen.

106. Elke dag word ik wakker met een glimlach omdat je mijn man en mijn beste vriend bent. Ik hou ervan dat ik je alles kan vertellen, hoewel ik je waarschijnlijk niet moet vertellen wanneer de Snickers repen in de aanbieding zijn. Hoe dan ook, jouw liefde voor mij is het enige dat me op de been houdt. Bedankt dat je er altijd bent om me op te vangen als ik val.

107. Ik hou zoveel van je. Ik meen het. Je bent de meest ongelooflijke man die ik ooit heb ontmoet. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Je helpt me op zoveel manieren en maakt alles beter. We hebben samen zoveel meegemaakt dat we een team zijn. Als je iets nodig hebt, ben ik er.

108. Ik beloof elke nacht van je te dromen en elke ochtend met je in mijn gedachten wakker te worden. Jij bent de reden dat ik leef, de lucht die ik inadem, de enige persoon aan mijn zijde, wat er ook gebeurt. Ik hou van je met heel mijn hart.

109. Je bent de grappigste, meest geduldige, begripvolle en liefdevolle man die ik ken. Er zal nooit een andere man als jij zijn. Je hebt altijd mijn passies en dromen gesteund, zelfs toen we op de universiteit zaten en het soms niet konden betalen. Je hebt een geweldig gevoel voor humor en ik breng graag de dag met je door. Zeg me wat ik vandaag moet doen. Ik hou zoveel van je.

110. Bedankt dat je aan mijn zijde staat en met me omgaat. Je laat me altijd voelen als het meest speciale meisje in de wereld met hoeveel je van me houdt en me steunt. Ik hou van je vanuit het diepst van mijn ziel.

111. Ik heb mijn soulmate gevonden, de liefde van mijn leven. Ik aanbid je meer dan ik kan zeggen. Jij bent mijn hart. Ik ben zo gelukkig met de geweldige man die je bent.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze verzameling van jij bent mijn kracht citaten voor echtgenoot.

Deel ze met uw familie, vrienden en collega’s. En aarzel niet om uw commentaar achter te laten in de commentaarsectie.