Jij Bent Mijn Zonneschijn Op Een Bewolkte Dag Citaten

You Are My Sunshine on a Cloudy Day Quotes

Af en toe hebben we allemaal iemand nodig om onze dagen op te fleuren. Als je een slechte dag hebt, of als je je gewoon down voelt, kan het horen van die speciale persoon die zegt: « Je bent mijn zonneschijn, » je frons op zijn kop zetten.

Iemands zonneschijn zijn is een grote verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat mensen zich geliefd voelen, alsof hun leven een beetje meer oplicht omdat jij in hun leven bent. Ze weten dat ze altijd op je kunnen rekenen. Je fleurt hun dagen op en geeft ze een warm en gelukkig gevoel. Je bent iemand waar ze altijd op kunnen rekenen.

Het leven is een stuk leuker als je iemand elke dag gelukkig kunt maken. Er zijn veel manieren om die glimlach op hun gezicht te brengen; hier zijn enkele van jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag citaten die romantische dingen bevatten om tegen je geliefde te zeggen op een bewolkte dag.

Jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag Citaten

Ik hou van je. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet. Je houdt van me om mij, en dat maakt me zo gelukkig. Je bent mijn wereld en mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik hou zo veel van je, en zal nooit van je zijde wijken.

1. Elke dag als ik wakker word, ben jij het eerste waar ik aan denk. Je fleurt mijn wereld op zoals de zon licht brengt op een regenachtige dag, je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik hou zoveel van je.

2. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Jouw vriendelijke en zachte geest fleurt mijn dag op. Hoewel het nog steeds bewolkt is, zie ik de zon door als we samen zijn.

3. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou, het is alsof een wolk mijn hele leven bedekt zonder jou. Jouw liefde vult al die kleine scheurtjes in mijn hart en vult ze met jouw liefde en maakt dat ik me zo compleet voel.

4. Jij bent de zonneschijn op mijn bewolkte dagen, de wind op mijn boomtoppen, regen die al mijn lege plekken vult. Jouw liefde is alles voor me, en ik ben zo gelukkig dat je zoveel om me geeft.

5. Je fleurt mijn dag op met je glimlach, je verwarmt mijn hart met je liefde en je vult mijn leven met geluk. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik hou zoveel van je.

6. Ik heb een grote lijst van dingen die ik van je hou, en verdwaal erin. In de loop der jaren ben ik meer van je gaan houden. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel je voor me betekent. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

7. Mijn zon, je verwarmt mijn wereld en maakt elke dag beter. Bedankt voor alle vreugde die je in mijn leven brengt. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik hou zoveel van je.

8. Lieverd, ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om met heel mijn hart « Ik hou van je » te zeggen. Ik wil je bedanken dat je er voor me was toen ik iemand het meest nodig had en dat je van me hield in de goede en slechte tijden van mijn leven. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

9. Je bent de ware betekenis van liefde in alle opzichten, en hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn, ik zal je nooit vergeten. Bedankt dat je mijn zonneschijn was op een bewolkte dag.

10. We waren twee kinderen die door het lot werden samengetrokken. En als ik naar jou kijk, zie ik mijn toekomst. Ik heb zo lang gewacht op iemand als jij, en nu we samen zijn, laat ik niet meer los.

11. Regen kan vallen, mijn hart kan sneller kloppen, en de wereld kan vergaan, maar ik zal meer van je houden met elke seconde die voorbij gaat. Jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

12. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Je houdt mijn leven spannend en avontuurlijk. Jij bent mijn alles.

13. Als ik iets in de wereld kon zijn, zou ik een traan willen zijn. Want als mijn traan valt, zou het uit jouw ogen komen, en het zou nog steeds herinneren hoe gelukkig we waren toen deze traan een deel van jou was.

14. Ik heb het gevoel dat ik met jou over alles kan praten, wat het probleem ook is. Je maakt me soms gek, maar we zijn altijd vrienden geweest en ik zou je voor niets willen ruilen. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik ben zo dankbaar dat ik zo’n geweldige vriend als jij heb!

15. Jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag, mijn glimlach als ik down ben, en het eerste waar ik aan denk als ik wakker word. Jij bent het licht in mijn donkere wereld. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitleggen.

16. Je bent de meest geweldige vriend die een meisje zich kan wensen. Je laat me meer glimlachen dan ik ooit gedaan heb, en je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik hou elke dag meer van je.

17. Ik hou van je uit de grond van mijn hart. Ik zal nooit ophouden van je te houden, en hoe afgezaagd het ook klinkt, je bent echt mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Jij bent het mooiste wat me ooit is overkomen. Jouw glimlach verlicht elke dag mijn gezicht.

18. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Er is een overweldigend gevoel dat mijn hart overweldigt. De glimlach op mijn gezicht als ik een foto van ons zie, en het onvermogen om te stoppen aan je te denken. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

19. Elke keer als ik aan iets geweldigs denk, wordt het altijd gevolgd door gedachten aan jou. Telkens als ik muziek hoor, hoor ik jouw stem meezingen. Jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

20. Je weet altijd hoe je me beter moet laten voelen. Ook al is het bewolkt, jij bent mijn zonneschijn. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent een geweldige vriend. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

21. Jij bent de man van mijn dromen. Jij bent de liefde van mijn leven. Je brengt dingen in me naar boven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Je laat me zien hoe geweldig het is om te leven, hoe gelukkig ik ben. Jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

22. We waren voor elkaar bestemd. Je bent mijn beste vriend, en zonder jou had ik nooit zoveel over mezelf beseft. Ik hou zoveel van je dat je mijn zonneschijn bent op een bewolkte dag.

23. Je bent mijn beste vriend, mijn geliefde en mijn soulmate. Ik koester elk moment dat ik met je mag doorbrengen. Je bent de liefde van mijn leven, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven nog meer verliefd op je te worden.

24. Ook al ben je nog zo ver, je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag, je bent het lied dat al mijn blues harmoniseert. Je bent mijn droom die uitkomt, en mijn reden om te zijn. Ik zou mezelf niet kunnen zijn zonder jou aan mijn zijde.

25. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag, de koele bries die ik voel, de warme aanraking van liefde die ik van binnen voel. Ik hou zoveel van je.

26. Ik hou van je omdat je mijn leven op alle mogelijke manieren beter maakt. Ik hou van je glimlach, je vriendelijke hart, je volledige aanbidding van mij en de mijne. Bedankt dat je mijn glans bent op een bewolkte dag.

27. Ik wil dat je weet hoezeer ik het waardeer hoe aardig en liefdevol je bent. Dingen lijken altijd beter als ik bij jou ben, alsof ik al mijn zorgen in een doos kan stoppen en opzij kan zetten. Je glimlach is aanstekelijk en je lach maakt me aan het lachen. Bedankt voor alles wat je doet. Ik hou van je.

28. Het leven is beter met jou. Ik hou van je glimlach, je rare gevoel voor humor en je lach. Ik hou ervan in deze relatie met jou te zijn, omdat het het beste is wat me ooit is overkomen. Ik kan niet wachten op de dag dat je me eindelijk ten huwelijk vraagt.

29. Ik denk de hele tijd aan je, en kijk er elke dag naar uit om met je te praten. Ik lach met je, huil met je, lach met je, schreeuw soms zelfs tegen je, maar twijfel nooit aan mijn liefde voor jou. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

30. Jij bent alles voor me; mijn reden tot vreugde, mijn morgenster, mijn oogappel. Zonder dat ene ding dat me gezond houdt, zou ik gek zijn. Jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

31. Je bent altijd mijn speciale iemand geweest. Ik zou nooit een dag zonder jou kunnen leven. Elke keer als ik in je ogen kijk, weet ik dat God naar me lachte omdat hij wist hoeveel ik van je hield.

32. Ik kijk er elke dag naar uit om je te zien. Elke keer dat we praten, wordt het beter en beter. Jij bent degene die me compleet maakt. Jij bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Je bent mijn droomkerel, en ik ben zo blij dat ik je gevonden heb.

33. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik hou meer van je dan wat dan ook. Weet dat wat er ook gebeurt, ik zal altijd van je houden, en bid dat we nooit meer gescheiden zullen zijn.

34. Jij bent mijn wereld en mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Je brengt zoveel geluk in mijn leven dat ik niet anders kan dan glimlachen elke keer als ik bij je ben. Ik hou zoveel van je.

35. Ik weet niet waarom ik je op de meest willekeurige plaatsen blijf tegenkomen. Maar het is een zegen. Ik heb je graag in mijn leven en kijk uit naar elk nieuw avontuur dat we delen. Bedankt dat je mijn zonneschijn bent op een bewolkte dag.

36. Bedankt dat je altijd een glimlach op mijn gezicht tovert. Je bent zoveel meer dan een lichtpuntje in mijn dag; je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag.

37. Ik wil je bedanken dat je elke bewolkte dag in mijn leven zonnig maakt. Zelfs als het moeilijk is, weet ik dat ik er doorheen kom omdat ik jou heb. Ik hou van je en zal er voor je zijn, wat er ook gebeurt, want jij bent het enige licht in mijn stormachtige leven.

38. Ik hou zoveel van je dat het pijn doet. Ik weet gewoon niet wat ik anders moet doen. Als ik je de rest van mijn leven elke minuut van de dag kon vertellen hoeveel ik echt van je hou, zou ik dat doen.

39. Ik denk constant aan je. Ik weet dat het leven zoveel beter zal zijn als je voor altijd de mijne bent. Je bent de meest geweldige persoon in mijn leven en de dagelijkse engel die me gezond en gelukkig houdt.

40. Je bent echt een zegen voor me. Ik zou jou en je stralende lach nooit kunnen vergeten. Je verlicht elke kamer die je binnenkomt, maar bovenal laat je mijn hart helderder schijnen dan de zon. Ik ben blij dat je een deel van mijn leven bent.

41. Je bent mijn licht in de duisternis, en je weet me altijd op te vrolijken als ik down ben. Je bent een zegen voor me.

42. Mijn leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou. Jouw glimlach is als de zon. Je bent mijn alles. Ik hou van je met alles wat ik heb. Ik ben zo gelukkig dat ik je heb ontmoet. Je bent mijn hart, mijn zon en mijn adem. Bedankt voor alles.

43. Ik hou zoveel van je. Je bent mijn beste vriend, mijn partner, en mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Je maakt me zo gelukkig. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Laten we beloven nooit meer ruzie te maken. En laten we er een onvergetelijke dag van maken.

44. Ik wilde je laten weten dat ik van je hou. Ik ben niet op mijn best geweest, maar als ik bij jou ben, wordt alles beter. Bedankt dat je mijn zonneschijn bent op een bewolkte dag.

45. Dit jaar was een achtbaanrit, maar jij bent altijd mijn zonneschijn op bewolkte dagen. Je geeft me het gevoel dat ik je hart en ziel ben, en dat is alles wat ik wil zijn.

46. Ik kan je niet vertellen hoe gelukkig het me maakt om elke ochtend wakker te worden en je gezicht te zien. Je bent mijn leven, mijn alles. Ik zal altijd van je houden.

47. Als ik me blauw voel, ben jij mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Als ik bang ben, ben jij mijn moed. Wanneer ik tekort schiet, is jouw liefde altijd genoeg. Wanneer de wereld donker lijkt, breng je licht in mijn leven, gewoon door jezelf te zijn en van me te houden zoals je doet. Ik kan niet stoppen met van je te houden en je te bedanken.

48. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Je verlicht mijn leven, met je glimlach. Ik geniet ervan om bij jou te zijn en kijk uit naar onze toekomst samen.

49. Je bent mijn zonneschijn op een bewolkte dag. Ik hou zoveel van je. Je bent het licht van mijn leven. Je fleurt mijn dagen op en brengt warmte in mijn hart. Jouw glimlach brengt vreugde in mijn ziel, en in deze relatie. Door jou ben ik nog nooit zo gelukkig geweest.

50. Je bent mijn vreugde, mijn zonneschijn, en het beste deel van mijn dag. Het helderste licht op een bewolkte dag. Ik kan niet wachten om elke ochtend wakker te worden met jouw glimlach en elke avond in slaap te vallen met die prachtige ogen.

Hallo daar. Ik weet zeker dat je het leuk vond om de verzameling van mijn zonneschijn op een bewolkte dag citaten daarboven door te nemen. Ik weet ook zeker dat ze zullen helpen de band die je hebt met je partner te versterken.

Graag uw commentaar en deel het met anderen. Dank u.