Kies Liefde Boven Angst

Choose Love Over Fear Quotes

Wat doe je als het leven uit elkaar lijkt te vallen? Als er zoveel gebeurt en het voelt alsof je wereld implodeert. Het beste wat je kunt doen is jezelf eraan herinneren dat je in alle chaos één ding hebt dat nooit zal veranderen: je vermogen om liefde te kiezen boven angst.

Het maakt niet uit op welk gebied van je leven je wordt uitgedaagd, bijvoorbeeld je liefdesleven, je carrière of je gezin, het geheim om in zo’n moeilijke omstandigheid als winnaar uit de bus te komen is te kiezen voor liefde en angst af te wijzen.

Ik geloof absoluut in de kracht en de mogelijkheden van liefde boven angst en daarom heb ik de krachtigste en mooiste kies liefde boven angst citaten opgeschreven die je zullen aanmoedigen om altijd liefde boven angst te kiezen.

Als je dit samen met mij doet, laten we gaan:

Citaten over het kiezen van liefde boven angst

Je moet altijd onthouden dat liefde altijd zal winnen en niet angst: je moet niet bang zijn, want angst is een illusie, maar liefde is echt en gaat gepaard met de mooiste levenservaringen. Dus kies liefde boven angst, vandaag en daarna.

1. Leren kiezen voor liefde, meer dan wat dan ook, zal je leven volledig veranderen.

2. Kies liefde boven angst. Laat je moed en liefde de weg naar voren verlichten.

3. Je moet liefde boven angst verkiezen, ongeacht hoe je de toekomst ziet.

4. Als je je niet langer angstig wilt voelen, kies dan voor liefde boven angst. Zo’n wijze keuze kan je alleen maar een goed gevoel geven.

5. De gedachte om bij jou te zijn maakt dat ik je een kans op geluk en liefde wil geven. Daarom zal ik door jou altijd liefde boven angst verkiezen.

6. Misschien is het probleem niet dat we niet genoeg liefhebben. Misschien is het probleem dat we teveel liefhebben en bang zijn te verliezen wat we liefhebben.

7. Liefde is de enige kracht die een vijand in een vriend kan veranderen. Daarom zal ik altijd liefde verkiezen boven angst.

8. Kies liefde boven angst en zie hoe geweldige dingen met je gebeuren, schat.

9. Je kunt het volgende hoofdstuk van je leven niet beginnen als je het vorige blijft herlezen. Kies liefde boven angst. Zodat je niet met spijt leeft.

10. Om de beste versie van jezelf te zijn, moet je liefde verkiezen boven angst.

11. Als je liefde verkiest boven angst, zul je altijd succesvol zijn.

12. Kies voor liefde. Er is zoveel liefde in je hart dat het alle sporen van angst kan wegvagen.

13. Als je ervoor kiest te leven vanuit angst, zal dat je afhouden van je gelukkigste leven.

14. Angst is iets wat je voelt. Liefde is iets wat je doet. Handel naar liefde, en dat gevoel van angst zal geen macht over je hebben.

15. Telkens als je wakker wordt, is het een nieuwe kans om liefde boven angst te verkiezen. Dus vandaag, kies ervoor om je genegenheid op iemand te richten.

16. Het valt niet te ontkennen dat het leven rommelig is, maar rommeligheid helpt ons groeien. Kies liefde boven angst en kijk hoe je wereld voor je opengaat.

17. We hebben allemaal de macht om een krachtige keuze te maken: liefde of angst. Laten we liefde boven angst kiezen.

18. Je bent in staat een leven te leiden waar je van houdt, als je maar kiest voor liefde boven angst.

19. Diep in je zit een prachtige ziel, en niemand kan daar iets aan afdoen. Kies liefde boven angst.

20. De waarheid is dat je de macht hebt om liefde boven angst te verkiezen.

21. Liefde is altijd een betere motivator dan angst. Dus kies het laatste boven het eerste.

22. In een wereld waar je alles kan zijn, wees vriendelijk. In een wereld met vrije keuzes, kies liefde boven angst.

23. Als je niet wilt dat de epidemie van angst zich blijft verspreiden, kies dan vandaag en altijd voor liefde boven angst.

24. Ik kies liefde boven angst. Het gaat om degenen die je liefhebt, niet om degenen die je verloren hebt.

25. Als haat zo zwaar is als een steen, moet liefde zo licht zijn als een veertje. En omdat ik niet moe wil worden van mijn levensloop, kies ik altijd voor liefde boven angst.

26. Kies liefde boven angst, want je zult nooit spijt hebben van de dingen die je uit liefde of vriendelijkheid hebt gedaan, maar wel van de dingen die je uit angst niet hebt gedaan.

27. Ik kies honderd keer per dag voor liefde boven angst. Ik kies voor mijn dromen, geluk en vrede als ik de wereld overzie door een angstige lens.

28. Als je echt niet weet wat je moet doen en je wordt geconfronteerd met raadselachtige opties, identificeer dan je emoties en kies de optie die lichter aanvoelt. Het is meestal de keuze van liefde boven angst.

29. Elke keer dat je liefde boven angst verkiest, bloeit er een tuin.

30. Het is makkelijk om voor angst te kiezen. Maar het vergt moed om voor liefde te kiezen, vooral als het om onzekerheid gaat.

31. Laat de angst los en houd de liefde vast. Het is altijd magisch.

32. Je bent in staat, en je bent goed genoeg. Hoe je verleden er ook uitziet of wat de toekomst ook brengt, het is mogelijk om liefde boven angst te verkiezen. En als je die keuze maakt, bloeit er een tuin.

33. Telkens als je liefde boven angst verkiest, komt er een uitbarsting van schoonheid in de wereld.

34. Elimineer angst in je leven door je open te stellen voor meer liefde, want hoe meer je doet, hoe meer je leven straalt van vreugde.

35. Geloof nooit degenen die u willen doen geloven dat liefde niet sterker kan zijn dan angst. Deze mensen gebruiken woorden en geluiden om angst aan te wakkeren. Zij willen dat je verblind wordt door hun pogingen om controle over je te krijgen. Toon hun je scherpzinnigheid door te kiezen voor liefde boven angst.

36. Als je op een kruispunt staat tussen wat nu goed voelt en wat je op lange termijn zal dienen, kies dan voor liefde.

38. Als je liefde boven angst verkiest, zal je leven vol betekenis en succes zijn.

39. Het is jouw leven. Je mag doen wat je het gelukkigst maakt. Maar houd in gedachten dat liefde boven angst kiezen het ultieme geluk jouw kant op zal brengen.

40. Wilt U enkele aangename verrassingen in Uw leven? Kies liefde boven angst, en je zult versteld staan van wat er gebeurt.

41. Als het gaat om beslissingen in het leven, laat angst dan nooit voor je kiezen. Kies elke keer voor liefde.

42. Waarom kiezen we voor angst? Omdat het gemakkelijk is, vertrouwd, bekend? Angst is ongetwijfeld comfortabel, gemakkelijk en onmiddellijk toegankelijk. Maar als je bang bent om achter de liefde aan te gaan, leef je een leven van angst. Kies liefde boven angst, want dat is wijsheid.

43. Liefde is het ultieme instrument om te bloeien. Angst is het ultieme incapaciterende middel. Dus kies liefde boven angst.

44. Kies om lief te hebben. Kies om altijd te vechten voor degene van wie je houdt en in wie je gelooft.

45. Verliefd worden op degene die liefde verkiest boven angst is het altijd waard.

46. Kies liefde boven angst, en je kiest voor een werkelijkheid vol eindeloze mogelijkheden.

47. Het zien van schoonheid, magie en prachtige verbindingen in het leven gaat over het kiezen van liefde boven angst.

48. De enige manier om echte vrede te ervaren en de verbazingwekkende schoonheden van het leven te zien, is door angst los te laten en je vast te klampen aan liefde.

49. Wees diep geworteld in liefde en mededogen; laat je oprechte mededogen breed en alomvattend zijn, als een grote blauwe lucht die je in je hart draagt.

50. Wees geen slachtoffer van angst door je te laten verlammen. Kies liefde boven angst.

51. Weet dit, er is geen angst in de liefde. Maar volmaakte liefde verdrijft angst. Degene die vreest is niet volmaakt in de liefde.

52. Woorden zijn niet gemaakt voor een muur, en liefde is niet bedoeld om in een kooi te stoppen. Spreid je vleugels van liefde en laat ze vliegen, zodat angst het niet wint.

53. Wees niet bang om voor de liefde te gaan in je leven, carrière en relaties. Angst is nooit een optie.

54. Angst laat ons onze sterfelijkheid voelen. Liefde herinnert ons aan onze menselijkheid.

55. Liefde en angst zijn twee heel verschillende emoties. Kies de laatste om een vervuld leven te hebben.

56. Angst geeft ons het gevoel dat de wereld vergaat. Liefde herinnert ons eraan dat we allemaal verbonden zijn, en dat brengt ons hoop.

57. Liefde geeft ons de moed om onze angsten onder ogen te zien en herinnert ons eraan dat we niet alleen zijn.

58. Liefde maakt ons menselijk. Angst maakt ons tot dieren. Kies liefde boven angst.

59. Liefde zal een manier vinden. Angst zal ons verscheuren.

60. Angst is vaak vluchtig, maar als je liefde toelaat om perspectief te bieden, kan je leven zin hebben.

61. Angst is vaak de reden dat mensen het opgeven als ze aan de vervulling van hun dromen werken. Liefde daarentegen is wat ons drijft om door te gaan. Dus kies wijselijk.

62. Liefde motiveert ons om beter te worden en vrijgevigheid te tonen. Angst geeft niets maar neemt alles. Dus kies liefde boven angst.

63. Liefde is groter dan angst. En dat maakt het een betere optie als je geconfronteerd wordt met angst.

64. Liefde is groter dan angst, zoals bewezen in de Lion King. Het personage Simba riskeerde zijn leven om degenen die hij liefhad te redden, wat ons leert dat niets krachtiger is dan liefde.

65. Liefde is een vreemde emotie waardoor je je vaak kwetsbaar voelt. Toch kan angst je een machteloos gevoel geven.

66. Moed is niet de afwezigheid van angst, maar het oordeel dat iets anders belangrijker is dan angst. En dat iets is liefde.

67. We kunnen de kaarten die we krijgen niet veranderen, maar we kunnen boven elke angst uitstijgen en liefde verwelkomen.

68. Het is niet omdat je ergens bang voor bent dat je eraan moet toegeven. Elke dag brengt een kans op liefde

69. Laat de liefde je angst ontdooien, net als de mijne.

70. Geef niet toe aan angst, maar aan liefde.

71. We moeten er allemaal aan herinnerd worden dat het leven kort is, en de beste manier om het door te brengen is door liefde boven angst te verkiezen.

72. Kies liefde boven angst. Vandaag, morgen, altijd.

73. De engelen juichen je toe en hopen dat je voor de liefde kiest? Je wilt ze niet teleurstellen.

74. De slimste beslissing die je ooit zult nemen is om in een constante staat van liefde te verkeren en niet van angst.

75. Als angst op je deur klopt, laat liefde dan antwoorden.

76. Liefde is waar we mee geboren worden. Angst is wat we leren. Dus leer je angst af en laat je liefde opbloeien.

77. Liefde definieert ons. Angst vernietigt ons. Kies liefde, altijd.

78. Met liefde zijn we niet te stoppen. Met angst zijn we statisch.

79. Liefde is de weg. Door te kiezen voor liefde en ruimdenkendheid kan een wereld ontstaan waarin wij allen gedijen.

80. Liefde bevrijdt. Angst sluit op. Ga voor de liefde.

81. Kies liefde boven angst omdat het je niet gekwetst maar gelukkig maakt.

82. Dappere mensen hebben liefde boven angst verkozen. Als ik jou was, zou ik hetzelfde doen.

83. Beken dat je verliefd bent op liefde en geen zaken hebt met angst.

84. Ik kies vandaag liefde boven angst voor jou. Dus als de liefde voor jou komt, grijp het.

85. Liefde is zo warm. Angst is zo koud.

86. Liefde en angst kunnen lang leven. Kies voor liefde, zodat je niet in angst hoeft te leven.

87. Ik wil dat je de wonderen van de liefde ervaart. Dus laat angst je dit niet ontnemen.

88. Kies liefde boven angst door niet op te geven waar je echt van houdt.

89. Angst maakt de wolf groter dan hij is. Kies liefde boven angst.

90. Als je de keuze hebt tussen liefde en angst, kies dan voor liefde.

91. Laten we kiezen voor liefde boven angst en vieren dat we leven in deze prachtige wereld, ook al gaat dat gepaard met onzekerheid.

92. Liefde is zo krachtig, in staat om te genezen. Angst is zo destructief en niet goed. Kies liefde boven angst.

93. Voor mij is liefde het grootste goed. Daarom kies ik er vandaag voor om van iemand te houden.

94. Voortaan ga ik voor de liefde. Op geen enkel moment zal ik kiezen voor angst, voor mijn nieuwe voornemen.

95. Ik wil een synergie vormen met de liefde – een zeer sterke band. Wat angst betreft, zijn we onverenigbaar.

96. Toon me de liefde die je hebt, en ik kan je vertellen wie je bent – een krijger.

97. Ik drink uit de beker der liefde, want de smaak van angst is zo zuur.

98. Ik wil de rest van mijn leven liefhebben. Ik heb geen ruimte voor angst.

99. Als ik liefde kies boven angst, heb ik het beste gedaan om mezelf gelukkig te maken.

100. Ik wil van iedereen om me heen blijven houden in plaats van bang te zijn voor iemand.

Tot slot hoop ik dat je met deze citaten over het kiezen van liefde boven angst, dit als inspiratie zult zien om je hart te volgen en je uiteindelijke beslissingen te laten leiden door liefde en niet door angst. De eerste stappen zijn het moeilijkst, maar liefde is het uiteindelijk altijd waard.

Voordat je gaat, deel dit bericht op je sociale media accounts zodat iemand voor liefde kan gaan, vandaag en voor altijd.