Leren Om Dank Je Wel Te Zeggen Citaten

Learn to Say Thank You Quotes

Het mooiste woord in elke taal is het woord voor « dank u », en we zouden het nooit moe moeten worden het te zeggen. Het is zo essentieel voor ons welzijn dat we bereid moeten zijn het te zeggen waar en wanneer dat nodig is. Niemand is zo groot dat hij geen dankjewel hoeft te zeggen. Geen gunst is te klein om een bedankje waard te zijn.

Het kost ons niets, maar het kan zoveel betekenen voor hen die ons zelfs op de kleinste manier hebben geholpen. We moeten die woorden gemakkelijk over onze lippen krijgen als we het leven willen leiden dat God voor ons bedoeld heeft en geluk in deze wereld willen brengen.

Dankbaarheid maakt ons hart lichter en geeft ons een betere kijk op het leven. Zelfs de kleinste gunsten verdienen waardering en erkenning. Als iemand je zijn tijd, hulp, bijstand, vriendelijk gebaar of zelfs een attent woord heeft gegeven, leer dan om dank je wel te zeggen.

Deze citaten om te leren dank je wel te zeggen laten je weten hoe belangrijk het is om te leren altijd dank je wel te zeggen en het te menen, hoe triviaal we het gebaar ook vinden.

Leren om dank je wel te zeggen citaten

Als het om dankbaarheid gaat, kun je nooit te veel of te vaak dankjewel zeggen. Er zijn momenten waarop de meeste mensen de woorden « dank u » meer dan ooit nodig hebben. We moeten leren om altijd dank u te zeggen, het is de meest voortreffelijke vorm van hoffelijkheid.

1. Dank u is het beste gebed dat iemand kan zeggen. Leer het elke dag veel te zeggen. Het drukt extreme dankbaarheid, nederigheid en begrip uit.

2. Laat geen vriendelijkheid onbeloond. Betaal uw schulden van dankbaarheid voor hen die u goed hebben gedaan. Onthoud dat de attente woorden die je vandaag geeft voor altijd zullen leven. Laat één ervan dankbaarheid zijn.

3. Laten we nooit vergeten dat onze vrienden nooit de liefdevolle gedachten in ons hart zullen kennen als we niet vriendelijk handelen of dankjewel zeggen. We mogen die gelegenheid nooit voorbij laten gaan, want we mogen ons allemaal gelukkig prijzen dat we vrienden hebben.

4. In onze haast om dingen gedaan te krijgen en als succesvol te worden gezien, vergeten we vaak een moment te nemen om dank te zeggen aan degenen die ons onderweg vriendelijkheid hebben betoond. We vergeten onszelf eraan te herinneren dat niet al ons geluk voortkomt uit succes in het leven, maar dat we dankbaar moeten zijn voor degenen op wie we altijd kunnen rekenen.

5. Als ik naar de wereld om me heen kijk, is het gemakkelijk om te denken dat er niet veel is om dankbaar voor te zijn. Je hebt misschien geliefden verloren en veel pijn geleden, maar er zijn altijd redenen om dankbaar te zijn – zelfs in de donkerste tijden.

6. De meeste mensen weten het, maar weinigen kunnen het beter zeggen. Dank u, is die prachtige uitdrukking van absolute dankbaarheid die het leven een beetje zoeter maakt. Het brengt een glimlach op het gezicht en een zachter gevoel in het hart.

7. Het voelt zo goed om « dank je wel » te zeggen, het is nog beter als de ontvanger van je dankbaarheid zegt: « Graag gedaan. » Die uitdrukking vertelt ons dat de persoon die we bedanken blij is omdat hij ons op een of andere manier heeft geholpen of verblijd. We kunnen er zeker van zijn dat de mensen om ons heen ons graag zullen helpen als we leren hoe we onze waardering genadig en oprecht kunnen tonen.

8. « Dank u » zeggen tegen iedereen die iets voor u doet, is meer dan alleen maar goede manieren – het is een van de sleutels om te krijgen wat u wilt in het leven.

9. Als je het voortdurend druk hebt, is dankjewel zeggen misschien wel het laatste waar je aan denkt. Maar dankbaarheid uiten is niet alleen beleefd – het is ook bewezen dat het mensen gelukkiger maakt, relaties verbetert en de productiviteit verhoogt.

10. Het moeilijkste in het leven is niet om vreugde te aanvaarden, maar om te proberen dankbaarheid uit te drukken. Daarom is het van levensbelang dat wij als mensen leren kleine gebaren te waarderen door eenvoudigweg « Dank U » te zeggen.

11. Bedankt is een krachtig offensief tegen negativiteit in elke situatie. Het kan het onuitstaanbare veranderen in het waardevolle.

12. Of het nu een vriend of familielid is die je onderdak heeft geboden, je een lift naar het vliegveld heeft gegeven, je heeft geholpen met je cv of koffie voor je heeft gekocht, laat de dank niet onuitgesproken.

13. Dankjewel zeggen heeft de kracht om een slechte situatie om te zetten in een kans, en je zult altijd herinnerd worden om je hoffelijke houding.

14. Hoewel het soms moeilijk is om blij te zijn, is het nog moeilijker om dankbaarheid uit te drukken. Neem daarom vandaag de tijd om « dank je wel » te zeggen tegen iemand die een verschil heeft gemaakt in je leven. Een eenvoudig « dank je wel » kan veel betekenen en iemands dag opvrolijken.

15. Dankbaarheid is een uitdrukking die gepaard gaat met nederigheid. « Dank je wel » zeggen tegen anderen bouwt sterkere relaties op door ons eraan te herinneren dat we deel uitmaken van iets dat groter is dan onszelf.

16. Dank je wel is een schoonheid die elke dag en overal tot uiting moet komen, zelfs op de triviale hulp die wij van mensen uit de omgeving krijgen, brengt dat in de toekomst weer een helpende hand van anderen.

17. Zelfs de kleinste dienst, de eenvoudigste daad van vriendelijkheid is een manier om licht te schijnen en angst weg te nemen. Je zult verbaasd zijn hoeveel jouw dankbaarheid de dag van een ander kan opfleuren.

18. Dankbaarheid is een deugd. Als je hebt geleerd hoe je je dankbaarheid in woorden en daden kunt uitdrukken, zul je merken dat de wereld er een stuk vriendelijker op wordt. Bovendien inspireert het het beste in mensen die je helpen. Het versterkt hun goede daad en ze zullen meer bereid zijn je opnieuw te helpen!

19. Hoe klein de hulp ook lijkt, het impliceert goede manieren en dankbaarheid om te bedanken. Vandaag zal de dag zijn om met zulke goede manieren te beginnen.

20. Het voelt altijd als een voorrecht om erkenning te krijgen. Het beste is gewoon dank je wel te zeggen, ongeacht het geschenk of de vriendelijke daad. Door dit te doen, zeggen we dat wat je ontvangen hebt, gewaardeerd wordt.

21. Dankbaarheid is een kwaliteit als elektriciteit: zij moet worden geproduceerd en ontladen en verbruikt om überhaupt te kunnen bestaan.

22. Dank je wel is een onbetaalbare uitdrukking die we het meest nodig hebben in ons leven. Het kan eenvoudig en eerlijk worden uitgedrukt of met grote dankbaarheid.

23. Dankbaarheid is een goede gewoonte en, het maakt de wereld een betere plek. Door dankbaarheid te tonen, verspreid je positieve energie en bouw je een gevoel van gemeenschap op – op je school, op je werk, op sociale media en in je familie. Kies ervoor om elke dag goed te doen door te beginnen met iemand te bedanken.

24. Leren dank je wel te zeggen in alle omstandigheden is een deugd die iedereen zou moeten cultiveren. Het zal de wereld beter maken.

25. Leren om altijd dank je wel te zeggen, vooral wanneer we geconfronteerd worden met een situatie die ons gemakkelijk zou kunnen frustreren of boos maken, zal de wereld een betere plaats maken.

26. Te veel van ons nemen tegenwoordig niet de tijd om dank je wel te zeggen. Vooral in de zakenwereld, waar druk en afgeleid zijn lijkt te worden beschouwd als een soort ereteken dat een harnas draagt ter bescherming tegen echte menselijke interactie. De elementaire hoffelijkheid en beleefdheid die je anderen toont door dankjewel te zeggen, is een klein maar belangrijk gebaar dat jouw leven en dat van de mensen om je heen beter kan maken.

27. Dankbaarheid is heel goedkoop en toch onbetaalbaar, het kost je niets om « dank je wel » te zeggen, maar soms betekent het alles voor degene die het ontvangt.

28. Veel mensen zeggen geen dank je wel tegen anderen. Maar deze simpele zin kan je dag goed maken, en die van een ander nog beter. Het is echt een goede gewoonte, en je zou het vaker moeten proberen.

29. Alleen door dankbaarheid kunnen wij degenen die ons hebben geholpen belonen, erkennen en aanmoedigen. Anders ontmoedigen wij hen om ons of anderen in de toekomst te helpen.

30. Ik heb geleerd dat dank je wel zeggen een manier is om te zeggen: « Ja, ik accepteer je hulp en het maakt een verschil. »

31. Het is een vorm van volwassenheid om dankbaar te zijn voor alles wat op je pad komt, het goede en het slechte.

32. Laat geen daad van hoffelijkheid, geen vriendelijk woord onuitgesproken of ongedaan gemaakt worden uit angst dat onze vrienden nooit de liefdevolle gedachten in ons hart zullen kennen.

33. Wist je dat het niets kost om dank je wel te zeggen? Dat kleine woordje kan een groot verschil maken als iemand je heeft geholpen of iets heeft gegeven.

34. Een bedankje gaat ver, ook al is het maar een kleintje. Het maakt mensen oprechter en vriendelijker.

35. Een bedankje kan in vele vormen. Het hoeft niet lang en ingewikkeld te zijn, gewoon « Bedankt » zeggen is genoeg.

36. Een dankbare houding opent het hart en brengt overvloed in ons leven.

37. Dankbaarheid is een grote deugd die iedereen zou moeten cultiveren. Het is noodzakelijk om elke vriendelijkheid en zegen die je ontvangt te waarderen. Een eenvoudig « Dank U » is genoeg om iemand gelukkig te maken.

38. Dankbaar zijn is een eenvoudige manier om iemands dag te maken en dat heeft de kracht om de wereld te veranderen. Bedenk voor wie je dankbaar bent en inspireer hen met betekenisvolle woorden en een geschenk waar ze van zullen houden.

39. Dankbaarheid is een deugd die ieder van ons zou moeten beoefenen. Het geeft hoop en moed aan je naasten. Het versterkt relaties en creëert nieuwe.

40. In onze snelle, stressvolle wereld is het nog nooit zo belangrijk geweest om dankbaarheid te tonen. Een bedankje kan iemands dag mooier maken, en het kost je niets. Dus ook al is het een eenvoudige dankbetuiging, « dank je wel » zeggen is altijd goed.

41. We zijn allemaal wel eens de ontvanger geweest van grote vriendelijkheid. Stel je voor hoe je je voelde toen je dat bedankbriefje kreeg of gewoon wist dat iemand aan je had gedacht. En stel je nu voor dat je datzelfde cadeau kunt geven.

42. « Dank je wel » zeggen is een goede manier om dankbaarheid voor iets of iemand uit te drukken. U kunt een eenvoudige dankbetuiging uitspreken, of u kunt een uitgebreid gebaar van dankbaarheid maken om iemand te bedanken voor iets wat hij of zij voor u heeft gedaan. Hoe dan ook, een bedankje is altijd goed om te zeggen.

43. Je kunt iemands dag mooier maken met de simpele zin « dank je wel ». Het kost niets, en het kan de wereld betekenen voor een speciaal persoon in je leven.

44. Dankbaarheid is een ongelooflijk krachtige emotie. Het kan je helpen meer betekenisvolle relaties op te bouwen met je vrienden, familie en medewerkers. Het kan je zelfs helpen je welzijn te verbeteren en je te verbinden met een gevoel van doelgerichtheid.

45. We hebben allemaal veel om dankbaar voor te zijn. De mensen van wie we houden, ons werk en de geneugten van het dagelijks leven zijn allemaal dingen waar we dankbaar voor moeten zijn. Maar al te vaak richten we ons op onze problemen in plaats van op de dingen die goed gaan.

46. Dankbaar zijn helpt je de dingen die je hebt en de mensen om je heen te waarderen. Elke dag zijn er dingen die goed gaan in ons leven, en we stoppen zelden om ze op te merken of na te denken over hoe ze ons laten voelen. Dankbaar zijn is een van de beste manieren om gelukkig te worden en te blijven.

47. Waardering uitspreken is essentieel om een positieve instelling te behouden. Wees altijd dankbaar voor wat je hebt, de mensen om je heen en de dingen die je dagelijks meemaakt. Het is tijd om te beginnen met dankbaarheid!

48. Wij verheerlijken vaak bepaalde levensgebeurtenissen als de sleutel tot geluk, zoals een promotie, een nieuw huis of een prijs. Maar leren dankbaar te zijn kan je helpen op je weg naar geluk. We richten ons vaak zozeer op meer krijgen en meer verwerven dat we de vele dingen vergeten die we al hebben en de vele mensen die hebben bijgedragen aan ons succes.

49. Als iemand iets aardigs voor je doet, is het belangrijk om dank je wel te zeggen. Ook al is het een klein gebaar, het zal hun dag een beetje beter maken en hun humeur opvrolijken. Het hoeft niet duur of uitgebreid te zijn, een klein bedankje is voldoende!

50. We hebben allemaal problemen en uitdagingen in ons leven. Maar in plaats van stil te staan bij onze problemen, kunnen we ervoor kiezen dankbaar te zijn voor alle goede dingen die we in ons leven hebben. Werk, familie en vrienden moeten niet als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Leer dankbaar te zijn

Iemand bedanken kan geweldig zijn. Het zal de dag van die persoon opfleuren, laten zien dat je waardeert wat ze voor je hebben gedaan, en zal ze gemotiveerder maken om je in de toekomst te helpen. Probeer elke dag alsjeblieft en bedankt te zeggen en merk hoe al je relaties daardoor verbeteren.

51. Het zijn de kleine dingen die het meest betekenen. Als je een attent briefje stuurt, laat je zien hoeveel je de mensen om je heen waardeert en wat zij bijdragen aan je leven.

52. Meestal merken we de kleine dingen die mensen om ons heen doen om ons te helpen niet op, ofwel omdat we het te druk hebben met ons te concentreren op de eigenlijke taak, ofwel omdat we denken dat het hun plicht was. Leren om dankbaar te zijn en de bereidheid van mensen om eenvoudige gunsten te verlenen te waarderen, komt echter een heel eind in het vervullen van relaties.

53. Iedereen zou vaker de tijd moeten nemen om waardering uit te spreken. Het is een diepgaande deugd en een die je ook gelukkiger zal doen voelen!

54. De waarde van etiquette ligt in de glimlach die zij tovert op de gezichten van de mensen om ons heen. Het toont respect voor anderen en maakt de wereld aangenamer om in te leven. Er zijn vele manieren om dank je wel te zeggen en onze waardering te tonen aan een ander mens, maar welke woorden je ook kiest, ze moeten oprecht en welgemeend zijn.

55. Toen wij kinderen waren, waren wij degenen dankbaar die onze kousen met Kerstmis vulden. Waarom zijn wij God niet dankbaar voor het vullen van onze kousen? » « Als we onze dankbaarheid uiten, mogen we nooit vergeten dat de hoogste waardering niet bestaat uit het uitspreken van woorden, maar uit het ernaar leven. Dankbaarheid is niet alleen de grootste deugd, maar de ouder van alle andere.

56. Wees dankbaar voor alles, de kleine dingen in het leven zijn de ware zegeningen. Het zijn de kleine dingen in het leven die er het meest toe doen en ons echt gelukkig maken.

57. Dankbaarheid uiten is een fundamentele eigenschap die u kan helpen op uw weg naar geluk. Wij richten ons vaak zozeer op meer krijgen en meer verwerven dat wij de vele dingen vergeten die al in ons leven zijn, en de vele mensen die hebben bijgedragen aan onze prestaties.

58. Bedankt kan elke onmogelijke situatie veranderen in een levenslange herinnering. Het kan in elk moment vreugde, waardering en opwinding creëren.

59. Als je de kracht van dankbaarheid gebruikt, kan het je leven veranderen. Je kunt iets dat je ongelukkig maakt beter maken.

60. Dankbaar zijn is de gemakkelijkste manier om iemand een goed gevoel over zichzelf te geven. Waardering gaat veel verder dan complimenten, en we zouden allemaal moeten leren om altijd dank je wel te zeggen.

61. Waardering uitspreken is het goede in een ander erkennen. Daarmee doe je een storting die je vele malen terug zal komen.

62. Dankbaarheid is de manier om dank je wel te zeggen. Het is de manier waarop we waardering tonen en erkennen dat iemand iets goeds voor ons heeft gedaan, zelfs als dat niet nodig is.

63. Als mensen veranderen we voortdurend. Daarom is het van vitaal belang dat wij elkaar leren waarderen en onze dankbaarheid uitspreken.

64. Als je waardering uitspreekt, maak je het gemakkelijker voor de mensen die het belangrijkst voor je zijn om in je leven te willen zijn. Laat ze weten hoeveel ze voor je betekenen. Dit hoeft niet beperkt te blijven tot woorden alleen, een cadeau van bonbons of bloemen voldoet ook prima.

65. Wat uw persoonlijke situatie ook is, we kunnen allemaal wat dankbaarder zijn voor de goede dingen in ons leven. Een goede manier om dat te doen is een briefje van waardering te schrijven aan iemand die een verschil heeft gemaakt in je leven.

66. Te vaak vergeten wij mensen te laten weten hoeveel zij voor ons betekenen, of hoeveel wij van hun werk houden. Waardering tonen, de praktijk van erkenning uitspreken voor de waardevolle bijdrage van een ander, is zo krachtig. Het is een van de meest betekenisvolle dingen die je kunt doen om alle relaties te versterken, te verdiepen en te verrijken!

67. Denk aan alle dingen waar je dankbaar voor bent! Maak jezelf gelukkiger door je dankbaarheid te uiten.

68. Het is moeilijk om niet enthousiast te zijn over wat je hebt, maar het is veel belangrijker om je dankbaarheid te uiten. We moeten onthouden om alles wat er in ons leven gebeurt te waarderen en « Dank U » te zeggen.

69. Het is zo makkelijk om verstrikt te raken in alle dingen die elke dag fout gaan. We vergeten dankbaar te zijn voor alle dingen die goed gaan.

70. Er is veel te waarderen in het leven. De mensen van wie we houden, onze baan en de vele zegeningen die we ontvangen zijn enkele van de belangrijkste dingen waar we elke dag dankbaar voor moeten zijn.

71. Dankbaarheid heeft de kracht om je gezondheid, relaties, carrière en elk ander deel van het leven te verbeteren. Kleine daden van dankbaarheid kunnen je hele wezen veranderen.

72. Dankzeggen toont waardering voor wat we hebben en de mensen in ons leven. Het is een manier om dankbaarheid te tonen voor de dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen. Als we dankzeggen met een glimlach, kan dat iemands dag opfleuren.

73. Waardering is een sleutel tot een authentiek en zinvol leven.

74. Dankbaarheid maakt ons gelukkiger, versterkt relaties, maakt zelfbeheersing mogelijk, verbetert de gezondheid en helpt ons beter te slapen.

75. Een eenvoudig bedankje kan iemands dag veranderen en hem het gevoel geven dat hij gewaardeerd wordt.

76. Het leven vliegt voorbij in een hectische waas en er is gewoon niet genoeg tijd om alles te doen. Daarom is het zo belangrijk dat we de mensen die belangrijk voor ons zijn laten zien dat we ze waarderen.

77. Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn. Onze vrienden, onze familie, onze baan… ze geven allemaal betekenis en inhoud aan ons leven. Maar soms vergeten we deze dingen te waarderen omdat we ons richten op wat we missen in plaats van op wat we al hebben.

78. Als u meer waardering wilt gaan tonen, is het belangrijk om erop te letten hoe vaak u dat doet. Het werkt het beste als je het vaak en consequent doet.

79. Er zijn vele manieren waarop wij dankbaarheid kunnen betuigen aan de mensen om ons heen. Zie het als een kans om een positieve kracht in iemands leven te zijn.

80. We vergeten vaak anderen zich gewaardeerd of geliefd te laten voelen, dus moet je doelbewust je relaties koesteren. Waardering tonen is een uiting van erkenning voor de waardevolle bijdrage van een ander. Het is een van de meest betekenisvolle dingen die u kunt doen om uw relaties te verbeteren.

81. Neem een moment om te waarderen wat je allemaal hebt en de mensen die dingen voor je doen. En laat hen dat weten. Het zal alles veranderen.

82. Als je een geschenk van vriendelijkheid ontvangt, kan dat je dag goed maken. Weten dat iemand aan je heeft gedacht, en de tijd nemen om een briefje te schrijven betekent zoveel. Waarom doe je vandaag niet hetzelfde voor iemand.

83. Of het nu gaat om een bedankbriefje aan een vriend die heeft geholpen of een welgemeend bericht aan je geliefde, dankbaarheid is altijd welkom.

84. Soms is een boodschap van dank alles wat nodig is om een persoon of een situatie in een positieve richting te sturen. De gave van vriendelijkheid geven geeft ook.

85. De eenvoudige daad van het uiten van dankbaarheid trekt moeiteloos anderen naar ons toe. Dankbaarheid uiten kan ons gelukkiger maken, sterke relaties opbouwen en stress verminderen. Dankbaarheid is een wondermiddel dat veel van onze persoonlijke en professionele uitdagingen kan oplossen.

86. Dankbaarheid is een krachtige kracht die je leven kan veranderen. Het is gemakkelijk om dankbaarheid te voelen als het goed gaat, maar het zijn onze slechtste tijden die ons laten zien hoe we aanwezig en dankbaar kunnen zijn.

87. Je hebt zoveel om dankbaar voor te zijn, maar het is makkelijk om alles wat je hebt voor lief te nemen. Op dit moment, op dit moment, zelfs in je slechtste tijden, richt je je op wat je hebt in plaats van op wat je niet hebt.

88. In moeilijke tijden zijn we dankbaar voor de uitdagingen die ons helpen te groeien en nieuwe dingen te proberen. Wanneer het leven voelt als een karwei, kijken we uit het raam, gooien onze problemen weg en waarderen de schoonheid om ons heen. Wanneer we het liever voor lief nemen, maar ons in plaats daarvan laten koesteren in wat mogelijk is.

89. Ik heb ontdekt dat dankbaarheid een uitdaging kan zijn in moeilijke tijden. Maar ik heb ook geleerd dat het vermogen om in elke situatie dankbaar te zijn de sleutel is tot een gelukkig leven.

90. Dankbaar zijn is dankbaar zijn. Het is onze waardering uiten dat we vrienden en familieleden in ons leven hebben tot wie we ons kunnen wenden voor hulp.

91. Iedereen zou moeten leren om vaker waardering uit te spreken. Als je dankbaarheid toont aan je vrienden, familie en geliefden, geef je hen een goed gevoel en word je zelf ook gelukkiger.

92. Het uiten van dankbaarheid is een fundamentele menselijke deugd. Mensen die waardering uitspreken voor anderen voelen zich vaak gelukkiger, en profiteren van harmonieuzere relaties.

93. Het sturen van een geschenk creëert een gelegenheid om waardering uit te drukken, een zeer krachtige vorm van liefde die ons gelukkiger maakt.

94. Dankzeggen is een krachtig middel dat de geest kan opvrolijken en je leven kan veranderen.

95. Het leven zal zoveel meer voldoening geven als je een manier kunt vinden om je dankbaarheid vaker te uiten, niet alleen omdat je je dan dankbaar voelt, maar ook omdat het wederkerigheid stimuleert. Mensen voelen zich graag gewaardeerd en als dat zo is, doen ze hun best om dat gevoel terug te geven.

96. Neem vandaag een moment om iemand anders te waarderen. Het zal bij je terugkomen.

97. Waardering is ongelooflijk belangrijk voor geluk. Hoe dankbaarder je bent, hoe gelukkiger je wordt.

98. Je moet leren hoe je vaker waardering kunt uiten. Dit betekent niet dat je voor je vrienden of geliefden dure of overdadige cadeaus moet kopen. Het betekent ook niet dat je de woorden moet vinden voor een grandioze toespraak. Leer gewoon om vaker je waardering uit te spreken als mensen die je kent iets aardigs voor je doen.

99. Het geven van positieve feedback aan mensen brengt hen voldoening en motiveert hen om het gedrag dat je goed vond te herhalen. Het zal je ook gelukkiger doen voelen omdat het voldoening geeft om vaker waardering uit te spreken.

100. De weg naar geluk loopt via waardering. Soms kan het heel moeilijk zijn om te onthouden waar je dankbaar voor bent, maar dagelijks dankbaarheid beoefenen heeft een krachtig effect op je persoonlijk welzijn. Velen van ons maken de fout onze positieve ervaringen voor lief te nemen, of het nu gaat om zoiets eenvoudigs als elke dag iets te eten hebben of naar buiten kunnen in plaats van huisarrest.

Ik ben er zeker van dat deze leer om dank u te zeggen citaten zijn nuttig geweest in het maken van u zien de beloningen van het tonen van waardering en zijn dankbaar, zelfs voor de kleine dingen in het leven.

Laat een reactie achter, ik hoor graag van u.