Levensresultaten Citaten

Wat zijn prestaties in het leven? Dat zijn de dingen waar je trots op bent en waar je jezelf eer mee aandoet. We streven er allemaal naar, of ze nu iets betekenen voor andere mensen of niet.

Terug kunnen kijken op deze prestaties is heel belangrijk. Ze zijn wat we met ons leven doen. Zonder ze ben je als een schip zonder zeil; doelloos, zinloos, machteloos.

Deze prestaties kunnen goed of slecht zijn, afhankelijk van hoe je ze laat tellen. Maar feit is dat het leven vol prestaties zit. Iedereen heeft zijn eigen lijst van dingen die hij waardig acht om aan zijn CV toe te voegen.

Toch zijn er momenten dat we moeten worden geïnspireerd en gemotiveerd om onze doelen te bereiken in het leven. In tijden als dat, sommige inspiratie en motivatie citaten zou nodig zijn, en de verzameling van het leven prestaties citaten hier is uw beste weddenschap wanneer u sommige nodig hebt.

Levensresultaten Citaten

Als je iets wilt bereiken, wat dan ook in het leven, als je een doel wilt bereiken waar jij en je dierbaren baat bij hebben, dan doe je alles wat nodig is om dat doel te bereiken. Je raakt niet in paniek. Je geeft niet op. En je laat je acties niet beheersen door je emoties.

1. We krijgen allemaal te maken met ups en downs in het leven; maar met vastberadenheid kun je elke hoogte en prestatie in het leven bereiken.

2. Er is geen grotere voldoening dan bereiken waar je in gelooft, in het leven.

3. Mensen die in het leven prestaties willen leveren, moeten hun eigen kansen in het leven scheppen en daartoe initiatief nemen.

4. Prestaties in het leven gebeuren niet zonder hard werken, toewijding en een gezonde dosis geloof in jezelf.

5. Voordat je grote dingen in het leven kunt bereiken, moet je bereid zijn kleine dingen te doen.

6. Het leven is kort. Maak er een prioriteit van om de dingen te doen die je gelukkig maken. Creëer schoonheid, deel je talenten en mis nooit een kans om in de regen te dansen.

7. De plannen die je hebt in het leven gaan niet van vandaag op morgen, maar met tijd, hard werken en doorzettingsvermogen zul je slagen.

8. Het leven draait niet per se om hard rennen of hoog klimmen, maar vooral om de moed om terug te komen van moeilijke tijden.

9. Om grote dingen in het leven te bereiken, moet je bezig blijven jezelf te verbeteren, zodat je geen tijd hebt om anderen te bekritiseren.

10. Prestaties in het leven gaan niet over talent of geluk, maar over een totale toewijding aan uitmuntendheid in alles wat je doet.

11. Ik word voortdurend geïnspireerd door anderen die hun passies kunnen omzetten in productieve carrières. Het geeft me hoop voor de toekomst, en het maakt mijn droom om voor mezelf te werken veel haalbaarder.

12. Als we ons nooit buiten onze comfortzone wagen, zullen we nooit weten wat we in het leven kunnen bereiken.

13. Concentreer je niet op hoe je kunt bijdragen aan anderen; concentreer je op wat jou een levendig en voldaan gevoel geeft. Ga dat dan doen, want als je dat doet, ben je vanzelf van waarde voor anderen.

14. Als het moeilijk wordt, onthoud dan: Elke prestatie begint met een beslissing om het te proberen.

15. Laat je nooit tegenhouden door je angsten of de verwachtingen van anderen. Ga vooruit en maak je dromen waar.

16. We hebben allemaal iets te bereiken. Het doel is niet om eeuwig te leven, het doel is om iets te creëren dat dat wel doet.

17. Prestatie is het vermogen om een doel te bereiken, maar voldoening is het plezier van het bereiken van dat doel.

18. Succes komt echt voort uit diepe toewijding, hard werken en totale toewijding aan de dingen die we het liefst willen in het leven.

19. Wees niet bang om te falen. Vergeet niet dat de grootste presteerders diegenen zijn die dapper een mislukking in de ogen hebben gekeken en hebben gezegd: « Nee, bedankt. »

20. Successen zijn het resultaat van doorzettingsvermogen. Succes is een product van toewijding, hard werken en leren van mislukkingen.

21. Prestatie begint aan het einde van je comfortzone. Je kunt niet winnen als je niet speelt…

22. Je bent sterker dan je denkt! Je hart is in staat tot prestaties die je verbeelding te boven gaan.

23. Als je iets wilt bereiken, laat je dan niet tegenhouden door de angst om te falen. Zo worden winnaars gemaakt.

24. Prestatie is geen resultaat van spontane verbranding. Je moet jezelf in brand steken.

25. Bereik het onmogelijke in het leven door het te durven dromen. Droom groot en jaag je dromen na.

26. Je zult vaker falen dan slagen, dus het is belangrijk te genieten van de keren dat je slaagt.

27. We hebben allemaal de mogelijkheid om grote dingen te bereiken. Doe gewoon waar je van houdt, en je zult daarin succes vinden.

28. Met de juiste hoeveelheid vastberadenheid kun je alles bereiken in het leven. Als je van het leven houdt, verspil dan geen tijd, want tijd is waar het leven uit bestaat.

29. Houd je dromen levend. Om iets te bereiken is geloof en moed nodig. Werk, voortdurend werk, is de sleutel die de deur naar succes opent.

30. Het gaat erom hoe je het leven ziet. Kies ervoor om het positieve te zien en laat niets je tegenhouden.

31. Dromen is de eerste stap naar het bereiken van je doelen – dus zorg ervoor dat je groots droomt! Blijf gefocust, blijf positief, en krijg het voor elkaar.

32. Doe de moeilijke dingen, de grote dingen, want moeilijke dingen die de moeite waard zijn, kosten tijd.

33. In het leven is er geen kortere weg naar een plaats die de moeite waard is, en niets is onmogelijk voor een gewillig hart. Volg je helderste licht en schijn.

34. Wees trots op wie je bent en wat je hebt bereikt in je leven. Wees trots op je prestaties. Wees trots op wie je geworden bent.

35. Wees de eerste om je doelen te bereiken.

36. Als je terugkijkt, als je erin slaagt één ding te doen, als je trots bent op één ding, als je je leven beter hebt gemaakt door één ding, dan heb je eigenlijk alles gedaan.

37. Trouw zijn aan je authentieke zelf en comfortabel zijn met wie je bent, ongeacht wat anderen denken of zeggen, is de grootste prestatie.

38. Dromen over je doelen is één ding, maar hard werken en ze waarmaken is iets heel anders.

39. Vastberadenheid, geduld en hard werken zijn de bouwstenen van grote prestaties in het leven. Die moet je hebben om je dromen te volgen.

40. Als je iets in je leven wilt bereiken, doe je het alleen als het uitkomt. Maar als je je ervoor inzet, accepteer je geen excuses.

41. Prestatie is de dood van inspanning en vol werkelijkheid als het leven zelf. Als het geen zweet brengt, brengt het geen glorie.

42. Zeg niet dat je geen tijd hebt, maak tijd. Er zijn dingen die we moeten doen die moeilijk en ongemakkelijk zijn, maar we zijn bereid ze te doen omdat ze zo belangrijk voor ons zijn.

43. Als je eindelijk beseft hoe kostbaar het leven is, heb je geen tijd meer om jezelf te haten, maar om doelen te bereiken.

44. Voordat men een berg kan verzetten, moet men eerst kiezelstenen wegslepen.

45. Wees niet te stoppen. Geloof in de kracht van hard werken op basis van een gedetailleerd plan.

46. When you stand up to be counted, make sure you’re counting all the way to your goal.

47. Nothing in this world compares to the feeling of accomplishment.

48. In life, some people dream about success. Others wake up and work hard at it.

49. It doesn’t matter how hard you get hit– as long as you’re able to keep moving forward.

50. It’s never too late to achieve your biggest goals. Can’t stop won’t stop!

51. Keep your goals to yourself, but celebrate your progress and achievements with others.

52. Succeed and achieve your life goals by being determined, focused and persistent. You can do it!

53. Prestaties zijn de routekaarten die onze reis naar het bereiken van doelen in kaart brengen. Stel doelen, droom groots, en stop niet tot je slaagt.

54. Blijf doorzetten en stop nooit met het nastreven van je doelen. Alles wat nodig is, is een beetje doorzettingsvermogen om iets te bereiken in het leven.

55. Je zelfvertrouwen is je grootste troef, dus wees trots op wie je bent en wat je hebt bereikt.

56. Het geheim van grote prestaties is enthousiasme. Grijp het leven met beide handen aan, blijf positief en enthousiast, en de rest zal volgen.

57. Grote dingen worden niet door een impuls gedaan, maar door een reeks kleine dingen samengebracht.

58. Ga terug naar het begin. Erken dat je hier bent omdat je iets goed hebt gedaan en blijf het goed doen. Erken wat je hier heeft gebracht en blijf het dan beter doen.

59. Je kunt elke uitdaging overwinnen door gewoon je best te doen om te slagen.

60. Als je wint, moet je je richten op het behouden van wat je hebt in plaats van dingen na te jagen. Je zou in een positie moeten zijn waarin je altijd kunt winnen en nooit kunt verliezen.

61. Je doelen bereiken en een leven leiden waar je trots op bent is niet altijd gemakkelijk, maar wel altijd de moeite waard.

62. Je moet het leven gewoon proberen. Misschien werkt het de eerste, tweede of derde keer niet. Maar uiteindelijk moet het lukken.

63. Gaan slapen is nooit een optie, want als elke dag van je leven beter is dan de vorige dag, ben je geneigd wakker te worden met een behoorlijk goed gevoel over jezelf.

64. Wees niet bang om grote dingen in het leven te bereiken. Als je iets gaat doen, doe het dan gewoon.

65. Je kunt alles bereiken in het leven als je maar hard genoeg werkt…

66. Alles wat de moeite waard is, is niet gemakkelijk. Maar als je hard genoeg werkt en nooit opgeeft, zul je het succes bereiken dat je verdient.

67. Winnen is noodzakelijk voor succes, maar je moet plannen en je voorbereiden om te winnen.

68. Als je van iets houdt, is het moeilijkste om het los te laten. Maar dat het moeilijk is, betekent niet dat je moet stoppen met proberen. Als je blijft aandringen op wat je wilt, kunnen je dromen uitkomen.

69. Maak prestaties niet zo belangrijk dat je geluk ervan afhangt.

70. Ik word liever herinnerd als iemand die een verschil maakte in het leven dan iemand die een andere mening had.

71. We willen allemaal een zinvol en doelgericht leven leiden. Blijf jezelf instellen op deze kleine overwinningen, want elke overwinning is een stap dichter bij het leven van je grote droom.

72. Om succes te boeken, moet je actie ondernemen. Actie genereert motivatie. Motivatie zorgt voor je succes.

73. Drie dingen zijn belangrijk aan het eind van ons leven: liefde, zachtheid en loslaten.

74. Op een dag word je wakker en is er geen tijd meer om de dingen te doen die je altijd al wilde. Doe het nu.

75. Er komt een dag dat je voelt dat je iets bij te dragen hebt. Je kunt jezelf en anderen verrassen.

76. Je kunt iemand niet uit zichzelf motiveren om iets te doen. Het is het innerlijke vuur dat iemand motiveert om doelen, grootsheid en ambities in het leven te bereiken.

77. Doe waar je van houdt. Weet wat je waard bent. Blijf gefocust om je doelen te bereiken en geef nooit op.

78. De pijn die je doormaakt is de prijs voor het bereiken van succes. Met doorzettingsvermogen is alles mogelijk, als je niet opgeeft.

79. Zorg ervoor dat u uw leven ten volle leeft door uitdagende doelen te stellen en vastbesloten te zijn deze te bereiken.

80. Als iemand bereid is de uitdagingen van het leven aan te gaan, zal het licht in hem elke duisternis overwinnen.

81. Prestatie is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot prestatie.

82. Als je opstaat tegen angst, heb je controle over je leven en bereik je je doelen.

83. Om succesvol te zijn in het bereiken van je doelen, moet je je richten op productief zijn en stoppen met je te richten op succesvol zijn.

84. Je hoeft niet buitengewoon te zijn om je doelen te bereiken. Je moet gewoon beginnen en nooit opgeven.

85. Het geheim van het leven is om een doel, betekenis en passie te hebben in wat je elke dag doet.

86. Je denkt misschien dat je een boom bent, maar als je niet blijft groeien en meer bereikt, ben je zaagsel.

87. Je moet je droom najagen en weten dat het mogelijk is. Het enige wat je moet doen is actie ondernemen en het waarmaken.

88. Als je net zo graag wilt slagen als ademen, dan zul je grote prestaties leveren in je leven.

89. Het leven is een reis – we zijn waar we zijn om de eenvoudige reden dat we ervoor kiezen daar te zijn omdat we « ja » zeggen tegen het leven.

90. Om doelen te bereiken moet je bereid zijn een prijs te betalen.

91. Maak je leven buitengewoon door de dingen te bereiken die je graag doet.

92. Niet alles gaat altijd volgens plan, het leven werpt obstakels op je weg; blijf kalm en ga door.

93. Laat nooit iemand je vreugde stelen en laat de obstakels die je in het leven tegenkomt je er niet van weerhouden de doelen te bereiken die je voor jezelf hebt gesteld.

94. Zodra je stopt met dromen en een plan maakt, is de uitvoering van dat plan onvermijdelijk.

95. Als je iets wilt wat je nog nooit hebt gehad, moet je bereid zijn iets te doen wat je nog nooit hebt gedaan.

96. Visie zonder actie is slechts een droom. Actie zonder visie is slechts tijdverspilling. Visie met actie kan de wereld veranderen.

97. Omring je met mensen die je steunen, aanmoedigen en inspireren om je beste zelf te zijn.

98. De grootste fout die je ooit zult maken is het opgeven van je dromen.

99. Werk hard en je zult slagen. Geloof in jezelf en blijf je doelen nastreven.

100. De eerste stap is altijd de moeilijkste, en mensen zijn bereid veel werk te verzetten om zich niet in verlegenheid of onzeker te voelen. Blijf gefocust en geef nooit op!

Prestaties zijn de maatstaf voor iemands succes. Deze prestaties kunnen academisch, professioneel of persoonlijk zijn. Door je prestaties weet je waartoe je in staat bent.

De hier vermelde citaten over levensprestaties zitten vol motivatie en zullen u en enkele andere personen inspireren om uw eigen versie van succes te bereiken.