Liefde Is Een Verslaving Quotes

Liefde is als een brandende koorts; het is een verslaving en obsessie die je moet hebben of sterven. Liefde mag dan gratis zijn, het gaat gepaard met veel offers en compromissen waardoor je je erg verslaafd kunt voelen.

Het is begrijpelijk dat liefde de beste manier is om gelukkig te zijn. Maar soms wordt liefde een verslaving voor mensen. Liefde gaat gepaard met verschillende hoogtepunten; het vervaagt en komt dan terug als een verslaving. En verslavingen kunnen iemand gek maken, zelfs als hij vecht tegen echte problemen.

Hier zijn liefde is een verslaving citaten die je helemaal doen geloven dat, zonder twijfel, liefde een verslaving is.

Liefde is een verslaving Quotes

Liefde is een verslaving. Als je niet bij die persoon bent, denk je alleen maar aan hoe graag je hem terug wilt in je leven. En als ze weer bij je zijn, wil je alleen maar van elke seconde genieten en wensen dat het eeuwig duurt.

1. Liefde is een verslaving. Als de drug wordt verwijderd, krijg je ontwenningsverschijnselen, net als elke andere verslaafde.

2. Hoewel liefde een groot goed is, kan het, als je er te veel van krijgt of er te abrupt vanaf komt, een ravage aanrichten in je lichaam, zoals bij andere verslavingen.

3. Liefde is een verslaving, want het is een behoefte, een verlangen, en je kunt niet zonder.

4. Liefde. Het is de favoriete drug van de mensheid.

5. Liefde is als een verslaving. Je kunt er nooit genoeg van krijgen. Is dat wel mogelijk?

6. Liefde is als een drug: als je eenmaal geproefd hebt, wil je meer en meer en meer.

7. Liefde is een verslaving die wordt gebruikt om een innerlijke leegte te vullen die nooit werd vervuld in de vroege jeugd.

8. Liefde is een verslaving. Het gaat niet om leven voor elkaar, maar om leven met elkaar. Liefde is moeilijk te definiëren, en er is geen eenduidige definitie. Volgens ons is liefde geen sterk gevoel. Die gevoelens komen en gaan, maar de liefde zelf blijft.

9. Liefde is een verslaving. Hoe meer je krijgt, hoe meer je wilt.

10. Liefde is een verslaving, want als iemand verliefd is, gaat hij tot het uiterste om het voorwerp van zijn liefde te verzorgen.

11. Elke keer als we samen zijn, voel ik dat ik het niet kan uitleggen. Het is bijna alsof mijn hart in brand staat en smelt bij elke aanraking. Liefde is een verslaving

12. Liefde is een krachtig iets. Het kan niet getemd, gecontroleerd of genegeerd worden…

13. Iemand die echt van je houdt zal je nooit laten gaan, wat de situatie ook is.

14. Je bent altijd in mijn gedachten, er is een gevoel van rust als ik bij je ben, en het leven wordt gemakkelijker. De zon lijkt helderder te schijnen, de lucht lijkt blauwer.

15. Liefde is absoluut verbazingwekkend en bedwelmend.

16. Liefde is een verslaving. Als je eenmaal verslaafd bent aan bepaalde gevoelens, is het moeilijk om te stoppen met denken aan dat gevoel.

17. Net als bij een verslaving heb je liefde nodig om te overleven.

18. Liefde is een verslaving. Je hebt geen idee welk effect je op me hebt – ik ben zo tot je aangetrokken dat ik niet kan slapen, eten of ademen zonder aan je te denken.

19. Liefde is een verslaving, en het doet pijn als het er niet is.

20. Liefde is een verslaving omdat het je op korte termijn een goed gevoel geeft, maar op lange termijn een slecht gevoel.

21. Liefde is een onweerstaanbaar verlangen om onweerstaanbaar begeerd te worden.

22. Je houdt niet van iemand omdat hij perfect is. Je houdt van ze ondanks het feit dat ze dat niet zijn. Zo kan liefde een verslaving zijn.

23. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Je maakt me zo gelukkig, en ik heb er gewoon geen woorden voor. Woorden kunnen de liefde die ik voor je voel niet beschrijven. Jij bent mijn alles, want jouw liefde in mijn hart is een verslaving.

24. Als je verliefd bent, is het niet gemakkelijk om daar uit te stappen vanwege de verslaving aan die persoon. Dingen als het verwaarlozen van je familie en vrienden voor je geliefde is een voorbeeld van dit soort verslaving. Verslaving aan de liefde is meestal zoet.

25. Liefde is een krachtige drug die je van je sokken kan vegen en je dingen laat doen die je in een andere situatie nooit gedaan zou hebben.

26. Liefde is als een vriendschap die in brand staat. In het begin een vlam, heel mooi, vaak heet en hevig, maar nog slechts licht en flakkerend. Als de liefde ouder wordt, wordt ons hart volwassen, en wordt onze liefde als kolen, diep brandend en onblusbaar.

27. Ik zal je glimlach, woorden, vriendelijkheid en al het andere dat je zo speciaal voor me maakt altijd koesteren.

28. Je glimlach is mijn favoriete kunstwerk, en je stem is de zoetste melodie. Je aanraking bezorgt me rillingen over mijn rug, en als ik je een kamer binnen zie lopen krijg ik vlinders.

29. Liefde is een verslaving, want als iemand verliefd is, gaat hij tot het uiterste om voor het voorwerp van zijn liefde te zorgen.

30. Ik heb geleerd dat intens van iemand houden je kracht geeft. Van iemand intens houden geeft je moed.

31. Liefde gaat niet over hoeveel dagen, weken of maanden je samen bent. Het gaat erom hoeveel je elke dag van elkaar houdt.

32. Als je verliefd wordt, reageren de natuurlijke chemicaliën in je hersenen op dezelfde manier als bij drugsgebruik.

33. Die gevoelens van euforie, die kick die we allemaal krijgen als we verliefd worden, het is alsof we verslaafd zijn aan die persoon.

34. Als je van iemand houdt, krijg je hem niet uit je hoofd. Je wilt jezelf omringen met hun geur en ze altijd in de buurt houden. Ik zou het geen ziekte noemen, maar het is zeker een verslaving. Liefde is als een drug; als je er eenmaal van geproefd hebt, ben je verslaafd.

35. Ware liefde is in feite een verslaving. We zouden alles doen om het te houden, net zoals verslaafden alles zouden doen om hun fix te krijgen. We gaan door de hel en terug. Het hoort allemaal bij liefhebben en geliefd worden.

36. Liefde en verslaving zijn onafscheidelijk.

37. We zijn verslaafd aan onze gedachten. We kunnen niets veranderen als we ons denken niet kunnen veranderen.

38. Liefde is als een verslaving die je niet kunt verlaten. Daarom komen we er niet zo snel overheen als we willen of zouden moeten kunnen.

39. Liefde is een verslaving. We kunnen ons niet losmaken van onze liefde als we eenmaal verslaafd zijn.

40. Ik weet wat mensen zeggen, dat je eroverheen moet komen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, vooral als je alleen maar aan die ene persoon denkt. Je vraagt je af wat ze doen, met wie ze zijn en of ze gelukkig zijn zonder jou.

41. Liefde is als een verslaving die je niet kunt verlaten. Je kunt niet stoppen aan ze te denken. Je kunt niet stoppen met denken aan hun geur en hoe ze in je armen voelden. Als je niet bij ze bent, weet je niet wat je met jezelf aan moet.

42. Ze zijn voortdurend in je gedachten, en als ze er niet zijn, voelt het alsof er een stukje van je hart ontbreekt. Door hen voel je je heel en gelukkig, maar ook een beetje gek. Je kunt je zelfs onbeheerst voelen als je bij hen bent, en dat is het beste gevoel ter wereld.

43. Liefde is net als verslaafd zijn aan iets waardoor je je goed voelt, maar ook een beetje gek. Daarom is het zo moeilijk om over iemand heen te komen, omdat we verslaafd zijn aan de manier waarop ze ons laten voelen.

44. We zijn verslaafd aan de liefde en genegenheid die zij ons geven, en we willen niet dat iemand anders hen vervangt. Daarom is het zo moeilijk voor mensen die verliefd worden om over iemand heen te komen, omdat ze er zo aan gewend zijn hem altijd om zich heen te hebben. Liefde is een verslaving.

45. Liefde is als een verslaving. Het kan je je leven doen vergeten, maar vergeet ook jezelf niet.

46. Liefde is als een verslaving: Je gaat door de ontwenningsverschijnselen als je niet bij ze bent.

47. Liefde is als een verslaving die je niet kunt verlaten. Daarom komen we er niet zo snel overheen als we willen of zouden moeten kunnen.

48. Mijn hart is elke dag bij je, mijn geest denkt de hele tijd aan je, en ik hoop echt dat je nu van mij bent. »

49. Je hebt misschien mijn hart gebroken, maar maak je geen zorgen om mij. Mijn hart is sterk genoeg om zichzelf te herstellen nadat je bent vertrokken. »

50. Ik heb nog steeds niemand gevonden die jou in mijn hart kan vervangen. En ik denk niet dat ik ooit iemand zal vinden. »

51. Als ik meer van je hou dan het leven zelf, is dat omdat ik weet dat we voor elkaar bestemd zijn. »

Ik hoop dat je deze liefde is een verslaving quotes echt leuk vond. Maak uw opmerkingen en deel deze post met al uw dierbaren.