Liefdescitaten Van Een Moeder Aan Haar Zoon

Love Quotes From a Mother to Her Son

De meeste zonen overladen hun moeders met cadeaus en verjaardagskaarten, maar de meeste moeders zien het niet als een plicht om te schenken of uit te drukken hoeveel hun zonen voor hen betekenen. Wees niet de enige die het hartelijke compliment alleen ontvangt. Moedig uw zoon ook aan met geweldige citaten die uw ware liefde tonen.

Door een citaat te gebruiken waaruit uw gevoelens voor hem blijken, zal uw zoon beseffen hoe diep en groot uw liefde is. Door uit te drukken hoeveel je van je zoon houdt, zal hij zich altijd herinneren dat hij alles voor je betekent. In moeilijke tijden moeten de liefdeswoorden van een moeder een kracht zijn voor haar zoon.

Je zou een citaat uit een boek of een melige meme kunnen kiezen, maar het zal zo goed zijn om je kind te omarmen met woorden van warmte en liefde uit deze onderstaande liefdescitaten van een moeder aan haar zoon. Je kunt een paar woorden in deze citaten veranderen om ze persoonlijker te maken.

De liefde van een moeder voor haar zoon

Een ding waar ik nooit spijt van zal hebben is jou op deze wereld zetten. Ik zie mezelf in jou. Onthoud dat ik slechts een telefoontje verwijderd ben als je vrienden zich tegen je keren en je geluk op lijkt te raken als het moeilijk wordt. Voor de liefde van een moeder voor haar zoon, hoop ik dat mijn liefde het licht is dat je leidt.

1. Het hart van een moeder is gevuld met liefde voor haar speciale zoon. Mijn liefde voor jou, mijn zoon, is zo zuiver als de zon.

2. Zoon, niets kan beschrijven hoeveel ik van je hou. Ik zal je voor altijd koesteren.

3. Zoon, je brengt zoveel vreugde in mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik je in mijn leven heb, en ik zal altijd van je houden!

4. Zoon, je bent uniek. Je bent geliefd met alles wat ik ben en wat ik heb. Je maakt me gelukkig en trots om je ouder te zijn.

5. Mijn lieve zoon, jouw geluk heeft me meer dan genoeg vreugde gegeven. Ik zal je voor altijd koesteren.

6. Mijn zoon – mijn liefde, jouw liefde kent geen grenzen of limieten. Ik zal je koesteren tot de dag komt dat ik je weer kan zien.

7. Aan mijn zoon met liefde. Niets kan beschrijven hoeveel je voor me betekent. Ik koester je elk moment van elke dag.

8. Mijn mooie zoon, je glimlach, gevoel voor humor en intellect hebben me zo trots gemaakt. Je bent mijn inspiratie in het leven en de reden voor mijn geluk. Jouw vriendelijkheid en lach vullen mijn hart met vreugde.

9. Zoon, ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en er is niemand anders met wie ik het liever zou delen.

10. Aan mijn lieve zoon, je bent het mooiste kind ter wereld. Als moeder kan ik niet uitdrukken hoe trots ik ben dat jij mijn kind bent en weet in mijn hart dat je altijd gekoesterd zal worden.

11. Mijn zoon, je zult altijd mijn trots en vreugde zijn. Ik hou zoveel van je. Je betekent echt alles voor me.

12. Zoon, we hebben veel ups en downs gehad in ons leven. Door alles heen ben je er voor me geweest. Je bent altijd mijn rots geweest.

13. Mijn prachtige zoon, ik hou voor eeuwig en altijd van je.

14. Je bent een geschenk in mijn leven, de zoon die ik nooit dacht te hebben. Je maakt me zo trots.

15. Zoon, toen je in ons leven kwam, wisten we meteen dat er niemand zou zijn die zo van ons kon houden als jij.

16. Bedankt voor alles wat je ooit voor me gedaan hebt. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitleggen.

17. De langste tijd die ik met je zou kunnen doorbrengen zou nooit genoeg zijn. Bedankt voor alles wat je ooit voor me gedaan hebt. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitleggen.

18. Bedankt voor elke seconde die je me hebt gegeven. Voor alle herinneringen die we hebben gedeeld. Voor alle keren dat je me hebt laten lachen en huilen van het lachen.

19. Bedankt voor alles. Ik zal altijd de momenten koesteren dat we samen lachten, wandelden en van ons leven genoten. Je betekent zoveel voor me.

20. Je bent zo belangrijk voor me, en ik hou zoveel van je. Bedankt dat je in mijn leven bent.

21. Bedankt dat ik je leven mocht delen. Je bent mijn hart en mijn ware liefde. Ik zal je voor altijd koesteren, mijn zoon.

22. Ik hou zoveel van je. Het voelt alsof ik niet eens kan ademen zonder jou. Je geeft me het soort kracht waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

23. Ik hou zoveel van je. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik dacht dat ik wist wat liefde was, maar toen ontmoette ik jou en realiseerde ik me dat ik geen idee had.

24. Zonder jouw liefde zou ik niets zijn. Jouw liefde maakt me de beste versie van mezelf. Zoals de sterren aan de hemel, zal mijn liefde voor jou nooit vervagen.

25. Ik hou van je met alles wat ik heb. Je brengt me vreugde, vrede en geluk.

26. Ik ben ongelooflijk gelukkig om iemand als jij te hebben, mijn zoon. De wereld zou veel triester zijn zonder jou, en ik weet dat mijn leven dat ook zou zijn.

27. Ik ben verliefd op je, zoon. Je bent een geschenk uit de hemel hierboven, en ik ben dankbaar dat je bestaat.

28. Je zult altijd mijn baby zijn. Je zult altijd mijn favoriete hallo en moeilijkste afscheid zijn.

29. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent dat ik wel in je wangen kan knijpen.

30. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent dat ik wel in je wangen zou kunnen knijpen.

31. Ik hou van je en ik ben zo trots op de man die je geworden bent.

32. Ik ben trots op de man die je geworden bent, en mijn hart smelt als ik eraan denk!

33. Je blijft me verbazen, en ik ben zo trots op de man die je geworden bent.

34. Ik hou zoveel van je. De hele wereld zou waarschijnlijk jaloers zijn op onze liefde.

35. Ik heb altijd om je gegeven als persoon, daarom hou ik zoveel van je met heel mijn hart.

36. Ik ben zo blij dat ik je heb zien opgroeien en je persoon heb zien worden. Je hebt me zo trots gemaakt, en ik hou meer van je dan wat dan ook.

37. Ik ben trots op de manier waarop je intelligentie je gevormd heeft tot zo’n wijze, sterke man. Ik hou van wie je bent als persoon en ik zal er altijd zijn om je te steunen.

38. Je bent zo’n geweldig persoon, en ik hou meer van je dan van het leven zelf. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik kan me niet voorstellen om zonder jou te leven.

39. Ik ben zo trots op je. Je bent geweldig. Ik wil alleen maar zeggen dat ik zoveel van je hou.

40. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet, en ik ben zo ongelooflijk gelukkig om jou in mijn leven te hebben.

41. We houden van al onze kinderen, maar jij bent speciaal voor ons.

42. Ik hou van je, zoon, en ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt.

43. Ik weet dat je door die enge eerste stap gaat, maar ik zal er zijn om je op te halen. Ik hou van je, zoon, en ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt.

44. Ik hou van je zoon, en zal je altijd steunen, wat je dromen ook zijn.

45. Zoon, je bent het licht van mijn leven, en ik wil dat je weet dat het altijd zo zal zijn.

46. Ik voel me zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je betekent alles voor me, en ik beloof je dat ik er altijd voor je zal zijn, wat er ook gebeurt.

47. Je bent mijn trots, mijn vreugde en mijn alles. Jij bent de reden dat ik elke morgen met een glimlach opsta. Ik hou van je met heel mijn hart.

48. Er is niets wat ik niet voor je zou doen. Je bent de beste zoon die een moeder zich kan wensen.

49. Mijn liefste Tyler, je bent de geweldigste zoon die ik ooit heb gehad. Door jou voel ik me altijd geliefd. Ik geef zoveel om je.

50. Ik ben zo trots op alles wat je hebt bereikt en de persoon die je bent geworden. Je prestaties hebben me enorm veel vreugde gebracht, en ik kon niet gelukkiger zijn om je moeder te zijn. Je zult altijd mijn kleine jongen blijven, maar ik hoop dat je weet dat je vader en ik ongelooflijk trots zijn op de jonge man die je bent geworden.

Moeder’s woorden aan haar zoon

Jij, mijn zoon, bent het centrum van mijn universum. Ik heb mijn hele leven hard gewerkt om je troost te bieden, en dat zal ik blijven doen tot het einde van mijn dagen. Ik zal er altijd voor je zijn en de steunpilaar waar je op kunt rekenen. Dit zijn mijn woorden aan jou als je moeder.

51. Je bent mijn grootste vreugde in het leven, en ik zal er altijd voor je zijn. Ik hou van je, zoon.

52. Ja, schat, ik hou van je. Ik zou alles voor je doen. Je betekent zoveel voor me, zoon.

53. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen, zoon. Je kwam in ons leven en veranderde onze namen voorgoed.

54. Aan mijn zoon, vergeet nooit dat ik van je hou. Het leven is gevuld met moeilijke tijden en goede tijden. Leer van alles wat je kunt. Wees de man die ik weet dat je kunt zijn. »

55. Mijn zoon, ik hou van je. Het leven zit vol ups en downs. Leer van je ervaringen. Wees de beste die je kunt zijn!

56. Zoon, je kwam in mijn leven als een zegen, en ik kon niet trotser zijn om je mijn zoon te noemen. We hebben zoveel goede en slechte tijden gedeeld. Neem elke ervaring en leer ervan om uit te groeien tot de man waarvan ik weet dat je die kan worden. »

57. Zoon, ik hou van je. Het leven zit vol ups en downs, maar onthoud dat ik door alles heen aan je zijde sta. Wees aardig. Blijf trouw aan jezelf. Op een dag zul je een verschil maken in de wereld.

58. Aan mijn zoon, Het leven en de liefde zullen soms moeilijk te navigeren zijn. Er zullen uitdagingen zijn, en er zullen beloningen zijn. Blijf in jezelf geloven, streef hoog, en wees altijd trouw aan je hart.

59. Mijn zoon, onthoud dat je vader van je houdt. Het leven is hard, maar je bent sterker dan je weet. Leer van het verleden en omarm de toekomst. Wees altijd dapper en volg je dromen.

60. Zoon, vergeet nooit dat je moeder en ik van je houden. Doe alles geweldig in het leven vanwege ons.

61. Aan mijn zoon, ik bid dat je gelukkig, gezond en sterk opgroeit. Ik hoop dat je anders durft te zijn dan anderen, want je dromen maken je uniek.

62. Lieve zoon, ik heb er altijd van gedroomd je in mijn armen te houden. De dag kwam eindelijk toen je geboren werd. Je bent mijn grootste zegen en het licht in mijn donkerste dagen.

63. Zoon, alles wat ik kan zeggen is dat ik van je hou en zo trots op je ben. Geef jezelf nooit op, en blijf bij je overtuigingen.

64. Zoon, je bent het beste in mijn leven, en ik zal altijd naast je staan.

65. Als je groeit, zul je fouten maken en voor uitdagingen komen te staan. Maar met inspanning kun je je doelen bereiken. Ik ben zo trots op alles wat je hebt gedaan en hoeveel je geeft om de wereld om je heen.

66. Mijn zoon, ik ben zo blij dat je er bent. Als ik aan je denk, verteert de liefde die ik voor je voel me. Je hebt mijn leven zo compleet en mooi gemaakt, dat ik zelfs op een bewolkte dag alleen maar zonneschijn zie ».

67. Ik weet maar twee dingen zeker: je bent mijn zoon, en ik hou van je. Mijn zoon, mijn eigen hart, mijn eerste reden om te leven. Ik wens je genoeg zon om je houding helder te houden.

68. Ik wens je genoeg zon om je houding helder te houden, mijn lieve zoon. Genoeg regen om de zon meer te waarderen. Genoeg geluk om je geest levendig te houden en genoeg pijn zodat de kleinste vreugden in het leven veel groter lijken. Ik wens je genoeg winst om je verlangen te bevredigen, maar niet genoeg om je…

69. Ik wens je genoeg zon om je houding helder te houden, genoeg regen om de zon meer te waarderen, genoeg geluk om je geest levend te houden

70. Ik wens je genoeg zon om je energie helder te houden. Mijn zoon, ik hou eindeloos van je. Ik hou genoeg van je zodat je houding altijd vol hoop zal zijn.

71. Zoon, ik zou je een kortere brief hebben geschreven, maar ik had niet genoeg tijd. Ik wens je genoeg. Genoeg liefde.

72. Mijn zoon, ik wens je het beste… Ik wens je geluk en vreugde. Ik wens je genoeg vreugde om je geest levend te houden.

73. Ik hou van je, en ik wens je genoeg – genoeg geluk, moed, gezondheid en rijkdom!

74. Ik hoop dat je gezegend bent met genoeg geluk om een glimlach op je gezicht te houden. Onthoud altijd, ik hou van je, en ik ben trots op je.

75. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Je bent sterk, onafhankelijk en bedachtzaam, en ik bewonder je veerkracht.

76. veel dingen in het leven zullen je ogen vangen, maar slechts een paar zullen je hart vangen. Volg die.

77. Ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Voor de wereld ben je misschien één persoon, maar voor mij ben je de wereld.

78. Je bent misschien maar één persoon voor de wereld, maar je bent de wereld voor mij. Ik hou van je vandaag en elke dag.

79. Niemand anders zal ooit de kracht van mijn liefde voor jou kennen. Jij bent tenslotte de enige die weet hoe mijn hart van binnenuit klinkt.

80. Jij bent het. Jij bent degene die ik zocht. Mijn zoon is geweldig. Je bent alles voor me.

81. Ik hou van je. Je bent mijn hele wereld. Ik hou van je van de bovenkant van mijn hoofd tot de onderkant van mijn blote voeten.

82. Ik zou verloren zijn zonder jou, mijn zoon. Want jij bent degene die mijn hart gelukkig maakt, ik ben altijd dankbaar je te kennen.

83. Mijn liefde voor jou is groter dan het hele universum. Wij geloven dat er een beter alternatief is waar je gelijkgestemde mensen kunt vinden die je met respect behandelen.

84. Als je van je zoon houdt en hem dat wilt laten zien, kun je de volgende Moeder en Zoon citaten gebruiken om je waardering uit te drukken.

85. Je bent mijn kleine zoon, en ik hou zoveel van je, mijn zoon. Hoe groot je ook wordt, ik zal je altijd omhelzen en kussen als een baby.

86. Ik hou van je, mijn zoon. Hoe groot je ook wordt, ik zal je altijd vasthouden en kussen zoals toen je klein was.

87. Ik hou van je zoon. Je kunt zo groot worden als je wilt, maar ik zal je nog steeds knuffelen en je schattige kusjes geven.

88. Mijn zoon, je bent mijn hele wereld. Je brengt zoveel vreugde in mijn leven en hoe oud je ook wordt of hoe ver weg je ook gaat, ik zal je altijd koesteren alsof je weer een baby bent.

89. Ik zal altijd van je houden. Ik zal je altijd knuffelen en kussen als een baby. Je kan volwassen worden, maar je zal altijd mijn baby blijven.

90. Ik hou van je, mijn kleine jongen. Je bent mijn kleine man en ik zal er altijd zijn om je aan te moedigen!

91. Ik hou van je. Je bent mijn baby, hoe oud je ook bent of hoeveel groter dan mij je wordt, ik zal altijd voor je zorgen, groot of klein, rijk of arm, mijn baby.

92. Je bent mijn alles, mijn liefde, mijn kleine engel. Je bent de grootste vreugde in het leven en je glimlach verwarmt mijn hart elke dag. Ik zal je altijd in mijn hart houden.

93. Ik hou van je met heel mijn hart. Ik zal altijd denken aan de eerste keer dat ik je in mijn armen hield. Je bent onze grootste vreugde, en deze 13 jaar waren de gelukkigste van mijn leven.

94. Ik hou van je, zoon. Ik ben zo trots op je. Je bent uitgegroeid tot een man die ik met trots mijn zoon kan noemen, je bent mijn zonneschijn, mijn enige zonneschijn. Je maakt me blij als de lucht grijs is.

95. Bedankt dat je in het leven kwam, je mooie energie en liefde deelde en mij toestond je moeder te zijn,

96. Ik hou zoveel van je. Ik hoop dat al je dromen uitkomen, met liefde van je moeder.

97. Aan mijn zoon, vergeet nooit dat ik van je hou. Het leven is gevuld met moeilijke tijden en goede tijden. Leer van alles wat je kunt. Wees de man die ik weet dat je kunt zijn.

98. Aan mijn zoon, vertrouw erop dat ik van je hou. Het leven is gevuld met goede en slechte tijden, dus hou elk moment stevig vast. Leer van alles wat je kan, en wees de man waarvan ik weet dat je die zal worden.

99. Zoon, vergeet nooit dat ik van je hou. Ik hoop dat je uitgroeit tot de man die je kunt zijn. Geloof in jezelf, en kom op voor waar je in gelooft. Liefs, mam.

100. Aan mijn zoon, vergeet nooit dat ik van je hou. Ik wist nooit hoe sterk liefde was totdat jij op deze wereld kwam. Toen ik je gezicht zag, smolt mijn hart.

101. Mijn lieve zoon, ik hoop dat je nooit vergeet hoeveel ik van je hou. Het leven is gevuld met ups en downs, maar uiteindelijk is het aan jou om op de juiste manier te leven. Wees de man die je moet zijn. Ik weet dat je succes zult vinden in het leven.

102. Mijn zoon, ik ben zo trots op de man die je geworden bent. Je zult wat dingen missen in het leven. Maar daar moet je niet bij stilstaan. Onthoud deze dingen en wees de ongelooflijke persoon die ik ken.

103. Mijn zoon vergeet nooit dat ik van je hou omdat ik je moeder ben en niets kan dat veranderen.

104. Aan mijn zoon, je bent mijn liefde en de grootste schat in mijn leven. Je hebt me gezegend met lachen en me geleerd weer te vertrouwen.

105. Baby boy, alles wat ik doe is voor jou. Je zult voor altijd in mijn hart en ziel zijn. Ik hou van je.

106. Mijn liefde voor jou is oneindig. Je maakt me zo trots, en ik wens je het allerbeste in het leven. Vergeet nooit dat we een team zijn, en we zullen altijd alles samen doorstaan, mijn liefste.

107. Zoon, je bent de wereld voor mij. Je bent een vreugde en een inspiratie vanaf het moment dat je in mijn leven kwam. Ik hou van alles aan je.

108. Mijn liefdesleven is gezegend door jou. Mijn enige ware liefde, bedankt voor alles.

109. Mijn thuis zal altijd in je hart zijn, mijn jongen. Ik hou van je tot aan de maan en terug!

110. Jij bent de twinkeling in mijn ogen. De vreugde op mijn gezicht. De zoon van mijn hart

111. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

112. Ik heb je het leven niet geschonken. Het leven gaf me het geschenk van jou. Mogen je zegeningen groter zijn dan de sjamanen die groeien, en mogen problemen je vermijden waar je ook gaat.

113. Goedemorgen mijn speciale zoon, dat je wakker mag worden met een glimlach op je gezicht en dat die er de hele dag mag blijven.

114. Er was eens een kleine jongen die mijn hart stal. Hij heeft het nog steeds. Als je door het leven gaat, mijn zoon, vergeet dan niet aan de rozen te ruiken. Ik hou voor altijd van je.

115. Je bent mijn kleine jongen, en dat zal je altijd blijven. Jou in mijn leven hebben heeft het gevuld met vreugde.

116. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn zoon te hebben, ik zal altijd van je houden. Mijn liefde voor mijn zoon is eeuwig, ik zal je voor altijd koesteren.

117. Je handen mogen dan groot zijn, maar je hart is groter. Ik ben zo gelukkig om een zoon als jij te hebben.

118. Ik zeg het misschien niet elke dag, maar je maakt me elke dag gelukkig. Ik hou zoveel van je, mijn zoon.

119. Je bent zo speciaal voor me, ik zal altijd aan je zijde staan.

120. Ik zal altijd van je houden, mijn jongen. Je maakt me de gelukkigste moeder op deze planeet. Bedankt dat je geweldig bent en ik kan alleen maar hopen dat ik meer zoals jij ben als je opgroeit.

121. Mijn zoon, je zult altijd mijn favoriete jongen zijn. Je maakt me trots, ik hou van je uit de grond van mijn hart.

122. Ik zal altijd van je houden. Je bent geweldig, schatje. Ik ben blij dat ik je heb.

123. Ik zal altijd meer van je houden dan wat dan ook in de wereld, mijn liefste.

124. Een zoon is een geschenk van God, en jij bent het beste geschenk waar ik ooit om had kunnen vragen.

125. Ik hou van je voor de jongen die je bent en de man waarvan ik bid dat je zult opgroeien. Ik hou meer van je dan van het leven zelf.

126. Ik hou van je op een manier die niemand kan begrijpen. Ik hou van je voor de jongen die je bent en de man waarvan ik bid dat je zult opgroeien.

127. Ik hou meer van je dan het leven zelf, en ik zal er altijd voor je zijn.

128. Ik zal altijd heel veel van je houden en ik zal er altijd voor je zijn. Ik hou zoveel van je.

129. Ik hou van je met heel mijn hart. Je betekent de wereld voor me.

130. Van jou houden is mijn grootste zegen. Ik hou zoveel van je, en ik bewonder je nog meer dan ik me had kunnen voorstellen. Je bent het licht in mijn leven, en je brengt elke dag een glimlach op mijn gezicht.

131. Ik hou zoveel van je omdat je geweldig bent. Als het moest, zou ik voor altijd naar je zoeken. Je bent mijn soulmate en mijn beste vriend, en het spijt me als ik soms spreek voordat ik denk.

132. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Ik kijk ernaar uit om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

133. Ik kan niet eens uitleggen wat je voor me betekent. Ik ben zo trots op de jongeman die je geworden bent, maar ik hou vooral van je hart.

134. Zoon, wanneer je je overweldigd voelt, herinner je dan wiens zoon je bent en zet je kroon recht.

135. Je bent zonneschijn gemengd met een kleine orkaan.

136. Moeders en zonen delen een speciale band die anders is dan alle andere. Als je op zoek bent naar woorden om je liefde uit te drukken, probeer dan deze moeder tot zoon citaten uit onze collectie! Hoe oud hij ook wordt, hij zal altijd de kleine jongen zijn die je hart heeft gestolen.

137. Aan mijn zoon, ik zal voor altijd van je houden. Ik beloof je bij te staan en je alle steun te geven die je nodig hebt. Ik beloof je goed van kwaad te leren, Om je een goede start in het leven te geven, Elke dag dat ik bij je ben laat me weten hoe gezegend ik ben om een zoon als jij te hebben.

138. Je wordt een man, mijn zoon. Maar voor nu, ben je het beste jongetje waar een moeder op kan hopen.

139. Je bent nog steeds mijn kleine jongen, maar nu ben je uitgegroeid tot een geweldige man. Ik ben zo trots op de persoon die je bent.

140. Als ik zeg « Ik hou van je » meen ik het. Mijn leven zou er heel anders uitzien als jij nooit geboren was.

141. Zoon, ik hou van je tot aan de maan en terug. Achter elke geweldige zoon staat een geweldige moeder.

142. Ik hou van je en dat is het begin, het midden en het einde van alles! Ik zal altijd je nummer één fan zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou gewoon zoveel van je.

Niets is vergelijkbaar met de relatie tussen een moeder en haar zoon. Ze delen een speciale band vanaf het moment dat hij geboren wordt tot hij op zichzelf gaat wonen en zijn eigen leven begint. Zeker, er zijn moeilijke tijden, van de slapeloze nachten als hij een baby is tot de chagrijnige pubertijd, en dan nog meer slapeloze nachten als hij begint te rijden en laat wegblijft, maar het zijn tijden om te koesteren. Ik hoop dat deze citaten een drijfveer zijn voor uw gedachten.