Mijn Beste Vriend Bedroog Me Quotes

My Best Friend Cheated Me Quotes

Vrienden zijn de echte schat van ons leven. Degene die onze geheimen deelt en ons helpt zelfs als we ze niet nodig hebben en ze zijn bedoeld om er voor je te zijn in moeilijke tijden. Maar het leven is onverwacht. Soms breken mensen van wie je houdt en die je vertrouwt, je vertrouwen en spelen ze met je gevoelens. Het doet meer dan veel pijn als een beste vriend je vertrouwen breekt.

De trieste realiteit is dat zelfs de beste vrienden je in de steek kunnen laten. Het is hartverscheurend wanneer de mensen op wie je het meest zou moeten kunnen rekenen je teleurstellen of je op de een of andere manier bedriegen. Voorgelogen, gemanipuleerd en bedrogen worden is een van de ergste gevoelens ter wereld. Of je nu bent bedrogen of voorgelogen, of dat je beste vriend er gewoon niet meer voor je is, het kan even verwoestend zijn en het kan moeilijk zijn om anderen weer te vertrouwen na verraad, vooral van je beste vriend.

Als je je verdrietig voelt omdat je onrecht is aangedaan door een vriend, is hier een verzameling van mijn beste vriend bedroog me citaten die het beste precies uitdrukken hoe je je voelt. Het zal je helpen om de exacte pijn die je doormaakt te beschrijven.

Mijn beste vriend bedroog me Quotes

Ik had nooit verwacht dat mijn beste vriend me in de rug zou steken. Ik ben nog steeds herstellende van de schok en de pijn. Ik voel me zo bedrogen omdat ik mijn beste vriend al vele jaren ken.

1. Ik heb geen spijt van mijn verleden, ik heb alleen spijt van de tijd die ik heb verspild met mijn beste vriend die me uiteindelijk bedriegt.

2. Ik had nooit gedacht dat iemand mijn hart kon breken en me zoveel pijn kon doen, totdat mijn beste vriend me bedroog.

3. Ik heb het gevoel dat mijn beste vriendin me bedrogen heeft. Ik vertelde haar alles en zij vertelde het aan iedereen. Ik haat het dat mijn gevoel juist was.

4. Ik ben normaal een vertrouwenspersoon, maar nu haat ik het om mensen te vertrouwen nadat mijn beste vriend me bedroog.

5. Ik ben altijd een vertrouwenspersoon geweest, maar nadat mijn vriendin me bedroog, brak ze dat vertrouwen.

6. Mijn beste vriend bedroog me en heeft er nooit spijt van gehad, ondanks alles wat we samen deelden.

7. Als goede vriend dacht ik dat we elkaar alles konden vertellen. Het is zo teleurstellend om te beseffen dat hij me bedroog door tegen me te liegen.

8. Ik ben zo teleurgesteld dat mijn goede vriend me bedrogen heeft. Ik wist niet dat hij tot zo’n kilheid en egoïsme in staat was.

9. Dit is de tweede keer dat mijn beste vriend me bedriegt. Ik dacht dat we voor altijd bij elkaar zouden blijven en nu vraag ik me af of hij wel een goede vriend is. Ik voel me verraden, verloren, en alsof niemand om me geeft.

10. Ik was een tijdje sceptisch over de manier waarop mijn beste vriendin zich gedroeg. Nu weet ik dat ze me bedroog na alles wat ik voor haar heb meegemaakt.

11. Als iemand je vertrouwen breekt, duurt het lang om dat vertrouwen weer op te bouwen. Het gaat nog langer duren omdat mijn beste vriend me bedrogen heeft. Ik weet niet eens zeker of ik die vriendschap nog wel wil.

12. Ik ben zeer gemotiveerd om door te gaan nadat mijn beste vriendin me net bedrogen heeft.

13. Ik dacht dat mijn beste vriend te vertrouwen was, maar ik had het mis. Hij bedroog me bij die zakelijke deal. Ik wist dat er iets niet klopte, maar ontkende het.

14. Ik haat mijn beste vriend omdat hij me bedriegt. Ik had nooit gedacht dat mijn beste vriend me in de rug zou steken. Je kunt tegenwoordig niemand meer vertrouwen

15. Voorbij zijn de dagen dat iemand je beste vriend noemen iets betekende. Mijn beste vriend heeft me bedrogen.

16. Ik heb net mijn beste vriend en kamergenoot verloren. Ik ben er kapot van. Het is triest dat ik weet dat ze me bedroog.

17. Het is altijd pijnlijker als het iemand is die je vertrouwt. Vooral als ze zeggen dat ze het niet meer zullen doen. Mijn beste vriend heeft me net weer bedrogen.

18. Het doet pijn om te denken aan alle herinneringen die we deelden en ik verspilde zoveel jaren aan mijn beste vriend die me bedroog.

19. Mijn beste vriend bedroog me na alles wat we gedeeld hebben, ik dacht dat we voor altijd samen zouden zijn…

20. Ik ben teleurgesteld om je te vertellen dat mijn beste vriend me bedrogen heeft.

21. Mijn beste vriend bedroog me, ik kan nu niemand meer vertrouwen.

22. Ik vertrouwde je al mijn geheimen toe, en je hebt bewezen dat ik het mis had. Maar als je ooit een bedrieger bent geweest, heb ik medelijden met je, mijn beste vriend.

23. Mijn beste vriend gaat vreemd. Ik vertrouwde hem en hij deed me onrecht aan. Ik ben gekwetst omdat mijn beste vriend mijn geld heeft gestolen.

24. Eens een bedrieger, altijd een bedrieger. Ik vind het moeilijk te geloven dat mijn eigen beste vriend mij bedrogen heeft.

25. Waarom ben je mijn beste vriend? Na alles wat ik met je deel en voor je deed, waarom zou je me bedriegen.

26. Ik haat het als mijn beste vriend me bedriegt. Het ergste is, ik ben eigenlijk zijn beste vriend!

27. Mijn beste vriendin heeft me bedrogen na alles wat we gedeeld hebben, maar het is oké. Ik vergeef haar omdat de herinneringen er nog steeds zijn.

28. Ik haat mezelf omdat ik dacht dat je mijn beste vriend was en ik liet je van me profiteren, na alles wat we gedeeld hebben.

29. Na dit alles heeft hij me bedrogen. Het spijt me dat ik zo teleurgesteld ben.

30. Ik voel me verraden door mijn beste vriendin. Het leven heeft haar zoveel kansen geboden, maar ze heeft me er niet over verteld.

31. Hij was mijn beste vriend, maar hij bedroog me op de ergste manier.

32. Ik had nooit gedacht dat je het type zou zijn om me te bedriegen. Je zou de enige persoon zijn waar ik op kon rekenen, maar nu is alles anders.

33. Ik voel me zo verraden. Je zei dat je er altijd voor me zou zijn en nu weet ik niet wie ik kan vertrouwen.

34. En al die keren… dat we zulke goede tijden samen hadden. Wat is er gebeurd? Waarom heb je tegen me gelogen? Is het echt voorbij tussen ons?

35. Als een vertrouwde vriend je verraadt, voel je je geschokt, teleurgesteld en in de steek gelaten.

36. Wanneer je je realiseert dat die ene persoon die je altijd dacht te kunnen vertrouwen, je vertrouwen heeft beschaamd.

37. Mijn beste vriend heeft me bedrogen en het enige wat ik heb is mijn eigen geloof. Mijn reactie nadat mijn vriend me bedrogen heeft.

38. Dit ben ik nadat ik ontdekte dat mijn beste vriend 3 jaar tegen me had gelogen.

39. Al die tijd dacht ik dat hij mijn beste vriend was. Nu voel ik me vernederd en verdrietig.

40. Je bent gekwetst, je voelt je ellendig en je bent down. Maar kijk niet zo verdrietig. Je weet tenminste dat je kunt rekenen op je beste vrienden zoals ik.

41. Ik heb zoveel in je geïnvesteerd. Hoe kon je me dit aandoen? Ik ben er kapot van.

42. Ik heb vandaag een waardevolle les geleerd: Vertrouw nooit iemand, zelfs niet je beste vriend.

43. Ik dacht echt dat hij een goede vriend was, ik denk dat dat gebeurt als je iemand zo vertrouwt als ik hem vertrouwde. Vertrouwen is moeilijk op te bouwen maar makkelijk te vernietigen.

44. Wanneer je beste vriend je bedriegt en je verdrietig maakt

45. Mijn beste vriend heeft me bedrogen met mijn andere beste vriend. Ik voel me zo verdrietig en leeg.

46. Mijn vriend heeft me bedrogen en ik ben er kapot van.

47. Ik ben klaar met praten en huilen. We zijn niet eens meer vrienden.

48. Mijn beste vriend heeft me net bedrogen! Hij vroeg om 500 dollar om een laptop te kopen en al het geld werd besteed aan het spelen van online games.

49. Mijn vriend heeft me bedrogen, ik weet niet wat ik moet doen. Mijn hart voelt pijnlijk en mijn geest is onduidelijk.

50. Als je geliefde je bedriegt en je hart in miljoenen stukjes wordt gebroken.

51. Ze loog. In mijn gezicht. Ik dacht dat ze anders was, maar ze is duidelijk hetzelfde als de rest. Bedriegers worden nooit beter.

52. Ik heb het gevoel dat ik niemand kan vertrouwen. Drie jaar vriendschap in de gootsteen na één sms.

53. Als je beste vriend van je steelt, is hij je vriend niet en zal hij dat nooit zijn, wat voor smoesjes hij ook verzint.

54. Ik vertrouw je mijn zuurverdiende geld toe en jij behandelt het als een spaarpot!

55. Mijn beste vriend bedroog me en nu ben ik single. Het is tijd om mijn zegeningen te tellen: Ik heb een geweldige baan en ik ben er goed in.

56. Ik haat het om voor de gek gehouden te worden. En ik haat het echt als ik erachter kom dat mijn beste vriend degene is die me bedrogen heeft.

57. Ik kan niet geloven dat ze me zo bedrogen heeft. Ze was de enige persoon die ik kon vertrouwen! Hoe kon ze?

58. Wanneer je je realiseert dat je beste vriend je bedrogen heeft, maar hij/zij is nog steeds je beste vriend dus je kunt er niets aan doen.

59. Ik kan niet geloven dat mijn beste vriend tegen me heeft gelogen! Ik ben echt gekwetst. Ik voel me zo verraden.

60. Het eerste waar ik aan dacht toen ik het hoorde was « dit is moeilijk voor mij ». Ik voelde me alsof ik iedereen in de steek liet, en mijn leven is geruïneerd. Ik heb hulp nodig om verder te gaan.

61. Mijn beste vriend geloofde me niet toen ik hem vertelde dat ik een koffietafelboek had geschreven, maar hij raapte het ook nooit op toen ik het op zijn koffietafel achterliet.

62. Vind het perfecte cadeau voor al je beste vrienden (zelfs als een van hen een eikel is die je bedrogen heeft).

63. Ik ben er kapot van. Mijn beste vriendin heeft me bedrogen met mijn vriend en het is nog erger dan ik me ooit had kunnen voorstellen.

64. Nadat je erachter bent gekomen dat iemand die je vertrouwde en liefhebt je heeft bedrogen of tegen je heeft gelogen, is het eerste wat in je opkomt: « Wat moet ik nu doen?

65. Als een vriend je bedriegt, raakt dat je meer dan je denkt. Dus hoe weet je of ze nog steeds je vriend zijn?

66. Als je het gevoel hebt dat iemand je alleen maar een slecht gevoel geeft, negeer hem dan.

67. Nadat ik een enorme ruzie had met mijn beste vriendin, zei ze dat ik haar over een uur in het park zou ontmoeten. Ze kwam niet opdagen en ik zat daar twee uur op haar te wachten… Het enige wat ik kon doen was haar sms’en en zeggen: « Je liep over me heen. »

68. Ik wist dat je niets met haar van plan was. Ik had mijn vermoedens toen ik de late chats en genegeerde telefoontjes zag, maar dit is gewoon te veel! Als je me niet vertelt wat er gebeurd is, dan weet ik precies wat ik moet doen.

69. Ik dacht dat wij voor altijd waren. Het spijt me als ik je ooit heb laten denken dat ik niet van je hield.

70. Ben er geweest, heb het gedaan. Dus luister, jongens: Je moet nooit liegen tegen het meisje waar je van houdt.

71. Ik ben bedrogen door mijn beste vriendin. Ik gaf haar het voordeel van de twijfel, maar het kwam niet goed en ze vertelde me zelfs dat ze me pijn ging doen.

72. Aan mijn beste vriend die me bedroog, ik vergeef je. Ik moet wel. Omdat het leven te kort is om wrok en negatieve energie vast te houden. Je bent een geweldige vent, met of zonder haar.

73. Verbreek alle banden met je vriend en vermijd hem koste wat kost. Je zult teleurgesteld en gekwetst zijn elke keer dat je ze ziet.

74. In tijden als deze is het fijn om te weten dat je een vriend hebt die je steunt.

75. De beste vrienden zijn degenen die blijven nadat iedereen weg is.

76. Toen ik helemaal alleen zat met niets te doen, geen vrienden om mee te praten en het enige wat ik kon doen was huilen.

77. De vriend die me bedroog met mijn vriend.

78. Iedereen liegt, maar niemand kan tegen mij liegen zoals jij. Ik wil je uit mijn leven.

79. Het is oké om boos te zijn op een vriend die je gekwetst heeft. Ze zouden beter moeten weten en ze hadden je anders moeten behandelen.

80. Ik zal mijn beste vriend nooit meer kunnen vertrouwen nadat hij mijn vriendin stal en erover loog.

81. Als je beste vriend achter je rug om met iemand anders uitgaat voordat hij het uitmaakt met zijn vriend.

82. Ik kan niet geloven dat mijn beste vriend me verlaten heeft. Ik bedoel, we zijn al vrienden sinds de kleuterschool.

83. De tranen die ik huil, de pijn die ik voel, ik hoop dat je op een dag weet hoeveel pijn je me doet.

84. Vriendschap is het meest waardevolle bezit dat iemand kan hebben. Het vereist tijd, geduld en vooral vertrouwen. Ik heb dit op de harde manier geleerd.

85. Mijn beste vriend en ik hebben samen zoveel meegemaakt. Toen hij me verliet voor een andere vrouw, was ik er kapot van. Ik weet niet hoe ik er overheen moet komen. Is het tijd om hem te vergeven en verder te gaan?

86. Ik dacht dat we vrienden waren door dik en dun, maar ik denk van niet.

87. Ik heb mijn vrienden nodig om me vast te houden terwijl ik vanavond Bachelorette kijk.

88. Spijker je selfie spel met de geheel nieuwe lenzen en live uitzending van onze privé server #dunstapp

89. Triest omdat mijn beste vriend me bedroog door mijn plaats in te nemen op een tournee en mij het ticket te laten betalen.

90. Mijn beste vriend heeft me bedrogen, maar in onze jeugd had ik hem ook om mijn vinger gewonden. Maar toen kwam ik achter zijn vuile zaakjes en veranderde mijn mening over hem.

91. Ik voel me gekwetst en geschokt dat mijn vriend me bedrogen heeft, maar in onze jeugd had ik hem ook om mijn vinger gewonden. Maar toen kwam ik achter zijn vuile zaakjes en veranderde mijn mening over hem.

92. Ik ontdekte de smerige zaakjes van mijn vriend en veranderde mijn mening over hem. Hij is niet langer mijn beste vriend.

93. Toen we klein waren, had ik hem om mijn vinger gewonden, maar toen bedroog hij me van mijn erfenis. Nu haat ik hem en wou dat ik hem nooit vertrouwd had.

94. Mijn beste vriend bedroog me van mijn erfenis, en het was waarschijnlijk omdat ik niet zoveel teruggaf als hij me had gegeven.

95. Mijn beste vriend heeft mijn erfenis gestolen, en ik heb nog steeds zijn brieven uit mijn jeugd die me doen afvragen of hij altijd een leugenaar is geweest.

96. Ik ben boos en gefrustreerd dat mijn beste vriend me de erfenis die ik zou krijgen, afhandig maakt. Ik wou dat er een manier was om hem te stoppen, maar het is te laat.

97. Het breekt mijn hart dat mijn beste vriend, de persoon met wie ik alles deel, mij volledig negeert vanwege familieproblemen.

98. Ik vertrouwde je. Ik dacht dat we beste vrienden waren en jij hebt me verraden. Ik zal je dit nooit vergeven.

99. Als je mijn beste vriend bent, maak je me niet aan het huilen. Je zult mijn hart niet in tweeën breken. Ik zou je nooit achterlaten, zelfs niet als ik mezelf zou moeten redden.

100. Je bent mijn beste vriend en ik dacht dat ik je kon vertrouwen.

101. Ik voel me zo verraden door mijn beste vriendin. Zij was degene bij wie ik aanklopte als ik down was, en ze werd expres zwanger om me in de val te lokken.

102. het is eenzaam hier in deze kamer. het is nog eenzamer buiten. Ik kan er niet meer tegen om hier te zijn. Ik weet niet meer wie ik was omdat jij me bedrogen hebt.

103. Soms moet je in vriendschap iemand laten gaan, voor zijn eigen bestwil. Zorg goed voor jezelf en ik wens je het beste!

Gelukkig is er, ondanks de pech dat je gekwetst bent door de acties van je beste vriend, niets dat niet met de tijd overwonnen kan worden. Ik hoop dat deze my best friend cheated me quotes precies jouw gevoel uitdrukken.

Deel er alsjeblieft één of twee met familie en vrienden op sociale media.