Mijn Beste Vriend Gaat Trouwen

My Best Friend Is Getting Married Quotes

Er zijn veel leuke dingen aan het hebben van een beste vriend. Ze zijn er voor je, wat er ook gebeurt. Ze vegen je tranen af, rapen je op als je valt en zijn voor altijd een stukje van je hart en als die beste vriend gaat trouwen, schijnen er een miljoen emoties door je hoofd te gaan:

Er is de opwinding om op hun trouwdag aan hun zijde te staan als ze naar het altaar lopen. Er is het verdriet dat ze er binnenkort niet meer elke dag zullen zijn zoals in het verleden. En er is ook het gevoel van besef dat je nu mag helpen bij het plannen van een van de belangrijkste dagen van haar leven!

Je kunt niet veranderen dat je beste vriend gaat trouwen en verder gaat met zijn leven zonder jou. Je kunt wel veranderen hoe je reageert, maar je moet bedenken hoe hun beslissing jou beïnvloedt en hoe je kiest om te reageren als ze het officieel maken.

Als ze eindelijk « ja » zeggen, moet je blij voor ze zijn, niet vol afgunst. Terwijl jij denkt dat je beste vriend(in) een leven vol huwelijksgeluk tegemoet gaat, blijf jij alleen achter met chardonnay of op zoek naar de perfecte trouwdatum.

Waar je ook in valt, je kunt deze onderstaande mijn beste vriendin gaat trouwen citaten gebruiken om die gevoelens van opwinding op de grote dag over te brengen – vooral als je gevraagd bent om dienstmeisje of eredame te zijn!

My Best Friend Is Getting Married Quotes

A big congratulations to my best friend, who is getting married in a short time from now. I love you, my friend. I’m so happy for you and I wish you a life full of happiness, joy and ups and downs.

1. You mean more to me than you’ll ever know and I couldn’t be happier for you on hearing the news of your marriage. I’m excited, proud and so glad to call you “my best friend”

2. Congratulations on your marriage. I couldn’t be happier for you. I’m excited, proud and so glad to call you my best friend.

3. I’m so happy for you on hearing the news of your marriage. It means so much to me to have you in my life, dear bff. You are such an important person!

4. I’m so happy for you! I’m so glad to call you “my best friend”. This is such good news and I’m excited, proud and very, very happy for you.

5. Je betekent zoveel voor me. Ik ben zo blij voor je op je trouwdag. Je bent zo’n goede vriend voor me.

6. Ik ben zo ongelooflijk blij voor je toen ik het nieuws van je huwelijk hoorde. Het betekent alles voor me, lieve beste vriend.

7. Mijn beste vriendin gaat eindelijk trouwen. Woorden kunnen niet uitdrukken hoe blij ik voor haar ben! Ik kon niet gelukkiger zijn voor mijn beste vriendin.

8. Gefeliciteerd met je huwelijk! Ik ben zo opgewonden voor jou en je familie. Je bent een geweldige beste vriendin en ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van deze speciale dag.

9. Ik ben zo blij om te horen dat jij, mijn beste vriendin gaat trouwen! Jullie zijn de beste! Ik wens jullie een heel gelukkig leven samen.

10. Mijn beste vriendin gaat trouwen en ik ben zo blij voor haar, ze is de beste persoon in mijn leven.

11. Dit weekend gaat mijn beste vriend trouwen. Ik kan niet wachten om het met hem en zijn aanstaande vrouw te vieren. Dit wordt een geweldig feest.

12. Mijn beste vriendin gaat dit weekend trouwen en ik heb geen idee wat ik aan moet…

13. Mijn beste vriendin gaat trouwen. Ik ben zo opgewonden voor het volgende hoofdstuk in haar leven.

14. Mijn beste vriend gaat trouwen! Ik ben zo opgewonden om het met hem en zijn aanstaande vrouw te vieren. Er zijn nog nooit twee mensen zo perfect voor elkaar geweest.

15. Mijn beste vriend gaat trouwen. Ik ga het huwelijk van mijn beste vriend vieren! Ik ben super enthousiast om het weekend met hem en zijn aanstaande vrouw door te brengen.

16. Mijn beste vriend gaat dit weekend trouwen en ik kan niet gelukkiger zijn! Ik ben zo opgewonden om het met hem en zijn nieuwe bruid te vieren!

17. Ik ben zo opgewonden om dit weekend met mijn beste vriend te vieren! Hij gaat trouwen en ik kan niet wachten om hem te zien op zijn grote dag.

18. Ik ben zo opgewonden dat mijn favoriete persoon gaat trouwen en ik kan niet wachten om te delen in het geluk van hun huwelijksfeest!

19. Ik hou van mijn beste vriend en ik ben blij dat hij het geluk vindt om zich te settelen met zijn toekomstige vrouw.

20. Dit is het. De dag waarop ik heb gewacht. De dag dat ik het mooiste cadeau van allemaal geef… mijn beste vriend aan de liefde van zijn leven. Ik ben blij dat ze gaan trouwen.

21. Mijn beste vriendin gaat trouwen met de liefde van haar leven, en ik ben klaar om het in stijl te vieren met een weekendje weg. Ik krijg de kans om het land of de wereld over te vliegen. Waar zou je heen gaan?

22. Gelukkige verloving Barbie! Ik hou van je en wens je het beste in je trouwplanning.

23. Mijn beste vriend, die ik al ken sinds de zevende klas, gaat volgende maand trouwen.

24. Vandaag is een grote dag voor mijn beste vriendin. Ze gaat trouwen en ik zou niet blijer voor haar kunnen zijn!

25. Het leven van het feest en nog belangrijker mijn beste vriendin gaat trouwen, dus proost!

26. Ik ben zo blij dat mijn beste vriendin gaat trouwen! Gefeliciteerd met het gelukkigste koppel in de wereld!

27. Maak je klaar om het jawoord te geven aan de belangrijkste vriend die je ooit zult hebben.

28. We zijn al heel lang vrienden en ik ben zo blij dat hij de liefde heeft gevonden. Ze gaan binnenkort trouwen.

29. Op mijn beste vriend, voor wie ik alles zou doen: Je bent gewoon de meest bijzondere mens die ik ooit gekend heb. Ik ben blij dat je binnenkort gaat trouwen.

30. Ik ben zo trots om je Maid of Honor te zijn. Je bent mijn zus, mijn vriend, mijn bestie. Ik hou van je tot in de hemel en ben zo opgewonden voor dit volgende hoofdstuk van je leven!

31. Ik maak me klaar om naar de bruiloft van mijn beste vriendin te gaan en ik ben zo opgewonden!

32. Ik ben niet alleen je beste vriendin. Ik ben ook een schouder om op uit te huilen, een oor om naar te luisteren, en een bruidsmeisje die je eruit laat zien als een miljoen dollar. Gefeliciteerd, meid!

33. Ik ben zo blij voor je. Ik kon me geen betere persoon wensen om je leven mee te delen. Op alle avonturen die jullie nog te wachten staan! Gefeliciteerd met jullie reis om ja te zeggen.

34. Op weg naar de bruiloft van mijn beste vriend. Ik ben zo blij voor mijn beste vriend. Ik hou zoveel van je.

35. Bruiloften zijn een tijd om de liefde tussen twee vrienden te vieren en te eren. Ik ben zo opgewonden voor jou, mijn beste vriend!

36. Een van de beste dagen van mijn leven was zeker de dag dat ik je beste vriend werd. Nu ga je trouwen met de vrouw van je dromen, en ik kan niet blijer voor je zijn – gefeliciteerd, kerel!

37. Ik herinner me nog steeds de eerste keer dat ik je ontmoette. Die dag was een keerpunt in mijn leven, en ik ben zo blij dat je gaat trouwen. Ik hou van je.

38. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! De dag dat jullie elkaar ontmoetten was een keerpunt in mijn leven, en ik ben zo blij dat jullie gaan trouwen. Ik hou van jullie.

39. Hoera! Ik weet nog dat ik je voor het eerst ontmoette. Je hebt mijn leven veranderd, en ik ben zo blij dat je gaat trouwen. Jullie zijn perfect voor elkaar.

40. Ik herinner me nog steeds de eerste keer dat ik je zag. Het was als het ervaren van een hele nieuwe wereld. Beste wensen voor je huwelijk!

41. Dat eerste moment dat ik je zag? Dat was een groot keerpunt in mijn leven. Sindsdien heeft je vriendschap me geluk en vreugde gebracht. Geniet met volle teugen van vandaag!

42. Ik wil dat je weet dat je alles voor me betekent. Ik ben zo dankbaar voor de liefde die we delen, en ik kan niet wachten om jullie huwelijk te vieren!

43. Ik ben zo blij en opgewonden voor jullie op deze speciale dag. Ik wens jullie veel geluk in jullie nieuwe getrouwde leven. Moge God jullie zegenen!

44. Gefeliciteerd met uw verloving! Ik hoop dat de laatste vijftig jaar voor jou net zo mooi zijn geweest als voor mij. Kan niet wachten om je binnenkort te zien!

45. Moge deze speciale dag het begin zijn van een lang en gelukkig leven samen. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!

46. Ik herinner me de dag dat ik je ontmoette alsof het gisteren was! Het was echt een leuke avond. We hadden zoveel plezier en ik ben zo blij dat we zulke goede vrienden zijn geworden.

47. Geluk betekent niet dat je altijd krijgt wat je wilt. Het gaat over willen wat je hebt.

48. Mijn beste vriend gaat trouwen! Hij is mijn beste vriend sinds we op de middelbare school zaten… Gelukkige tijden, ik zal je missen.

49. Ik zou niet blijer kunnen zijn voor onze beste vriend die vandaag gaat trouwen! Ik hou zoveel van jullie en ben zo opgewonden voor het volgende hoofdstuk van jullie leven.

50. Er is niemand anders met wie ik liever zou leven dan met jou. Je bent mijn beste vriend en ik ben zo opgewonden om jullie naast elkaar te zien als jullie binnenkort gaan trouwen.

Mijn beste vriend die gaat trouwen

Ik wilde een speciaal moment met jullie delen. Mijn beste vriendin gaat trouwen en ik zou niet blijer voor haar kunnen zijn. Een liefde die echt en puur is, vreugdevol en vriendelijk. Het is een vriendschap die bedoeld is om te blijven bestaan.

51. Vandaag is de trouwdag van mijn beste vriendin en ik kon niet gelukkiger of meer vereerd zijn om aan haar zijde te staan tijdens deze reis.

52. Mijn beste vriendin gaat trouwen en ik kan niet wachten om het met haar te vieren later dit jaar. Het is zo spannend!

53. Hey vrienden! Ik ben zo opgewonden om groot nieuws met jullie te delen, mijn beste vriendin gaat trouwen en ik word bruidsmeisje…

54. Ik moet zeggen dat mijn beste vriendin deze herfst gaat trouwen.

55. Ik ben zo opgewonden dat mijn beste vriendin gaat trouwen! Er zijn zoveel details te plannen, zoals jurken voor bruidsmeisjes, de taart en bloemen. Ik kan niet wachten om dit huwelijk van de eeuw te plannen.

56. Gefeliciteerd, mijn beste vriend. Ik ben zo blij voor je en kan niet wachten om een van de grootste dagen van je leven te vieren.

57. Jou als beste vriendin hebben is het beste wat me in mijn leven is overkomen. Ik wens je het allerbeste op je bruiloft, en ik kan niet wachten om je door het gangpad te zien lopen als mijn bruidsmeisje.

58. Ze is van de markt af! Trouwt dit weekend met de liefde van haar leven, mijn beste vriendin.

59. Ze is een ja! Er is niets mooiers dan beste vrienden die ja zeggen tegen elkaar. Het voelt als het begin van iets nieuws en een nieuw begin. Gefeliciteerd, mijn liefste.

60. Het is moeilijk te geloven dat mijn beste vriendin vandaag gaat trouwen. Ik ben zo opgewonden om naast haar te staan op deze mooie dag. We zijn altijd vrienden geweest en niemand verdient een dag als deze meer dan zij. Ik kan niet wachten om haar grote dag te vieren en er met haar te zijn als ze de laatste woorden van « Ik wil » zegt…

61. Mijn beste vriendin trouwt vandaag! Ik ben zo blij om bruidsmeisje te zijn en haar bij te staan op deze mooie dag. We zijn altijd vrienden geweest en niemand verdient een dag als deze meer dan zij. Ik ben opgewonden om haar speciale dag te vieren en er samen met haar de mooiste dag ooit van te maken…

62. Mijn beste vriendin gaat vandaag trouwen! Ik kon niet meer opgewonden zijn over deze prachtige dag. Ik kan niet wachten om het met haar te vieren en erbij te zijn als ze « ja » zegt.

63. Mijn beste vriendin gaat trouwen, en ik kan niet meer opgewonden zijn over deze feestdag. We zijn al jaren vrienden, en dit is een geweldige tijd waarvan ik zo gezegend ben om er deel van uit te maken.

64. Ik kan niet wachten om de bruiloft van mijn beste vriendin te vieren. Ze is een geweldige vrouw, en ik voel me gezegend om haar mijn beste vriendin te noemen. Ik ken haar al sinds we meisjes waren, en het zal een genot zijn om naast haar te staan op de gelukkigste dag van haar leven!

65. OMG ik ben zo opgewonden, mijn vriendin gaat vandaag trouwen! Ik voel me zo vereerd om haar bruidsmeisje te zijn en deze speciale dag met haar te delen.

66. Haar trouwdag is er eindelijk en ik wil niets liever dan dit gedenkwaardige moment met haar vieren. Ik ben zo blij om deel uit te maken van deze dag en aan haar zijde te staan als ze trouwt met de man van haar dromen!

67. Om het aanstaande huwelijk van mijn beste vriendin te vieren, wil ik dit moment gebruiken om alle geweldige mannen in mijn leven te waarderen.

68. Een van mijn beste vrienden gaat volgend weekend trouwen. Ik wens hem het allerbeste in hun huwelijk. Ik kan niet wachten om het met jullie twee te vieren op jullie grote dag!

69. Ik zal er voor je zijn, mijn beste vriend. Je bent er altijd voor mij geweest, en ik ben nederig om naast je te staan als je JA zegt.

70. Mijn favoriete persoon ter wereld gaat volgende maand trouwen met haar andere favoriete persoon ter wereld. Ik voel me zo gelukkig om hier deel van uit te maken.

71. Het is een speciale dag als een beste vriendin je zus wordt, en ik ben zo blij dat je je persoon hebt gevonden en dat je gaat trouwen.

72. We hebben in jou een geweldige vriend en we kunnen niet wachten om je huwelijk met de liefde van je leven te vieren.

73. Dit is het begin van een spannende tijd in ons leven. Ik ben zo blij voor jullie beiden, en ik wens jullie veel liefde en geluk in jullie huwelijk.

74. Je trouwt eindelijk met je beste vriendin. Ik ben zo blij voor je, mijn beste vriend.

75. Zo blij om mijn beste vriendin te vieren die vandaag gaat trouwen!

76. Ik ben stapelverliefd op je, mijn beste vriend. Gefeliciteerd met jullie huwelijk!

77. Dit weekend trouwt mijn beste vriendin met de man van haar dromen. Ik kon niet gelukkiger zijn voor hen, en ik ben zo opgewonden om het met hen te vieren op hun speciale dag!

78. Mijn beste vriend, ik ben zo dankbaar dat ik een decennium van herinneringen met je heb gedeeld, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt. Gefeliciteerd met je verloving!

79. Het was een gekkenhuis, maar ik ben zo blij dat ik dit mooie moment in jullie leven mag meemaken. Fijne trouwdag.

80. Wanneer je je eindelijk realiseert dat iets goeds zo blijft. Ik zie je graag gelukkig. Op je huwelijk.

81. Ik kan niet wachten om te zien hoe je de wereld verandert op je trouwdag mijn beste vriend.

82. Het enige wat spannender is dan het plannen van een bruiloft is kijken hoe mijn beste vriendin een vrouw wordt.

83. Mijn beste vriendin en haar man trouwen vandaag! Wat een mooie gelegenheid. Low key, maar ik weet dat het geweldig wordt. Kan niet wachten om je te zien schitteren.

84. Ik ben zo gezegend om een van mijn beste vrienden, die al sinds de middelbare school aan mijn zijde staat, te zien omslaan en een droom te zien uitkomen.

85. Zo opgewonden om dit weekend de bruiloft van mijn beste vriendin te vieren. Het is een vroeg verjaardagscadeau voor mij en ik kan niet wachten…

86. Ik stuur jullie veel vreugde en liefde als jullie je klaarmaken om te trouwen… volgende week!!!

87. Mijn beste vriendin gaat trouwen en ik ben zo opgewonden om het met haar te vieren! Laten we ons klaarmaken!

88. Mijn beste vriendin gaat trouwen. Ik ben zo blij voor hen!

89. Mijn beste vriendin gaat over een paar dagen trouwen… op jou en ik hoop dat al je dromen uitkomen.

90. Mijn beste vriendin gaat dit weekend trouwen en ik ben ongelofelijk blij voor haar. Ze heeft de liefde van haar leven gevonden en een geweldige match voor mij.

91. Mijn beste vriendin gaat trouwen en ik kon niet meer opgewonden zijn! De allerbeste huwelijkswensen voor hen beiden.

92. Ik ben zo opgewonden om de bruiloft van mijn beste vriendin bij te wonen!

93. Ik had nooit gedacht dat ik nog eens bruidsmeisje zou zijn, maar dat ben ik wel: je beste vriendin. Gefeliciteerd!

94. Mijn beste vriendin gaat vandaag trouwen. Ik loop met haar naar het altaar. En ik ben er erg enthousiast over!

95. Mijn beste vriendin gaat trouwen…. Ik ben zo blij en opgewonden voor haar. Ik kan niet wachten om haar te zien met haar nieuwe man.

96. Ik ben zo opgewonden om bruidsmeisje te zijn op het strandhuwelijk van mijn beste vriendin deze zomer. Het wordt zo’n feest!

97. En nu, op de coolste man ter wereld. Gefeliciteerd met je verloving. We zullen allemaal erg blij voor je zijn, en erg trots op je, voor een lange tijd.

98. Mijn beste vriend gaat trouwen. Mijn hart is vol.

99. Wat een heerlijk gevoel om omringd te zijn door vrienden en familie op de gelukkigste dag van het leven van mijn beste vriend.

100. Mijn beste vriend trouwt met mijn zus, wat een perfecte dag, ik kon niet gelukkiger zijn voor hen.

101. Mijn beste vriendin is net getrouwd met de liefde van haar leven. Het was magisch, en ik krijg tranen als ik er alleen al aan denk.

102. Mijn beste vriend en liefde van mijn leven gaat volgende maand trouwen (en ik kan niet enthousiaster zijn!)

103. Ik ben zo opgewonden omdat mijn beste vriendin gaat trouwen. We zijn beste vrienden sinds de middelbare school en hebben bijna alles samen meegemaakt.

Ja, dat is de geest. Je kunt de vibes ook naar iemand uitbreiden door deze mijn beste vriend gaat trouwen citaten met hen te delen en ze op je sociale media platformen te plaatsen.