Mijn Betere Helft Citaten Voor Echtgenoot

My Better Half Quotes for Husband

Je echtgenoot is je betere helft en hij is een geweldige man, daar ben ik zeker van. Hij is het andere deel van jezelf dat je heel maakt. Woorden kunnen mooi zijn en deze citaten hier beneden zijn daar een bewijs van. Of je nu een romantische date night plant of gewoon een manier wilt om je man te laten ontspannen voor het slapen gaan, deze citaten zullen hem zeker verrukken en verbazen.

Ze zullen je man op vele manieren vertellen hoezeer hij je betere helft is. Toon hem uw liefde en steun voor het feit dat hij uw betere helft is met behulp van deze mijn betere helft citaten voor echtgenoot en bedank me later.

Mijn Betere Helft Citaten voor Echtgenoot

Je bent mijn betere helft, en ik had het niet geweldig kunnen hebben met een andere man. Omdat je ervoor gekozen hebt bij mij te zijn, zal ik je nooit teleurstellen. Ik zal altijd van je houden, mijn man.

1. Mijn liefde voor jou groeit elke dag. Je bent mijn betere helft, en samen kunnen we alles aan wat op ons pad komt. Ik zal je voor altijd koesteren.

2. Het is gek hoeveel ik van je hou. Je bent mijn zielsverwant, mijn betere helft en degene die mijn hart doet opzwellen van vreugde elke dag.

3. Niets kan ooit deze liefde die we delen veranderen. Je bent mijn beste vriend en de enige die alles van me weet. Ik ben voor altijd dankbaar voor de vreugde die je brengt. Ik hou van je tot aan de maan en terug.

4. Als ik je in één woord zou moeten beschrijven, zou het « PERFECTIE » zijn. Alles aan jou is geweldig. Je bent gewoon mijn betere helft. Ik hou ervan getrouwd te zijn met een geweldige man als jij.

5. Ik hou van je. Mijn leven is zoveel beter met jou erin. Door jou hou ik van mezelf, en jij voegt daar nog iets aan toe. Jij bent het andere deel van me dat me heel maakt, mijn betere helft.

6. Jij bent mijn andere helft, het andere stuk dat me helpt vormen tot wie ik nu ben. Je maakt me compleet en ik voel me levendiger als we samen zijn. Bedankt dat je al die jaren van me hebt gehouden, me hebt laten zien dat ik het waard ben en me hebt gestimuleerd om meer te bereiken.

7. Bedankt dat je iemand bent die ik nooit zou veranderen, iemand die zal vechten voor onze liefde tot de dood ons scheidt. Jouw liefde is mijn uitgang, en jouw vriendschap is mijn ingang.

8. Bedankt voor je eeuwige liefde, respect, vertrouwen en zorg. Je bent de beste metgezel die iemand ooit kan hebben. Ik koester elk moment van onze relatie, en het wordt met de minuut beter omdat je er altijd voor me bent, wat onze liefde zo bijzonder maakt.

9. Jij en ik zijn als pindakaas verpakt in een gelei sandwich. We hebben onze favoriete dingen, en we passen gewoon bij elkaar. Elke keer als we samen zijn, brengt het me zoveel vreugde, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

10. Je laat mijn hart fladderen bij elke aanraking. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je bent mijn beste vriend, mijn betere helft en mijn man. Jij bent degene aan wie ik al mijn diepste geheimen vertel, met wie ik lach tot mijn maag er pijn van doet, en met wie ik elke vreugde en elk verdriet deel.

11. Je bent geweldig, liefdevol en het beste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn betere helft waar ik niet zonder zou kunnen. Ik hou enorm veel van je, en ik hoop dat we een heel leven samen zullen doorbrengen.

12. Ik ben misschien niet perfect, maar door jou voel ik me heel. Bedankt voor al je geduld, vriendelijkheid, begrip en liefde. Ik hou van je, mijn betere helft.

13. Mensen zeggen dat je niet kunt leven zonder lucht, water en voedsel. Ik weet alleen dat ik niet zonder jou kan leven. Ik hou zoveel van je, mijn betere helft.

14. Er zijn zoveel redenen waarom ik van je hou, maar een van de belangrijkste is dat je me beter laat voelen over mezelf. Je bent niet bang om me op mijn gebreken te wijzen en ze zelfs te omarmen. Door jou wordt mijn betere helft een constante herinnering aan je liefde.

15. Ik hou van je, schatje. Je bent de beste man die een meisje zich kan wensen. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Elke dag is weer een gedenkwaardige zolang we hem delen. Dank je, mijn betere helft.

16. Ik kan niet geloven dat onze liefde door de jaren heen alleen maar sterker is geworden. Onze toekomst is zo rooskleurig, schatje. Ik kan niet wachten om te zien wat de komende jaren in petto hebben. Ik hou zoveel van je, mijn betere helft.

17. Ik hou van onze relatie en van bij jou zijn. Ik wil je go-to person, beste vriend en wederhelft zijn. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn betere helft.

18. Ik hou zoveel van je. Ik weet dat ik je altijd zal koesteren. Je bent mijn betere helft, mijn zielsverwant, mijn beste vriend. Je maakt me niet alleen een beter mens, maar ook een betere ik. Je bent zo geweldig, en ik verdien al je liefde niet. Je bent mijn alles.

19. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Ik hou van elke centimeter van je, van binnen en van buiten. Je laat me elke dag zien hoeveel je van me houdt. Je bent de beste echtgenoot, minnaar en vriend die ik ooit heb gehad! Ik ben zo gelukkig je vrouw te zijn.

20. Ik wil je gewoon laten weten hoe gelukkig ik ben om jou in mijn leven te hebben. Je bent meer dan ik ooit kon hopen, en we zijn gemaakt om samen te zijn. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Ik zou elke strijd aangaan, alles opgeven voor jou, mijn betere helft.

21. Waar moet ik beginnen? Ik weet niet of er woorden zijn om nauwkeurig te beschrijven wat je voor me betekent. Ik zou je een roman kunnen schrijven, maar dat zou jaren duren, en ik wil je alleen vertellen hoeveel ik van je hou en je aanbid. Je bent echt mijn betere helft.

22. Samen zijn we het perfecte stel. Je maakt al mijn dromen waar, en als we praten is het net een sprookje dat tot leven komt. Alles aan jou doet me glimlachen, van de welving van je lippen tot de puurheid van je hart. Ik hou van je, mijn betere helft.

23. Je bent de meest geweldige echtgenoot. De dingen die je voor me doet zijn zo speciaal dat ik ze niet onder woorden kan brengen. Je zegt me dat ik mooi ben en houdt elke dag van me. Je bent echt het beste wat me ooit is overkomen, geen wedstrijd, geen discussie.

24. Je bent mijn alles, mijn beste vriend, minnaar en echtgenoot. Je brengt me elke dag zoveel vreugde, en ik sta versteld van onze band die met de dag sterker wordt. Mijn hart is gevuld met niets dan liefde voor jou.

25. Ik ben niets zonder jou. Jij bent mijn alles. Jouw liefde is het enige dat me gelukkig en veilig houdt. Jij was voor mij bedoeld, en ik voor jou. We zijn twee helften van één geheel en samen perfect. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

26. We zijn zo goed geweest samen, altijd op de goede weg, onze weg makend; als een team. We zijn niet perfect. Jij weet het, en ik weet het, maar wat maakt het uit? We zijn verliefd, en dat is meer dan genoeg.

27. Je bent mijn beste vriend, partner in het leven, mijn betere helft en de belangrijkste persoon in mijn wereld. Ik zou alles voor je doen.

28. Liefste man, je bent mijn betere helft, de yin van mijn yang. Ik wist nooit hoe leeg ik was tot jij je hart opende en me vulde met je liefde. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou van je met heel mijn hart. Bedankt om jou te zijn.

29. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld. Ik ben dankbaar voor elk moment dat we delen. Je bent mijn betere helft, en je maakt me compleet op een manier die ik niet kan uitleggen. Ik wil gewoon dat de wereld weet hoe gelukkig ik ben om jou aan mijn zijde te hebben.

30. Mij is gevraagd, wie is je betere helft? Nou, hij staat recht voor me. Ik kan niet zeggen in welke opzichten hij mijn betere helft is, want dat doet er niet toe. Ik ben gewoon blij dat ik hem heb en hem de mijne noem.

31. Ik hou van je, en ik ben zo gelukkig je te hebben. Als ik in je ogen kijk, zie ik de man waar ik voor altijd en eeuwig bij wil zijn. Ik hou van je, mijn betere helft.

32. Aan mijn betere helft, ik wilde je laten zien hoezeer ik het waardeer dat je tijd van je dag nam om met mij uit te gaan. Ik had niet altijd tijd voor je, maar het was een dag vol liefde en gelach als we samen waren. Je nam mijn adem weg op onze eerste date, en laten we eerlijk zijn, dat doe je nog steeds. Ik hou van je, en ik wil je nooit meer kwijt.

33. Jij bent mijn betere helft. Of het nu je lach is, of je mooie hart, je zorgt er altijd voor dat ik je meer wil dan de dag ervoor. Je bent het licht van mijn leven, en ik hou zoveel van je.

34. Bedankt dat je de man en vader bent die je bent. Bedankt dat je alle dingen doet die ik nooit zou kunnen doen, dat je meer van me houdt dan ik me ooit kon voorstellen en vooral, bedankt dat je aan mijn zijde staat terwijl ik oud word. Ik hou zoveel van je.

35. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je bent alles wat ik nodig heb, alles wat ik wil en meer. Ik weet dat we moeilijke tijden hebben doorgemaakt (en waarschijnlijk weer zullen doormaken, helaas), maar wat er ook gebeurt, we komen er samen doorheen omdat ik van je hou, en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen.

36. Ik wil niets liever dan voor altijd bij jou zijn. Je verlicht mijn ochtenden, en het enige wat ik niet leuk vind aan de toekomst is dat we niet samen zullen zijn. Ik hou van je.

37. Ik aanbid je, van je lach tot hoe je er altijd bent als ik je nodig heb. Jouw liefde maakt me een beter mens. Ik hou ervan dat je een deel van mijn leven bent. Ik hou van ons gezin en de avonturen die we samen beleven. Het belangrijkste is dat ik van je hart, geest en ziel hou, en ik voel me zo gelukkig dat ik een relatie heb met zo’n speciaal iemand als jij.

38. Je bent mijn beste vriend, soulmate, betere helft en een belangrijk deel van mijn leven geworden. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten.

39. Je bent mijn betere helft. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent de liefde van mijn leven, de enige persoon die me overdag op de been houdt. Ik wil altijd een beter mens zijn omdat ik je trots wil maken. Ik hou van je.

40. Ik weet dat het afgezaagd is, maar je bent mijn betere helft, mijn grootste supporter, vriend en mijn grote liefde. Je verdraagt al mijn onzin, ook al heb je je eigen gebreken. Jij bent de man die voor me zorgde toen ik het het meest nodig had. Ik kan je niet genoeg bedanken dat je altijd bij me bent.

41. Er is een gezegde: « Mijn hele leven is een liefdesdaad met jou. » Daar ben ik het helemaal mee eens. Jij bent mijn betere helft en degene met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Ik kan letterlijk niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft.

42. Ik hou meer van je dan ik kan uitleggen. Je bent mijn betere helft, en we vullen elkaar perfect aan. Je maakt me aan het lachen, haalt het beste in me naar boven, en verdient het beste terug.

43. Ik weet niet hoeveel geluk ik heb met iemand als jij, maar ik ben blij dat ik dat heb. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Je bent mijn wereld en mijn betere helft.

44. Als iemand me vraagt waarom ik zoveel lach of waarom ik altijd zo’n goed humeur heb, kan ik maar aan één ding denken: dat komt door jou. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik voel me de gelukkigste persoon ter wereld om jou te hebben.

45. Ik wil allereerst zeggen dat ik van je hou. Ik weet dat het me pijn doet als we ruzie maken, maar ik ben zo blij dat we al lang bij elkaar zijn. Je bent meer dan mijn beste vriend, je bent mijn betere helft.

46. Bedankt dat je de liefde van mijn leven bent. Er is niemand anders waar ik liever bij zou zijn. Ik heb niet alleen een geweldige partner, maar ook een partner in misdaad. Door jou kom ik elke dag door en is het de moeite waard om ‘s morgens op te staan. Ik hou meer van jou.

47. Mijn liefde voor jou blijft elke dag groeien. Elke nacht probeer ik nieuwe manieren te bedenken om je te vertellen hoeveel ik van je hou, en elke ochtend word ik wakker met de wens dat we nog steeds samen zijn. Hoe gek het ook klinkt, mijn grootste spijt is dat ik je niet langer heb gekend. Ook al zijn we nog niet zo lang samen, ik weet dat onze liefde voor altijd is en altijd samen zal zijn.

48. Je maakt me beter, en ik hoop dat mijn aanwezigheid in jouw leven ook helpt. We passen zo goed bij elkaar; je zult altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn.

49. Ik ben blij dat we elkaar gevonden hebben. Je bent een echte zegen. Ik kijk uit naar een geweldige toekomst met jou. Ik hou van de tijd die we samen doorbrengen en de herinneringen die we tot nu toe hebben gemaakt. Ik kan niet wachten op nog een heel leven. Ik hou van je, liefje.

50. Ik ben de gelukkigste vrouw ter wereld om jou als man te hebben. Je betekent meer voor me dan de woorden die ik hier kan schrijven of hardop kan zeggen. We zullen op een dag samen oud worden, en ik kan niet wachten tot die dag komt.

51. Je bent een zegen voor mij in mijn leven. Bedankt dat je bent wie je bent. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en me alles hebt gegeven wat ik ooit wilde. Je bent eerlijk, zorgzaam, slim, grappig en je hebt een vastberadenheid en drive waar ik jaloers op ben.

52. Je bent mijn betere helft. Bedankt dat je me elke dag een nieuwe reden geeft om door te gaan. Ik hou van je zonder woorden.

53. Jij bent mijn betere helft, die van mij een beter mens maakt. Ik hou van je met heel mijn hart. We waren bedoeld om samen te zijn. Je bent mijn beste vriend, minnaar en het universum voor mij.

54. Niemand kan aan jou tippen. Ik hou van de manier waarop je straalt. Jij bent degene voor mij, mijn betere helft. Je bent een geweldig persoon met zo’n groot hart. Ik voel me zo gelukkig om iemand te hebben die zoveel om me geeft, die me voor altijd gelukkig maakt en mijn hart met vreugde vult.

55. Ik weet niet waar ik zou zijn, wie ik zou zijn, of hoe mijn leven er nu uit zou zien zonder jou. Je bent mijn betere helft, en ik ben zo dankbaar dat ik je gevonden heb.

56. Ik hou zoveel van je, en vergeet dat nooit. Jij bent het andere deel van mij, en ik zou me mijn leven zonder jou niet kunnen voorstellen. Vroeger dacht ik dat ik mijn persoon was. Maar nu, met jou aan mijn zijde, realiseer ik me dat wie ik ben, komt door jou en onze baby’s.

57. Je bent alles wat ik nodig heb en wil. Je bent mijn beste vriend, minnaar, betere helft, vertrouweling en zielsverwant. Ik hou van je.

58. Ik wil dat je weet dat je voor mij perfect bent. Ik hoop dat je altijd weet dat wat er ook gebeurt in mijn leven, ik zal altijd van je houden, en ik zal altijd aan je zijde staan. Je bent het beste wat me ooit is overkomen.

59. Je neemt het goede met het slechte en ik zou het niet anders willen. Je helpt me de zonnige kant te zien, en je laat mijn problemen klein lijken. Samen zijn we perfect, twee helften die één geheel vormen. Ik ben graag de helft van een stel met jou.

60. Mijn beste vriend, een partner in misdaad en de liefde van mijn leven. Ik dank mijn gelukkige sterren elke dag voor jou. Je bent alles voor me. Mijn wereld zou niet hetzelfde zijn zonder jouw verbazingwekkende liefde, toewijding en zorg. Ik ben zo gelukkig om jou aan mijn zijde te hebben, en ik weet dat wat het leven ook voor ons in petto heeft, we er samen sterker uit zullen komen.

61. Ik wilde nog een miljoen andere dingen zeggen, maar wat eruit komt als ik naar je kijk is ‘Ik hou van je’, want dit is precies hoe ik me voel. Je bent alles wat ik nodig heb in een partner, en elke dag met jou is beter dan waar ook ter wereld. Ik hou van je, mijn betere helft.

62. Ik besefte nooit wat ik miste tot jij in mijn leven kwam. Nu weet ik het. Ik hou van je omdat je mijn betere helft bent, je gedachten over onze toekomst deelt, en de persoon bent waar ik op kan steunen. Laten we de komende jaren samen doorbrengen, want ik ken niemand anders die ik me kan voorstellen elke ochtend wakker te worden.

63. Je bent echt mijn betere helft. Toen we elkaar ontmoetten, wist ik dat er iets speciaals aan je was, en dat heb ik altijd leuk gevonden. Je bent een ongelooflijk persoon, zo lief, gul en attent. Je betekent alles voor me en ik hou van je.

64. Je bent mijn betere helft, mijn beste vriend, mijn zielsverwant. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Je maakt me compleet en maakt me de gelukkigste persoon op aarde. Ik hou zoveel van je.

65. Je bent mijn betere helft. Je maakt mijn leven geweldig. Ik werd verliefd op je toen ik je zag, en elke dag blijf je me verrassen. Je maakt elke dag zoveel beter door gewoon jouw persoon te zijn. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld, en ik kan niet wachten op de dagen en jaren die komen gaan.

66. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou om op te steunen. Je vindt altijd een manier om een glimlach op mijn gezicht te toveren en me te laten zien wat echte liefde is. Jij bent de liefde van mijn leven, mijn betere helft. Ik hou van je.

67. Op de beste man en vader die een meisje zich kan wensen. Ik hou meer dan ooit van je en kan niet wachten tot onze volgende 75 jaar samen.

68. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen, mijn lieve man. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Jouw ziel is met de mijne verweven, en ik heb je elke dag in mijn leven nodig. Ik hou van je, mijn betere helft.

69. Je laat mijn hart zweven van liefde. Je brengt geluk in mijn leven dat de vreugde van onze kinderen alleen kan evenaren. Er is niemand anders in deze wereld die ik meer aan mijn zijde wil hebben dan jij.

70. Elke dag word ik wakker, denkend aan jou, en je glimlach beneemt me de adem. Je hebt de meest verbazingwekkende ogen en het liefste hart. Ik ben vereerd dat ik je mijn man mag noemen.

71. Er is niemand in deze wereld die beter is dan jij. Ik hou zoveel van je. Je hebt mijn leven zo gelukkig en vol liefde en gekheid gemaakt. Als ik terugkijk op alle jaren die we samen hebben gehad, ben ik verbaasd hoe verschillend dingen zijn en toch hoe geweldig ze nog steeds hetzelfde zijn.

72. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, mijn leven zou incompleet zijn zonder jou. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

73. Je was, bent en blijft mijn beste vriend. Bedankt dat je me door de moeilijke tijden loodst, mijlenver rijdt om mijn favoriete ijssmaak te halen als ik ziek ben, en dat je geeft om elk klein detail in mijn leven.

74. Je bent mijn wereld, mijn hart en mijn ziel. Bedankt dat je me elke dag van mijn leven gelukkig maakt. Ik wil alleen maar zeggen dat ik van je hou.

75. Je bent mijn wereld en mijn betere helft. Je maakt me een beter mens, je knuffels maken alles beter, en je glimlach kan elke slechte dag omdraaien.

76. Ik hou van je vanaf het moment dat ik je zag, en die liefde is elke dag gegroeid. Jij bent mijn leven, mijn reden voor alles. Ik leef alleen om van je te houden en je te laten zien hoeveel je voor me betekent met alles wat ik doe.

77. Jij bent mijn betere helft, de helft van mij die mij heel maakt. Ik zal voor altijd laten zien hoeveel ik van je hou, hoe dankbaar ik ben voor jouw liefde voor mij.

78. Ik wilde je vertellen hoeveel ik van je hou. Je bent mijn rots, mijn wereld en mijn betere helft. Ik weet dat het een moeilijk jaar is geweest, en we zijn het niet altijd eens geweest, maar ik wil dat je weet dat je zoveel meer bent dan een partner; je bent alles voor me.

79. Ik ben je betere helft, de helft die je compleet maakt. Ik ben degene die van je houdt als niemand anders dat doet. Ik ben degene die je altijd zal steunen, degene die je altijd zal begrijpen en er voor je zal zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou van je.

80. Ik ben je betere helft, en we passen perfect bij elkaar. Onze harten kloppen als één; onze gedachten stromen met elkaar mee. We zijn gewoon voorbestemd.

81. Ik hou van je met heel mijn hart. Je bent mijn beste vriend en degene met wie ik voor altijd wil samenzijn. Bedankt dat je een geweldige echtgenoot, vader, vriend en minnaar bent.

82. Baby, jij bent de andere helft van mijn wereld. Jij bent mijn betere helft. Er is niemand anders waar ik liever bij ben dan jij.

83. Je bent mijn favoriete deel van de dag als we samen zijn. Ik hou van alles aan jou. Je maakt me zo gelukkig, en ik wil voor altijd bij je zijn.

84. Ik hou meer van je dan er sterren aan de hemel en vissen in de zee zijn. Je bent mijn beste vriend en mijn wereld in één. Ik zou verloren zijn zonder jou in mijn leven, want jij bent alles voor mij.

85. Ik hou meer van je dan van het leven zelf. Je maakt me elke dag een beter mens. Ik ben zo trots dat ik je mijn man mag noemen. Je bent mijn andere helft, en ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen.

86. Ik heb mijn hele leven naar je gezocht, ik weet het. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Om eerlijk te zijn, ik wil geen dag meer doorbrengen zonder jou aan mijn zijde. Je bent mijn betere helft, en iets zegt me dat je dat altijd zult zijn.

87. Ik ben er trots op je mijn man te noemen, want je bent mijn beste vriend. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik hou van je met heel mijn hart.

88. Er is niemand in de wereld met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen dan met jou. Jij bent de betere helft van mij, het deel dat mij compleet maakt. Ik heb niets anders nodig dan jou, want jij maakt me compleet.

89. Als een foto duizend woorden waard is, dan is dat hoeveel ik van je hou. Mijn liefde voor jou zal nooit afnemen. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en mijn gelijke partner. Ik kan niet wachten om te zien wat onze toekomst zal brengen.

90. Mijn liefste, je bent mijn beste vriend. Ik ben zo gelukkig je in mijn leven te hebben. Je liefde en steun betekenen alles voor me. Ik hou van je met elke vezel van mijn lichaam en ziel. Je bent de slimste, grappigste, meest zorgzame man die ik ken.

91. Sinds de dag dat ik je ontmoette, is mijn leven beter. Je brengt zoveel vreugde in ons leven. Ik hou zoveel van je.

92. Je bent mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn alles. Ik hou ervan dat ik van jou ben, en jij van mij. Je blijft me verbazen met je geweldige talenten en je liefde voor mensen. Je bent de meest verbazingwekkende persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik hou meer van je dan van het leven zelf.

93. Schat, ik hou van je. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je maakt me een beter mens, en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen. Het is jij en ik tegen de wereld.

94. Jij bent de lucht die ik inadem, de wind die mijn zeilen bepaalt en de zon in mijn wereld. Ik weet niet wat ik gedaan heb om je liefde te verdienen, maar ik dank God dat je het me elke dag geeft.

95. Mijn lieve man, ik ben zo blij dat het jaren geleden is dat we elkaar voor het eerst ontmoetten. Je bent echt mijn betere helft. Jouw liefde maakt het leven zo bijzonder en spannend. Ik voel me de gelukkigste vrouw als ik bij jou ben. Bedankt dat je zo’n geweldige man bent, en bedankt dat je van me houdt.

96. Je bent mijn betere helft. Ik ben graag bij je, praat met je, lach en deel verhalen over onze dag. Je geeft me het gevoel dat ik leef, en het is jouw liefde die me de kracht geeft om elke dag door te komen.

97. Mijn armen verlangen ernaar je vast te houden en nooit meer los te laten; mijn lippen verlangen ernaar de jouwe te kussen en mijn genegenheid te beantwoorden. Ik heb geluk dat ik de kans kreeg je te ontmoeten en diep verliefd op je te worden. Je bent een geweldig liefhebbend persoon met een hart van goud.

98. Hoewel we pas een paar weken samen waren voordat je je aanzoek deed, voelt het alsof we ons hele leven al samen zijn. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen, en dat wil ik eerlijk gezegd ook niet. Bedankt dat je van me houdt en mijn dromen laat uitkomen.

99. Ik hou zoveel van je. Je bent als mijn zielsverwant, en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. Je bent geweldig, en ik hoop dat je dat weet. Met liefde van je betere helft.

100. Ik hou van je. Je bent mijn leven, de andere helft van mijn hart, en de beste beslissing die ik in mijn leven nam. Eerst wist ik dat het moeilijk was, maar onze liefde was zo groot dat het alles overwon wat ons in de weg stond. En hier zijn we dan, getrouwd met een prachtig kind. Bedankt dat je zo’n geweldige echtgenoot en vader bent.

Bedankt voor het bekijken van de collectie van mijn betere helft citaten voor man daarboven. Ik weet zeker dat je meer hebt gekregen dan je wilde. Doe alsjeblieft goed om te delen met anderen op alle sociale media platforms. Bedankt.