Mijn Dochter Heeft Mijn Hart Gestolen

In de wereld van gevarieerde relaties bestaan er enkele bijzondere soorten die vooral bekend staan om hun extreme zuiverheid en onschuld. Een daarvan is de relatie die een dochter met haar ouder verbindt; een liefde die sterk en diep is.

Er is iets met dochters waardoor ouders zich zeer beschermend en bezitterig over hen voelen. Al deze gevoelens komen samen in een band die niets minder is dan magisch, puur en hemels.

Er is geen groter gevoel dan het hebben van een geweldige dochter die het hart van haar ouders weet te veroveren. Ze is een combinatie van een perfecte engel en een lief kind, die het leven van haar ouder(s) kleurrijk maakt.

Als u een van degenen bent die uw dochter het wereldwonder vindt, degene die uw hart heeft gestolen met haar charme en persoonlijkheid, dan heeft u de juiste pagina gekozen om nu op te staan. En als u verder wilt gaan om uw gevoelens in woorden uit te drukken, dan bent u bij de bushalte aangekomen. De liefste en meest ontroerende mijn dochter heeft mijn hart gestolen citaten zijn hier voor jou.

Je hebt een dochter waar je met heel je hart van houdt. Iemand die de wereld voor je betekent en je zou voor al het geld in het universum nog geen haar van haar hoofd plukken, laat haar weten wat ze voor je betekent met de onderstaande citaten.

Mijn dochter heeft mijn hart gestolen

Als ik in de ogen van mijn dochter kijk, zie ik het diepste van mijn hart. Ze heeft veel moed, ze is niet bang om uitdagingen aan te gaan. Ze heeft mijn hart gestolen met haar geweldige persoonlijkheid en ik heb haar toegestaan het voor altijd te houden.

1. Mijn dochter kan mijn schoot ontgroeien maar ze zal nooit mijn hart ontgroeien, ze heeft het vanaf het begin gestolen.

2. Mijn dochter is mijn grootste inspiratie. Ze vervult me met trots en liefde. Mijn dochter stal mijn hart toen ze geboren werd, en ze heeft het nog steeds.

3. Mijn dochter is een wonder dat nooit ophoudt wonderbaarlijk te zijn, vol schoonheid en voor altijd mooi, liefdevol en zorgzaam en werkelijk verbazingwekkend. Ze heeft mijn hart gestolen en gehouden.

4. De kostbaarste juwelen die je ooit om je nek zult hebben zijn de armen van je kinderen. Mijn dochter is mijn onbetaalbaar juweel, ze heeft mijn hart gestolen en bezit het nog steeds.

5. Mijn dochter is mijn beste vriendin, mijn grootste supporter, en de sterkste persoon die ik ken. Ik ben zo trots op de persoon die ze aan het worden is. Ze heeft mijn hart vanaf het begin gestolen!

6. Ik weet dat toen mijn dochter werd geboren, een deel van mijn hart buiten mijn lichaam ging en voor altijd over de aarde zou lopen.

7. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Eigenlijk heeft ze mijn hart niet gestolen – ze vulde een plaats waarvan ik niet wist dat die bestond totdat zij kwam!

8. Je stal mijn hart op het moment dat je geboren werd en nu klopt het alleen voor jou!

9. Je bent niet alleen mijn dochter, je bent ook een deel van mij! Je lijkt zoveel op mij dat het me soms bang maakt! Maar dat is een schat voor me.

10. De glimlach van mijn dochter doet me altijd glimlachen. Mijn dochters lach is aanstekelijk. Haar hart is puur en oprecht. Bovenal hou ik ervan dat ze mijn dochter is.

11. Ik hou van mijn dochter met heel mijn hart want ze heeft mijn hart gestolen, niets kan haar vervangen op deze aarde. Ik wil gewoon dat ze een goed leven heeft en gelukkig opgroeit.

12. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Bedankt dat je altijd aan mijn zijde stond en me trots maakte om je vader te zijn. Ik weet dat hoe oud je ook wordt, je altijd mijn kleine meisje zult zijn.

13. Mijn dierbare dochter, zolang er adem in mijn lichaam is zal jij altijd het meisje zijn dat mijn hart vanaf het begin heeft gestolen.

14. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Als ik haar lach zie, kan ik alle problemen van het leven aan.

15. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen en mijn hart is perfect omdat zij erin zit.

16. Ik lach omdat je mijn dochter bent. Ik lach omdat je er niets aan kunt doen! Je hebt mijn hart gestolen.

17. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen en ik zal alles doen wat in mijn macht ligt om ervoor te zorgen dat ze het houdt, om haar elke dag te laten weten hoe mooi, slim, eerlijk en sterk ze is.

18. Mijn dochter is super geweldig. Ze is niet bang om me te vertellen wanneer ik het mis heb of me op mijn kop te geven. Ik heb geluk dat ik haar als beste vriendin heb. Ze heeft mijn hart gestolen en ik zou het niet erg vinden als ze het voor altijd zou houden.

19. Het leven heeft me in jou, mijn lieve dochter, het grootste geschenk gegeven dat ik me kan voorstellen. Je bent echt geweldig, en ik voel me zo gezegend dat ik je de mijne mag noemen.

20. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen en is ermee weggelopen. Ik weet niet hoe ik het terug kan krijgen omdat ze het heel goed kan verbergen. Het enige wat ik kan doen is haar gelukkig maken, zodat ze een geweldig leven kan hebben!

21. Mijn dochter is mijn grootste prestatie, handen naar beneden – ze maakt alles de moeite waard, en ze heeft mijn hart gestolen.

22. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen, ze noemde me mama. Ik hou van je, dochter en ik wens je het beste dat het leven je kan bieden.

23. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Ze is alles voor me en meer. Ze is mijn wereld en al het andere verdwijnt naar de achtergrond als ze naar me lacht en zegt dat ze van me houdt.

24. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen en met zoveel liefde gevuld dat het onmogelijk is dat iets anders daar nog bij in de buurt komt.

25. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Ze noemt me papa alsof we een geheim delen dat niemand anders begrijpt.

26. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Ze is mijn grootste avontuur. Zij is de pindakaas bij mijn gelei. Het is altijd beter als we samen zijn.

27. Ik weet dat je mijn hart hebt gestolen, maar je mag het houden als je belooft er goed voor te zorgen.

28. Mijn dochter is Gods manier om te zeggen ‘dacht dat je wel een levenslange vriend kon gebruiken’.

29. Ik weet dat mijn dochter mijn hart heeft gestolen, maar ik weet zeker dat God haar daarvoor naar de aarde heeft gestuurd.

30. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Ze noemt me « papa » en heeft mijn ogen.

31. Ergens tussen al ons gelach, lange gesprekken, stomme ruzies en onze flauwe grappen, heeft mijn dochter mijn hart gestolen.

32. Mijn dochter is mijn grootste inspiratie, mijn grootste supporter, mijn moeilijkste tegenstander, mijn beste vriendin en het beste deel van mijn leven. Ik ben zo trots op de persoon die ze aan het worden is.

33. Dochters opvoeden is als het kweken van mooie bloemen in de tuin van je hart. Mijn dochter heeft mijn hart.

34. Mijn dochter is mijn bloed en zorgt ervoor dat het rijk en sterk stroomt. Zij is het kloppen van mijn hart. Ze betekent meer voor me dan de hele wereld bij elkaar.

35. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Ze noemt me mama. Het beste wat me ooit is overkomen is moeder zijn. Ik hou van je, prinses.

36. Met jou aan mijn zijde is alles perfect in deze wereld – zelfs als de dingen niet gaan zoals we willen of als we in de problemen komen. Bedankt dat je bij me bent door dik en dun. Ik hou van je, dochter.

37. Mijn dochter stal mijn hart, ze stal het zo snel, ik weet dat het niet makkelijk was, ze was altijd aan mijn zijde, ze wist dat ik haar nodig had, ze was er altijd voor me.

38. Ik had nooit gedacht dat een klein meisje mijn hart kon stelen, hoewel ze pas zes jaar oud is. Maar mijn kleine meid heeft mijn hart gestolen.

39. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen, ze heeft mijn hart gevuld met liefde, maar nu is ze weg, ik mis haar ik ben niet meer dezelfde, ik ben een ander persoon.

40. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen. Ze is alles wat ik had willen zijn, ze is mijn grootste vreugde.

41. De dag dat je ter wereld kwam, wist ik dat ik een schat had gevonden, het soort schat dat zeldzaam is en gekoesterd moet worden, en ik wil dat je weet dat ik van je hou. Je hebt mijn hart gestolen.

42. Mijn dochter stal mijn hart voordat ze geboren was. Ze stal mijn hart voor het eerste licht van de dag.

43. Mijn dochter stal mijn hart, ze stal het met een glimlach die mijn wereld elke dag verlicht.

44. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen, ik heb nooit geweten dat het er was, ik heb nooit geweten dat het leeg was.

45. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen, ik wist niet dat ze het had. Ze maakte het haar persoonlijke doel om mijn hart te winnen. Ze verraste me, ik tastte in het duister. Ze is er één uit duizenden.

46. Mijn dochter heeft mijn hart gestolen, het ene moment was ik eenzaam en verdrietig, en toen kwam zij en vulde mijn hart met liefde en licht.

47. Ik dacht dat ik een hart had, ik dacht dat ik de pijn kon verslaan, maar het bleek dat ze het zo gestolen had dat ze het nooit meer teruggaf.

48. Toen mijn dochter werd geboren, voelde ik een vonk in mijn hart. Ik had nog nooit zoiets gekend. Ze stal meteen mijn hart.

49. Ik kan het niet uitleggen, ik begrijp het niet, maar mijn dochter heeft mijn hart.

50. Mijn dochter stal mijn hart, ze maakte het een plaats waarvan ik dacht dat het nooit bestond. De schoonheid van haar glimlach, de manier waarop ze me zo vrij laat voelen, de vreugde die ze in mijn leven brengt – ze heeft mijn hart gestolen.

Een prachtige dochter is de trots van elke ouder. Ze is hun schat, hun diamant, hun parel. Iemand hebben die je hart heeft gestolen is zeker de moeite waard om te uiten. En de lieve citaten hier werden perfect samengesteld voor dit doel.

Je kunt zoveel gebruiken als voor jou voldoende is. Doe er goed aan om haar geliefd en speciaal te laten voelen.

.