Mijn Dochter Is Mijn Engel

My Daughter Is My Angel Quotes

Dochters kunnen de schattigste dingen ter wereld zijn. Vraag het de man die elke dag naar zijn werk gaat en denkt aan de knuffel die hij van zijn kleine meid zal krijgen als hij thuiskomt of de moeder die met haar dochter pronkt bij elke gelegenheid die ze krijgt.

Of misschien bent u deze man of vrouw, en ziet u uw dochter als een lieve kleine engel, uw engel. Als u dat bent, dan is er hier iets voor u.

Ik heb wat citaten verzameld die ik kan gebruiken om te zeggen hoeveel mijn dochter voor mij betekent, die ik kan gebruiken om te zeggen dat zij mijn engel is. Sommige citaten zijn bedoeld om anderen over mijn dochter te vertellen, en andere om haar te vertellen wat ik van haar vind. U kunt ze ook gebruiken om over uw dochter te praten.

En als je een zoon hebt die je als een engel beschouwt, kun je deze ook gebruiken. Gewoon een beetje aanpassen, en je kunt aan de slag.

Dit zijn geweldige mijn dochter is mijn engel citaten hieronder, dus duik erin en heb een mooie tijd om te lezen en te kiezen uit deze citaten.

Mijn dochter is mijn engel

Mijn dochter, mijn speciale engel, je brengt me dagelijks vreugde. Je glimlach is helderder dan de zon ooit geweest is, en je lach is een geluid dat ik graag hoor. Je knuffels zijn als geen ander, en je aanwezigheid in dit gezin is een groot geschenk van God.

1. Mijn dochter, mijn hart is gevuld met vreugde om je zo groot en sterk te zien worden. Mijn prachtig en speciaal geschenk, je vult mijn leven met pracht en vrede. Jouw glimlach kan elke kamer verlichten, hoe donker ook. Jouw aanwezigheid is opbeurend. Je bent mijn engel.

2. Ik heb ontzag voor je, mijn dochter. Je bent mijn engel. Jij bent mijn wereld. Vanaf het moment dat ik je voor het eerst zag in het ziekenhuis, wist ik dat je me gelukkig en trots zou maken. Ik hou van je, kleine meid.

3. Je bent mijn engel en mijn wereld en soms mijn stem van de rede. Ik ben de gelukkigste ouder om jou in mijn leven te hebben. Je hebt een prachtige lach en alles wat ik in mijn dochter wilde zien. Je hebt mijn dromen waargemaakt.

4. Jij, mijn dochter, bent mijn engel en mijn wereld. Je bent mijn inspiratie. Je maakt me aan het lachen. Je houdt me gezond. Jouw lach is een geluid dat uit de hemel zou komen; het is een geluid dat de hemel graag hoort.

5. Je bent mijn engel en de beste dochter ooit. Ik ben zo opgewonden als ik bij je in de buurt ben. Ik hou van je kleine, lieve knuffels. Ik hou van je en alles aan je.

6. Je bent zo’n licht voor mijn leven en de wereld om je heen. Je bent mijn engel, mijn prinses, mijn alles. Je bent zo mooi, en je helpt me om een betere man en vader te zijn.

7. Mijn dochter is een engel. Ze is de belichaming van mijn grootste hoop, mijn diepste angsten, mijn zuiverste dromen. Ze verdient het om een van mijn grootste offers te zijn. Ik kan niet wachten om de grote, sterke, rijke vrouw te zien die ze zal worden.

8. Jouw glimlach kan elke dag opfleuren. Je kunt elke kamer opfleuren. Jouw lach is als regen, het soort regen dat aangenaam is om te zien. Als ik je niet mijn engel kan noemen, weet ik niet hoe ik je moet noemen. Ik kan geen genoeg van je krijgen. Met jou ben ik de gelukkigste vader.

9. Mijn dochter, je bent mijn speciale engel. Je vult mijn leven met geluk en vreugde. Ik heb veel offers gebracht voor jou om te zijn wie je geworden bent. Maar ik zal er nog een miljoen meer maken omdat je speciaal bent.

10. Mijn dochter is een engel. Ze is sterk. Haar glimlach is stralend, haar blauwe ogen zijn zuiver, haar hart is vriendelijk, haar eerlijkheid is interessant, haar knuffels zijn warm en lief, en haar glimlach is de helderste. Ze is mijn engel.

11. Je bent mijn engel en mijn wereld. Je bent mijn alles. Je bent zo’n helder licht in deze donkere wereld, en jouw licht is mijn kracht en mijn hoop. Jij bent mijn wereld en mijn alles. Je maakt onze kleine familie compleet, mijn lieve dochter.

12. Mijn dochter is ongetwijfeld een bijzonder geschenk van God. Ze is mijn engel. Ze heeft een engelachtige glimlach en engelachtige ogen. Haar glimlach verlicht de kamer, en haar ogen zeggen altijd, « Ik hou van je, pap ».

13. Mijn dochter is mijn engel. Elke dag denk ik aan haar engelachtige schoonheid, en elke dag verbaast die schoonheid me.

14. Je bent een intelligent, extravert, mooi en leuk meisje. Je bent mijn engel en mijn wereld, mijn lieve mooie dochter.

15. Mijn kleine meid, naar jou kijken is alles wat ik nodig heb om me te herinneren dat mijn engel blond haar en grote ogen heeft. Jouw glimlach is het mooiste wat ik ooit heb gezien.

16. Mijn kleine engel, vele jaren zijn voorbij gegaan, en nog steeds laat je me lachen. Je bent zo’n helder licht voor deze familie en een van de redenen waarom ik blij ben dat ik vandaag wakker ben geworden.

17. Zolang ik me kan herinneren, voelt jouw aanwezigheid als een engel. Je hebt mijn wereld veranderd. Vertel God dat zijn favoriete zoon een engel als dochter heeft.

18. Jij, mijn engel, vult mijn leven met geluk. Jij, mijn dochter, bent het beste wat me ooit is overkomen.

19. Mijn lieve dochter, je bent mijn engel. Je glimlach is aanstekelijk. Je hart is warm en oprecht. Je bent een bron van vrede voor dit gezin, en je geboorte was een droom die uitkwam voor ons.

20. Je moeder blijft maar praten over je ogen, je glimlach, je intelligentie en je schoonheid. We zijn het er allebei over eens dat je onze engel en onze wereld bent. Ik hou van je tot het einde van de wereld en terug, mijn engel.

21. Je bent mijn engel en de beste dochter ooit. Je bent zo slim, en ik ben blij dat je van mij bent. Je bent echt een bron van trots. En je lach is aanstekelijk, je glimlach is stralend en je knuffels zijn als de hemel op aarde.

22. Mijn dochter is niet alleen de beste. Ze is een engel, mijn engel. Ze is mijn vreugde. Alles wat ze doet maakt me aan het lachen.

23. Toen mijn dochter werd geboren, wist ik dat ze anders was. Haar hele leven zou ze iedereen laten glimlachen. Ze heeft mij, mijn vrouw en haar kinderen geleerd vriendelijker en zachter te zijn.

24. Mijn kind, je bent engelachtig en magisch. Je armpjes geven me de beste knuffels die ik ooit heb gekregen. Je bent een positieve toevoeging aan dit gezin en mijn leven.

25. Je bent mijn baby. Je bent het mooiste mensje dat er bestaat. Door jou voel ik me de gelukkigste man ter wereld! Je bent mijn engel en mijn wereld.

26. Mijn mooie dochter, ik ken niets aan je dat ik niet mooi vind. Is het je lange gouden haar? Of je stralende lach? Bedankt dat je mijn hart met vreugde vult.

26. Mijn dochter is mijn speciale engel en iemand waar ik trots op ben. Ze is mijn trots, mijn vreugde, mijn alles in elk opzicht.

27. Je bent mijn engel en de beste dochter ter wereld. Mijn dromen en mijn hele leven zijn gebouwd met jou in gedachten.

28. Mijn lieve dochter, je bent mijn licht, mijn zonneschijn, mijn kind en mijn engel.

29. Mijn dierbare engel. Je bent mijn zonneschijn sinds je geboorte. Je bent nu vijf jaar oud en nog steeds mijn zonneschijn. Je maakt me zo gelukkig. Ik hou van je, mijn kostbare engel.

30. Jij, mijn dochter, bracht vreugde in mijn leven. Je werd een voorbeeld van het perfecte zusje, dochter en vriendin. Je bent mijn engel.

31. Mijn mooie, prachtige dochter. Je huid, glimlach en alles zijn engelachtig. Je hebt een teder hart. Ik wens je te zien genieten van je tijd op deze mooie aarde.

32. Je ogen stralen van liefde en zorg. Jouw glimlach doet mijn hart smelten. Mijn baby, ik ben zo trots op je. Mijn wereld zou leeg zijn zonder jou. Je bent mijn dochter en mijn engel.

33. Je bent mijn engel en mijn wereld. Je bent mijn levende droom. Ik weet dat je een engel bent omdat je glimlach zo hemels is als maar zijn kan. Ik hou van je, mijn mooie kleine koningin.

34. Mijn kleine meid, er is geen dag dat ik je glimlach niet wil zien en je knuffels niet wil ontvangen. Elke dag is het een genot om je te zien groeien en bloeien. Je bent mijn engel.

35. Je bent mijn dochter, mijn engel en mijn favoriete kleine mens. Je bent zo onschuldig en schattig dat ik je wil vergelijken met de pasgeborene. Ik noem je de beste vanwege je alles. Ik hou van je, baby girl.

36. Mijn dochter is zo’n licht in mijn leven. Ze fleurt mijn dagen op. Ze maakt me aan het lachen en troost me. Ze is een zegen van boven. Ze is mijn engel.

37. Ik hoef niet diep in je ogen te kijken om te zien dat je een engel bent. Ik zie je engelachtige glimlach. Ik zie je hart van goud. Veel dingen aan jou brengen zoveel vreugde in mijn wereld. Je bent mijn engel, en ik, en ik weet dat.

38. Je bent mijn engel en de beste dochter ooit. Je glimlach verlicht een kamer, en je lach kan me van de grond tillen. Je bent mijn alles.

39. Ik koester je, mijn schat. Jij, mijn dochter, bent mijn engel en mijn wereld. Ik verlaat mijn droomleven – vader zijn van een engel – omdat jij de mijne bent.

40. Je bent mijn engel en de beste dochter ooit. Je ogen stralen altijd als de zon, je glimlach verlicht de dagen, en je lach is een geluid zo zoet. Ik kan niet wachten tot je opgroeit tot een grote, sterke, rijke, mooie vrouw.

41. Jij, mijn dochter, maakt me steeds trotser. Ik ben zo trots op je, mijn geniale dochter en mijn engel! Je verbaast me elke dag en brengt vreugde in mijn leven, mijn wereld en mijn hart.

42. Mijn dochter is mijn engel. Ze is er altijd voor me. Ze geeft me zoveel liefde, en elke avond dank ik God voor haar voordat ik in slaap val.

43. Mijn liefste dochter, je bent het mooiste meisje dat er is. Je verlicht de wereld met je schoonheid, en je hebt een glimlach die overal licht geeft. Je bent mijn engel.

44. Je bent mijn engel en de beste dochter ter wereld. Ik wachtte vol ongeduld op je geboorte omdat ik wist dat je een engel was. Met jou is elke dag leuker. Ik zal nooit ophouden van je te houden.

45. Mijn prachtige dochter, wiens glimlach helderder is dan de zon, wiens knuffels groter zijn dan de oceaan, wiens lach aanstekelijk is, wiens leven mijn wereld beter heeft gemaakt. Ik hou van je. Je bent mijn engel.

46. Je bent mijn engel en de beste dochter ooit. Je hebt bijgedragen om van mij een betere vader en man te maken en was mijn hulp als ik me down voelde. Je houdt de mensen om je heen sterk en stabiel. Ik hou van je.

47. Mijn liefhebbende dochter, je bent zo’n helder licht in mijn leven. Je verlicht niet alleen mijn donkere dagen, maar je bent ook een schaduw voor hitte en regen. Je verblijdt mijn hart en brengt me altijd veel vreugde.

48. Ze is niet alleen de beste, ze is een engel. Ze is niet alleen begaafd; ze is een genie. Ze is niet alleen prachtig, maar ze is ook mooi – mijn dochter.

49. Mijn dochter is mijn engel. Haar lieve glimlach en lach doen mijn hart breed glimlachen. Ze brengt me vreugde, meer vreugde dan de meeste mensen me ooit kunnen brengen.

50. Mijn baby en mijn mooie meisje, jij zorgt ervoor dat dit huis warmer aanvoelt. Je moeder en ik hebben talloze mooie dingen tegen je te zeggen, maar de woorden komen maar niet. Maar ik ga haar voor en zeg dit: je bent mijn engel.

51. Je bent mijn engel en de beste dochter ooit. Je glimlach is aanstekelijk en je lach is als een medicijn voor je vader en mij. Ik spreek ook voor mijn man als ik zeg dat we trots en blij zijn dat we jou hebben.

52. Je bent mijn engel en de beste dochter ooit. Je bent een inspiratie voor me, een bron van geluk ook, en ik hou zoveel van je. Ik ben een gelukkige moeder om jou te hebben.

53. Mijn lieve engel, jouw wonder en charme hebben mijn hart veroverd. Je bent een van de grootste geschenken die God me ooit in mijn leven heeft gegeven.

54. Je bent mijn engel, mijn speciale kind. Als je groot bent, zul je op een dag iemand de gelukkigste man ter wereld maken door « Ja » tegen hem te zeggen.

Ik hoop dat je dochter deze citaten over haar als je engel geweldig vindt. Ik hoop dat je vrienden glimlachen als ze deze citaten lezen over dat je dochter je engel is. Ik hoop dat je van deze verzameling citaten houdt.

Andere ouders kunnen iets dergelijks nodig hebben, dus deel deze verzameling alsjeblieft met een vader of moeder op je contactenlijst. Je krijgt mijn dank als je dat doet. En is het lezen van nog zo’n mooie verzameling citaten iets voor jou? Surf dan gerust nog wat rond op deze blog.