Mijn Dochter Is Mijn Wereld

My Daughter Is My World Quotes

Kinderen zijn kostbare geschenken, de opvoeding ervan vergt zoveel, maar uiteindelijk zijn de meeste ouders het erover eens dat het de moeite waard is. De liefde van een ouder voor een kind is ongelooflijk, ze zijn kostbaar voor hen.

Voor jou is je dochter alles, en natuurlijk wil je haar nooit kwaad doen. Je hebt altijd een plekje in je hart voor je kleine prinses, en je zult nooit ophouden haar met liefde te overladen. Die liefde moet je gewoon kunnen uiten met lieve citaten over een meisje dat de wereld van haar vader is.

Nou, ik heb je. Deze mijn dochter is mijn wereld citaten zijn gewoon schattig en zullen je hart en dat van iedereen die ze leest doen smelten. Dus spring erin, kies een citaat en wees die vader die vandaag « mijn dochter is mijn wereld » zegt.

Mijn dochter is mijn hele wereld Citaten

Mijn dochter is mijn hele wereld, en ze is een zeldzame schat. Ik kan niet uitleggen wat ik voor haar voel of hoeveel ik van haar hou. Ik kan een miljoen keer zeggen dat ik van haar hou, maar het zal niet uitdrukken hoeveel ik van haar hou.

1. Alles wat ik wil is mijn dochter gelukkig zien. Niets in deze wereld brengt me meer vreugde dan dit kleine meisje. De liefde die ik voor haar heb is gigantisch. Ze is mijn wereld.

2. Mijn dochter is mijn hele wereld, en ze is een positieve toevoeging aan mijn wereld. Ze maakt me elke dag aan het lachen. Ze is altijd aardig, altijd lief, en brengt nooit problemen mee naar huis. Ze fleurt mijn dag op.

3. Mijn dochter is mijn wereld, en ze is voor de wereld een positieve toevoeging. Ik breng graag tijd met haar door, en zou haar voor niets ter wereld willen ruilen. Ze is alles waar ik van kan dromen in een dochter. Ze is mijn alles!

4. Kinderen zijn een geschenk van God, maar mijn dochter is meer dan dat – ze is ook mijn hele wereld. Zij is de reden dat ik ‘s morgens gelukkiger wakker word dan de vorige dag.

5. Ik heb een dochter die me doet glimlachen. Onze vriendschap is zo zoet als snoep en zo mooi als mijn favoriete bloem. Ze is mijn wereld.

6. Mijn dochter is mijn wereld. Ze is zo geweldig. Ze maakt me elke dag zo gelukkig. Ook al is ze nog maar een paar jaar oud, haar geest is zo sterk, en ze let al op mij.

7. Mijn kleine meid, ik word elke morgen wakker en wacht tot ik je zie lachen. Mijn ziel wordt gevuld als ik het geluid van je stem hoor. Je bent als een engel gezonden door God boven. Ik hou zoveel van je, mijn kleine meid. Je bent mijn hele wereld.

8. Mijn dochter is heel bijzonder, en ze vult mijn hart met geluk. Ze is haar papa’s vreugde en haar mama’s trots. Ze vult mijn gezicht met een glimlach en mijn hart met trots. Ze is mijn hele wereld.

9. Mijn dochter, je bent mijn wereld, mijn leven, mijn alles en mijn wereld. Ik heb liever jou als mijn dochter dan de hele wereld als de mijne.

10. Mijn dochter is mijn hele wereld. Als ik haar nodig heb, is ze er voor me. Ze is een licht in het donker voor mij. Ze brengt helderheid. Ze brengt vreugde in mijn leven. Ze is mijn kleine meid.

11. Ik hou ervan om mijn kleine meid te omhelzen. Ik hou ervan om haar wangen te zien glimlachen en haar ogen te zien schitteren van verwondering. Ik kijk naar haar op en zie mijn schat. Ze is mijn hele wereld.

12. Mijn dochter is mijn hele wereld. Ze is een zeldzame schat. Ze is mijn leven, mijn hart en mijn ziel. Ze is uniek.

13. Je bent niet alleen mijn dochter en een supermooi meisje. Je bent alles voor me. Je bent een geschenk uit de hemel. Je bent zo lief, zo slim en vol liefde en zorg. Je bent mijn hele wereld.

14. Mijn liefste, je bent alles voor me, en je bent de beste dochter. Ik heb je liever dan dat ik rijk ben, en ik ben liever arm dan zonder jou. Je bent mijn wereld.

15. Mijn dochter, je bent het kostbaarste geschenk dat ik ooit gekregen heb. Je bent er altijd om te delen in mijn vreugde. Je bent er wanneer het moeilijk is en wanneer het lief is. Je hebt me een reden gegeven om te blijven leven, en je moet weten dat je mijn hele wereld bent.

16. Mijn dochter is mijn hele wereld. Ik verkies haar boven de wereld. Je zou moeten zien hoe ze elke dag zoveel vreugde in mijn leven brengt.

17. Mijn dochter is mijn hele wereld. Alles wat ze doet maakt me zo trots om haar de mijne te noemen.

18. Mijn dochter, je bent mijn alles. Zonder jou heb ik nog steeds die wens voor de beste dochter ter wereld. Jij bent dat geschenk dat ik voor altijd zal koesteren. Jij bent mijn hele wereld.

19. Ze kwam langs met haar perfecte glimlach en haar hart van goud. Ze straalt als de zon en verwarmt mijn hart. En vandaag is een goede dag om iedereen te vertellen dat ze mijn hele wereld is. Ik hou van haar.

20. Mijn dochter is mijn hele wereld en mijn geluk. Ze is mijn alles, en ik ben zo blij dat ze van mij is.

21. Mijn dochter is mijn hele wereld. Ik verkies haar boven de wereld. Ze is mijn beste vriendin, en ze verlicht mijn leven.

22. Ze is alles wat ik nodig heb. Ze is alles wat ik wenste in een dochter. Ze is mijn hele wereld, en ik ben dankbaar dat ze me vader noemt.

23. Mijn dochter is mijn trots, mijn vreugde, en een vrouw waar ik veel van hou. Ze is niet alles wat ik heb, maar ze is mijn wereld, mijn alles. Ik ben zo blij dat ik haar vader ben.

24. Mijn dochter is mijn trots en vreugde. Ze is mijn leven en mijn hele wereld. Ik ben zo blij dat ze mijn dochter en vriendin is.

25. Mijn dochter is mijn wereld. Ze is mijn alles. Alles wat ik doe is voor haar toekomst en geluk. En als ik bij haar ben, ben ik gelukkiger.

26. Mijn dochter is zo geweldig dat ik haar mijn hele wereld noem. Zij is degene wiens ogen mij vertellen, « Ik maak je een trotse vader ». Ik weet zeker dat vogels haar lof zingen. Ik weet dat al haar vrienden haar aanbidden.

27. Mijn dochter brengt licht in mijn leven. Zonder haar is er veel dat ik niet ben. Zij is mijn wereld en een reden waarom ik blij ben dat ik leef.

28. Elke dag zie ik mijn dochtertje groeien. Ik hoop dat haar hoop en vreugde ook groeien. Mijn dochter is mijn hele wereld, en ze is een zeldzame schat.

29. Mijn dochter is mijn hele wereld, en ze is een zeldzame schat. Ze herinnert me eraan hoe gelukkig ik ben en hoe het hebben van een mooi kind kan opwegen tegen de pijn van het ter wereld brengen.

30. Hoi, ik ben de trotse vader van een geweldige dochter. Ze is een prachtige dame die erg slim is en een persoonlijkheid heeft als geen ander. Ze is mijn hele wereld.

31. Mijn dierbare dochter, je bent mijn hele wereld. Je bent mijn grootste zegen. Ik denk aan de tijd die we samen doorbrachten, en ik glimlach. Jij bent mijn wereld.

32. Mijn wereld draait om haar. Ik ben haar hele wereld, dat weet ik. Zij is ook mijn hele wereld. Ze is mijn favoriete persoon, en ze zorgt ervoor dat ik me geliefd voel.

33. Mijn dochter, ik zou je voor geen goud willen ruilen. Je maakt mijn leven gelukkiger. Ik dank God voor jou. Je glimlach verlicht mijn dag, en je lach maakt me altijd aan het lachen. Jij bent mijn hele wereld.

34. Mijn dochter is mijn licht en mijn vreugde. Ze is alles voor me. Mijn wereld zou niet hetzelfde zijn zonder haar mooie lach en haar grote hart. Ze is mijn hele wereld.

35. Mijn dochter is een licht dat speciaal voor mijn leven is gemaakt. Veel jaren gaan snel voorbij als je een dochter hebt die zo geweldig is als zij. Ze is uitgegroeid tot zo’n mooi meisje. Ze is mijn wereld.

36. Mijn dochter is mijn hele wereld, en omdat ze mijn hele wereld is, heb ik liever haar dan de hele wereld.

37. Elke dag met mijn dochter is gevuld met plezier en geluk. Ze herinnert me eraan dat ik alles kan hebben wat ik nodig heb, want zij is alles wat ik nodig heb. Zij is mijn wereld.

38. Mijn lieve dochter, je maakt me compleet, en ik hou van alles aan je. Je maakt me aan het lachen. Geen enkele andere vrouw van jouw leeftijd kan zich met jou meten. Je bent mijn wereld, en je bent het kostbaarste geschenk van God aan je ouders.

39. Mijn dochter is mijn wereld, en ze is mijn vreugde. God keek naar mijn verlanglijstje voordat hij haar aan mij gaf.

40. Mijn dochter is mijn hele wereld, en als ze eindelijk weggaat, zal ik haar nog steeds waanzinnig missen. Ik weet zeker dat ik haar alle dagen van mijn leven zal missen.

41. Mijn dochter is mijn hele wereld. Ze is een positieve toevoeging aan mijn leven. Ze is een lieve vrouw en de dochter van de beste moeder die een kind zich kan wensen.

42. Mijn dochter is zo geweldig, zo mooi, zo slim en zo lief. Ik zeg tegen iedereen dat ze mijn hele wereld is, en ik lieg niet.

43. Mijn dochter, jouw aanwezigheid verlicht mijn wereld, jouw glimlach doet me de problemen van de wereld vergeten en jouw knuffels brengen altijd een glimlach op mijn gezicht. Jij bent mijn hele wereld.

44. Mijn dochter is mijn hele wereld. Ze is alles wat ik nodig heb. Ze geeft me het gevoel dat ik leef. Ik kan niet zonder haar leven.

45. Mijn dochter is mijn hele wereld, en alles wat ik wil is haar geluk. Mijn dochter is een zeldzame schat, geen discussie mogelijk.

46. Mijn dochter is mijn hele wereld. Ze is een zeldzame schat, en ze fleurt mijn leven op. Ze is mijn engel, mijn liefde en alles voor mij.

47. Mijn dochter, ik hoop dat je gezicht straalt van liefde en geluk. Ik wil dat je weet dat je mijn dag laat glimlachen en mijn droevige tijden opfleurt. Je geeft me hoop op een mooiere morgen. Je bent mijn hele wereld.

48. Mijn dochter, ik ben zo gelukkig om jou als dochter te hebben. Ik ben zo trots dat ik je de mijne mag noemen. Onze relatie is sterk en lief, als twee beste vrienden. Het maakt me trots en blij. Je bent mijn hele wereld.

49. Mijn dochter is mijn hele wereld. Ik verkies haar boven de wereld. Ik zou zelfs de hele wereld opgeven om haar voor een seconde te hebben.

50. Mijn dochter is zo geweldig dat ik haar mijn hele wereld noem. Haar glimlach is adembenemend, haar lach is aanstekelijk, en ze maakt mijn wereld heel mooi.

51. Mijn liefste dochter, ik denk altijd aan je. Mijn hart barst van vreugde als ik aan je denk. Je bent de enige dochter die ik heb en de enige dochter die ik wil hebben.

52. Mijn mooie dochter, je bent mijn wereld en de vreugde van mijn leven! Als we uit elkaar zijn, is het onmogelijk om je niet te missen.

53. Mijn lieve dochter, je bent mijn hele wereld. Je maakt mijn leven compleet, en je maakt me de gelukkigste man op aarde.

Mijn dochters zijn mijn wereld

Mijn dochters zijn gewoon de beste. Ze zijn mijn wereld. Als ik in de problemen zit, zijn zij er om te helpen. Als ik iemand nodig heb om mee te praten, dan weet ik precies waar ik heen moet. Zij zijn de reden dat ik nu gelukkig ben. Zonder hen, zal het leven veel minder gelukkig zijn.

.

54. Mijn meisjes zijn mijn wereld. Mijn twee prachtige dochters zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik hou zielsveel van ze, en ik wil ze gewoon een goed leven geven.

55. Mijn babies, jullie stralen allebei helderder dan de sterren, en ik weet dat jullie helderder willen stralen. Jullie lach is muziek in mijn oren, en jullie knuffels zijn mijn troost. Jullie zijn mijn wereld.

56. Mijn dochters zijn engelen en zijn bij mij komen wonen en maken mijn leven tot een hemel. Er zijn veel leugens op aarde, maar hun liefde voor mij is waar. Zij zijn mijn wereld.

57. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ik ben zo trots op ze. Ik hou meer van jullie dan mijn toetsenbord kan zeggen, en ik zal een leven zonder hen, wat het ook is, niet verkiezen boven dit leven met hen.

58. Mijn dochters zijn mijn wereld en mijn beste vrienden. Ze staan aan mijn zijde en houden van me, zelfs na alle ruzies die we hebben gehad. Ze dagen me uit en helpen me groeien, en ze zijn nu mijn kracht.

59. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ze brengen me zoveel vreugde, en ze zijn de reden waarom ik nu glimlach.

60. Mijn dochters zijn bronnen van licht in mijn leven. Hun glimlach laat mijn hart zingen. Ik hou zoveel van ze, en ik hou van hun gezelschap.

61. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ze zijn alles voor me. Ze zijn er altijd voor me geweest. Ze zijn niet alleen mijn twee engelen. Ze zijn mijn twee engelen. Hun knuffels zijn ook de beste.

62. Mijn dochters zijn engelen vol pure liefde en gratie. Ze brengen vaak een glimlach op mijn gezicht, wat er ook aan de hand is. Zij zijn mijn wereld.

63. Mijn meisjes zijn mijn wereld, en het leven zal niet hetzelfde zijn zonder hen. Ze zijn mijn helden en mijn alles. Ik wens meer tijd met die engelen te genieten voordat ze mijn huis verlaten.

64. Mijn wereld heeft twee engelen, en ik aanbid ze intens. Zij zijn mijn wereld – mijn dochters. Ze maken me compleet.

65. Mijn dochters zijn mijn wereld, en ik ben graag hun vader. Mijn meisjes hebben een hart van goud. Deze meisjes hebben onvoorwaardelijke liefde voor hun vader.

66. Hoe gelukkig ben je als je een vriendin als mijn dochter hebt gevonden. Ze is schattig, schattig en zo lief als het woord maar kan zijn. Ze is mijn wereld.

67. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ze geven me vleugels. Ze maken me ook aan het lachen, en ze zijn verantwoordelijk voor vele tranen van vreugde die ik heb gelaten. Ze vullen mijn leven met vreugde.

68. Jullie twee samen hebben me zo trots gemaakt. Je moeder betekent alles voor me, en jij ook. Mijn dochters brengen me leven. Ik hou ervan hun vader te zijn.

69. Mijn dochters zijn mijn wereld. Mijn wereld zou zonder warmte zijn als zij er niet waren. Geef me een wereld zonder hen en kijk hoe ik overga.

70. Je hebt mijn leven kleur gegeven. Je hebt me heel en compleet gemaakt. Zonder jou zou mijn wereld uit elkaar vallen. Ik ben zo dankbaar dat jullie in mijn leven zijn. Jullie, mijn dochters, zijn mijn wereld.

.

71. Mijn dochters zijn mijn alles. Zij zijn de reden dat ik blij ben dat ik besta. Ze houden me jong, ze laten me lachen, ze maken me trots, ze laten me lachen, ze geven me leven en ze maken me gelukkig.

72. Deze twee kostbare engeltjes zijn de wereld voor mij. Hun mooie gezichtjes en engelenknuffeltjes zijn alles!

73. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ik heb enkele engelen gezien die door God naar mij gestuurd zijn. Zij zijn mijn dochters.

74. Mijn dochters zijn mijn wereld. Zonder hen lijkt mijn leven leeg. Hun glimlach en lach zijn gewoon te aangenaam om te zien en te horen. Ik zegen de dag dat God mij hen gaf.

75. Mijn dochters zijn engelen die elke dag aan mijn zijde staan en mij overladen met meer liefde dan een mens verdient. Zij zijn mijn wereld.

76. Mijn dochters maken me zo trots. Ik weet honderd procent zeker dat zij de kostbaarste geschenken in mijn leven zijn. Ze zijn mijn engelen, mijn alles en mijn hele wereld.

77. Als ik naar mijn dochter kijk, wordt mijn glimlach groter. Wat je ook van haar denkt, mijn liefde voor haar is gigantisch. Ze is mijn wereld.

78. Mijn meisjes zijn mijn wereld. Ze brengen me vreugde en geluk. Ze vullen mijn hart met meer liefde. Ze zullen altijd aan mijn zijde zijn en dat maakt me tien keer gelukkiger.

79. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ik wil me geen leven voorstellen zonder de liefde die we delen.

80. Mijn dochters, ik heb jullie door elke mijlpaal heen zien groeien, en ik ben trots! Jullie hebben een betere moeder van me gemaakt. Jullie zijn mijn wereld.

81. Mijn dochters zijn de reden dat ik nu gelukkig ben. Ze geven me zoveel vreugde. Mijn meisjes zijn mijn wereld, en ik wil niets liever dan een leven vol liefde, succes en geluk.

82. Deze twee mooie kleine meisjes zijn mijn wereld. Ik ben zo trots op ze. Ze zijn opgegroeid tot mooie, sterke, geweldige meisjes en ik hou meer van ze naarmate ze ouder worden.

83. De dag dat ik deze meisjes ontmoette, wist ik dat ik verliefd was. Ik keek naar hun kleine lichamen die nog klein en nieuw op aarde waren, en ik wist dat ze zouden uitgroeien tot mijn beste vriendinnen.

84. Mijn meisjes zijn mijn wereld, mijn leven en mijn alles, en de reden dat mijn hart barst van trots.

85. Mijn dochters zijn mijn wereld, en ik ben zo trots op ze. Ze maken me dagelijks trots. Bied me een leven zonder hen, en ik negeer je.

86. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ik kan me geen leven zonder hen voorstellen. Zonder mijn dochters zou mijn leven niet compleet zijn, en zeker niet zo mooi als het nu is.

87. Mijn dochters hebben mijn hart. Deze twee engelen zijn de beste dochters ter wereld. Ik weet dat ik niet zonder ze kan, ook al zou ik het proberen. Ze zijn mijn wereld.

88. Mijn meisjes zijn mijn wereld en zijn zo’n zegen van boven. Hun glimlach brengt vreugde, en ik verlang ernaar om hun lach te horen. Ze zijn zo’n genot. Ik kan me geen wereld zonder hen voorstellen.

89. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ik zei dit toen ze nog kropen, en ik zeg het nog steeds nu ze zijn uitgegroeid tot zulke mooie jonge dames.

90. Ik heb maar twee engelen in deze wereld, en dat zijn mijn dochters. Deze meisjes zijn mijn zonneschijn, en ik hou alleen meer van hun moeder. Ik heb twee dochters, en deze schoonheden zijn mijn wereld.

91. Mijn dochters zijn mijn wereld. Het zijn lieve kleine engeltjes. Ze vullen mijn hart met vreugde en nog meer vreugde. Ik zou niet zonder ze willen leven.

92. Mijn meisjes zijn zo magisch. Ze voegen zoveel leven toe aan mijn leven, zoveel geluk, liefde en gelach. Mijn dochters zijn mijn wereld, en ik ben zo trots op ze.

93. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ze zijn twee kostbare wonderen. Ik leef voor hen. Ze zijn alles voor me. Zij zijn de wereld voor mij.

94. Mijn twee dochters zijn niet alleen de mooiste meisjes ter wereld. Ze zijn het beste wat me ooit is overkomen. Ze zijn mijn wereld.

95. Mijn meisjes zijn mijn wereld. Ze zijn gewoon de beste. Toen ik ze nodig had, waren ze er voor me. Ze waren mijn kracht toen het leven me naar beneden probeerde te halen. Ik hou van ze!

96. Mijn dochters zijn mijn engelen, mijn wereld, mijn leven, en meer. Hun glimlach, lach, knuffels en alles zijn bronnen van geluk voor mij.

97. Mijn twee meisjes zijn mijn wereld. Ze zijn wat ik het meest koester. Ik ben zo trots op ze. En ik heb grote wensen en plannen voor hun toekomst.

98. Mijn dochters, ik hou zoveel van jullie allemaal. Jullie maken me elke dag trots. Ik ben zo dankbaar om jullie twee in mijn leven te hebben.

99. Ik hou van mijn dochters. Die meisjes zijn mijn wereld. Met hen is er plezier en het gevoel van trots. Veel dingen die ik nu ben, heb ik aan mijn dochters te danken.

100. Mijn wereld draait om mijn prachtige dochters. Zij zijn mijn wereld. Ik ben zo trots op ze. Ik ben ze het beste leven verschuldigd omdat ze mijn leven tot een hemel maken.

101. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ik zou ze voor niets anders willen ruilen. Ze brengen een grotere glimlach op mijn gezicht. Ze zijn mijn schatten, geen discussie daarover.

102. Mijn dochters zijn mijn wereld. Ze zijn mijn kleine engeltjes. Ze houden net als ik. Ze vechten voor wat juist is en willen me altijd gelukkig maken.

103. Mijn dochters zijn lieve meisjes. Ze zijn mijn wereld, mijn leven en mijn alles. Ze maken me compleet, en ik hou waanzinnig veel van ze.

Het feit is elk van uw kinderen die u dit niveau van liefde aan met deze mijn dochter is mijn wereld citaten tonen zal trots zijn om u hun ouder te noemen. Vergeet niet om deze citaten te delen met uw vrienden die dochters hebben. Je hebt mijn dank.