Mijn Dochter Is Mijn Zonneschijn

My Daughter Is My Sunshine Quotes

Vaders en moeders zijn oneindig verliefd op hun dochters om vele redenen. Zij is de mooiste schat die men in deze wereld kan vasthouden, en je zou haar nooit meer willen loslaten. En met zo veel andere onnoemelijke redenen waarom kinderen zo bijzonder zijn, hebben wij een aantal citaten uitgezocht die prachtig verwoorden waarom dochters werkelijk dochters zijn om voor eeuwig en altijd van te houden.

Net als de zon, verlangen we naar de mooie opkomst van de dag. Vaders en moeders willen hun kinderen sterk en gezond zien opgroeien. Ze willen dat ze iemand zijn die dingen beter kan maken voor anderen, een lichtpunt voor mensen.

De zon is er altijd om ‘s morgens op te komen en je op weg te helpen voor de dag. Wij hebben misschien niet elke dag zon, maar onze dochters zijn er altijd voor ons in goede en slechte tijden. Zoals de zon licht en vreugde in ons leven brengt, zo doet een dochter dat ook.

Dochters zijn als de zon waarvan wij onze warmte en licht krijgen. Ze fleuren elke kamer op met hun glimlach en liefdevolle manier van doen. Een dochter is echt de schat van het hart van haar ouders. Zij is de kostbare, en haar ouders houden veel van haar en willen altijd het beste voor haar en geven haar alles wat ze nodig heeft.

Deze lieve mijn dochter is mijn zonneschijn citaten hier beneden zullen je helpen om je diepe gevoelens voor het mooiste en meest unieke meisje in je leven uit te beelden. Zij is waarschijnlijk de grootste reden waarom je elke dag glimlacht. Deze citaten zijn bedoeld als inspiratie voor elke ouder, omdat ze de diepe liefde van een ouder voor hun dochter weergeven.

Je bent mijn zonneschijn citaten voor dochter

Je bent mijn licht en zonneschijn; je bent zo helder dat ik je wil zien. Elke dag verlang ik ernaar je glimlach te zien; je bent mijn lieve dochter. Je bent mijn vreugde en mijn trots. Ik zal voor altijd blij zijn om je op alle mogelijke manieren te vieren, lieve dochter. Je zal verschijnen in elk lied van mijn mond, in mijn schrijven, in citaten of rijmpjes. Je bent inderdaad heel bijzonder.

1. Als je naar me kijkt, zie ik je mijn dochter, en weet je niet dat ik in je hart ben? Jij bent het licht van mijn leven, jij bent mijn zonneschijn, mijn lieftallige dochter.

2. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter.

3. Jij bent mijn licht en mijn zonneschijn. Mijn lieve dochter. Jij bent alles wat goed is in mij.

4. Jij bent mijn licht, zonneschijn en lieve dochter. Jouw glimlach is wat me gaande houdt; jouw ogen zijn zo groot en zo blauw, ik kan je zien stralen in de mooie wereld

4. Je kleine handje roept me je kleine oogjes; ze kijken me aan met elk detail van wie je bent. Ik zal je voor altijd liefhebben en koesteren. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter.

5. You are my light and sunshine; you are my happy dream, fragile beauty, and soft dazzling smile.

6. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Je bent mijn vreugde en trots, mijn dochter; je bent mijn ster en mijn trots, mijn dochter, mijn licht, mijn zonneschijn, mijn licht.

7. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Je bent mijn hart en ziel, je bent mijn leven en toekomst.

8. Jij bent mijn licht en zonneschijn, een geschenk van de sterren boven mij. Je bent mijn vreugde en mijn genot, en ik wil leven om je te zien groeien.

9. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Jij bent mijn vreugde.

10. Het leven is een mooi spel, en kijk eens hoe het is afgelopen; we hebben het einde gehaald, en we zijn de hele tijd samen geweest.

11. Jij bent mijn licht. Jij bent mijn vreugde. Ik zou het niet anders willen. Je brengt een glimlach op mijn beste en slechtste dagen.

12. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn mooie dochter. Je bent de vreugde van mijn leven, en je bent mijn zonneschijn, mijn kleine zonneschijn. Inderdaad, jij bent mijn vreugde.

13. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn. Je bent mijn lieve dochter. Jij bent mijn liefde.

14. Mijn dochter is mijn licht en mijn vreugde. Ze is mijn licht in de nachtelijke duisternis. Zij is mijn zonneschijn. Zij is mijn ster, die mijn dag verlicht.

15. U bent mijn licht, u bent mijn zonneschijn, u bent mijn schoonheid en mijn genade, u bent mijn lied, u bent mijn stem; u bent mijn hoop en mijn vrees.

16. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Door jou wil ik een betere man zijn.

17. U bent mijn licht en mijn zonneschijn; u bent een vlam en een licht. U verlicht mijn hart en vult het met een vlekkeloos licht.

18. Jij bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Je maakt mijn wereld helder en duidelijk; je brengt me geluk als de zon en de regen.

19. Als de donkere wolken zich samenpakken, de donderwolken de hemel bedekken, de regen naar beneden komt, en plassen de weg vullen. Jij zult voor altijd mijn licht zijn. Jij bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter.

20. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Je schittert in mijn leven; je bent mijn zonneschijn en de helderste ster.

21. Ik kijk naar je en zie het licht en de vreugde in je. Je bent mijn licht, mijn zonneschijn, mijn lieve dochter.

22. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Je bent de vreugde van mijn leven, mijn engel op mijn weg, je bent mijn zonneschijn en mijn wereld, ik hou zoveel van je, en je bent mijn wereld en mijn leven

23. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, ik omhels je vandaag, je bent mijn licht, je bent mijn zonneschijn en je bent alles wat ik wil dat je bent.

24. Jij bent mijn licht en zonneschijn, mijn lieve dochter, en mijn hart is jouw huis, en jij bent de vreugde van mijn hart.

25. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Als ik in je ogen kijk, word ik herinnerd aan dingen om trots op te zijn. Elke keer als ik je zie, word ik er weer aan herinnerd hoe speciaal je bent.

26. Je bent mijn zonneschijn, je bent mijn licht, je verlicht mijn leven als een miljoen vuurvliegjes, je verlicht mijn wereld als de zon – je bent mijn zonneschijn, je bent mijn licht.

27. Ik hoef niet naar beneden te kijken. Om te zien hoe klein ik ben. Ik weet dat je de hele weg bij me bent. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter.

28. Jij bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Zonder jou zou ik verloren zijn, en jij bent de zon die me de weg wijst. Jij bent de maan die mijn ziel kalmeert.

29. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter, ik hou zoveel van je. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieftallige dochter.

30. Mijn zonneschijn, jij bent mijn licht. Ik kan je heldere glimlach de hele dag voelen, mijn zonneschijn, mijn lieve zonneschijn. Jij bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter.

31. Je bent mijn licht en mijn zonneschijn, mijn lieve dochter. Je brengt vreugde in mijn leven, mijn beschermengel en mijn beste vriendin.

32. Je bent mijn licht en zonneschijn, je bent mijn charmante en mooie dochter. Er is niemand in deze wereld bij wie ik liever zou zijn.

33. Jij bent mijn licht en mijn zonneschijn, jij bent mijn lieve dochter, jouw ogen zijn een oceaan voor mij, jouw glimlach is mijn medicijn om te slapen, jij bent mijn kind, en mijn boek van zegeningen, jouw liefde is mijn medicijn.

34. Je bent mijn licht en zonneschijn, mijn lieve dochter, je zult altijd mijn grootste vreugde zijn, je bent mijn grootste schat, mijn hart is vol, er is niets wat ik liever zou doen.

35. Je bent mijn licht en zonneschijn, mijn lieve dochter; je bent mijn liefde en vreugde.

Dochter Je bent mijn zonneschijn citaten

Dochter, je bent mijn zonneschijn, je werpt geen schaduw, alleen licht, en ik ga uit mijn dak in de hoop dat het goed met je komt. Mijn dochter, je bent mijn zonneschijn en mijn citaten in de ochtend, maar je weet niet hoeveel ik van je hou. Je bent gegroeid. Je wordt een mooi mens.

36. Dochter, je bent mijn zonneschijn in de donkerste tijden wanneer niemand het weet. Ik ben er altijd voor je. Ik ben er altijd voor je.

37. Ze brengt me vreugde als ik verdrietig ben, ze geeft me hoop als ik wanhopig ben, en ze is mijn trots, schat, leven, lachen en zonneschijn.

38. Ze komt als ik roep. Ze fleurt mijn dag op, en zij is de reden waarom ik hier nog steeds ben, mijn dochter. Je bent mijn zonneschijn.

39. Dochter, je bent mijn zonneschijn. Je schittert als een diamant, feller dan de maan en beter dan een miljoen gouden sterren.

40. Als er een deur is die ik open en een pad dat ik bewandel, weet ik dat het is om je licht en vreugde te brengen en je dromen waar te maken, zoals de zon aan de hemel.

41. Toen je ter wereld kwam, vulde je mijn hart met hoop, en toen je groeide, vulde je me met vreugde. Terwijl je groeide en leerde, werd je een betere versie van jezelf.

42. Ik zie je glimlach als een engel in mijn armen. Ik kan niet anders dan staren. Ik zie je groeien, ik hou van je en ik mis je. Je bent mijn zonneschijn, je bent mijn licht, en je bent mijn zonneschijn.

43. Ik zou nooit zoveel van iemand houden als van jou; ik zou nooit zonder jou willen leven. Jij bent mijn licht en vreugde

44. Dochter, je bent mijn zonneschijn; je zult altijd mijn zonneschijn zijn. Je zult altijd mijn leven verlichten als je helder schijnt.

45. Vergeet nooit dat jij mijn zonneschijn bent. Jij bent het enige dat me op de been houdt als de wereld donker is en iedereen om me heen slaapt.

46. Ik heb je nooit verteld hoe mooi je bent, ik heb je nooit verteld hoe ongelooflijk je bent, ik heb je nooit verteld hoe speciaal je bent, je bent mijn zonneschijn, en dat zal je altijd blijven.

48. Dochter, je bent mijn zonneschijn; je maakt mijn wereld beter, mijn grootste inspiratie en mijn licht en vreugde.

49. Dochter, je bent mijn zonneschijn, wat verlang ik ernaar je dicht bij me te houden en je op je wangen te kussen, je bent een heldere ster die zo helder schijnt, en alle sterren die we je toewensen zijn sterren die we ons toewensen.

50. Je bent mijn zonneschijn. Ik zal altijd mijn licht laten schijnen in de duisternis omdat jij mijn zonneschijn bent.

51. She’s my daughter, the diamond in my crown she’s my daughter, my hero, my light she’s my daughter, my sunshine she’s my light she’s my sunshine.

52. Dochter, je bent mijn zonneschijn en mijn zonsopgang. Je verlicht de kamer en maakt het leven leuk. Hoewel je nog maar klein bent, heb je veel te leren.

53. Dochter, je bent mijn zonneschijn, je maakt de dagen helderder, en ik zal de zon zijn, en als ik naar je kijk, weet ik dat ik in de hemel ben.

54. Het is de beste tijd, de slechtste tijd, mijn dochter, je bent mijn zonneschijn, je geeft me zoveel vreugde en licht, dochter, je bent mijn zonneschijn.

55. Dochter, jij bent mijn zonneschijn, en ik ben jouw wereld, jij bent mijn zonneschijn, en ik ben jouw wereld, en ik ben jouw wereld.

56. Ik zal u verhalen vertellen over mijn oude dagen, en ik zal u verhalen vertellen over mijn nieuwe dagen, en ik zal u verhalen vertellen over de keren dat ik lachte op de dagen dat ik bij u was.

57. Dochter, je bent mijn zonneschijn, helder en sprankelend en vol leven; je hebt me zoveel geleerd en me laten lachen; je maakt me elke dag zo gelukkig.

58. Dochter, je bent de zonneschijn; je maakt me aan het lachen, je bent een lichtstraal in mijn hart, en je geeft me het gevoel dat ik leef.

59. De zon schijnt fel en helder als ik naar mijn dochter kijk en haar zegen, en ik sta versteld van haar schoonheid en liefde; zij heeft mij om haar vinger gewikkeld.

60. Als ik naar je kijk, vraag ik me af of ik ooit zou kunnen slapen, van je dromen en wakker worden om je in mijn armen te vinden, je geeft me leven, je geeft me vreugde, je helpt me zien, ik doe het

61. Ik had een schoonheidskoningin moeten zijn, ik had harder moeten lopen, een winnaar moeten zijn en een held moeten zijn.

62. Als ik in je ogen kijk, is het wat ik zie dat me sterk maakt; met jou is mijn pad helder. Het is de geest die je me hebt gegeven, zodat ik weet dat ik er nog steeds voor je zal zijn,

63. Je bent geboren als een schoonheid; je bent een geschenk van boven. Ik zou je graag laten zien hoeveel ik van je hou, maar wat ik wil doen, is mijn armen om je heen houden, je wang tegen de mijne houden,

64. Ik heb een nieuwe liefde gekregen, een dochter die mijn dag kan maken; ze maakt me zo gelukkig – het is een zoete beloning voor alle worstelingen die ik heb doorgemaakt.

65. Ik lachte naar je als je op me af kwam, ik lachte om de grappen die je me vertelde, ik danste met je als ik wist dat je dat wilde, ik zong met je als je het duidelijk maakte, je was mijn dochter, mijn zonneschijn

66. De zon is op, en ik ben op, de zon is op, en ik ben op, mijn dochter, jij bent mijn zonneschijn, jij houdt mij op, en ik hou jou op.

67. Dochter, jij bent mijn zonneschijn, jij bent mijn zonneschijn, ik ben jouw zonneschijn, ik ben jouw zonneschijn, ik ben jouw zonneschijn, dochter, jij bent mijn zonneschijn.

68. Mijn zonneschijn, jij bent mijn licht; een gloed van geluk straalt van jou, mijn licht dat op jou schijnt.

69. Ik ben geboren met een regenboog in mijn hart; ik heb regenbogen gezien in elke stam, regenbogen in elk geloof en regenbogen in elk ras.

70. We hebben de zon in de zomer om onze dagen te beschijnen, de maan en de sterren in de nacht om onze weg te verlichten, en we hebben elkaar om onze vreugde en verdriet te delen.

71. Je glimlach en je lach, dochter, zijn je beste eigenschappen. Jouw natuurlijke schoonheid en vriendelijkheid zijn de reden dat ik zoveel van je hou.

72. Dochter, ik heb je nodig om te stralen, dag en nacht. Je bent mijn enige licht, je glimlach is zo helder als de zon, en ik hou meer van je dan van het leven zelf; ik weet niet wat ik zonder je zou moeten.

73. Ik ben zo gelukkig omdat je mijn zonneschijn bent. Ik kan niet stoppen met glimlachen, en ik ben trots om je moeder te zijn.

74. Mijn dochter, je bent mijn zonneschijn, licht en vreugde; je verlicht mijn leven en brengt elke dag een nieuwe zon.

75. Dochter, je bent mijn zonneschijn, je bent mijn zon; je bent mijn maan; je bent mijn sterren, helder en helder en helder.

75. De zon gaat onder, en je schoonheid verdwijnt, en de maan op het water maakt iedereen blind.

76. Dochter, je bent mijn zonneschijn, je vult me elke dag met liefde. Je laat me altijd glimlachen.

Zonneschijn citaten voor dochter

Ze drijft in het midden van mijn wereld met een gloed die niemand anders kan zien, mijn zonneschijn; Ik zal voor altijd van je houden en elke dag van mijn leven zal je naam in mijn mond klinken als ochtendcitaten want je bent mijn beste vriendin, mijn dochter. Geboren uit hoop en verlangen, mijn dochter is mijn zonneschijn; Kind van liefde en vreugde, mijn zonneschijn is mijn dochter.

77. Mijn zonneschijn, mijn dochter, verlicht de dag; haar lach en gelach verlichten de hele dag. Mijn zonneschijn, mijn dochter, het eerste wat ik zie als ik wakker word, het eerste wat ik zie als ik ga slapen, is mijn zonneschijn, mijn dochter.

78. Mijn zonneschijn, mijn dochter, die het licht is dat op mij schijnt, je verlicht mijn dag en verlevendigt mijn dag. Ik hoef niet alleen te zijn. Ik heb mijn dochter, mijn zonneschijn; zij verlicht elke donkere plaats; mijn glimlach en mijn lied; zij is mijn licht en mijn vreugde.

79. Mijn zonneschijn, mijn dochter, ze geeft me een goed gevoel. Ze is het licht van mijn leven. De wereld heeft geen plaats voor jou, maar jij bent een kind met een kinderhart en een kindergeest, en ik zal de wereld liefhebben zoals ik jou wil liefhebben.

80. Mijn zonneschijn, mijn dochter, is het enige dat me op de been houdt. Zij is mijn enige licht, mijn enige vreugde. Mijn zonneschijn, mijn dochter, is waarom ik wakker ben, en ik ben een ster aan de hemel, en ik weet, op een of andere manier, dat ik door zal schijnen, wat er ook gebeurt.

81. Mijn dochter is mijn licht en vreugde, ze is een gelukkig kind, ze is mijn zonneschijn. Zij is mijn alles. Ik hou mijn dochter vast, en zij houdt mijn hart vast van zonsopgang tot zonsondergang, ik zal de zon voelen, en regenbogen zullen gloeien, mijn zonneschijn, mijn dochter.

82. De zonneschijn van mijn dochter is het liefste licht van mijn leven, een mooie vlam die niet kan branden; ze is altijd in mijn hart. Mijn zonneschijn is mijn dochter. Zij is het licht van mijn leven, mijn kleine zonneschijn, mijn dochter. Zij is de grootste vreugde die ik ooit zal kennen.

83. Ik zou je graag vertellen over mijn dag, ik zou je graag vertellen over alle dingen die ik heb gedaan, ik zou je graag vertellen hoe ik mijn tijd heb doorgebracht, maar mijn zonneschijn, mijn dochter. Ik loop door het donker naar het licht dat ik moet gaan; het enige licht dat ik meebreng is het licht van mijn dochter, mijn zonneschijn, mijn dochter.

84. Mijn zonneschijn, mijn dochter, is mijn reden om heel te blijven, zij is mijn engelachtige glimlach, en haar speelse lach is de vreugde van mijn hart.

85. De zonneschijn van mijn dochter is het licht in mijn oog; zij brengt vreugde in mijn leven en vervult mij met verbazing. Mijn zonneschijn is mijn dochter; ze houdt me in leven. Ze brengt me vreugde en geluk; ze laat me nooit in de steek.

86. De zonneschijn van mijn dochter is het enige licht dat je kent; het is het enige dat nooit vervaagt en altijd schijnt. Mijn dochter, jij bent mijn zonneschijn; jouw licht is er altijd. Ik hou van je, dochter; je bent mijn engel,

87. Mijn zonneschijn, mijn dochter, je moeders trots en vreugde, kreeg je in de wereld toen ik er niet was; je bent een geschenk van boven. Mijn zonneschijn, mijn dochter. Ze heeft een glimlach die jouw wereld verlicht, een lach die mij blij maakt en een lach die mij aan het lachen maakt.

88. Mijn dochter, zij is het beste wat ik ooit heb gehad, en ik weet dat ik nooit ver van haar zijde zal zijn, wat er ook gebeurt; ik zal er altijd voor haar zijn, en ik weet dat zij het zonnetje in mij is…

89. Mijn zonneschijn, mijn dochter, is het licht om mijn weg, mijn licht om ver van huis, mijn licht om mij eerlijk te maken. Mijn zonneschijn is mijn dochter. Ze is zo helder, mooi en vrolijk dat ze me zoveel vreugde brengt.

90. Ik heb een dochter. Zij is mijn zonneschijn; zij geeft mij licht, en zij is een vreugde voor mij; zij is mijn leven en mijn licht. Ik heb een dochter die mijn zonneschijn is – iemand wiens vreugde het licht in mijn leven is. Ik zou haar voor niets willen ruilen, en als ik mijn leven zou moeten ruilen, zou ik opnieuw beginnen.

91. Ik denk dat ik geen andere keuze heb dan dankbaar te zijn voor mijn kleine meid, want zij heeft mijn leven opgefleurd. Ze is mijn zonneschijn, mijn dochter.

92. Mijn glimlach fleurt de dag op, mijn haar als een rood lint, en mijn stem is als een vogel, mijn zonneschijn, mijn dochter. Als er een reden is voor de regen, voor de zon om zich te verbergen, en een reden dat mijn hart hoog en vrij is, is het de reden die ik zie in de ogen van mijn dochter.

92. Mijn zonneschijn, mijn dochter. Ik was haar moeders zonneschijn; mijn dochter is mijn licht, die mijn hand nooit zal loslaten. Ik geef haar leven voor haar droom zoals mijn hart klopt voor het hare in de palm van mijn hand. Zij is mijn enige zonneschijn

93. Ze is mijn zonneschijn, ze is het licht dat mijn hele wereld verlicht ze is mijn vreugde en mijn trots ik zal haar altijd beschermen en haar stevig vasthouden om dat licht in te houden…

94. Mijn zonneschijn, mijn dochter, mijn leven is een vreugde, mijn hart is een lied, en jij bent mijn licht, mijn zonneschijn, mijn dochter, mijn leven is een vreugde, mijn hart is een lied. Mijn zonneschijn is mijn dochter. Zij is mijn vreugde. Zij schijnt zo helder dat zelfs de donkerste moet zien dat zij het licht is dat mij opbeurd.

95. Mijn zonneschijn, mijn dochter, ik hou meer van je dan je ooit kunt weten. Ik hou van de manier waarop ze naar de wereld kijkt alsof ze die kent, en ik hou ervan hoe ik weet dat ze mijn dagelijkse dosis zonneschijn is.

96. Mijn zonneschijn, mijn dochter, wat hou ik van je glimlach, je bent een bron van geluk, en je bent altijd aan mijn zijde. Ik ben gezegend met één moment in elk uur van elke dag, één moment om met haar te praten, één moment om haar een verhaaltje voor te lezen en één moment om haar te knuffelen.

97. Mijn zonneschijn, ik zie het licht in je ogen, het licht in je lachende gezicht, het licht in je haar, en als ik mijn ogen sluit en je loslaat, is mijn hart gevuld met zoveel liefde.

98. Mijn zonneschijn, mijn dochter, een leven lang geluk en lachen, je zult altijd mijn zonneschijn zijn, mijn dochter. Mijn zonneschijn, mijn dochter, je lacht altijd naar je gezicht, ze verlicht mijn leven en laat me voelen dat ik leef. My sunshine, my daughter, you’re an angel that I adore my sunshine, my daughter, my pride and joy

99. Mijn zonneschijn, mijn dochter; haar glimlach is als de dageraad van een nieuwe dag; Haar ogen, de ochtendzon op een zomerdag; Haar gezicht, als een gloeiende sintel in een vuur. Mijn zonneschijn, mijn dochter, ze is een helder schijnend licht. Zij is mijn zonneschijn, mijn dochter, mijn koningin van alle schatten.

100. Mijn dochter, mijn zonneschijn, haar heldere en zonnige glimlach, haar zachte en liefdevolle manieren, haar vrolijke lach – zij is mijn licht en vreugde. Mijn zonneschijn, mijn dochter, al ben ik oud, zij is zo jong; zij is als het licht voor mijn deur, een zonnestraal uit de hemel.

Deze my daughter is my sunshine citaten hierboven drukken de eeuwige liefde uit die een vader voor zijn dochter heeft. Ouders houden meer van hun dochters dan van elk deel van zichzelf.

Deze citaten hierboven lijken de werkelijke band tussen een vader en zijn geliefde dochter naar voren te brengen. Er moeten nog vele geschenken in je leven komen, dus blijf een kostbare parel voor je vader.