Mijn Echtgenoot Heeft Mijn Rugdekking Citaten

My Husband Has My Back Quotes

Om de betekenis van het huwelijk te definiëren, moeten we eerst de definitie van liefde begrijpen. Er zijn veel dingen die we moeten weten om het beste van onszelf te geven in onze huwelijksrelatie. Het is niet zo eenvoudig; je moet je elke dag inzetten om van je partner te houden, vooral door je huwelijksgeloften.

Dit houdt in dat u hen laat weten hoeveel u van hen houdt en hen waardeert voor de opofferingen en alles wat zij voor u doen. Hierdoor zullen ze nog meer doen.

Heb je een man die je altijd steunt, wat er ook gebeurt? Dan bent u op de juiste pagina. Ik heb een aantal van de beste mijn man heeft mijn rug citaten die u kunt gebruiken om uw man te laten zien hoeveel je hem waarderen voor het hebben van uw tas op elk moment.

Mijn echtgenoot heeft mijn rugdekking citaten

Je hebt een beter mens van me gemaakt. Je hebt me doen beseffen wat ik wil en wat ik nodig heb in mijn leven; jij. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik ben zo dankbaar dat je me nog steeds steunt als nooit tevoren. Dank je.

1. Ik ben zo gelukkig om jou als mijn man te hebben. Ik zou me niet kunnen voorstellen om deze reis met iemand anders te maken. Je staat echt achter me en geeft me altijd de kracht om door te gaan. Je bent de meest geduldige, vriendelijke en zorgzame man die ik ken.

2. Ik heb vele jaren van je gehouden, en ik zal van je houden tot mijn laatste adem. Je bent mijn man geweest en zal voor altijd mijn beste vriend zijn. Ik sta achter je. Je kunt altijd op me rekenen. Ik hou zoveel van je, mijn lieve man.

3. Jij was degene die me optilde als ik down was, mijn tranen droogde en naar mijn angsten luisterde. Jij was degene die wist dat ik je altijd zou steunen. Bedankt dat je me altijd hebt gesteund.

4. Lieve man, ik wil je waarderen dat je altijd achter me staat. Jij was degene die me zei mijn dromen na te jagen, zelfs toen alle hoop verloren leek. Jij was degene die me nooit zal laten gaan. Nu zal ik er op uit gaan en je trots maken.

5. Ik zal van je houden tot het einde der tijden. Je bent mijn beste vriend, mijn geliefde en mijn familie. Ik zal je altijd steunen, beloven je te beschermen en alles doen om je gelukkig te maken.

6. Je bent de beste man die iemand zich kan wensen. Ik verdien je niet, maar dat geeft niet, want ik weet dat we nooit uit elkaar zullen gaan. Je bent mijn vertrouweling en beste vriend; altijd geweest, zal altijd zo blijven.

7. Je staat altijd achter me. Ik heb nog nooit een man gekend met meer karakter of integriteit. Je wilt altijd het beste voor anderen en zelfs als dat betekent dat je jezelf op de laatste plaats zet, doe je dat zonder klagen. Ik hou van je en waardeer je, mijn man.

8. Er is niets dat ik niet voor je zou doen en ik heb geluk dat je mijn kostwinner, beschermer en beste vriend bent. Je hebt voor altijd mijn hart.

9. Ik heb misschien niet veel geld, maar ik kan je nog steeds laten lachen. Je zult liefde vinden in mijn warme omhelzing. We hoeven geen draken te verslaan en op eenhoorns te rijden, we hebben gewoon elkaars rug nodig. Ik weet dat ik daardoor als een loser klink, maar dat kan me niet schelen.

10. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent een waar geschenk van God en mijn beste vriend. Mensen zeggen dat ik geluk heb met jou, maar de waarheid is dat ik de gelukkige ben.

11. Als ik je zeg dat ik van je hou, zeg ik dat niet uit gewoonte, maar om je eraan te herinneren dat je het beste bent wat me ooit is overkomen. Ik hou van je, schatje.

12. Ik ben er trots op dat jij mijn man bent, toegewijd aan ons huwelijk en ons gezin. Je hebt dagelijks bewezen dat je me steunt. Je maakt me aan het lachen, je maakt me aan het lachen. Elke dag ben ik een beter mens door jou en ik hou zielsveel van je.

13. Ik hoop dat je weet dat ik altijd achter je sta. Onze liefde is het soort liefde dat een leven lang kan duren. Ik kijk ernaar uit om te zien hoeveel mooie herinneringen we nog met elkaar kunnen maken, want ik twijfel er niet aan dat onze liefde sterk genoeg is om eeuwig te duren.

14. Ik wilde je gewoon zeggen dat ik van je hou en waardeer wat je voor ons in dit gezin doet. Als ik het moeilijk heb, moet ik altijd glimlachen als ik aan je denk. Dank je, schat.

15. Je bent een geweldige echtgenoot. Ik weet dat er zoveel dingen zijn waaraan we als koppel kunnen werken en je bent verre van perfect, maar je koos mij uit iedereen en gaf me alles. Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor, en hoe erg het ook wordt, ik ga niet weg.

16. Ik hou van je en niets zal dat veranderen. Je bent mijn favoriete persoon op deze wereld en het betekent zoveel voor me dat je me letterlijk en figuurlijk steunt.

17. Je bent mijn beste vriend, mijn ruggengraat en de liefde van mijn leven. Woorden kunnen niet eens uitdrukken hoe dankbaar ik ben om jou in mijn leven te hebben. Bedankt voor alle late avonden met videospelletjes, de ontelbare uren hockey, en de etentjes waar ik niets van wist. Ik hou zoveel van je, schatje.

18. Ik hou van je en ik zou geen leven zonder je willen. Ik voel me zo veilig, voldaan en gelukkig allemaal door jou. Je bent zo’n geweldig persoon en mijn man voor het leven. Ik zou me niemand anders aan mijn zijde kunnen wensen. Ik ben trots op ons.

19. Ik weet dat ik soms een beetje veel kan zijn, maar ik hoop dat je weet dat ik niet van plan ben snel te veranderen. Ik wil gewoon dat je weet dat vanaf nu, zolang je mij steunt, ik jou steun.

20. Er is geen grotere band tussen twee mensen dan een verenigd front tegen de rest van de wereld. Je bent mijn partner in de misdaad en ik hou van je omdat je me steunt.

21. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate, en nu mijn man. Ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen omdat ik van je hou met alles wat ik ben. Je bent de liefde van mijn leven, mijn alles.

22. Bedankt dat je in mijn team zit. Ik hou meer van je dan de maan, sterren en zon. Als je ergens over wilt praten, laat het me weten. Ik ben hier voor alles wat je nodig hebt.

23. Ik kon me geen betere echtgenoot en levenspartner wensen. Bedankt dat je mijn beste vriend bent, degene die het altijd begrijpt, en degene die echt achter me staat.

24. Je hebt je liefde aan mij bewezen. Je hebt me laten zien dat je altijd aan mijn zijde staat, wat het leven ons ook brengt. Ik weet dat we samen alles aankunnen wat het leven ons brengt. Ik hou van je.

25. Onze levens zijn zo met elkaar verweven dat we niet meer zonder elkaar kunnen. Door het goede en het slechte, door ziekte en gezondheid, je staat achter me. Ik hou van je.

.

26. Het leven zit vol ups en downs, maar jij staat achter me. Ik hou zoveel van je en ik wil dat de hele wereld dat weet. Ik zal altijd van je houden.

27. Ik hou meer van je dan ik ooit heb kunnen zeggen. Je bent mijn beste vriend, de vader van onze kinderen, de man waar ik op kan rekenen. We hebben onze ups en downs gehad, maar we staan nog steeds samen sterk. Ik ben zo trots op wie je bent en op alles waar je voor staat. Ik hou van je mijn grote beer.

28. Ik sta altijd achter je, dat weet je. Zelfs als we een oceaan van elkaar verwijderd zijn en alleen via brieven communiceren. En ik zal je nooit veroordelen, want dat is niet aan mij. Ik hou van je, mijn man.

29. Als je wilt dat ik begripvol en zorgzaam ben, zal ik dat zijn. Als je je vrijheid nodig hebt, zal ik me terugtrekken. Want uiteindelijk, zolang je elke dag naar huis komt, kan het me niet schelen wat je verder doet. Liefde.

30. Je bent een geweldige echtgenoot en vader. Ik kon niet meer van je houden en je respecteren. Je bent de wereld voor mij en mijn leven zou onvolledig zijn zonder jou. Ik kan niet wachten op onze toekomstige avonturen samen als een gezin van vier. Ik hou van je.

31. Bedankt dat je er was. We hebben onze ups en downs gehad, maar je bent er nog steeds. Je hebt me opgeraapt als ik viel, en was een schouder om op uit te huilen. Je bent er altijd. De liefde van mijn leven.

32. Ik hou van je en ik steun je in alles. Je bent mijn leven en we gaan het samen redden uit deze puinhoop.

33. Je bent de man van mijn dromen – je weet altijd precies wat je moet zeggen, hoe je me moet laten lachen, en hoe je me altijd precies geeft wat ik nodig heb. Je bent mijn zielsverwant, ik kan me niets meer wensen.

34. Ik wil nog één keer zeggen dat ik van je hou. Ik waardeer alles wat je voor me hebt gedaan. Als ik opkijk en je zie staan, word ik weer helemaal verliefd op je.

35. We zijn al heel lang samen. Ik wil dat je weet dat ik je toewijding en harde werk waardeer. Ik hou van je.

36. Ik vind je de meest geweldige man ter wereld. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Je werkt zo hard voor ons en laat me zo geliefd voelen. Ik ben zo gelukkig je vrouw te zijn.

37. Je bent mijn hart, je bent mijn ziel, je bent mijn liefde. Je hebt mijn rug. Ik waardeer je en ik hou van je, zo simpel als het klinkt. Je bent er altijd voor me geweest als ik je nodig had. Je hebt alle ups en downs van ons huwelijk omarmd. Bedankt dat je het volhoudt.

38. Jou kennen is een eer voor elk meisje en jouw hart hebben is alles wat ik nodig heb in mijn leven. Wetende dat je het beste verdient van alles in het leven maakt dat ik je dagen wil vullen met de beste momenten want, schat, je weet dat ik alles voor je zou doen.

39. Jij steunt mij en ik jou. Daarom hou ik van je, maar ik hou er nog meer van te weten dat je er altijd voor me bent. Je bent mijn beste vriend, mijn geliefde en mijn soulmate, de liefde van mijn leven.

40. Ik hou van je. Ik steun je dromen en ik sta achter je, wat er ook gebeurt. Als je down bent, zal ik je grootste fan zijn om je er weer bovenop te helpen. We hebben misschien onze ups en downs, maar we zullen elkaar nooit opgeven.

41. Je bent de liefde van mijn leven, de meest geweldige man die ik ken. Ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je.

42. Je bent mijn soulmate en de liefde van mijn leven. Je maakt al mijn dromen waar en geeft me een reden om elke dag te lachen. Ik zou voor je door het vuur gaan, alles voor je doen en elke angst trotseren om je aan mijn zijde te hebben.

43. Ik steun je en zal je altijd steunen. Wat er ook gebeurt, je kunt op me rekenen. Ik ben er altijd voor je. Ik zal aan je zijde staan, wat er ook gebeurt. Ik zal er zijn om je te steunen in moeilijke tijden en met je te vieren in goede tijden. Ik koester ons huwelijk, en ik ben trots op ons.

44. Ik ben bijna bang om van je te houden uit angst voor waartoe je in staat bent. Je laat mijn hart op hol slaan, de vlinders in mijn buik, en soms kan ik niet slapen omdat ik niet kan stoppen aan je te denken. Ik hou van je glimlach, je lach en alles wat je doet.

45. Je staat echt achter me. Ik heb het al eerder gezegd. Ik zeg het opnieuw. Je bent de meest geweldige man die ik ken. Ik hou ervan hoe je met me discussieert zonder geweld. Ik hou ervan hoe je me steunt. Ik hou ervan hoe je altijd aan mijn kant staat. Dank je.

46. Je bent de beste man ter wereld. Je steunt me 100% en ik ben zo gelukkig. Zo blij dat ik je gevonden heb, en ik beloof je voor altijd trouw te blijven.

47. Ik weet dat je me niet altijd steunt, maar ik steun je altijd. Met alle stress van alledag, hoop ik dat deze woorden een verschil maken in je dag. Hou altijd van je vrouw.

48. Ik heb altijd geloofd dat als je een partner hebt die je kunt vertrouwen, je relatie niet zo slecht is. Naarmate de tijd verstrijkt, vind ik het zo waar. Je bent als mijn beste vriend die me heel goed begrijpt. Ik zou alles doen om mijn hart en mijn liefde voor jou te beschermen. Met elke dag die voorbijgaat, vind ik meer redenen om van je te houden.

49. Ik kan me de afgelopen 10 jaar niet voorstellen zonder jou of de komende 10 jaar. Je stond aan mijn zijde bij zoveel beproevingen en overwinningen. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jouw liefde, geduld en eeuwige steun. Je bent de meest ongelooflijke persoon die ik ooit heb gekend en ik kan niet wachten om te zien wat het leven nog meer voor ons in petto heeft.

50. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Ik geloof in ons. Ik geloof dat we voor altijd bij elkaar horen. Ik zal altijd achter je staan en je steunen. Ik geloof dat we met een reden zijn samengebracht en dat onze zielen voorbestemd waren om elkaar te ontmoeten.

Hallo daar. Ik hoop dat je een paar van de beste mijn man heeft mijn rug citaten die ik daar gaf.

Ik zou graag willen weten wat u ervan vindt, dus plaats uw commentaar hieronder, en vergeet niet het met anderen te delen. Bedankt.