Mijn Familie Is Mijn Leven

Een van de belangrijkste dingen in het leven is familie. Ze geven je steun, onvoorwaardelijke liefde en vreugde! Het is waar we beginnen en waar we zullen eindigen. Met familie kun je tegen iemand opkijken; iemand die er altijd voor je is. Of dat nu je ouders, broers en zussen of een ander familielid zijn.

Familie is er al heel lang. In feite zijn mensen « families » die samen leven en groeien. Niemand kan onze familieleden vervangen, noch kan iemand hun plaats innemen. Ook al zijn we ons er soms niet van bewust, familie is een van de belangrijkste factoren die een enorme rol spelen in hoe we worden.

Wanneer je een familie hebt die een grote rol speelt in je leven, hou je nog meer van hen en kun je alles doen om hen een veilig gevoel te geven. Ze worden je leven. Je wilt ze waarderen en ze een speciaal gevoel geven.

Nou, als dat is waarom je hier bent, dan heb je net op de juiste pagina geklikt. Want hier vindt u verschillende citaten om uit te drukken hoeveel u uw familie waardeert. Zonder enige aarzeling, hieronder is een lijst van hartverwarmende mijn familie is mijn leven citaten alleen voor jou.

Mijn familie is mijn leven

Familie blijft altijd bij elkaar, wat er ook gebeurt. Ze geven tijd om lief te hebben, geven tijd om te spreken! En geven tijd om dierbare gedachten te delen. Mijn familie is dat allemaal en meer, en ik koester ze voor altijd. Ze zijn mijn leven.

1. Mijn familie is mijn leven, en al het andere komt op de tweede plaats wat belangrijk voor me is.

2. Voor mij betekent familie je armen om elkaar heen slaan en er zijn. Mijn familie is mijn leven en ik zal ze voor altijd koesteren.

3. Mijn familie is niet belangrijk. Het is alles. Ik kan ze voor niets ter wereld ruilen.

4. Als alles op zijn slechtst is, zijn de mensen die er zonder aarzeling voor je zijn, je familie en verdienen ze het om geliefd te zijn. Ik hou zoveel van mijn familie omdat zij mijn leven zijn.

5. Families zijn de bakens die ons de weg wijzen. Zij zijn de bron van onze ambities en de bron van onze troost als we struikelen. Mijn familie is mijn leven.

6. Wij kiezen onze familie niet. Zij zijn Gods geschenk aan ons, zoals wij aan hen zijn. Ik koester het geschenk van mijn familie.

7. Liefde en familie, samenzijn, zijn de belangrijkste dingen in het leven. Mijn familie is mijn leven en meer.

8. Ik geloof dat mijn familie de reden is waarom ik ben wie ik nu ben. Ze hebben me gesteund in alles wat ik heb gedaan. Mijn familie is mijn leven.

9. Mijn familie is mijn steun en toeverlaat, ze zijn mijn kracht en mijn zwakte. Ik kan ze voor niets ter wereld ruilen, want zij zijn mijn leven.

10. Mijn familie is alles voor me. Ze steunen opoffering en overladen me met onvoorwaardelijke liefde.

11. Ik heb altijd gevonden dat hoe arm een man ook is, hij rijk is als hij een gezin heeft om van te houden. Mijn familie is alles voor mij en ik ben dankbaar voor hen.

12. Mijn familie is mijn leven. Ik onderhoud mezelf met de liefde van familie.

13. Ik ben gezegend met zoveel goede dingen in mijn leven – familie en vrienden. Iedereen zal dagelijks in mijn gedachten zijn, vooral mijn familie.

14. Zelfs als ik boos ben op iemand in mijn familie, blijf ik van ze houden. Mijn familie is mijn leven.

15. Familie wordt niet bepaald door onze genen, het wordt opgebouwd en onderhouden door liefde. Ik hou veel van mijn familie omdat zij mijn wereld waren.

16. In de gezichten van onze familie zien we alles: het verleden, het heden en de toekomst in één. Mijn familie is alles voor mij.

17. Familie is de basis van iemands leven. Ik zet me in om mijn familie gelukkig te maken, want zij zijn mijn wereld.

18. Mijn familie is alles. Ik ben wat ik ben dankzij hen omdat zij mij alles hebben gegeven.

19. De kracht van het gezinsleven is een zegen Mijn gezin is mijn leven en alles wat belangrijk voor me is.

20. Familie zal er altijd zijn, wat er ook gebeurt. Vrienden kunnen komen en gaan, maar familie is voor altijd! Ik hou van mijn familie en zij zijn mijn leven.

21. Familie is alles, en de liefde die ik heb voor mijn familie gaat verder dan alles wat ik ooit gekend heb. Mijn familie is mijn leven, en al het andere komt op de tweede plaats.

22. Ik ben geboren in mijn familie en mijn familie is geboren in mij. Geen teruggave. Geen ruil. Mijn familie is mijn leven.

23. De liefde van een familie is de grootste zegen in het leven en ik zou mijn familie voor niets willen ruilen. Mijn vader is alles voor mij.

24. Mijn familie is een zeer belangrijk deel van mijn leven en speelt een cruciale rol bij het vormen van mijn mening over de wereld.

25. Ergens heen gaan is thuis, iemand hebben om van te houden is familie, en beide hebben is een zegen. Mijn familie is mijn zegen.

26. Ik ben gezegend met zoveel mooie dingen in mijn leven – vooral mijn familie. Mijn familie is mijn leven en zal dagelijks in mijn gedachten zijn.

27. Mijn familieleden houden me aan de grond, ook al maken we af en toe fouten. Een familie is niet perfect, ze bestaat gewoon uit mensen die een gemeenschappelijke band hebben.

28. Het beste in het leven is iemand te vinden die al je gebreken, verschillen en fouten kent en je toch geweldig vindt. Ik vind dat in mijn familie, en ik zal ze voor altijd koesteren.

29. Wil je weten wat je kunt doen om de wereldvrede te bevorderen? Ga naar huis en hou van je familie. Ik hou van mijn familie en mijn familie is mijn leven.

30. Als je gezegend bent met een hechte familie, zorg er dan voor dat je degenen die je voorgingen met het respect en de vriendelijkheid behandelt die ze verdienen. Mijn familie is mijn leven en ik waardeer het dat ze er altijd zijn.

31. Thuis is waar ik het meest geliefd ben en het slechtst handel. Mijn familie is mijn thuis en mijn leven.

32. De enige rots die ik ken die stand houdt, de enige instelling die werkt, is het gezin. Mijn familie is mijn alles.

33. Mijn familie is mijn leven. In tijden van beproeving is familie het beste.

34. Ik waardeer mijn familie boven alles. We kunnen beïnvloed worden door andere dingen, maar het gezin is waar we mee beginnen en eindigen.

35. Mijn familie is alles voor me. Zij zijn de inspiratie om grote hoogten te bereiken en de troost als ik af en toe wankel.

36. Ik waardeer mijn familie zeer. Als het leven moeilijk wordt, staan alleen familieleden aan je zijde.

37. Mijn familie geeft me de liefde die ik nodig heb om mijn leven in stand te houden. Mijn familie is mijn leven.

38. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zoveel van iets heb gehouden als van mijn familie. Mijn familie is mijn wereld.

39. Mijn familie is mijn leven. Ik zal me altijd met hen verheugen in het mooie land van het leven.

40. Mijn gezin komt op de eerste plaats. Zij verdienen mijn uiterste best en mijn volledige concentratie; niets minder is aanvaardbaar.

41. Mijn familie is het belangrijkste in de wereld voor mij, en ik ben bereid alles voor hen te doen.

42. Ik heb niet veel vrienden, ik heb alleen familie. Ze stimuleren me om het beter te doen, om verder te gaan. Zij zijn mijn leven.

43. Deel uitmaken van een familie betekent dat je gekoesterd wordt en dat je dit gevoel van verbondenheid doorgeeft aan je nakomelingen. En zij zullen het doorgeven aan hun nakomelingen, enzovoort.

44. Het grootste voorbeeld van liefde is familie. Het is de eerste plaats waar je leert over loyaliteit, zorg en delen. Mijn familie betekent veel voor me. Het is mijn leven.

45. Hoe arm ik ook ben, als ik een gezin heb, ben ik rijk. Mijn familie is mijn leven.

46. Ik lach omdat ik een liefhebbende familie heb. Ik lach omdat ik weet dat ze me nooit kunnen tegenhouden om te doen wat ik wil. Mijn familie is het enige dat telt voor mij.

47. Ik hou van mijn familie, en ik zal altijd dankbaar zijn voor alles wat ze voor me gedaan hebben. Ze zijn de beste.

48. Mijn familie is er altijd om me te steunen in mijn gelukkige en droevige tijden. Wat er ook gebeurt, ik weet dat ik bij hen terecht kan voor advies en steun. Zij zijn mijn leven.

49. De band met mijn familie is in de loop der tijd sterker geworden, net zoals de kring van mijn familie met elke geboorte en verbintenis groter wordt. Elke crisis die we samen doormaken maakt die band sterker.

50. Ik zie mijn familie als een licht op mijn pad, ze geven zin aan mijn leven, en ze vervullen me met zoveel vreugde. Zij zijn mijn leven.

51. Mijn familie is mijn leven. Of het nu hoog of laag is, ze staan me bij door dik en dun, ze zijn er altijd voor me.

52. Mijn familie is mijn leven, het enige waar we altijd op kunnen rekenen is, dat we samen zijn.

53. Er is geen enkel ding dat ik zou doen, er is geen enkele plaats waar ik heen zou gaan, als ik één dag zou moeten leven, zou ik mijn hart in mijn huis laten blijven.

54. Ik hou zoveel van mijn familie, ze zijn er altijd voor me, ik ben ze eeuwig dankbaar voor alles wat ze voor me gedaan hebben. Ze zijn de beste.

55. Ik zal je held zijn mijn hart zal je vlam zijn ik zal er zijn om je te redden ik zal er zijn om de weg te leren ik zal er zijn om te vechten en ik zal er zijn om van je te houden.

56. Mijn familie is mijn leven. Zij zijn mijn hart. Zij zijn mijn kracht. Zij zijn mijn steun. Zij zijn mijn liefde. Zij zijn mijn mensen.

57. Mijn familie is mijn leven en ze zullen altijd mijn leven zijn. Ik lach omdat ik een familie heb, ik lach omdat ze er niets aan kunnen doen.

58. Ik ben dankbaar om te zeggen, dat mijn familie mijn leven is, ik zou geen dag meer leven als ze me niet lieten blijven!

59. Mijn beste vrienden zijn mijn familie. Ik heb het geluk dat ik een familie heb en de beste vrienden die ik ooit heb gehad zijn mijn familie.

60. Ik heb zoveel kilometers gereisd, zoveel gezien, maar meer dan dit alles is mijn familie de reden dat ik ben wie ik nu ben.

61. Mijn familie is mijn leven, ik zou gelukkig kunnen sterven, wetende dat mijn leven mijn familie is.

62. Ik zou mijn leven geven voor mijn familie als dat het enige was wat ik had, ik zou voor hen leven en sterven omdat zij mijn leven zijn.

63. Ik leef omdat ik een gezin heb. Ik lach omdat ze er niets aan kunnen doen mijn familie is het enige dat telt voor mij.

64. Ik mag dan alleen zijn voor de hele wereld, maar van binnen ben ik tevreden met alles wat ik heb, en alles wat ik in mijn hart heb is mijn thuis, mijn hart is mijn familie.

65. Mijn familie is mijn leven, met hen samenleven is magisch, midden in elke dag voel ik me tevreden en compleet.

66. Ik hou zoveel van mijn familie. Ik zou mijn leven voor ze geven, ze zijn de beste. Ik kan altijd op ze rekenen en ik kan ze ook altijd vertrouwen. Ik ben zo gelukkig dat ik ze heb.

67. Mijn familie is mijn leven, ik kan niet denken zonder hen, zonder hen zou ik zeker niet zijn waar ik ben in het leven.

68. Mijn familie is mijn leven, dat zal altijd zo blijven, ik hou van ze, altijd al en altijd, ze zijn de beste.

69. Ik ben zo gelukkig om zo’n geweldige familie te hebben, ik weet dat ik geliefd ben en altijd zal zijn.

70. Ik kan altijd terug naar het huis van mijn moeder, waar ik altijd een bed heb om in te slapen, maar bij mijn familie zijn is mijn leven, het is alles wat ik al zo lang mis.

71. Ik weet niet wat ik zou doen zonder mijn familie, ik ben een beter mens door hen, ik hou zoveel van hen, ze zijn er voor me geweest door al mijn tranen heen, en ik ben zo dankbaar voor dat alles.

72. Mijn familie is mijn leven, ze zijn mijn bescherming en steun, en mijn reden om door te gaan.

73. Mijn familie is mijn leven, zij zijn de reden dat ik hier ben, zij zijn mijn steun en mijn kracht, zij zijn wat me op de been houdt en me erdoorheen helpt.

74. Mijn liefde voor mijn familie is mijn leven, het geeft me een doel, het geeft me richting, het geeft me waarde.

75. Mijn familie is mijn leven. Zij zijn het van wie ik afhankelijk ben om me compleet te voelen, er is niets in deze wereld dat te vergelijken is met het plezier dat ik van hen krijg.

76. Ik hou zoveel van mijn familie, ik hou van de manier waarop ze me behandelen, ik hou van de manier waarop ze voor me zorgen. Mijn familie is mijn leven, als ik aan mijn leven denk, weet ik het zeker.

77. Ik heb een gezin, ik heb een geliefde, ik heb een volk en zij zijn mijn leven.

78. Mijn familie is mijn leven, ze waren er al voordat ik een naam, een doel of een droom had.

79. Mijn familie is mijn leven, zij zijn degenen die me heel maken, degenen die me leren wat goed en fout is, en degenen die me sterk maken.

80. Ik hou van mijn familie, zij zijn mijn leven zij zijn degenen die ik koos, degenen die ik koos om te zien.

81. Ik hou zoveel van mijn familie, ze zijn er altijd voor me. Ik ben ze eeuwig dankbaar voor alles wat ze voor me gedaan hebben.

82. Mijn familie is mijn leven, een van mijn belangrijkste hobby’s, het mooiste wat ik ooit gedaan heb, met al mijn familie.

83. Mijn familie is mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ze er zijn. Ze maken mijn dag zo helder.

84. Mijn familie is er altijd, wat er ook aan de hand is, ik geloof dat ze om me geven, zelfs als ze er niet zijn.

85. Je bent misschien je huis kwijt, je bent misschien je baan kwijt, maar je bent je gezin niet kwijt, zij zijn je leven.

86. Mijn familie is alles wat telt voor mij, mijn familie met al hun gebreken, mijn familie die niet perfect is, mijn familie is mijn leven.

87. Ik hou van mijn familie, het is wat me gezond houdt, en als ik verdrietig ben, word ik eraan herinnerd hoeveel ik van ze hou en waarom ik het elke dag uithoud.

88. Mijn familie is mijn leven, ik zou niet bij ze weg willen zijn, ik ben liever bij ze, en ik zou geen van hen willen ruilen.

89. Jullie zijn mijn familie, jullie zijn mijn leven en ik had dit niet zonder jullie kunnen schrijven.

90. Mijn familie is mijn leven, ik hou meer van hen dan van wie ook, zij zijn het licht van mijn leven, zij zijn de sterren die boven mij schijnen.

91. Of het nu hoog of laag is, mijn familie staat me bij. Door dik en dun zijn ze er altijd voor me.

92. Mijn familie is mijn leven, het enige waar we altijd op kunnen rekenen is, dat we samen zijn.

93. Er is geen enkel ding dat ik zou doen, er is geen enkele plaats waar ik heen zou gaan, als ik één dag zou moeten leven, zou ik mijn hart in mijn huis laten blijven.

94. Ik mag dan alleen zijn voor de hele wereld, maar van binnen ben ik tevreden met alles wat ik heb, en alles wat ik in mijn hart heb is mijn huis, mijn hart is mijn familie.

95. Ik ben zo gelukkig om zo’n geweldige familie te hebben, ik weet dat ik geliefd ben en altijd zal zijn.

96. Mijn familie is mijn leven, ze waren er al voordat ik een naam, een doel of een droom had.

97. Mijn familie is mijn leven, zij zijn degenen die me heel maken, die me leren wat goed en fout is, en die me sterk maken.

98. Ik hou van mijn familie, zij zijn mijn leven. Zij zijn degenen die ik altijd en elke dag kies.

99. Zonder familie was het een tijd van ongeluk, maar nu is mijn familie alles wat ik heb. Ik ben liever gelukkig dan rijk.

100. Ik hou zoveel van mijn familie, ze zijn er altijd voor me. Ik ben voor altijd dankbaar voor alles wat ze voor me gedaan hebben.

Familie is een van de grootste verworvenheden van het leven. Familie is de toetssteen van ons bestaan. Familie is een zegen, een vreugde en een steun. Je familie laten weten hoeveel je hen waardeert zal een lange weg gaan om de band te versterken. Met de mijn familie is mijn citaten hier, heb je de juiste woorden om dat perfect te doen.

Ik hoop dat je een of meer van de citaten hebt om te posten of naar je familie te sturen. U kunt het mij echter laten weten in de commentaarsectie. Je bent ook heel vrij om de link naar deze pagina te delen met vrienden. Bedankt!