Mijn Grootste Prestatie Citaten

Een prestatie is iets waar je over kunt opscheppen. Het is een doel dat bereikt is, een moment van roem of triomf. U kunt te maken krijgen met mislukkingen en uitdagingen, maar met de hulp en steun van anderen en uw harde werk kunt u succes boeken.

Prestaties geven je een voldaan en voldaan gevoel. Iedereen wil op de een of andere manier een prestatie leveren, hoe onbelangrijk die prestatie ook is. Of het nu gaat om het finishen van een race of het winnen van een wedstrijd, iedereen streeft dat doel na.

Deze verzameling van mijn grootste prestaties citaten hieronder drukt de vervulling uit van het bereiken van iets in het leven, van de irrelevante tot de enorme prestaties. Veel plezier.

Mijn grootste prestatie citaten

Succes wordt niet afgemeten aan wat iemand bereikt, maar aan de tegenstand die hij ondervindt en de moed die hij behoudt in de strijd tegen overweldigende kansen. Ik deed het, ik deed het werk, en nu vier ik mijn grootste prestatie: financieel onbeperkt zijn.

1. Vandaag ben ik trots op mijn grootste prestatie: afstuderen aan de universiteit.

2. Vergeet niet dat rijkdom niet wordt gemeten in materiële bezittingen, maar door het verschil dat je maakt in het leven. Maar mijn grootste prestatie is rijk worden.

3. Mijn grootste prestatie wordt niet afgemeten aan de hoeveelheid rijkdom die ik heb vergaard, maar aan het aantal levens dat ik positief beïnvloed.

4. Op de dag van mijn afstuderen voelde ik een gevoel van trots en dankbaarheid als nooit tevoren. Het was een van mijn grootste prestaties tot nu toe.

5. Ik ben vandaag afgestudeerd met een diploma. Ik heb zoveel geleerd en onderweg levenslange vrienden gemaakt. Ik ben trots op mijn grootste prestatie.

6. Ik kan niet geloven dat ik de universiteit heb gehaald. Het voelt als gisteren dat ik aan mijn eerste jaar begon. Het is een geweldige reis geweest, en nu is het mijn grootste prestatie.

7. Nu ik erop terugkijk, kan ik niet anders dan trots zijn op wat ik heb gedaan. Hier is mijn grootste prestatie.

8. Op dit moment kan ik alleen maar denken aan hoe trots ik ben op mezelf omdat ik hard heb gewerkt en mijn grootste prestatie heb gerealiseerd.

9. Vandaag ben ik trots op hoe ver ik ben gekomen en hoeveel ik heb bereikt. Mijn bedrijf vanaf de grond opbouwen tot het een van de meest gewilde merken ter wereld is, is mijn grootste prestatie.

10. Ik droomde ervan met vele jaren hard werken, en vandaag kwam die droom uit, ik kreeg een Nobelprijs. Ik ben trots om mijn grootste prestatie met jullie allemaal te delen.

11. Gefeliciteerd met mijn grootste prestatie, het bouwen van mijn huis op een gewilde grond. Het universum heeft grote dingen voor mij in petto.

12. Het lukt me niet altijd, maar ik doe mijn best om de beste versie van mezelf te zijn die ik kan zijn, en dat is mijn grootste prestatie.

13. Ik ben er trots op terug te kunnen kijken en te zien dat ik het leven van zoveel mensen heb geraakt, die nu anderen hebben geïnspireerd. Het blijft mijn grootste prestatie.

14. Ik voel me geïnspireerd als ik terugkijk op wat ik heb kunnen bereiken. De grootste prestatie van mijn leven is niet wat ik heb gedaan, maar wie ik ben.

15. Moeder zijn is de meest vreugdevolle, bevredigende ervaring op aarde. Het blijft mijn grootste prestatie.

16. De grootste prestatie in het leven is niet om nooit te vallen, maar om na een val weer op te staan.

17. Ik heb altijd geloofd dat als je je best doet, de resultaten vanzelf komen. Maar ik had nooit gedacht dat ze zo snel en overweldigend zouden komen als in de afgelopen zes jaar. Het voelt goed om mijn grootste prestatie te vieren.

18. Toen ik jong was, zei mijn vader tegen me: « Toon me een man zonder littekens, en ik zal je een man tonen die nooit heeft geprobeerd iets te bereiken. » Ik begrijp nu wat hij bedoelde, ik heb littekens, maar mijn inspanningen om de wereld te verbeteren hebben vruchten afgeworpen en zijn daarom mijn grootste prestatie.

19. Ik werd mijn grootste prestatie; een trotse en gelukkige vader van deze prachtige jongen.

20. Mijn grootste prestatie was toen ik me realiseerde dat ik mijn gedachten kon controleren. Mijn gedachten vormen wie ik ben.

21. Mijn grootste prestatie was toen ik me realiseerde dat ik mijn gedachten kon controleren. In plaats van me te laten meeslepen door mijn mislukkingen, zette ik ze om in motivatie. Het leven is een keuze, en de macht is altijd in mijn handen geweest.

22. Het is een lange reis geweest naar waar ik nu ben. Elke wegversperring die ik tegenkwam heeft me iets nieuws over mezelf geleerd. Door mijn gedachten te beheersen, heb ik mijn grootste prestatie in het leven bereikt.

23. De grootste prestatie komt voort uit het beheersen van je gedachten. Je geest is de sleutel tot je succes. Dat heb ik geleerd en nu gaat het goed met me.

24. Als ik kijk naar het werk dat ik heb gedaan, ben ik er trots op dat de wereld daardoor een betere plek is. En dat is mijn grootste prestatie.

25. Zonder positieve gedachten loopt je leven uit de hand. De ultieme prestatie is meester te zijn over je geest, en ik heb dit geheim ontdekt!

26. Ik veranderde mijn leven één gedachte per keer. Ik werd iemand waar anderen naar opkijken. Toen ik de persoon werd die anderen willen zijn, bereikte ik mijn grootste prestatie, om een leider en invloed te zijn.

27. Die berg beklimmen was de grootste prestatie van mijn leven, tot ik terugkwam en me realiseerde dat het uitzicht net zo adembenemend was.

28. Door de jaren heen heb ik ontdekt dat succes niet zozeer ligt in het bereiken van je doel, maar in het genieten van de reis. En dat is mijn grootste prestatie geweest.

29. Mijn dromen verwezenlijken was nooit een rechte lijn naar succes, maar het heeft me op weg geholpen. Nu heb ik mijn grootste prestatie bereikt.

30. Ik was bijna overweldigd van geluk toen ik mijn eerste boek af had. Dat blijft mijn grootste prestatie.

31. Blijf nederig en hongerig. Werk harder dan de volgende en geef nooit op. Je grootste prestatie ligt om de hoek.

32. Ik heb zoveel van mijn vrienden geleerd, maar vooral dat we samen meer kunnen dan apart. Deze lessen zijn mijn grootste prestatie.

33. Als je iets wilt bereiken, moet je even de tijd nemen en het opschrijven. Het is moeilijk om je doel te vergeten als je er elke dag naar kijkt.

34. Grote dingen worden niet in een opwelling gedaan, maar door een reeks kleine dingen bij elkaar. Waar je ook begint, je kunt je doelen bereiken. Ik heb mijn grootste prestatie geleverd, ik ben geslaagd voor mijn examens.

35. Leiderschap gaat niet over titels, posities of stroomschema’s. Het gaat erom mensen in de juiste richting te sturen. En dat kan je grootste prestatie zijn.

36. Vandaag wil ik vieren dat ik heb bereikt wat ooit een droom was: kinderen krijgen.

37. Voor mij gaat succes niet alleen over het vergaren van rijkdom. Succes is het leven van anderen positief beïnvloeden en hen aanmoedigen hetzelfde te doen.

38. Mijn grootste prestatie is om zoveel mogelijk mensen positief te beïnvloeden.

39. Het is niet het aantal levens dat ik positief beïnvloed heb. Het zijn de mensen. Mensen zoals jij maken de wereld beter. Mensen zoals jullie veranderen levens. Het zijn de mensen. En dat is mijn grootste prestatie.

40. Vandaag ben ik trots op mijn grootste prestatie: vrouw zijn van zo’n geweldige man.

41. In de loop der jaren heb ik ontdekt dat succes niet alleen wordt afgemeten aan geld. In plaats daarvan definieer ik succes als deel uitmaken van iets groters dan mezelf en een positief verschil maken in het leven van de mensen om me heen.

42. Een van de grootste geschenken die je jezelf kunt geven is de wetenschap dat je gedachten je werkelijkheid creëren. Je beheerst je geest, wat je op zijn beurt je grootste prestatie kan geven.

43. Het is niet altijd gemakkelijk om je dromen te volgen, maar ik geloof dat als je al je aandacht op een doel richt en werkt, je de grootste prestatie zult leveren.

44. Als je de laatste tijd een grote stap vooruit hebt gezet, zal iemand je altijd willen vertellen dat het geen slimme zet was. Hoezeer ik het advies ook waardeer, ik blijf geloven in wat ik doe.

45. Als je denkt dat je leven niet de moeite waard is, weet dan dat iemands leven de moeite waard is door dat van jou. Je kunt iemands dag veranderen met een glimlach en een vriendelijk woord, en dat kan je grootste prestatie zijn.

46. Als je een erfenis wilt nalaten, hoef je niet zoals Steve Jobs of Albert Einstein te zijn. Je kunt je nalatenschap creëren, hoe groot of klein dan ook. Die erfenis kan je grootste prestatie zijn.

47. Reizen heeft me altijd geholpen te groeien als persoon en verliefd te worden op de wereld. Het is mijn grootste prestatie, en het heeft mijn leven voor altijd veranderd.

48. Mijn grootste prestatie is ervoor zorgen dat kinderen beter worden behandeld in lokale ziekenhuizen en dat er elke dag baby’s worden geboren.

49. Mijn grootste prestatie is dat ik niet naar bed ga zonder ervoor te zorgen dat ik op goede voet sta met mijn omgeving en dat ik de volgende dag wakker word om het weer te doen.

50. Als je moe bent van het vieren van je grootste prestaties, vier dan je volgende.

Mijn grootste prestatie citaten

Het leven draait om het vieren van mijn grootste prestaties. Voor anderen is het misschien geen prestatie, maar voor mij wel en daar gaat het om. Iets minder vieren zou een verspilling van mijn tijd zijn. Ik heb mijn leven geleefd, de wereld rondgereisd en ik ben tevreden.

51. Ik heb het gedaan. Ik heb een leven van grote prestaties geleefd. Nu, leef ik een nieuw hoofdstuk van mijn leven- een waar ik kan streven naar meer geweldige prestaties!

52. Ik leef om mijn grootste prestatie te bereiken. Tot nu toe is mijn grootste prestatie het liften op de Mount Everest.

53. Als je nog leeft, blijf dan in beweging. Dat is je prestatie en je grootste beloning, tenminste vanuit het perspectief van hen die gestopt zijn met leven.

54. Het is oké om bang te zijn. Het is oké om je overweldigd te voelen. Maar wat je ook voelt, onthoud dat hard werken loont. Je kunt dit, en binnenkort zul je je grootste prestatie leveren.

55. Mijn grootste prestatie in het leven is niet dat ik nooit val, maar dat ik telkens opsta als ik val. Ik ben een krijger, ik ga niet gemakkelijk ten onder.

56. Mijn grootste prestatie is jou te ontmoeten en van je te houden. Je bent gewoon geweldig.

57. Ik ben voor veel dingen uitgemaakt: een lafaard, een verrader en een dwaas. En ik heb ze allemaal verdiend. Maar één titel die ik nooit zal opgeven is die van vader. Het is mijn grootste prestatie.

58. Proberen is de eerste stap naar succes. Ik heb geprobeerd en gefaald, maar ik heb nooit opgegeven en nu kan ik mijn grootste prestatie vieren, volharding.

59. Het is mijn grootste prestatie om jou als dochter te hebben.

60. Mijn grootste prestatie is elke dag opstaan en proberen beter te zijn dan gisteren…

61. Wat we denken, worden we. Je grootste prestatie is een houding.

62. Er is geen grotere prestatie dan het winnen van de geest van een kind.

63. Ik meet mijn succes niet af aan het aantal uren dat ik werk of zelfs aan de hoeveelheid geld die ik verdien, maar aan het aantal mensen dat ik help, en hoe ik een impact maak in hun leven. Dat is mijn grootste prestatie.

64. Er is maar één succes: je leven op jouw manier doorbrengen. Ik wil dat dat mijn grootste succes is.

65. Ik zal mijn stem gebruiken om de wereld te veranderen, en deze daad zal mijn grootste prestatie zijn.

66. Jij kunt het ook. Jij kan degene zijn die slaagt en een impact maakt.

67. Laat de angst om te falen je niet tegenhouden om je grootste prestatie te bereiken.

68. We zijn wat we herhaaldelijk doen. Uitmuntendheid is dus geen daad maar een gewoonte. Zoals elke succesvolle persoon die ik ken, sta ik elke ochtend op, vastbesloten om productief te zijn en mijn doelen te bereiken.

69. Mijn grootste prestatie is de geboorte van prachtige kinderen die opgroeiden om de wereld te veranderen.

70. De ene dag ben je op de top van de wereld en de volgende dag ben je weer terug bij af. Toen ik down was kon ik niets anders doen dan nadenken over wat er fout ging en onze fouten. Wat ik geleerd heb is dat mijn grootste prestatie iets kan zijn dat van me afgenomen kan worden.

71. Ik heb mijn succes niet verdiend, ik verdiende het, en het is mijn grootste prestatie.

72. Niets wat ik ooit heb gedaan kan tippen aan het gevoel mijn dochter voor het eerst vast te houden. Dat blijft mijn grootste prestatie, al het andere is slechts een bonus.

73. Vandaag ben ik dankbaar voor de kans om mijn dromen na te jagen en ze waar te maken.

74. Succes draait niet altijd om grootsheid, maar om consistentie. Concentreer je op consistentie, en zie je prestaties groeien.

75. Ik doe niets liever dan een lang weekend thuis doorbrengen met mijn man en chagrijnige pup. Voor mij is dat een prestatie.

76. De grootste prestatie in het leven is niet dat je nooit valt, maar dat je elke keer dat je faalt opstaat.

77. De grootste prestatie is niet om nooit te vallen, maar om elke keer dat je valt op te staan.

78. Echt succes is niet dat je nooit valt. Echt succes zit in het weer opstaan nadat je gevallen bent.

79. Geef niet op als je faalt. Blijf opstaan, en op een dag heb je een geweldig verhaal, en dat kan je grootste prestatie zijn.

80. Echt succes wordt afgemeten aan de keren dat je opstaat na een val, om weer succesvol te worden. Falen moet worden gezien als een kans om te groeien en te leren, en niet als een tegenslag die toekomstige prestaties in de weg staat.

81. Je kunt alleen zo ver gaan totdat je gefaald hebt. Maar het echte succes komt door weer op te staan en de reis voort te zetten. Dat deed ik en het werd mijn grootste prestatie.

82. Prestatie is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot prestatie. Als je houdt van wat je doet, zul je succesvol zijn.

83. Als je in jezelf gelooft, kun je alles bereiken. Er zullen zich altijd nieuwe kansen voordoen, je hoeft er alleen maar klaar voor te zijn. Dat was ik, en vandaag heb ik mijn grootste prestatie geleverd.

84. Een doel stellen is de eerste stap in de reis. Mijn grootste prestatie is dat ik geboren en opgevoed ben door de beste moeder ter wereld.

85. Mijn grootste prestatie is dat ik om mezelf kan lachen.

86. Mijn grootste prestatie? Het opvoeden van mijn twee prachtige kinderen. Wow! Wat een verantwoordelijkheid! Ik hou ervan.

87. Ongeacht alles wat ik bereikt heb, niets voelt zo belonend als moeder zijn.

88. Er is geen beter gevoel dan wanneer je alles geeft en iets groots bereikt. Dat heb ik vandaag gedaan en ik heb zoveel bereikt vandaag.

89. Als je je onzeker begint te voelen over je prestaties, bedenk dan dat het niet gaat om wat je hebt of met wie je bent; het gaat erom hoe je je voelt.

90. Wat mijn carrière en mijn leven betreft, heb ik geleerd dat succes niet te maken heeft met waar je eindigt, maar met hoe je daar komt.

91. Als je iets ongelooflijks wilt bereiken, droom er dan niet alleen over. Werk er elke dag aan, en maak je dromen waar.

92. Het grootste gevaar voor de meesten van ons is niet dat ons doel te hoog is, en we het missen, maar dat het te laag is, en we het bereiken.

93. Dit is mijn grootste prestatie: elke dag mogen doen waar ik van hou. Ik heb veel bereikt in het leven en daar ben ik trots op. Op naar het volgende avontuur!

94. Ik heb mijn hele leven gewerkt om hier te komen. Ik ben trots op elke stap onderweg, en ik kijk uit naar wat er in het verschiet ligt. Dat is mijn grootste prestatie.

95. Prestaties zijn geweldig, maar het is het streven dat me een kampioen maakt. Ik ben een kampioen van het leven, dat is mijn grootste prestatie.

96. Als we eindelijk ophouden onszelf te bewijzen en voor onszelf gaan leven, dan kunnen we echt onze doelen bereiken. Ik volgde mijn advies op en bereikte mijn grootste prestatie.

97. Ik ben mijn grootste prestatie. Ik ben trots op mezelf en op wie ik geworden ben.

98. Ik heb me gerealiseerd dat mijn grootste prestatie is om de vader te zijn van deze prachtige en geweldige dochter.

99. Ik weet niet of het het beste is dat ik ooit gedaan heb, maar ik ben blij dat ik het heb kunnen doen. Mijn grootste prestatie is ervoor zorgen dat weeskinderen ouders kregen via mijn website.

100. Mijn grootste prestatie is vrienden maken met mensen die de wereldleiders zullen worden.

Ik hoop dat je de verzameling van mijn grootste prestatie citaten die ik hier heb nuttig vindt. Laat gerust je commentaar achter over de citaten die je leuk vindt en vertel me, wat zijn jouw grootste prestaties? Dank u.