Mijn Hart Is Altijd Bij Jou

My Heart Is Always With You Quotes

Uw dierbaren geruststellen wanneer zij zich ver van uw hart beginnen te voelen, vooral als het leven voor u een achtbaan is geweest waardoor u ver van hen verwijderd bent geraakt. Deze geruststelling moet worden gegeven met de beste woorden en met alle liefde en zorgvuldigheid, vooral als je lange tijd van hen verwijderd bent geweest.

Deze geweldige « my heart is always with you » citaten beschrijven het best het feit dat je hen niet bent vergeten, noch dat zij je gedachten hebben verlaten, hoe ver je ook van hen verwijderd bent.

De onderstaande citaten zijn speciaal voor u opgesteld om te sturen naar die geliefde die al een tijdje in uw gedachten is en die een speciaal plekje in uw hart heeft. Ik kan u verzekeren dat deze citaten zeker een glimlach op hun gezicht en troost in hun hart zullen brengen.

Mijn hart is altijd bij jou

Mijn hart zal altijd bij jou zijn, waar ik ook ben of waar ik ook heen ga. Jij bent de andere helft van mijn ziel, we waren een perfecte match vanaf het begin. Ik hou zoveel van je, mijn baby, en kan niet wachten om weer bij je te zijn.

1. Je hart is altijd bij me, en dat vind ik fijn! We zijn nu misschien gescheiden, maar zolang jij in mijn hart zit, zal ik altijd bij je zijn. Jij bent degene die me doet gaan en degene die me doet glimlachen. Je verlaat nooit mijn gedachten, zelfs als ik mijn dagen doorbreng met de drukte.

2. Mijn hart is altijd bij je. Ik heb dit keer op keer gezegd. We zijn als een stel geliefden die voor eeuwig met elkaar verbonden zijn.

3. Schat, je bent de liefde van mijn leven. Ik geef zoveel om je en kan niet stoppen aan je te denken. Ik herinner me altijd dat heel mijn hart bij jou is.

4. Ik kijk naar de sterren, en ik weet dat je daar bent. Ik praat elke dag met onze baby’s en laat ze weten hoeveel er van ze gehouden wordt. Mijn hart is altijd bij je.

5. Mijn hart is altijd bij je. Het raast als ik je stem hoor, en het stopt als je een kamer binnenloopt waar ik elke seconde van de dag van hou. Weet dat mijn liefde voor jou steeds groter wordt. Elke minuut die we samen doorbrengen is een nieuwe kans om onze liefde en genegenheid te tonen.

6. Ook al ben ik ver weg, weet dat mijn hart je dicht bij me houdt. Denk aan mij. Denk aan ons. En weet dat in alles wat je doet, ik bij je ben bij elke stap.

7. Mijn hart is altijd bij je. Het klopt voor jou, houdt van je, geeft me de kracht om door te gaan, vult mijn leven met liefde. Ik zal altijd van je houden, mijn engel!

8. Leven zonder jou is nauwelijks leven. Jij bent mijn kostbare juweel, degene die ik het meest koester boven alle anderen. Mijn hart is altijd en voor altijd bij je.

9. Mijn liefde voor jou is eindeloos en grenzeloos. Het heeft geen einde of grens; ik zal altijd bij je zijn, hoe ver we ook zijn.

10. Mijn hart is altijd bij jou, en alleen bij jou. Voor altijd, en ik zal van je houden tot de maan en terug.

11. Ik ben gek op je. En ik ben verliefd op je. En als ik wakker word, zegt mijn hart dat nog steeds, ook al zeg ik van niet.

12. Als ik bij je weg ben, is mijn hart altijd bij je. Als we samen zijn, is mijn hart het jouwe.

13. Ik wil graag zeggen dat mijn hart altijd bij je is. Mijn hart is warm. Mijn hart is gelukkig en kent geen grenzen. Mijn hart is vol liefde, maar bovenal is mijn hart bij jou.

14. Mijn hart is altijd bij je en zegt dat ik van je hou door je elke dag en elke nacht te kussen. Er is geen reden om bang te zijn met mij in je leven, mijn lief, ik geef je alles, en mijn hart is altijd bij je om te zeggen dat ik van je hou.

15. Mijn liefde is eeuwig! Heel mijn hart en ziel behoren jou toe. Je bent me te kostbaar en ik zou niet zonder je kunnen leven.

16. Mijn hart is altijd bij je. Ik beloof dat mijn liefde nooit onwaar zal zijn. Mijn dromen gaan over jou, jouw stem als ik in slaap val. En als ik ‘s morgens wakker word, weet ik dat je aan mijn zijde staat.

17. Mijn hart is altijd bij jou, voor jou en mij voor altijd. Onze liefde is voor altijd, tot de dood ons scheidt!

18. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, was het voorbestemd voor altijd. We zijn door dik en dun gegaan, maar dat heeft onze liefde alleen maar sterker gemaakt. Je bent altijd in mijn hart, en ik zal je nooit laten gaan.

19. Ik ben er voor je, om naar je woorden te luisteren, om te lachen om je leuke grappen, om met je te dromen. Ik ben er voor jou, en mijn hart is altijd bij je.

20. Het hart is altijd hetzelfde, of het nu vol of gebroken is. Hoe het ook is, ik zal altijd van je houden, en je zult altijd in mijn hart zijn.

21. Je schoonheid straalt door je ogen en doet me bij elke blik smelten. Ik kan alleen maar hopen dat ik jou net zo gelukkig maak als jij mij.

22. Als ik onderweg ben om te werken, is het moeilijk om je glimlach en warme omhelzing te missen, maar aan het eind van de dag kan ik alleen maar denken aan naar huis gaan, want mijn hart zal altijd bij je zijn.

23. Ik hou van je… en ik zal nooit ophouden van je te houden tot de dood ons scheidt. Waar ik ook ben, mijn hart zal altijd bij je zijn.

24. Ik hou van je tot aan de maan en terug. Ik zal nooit ophouden je te missen of aan je te denken. Je zit in mijn hart en ziel, en gaat er nooit meer uit, tenzij we weer samen zijn. Ik zal altijd bij je zijn, mijn liefste.

25. Het gaat niet om de afstand tussen ons. Het is hoe dicht we zijn in ons hart.

26. Mijn hart zal U nooit verlaten, hoe hard de wind ook over mijn gezicht waait.

27. Je bent het licht in mijn leven, mijn kracht en mijn inspiratie om door te gaan. Ik hou meer van je dan van het leven zelf. Ik zal er altijd zijn, wat er ook gebeurt. Ik hou van je.

28. Er is veel gebeurd sinds ik je voor het laatst zag, maar hoe ver je ook van me vandaan bent, mijn hart zal altijd bij je zijn. Mijn gedachten zijn bij jou en alleen bij jou. En mijn hart is altijd van jou, waar ik ook ben in de wereld.

29. We hebben samen zoveel meegemaakt, maar ik zal je nooit verlaten. Ik moest een tijdje weg om mezelf te vinden, maar nu ik je heb, weet je dat mijn hart je nooit zal verlaten. Ik hou van je, en ik kan niet wachten om je binnenkort weer in mijn armen te houden.

30. Vanaf het moment dat ik je ontmoette, was mijn hart van jou en zal het altijd bij jou zijn. Voor jou was ik incompleet, ongelukkig en verward. Je veranderde alles met slechts één glimlach. Je hebt je stempel voor altijd op mijn hart gedrukt. Ik hou van je nu en altijd!

31. Elk moment dat ik niet bij je ben, doet mijn hart pijn om je, maar weet dat zolang ik leef, mijn hart je nooit zal verlaten, hoe ver ik ook van je verwijderd ben.

32. Er is niets waar ik meer van hou dan in je ogen te kunnen kijken en je in de ziel te voelen. Mijn hart zal je nooit verlaten, hoe ver we ook van elkaar verwijderd zijn. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

33. Ik hou van je, ik mis je, ik heb je nodig. Deze drie dingen zullen nooit veranderen, hoe lang we ook uit elkaar zijn. God heeft ons samen gemaakt, en dat maakt mijn hart gelukkig, elke seconde die we samen doorbrengen en elk moment dat we uit elkaar zijn.

34. De afstand tussen ons kan veranderen, maar mijn liefde nooit. Hier is een nachtzoen om je ‘s nachts warm te houden. Jij bent mijn enige echte!

35. Je hart is altijd bij me waar ik ook ga, en het zal er altijd blijven. Ik kan niet wachten om vannacht in slaap te vallen zodat ik kan dromen van jouw warme, liefdevolle glimlach.

36. Elk moment met jou is een herinnering die ik niet zal vergeten. Jij bent de liefde van mijn leven, de man waarmee ik mijn dromen najaag. Zolang we samen zijn, zal mijn hart je nooit verlaten, hoe ver je ook van me wegloopt. Ik hou van je.

37. Ik beloof je hart veilig te houden, ook al ben ik mijlenver weg. Ik zal elke dag leven met jou in mijn hart, en ik zal het nooit meer leeg laten. Ik wil dat je me net zoveel mist als ik jou.

38. Ik zal je hart nooit verlaten zolang ik leef. Elke dag, elke seconde, elke minuut en elk jaar denk ik aan je. Mijn liefde voor jou blijft groeien, en het sterkt me om door te gaan met mijn leven.

39. Ik stuur je deze liefdesbrief om je te laten weten dat mijn hart altijd bij je is. Of het nu in deze kamer is of in een ander land, zolang mijn hart hier is, zal ik je aanwezigheid voelen. Ik hou van je, schatje!

40. Mijn liefde voor jou is tijdloos, grenzeloos en oneindig. Ik zal me altijd zo voelen, zelfs na de dood. Mijn hart is altijd bij je.

41. Ik ben zo gelukkig om jou aan mijn zijde te hebben. Ik wil dat je weet dat ik elke dag meer en meer van je hou. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik kan niet stoppen met denken aan hoe gelukkig ik ben om zo’n geweldig leven te hebben.

42. Ik kan niet geloven dat mijn hart zo gelukkig was om jou te vinden. Ik hou meer van je dan van het leven!

43. Mijn hart is altijd bij je. Hoe ver ik ook uit zicht ben, mijn hart zal altijd dicht bij je blijven. Mijn gedachten zijn altijd bij jou, want jij bent het beste deel van mij, en ik zal je nooit laten gaan.

44. Mijn hart is altijd bij je. Waar je ook gaat, ik zal je volgen. Ik ben nooit moe. U bent er om mij te leiden en mij te beschermen tegen het donker. U bent mijn licht in de duisternis en mijn schild tegen het kwaad. Mijn hart is van jou en alleen van jou.

45. Ik wens altijd een kus, een aanraking of gewoon een ander moment met jou. Ik ben zo verliefd op je. Jouw hart is bij mij, en het mijne is altijd en voor altijd bij jou.

46. Jouw aanwezigheid in mijn leven doet mijn hart groeien van liefde, vriendelijkheid en medeleven. En als je weg bent, is mijn hart nog steeds bij je.

47. Mijn hart is altijd bij jou. Jij bezit mijn hart. Zelfs als we uit elkaar zijn, is mijn liefde voor jou oneindig.

48. Dat mijn hart altijd bij jou is, betekent niet dat ik het altijd volg. Vroeg of laat zal mijn hart je vinden, en ik hoop dat je het niet in de steek laat.

49. Jouw aanwezigheid in mijn leven heeft wonderen verricht. Ik wil je bedanken voor de geweldige tijden die we hebben gehad. Ik beloof dat mijn hart altijd bij je is.

50. Zelfs als ik niet bij je ben, ben je altijd in mijn gedachten. Als we uit elkaar zijn, kan ik niet op adem komen omdat mijn hart altijd bij jou is! Het is zo moeilijk om te wachten tot ik je weer zie – ik wil terug in je armen rennen en je nooit meer loslaten!

Ik hoop dat deze beste van mijn hart is altijd bij je citaten zijn gewoon mooi en geweldig en gedaan volgens uw smaak en passie, dus je hoeft geen zorgen te maken over hoe het zal goed zijn voor u of over de kwaliteit van de citaten.

Kies er gewoon één uit die relevant lijkt voor je leven en waar je op dit moment naar wilt luisteren en deel het met iemand van wie je houdt.