Mijn Hart Is Jouw Huis

My Heart Is Your Home Quotes

Er is nooit een tijd of plaats voor ware liefde, het is een van de beste dingen die een mens ooit kan overkomen. Het gebeurt per ongeluk, in een hartslag, in een enkel flitsend, kloppend moment. We worden gevormd door wat we liefhebben.

Als je verliefd wordt op iemand, accepteer je hem of haar van harte, met alle gebreken. Je zorgt voor elkaar, steunt elkaar en wilt dat de ander succesvol en gelukkig is. Je belooft ook van elkaar te houden in goede en slechte tijden.

Of je nu net bent begonnen met daten of al een tijdje samen bent, deze schattige mijn hart is je huis citaten zullen je helpen je gevoelens voor je partner uit te drukken. Laat ze zien hoeveel je om ze geeft door je liefde te uiten met deze mijn hart is je huis citaten.

Mijn hart is jouw huis

Laat mijn hart jouw thuis zijn, ik hou je stevig vast, ik zal voor altijd bij je zijn, dag en nacht. Ik zal in je blijven geloven en ik bid dat we tot het einde der tijden zullen blijven bestaan.

1. Mijn hart is je thuis. Een plek waar je altijd heen kunt gaan en rust en geluk kunt vinden. Ik hou van je, schat. Je bent mijn leven en mijn alles. Ik kan niet stoppen aan je te denken.

2. Mijn hart is je thuis. Het zal er altijd zijn en op je wachten. Het klopt alleen voor jou. Het houdt alleen van jou. Ik hou van je, mijn huis, mijn huis!

3. Een thuis is een plek waar we na een lange reis naartoe gaan, om uit te rusten en bij te komen. Thuis is waar het hart thuishoort. Voor jou is mijn hart een thuis, want in jou vind ik mijn thuis.

4. Baby, ik weet niet of dit je ooit zal bereiken, maar als dat zo is, wil ik dat je weet dat mijn liefde voor jou sterker is dan alles wat ik ooit gekend heb. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb mogen ontmoeten en ik weet dat God een plan voor ons heeft. Ik beloof dat ik aan je zijde zal staan in goede en slechte tijden, dus waar je ook bent, weet dat mijn hart nog steeds jouw thuis is.

5. Jij hebt de sleutel tot mijn hart, echt waar, het is jouw naam. Ik hou van je, zo simpel is het. Ik hou van je ogen, je glimlach en vooral je lippen. Ze zijn zo warm en uitnodigend, en als ze op de mijne liggen voel ik me alsof ik op de top van de wereld sta.

6. Dit is zo afgezaagd, maar ik moet je iets vertellen. Je bent mijn hart en ziel. Het voelt alsof onze harten zijn samengesmolten. Het is verbazingwekkend hoe hecht we zijn! In slechts een jaar, ben je veranderd van niet meer dan een vriend tot mijn reden om te leven. Ik hou zoveel van je en wil dat de wereld dat weet. Mijn hart zal altijd jouw thuis zijn.

7. Ik weet niet veel over je jeugd, of met wie je bent opgegroeid, maar ik weet alleen dat je bent uitgegroeid tot een geweldige man. Je bent mijn rots geweest, de enige persoon bij wie ik terecht kan als dingen moeilijk lijken en mijn frons op zijn kop zetten. Je bent de liefde van mijn leven en alles wat ik me kan wensen. Mijn hart is jouw thuis, altijd.

8. Je bent de meest perfecte heer die ik ken. Bedankt voor je constante liefde, steun en toewijding. Ik voel me zo gelukkig dat ik je gevonden heb! Op mijn slechtste dagen, heb je het vermogen om me weer te laten lachen omdat ik weet dat er iemand op deze planeet is die zoveel van me houdt.

9. Ik hou van je omdat je van me houdt om wie ik ben. Je hebt mijn hart gevuld met vreugde, geluk en alle gesmolten chocolade waar ik ooit om zou kunnen vragen en daarom zal mijn hart altijd jouw thuis zijn. Ik hou van je glimlach die mijn hart een slag doet overslaan.

10. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. Ik geloof dat we allemaal op een bepaalde manier verbonden zijn. Ik geloof dat God het goede in ons leven wil. Ik geloof dat alles met een reden gebeurt. We zijn samengebracht voor een ideaal, jij en ik. We zijn gemaakt om één te zijn, geen enkel deel is gescheiden, niets kan tussen ons komen…

11. Mijn hart is jouw huis, schat. Jij bent degene waar ik van hou, mijn beste vriend en minnaar. En dat zal je altijd blijven. Ik hou van je met elke slag van mijn hart.

12. Mijn hart is jouw thuis. Het is waar jij woont. Zonder jou ben ik niets. Met jouw aanwezigheid heeft mijn leven meer betekenis dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

13. Ik hou zoveel van je. Je bent mijn hart en ziel. Voor altijd is ons geschenk, zolang we samen zijn, zal ik elke minuut koesteren. Altijd en voor altijd, jouw huis is mijn hart.

14. Ik wil je behandelen als een koningin, ik wil je behandelen als een prinses. Ik wil een perfect leven creëren en je alles geven wat je verdient. Jij bent mijn wereld en ik zou alles voor je doen. Mijn hart is jouw huis en mijn liefde is jouw schild. . . tegen de gevaren van de wereld.

15. Mijn hart is je thuis, de plek waar ik me het meest op mijn gemak voel. Je komt naar me toe als je troost of liefde nodig hebt, en ik zal er altijd zijn. Je hart bonst in je borst als we uit elkaar zijn, maar ik kan het voelen als een fluistering in mijn oor.

16. Ik wacht niet bij het raam, me afvragend of je mijn liefde zal teruggeven. Want jouw hart is het mijne en het mijne het jouwe. Zelfs de gedachte dat we gescheiden zijn vervult me met pijn. Want ik weet dat er altijd een plaats voor mij zal zijn in je hart, net zoals er altijd een welkomstmat bij de voordeur van mijn huis zal liggen…

17. Mijn hart heeft zijn thuis gevonden… een thuis in jouw hart. Ik hou van je!

18. Jij bent mijn hart, mijn ziel, mijn leven. Als ik bij je ben, verdwijnt al het andere en is het alleen ik, jij en onze liefde. Je bent de meest geweldige man die God ooit geschapen heeft en het enige wat ik wil is voor altijd bij je zijn!

19. Elke nacht, dezelfde droom. Ik val in jouw armen in slaap en word wakker in een bed vol rozen. Elke dag, die onmogelijke hoop. We komen weer bij elkaar en worden opnieuw verliefd. Het is alles waar ik aan denk en wat ik wil, jij bent mijn thuis.

20. Ik hou van je, ik hou van je, ik l-o-v-e-you, dat doe ik. Je bent mijn hart en ziel, mijn droom die uitkomt. Mijn allereerste liefde en de enige voor jou. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. We zijn voorbestemd en wat er ook gebeurt in deze wereld ik zal altijd van je houden met heel mijn hart.

21. Mijn liefde voor jou wordt elke dag dieper. Elke keer als ik je zie, word ik een beetje meer verliefd op je. Dank je schat dat je me de gelukkigste vrouw ter wereld maakt. Je bent mijn hart, mijn minnaar en alles wat een vrouw zich kan wensen.

22. Bedankt dat je jezelf bent. Dat je van me houdt met alle onvolkomenheden die ik heb, en nooit mijn zijde verlaat. Er is geen andere plaats waar ik liever zou zijn dan aan je zijde, naast je bij elke stap van de weg. Je bent er altijd geweest, als mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn leven. Ik hou zoveel van je!

23. Mijn hart is jouw huis. Jij bent mijn zonsopgang, zonsondergang en maanlicht. Mijn hart wil alleen jou. Jij bent degene die mijn dag en al mijn nachten opvrolijkt met glimlachen en knuffels. Ik hou van jou!

24. Ik heb mijn huis duizend keer opnieuw gemaakt, maar nooit met jouw stem of jouw lach. Ik weet dat ik lang genoeg zonder jou heb geleefd. Ik heb altijd naar jouw aanraking verlangd. Mijn hart is jouw huis, en mijn lichaam bezet je al!

25. Jij bent mijn hart, mijn ziel, jij maakt het leven tot een thuis voor mij. Hoe langer ik bij je ben, hoe meer ik voel dat het waar is. Je bent perfect op elke speciale manier en hebt zo’n zachte manier om me te laten weten dat je elke dag en de hele tijd aan me denkt. Je bent mijn thuis, mijn geliefde en mijn vriend. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

26. Ik hou van je met heel mijn hart en meer. Je bent de meest geweldige man die ik ooit gekend heb. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Liefs, je vrouw

27. Jouw liefde heeft mijn hart verwarmd en gevuld met vreugde. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Elk moment met jou is zo geweldig en ik voel me gelukkig om elke dag naast je wakker te worden. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen, bedankt dat je mijn alles bent! Liefs, ik.

28. Ik hou meer van je dan ik ooit van iets in de wereld heb gehouden of ooit zal houden. Er is niet eens een woord om te beschrijven hoeveel pijn mijn hart aan je doet als we niet samen zijn. Ik koester je aanwezigheid in mijn leven en de liefde die je me dag na dag geeft. Ik hou van je, nu en altijd!

29. Mijn hart voelt jouw liefde. Mijn geest denkt elke seconde aan jou. Mijn lichaam voelt wanneer je in de buurt bent. De ziel verlangt voortdurend naar je. God maakte ons perfect passend, en niets zal dit ooit veranderen. Ik hou van je. Ik weet dat niemand jouw plaats kan innemen; jij hebt de sleutel tot mijn hart, mijn ziel, mijn geest en mijn lichaam. Ik kan niet wachten om weer bij je te zijn omdat je me compleet maakt.

30. Jouw liefde is alles wat ik wil, de rest van de wereld betekent niets voor mij. Ik leef alleen om je te zien, adem alleen om van je te houden. Alles in deze wereld is leeg zonder jouw liefde en zonder jou is mijn leven niet compleet. Jij bent mijn alles; mijn hart, mijn ziel en mijn hele wezen!

31. Ik hou ervan hoe je me kust en vasthoudt, ik hou ervan hoe je me niet laat huilen. Ik hou ervan hoe je handen in de mijne passen, ik hou ervan hoe je soms de mijne bent.

32. Je ligt me zo na aan het hart dat ik moeilijk kan verwoorden wat ik voel. Ik hou van je nu en voor altijd, en ik beloof je dit tot de dag dat ik sterf, dat mijn hart jouw thuis is.

33. Jij bent mijn hart. Ik hou van je tot het einde der tijden. Zolang wij leven, zal mijn liefde nooit sterven. Dat is een belofte die ik altijd zal houden. Toen ik je mijn liefdesbrieven schreef, meende ik echt alles wat ik zei. Je hebt mijn leven voorgoed en ten goede veranderd. Dank je, mijn liefde!

34. Ik hou van je en ben opgewonden om je hart als mijn woonplaats te hebben. Ik zal het vullen met tonnen liefde en geluk dat er voor altijd uit zal stromen naar jou.

35. Je bent mijn hart en ziel. Je bent de liefde van mijn leven. Ik koester en aanbid je meer dan je ooit zou kunnen weten. Je bent mijn zielsverwant, mijn thuis weg van huis. Ik hou altijd en voor altijd van je.

36. Als een huis mijn hart is en de kamers mijn gevoelens, geef ik je graag de sleutel van alle kamers. Als het dak mijn hoofd is en de plafondventilator mijn gedachten, denk ik nooit als jij in de buurt bent. Als een huis een met zorg en trots gebouwd bouwwerk is, zal ons huis voor altijd overeind blijven. Ik hou van je op elke manier, elke dag. Jij bent mijn thuis!

37. Je hebt een prachtig huis gemaakt in mijn borstkas, en mijn hart klopt alleen voor jou. Ik hou meer van je dan van elke ademhaling die ik neem.

38. In de ochtendzon klim ik in je bed en nestel me in je arm. Je hebt me in je liefde gewikkeld en me een veilig thuis gegeven. Zonder jou ben ik verloren, mijn hart dwaalt doelloos van de ene plaats naar de andere. Jouw liefdevolle aanraking is alles voor mij. Het geeft mijn ziel rust, en houdt me stabiel en gefocust door de turbulente stormen van het leven.

39. Die glimlach die je geeft, is de glimlach die ik koester. Die aanraking die jij deelt, is de aanraking die ik verlang. Jij bent degene die ik wil, niemand anders kan beter zijn. Je brengt me liefde en geluk zo groot als een berg en als ik aan je zoete omhelzing denk, is mijn hart zo warm als maar kan.

40. Ik mis je heel erg, elke dag en elke nacht. Je betekent meer voor me dan woorden ooit kunnen uitdrukken en ik hou van je met heel mijn hart. Toen ik jong was werd mij verteld dat ik op een dag een mooie liefde als deze zou vinden, maar tot nu toe heb ik nooit dit gevoel van diepgang, van onvoorwaardelijke liefde gevonden.

41. Mijn hart is je thuis, waar je kracht, genegenheid en vertrouwen zult vinden. Mijn hart is jouw thuis… waar je altijd veilig zult zijn.

42. Ik hou zoveel van je, lieverd. Het is onmogelijk voor mij om de diepte van mijn genegenheid voor jou volledig uit te drukken. Elke keer als ik naar je kijk, word ik weer verliefd. Mijn hart is jouw huis, gevuld met liefde en geluk. Alles wat van mij komt is een geschenk van mijn liefde voor jou.

43. Mijn hart is je thuis waar je altijd liefde en vrede zult vinden. Ik beloof er altijd voor je te zijn, je te beschermen en te koesteren tot het einde der dagen.

44. Ik hou van je voor jou. Je bent mijn beste vriend, mijn leven en mijn thuis. Ik zou me geen dag kunnen voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Jouw glimlach laat de donkerste dag helderder lijken en jouw aanraking laat de moeilijkste tijden verdwijnen. Ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt. Je bent de liefde van mijn leven en ik hou meer van je dan wat dan ook.

45. Jouw hart is waar ik mijn thuis vind. Je bent altijd in mijn hart, je bent mijn alles en thuis is waar je ook bent. Onthoud altijd dat ik van je hou en voor altijd zal houden.

46. Waar anders zou uw hart zijn dan in mijn huis? Alleen jij hebt deze speciale sleutel tot mijn hart. Jij bent en blijft de liefde van mijn leven.

47. De liefde die ik voor je voel laat mijn hart zingen. Je bent mijn alles en ik kan me geen leven voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Samen kunnen we alles aan, zolang we elkaar hebben. Je bent mijn hart, mijn ziel, en je maakt me compleet.

48. Als een noot in een fles, als een sterke eik, als jouw hart dat zo delicaat in mijn handen ligt. Ik hou elke dag meer van je en elke seconde dat we uit elkaar zijn is er één te veel.

49. In mijn hart: hier vind je vrede, geluk, familie en liefde.

50. Ik wil in je hart blijven, maar hoe kan dat als je me nooit binnenlaat.

51. Thuis is geen plaats, het is een persoon. En die persoon ben jij. Zonder jou ben ik verloren en dwaal ik doelloos door het leven. Jij bent de enige persoon die mij compleet maakt en daarvoor dank ik God elke dag.

52. Bedankt dat je mijn thuis was, mijn liefde. Bedankt dat je er bent met liefde in je ogen en een glimlach op je gezicht. Je aanraking is hemels en ik luister graag naar je ademhaling. Je bent een ster die schijnt in mijn leven, het enige waar ik op heb gewacht. Soms is het moeilijk om te zien wat we allemaal zijn, maar ik ben zo dankbaar dat we elkaar gevonden hebben en nu zal ik je nooit meer laten gaan.

53. Ik hou van je. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb en je liefde heb. Jij bent mijn thuis, mijn hart, en ik wil nooit ergens anders wonen. Ik ben er altijd voor je, ook al zijn we ver uit elkaar. Ik kan het niet genoeg zeggen: ik hou van je!

54. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Van alle mensen in de wereld ben jij mijn thuis. Ik wil voor altijd bij je blijven en kan me geen dag zonder je voorstellen. Je bent alles wat ik me kan wensen in een partner en persoon. Je bent mijn liefde, mijn hart, mijn beste vriend, mijn wederhelft.

55. Ik kan op geen enkele manier mijn liefde voor jou uitdrukken. Duizend woorden zouden nooit kunnen zeggen hoeveel je voor me betekent. Jij bent degene met wie ik wil praten als er iets goed of fout gaat. Jouw glimlach fleurt mijn hele dag op.

56. Ik hou echt van je, echt waar. En ik voel mijn liefde voor jou in alles wat ik doe. Als ik je zeg dat ik van je hou, is dat omdat het waar is, niet alleen om te zeggen. Als ik je de hele tijd in de buurt wil hebben, is dat omdat mijn hart vol is en ik mijn gevoelens niet langer kan bedwingen.

57. Ik ben zo gelukkig om iemand zo geweldig als jij aan mijn zijde te hebben. Je bent de liefde van mijn leven en de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik hou zoveel van je en kijk ernaar uit om nog vele jaren met je door te brengen.

58. Er is een pijn, leeg diep in mijn hart. Ik wil je vasthouden, je vertellen hoeveel ik van je hou. Als ik ‘s morgens wakker word, wil ik alleen maar je lieve lippen kussen. Er is één ding dat je mag weten, ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen.

59. Veel mensen hebben een hart van goud, maar weinigen hebben een hart als het jouwe. Liefde is alles wat ik nodig heb, en jij weet echt hoe je van me moet houden. Jij bent het beste in mij en alles wat ik ooit nodig zal hebben. Je bent mijn inspiratie, mijn kracht, mijn liefde. Mijn hart is jouw huis, mijn schat.

60. Thuis heeft nu een nieuwe betekenis voor mij… ooit wilde ik altijd zo graag « naar huis » naar mijn eigen ruimte, en nu ben ik even gretig om bij jou terug te komen. Thuis is waar je ook bent en ik kan niet wachten om vanavond bij jou thuis te komen.

61. Je krijgt niet elke dag de kans om zoveel van iemand te houden als ik van jou. Je maakt dat ik me van binnen gelukkig voel, en tegelijkertijd pijn van verdriet dat niet lang kon duren door jouw aanwezigheid naast me. Daarom is mijn hart jouw thuis, dat is het altijd geweest en dat zal het altijd blijven.

62. Mijn hart is jouw huis. Je bent niet alleen mijn vriend, je bent alles voor me. Als ik je naam roep, is het niet de bedoeling dat iemand anders het hoort. Ik denk de hele tijd aan je, alleen maar goede dingen natuurlijk! Je laat me voelen als een prinses en ik zal altijd de tijd die we samen delen koesteren.

63. Het is mijn plicht en verlangen om je alles te geven; ik heb maar één plaats voor mijn liefde gevonden. Mijn hart is jouw thuis.

Er zijn dingen in het leven waar je niet op voorbereid kunt zijn en één daarvan is verliefd worden. Er is iets onbeschrijflijks aan je partner waardoor alles goed en perfect lijkt.

Ik hoop dat deze verzameling van Mijn hart is jouw huis citaten je helpt om de perfecte spreuk voor je geliefde te vinden.