Mijn Hart Verlangt Naar Jou Citaten

My Heart Longs for You Quotes

Als je van iemand houdt, is het onmogelijk om je gevoelens te ontkennen. Je kunt het niet verbergen voor degene van wie je houdt en de mensen om je heen. Je weet dat je verliefd bent op die speciale persoon wanneer je zin hebt om elkaars hand vast te houden, te knuffelen en wanneer je elke keer naar hem of haar verlangt.

Als je verliefd bent, is het moeilijk om niet aan je geliefde te denken! En als je aan ze denkt, wil je ze vertellen hoeveel je ze mist en hoezeer je hart naar ze verlangt.

Als je voelt dat je hart verlangt naar een speciaal iemand, is het tijd om die persoon dat te laten weten. In feite is de beste manier om je gevoelens te beschrijven door deze mijn hart verlangt naar jou citaten over verlangen naar hun liefde te gebruiken.

Mijn hart verlangt naar jou citaten

Het maakt me gelukkig te weten dat ik geliefd ben door een speciaal iemand als jij. Mijn hart verlangt naar je, vooral vandaag. Aan je denken maakt me gelukkig en ik wil altijd bij je zijn!

1. Mijn hart verlangt naar jou en je aanraking. Ik ga naar bed denkend aan jou en wordt wakker terwijl ik je nodig heb. Je bent mijn unieke liefde en ik kan mijn gevoelens niet uiten .

2. Als ik je gezicht zie, verlangt mijn hele lichaam naar je. Het enige wat me echt gelukkig zou maken is als we samen waren. Wist je maar hoeveel ik van je hou. Mijn hart verlangt naar je.

3. Leven zonder jou zou onmogelijk zijn. Je bent mijn leven, mijn ziel en ik hou van je met alles wat ik ben. Deze armen verlangen ernaar je vast te houden, dit hart verlangt naar je aanwezigheid en de nachten zijn zo eenzaam zonder jou. Ik kan niet wachten om de liefde in je ogen en de glimlach op je gezicht te zien.

4. Ik hou zoveel van je. Ik word wakker denkend aan jou, ik ga slapen denkend aan jou, en mijn gedachten worden gevuld door jou. Ik weet dat we jong zijn en ons hele leven nog voor ons hebben, maar ik kan mijn gevoelens niet meer voor me houden. Mijn hart verlangt enorm naar je.

5. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Jij bent mijn enige kans op echt geluk. Ik bid dat we voor altijd samen zullen zijn en dat onze liefde nooit zal vervagen. Mijn hart verlangt wanhopig naar je.

6. Mijn hart verlangt naar je, mijn liefste. Vanaf het moment dat ik je lieve glimlach zag, wist ik hoeveel ik van je hield. De gevoelens die ik voor je heb worden elke dag sterker en ik kan niet anders dan elke minuut van mijn leven met je doorbrengen. Mijn liefde voor jou wordt sterker dan elke kracht in het universum. Mijn liefde voor jou is inderdaad groot en krachtig.

7. Mijn hart verlangt naar je. Ik verlang naar de dag dat je terugkomt in mijn leven. Elke dag mis ik je nog meer dan voorheen en ik denk voortdurend aan de gelukkige tijden die we samen doorbrachten. De herinneringen zijn mijn enige troost, maar ze zijn niet genoeg om dit gapende gat in mijn borst te vullen.

8. Je beneemt me de adem met je glimlach, en ik ben sprakeloos als je zegt: « Ik hou van je. » Weet dat mijn hart naar je verlangt. Ik ben dolblij met de gedachte dat ik je in mijn armen kan houden. Ik wil bij je zijn.

9. Alleen jij bent goed, niets anders is te vergelijken met de vreugde die jij me brengt. Mijn hart verlangt naar jou. Jouw glimlach laat mijn wereld draaien. Mijn liefde voor jou is zo sterk dat ik niet weet wat ik moet doen. Mijn hart slaat een slag over als jij er bent en ik voel me alsof ik op lucht zweef, dank God voor kleine wonderen!

10. Ik mis je meer dan woorden kunnen zeggen mijn liefste. Mijn hart verlangt naar je aanraking, het zoete geluid van je stem. Oh, hoe ik wou dat we weer samen konden zijn. Ik hou van je.

11. Ik wou dat ik je nu kon vasthouden. Ik mis onze kussen, onze knuffels en de liefde die we delen. Ik weet dat we niet samen zijn, maar mijn hart zal altijd naar je verlangen. Ik ben verdrietig dat je niet aan mijn zijde bent, maar ik ben dankbaar voor alles wat we samen hebben gedeeld. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk.

12. Ik ben het gelukkigste meisje in de hele wereld omdat ik jou heb. Jij bent mijn alles. Ik hou zoveel van je en verlang ernaar je in mijn armen te hebben. Mijn hart verlangt naar jouw aanraking en om bij je te zijn. Voor eeuwig en altijd van mij, ik hou van je.

13. Ik kan niet stoppen aan je te denken. Als ik mijn ogen sluit zie ik alleen jou. Ik mis je aanraking en je lach zo erg dat het pijn doet. Jij bent de enige die een glimlach op mijn gezicht kan toveren. Ik verlang ernaar bij je te zijn, je hand vast te houden en onze liefde te voelen onder een deken van sterren aan de nachtelijke hemel.

14. Aan degene die me zo dierbaar is, mijn lieveling en mijn enige ware liefde. Er zijn geen woorden om te beschrijven wat ik voor je voel. Je hebt mijn hart veroverd, daarom verlangt het de hele dag naar je en mijn ziel, en ik heb geen woorden om precies te beschrijven hoeveel ik om je geef.

15. Mijn hart verlangt naar je. Het is een pijn die ik niet kan negeren, een pijn die ik niet kan verdragen, een gevoel dat alle andere overstemt. Ik wil geen moment meer leven zonder jou aan mijn zijde, en hoewel we mijlenver van elkaar verwijderd zijn is mijn hart vandaag nog steeds bij jou. Je liefde inspireert me, je woorden verwarmen me en je gevoelens ontroeren me. Je bent alles wat ik ooit wilde, alles wat ik ooit nodig had. Mijn hart verlangt naar de dag dat we weer samen zijn.

16. Mijn hart verlangt naar je, ook al sta je naast me. Ik zal altijd van je houden en je aanbidden.

17. Mijn hart verlangt naar jou. En zoals het doet, zo wordt mijn liefde voor jou met elke dag die voorbijgaat… Met je mooie ogen die schitteren als zilver en een glimlach die me doet smelten elke keer als ik hem zie. Je gezicht is vriendelijk, zelfs als het verkrampt is. Je lach is aanstekelijk en maakt me aan het lachen als ik hem hoor.

18. Mijn liefde, mijn hart en vooral mijn ziel verlangt naar jou. Ik word elke dag dieper verliefd op je. Met elke kus, met elke knuffel, en met elke « Ik hou van je » val ik harder. Jij bent alles voor mij!

19. De momenten die ik met jou heb doorgebracht zijn de gelukkigste die ik ooit ben geweest. Je laat mijn hart sneller kloppen bij de simpele gedachte aan jou. Mijn hart verlangt ernaar om voor altijd de jouwe te zijn.

20. Ik herinner me de dag dat ik je ogen voor het eerst zag, je doorboorde mijn hart met een enkele blik. Ik kende je niet eens, maar ik bleef dagenlang aan je denken. Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, verlangde mijn hart naar jou, en sindsdien is het nooit veranderd.

21. Mijn hart verlangt naar jou, mijn liefste. Ik verlang ernaar dicht bij je te zijn, je huid naast de mijne te voelen. We zijn te lang uit elkaar geweest. Laten we plannen maken om zo snel mogelijk dichter bij elkaar te zijn.

22. Ik hou zoveel van je. Je betekent alles voor me en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen. Bedankt dat je me in alles bijstaat. Mijn hart verlangt naar je.

23. Verlangen om je in mijn armen te houden, verlangen om je lippen te kussen als eerste in de ochtend, verlangen dat je van mij houdt zoals ik van jou hou, verlangen dat je niet van mijn zijde wijkt als we ‘s nachts slapen. Mijn hart verlangt naar je… dag en nacht.

24. Ik hou zoveel van je en mis je vreselijk. Mijn hart verlangt naar je, en met elk uur dat voorbij gaat mis ik je alleen maar meer. Kom alsjeblieft snel naar huis. Ik kan niet wachten om je weer in mijn armen te houden.

25. Ik hou van je. Ik mis je. Ik verlang naar je. Je bent mijn leven, mijn adem, mijn elke gedachte. Ik kan geen seconde zonder aan je te denken. Kom alsjeblieft snel veilig thuis. Er is geen wereld voor mij zonder jou erin. Mijn hart verlangt naar je.

26. Oh, wat verlangt mijn hart ernaar dat je me zo dicht bij je houdt. Ik wil je lichaam tegen het mijne voelen en je hartslag met het mijne voelen. Het is met gedachten aan jou alleen dat ik in een vredige slaap drijf en de hele nacht van je droom.

27. Mijn hart verlangt naar je. Je bent alles voor me. Ik wil je voor altijd, in mijn armen waar je hoort om me altijd veilig en gelukkig te houden. Ik hou van je!

28. Hoe ik droomde van deze dag, met je praten, mijn gevoelens opbiechten. Nu we samen zijn, wil ik je nooit meer loslaten! Ik ben zo verliefd op je! Jij bent waar mijn hart naar verlangt en wat mijn ogen moeten zien. Jij bent de reden van al mijn vreugde; degene waar ik niet zonder kan. Als we ooit uit elkaar zouden gaan zou ik nooit compleet zijn, want onze liefde is eeuwig en kan niet verbroken worden. Ik hou van je.

29. Mijn hart verlangt naar je, trilt, klopt en heeft altijd vlinders als jij in de buurt bent. Ik wil nooit zonder jou zijn of afscheid moeten nemen. Als ik je niet kan zien, je tekst niet kan lezen of je stem niet kan horen, breekt mijn hart bijna. Je bent mijn engel, mijn liefde en mijn voor altijd die zo helder schijnt.

30. Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, jouw liefde maakt me gek, het zijn maar eenvoudige woorden vergeleken met mijn gevoelens voor jou! Aan jou denken doet me smelten van gelukzaligheid. Jouw liefde is als een perfect portret waar ik nooit genoeg van krijg om naar te kijken. Je bent de liefste persoon ooit geschapen en ik zal nooit ophouden van je te houden.

31. Ik mis je zo erg. Ik denk de hele tijd aan je. Je bent in mijn gedachten en in mijn hart elke seconde van de dag. Ik hou van je stem en hoe die klinkt als je mijn naam zegt. Ik hou van de dingen die we samen doen en geniet ervan deel uit te maken van je leven, ook al is het maar via de telefoon of online.

32. Ik mis je. In een zee van onzekerheid, verlang ik naar je stem in de ochtend, je armen om me heen ‘s nachts en het gevoel van je warme lichaam zo dicht bij het mijne. Ik bid dagelijks voor je en vraag God van je te houden en voor je te zorgen. Ik kan niet wachten om je snel weer te zien!

33. Jouw zoete stem vult mijn ziel met geluk. Jouw sterke handen vullen mijn lichaam met verlangen. Jouw mooie ogen vullen mijn hart met liefde. Jij bent de enige voor mij, wat er ook gebeurt, we zullen altijd elkaar hebben.

34. Mijn liefde voor jou is als een rode, rode roos, die pas in juni is ontsproten; Mijn liefde voor jou is als een melodie, die lieflijk wordt gespeeld; Mijn liefde voor jou is als de adem van een baby, en oh! mijn liefde voor jou groeit niet te hoog; Ik zal morgen nog steeds van je houden.

35. Mijn hart verlangt naar jou, mijn liefste. De nacht is eenzaam zonder jou hier in mijn bed naast me. En de ochtend komt zo langzaam omdat ik het mis om je zoete lippen te kussen en je naar me te zien lachen.

36. Mijn hart verlangt naar je. Overal waar ik ga, elke gedachte die door mijn hoofd gaat, elke ademhaling herinnert me eraan hoeveel ik je mis. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten, draaide mijn wereld om jou en alles wat we samen hebben meegemaakt. Je bent mijn beste vriend en vandaag wil ik je vertellen hoe speciaal je bent in mijn leven.

37. Mijn hart verlangt naar je, mijn liefste. Het fladdert elke keer als ik aan je denk. Mijn hele dag draait om de keren dat ik je kan zien. Het gevoel van je aanraking, je kus en het geluid van je stem doet mijn hart smelten.

38. Ik voel me zo geliefd en aanbeden als we samen zijn. Ik hou meer van je dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik zal je elke dag laten zien hoeveel je voor me betekent, en weet dat mijn hart naar je verlangt elk moment dat we uit elkaar zijn.

39. Ik hoop dat je weet, dat waar het leven ons ook brengt, mijn hart altijd naar je zal verlangen. Jij bent de liefde van mijn leven en zal dat altijd blijven…

40. Ik verlang vaak terug naar die zoete momenten in het leven die we samen deelden. Het venster van onze relatie leek zo kort. Ik verlang naar je op een speciale manier… een manier die moeilijk te beschrijven of te verwoorden is. Je hebt me zo gelukkig gemaakt en mijn leven gevuld met verwondering en schoonheid. Mijn hart verlangt echt naar je en ik zal altijd evenveel van je houden als nu en voor altijd.

41. Ik krijg je niet uit mijn gedachten. Ik heb nooit geweten wat liefde is totdat jij in mijn leven kwam. Als een zachte regen spoelde je de pijn weg en vulde je me met vreugde. Ik wil altijd bij je zijn en je armen voor altijd om me heen voelen. Je bent het belangrijkste in mijn leven en ik kan niet dankbaarder zijn dat je in mijn leven bent.

42. Ik ben verliefd op je. Het voelt zo goed om het gewoon hardop te zeggen, om het onder woorden te brengen. Ik wil iedereen vertellen dat ik verliefd op je ben, want opeens lijkt de hele wereld mooier nu we samen zijn. Ik blijf aan je denken en ben gelukkiger dan ooit. Je brengt iets in me naar boven dat niemand anders kon vinden… en op de een of andere manier weet je steeds weer nieuwe manieren te vinden om me te verrassen.

43. Ik wil je gewoon zeggen dat ik van je hou. Ik weet dat het basaal klinkt, maar het is waar. Er zit een schat aan emoties in die woorden en ze zijn onmogelijk op een andere manier te bevatten. Jouw liefde heeft mijn leven veranderd. Ik heb moeite om de juiste woorden te vinden om dit uit te drukken omdat ik niet wil dat het dom of clichématig of te emotioneel overkomt.

44. Ik mis je zo erg. Ik hou van je uit de grond van mijn hart. Je bent altijd in mijn gedachten 24/7. Ik moet voorlopig afscheid nemen, maar ik zal je snel weer zien. Alleen oneindigheid kan ons scheiden.

45. Ik ben altijd bang geweest om iets te wensen waarvan ik dacht dat het nooit zou gebeuren. Het leek zo vergezocht, maar het is echt gebeurd. Ik vond iemand zoals jij. Jij laat me inzien wat liefde is. Een mooi hart hebben en liefde geven maakt het leven geweldig!

46. Mijn hart verlangt naar je. Ik verlang ernaar je gezicht te zien, je aanraking te voelen en je zoete geur te ruiken. Ik mis je. Ik mis ons samen, de manier waarop we met elkaar omgaan en praten als we in elkaars aanwezigheid zijn. Jij bent mijn alles mijn wereld, een zonder jou is somber en zonder kleur of geluk.

47. Mijn hart verlangt naar je. Ik droom vaak van jou in mijn armen. Liefde is wat we delen en onze passie is puur en waar, maar zonder bij jou te zijn is het moeilijk om te leven. Het leven kan soms wreed zijn, maar wachten is een andere test.

48. Ik verlang ernaar je mooie gezicht te zien, je warme omhelzing te voelen. Jij bent mijn hart en ziel, het licht dat schijnt in mijn eenzame wereld. Kon ik er maar zijn om je vast te houden, om lieve woordjes in je oor te fluisteren. Ik stuur je een liefdesbrief om je te laten weten dat mijn liefde voor jou nooit sterft.

49. Ik verlang ernaar dat je me vasthoudt en streelt, maar ik laat je nooit meer gaan. Ik verlang naar je warme omhelzing en een passionele kus, maar ik wil hier niet stoppen. Alles aan jou is zo perfect, zo charmant, zo ongelooflijk geweldig. Jij bent de liefde van mijn leven!

50. Je hebt mijn hart nooit verlaten, ik verlang zelfs naar het kleinste teken van je genegenheid, ik mis je en ik hou van je.

51. Ik kan niet beschrijven of zelfs maar beginnen te begrijpen hoe je me laat voelen. Het is een gevoel dat ik nog nooit eerder heb gevoeld. Een gevoel waarvan ik bid dat het eeuwig zal duren. Je bent de meest geweldige persoon in mijn leven en de gedachte mijn dagen zonder jou door te brengen maakt me kapot. Je hebt mijn leven volledig ten goede veranderd. Wat er in de toekomst ook gebeurt, jij zult altijd degene zijn van wie ik met heel mijn hart hou.

52. Ik ben al langer verliefd op je dan ik me kan herinneren. Met elke slag van mijn hart, met elke ademhaling, met elk moment dat voorbij gaat. Ik weet dat ik dichter en dichter ben om voor altijd de jouwe te zijn. Mijn blik vindt je altijd en er is geen ontsnappen aan mijn gedachten. Ik wil de jouwe zijn in dit leven en het volgende.

53. Met elke dag die voorbij gaat, word ik meer verliefd op je. Met elk nieuw woord van vriendelijkheid dat je spreekt, neemt mijn hart een vlucht. Met elk moment dat voorbij gaat, denk ik aan jou en komt er een glimlach op mijn gezicht. Toen je in mijn leven kwam werd mijn hart groter en toen je uit het niets bleef, wist ik dat het een liefde was die alleen wij deelden.

54. Ik hou van de manier waarop je naar me kijkt. Ik hou van de manier waarop je me kust. Ik hou van je geur, je smaak, je aanraking en vooral… ik hou ervan hoe je er ALTIJD voor me bent. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen en voor altijd aan mijn zijde blijft. Ik zou nooit bij iemand anders willen zijn dan bij jou…

55. Jouw liefde is als een bloem die nooit vervaagt, zelfs niet in de donkerste dagen. Je bent mijn ziel in dit leven en als we samen zijn brengt het me vrede. Ik voel je hartslag naast de mijne, en samen schijnen we helderder dan welke ster ook. Jouw liefde is alles voor mij, met jou aan mijn zijde ken ik geen angst.

56. Van jou houden is de grootste zegen van mijn leven geweest. Ik hou van je lach, je stem, je aanraking, je alles! Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet en ik ben zo dankbaar dat je een deel van mij bent geworden. Ik zal er altijd voor je zijn Rick. Ik hou van je. ~Jouw vrouw

57. Ik denk altijd aan je en hoeveel ik van je hou. Mijn geest is overdag in beslag genomen door gedachten aan jou en mijn dromen zijn gevuld met herinneringen aan ons samen. Ik hou zoveel van je dat ik nauwelijks kan denken, laat staan eten of slapen. Je bent zo’n groot deel van mij geworden dat ik gewoon niet weet wat ik moet doen zonder jou aan mijn zijde, bij mijn Hart.

58. Mijn hart verlangt naar U. Het roept naar U in de nacht. Het droomt dagelijks van U en denkt altijd aan U. Het wordt wakker met gedachten aan U en gaat slapen met wensen voor U. Ik heb veel hoop voor de toekomst, maar het enige wat ik echt wil is U!

59. Mijn hart verlangt naar jou en alleen jou. Ik streef ernaar meer te lijken op de man die jij wilt dat ik ben en ik doe mijn best om jou de mooiste vrouw ter wereld te laten voelen. Ik ben altijd hier, geduldig wachtend op jou.

60. Mijn hart verlangt naar je. Met elke ademhaling die ik neem, met elke slag van mijn hart, mis ik je.

61. Mijn hart verlangt naar jou en alleen naar jou. Jij bent degene die me kracht geeft. Degene op wie ik leun als mijn wereld uit elkaar valt. Degene die me elke dag tot leven brengt. Je bent mijn gelijke, mijn vriend, mijn minnaar en mijn zielsverwant. Ik hou meer van wie we samen zijn dan van wat dan ook ter wereld.

62. Mijn hart doet pijn als ik bij je ben; de pijn die ik voel is omdat ik niet voor altijd bij je kan zijn. Jij bent mijn enige liefde, alles en meer voor mij. Er zal nooit een ander zijn in mijn hart, in mijn dromen en in mijn toekomst. Op een leven met jou mijn liefde met warme kussen en knuffels.

63. Hoewel we gescheiden zijn, verlangt mijn hart naar jou. Als ik in de lucht kijk, zie ik uw gezicht. Als ik naar muziek luister, is het uw stem die tot mijn hart spreekt. Als ik een bloem aanraak, voel ik jouw armen om me heen. Hoewel je soms van me weg bent, weet dat je in mijn hart altijd dicht bij me blijft. Mijn liefde voor jou is dieper dan elke oceaan en zo hartstochtelijk als elke storm.

64. Ik schrijf deze brief met een zwaar hart, want ik mis je lieve gezichtje. Met het verstrijken van de dagen lijk ik je steeds meer te missen. Ik kon nooit genoeg krijgen van je kussen, of je warme omhelzing. Je bent alles voor me, mijn enige liefde, en ik kan er nauwelijks tegen om zelfs maar even van je gescheiden te zijn.

65. Je geeft me vlinders in mijn buik. Ik hou zoveel van je. Je bent de man van mijn dromen. Ik vertel iedereen hoe gelukkig ik ben dat ik je gevonden heb. Je bent mijn hart, mijn alles, en dat zal je altijd blijven. Ik hou van je.

66. Aan mijn geliefde vriend, het is moeilijk de woorden te vinden om uit te drukken hoeveel je voor me betekent. Ik hield toen van je, ik hou nog steeds van je en ik zal altijd van je houden. Je bent mijn thuis, mijn schuilplaats door de storm, mijn oase in de woestijn. Als ik bij jou ben, is het perfect en wat ik altijd gedroomd heb.

67. Duisternis is maar één kleur en ik zou je in zijn geheel schilderen. Ik zou een nieuwe wereld maken, een van liefde en passie, alleen maar om jou in mijn armen te hebben. Ik verlang elk moment naar je!

68. Mijn hart verlangt naar je en mijn armen doen pijn om je vast te houden. Mijn gedachten dwalen met gedachten aan ons, me afvragend hoe het zou zijn als we samen waren. Ik wou dat de afstand niet bestond, zodat ik je omhelzing kon voelen en dicht bij je hart kon zijn. Net zoals er geen woorden zijn om te beschrijven hoeveel ik van je hou, zijn er geen woorden om uit te drukken hoeveel ik je mis.

69. Mijn hart verlangt naar je. Hoe ik van je hou, hoe ik je wil. Het vuur in mijn aderen brandt elke dag meer.

70. Als ik in je ogen kijk, verlangt mijn hart naar je. Wanneer onze lichamen elkaar ontmoeten, verlangt mijn hart naar jou. Als we praten, verlangt mijn hart naar jou. Ik kan niet leven zonder jou.

71. Je bent alles wat ik ooit heb gewild, alles waar ik ooit van heb gedroomd. Elke ochtend naast je wakker worden zou een droom zijn die uitkomt. Ik kan niet wachten om mijn leven met jou te beginnen, want mijn hart verlangt naar jou!

72. Ik weet dat ik niet de beste ben geweest, maar dat ligt achter me. Vanaf nu ga ik je laten zien hoeveel ik van je hou! Ik mis je elke seconde dat we uit elkaar zijn, en mijn hart doet pijn als we samen zijn en je me niet vasthoudt.

73. Ik blijf aan je denken. Ik mis de dagen dat we al onze tijd samen doorbrachten, maar dat komt binnenkort wel weer. Deze pauze maakt me kapot, en ik wil gewoon weer in je armen liggen. Ik mis hoe jouw geur me veilig doet voelen, hoe jouw aanraking me het gevoel geeft dat ik thuis ben.

74. Ik hoop dat je weet hoeveel ik om je geef. Ik hou van elke minuut die we samen doorbrengen en van elk gesprek. Elke dag kijk ik ernaar uit je te zien, tijd met je door te brengen en in je armen te liggen. Je brengt me zoveel geluk dat ik nooit wil dat dit eindigt. Bedankt dat je mijn beste vriend en mijn geliefde bent. Ik hou van je!

75. Jij bent mijn licht in deze duisternis. Jouw liefde is het enige wat me op de been houdt. Je hebt het weer voor elkaar gekregen om al mijn verwachtingen van jou te overtreffen en mijn dromen waar te maken. Ik wou dat ik voor altijd kon gaan slapen met jou naast me en nooit meer wakker werd, zodat we gewoon samen konden zijn en eeuwig van elkaar konden houden.

76. Ik wou dat ik je de wereld kon geven. Ringen, bloemen en cakejes lijken gewoon niet genoeg te zijn. Ik hoop dat we op een dag een manier vinden om de afstand te laten verdwijnen. Als wensen waar waren en liefde alles overwon, zou ik graag je bruid zijn.

77. Ik heb nog nooit van iemand gehouden zoals ik van jou hou. Ik heb mijn hele leven goede vrienden en familie gehad, maar ik had nooit gedacht dat één persoon zo speciaal voor me kon zijn. Als je in de buurt bent is het als muziek in mijn oren of de geur van frisse lucht na een lenteregen. Jouw mooie hart is het enige dat me op mijn gemak kan stellen in stormachtige tijden, en jouw zachte ziel is het enige dat me warm houdt in strenge winters.

78. Ook al ben je niet meer in mijn leven, ik hou me vast aan de liefde die we ooit deelden, hoe moeilijk het ook is. Ik zal nooit vergeten, zelfs niet op mijn slechtste dag, de liefde die je me gaf.

79. Mijn hart verlangt naar jou – meer dan oceanen, meer dan de sterren en de Melkweg. Ik vind liefdesbriefjes in mijn gedachten. Wij tweeën lijken zo juist, hoe kan ik het blijven ontkennen?

80. Mijn hart doet pijn voor je, mijn hart verlangt naar je, en mijn hart barst van de liefde voor jou. Kom alsjeblieft terug naar mij, naar onze liefde, naar je familie en vrienden. Ik heb je nodig in mijn leven. Je bent de andere helft van mijn ziel.

81. Mijn hart verlangt naar je met elke ademhaling die ik neem. Mijn hart verlangt naar je bij elke seconde dat we uit elkaar zijn. Mijn hart lijkt te exploderen van geluk als ik bij je ben. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld. Jij bent degene die mijn leven de moeite waard maakt.

82. Mijn hart verlangt naar je terwijl je weg bent. Ook al zijn we gescheiden, mijn liefde zal altijd trouw blijven zoals de zonnestralen die elke dag op je schijnen. Ik denk voortdurend aan je en stel je voor in mijn gedachten en mijn hart.

83. Elke keer als ik aan je denk, gaat mijn hart sneller kloppen. Mijn verlangen naar jou kan alleen maar sterker worden met de tijd. We zijn nu al een lange tijd samen en nog steeds voel ik de vlinders in mijn buik elke keer als we kussen of knuffelen. Dit is waar liefde om draait. Bedankt dat je er altijd bent en de man van mijn dromen bent. Ik hoop je voor altijd gelukkig te maken! Jij bent mijn soulmate.

84. Mijn liefde voor jou is met de tijd gegroeid, en toch word ik elke dag meer verliefd op je. Je hebt zoveel schoonheid in mijn leven gebracht, en als ik bij je ben voel ik me de gelukkigste man op aarde.

85. Is het verkeerd dat ik de dag niet met je wil doorbrengen? Is het mogelijk dat ik een dag doorbreng zonder je meer dan een paar uur te zien? Het doet me pijn om alleen in ons bed te slapen, wetende dat mijn hart, elke cel van mijn lichaam alleen naar jou verlangt. Mijn liefde voor jou is oneindig en tijdloos, het heeft geen diepte of grenzen.

86. Je beneemt me de adem. Elke keer als ik je zie kan ik niet anders dan glimlachen. Ik hou van onze momenten samen, maar de beste tijden zijn als we uit elkaar zijn. Ik hou van je nuchtere, lieve persoonlijkheid. Door jou voel ik me zo speciaal en levendig en de manier waarop je naar me kijkt doet me smelten. Van jou houden heeft mijn leven ten goede veranderd en heeft me een gelukkig mens gemaakt.

87. Je bent de meest geweldige man die ik ooit heb ontmoet, en woorden kunnen nooit uitdrukken hoeveel ik van je hou. Je hebt me zoveel geluk gegeven waarvan ik niet wist dat het mogelijk was. Als we samen zijn stopt de tijd en zijn we de enige twee mensen in de wereld.

88. Ik weet niet wat ik gedaan heb om de liefde te verdienen die jij me gegeven hebt. Mij werd altijd verteld dat liefde alleen maar pijn was, maar jij opende mijn ogen voor zoiets moois. Ik had nooit gedacht dat iemand als ik op zestienjarige leeftijd verliefd kon worden op zijn zielsverwant, maar ik heb het gedaan en ik zal je nooit laten gaan. Bedankt dat je de beste persoon bent die ik me ooit had kunnen wensen en dat je van me hield toen iedereen dat niet deed.

89. Tijd en afstand lijken een waas, maar jij en ik niet. Hoeveel kilometers ons ook scheiden, hoeveel kilometers er ook voor ons liggen, onze liefde blijft dezelfde. Als de mensen eens wisten hoe ver jouw lach en glimlach me gedragen hebben, zouden ze het uitschreeuwen van schrik! Ik ben zo gelukkig met zo’n liefde.

90. Mijn hart verlangt elke seconde van de dag naar je en ik weet dat dit nooit weg zal gaan. Ik denk elke dag aan je en het wordt met de minuut sterker. Mijn gevoelens voor jou zijn eindeloos en ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou erin. Ik mis je zo erg, meer dan woorden ooit zouden kunnen zeggen.

91. Ik wil dat je weet als je alleen bent en huilt dat ik aan mijn liefde voor jou denk Ik hou van je, schatje, ik weet niet wat ik doe of zeg maar schatje ik zal altijd van je houden en voor je gevoelens zorgen. Je bent mijn enige ware liefde en mijn koningin voor altijd.

92. Ik verlang naar de dag dat we ons leven samen delen. Ik verlang naar de aanraking van je hand in de mijne. Ik verlang naar je warme omhelzing. Jij bent mijn alles, mijn reden om te leven. Ik ben verloren zonder jou en wil elk mogelijk moment met je doorbrengen.

93. Liefste liefde, je bent mijn zielsverwant, mijn wederhelft. Ik hou ervan om elk wakker moment bij je te zijn. Jij bent de lucht die ik inadem en mijn reden om te leven. Je bent mijn hart en ziel en de liefde van mijn leven.

94. Ik wil de reden zijn dat je lacht. Ik wil dat je hart ‘s nachts mijn liefde en mijn kussen voelt. Hoe ik niet genoeg van je kan krijgen, hoe ik niet weet hoe ik afscheid moet nemen. Jij vult de leegtes in mij die niemand ooit zou kunnen bereiken.

95. Je hebt mijn hart gevuld met zoveel liefde en vreugde. Ik voel dat je echt van me houdt elke keer als we samen zijn. Je brengt warmte in mijn leven en helpt me verder als ik het zonder jou niet red. Het laat mijn hart glimlachen als ik aan je denk. Ik kan niet wachten tot we samen zijn.

96. Jij bent mijn leven, zonder jou ben ik niet compleet. Jij bent de reden dat mijn hart klopt en jij bent de enige die mij compleet maakt. Jaren geleden kruisten onze levens elkaar en toen wist ik dat er iets speciaals aan je was. Er is niets dat ik niet voor je zou doen. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken en ik zal altijd dankbaar zijn dat onze paden elkaar gekruist hebben.

97. Ze zeggen dat de weg naar het hart van een man door zijn maag gaat, maar ik denk daar anders over. De weg naar mijn hart is door een simpel maar attent gebaar zoals jij vandaag voor mij deed. Bedankt dat je zo’n geweldige ziel bent en ik hoop dat je weet dat ik meer van je hou dan woorden kunnen uitleggen en je nooit zal laten gaan.

98. Jouw armen om me heen zijn de enige plek waar ik ooit wil zijn. Met jou aan het altaar staan is mijn droom die uitkomt en er gaat geen dag voorbij dat ik God niet dank dat hij ons samen heeft gebracht.

99. Ik verlang naar je aanwezigheid, ik verlang ernaar je te zien. Maar ik mis je meer dan wat dan ook. Mijn hart vernauwt zich en met elk moment dat voorbijgaat wordt de pijn sterker; zonder jou is alles koud en donker.

100. Ik blijf aan je denken. Ik kan niet stoppen met je te missen. Ik kan niet stoppen met van je te houden, en bovenal kan ik niet wachten om weer bij je te zijn. Mijn hart verlangt wanhopig naar je.

Het hart is het centrum van ons gevoelsleven. Het is een symbool van liefde. Je kunt verloren zijn zonder. We voelen dat het sneller klopt als we verliefd zijn en om iemand of iets geven.

De mooie verzameling van mijn hart verlangt naar je citaten daarboven is altijd leuk om te lezen en ik hoopte dat je ervan genoten hebt.