Mijn Kleinzoon Is Mijn Wereld

Grootouder zijn gaat gepaard met gevoelens van immense trots en genegenheid, en als je er zelf een bent (van een kleinzoon), weet je dat er niet veel belangrijker is in deze wereld dan het hebben van een liefhebbend kleinkind.

Een liefhebbend kleinkind zal elke dag opfleuren. Ze zijn een geschenk van boven. Deze engelen kunnen vreugde en gelach in je leven brengen. Ze zijn leergierig, meelevend, zorgzaam en hebben onvoorwaardelijk lief. Als je zo’n kleinzoon hebt, wordt hij je wereld, alles wat belangrijk voor je is.

Je kleinzoon is het hoogtepunt van je leven. Je hebt het gevoel dat hij voor altijd jong en charmant is. Hij is je oogappel en straalt als een heldere ster.

Weet je een van de beste dingen hiervan? Het is het maken van levenslange herinneringen die je voor altijd kunt koesteren. Het beste van wat een lange reeks van gebeurtenissen gaat worden is hoeveel hij je leven zal beïnvloeden.

De vreugde van het hebben van een lieve kleinzoon die de wereld voor u betekent, zou u uw gevoelens willen uitdrukken, hem aan de wereld laten pronken, en hem waarderen en tonen hoe speciaal hij voor u is. En het gebruik van geweldige citaten is een van de perfecte manieren om dat te doen.

Als je de beste citaten nodig hebt om uit te drukken hoeveel je kleinzoon voor je betekent, moet je de compilatie van hartelijke en ontroerende mijn kleinzoon is mijn wereld citaten hieronder zien.

Aangezien citaten een geweldige manier zijn om emoties uit te drukken. Ik heb enkele van de meest inspirerende citaten over kleinzonen voor u verzameld.

Mijn kleinzoon is mijn wereld Citaten

Het zijn de kleine dingen die het leven bijzonder maken – kleine liefdevolle momenten thuis, de vreugde om de hand van mijn kleinzoon vast te houden. Ik vier de kleine momenten in het leven met mijn kleinzoon omdat hij mijn wereld is.

1. Grootouder zijn is de kinderen van je kind zien als het beste deel van je leven. Mijn kleinzoon is mijn wereld.

2. Er is gewoon iets met mijn kleinzoon waardoor ik me helemaal warm en donzig voel. Hij is mijn wereld.

3. Mijn kleinzoon is mijn wereld, en mijn favoriete deel van het grootouderschap is de oneindige voorraad knuffels voor konijntjes.

4. Mijn kleine kleinzoon brengt zoveel vreugde in ons gezin. Daarom ben ik elke dag dankbaar voor zijn komst. Hij betekent de wereld voor mij.

5. Het zijn de kleine dingen die deze levensfase zo mooi maken. Mijn kleinzoon zien groeien en nieuwe vaardigheden leren is een geschenk als geen ander. Hij is mijn wereld en ik ben trots op hem.

6. Mijn wereld is perfect met mijn kleinzoon. Dat gevoel wanneer deze knappe kleine kerel naar me grijnst.

7. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Hij wordt elke dag groter en mooier. Ik kijk uit naar al zijn mijlpalen.

8. Mijn kleinzoon is mijn wereld, ik hou ervan om hem vast te houden en dichtbij te komen. Hij is belangrijker voor mij dan de grootste schat op aarde.

9. Mijn liefste kleine man. Hij is mijn wereld sinds zijn geboorte. Ik hou zoveel van mijn kleinzoon.

10. Grootouder zijn is het mooiste geschenk van allemaal. Het is een mooie dag in mijn wereld als ik tijd mag doorbrengen met mijn favoriete kleinzoon.

11. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Zijn onvoorwaardelijke liefde voor mij geeft me het gevoel dat ik alles kan doen in deze wereld.

12. De zon is gewoon helderder als mijn kleinzoon er is. Hij is mijn wereld en alles wat er is.

13. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Het is moeilijk om boos op hem te blijven als er zoveel redenen zijn om om hem te lachen.

14. Grootouder zijn heeft de mooiste momenten. Ik heb het geluk een kleinzoon te hebben die er altijd voor me is. Mijn kleinzoon is mijn wereld.

15. Toekijken hoe mijn kleinzoon de wereld voor het eerst ervaart. Alles aan hem is verbazingwekkend voor mij. Hij is mijn wereld en ik hou zoveel van hem.

16. Oma zijn is het beste wat ik ooit gedaan heb, vooral voor de geweldige kleinzoon waarmee het leven me gezegend heeft. Hij betekent zoveel voor me.

17. Mijn kleinzoon is het licht van mijn leven en ik hou meer van hem dan woorden kunnen zeggen.

18. Kleinkinderen zijn de beste spiegels. Elke keer als ik naar mijn schattige kleinzoon kijk, glimlacht mijn hart. Hij betekent de wereld voor mij.

19. Er is niets belangrijker dan familie. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Ik hou zoveel van hem!

20. Ik ben zo trots op de man die mijn kleinzoon aan het worden is. Ik hou zoveel van hem. Hij maakt mijn wereld mooier.

21. Grootouder worden van mijn kleine man is een van de beste dingen in mijn leven. Het is als opnieuw verliefd worden.

22. Grootouder zijn is onvoorstelbaar en er zijn geen woorden voor. Ik heb geluk dat ik mijn kleinzoon heb. Hij geeft betekenis aan mijn wereld.

23. Grootouders en kleinkinderen hebben een speciale band. Vraag maar aan mijn kleinzoon, voor wie ik dit schreef, hij is mijn wereld en ik hou zielsveel van hem.

24. Mijn kleinzoon is geweldig. Ik hou meer van deze jongen dan wat dan ook in deze wereld.

25. Ik heb liever één maand met mijn kleinzoon dan een leven lang niets bijzonders. Mijn kleinzoon is mijn wereld.

26. Mijn kleinzoon is mijn alles. Ik ben zo gelukkig dat ik er elke stap met hem ben en hem zie groeien en leren.

27. Toen mijn kleinzoon werd geboren, bracht hij zoveel vreugde in mijn leven! Het geluid van zijn eerste lach was als muziek voor mij. Mijn geluk is compleet als ik in zijn prachtige ogen kijk.

28. Ik koester elk moment dat ik mijn kleinzoon kan zien opgroeien. Ik wil dat hij terugkijkt op foto’s van mij en denkt: « Zij was de wereld voor mij. »

29. Als je kleinkinderen vasthoudt, houd je alle liefde van de wereld vast. Mijn kleinzoon is mijn eigen wereld.

30. Mijn kleinzoon is mijn wereld en ik hou van hem met heel mijn hart. Mijn hart is altijd bij jou, mijn kleine man.

31. De liefde van een grootvader is een geschenk dat met de tijd alleen maar groeit. Mijn liefde voor mijn kleinzoon wordt sterker omdat mijn wereld om hem draait.

32. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Als hij de kamer binnenkomt, licht hij de boel op en kan ik niet anders dan glimlachen.

33. Ik ben een trotse oma en doe alles voor mijn kleinzoon, van zorgen dat hij schone kleren draagt tot met hem spelen. Hij is mijn wereld.

34. Een kleinzoon is een bijzonder geschenk uit het hart van zijn grootouder. Mijn kleine is alles voor mij en ik ben gezegend dat ik zijn Nana ben. Het is mijn favoriete baan in de hele wereld.

35. Mijn kleinzoon is mijn wereld en ik mis hem zo erg. Het zou een wet moeten zijn dat kleinkinderen elk jaar een week vrij krijgen, zodat ze hun grootouders kunnen bezoeken en hen heerlijk kunnen verwennen.

36. De wereld is gelukkiger met mijn kleinzoon erin. Ik koester elk moment met hem.

37. Mijn hart loopt over van liefde voor mijn lieve kleinzoon. Hij is mijn wereld, mijn alles.

38. Ik hou ervan opa te zijn en elke dag die ik met mijn kleinzoon heb is een geschenk. Ik wens u alle tijd met uw kleinkinderen die u zich maar kunt wensen.

39. Zelfs als ik oud en grijs ben, zal de glimlach van mijn kleinzoon mijn wereld met zonneschijn vullen. Ik hou zoveel van hem.

40. Het mooiste gezicht ter wereld: Mijn kleinzoon zien leren lopen. Hem zien slapen. Hem zien lachen. Mijn kleinzoon is mijn wereld.

41. De meeste dagen voelen als een achtbaan van emoties met mijn kleinzoon. Ik ben enthousiast om de meeste tijd met hem door te brengen, ook al is het een uitdaging.

42. Mijn kleinzoon is de eerste die lacht, zijn hand uitsteekt en « ik hou van je » zegt, en ik wil geen moment missen. Hij is mijn wereld.

43. Grootouders houden de hand van hun kleinkinderen even vast, maar hun hart voor altijd. Mijn kleinzoon heeft een speciaal plekje in mijn hart.

44. Mijn schattige kleinzoon is mijn alles. Ik hoop dat ik op een dag alles kan doen wat hij deed, en misschien wel meer.

45. Mijn lieve kleinzoon is zo’n lieve en leuke jongen, hij is de wereld voor mij.

46. Mijn kleinzoon is mijn wereld, de zon die opkomt en ondergaat, de sterren aan mijn hemel. En ik hou zoveel van hem!

47. Ik ben zo trots op de man die mijn kleinzoon aan het worden is. Kan niet wachten om te zien waar hij heen gaat! Hij is mijn wereld en alles.

48. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet onder de indruk ben van hoe mijn kleinzoon van me houdt en voor me zorgt. Ik kijk uit naar de vele decennia en avonturen die we samen zullen delen.

49. De liefde die ik heb voor mijn kleinzoon en de liefde die hij heeft voor mij is een gevoel dat ik nooit wil verliezen. Hij is mijn wereld.

50. Hoe groot mijn wereld ook wordt, mijn lieve kleinzoon zal er altijd het middelpunt van zijn.

51. Mijn kleinzoon is mijn wereld, en hij maakt me soms aan het lachen, zelfs als ik me blauw voel. Ik ben zo blij dat ik hem heb.

51. Mijn kleinzoon is mijn wereld en ik kijk graag naar elke foto van hem. Ik koester alles aan hem.

52. Mijn hele leven ben ik toegewijd aan de opvoeding van mijn geweldige, grappige en mooie kleinzoon. Hij betekent alles voor me.

53. Grootouders hebben de sterkste band met hun kleinkinderen en weten hen te koesteren. Mijn kleinzoon is mijn wereld en alles wat mij dierbaar is.

54. Ik heb zo’n lieve kleinzoon waar ik alles voor zou doen. Hij betekent de wereld voor mij en meer.

55. Ik ben zo gezegend met een lieve kleine kleinzoon in mijn leven. Hij betekent alles voor me. Ik zal nooit vergeten hoe mijn hart voelde toen ik zijn kleine vingertjes en teentjes zag.

56. Hoe groot of klein je wereld ook is, lieve kleinzoon, er wordt van je gehouden. Je bent mijn wereld.

57. Er zijn twee soorten mensen in deze wereld: zij die zonneschijn brengen in het leven van anderen en zij die dat niet doen. Mijn kleinzoon is zeker de laatste. Hij is mijn wereld en zelfs meer.

58. Mijn hart is zo vol liefde en ik loop over van vreugde omdat ik de beste kleinzoon ter wereld heb. Hij is mijn alles.

59. Mijn kleinzoon is mijn wereld, en ik zal altijd alles doen om hem te beschermen.

60. Mijn kleinzoon is mijn wereld, bij hem ben ik vrij om mezelf te zijn en hij laat me weten dat ik alles aankan, wat er ook gebeurt. Hij heeft me opnieuw leren leven.

61. Mijn kleinzoon vasthouden is als een engel vasthouden. Mijn wereld is een betere plek door hem. Je bent zo geliefd, mijn lieve jongen.

62. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Het is een harde wereld voor een baby, dus ik ben er voor hem wanneer hij me nodig heeft.

63. Ik dacht dat ik niet zoveel van een ander kind kon houden als ik eerst had. Fout. Mijn kleinzoon leert me wat echte liefde is en daar ben ik zo dankbaar voor.

64. Mijn kleine wereld is het liefste, meest perfecte dat het universum ooit gekend heeft, met mijn lieve kleinzoon.

65. Elk kind is een zaadje dat de toekomst voortbrengt. Ik weet dat mijn kleinzoon de volgende generatie leiders leidt. Hij is speciaal en hij is mijn wereld!

66. Mijn kleinzoon zien lachen maakt mijn dag goed. Het is een mini versie van zijn moeder zien lachen, mijn oogappel.

67. Jouw wereld is mijn wereld, jouw dromen zijn mijn dromen. Mijn hart is jouw hart. We zijn een familie en ik hou van je. Mijn kleinzoon is mijn wereld.

68. Mijn kleinzoon is mijn reden om op te staan en mijn reden om naar bed te gaan. Hij geeft me een doel in dit leven. Hij is mijn wereld.

69. Ik ben zo gezegend om mijn kleine kleinzoon in mijn leven te hebben. Hij is voor mijn ogen opgegroeid en het is een voorrecht om hem te zien opgroeien tot een zelfverzekerde, meelevende jongeman.

70. Grootouders leven langer en hebben meer plezier met een geweldige kleinzoon als de mijne. Hij is mijn kracht.

71. Ik hou van mijn kleinzoon hij is het licht van mijn wereld ik ben zo gezegend hem in mijn leven te hebben.

72. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Ik hoop dat als hij mijn leeftijd heeft, hij beseft hoeveel ik van hem hou en denkt aan de simpele dingen die hij me gelukkig maakt…

73. Een kleinzoon is een geschenk voor het hart en de ziel, en degene waarmee ik gezegend ben is in alle opzichten perfect. Hij is mijn wereld.

74. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Hoe moeilijk het ook te geloven is, ik ben dankbaar voor de slapeloze nachten. Wetende dat hij veilig en gezond naast me ligt maakt al het andere makkelijker.

75. Het leven is een mooie reis, dus ik ga glimlachen terwijl ik op de rit ben met een lieve kleinzoon.

76. Ik zet mijn gezondheid op de eerste plaats voor mijn familie en geliefden. Ik wil er zo lang mogelijk zijn om mijn kleinzoon te zien groeien en bloeien.

77. We hebben geen idee hoe lang we op deze aarde zijn, dus ik zal van elk moment met mijn kleinzoon genieten. Hij is mijn wereld.

78. Mijn kleinzoon is mijn wereld, en ik zou alles voor hem doen. Ik hou meer van hem dan woorden kunnen zeggen.

79. Ik hou zoveel van mijn kleinzoon. Hij is het middelpunt van mijn wereld, en ik ben zo dankbaar voor die kleine jongen.

80. Ik zie de wereld in de onschuldige ogen van mijn kleinzoon. Hij is charmant en vertederend.

81. Het is bijzonder om je dochter te zien opgroeien. Het is nog specialer als je je kleinzoon ook ziet opgroeien.

82. Je weet niet wat onvoorwaardelijke liefde is tot je grootouder bent, en dan is het van « Ik hou van die baby! IK KAN NIET GENOEG ZIEN VAN DEZE BABY! »

83. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Degenen onder jullie die kleintjes hebben weten hoe eenzijdig de wereld voelt als je kinderen hebt!

84. Ik hou meer van mijn kleinzoon dan er sterren aan de hemel en vissen in de zee zijn. Hij is mijn wereld.

85. Elke grootmoeder kent het gevoel van onvoorwaardelijke liefde voor haar kleinkinderen. Jullie zijn mijn wereld, we houden van jullie.

86. Mijn hart is voor altijd gevuld met liefde voor jou, mijn dierbare kleinzoon! Jij bent mijn wereld.

87. Op mijn kleinzoon, mijn oogappel, je bent de trots en vreugde in mijn leven. Je bent mijn wereld.

88. De liefde die ik heb voor mijn kleine kleinzoon is het mooiste gevoel ter wereld.

89. Als ik naar mijn kleinzoon luister, leer ik in een middag meer over het leven dan ik in een leven lang boeken zou leren.

90. Zeven dagen zonder mijn kleinzoon is te lang. Hij betekent alles voor me.

91. Mijn kleinzoon is mijn wereld. Hij maakt het leven voor mij de moeite waard.

92. Mijn kleinzoon is mijn wereld en hij komt altijd op de eerste plaats!

93. Ik ben de gelukkigste nieuwe oma ter wereld, die mijn kleinzoon grenzeloos kan liefhebben en verwennen.

94. Mijn hart is altijd blij als ik mijn kleinzoon vasthoud. Hij betekent alles voor me en ik ben blij hem in mijn wereld te hebben.

95. Grootouder zijn is beter dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Mijn kleinzoon heeft het zo mooi voor me gemaakt.

96. Het zijn de kleine dingen… en soms zijn het ook de grote dingen. #grandson #grandkids

97. Ik kan misschien de wereld niet op afstand houden, maar ik kan mijn kleinzoon veilig houden en hem de grootste wereld van allemaal geven.

98. Ik kan me mijn wereld niet voorstellen zonder mijn kleinzoon. Er is niets, niets mooiers dan zijn glimlach.

99. Als ik een dollar kreeg voor elke keer dat iemand zei dat mijn kleinzoon schattig was… zou ik nu een rijke dame zijn. Mijn kleinzoon is mijn wereld.

100. Er gaat niets boven de vreugde van het vasthouden van je eigen kleinzoon. Mijn kleinzoon is mijn wereld, en ik zou alles voor hem doen.

Het is geweldig om te zien dat je bovenstaande citaten hebt doorgenomen. Uw kleinzoon zal zich bijzonder voelen als hij een van de citaten ziet, en de mensen om u heen zouden weten hoezeer u gezegend bent met een lieve kleinzoon.

Ik weet zeker dat je een of meer van de citaten hebt, ga er vriendelijk mee verder en laat je kleinzoon weten dat hij je wereld is. Het is een attente manier om hem te waarderen en je liefde te tonen.