Mijn Leven Is Niets Zonder Jou

My Life Is Nothing Without You Quotes

Heb je er ooit over nagedacht hoe geweldig het leven is? Elke dag lijkt een nieuwe ervaring, vol vreugde en energie. Maar wat als we honderd jaar zouden leven zonder iemand om het mee te delen?

Niets is belangrijker dan liefde in je leven. Je kunt alles hebben wat je wilt, maar als je geen persoon hebt van wie je houdt om die dingen mee te delen, is het niet de moeite waard.

Verliefd worden is een van de spannendste, dankbaarste en engste dingen die je ooit zou kunnen doen. Als je eenmaal verliefd bent op iemand, is het moeilijk je te herinneren hoe je zonder hem of haar hebt geleefd.

Er is niets beter dan een persoon te vinden die de hele tijd lacht, die van oor tot oor van je houdt en je leven doet lijken op een prachtige tuin.

Is je significante andere het licht van je leven en kun je je geen leven zonder hen voorstellen? Dan moet je er alles aan doen om te laten zien hoeveel ze voor je betekenen.

Als je geen woorden hebt om uit te drukken hoe je je voelt, begin dan met deze mijn leven is niets zonder jou citaten hieronder.

Mijn leven is niets zonder jou

Mijn leven is niets zonder jou, door jouw liefde voel ik me zo speciaal. Ik kan niet zonder jou leven, en dat wil ik ook niet. Onze harten zullen voor altijd verstrengeld zijn en we zullen altijd samen zijn. Ik hou van je, nu en voor altijd!

1. Mijn leven is niets zonder jou erin. Ik hou meer van je met elke dag die voorbijgaat en beloof er voor de rest van ons leven te zijn. Ik zal altijd van je houden.

2. Je bent het zonnetje in mijn dag, je maakt me aan het lachen elke keer als ik je gezicht zie. Je bent altijd in mijn gedachten, wat ik ook aan het doen ben. Je bent in mijn gedachten en in mijn hart. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen en dat zal ook nooit gebeuren want jij staat aan mijn zijde.

3. Mijn leven zou niets zijn zonder jou. Ik ben zo blij dat je mij koos, en dat ik jou kon kiezen. We zijn perfect samen, en ik zie graag het geluk dat over je gezicht komt als we samen zijn.

4. Mijn leven is niets zonder jou! Ik hou van je, schat, ik wil niet zonder je zijn. Je maakt me de gelukkigste man ter wereld. Bedankt voor alles, schat. Ik hou zoveel van je!

5. Mijn leven is niets zonder jou. Ik hou zoveel van je dat ik het niet in woorden kan uitleggen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik hoop de rest van mijn leven met je door te brengen.

6. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden. Je bent mijn beste vriend, minnaar en zielsverwant. Ik ben blij dat onze paden zich hebben gekruist en dat we elkaar hebben gevonden. Je bent elke minuut van de dag in mijn gedachten en ik kan niet stoppen met denken aan hoe gelukkig ik ben dat ik je gevonden heb. Mijn leven is niets zonder jou!

7. Je bent zo geweldig voor me en ik verdien je liefde niet. Je bent de knapste man die ik ooit gekend heb. Van binnen en van buiten. Jouw aanraking is een frisse wind en je hebt mijn leven compleet gemaakt. Zonder jou aan mijn zijde zou mijn leven niets zijn. Ik zal altijd van je houden.

8. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken! Je bent echt mijn beste vriend en de enige persoon waarvan ik nooit meer gescheiden wil zijn. Het leven zou niets zijn zonder jou, mijn speciale iemand.

9. Het leven zonder jou is niets, ik hou meer van je dan ik ooit kan uitdrukken, dank je voor alles wat je voor me doet, dank je dat je me in je leven toelaat en me laat zien hoe je moet liefhebben.

10. Ik kan me mijn leven niet voorstellen zonder jou aan mijn zijde, je bent de lucht die ik inadem, het bloed in mijn aderen, en de liefde van mijn leven. Jij bent de enige bij wie ik voor altijd wil zijn, zonder enige twijfel.

11. Er is niets in deze wereld dat ik liever zou doen dan bij jou zijn. Je bent mijn beste vriend en minnaar, mijn wederhelft en alles wat ik me kan wensen. Ik beloof dat ik altijd van je zal houden, wat het leven ons ook brengt. Als we uit elkaar zijn is het enige waar ik aan kan denken om weer bij je terug te komen. Ik hou van je, lieverd!

12. Mijn leven is zo veranderd, allemaal door jou. Mijn adem is korter, mijn hart slaat over, en alles wat ik kan zien, proeven en aanraken ben jij. Als we samen zijn gaat de tijd sneller voorbij dan ooit tevoren. Ik hou van je met heel mijn hart, geest en ziel.

13. Ik wou dat ik de tijd had om je te vertellen hoe lief, liefdevol en mooi je bent. Je bent een droom die uitkomt, het beste in mijn leven. Zonder jou ben ik niets. Je betekent alles voor me.

14. Je bent mijn beste vriend en mijn soulmate. Je hebt me door de jaren heen zoveel geluk gebracht dat ik me geen leven zonder jou kan voorstellen. Ik hou vandaag meer van je dan ooit tevoren.

15. Jij bent mijn leven, er is niets zonder jou. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Ik wil je niet verliezen omdat dat erg pijnlijk voor me zal zijn. Maar als we elkaar kunnen beloven dat we ons leven samen zullen doorbrengen zou dat geweldig zijn.

16. Ik wou dat ik er was om je in mijn armen te houden, lieve woordjes te fluisteren en met je te vrijen. Jij bent mijn « leven ». Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

17. Mijn liefste, ik hou van elke minuut die ik met je doorbreng en elke seconde dat we uit elkaar zijn. Onze liefde is me zo dierbaar en zo krachtig dat ik er tranen van in mijn ogen krijg. Je bent mijn enige en mijn leven, niets zonder jou!

18. Mijn leven zou niets zijn zonder jou. Jouw glimlach is alles wat ik nodig heb om de dag door te komen, en jouw knuffels zijn precies wat ik nodig heb om ‘s avonds in slaap te vallen. Ik wist niet dat liefde zo kon voelen, maar toen zag ik je gezicht en alles veranderde. Ik ben zo gelukkig dat je vandaag mijn vrouw bent, en nu kunnen we samen onze dromen najagen.

19. Mijn leven is niets zonder jou. Ik kan niet lachen zonder jou aan mijn zijde, en mijn gedachten zijn gevuld met jou. Jouw liefde is als een permanent merkteken op mijn hart gebrandmerkt. Mijn liefde voor jou zal blijven groeien zolang ik leef.

20. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik hou zoveel van je en ik ben zo dankbaar dat je er bent. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en ik heb je voor altijd aan mijn zijde nodig.

21. Ik heb zoveel tijd en energie besteed aan het moment dat ik je voor het eerst zag, maar dat is niet te vergelijken met de hoeveelheid tijd die ik denk aan een leven met jou. De gedachte om nooit meer bij je te zijn brengt me in tranen en ik kan me niet voorstellen dat dat gebeurt. Ik hou van je, meer dan wat ook in de wereld, en zou verloren zijn zonder jou.

22. Het is moeilijk te geloven dat ik je al jaren ken. Te bedenken dat ik je ooit haatte, maakt me nu aan het lachen. Je bent zo perfect voor mij en als ik terugkijk op wat we hebben meegemaakt, hou ik nog meer van je. En schatje, ik weet niet waar mijn leven zou zijn zonder jou.

23. Ik ben niets zonder jou. Het heeft geen zin om door te gaan. Ik kan me mijn leven zonder jou niet eens voorstellen. Je bent alles voor me, en het is verbazingwekkend dat iemand zo geweldig van me houdt als jij. Ik hou van je met heel mijn hart.

24. Je bent mijn hele wereld. Je bent mijn minnaar, mijn beste vriend, mijn rots. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Je brengt geluk en vreugde in alles wat we doen en ik zou het voor niets willen veranderen.

25. Ik hou van je. Ik kan niet geloven dat het weer zover is. Bedankt dat je aan mijn zijde staat. Je maakt alles de moeite waard als je bij me bent. Je vult mijn dagen en nachten met geluk op een manier die mijn leven zo compleet maakt. Ik kan me het leven niet voorstellen zonder jou!

26. Mijn leven zou niets zijn zonder jou. Je bent mijn zon, mijn maan, mijn sterren en elke dag dank ik God dat hij je in mijn leven heeft gebracht. Ik kan niet eens beschrijven hoeveel je voor me betekent. Ik hou van je, schatje!

27. Aan mijn beste vriend: Mijn liefde voor jou is als de zon, die altijd schijnt en mij verwarmt met haar zoete stralen! Je bent alles voor me en mijn leven zou niets zijn zonder jou.

28. Mijn leven is niets zonder jou. Je hebt me het beste van je liefde en begrip gegeven. Je hebt wat eens een moeilijke en lastige weg was, veranderd in een gladde weg, bezaaid met aangename bloemen. Ik dank God voor het geschenk van je liefde en de tedere troost die je geeft.

29. Mijn liefde voor jou is eindeloos. Mijn gevoelens voor jou zullen altijd sterk zijn zolang we dezelfde hartslag delen. Ik heb je nodig om te leven, mijn leven heeft geen betekenis of waarde zonder jou aan mijn zijde. Je bent mijn alles, mijn reden van bestaan en ik hou meer van je met elke dag en de vele jaren die nog komen.

30. Ik hou van je. Ik kan er niet over uit hoeveel ik van je hou. Ik zou alles voor je doen om bij je te zijn, want zonder jou zou mijn leven niets zijn.

31. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit gekend heb. Je bent aardig, gul, liefdevol, medelevend en nog veel meer. Maar ik hou niet alleen van je vanwege al die dingen die je bent; ik hou van je omdat je zoveel vreugde in mijn leven brengt dat ik me niet eens kan voorstellen hoe leeg het zou zijn zonder jou.

32. Het is niet zonder reden dat ik van alles aan je hou. Mijn gevoelens voor jou worden met de dag sterker. Je bent mijn liefde, mijn leven, mijn wereld en ik kan me niet voorstellen zonder jou.

33. Mijn leven is niets zonder jou. Jij bent mijn alles. Zonder jouw liefde ben ik zo leeg.

34. Het leven zonder jou is zinloos. Ik kan me moeilijk een leven voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Jij bent de liefde van mijn leven. Ik wil oud worden met jou, en ik kan niet wachten om te zien hoe ons leven ons eindeloos geluk en voldoening brengt.

35. Het leven zonder jou is niets. Je brengt zoveel vreugde en geluk in mijn leven. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben, je hebt me een gelukkiger mens gemaakt en daarvoor ben ik je eeuwig dankbaar. Ik kan niet wachten tot het volgende hoofdstuk van ons leven begint, maar tot die tijd zal ik genieten van elk moment dat we samen hebben.

36. Overdag voel ik me goed. Maar midden in de nacht moet ik aan je denken en hoe je je voelt zonder mij. Je bent mijn obsessie. Mijn leven is niets zonder jou. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld. Jouw lach maakt mijn dag goed, elke keer als we samen zijn heb ik een overweldigend gevoel van vreugde.

37. Jij bent mijn leven, de enige die ik wil. Dit is jouw thuis en mijn thuis voor altijd. Zonder jou zou mijn leven geen betekenis hebben. Je bent mijn hartslag en ik koester elk moment dat we delen.

38. Je bent mijn alles. Ik hou zoveel van je en ik weet niet wat ik zonder je zou moeten. Je haalt het beste in me naar boven en maakt al mijn dromen waar. Bedankt dat je er altijd voor me bent en me laat weten hoeveel je van me houdt, me waardeert en om me geeft. Ik hou van je!

39. Mijn leven is niets zonder jou. Je bent mijn enige ware liefde en de zin van mijn bestaan. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken, en ik zal elke dag van mijn leven besteden om je dat te laten weten. Ik wil elke minuut van elke dag met je doorbrengen, en dit is slechts het begin van ons leven samen.

40. Mijn leven is niets zonder jou aan mijn zijde. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet, en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Toen we voor het eerst samen waren, dacht ik dat het een paar maanden zou duren, maar nu zijn we getrouwd! Lieverd, ik hou elke dag meer van je dan de vorige.

41. Het leven heeft geen betekenis zonder jou. Ik wist nooit wat echt geluk was tot ik jou ontmoette. De lichten in mijn leven begonnen te flikkeren toen jij in mijn hart kwam en het voor altijd veranderde. Ik hou zoveel van je, mogen we voor altijd samen zijn.

42. Ik wil je. Ik heb je nodig. Ik hou van je. Jij bent mijn leven, er is niets zonder jou. Je maakt me op elke manier compleet.

43. Je bent de liefde van mijn leven. Ik wilde wachten tot onze eerste verjaardag om je deze kaart te sturen. In de afgelopen maanden ben ik zo aan je gehecht geraakt dat ik me geen leven zonder je kan voorstellen. Je vult mijn hart met meer liefde en geluk dan iemand ooit in zijn leven zou kunnen hopen. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel.

44. Twee levens, twee harten en één ziel. Elke dag kijk ik in je ogen en weet ik dat ik de gelukkigste man ter wereld ben. Op elk moment van mijn leven blijf je dicht bij me. Ik kan niet ademen zonder jou in mijn armen, ik kan niet genoeg van je houden, en ik wil geen moment zonder jou leven.

45. Elke seconde zonder jou is een seconde te lang. Ik mis je zo erg. Mijn wereld is saai zonder mijn liefde! Ik hou van je, schatje!

46. Het leven is het niet waard om zonder jou te leven. Ik hou ervan hoe je mijn slechte dagen goed kan maken met een simpele blik van je mooie hazelnootkleurige ogen.

47. Ik weet niet hoe lang ik al van je hou. Ik weet niet eens zeker wanneer het begon. Ik weet wel dat ik elke dag meer en meer van je hou, en vandaag is er weer een dag toegevoegd aan mijn liefde voor jou. Elke dag die voorbijgaat doet me meer beseffen hoe het leven niets zou zijn zonder jou.

48. Ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou, maar ik weet één ding zeker en dat is dat ik nooit gelukkig zou zijn. Jij maakt me echt gelukkig. Onze liefde is iets uit een sprookjesboek. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Jij bent mijn hele wereld en de enige reden dat ik elke dag overleef.

49. Ik hou van je en ik mis je zo erg dat het pijn doet. Jij bent mijn leven, mijn geluk en de persoon die de zonsopgang maakt. Zonder jou in mijn leven, zou ik niets zijn.

50. Je betekent alles voor me. Je bent mijn leven, mijn liefde en mijn hart! Ik zou je voor niets willen ruilen, want dan zou ik niets hebben. Mijn wereld draait om jou en ik ben zo blij dat jij er deel van uitmaakt. Jij bent de reden dat ik elke dag lach en de eerste persoon waar ik aan denk als ik wakker word en de laatste persoon waar ik aan denk als ik ga slapen.

51. Ik heb me nog nooit zo voor iemand gevoeld. Mijn leven is niets zonder jou!

Ik hoop dat je deze geweldige collectie van mijn leven is niets zonder jou citaten.

Laat alsjeblieft een reactie achter en aarzel niet om het te delen met je netwerk. Bedankt voor het lezen.