Mijn Leven Is Zo Goed

My Life Is So Good Quotes

Soms raken we zo verstrikt in de drukte van het leven dat we vergeten te waarderen hoe geweldig het is. Soms moet je even pauzeren – al is het maar voor een moment – en jezelf de kans geven om je succes te bewonderen. Er zijn veel mensen die niet kunnen genieten van de luxe die jij hebt.

Gezien het feit dat iedereen een eenvoudig en gemakkelijk leven wil leiden, is het nooit een slecht idee om af en toe te stoppen en gewoon te bewonderen dat je leven zo goed is. Niet veel mensen hebben de kans om dit te doen, dus als je dit leest, beschouw jezelf dan als bevoorrecht.

Waardeer het feit dat je gezegend bent met zoveel waardering voor het leven. Als je ooit begint te vergeten hoe goed je leven is, stop dan even en neem de eenvoud om je heen in je op.

Voor het geval je niet weet hoe je dit moet aanpakken, deze verzameling van mijn leven is zo goed citaten bevat alles wat je moet weten en doen om dankbaar te zijn dat je een goed leven hebt.

Mijn leven is zo goed

Mijn leven is gevuld met geluk, liefde, vriendelijkheid en vrede omdat ik mezelf kan beheersen en anderen positief kan beïnvloeden. Mijn leven is zo goed en daar ben ik dankbaar voor.

1. Als ik terugkijk op mijn leven, waardeer ik alle goede dingen die mij zijn overkomen. Ik ben gezegend met zoveel meer dan vele anderen. Mijn gezin is gezond en gelukkig, we hebben eten op tafel en kleren om te dragen, en ik kan elke dag doen wat ik graag doe.

2. Ik sta graag stil bij hoe goed mijn leven eigenlijk is als ik me gestrest of moe voel. Het geeft me veel meer energie als ik me herinner hoeveel beter af ik ben dan andere mensen in de wereld. Veel mensen zouden graag een fractie hebben van wat ik heb, en dat maakt me dankbaar voor alles wat me gegeven is.

3. Ik heb het geluk dat ik een baan heb die goed betaalt en waarbij ik elke dag mijn creatieve vaardigheden kan gebruiken. Dit is iets wat velen niet kunnen, en het maakt me dankbaar voor de kans. Mijn leven is zo goed.

4. Als ik bedenk hoe goed mijn leven is, motiveert me dat om te blijven doen wat ik doe, zodat anderen ook van dezelfde mogelijkheden in hun leven kunnen genieten.

5. Ik ben zo gezegend, zo gelukkig en zo gelukkig. Mijn leven is goed. Ik werk hard en speel hard. Ik ben succesvol in mijn carrière en het heeft me de middelen gegeven om te doen wat ik persoonlijk wil, namelijk reizen over de hele wereld.

6. Ik ben zo dankbaar voor dit geschenk dat leven heet. Ik weet niet hoe lang ik hier nog zal zijn, maar zolang ik hier ben, zal ik er het beste van maken. Mijn leven is zo goed, en ik ben gelukkig.

7. Mijn leven thuis is zo goed. Ik hou van mijn familie, ik hou van mijn vrienden, ik hou van mijn huisdieren, en vooral, ik hou ervan om te leven.

8. Ieders leven is goed als hij dat wil. Het leven is wat je ervan maakt. Ik ben blij met mijn leven. Ik zeg niet dat ik niet meer wil, of dat er geen ruimte is voor verbetering, maar over het algemeen ben ik blij met mijn leven.

9. Ik heb een geweldige familie. Ik heb geweldige vrienden. Ik hou van mijn werk en de mensen met wie ik werk. Het huis waarin ik woon is gezellig en warm. Het gaat momenteel vrij goed met me en hopelijk zal dat in de toekomst zo blijven.

10. Een goed leven is een verzameling van gelukkige momenten. Een goed leven is wanneer je vaak lacht, veel droomt, veel lacht en beseft hoe gezegend je bent met wat je hebt.

11. Ik hoef niet te stressen over wat nog niet is gebeurd, omdat ik weet dat de dingen zullen lopen zoals ze moeten lopen. Als iets voorbestemd is, zal het gebeuren en is er geen reden om het te overhaasten. Ik leer het leven van dag tot dag te nemen en gewoon te genieten van het moment. Voorlopig is mijn leven goed.

12. Ik heb in mijn leven veel mooie ervaringen gehad, maar ook veel ontberingen. Hoe moeilijk de dingen ook werden, ik vond altijd een manier om ze te overwinnen. Nu weet ik dat, wat er ook gebeurt, alles goed komt omdat ik vertrouwen heb in mezelf en in anderen.

13. Er zijn zoveel dingen in het leven die ons stress kunnen bezorgen, maar ik kies ervoor ze niet de overhand te laten krijgen. Mijn grootste angst in het leven is spijt hebben van de beslissingen die ik nam omdat ik bang was voor wat er zou gebeuren als de dingen niet gingen zoals gepland. Bij elke beslissing hoort een risico, maar het is beter dan leven met spijt. Mijn leven is goed.

14. Ik leer hoe belangrijk het is om medelevend te zijn met anderen en hen vriendelijk te behandelen, zelfs als ze dat niet verdienen. Aardig zijn kost weinig moeite en je komt een heel eind met mensen waarmee je elke dag in contact komt. Het kan zelfs hun dag een beetje beter maken. Dank God voor het goede leven waar ik van geniet.

.

15. We maken allemaal fouten, hebben problemen en hebben zelfs spijt van dingen uit het verleden. Maar ik ben niet mijn fouten, ik ben niet mijn strijd, en ik ben hier NU met de kracht om mijn toekomst vorm te geven en een goed leven te hebben.

16. Geluk is niet iets kant en klaar. Het komt voort uit je acties. Ik ben erg gezegend met de dingen in mijn leven die ik heb gehad. Ik heb een goed leven.

17. Ik leef een geweldig leven. Ik ben zo gezegend. Elke dag is een geweldige dag in mijn leven, echt waar. Ik word wakker, mag vliegtuigen besturen en muziek maken, en ik ben dankbaar voor elke minuut.

18. Ik heb zoveel geluk dat ik geweldige mensen in mijn leven heb. Ze onthouden altijd dat als ik val, ze me zullen oprapen. Ik ben dankbaar voor het goede leven.

19. Het is niet hoeveel we hebben, maar hoeveel we genieten, dat geluk maakt. Ik wil lang en gelukkig leven. Ik wil alles minstens één keer in mijn leven proberen. Ik wil de wereld rondreizen, andere culturen leren kennen, nieuwe mensen ontmoeten en vrienden maken van over de hele wereld. Ik wil een goed leven leiden.

20. Ik wil zonder spijt op mijn leven terugkijken en gelukkig glimlachen, wetende dat ik alles goed heb gedaan. Ik wil een goed leven leiden.

21. Ik heb zoveel voor me, en dan heb ik het niet eens over materiële zaken. Mijn carrière bloeit, mijn bedrijf bloeit en mijn relaties met vrienden en familie zijn beter dan ooit. Ik ben gelukkig.

22. Ik heb het beste van twee werelden. Ik heb veel vrijheid en kan met de feestdagen naar huis om mijn familie te zien. Ik hou ervan dat ik overal kan werken en doen waar ik van hou, maar het is ook fijn om af en toe de verbinding te kunnen verbreken.

23. Ik heb veel verantwoordelijkheden. Ik wil niet iemand zijn die alleen maar films maakt omdat het leuk lijkt. Het is leuk, maar er is zoveel meer dan dat. Ik heb een gezin, een leven en vrienden en dat is wat een goed leven voor mij betekent.

24. Mijn leven is zo goed dat ik nergens over kan klagen. Het kan me niet schelen wat iedereen zegt, ik weet dat mijn leven geweldig is.

25. Mijn leven is zo goed omdat ik geen negatieve mensen toelaat. Ik ben gezegend met zoveel goede dingen in mijn leven: familie, vrienden en God. Ze zullen allemaal dagelijks in mijn gedachten zijn.

26. Ik neem de tijd om stil te staan bij al het goede in mijn leven en laat de kleine dingen mijn geluk niet langer in de weg staan. Er is altijd iets om dankbaar voor te zijn. Ik heb een goed leven, en ik ben dankbaar.

27. Wat een mooi leven is het, om te leven en lief te hebben. Ik omring me met mensen die me gelukkig maken. Mensen die me aan het lachen maken, die me helpen als ik in nood ben. Mensen die echt om me geven. Zij zijn het waard om in mijn leven te houden, en ik heb een goed leven omdat ik hen heb.

28. Het leven is te kort om mijn tijd te verspillen aan mensen die mij niet respecteren, waarderen en waarderen. Ik zal mijn leven doorbrengen met mensen die me laten glimlachen, lachen en me geliefd laten voelen omdat ik het fietsleven wil.

29. Vandaag kies ik voor het leven. Elke ochtend als ik wakker word, kan ik kiezen voor vreugde en geluk. De vrijheid voelen die voortkomt uit het kunnen blijven maken van goede keuzes – vandaag kies ik ervoor het leven te voelen, mijn menselijkheid niet te ontkennen maar te omarmen.

30. Ik ben zeer gezegend en heb een goed leven omdat ik heb waar anderen voor bidden: een geweldige familie, een geweldig steunsysteem en mensen die om me geven.

31. Ik bepaal zelf hoe ik me voel en vandaag kies ik voor geluk. Voor één keer in mijn leven hoef ik niet te proberen gelukkig te zijn; het gebeurt gewoon.

32. Ik voel me zo gelukkig om goede mensen in mijn leven te hebben. Ik ben zo dankbaar voor alle liefde, lachen en vreugde die we hebben gedeeld. Er zijn geen woorden om het geluk te beschrijven dat zij in mijn hart hebben gebracht.

33. Alles aan mijn leven is perfect, vooral het moment waarop ik goede mensen ontmoet. Mijn leven is zo goed.

34. In het begin leek het overweldigend, maar hoe meer ik oefende, hoe natuurlijker het werd. Een positieve mentale instelling is als een spier; hij moet dagelijks worden getraind zodat hij steeds sterker wordt. Ik ben dankbaar dat ik voor een goed leven heb gekozen.

35. Het cultiveren van een positieve mentale instelling zal veel prachtige veranderingen in je leven teweegbrengen. U zult meer energie, enthousiasme en passie voor het leven hebben. U zult merken dat omstandigheden die u vroeger van streek maakten dat niet meer doen. Als je beseft hoe goed het leven is, doet niets er meer toe. Dit is waar ik nu ben.

36. Ik ben dankbaar voor de mensen in mijn leven, en het leven dat ik heb gehad. Ik ben dankbaar voor de goede en slechte tijden. Ik ben dankbaar voor mijn strijd en successen. Ik ben dankbaar voor mijn angsten en twijfels. Mijn leven is zo goed.

37. Ik ben dankbaar voor alles wat er in mijn leven is gebeurd, omdat ik daardoor op de plek ben gekomen waar ik nu ben. Ik heb een goed leven, en ik ben dankbaar.

38. Waar je nu ook bent in je leven, neem een moment om stil te staan bij alles waar je dankbaar voor bent in je leven, ongeacht wat het is of hoe groot of klein het is. Het gaat erom dat je het goede in je leven ziet, en het waardeert voor wat het is.

39. Ik concurreer met niemand. Ik wil niet het spel spelen om beter te zijn dan wie dan ook. Ik probeer gewoon beter te zijn dan de persoon die ik gisteren was. Mijn leven is zo goed.

40. Het is zo moeilijk als ik moet, en zo gemakkelijk als ik wil. Het leven is echt eenvoudig voor mij omdat ik het stap voor stap doe. Mijn leven is zo goed.

41. Mijn leven is zo goed. Ik ben zo gezegend dat ik hier kan zijn en mijn verhaal kan delen omdat ik weet dat er veel mensen zijn zoals ik, die niet altijd het beste hebben.

42. Ik leef nu een leven vol succes en geluk en voel me vervuld op alle mogelijke manieren.

43. Als ik elke morgen wakker word, ben ik zo gelukkig. Waarom? Omdat mijn leven zo goed is.

44. Ik ben verliefd op mijn leven en ik wil er niets van verspillen. Ik ben zo dankbaar dat ik leef, en dat is niet vanzelfsprekend. Elke dag word ik wakker en voel me zo gelukkig dat ik geweldige familie en vrienden heb, een goede baan, en de vrijheid om keuzes te maken die op andere plaatsen of momenten in de geschiedenis niet mogelijk zouden zijn geweest. Ik voel me bevoorrecht.

45. Mijn leven is geweldig. Ik heb een geweldige man, twee fantastische kinderen, veel werk waar ik van hou, en meer vrienden dan ik kan tellen.

46. Ik ben dankbaar voor het leven dat ik heb. Ik wil elke dag leven alsof het mijn laatste is. Ik ben zo blij dat ik leef.

47. Ik ben gezegend met zoveel goede dingen in mijn leven: familie, vrienden en God. Allen zullen dagelijks in mijn gedachten zijn.

48. Mijn leven is zo goed dat ik mezelf soms moet knijpen om zeker te zijn dat ik niet droom. Ik hou van mijn leven, en ik ben blij met wie ik ben en waar ik heen ga.

49. Mijn leven is zo goed dat ik elke dag niet in slaap wil vallen omdat ik wil zien wat er nu gaat gebeuren.

50. Mijn leven is zo goed dat zelfs als er iets slechts gebeurt, het nog steeds goed genoeg is.

Hallo daar. Ik heb je voorzien van de beste van mijn leven is zo goed citaten die je overal op het internet kunt vinden. Ik hoop dat ze je helpen waarderen elk ding dat je hebt, terwijl je je realiseert dat je gezegend bent.

Graag uw commentaar en deel het met anderen. Dank u.