Mijn Liefde Kent Geen Grenzen Citaten

My Love Knows No Boundaries Quotes

Liefde is een gevoel van oneindig geluk, het hoogste en zuiverste gevoel dat een mens kan ervaren. In liefde kijken we naar de toekomst en verheugen we ons in de gedachte dat we één kunnen worden met een ander.

Wanneer je verliefd bent op iemand, zie je meestal geen grenzen. De meeste mensen die deze levensfase doormaken, hebben het gevoel dat de wereld ophoudt en dat ze net zijn ondergedompeld in een heerlijke toestand waarin ze hun liefde hebben gevonden. En wanneer zij de perfecte partner of match hebben gevonden, vergeten zij dat grenzen, of het nu grenzen van vriendschap, religie, ras of geslacht zijn, de voortgang van een relatie kunnen belemmeren.

Maar eerlijk gezegd, moet liefde grenzen hebben? Het onschuldige gevoel tussen twee zielen die diep in elkaar geloven, mag niet worden tegengehouden door enkele factoren. Liefde is immers niet opschepperig of verwaand. Het is nooit onbeleefd, egoïstisch of opdringerig. Liefde is niet egoïstisch, maar gericht op het geven van wat nodig is.

Met deze liefde kent geen grenzen citaten hieronder kunt u uw liefde uitdrukken voor die speciale persoon die u na aan het hart ligt.

Mijn Liefde Kent Geen Grenzen Citaten

Mijn liefde kent geen grenzen, geen leugens en geen twijfels. Mijn liefde is gebaseerd op waarheid, eerlijkheid en vertrouwen, het fundament van alle ware liefde. Ik zal voor altijd van je houden en ik zou niet anders doen.

1. Wat wij nodig hebben is eenvoudige genegenheid voor elkaar en elkaars harten met vreugde vullen, want mijn liefde kent geen grenzen.

2. Liefde kent geen grenzen. Het straalt over alles heen, zelfs als we fysiek van elkaar gescheiden zijn.

3. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen, geen limieten en geen einde. Ik kan dicht bij je zijn maar me toch een miljoen mijl ver weg voelen omdat het gaat om voor altijd bij je te zijn.

4. Mijn liefde voor kent wel degelijk grenzen! Het kan pijn, afstand en tijd aan!

5. Ik hou van de persoon die je bent. Ik mis de aanrakingen die we deelden. Ik verlang naar een kus, en de momenten waarop ik je dichtbij kan houden.

6. Vergeet niet met de stroom mee te gaan en laat je liefde het woord doen. Liefde kent geen grenzen.

7. Vanaf het eerste moment dat ik je zag, was ik verliefd. Zelfs toen ik jong was, wist ik dat ik altijd verliefd op je zou zijn.

8. Hoewel ware liefde niet altijd makkelijk te vinden is, moeten grenzen de liefde niet tegenhouden.

9. De liefde die ik voor je voel zal nooit sterven. Het heeft geen grenzen, het zal voor altijd doorgaan.

10. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Het is zoveel meer dan een paar woorden; het is alles wat ik ben en alles wat ik ooit zal zijn.

11. Liefde is een ingewikkeld woord om uit te leggen. Het kent geen grenzen maar blijft maar toenemen als je verliefd bent op een persoon.

12. Mijn liefde voor jou gaat veel verder dan de diepten van mijn hart; zij reikt tot de diepste oceanen en de hoogste wolken.

13. Mijn liefde is eindeloos. Het komt van een plaats van vriendelijkheid, geluk en glimlachen.

14. Ik hou van je tot aan de maan en terug, ongeacht de grenzen van de wereld voor je.

15. Mijn liefde kent geen grenzen en is zo verstrekkend dat ze niet alleen jullie allemaal kan omvatten, maar ook iedereen en alles wat deze wereld te bieden heeft.

16. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Jij bent de bestemming van mijn leven, en ik zorg ervoor dat ik je daar ontmoet.

17. Je bent mijn zielsverwant, de persoon die me compleet maakt, mijn minnaar, mijn vriend. Je bent alles wat ik altijd al wilde en meer. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen.

18. Liefde kent geen grenzen. Je kunt verliefd worden op iemand van over de hele wereld of zelfs op een vreemde die jouw passie voor iets deelt.

19. Wat er ook gebeurt, mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Ik hou altijd van je. Je bent een deel van mij, en elke slag van mijn hart is een herinnering dat jij die ene persoon bent waar ik niet zonder kan.

20. Ik hou meer van je dan wat dan ook. Maar je beste kwaliteit is dat je mijn beste vriend bent. We delen zoveel geweldige herinneringen, en ik ben blij te weten dat je de rest van onze reis bij me zult zijn, of het nu samen of apart is.

21. Je bent onvervangbaar, en ik zou niet weten wat te doen zonder jou. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen.

22. Ik hoop alleen dat ik je net zo gelukkig kan maken als jij mij. Wat er ook gebeurt, mijn liefde voor jou kent geen grenzen.

23. Ik heb een liefde gevonden zo zalig, dat als we lopen, ik je veel te dicht bij me hou. In mijn hoofd zie ik je schoonheid en in mijn hart ben jij de ware. Mijn liefde kent geen grenzen.

24. Het leven is prachtig omdat ik jou heb gevonden. Wat er ook gebeurt, mijn liefde voor jou kent geen grenzen.

25. Zonder jou zou mijn wereld donker zijn, met jou komen mijn dromen uit. Jij bent het licht in mijn leven, en mijn liefde voor jou kent geen grenzen.

26. Ik wilde je bedanken voor de vreugde die mijn hart heeft gevuld. Ik denk niet dat ik ooit zoveel van iemand zou kunnen houden als van jou. Bedankt dat je mijn leven compleet maakt.

27. Er zal nooit een andere jij zijn, mijn liefste. Je bent alles wat ik wil, en mijn liefde kent geen grenzen.

28. Ik kan me niet voorstellen mijn leven door te brengen zonder jou aan mijn zijde, ongeacht de grenzen die de wereld ons oplegt.

29. Ik wil elke dag van mijn leven bij je zijn, met je lachen en voor altijd van je houden.

30. Er zijn geen woorden sterk genoeg om de diepte van mijn liefde voor jou te beschrijven, dus alles wat ik kan zeggen is dat mijn liefde voor jou geen grenzen kent.

31. We hebben onze ik hou van je gezegd, en we meenden het, maar het was niet genoeg. Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb, je bent de liefde van mijn leven.

32. Ik kan je nooit genoeg bedanken voor wat je voor me hebt gedaan. Je laat me lachen en glimlachen zonder reden, gewoon omdat je me zo gelukkig maakt.

33. Ik hou elke dag meer en meer van je. Jouw liefde heeft mijn hart en ziel geopend en me de kracht gegeven om mezelf te zijn. Ik hou zoveel van je! Mijn liefde kent geen grenzen.

34. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen, want mijn liefde is als een oceaan; zij kan duizend verschillende gezichten hebben, maar wat blijft is hetzelfde – onvoorwaardelijke liefde.

35. Met de jaren word ik steeds meer verliefd op je. Ik ben zo blij dat onze paden elkaar kruisten en dat we elkaar gevonden hebben. Je bent meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken, en ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben.

36. Je bent de liefde van mijn leven, en ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen. Alles wat ik wil ben jij. Er is niemand anders waar ik liever bij zou zijn.

37. Ik kijk in je ogen, en ik zie mijn toekomst met jou, want mijn liefde kent geen grenzen.

38. Ik beloof altijd van je te houden, wat er ook gebeurt. In goede en slechte tijden. Als de lucht blauw is en als hij grijs is. Als het warm is, en als het koud is. Ik zal nu en altijd van je houden, want mijn liefde kent geen grenzen.

39. Je bent mijn engel en mijn rots. Je houdt me gelukkig, veilig, warm en geliefd. Wat er ook gebeurt, mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Ik zal je altijd koesteren. Ik hou zoveel van je!

40. Hoeveel jaren er ook voorbij gaan, mijn liefde voor jou zal altijd zo sterk worden dat het als een bliksemschicht door je hart schiet.

41. Je bent er voor me geweest door dik en dun. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik hou oneindig veel van je.

42. Wat er ook gebeurt, mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Telkens als ik in je armen ben, voel ik me compleet. Jij bent de enige voor mij, de persoon die God alleen voor mij geschapen heeft. Ik hou van je, en dat zal altijd zo blijven.

43. Wat er ook gebeurt, mijn liefde voor jou kent geen grenzen, het is onvoorwaardelijk en duidelijk. Ik hou van je uit de grond van mijn hart, en ik wil nooit van je zijde wijken. Je bent mijn droomprins, en ik verlang ernaar dat je me elke dag omhelst.

44. Je bent mijn eerste en laatste gedachte van elke dag, en mijn enige wens is om bij je te zijn tot het einde. Jij bent degene die ik kies, om oud te worden met jou aan mijn zijde, er is niets dat ik liever zou doen.

45. Mijn liefde voor jou is grenzeloos. Je bent alles voor me, en ik kan me geen wereld zonder jou voorstellen.

46. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en twijfel er niet aan dat we de rest van ons leven samen zullen zijn. Jij bent mijn alles, altijd en voor altijd.

47. Elke dag dat we samen zijn, word ik nog verliefder op jou en je mooie glimlach.

48. Mijn liefde, kent geen grenzen, want je hebt onomstotelijk bewezen dat het voorbij het uiterlijke is.

49. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou zoveel van je.

50. Ik heb me niet vergist toen ik jou koos als mijn levenspartner. Ik hou van je.

Liefde kent geen grenzen. Het wordt meer bepaald door hoe je je voelt. Liefde kent geen grenzen is gemaakt om mensen te laten zien dat liefde geen kleur, ras of nationaliteit kent.

Iedereen kan verliefd worden op iedereen, en ik hoop dat deze citaten expliciet uitleggen dat liefde geen grenzen kent. Alsjeblieft, like en reageer in de commentaarsectie.