Mijn Liefde Voor Jou Eindigt Nooit

My Love for You Never Ends Quotes

Liefde is niet alleen het vinden van de juiste persoon, maar het creëren van de juiste relatie en die duurzaam maken. Het gaat niet alleen om hoeveel je liefhebt, maar hoe ver je bereid bent om lief te hebben. Wanneer iemand van je houdt, is de manier waarop hij je naam zegt anders. Je weet dat je naam veilig is in hun mond.

Als het niet voor altijd is, dan is het geen liefde. Het belangrijkste in het leven is om te leren hoe je liefde geeft en laat binnenkomen en voor altijd houdt. Hou van wie je hart wil, niet wat je ogen willen.

Liefde is wanneer het geluk van de ander jouw geluk wordt. Liefde is wanneer je een beter iemand vindt, maar toch bij dezelfde blijft omdat je niemand wilt kwetsen. Ware liefde heeft een gelukkig einde omdat ware liefde nooit eindigt.

Liefde is eeuwig. Zij heeft geen begin of einde – zij is voor altijd. Liefde kan een moment duren, dagen, maanden en jaren, maar echte liefde duurt een leven lang en een goede manier om onze liefde voor iemand uit te drukken is te laten weten dat je nooit ophoudt van hem of haar te houden, wat er ook gebeurt. Hieronder staan enkele van de beste mijn liefde voor jou eindigt nooit, ik hoop dat je degene vindt die jouw hart veroveren en die van je geliefde zullen veroveren.

Mijn liefde voor jou eindigt nooit

Jij bent de liefde van mijn leven. Ik kan niet geloven dat het zo lang geleden is dat we met elkaar uitgingen. Mijn liefde voor jou is alleen maar sterker geworden, en ik kan niet wachten om je te laten zien hoeveel ik van je hou. Ik wil dat je weet dat wat er ook gebeurt, mijn liefde voor jou nooit zal eindigen.

1. Ik ben een gelukkig man want ik heb de liefde van de meest geweldige vrouw in mijn leven. Jouw liefde vult mijn hart en brengt een vreugde die geen ander heeft. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen.

2. Elk moment met jou is mijn favoriete moment van de dag. Ik ben zo gezegend om jou voor altijd in mijn leven te hebben. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen.

3. Ik zal altijd van je houden, Ik zal altijd van je houden, Zolang ik leef mijn baby zul je zijn. Love you to the moon, and back, and even beyond!

4. Er is eindeloze liefde in mijn hart voor jou. Bij elke ademhaling weet ik dat ik zo gelukkig ben dat ik je gevonden heb en deel mag uitmaken van je leven. Ik kan nooit volledig uitdrukken hoeveel ik van je hou, hoeveel je een deel van me bent dat ik me gewoon niet kan voorstellen hoe het zou zijn zonder jou.

5. Ik hou van je, ik hou van je, zoveel dat het pijn doet. Het zal nooit sterven of vervagen.

6. Ik dacht dat mijn liefde voor jou eindeloos was. Nu weet ik dat het zo is! Mijn hart loopt over van liefde en vreugde als ik bij je ben. Onze tijd samen is de gelukkigste van mijn leven. Ik kan niet wachten om de rest van mijn jaren oud en grijs te worden met jou.

7. Vanaf de eerste keer dat ik je zag, wist ik dat ik voor altijd van je zou houden! Je nam mijn adem weg en vanaf dat moment was mijn hart van jou. Onze liefde is zeldzaam en magisch en brengt zoveel vreugde in mijn leven.

8. Je bent alles wat ik me kan wensen en meer. Ik hou van de manier waarop je me aan het lachen maakt, de manier waarop je lacht en je ogen het meest. Je betekent zoveel voor me en ik ben dankbaar dat we elkaar gevonden hebben. Je maakt mijn hart gelukkig, je maakt mijn dagen mooier en ik kan niet stoppen met glimlachen als je in de buurt bent. Ik hou van je, voor altijd en vandaag!

9. Ik wil dat je weet dat ik altijd aan je zijde zal staan bij alle ups en downs in het leven. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben, mijn leven zou niet hetzelfde zijn zonder haar. Ik zal van je houden tot het einde der tijden, ik beloof je elke dag te koesteren en je zo vaak mogelijk te laten lachen.

10. Mijn liefde voor jou eindigt nooit, schat. Onze liefde is de enige constante in mijn leven. Het heeft me door de beste en slechtste tijden heen geholpen, door goede en slechte gezondheid, door vreugde, verdriet en feest. En dat komt allemaal door jou.

11. Mijn liefde voor jou eindigt nooit, waar begint het? Uw aanwezigheid is een goddelijk iets, uw stem is het zoetste geluid en uw ogen zijn de sterren die mijn nachten verlichten. Ik ben verliefd op u en al uw manieren.

12. Nooit zal het eindigen, mijn liefde voor jou. In mijn hart blijf je en ik hoop dat jij dat ook bent. Onze liefde is sterk en eeuwig, Daarom zullen we altijd samen zijn.

13. Hoe meer ik van je hou, hoe meer ik besef hoeveel van mijn hart je al hebt opgeëist. Het idee dat we ooit uit elkaar zouden kunnen gaan geeft me het gevoel dat ik een deel van mezelf ga verliezen. Alleen jij kunt mijn hart een slag laten overslaan en alleen jij kunt andere delen van mij laten racen. Mijn liefde voor jou is altijd stijgend en eindeloos!

14. Mijn liefde voor jou houdt nooit op. Mijn ziel is voor jou, mijn wereld draait om jou. Jou hebben heeft mijn leven ten goede veranderd en niets kan dat ooit verbreken. Ik hou zoveel van je en dat zal altijd zo blijven.

15. Ik zal van je houden, zelfs als de sterren uitgaan en de getijden niet meer keren, mijn liefde voor jou eindigt nooit.

16. Ik hou van je met heel mijn hart. Zonder jou leven is als een leven in de hel. Hoe hard ik ook probeer, mijn liefde voor jou houdt nooit op.

17. Ik wil dat je weet hoeveel ik van je hou. Je maakt me zo gelukkig. Ik denk dag en nacht aan je, elke seconde van de dag. Je bent altijd in mijn gedachten, in mijn hart en ziel. Als ik naar je kijk, smelt mijn hart van liefde voor jou. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen, mijn passie voor jou is eindeloos.

18. Ik hoop dat je weet dat ik er voor je ben en dat mijn liefde voor jou nooit eindigt.

19. Mijn liefde voor jou is oneindig en mijn gedachten aan jou gaan nooit verloren. Mijn hart voelt alsof het zal barsten van de liefde die ik voor je heb. Jij bent de laatste gedachte waar ik elke avond aan denk als ik in slaap val. En de eerste gedachte als ik elke morgen wakker word.

20. Ik hou van je en zal altijd van je houden, zolang de tijd bestaat. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben, dat we ons leven samen kunnen delen. Je bent de meest geweldige partner voor mij en ik kon niet meer verliefd op je zijn. Moge mijn liefde voor jou nooit eindigen en mogen we samen oud worden.

21. Ik wil even de tijd nemen om je te zeggen dat ik van je hou. Er zijn geen woorden die kunnen uitdrukken hoeveel je voor me betekent, hoe gezegend ik me voel dat ik mijn leven met jou heb doorgebracht. Onze liefde eindigt nooit.

22. Ik heb diep van je gehouden, ik heb je volledig liefgehad. Je hart was van mij, ik gaf je al mijn liefde en zorg met tederheid en passie. De jaren zijn zo snel voorbij gegaan, de herinneringen zullen nooit sterven. Liefde als de onze wordt maar één keer in je leven geboren.

23. Ik zal van je houden tot de sterren uitgaan en de getijden niet meer keren, ik zal van je houden tot de zon haar licht verliest, dan nog zal ik van je houden.

24. Je betekent zoveel voor me. Ik hou zoveel van je. Je hebt mijn leven zoveel beter gemaakt en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen, zij aan zij. Ik denk elke dag aan je en mijn liefde voor jou blijft groeien. Jij bent de liefde van mijn leven!

25. Ik zal van je houden tot de dag dat ik sterf. Ik zal er altijd voor je zijn, ik zal nooit weg zijn.

26. Mijn liefde voor jou houdt nooit op. Elke dag die voorbijgaat word ik meer en meer verliefd op je. Ik wil nooit dat dit eindigt.

27. Mijn liefde voor jou eindigt nooit zoals de sterren altijd zullen schijnen en het maanlicht over ons zal waken.

28. Wat we ook meemaken, hoe erg het ook is en zelfs als we elkaar lange tijd niet spreken, mijn liefde voor jou houdt nooit op.

29. Ik wilde even de tijd nemen om te zeggen dat mijn liefde voor jou oneindig is. Je betekent de wereld voor me! Ik weet dat je altijd zo je best doet en ik wilde je laten weten dat je erg gewaardeerd wordt! Ik hou heel veel van je.

30. Liefde kan op talloze manieren worden uitgedrukt. Het kan een wenskaart zijn die op een bepaalde dag wordt verstuurd of een jubileumspecial, maar wat te denken van het opschrijven van je liefde voor iemand.

31. Mijn liefde eindigt nooit en mijn hart klopt alleen voor jou. Ik zal je aanbidden, je aanbidden, voor je zorgen en voor altijd aan je zijde staan. Mijn liefde is eeuwig en wordt elke dag sterker. Ik zou alles doen om bij jou te zijn en je de rest van mijn leven te laten zien hoeveel ik van je hou.

32. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen. Ik ratel maar door, zodat mijn stem voor altijd in je hart blijft! Ik wil je gewoon vertellen hoeveel ik van je hou, hoeveel je voor me betekent en dat de wereld een veel betere plek zou zijn als we samen waren!

33. Hoe meer ik bij je ben, hoe meer ik verliefd op je word. Door jouw liefde voel ik me veilig en compleet van binnen. Je bent mijn leven, mijn soulmate en mijn beste vriend … Ik zal altijd van je houden!

34. Mijn liefde voor jou eindigt nooit, mijn liefde voor jou eindigt niet… Het is als de vloed van de oceaan. Het blijft zonder mankeren in mij stromen, Mijn liefde voor jou kent geen einde, mijn liefde voor jou eindigt niet… Mijn hart omarmt het volledig.

35. Ik wil dat je weet dat mijn liefde voor jou nooit eindigt. Jij bent het licht in mijn leven, de zon aan mijn hemel en de wind in mijn rug. Ik hou meer en meer van je met elke dag die voorbijgaat.

36. Ik beloof dat mijn liefde voor jou nooit zal eindigen. Je bent mijn inspiratie en de brandstof die mijn hart zal laten kloppen. We hebben zoveel herinneringen dat ik me niet kan voorstellen wat het leven zonder jou zou zijn.

37. Vanaf het moment dat je in mijn armen viel en me vertelde dat je hetzelfde voelde… Die tijd is gekomen. Onze liefde is echt en we zijn voorbestemd om voor altijd samen te zijn.

38. Mijn liefde voor jou eindigt nooit. Ik kijk uit naar nog meer mooie jaren van geluk en gelukzaligheid. Ik hou van je! Met heel mijn hart.

39. Mijn liefde voor jou houdt nooit op, het gaat voor altijd door. Ik zal elke dag hard werken om ervoor te zorgen dat je gelukkig bent. Ik zal veel avonturen met je beleven en je onderweg begeleiden. Ik beloof elke dag meer van je te houden.

40. Ik hou van je, ik hou van je en dat zal ik altijd blijven doen. Mijn mooie, knappe vriend, ik schreef dit gedicht voor jou om je te vertellen dat mijn liefde voor jou nooit eindigt. Je maakt me gelukkig, je geeft me vreugde en geluk. Je betekent alles voor me, ik kan niet genoeg van je hebben.

41. Ik zal nooit ophouden van je te houden. Mijn hart heb ik voor jou gereserveerd. Jij bent de reden dat ik elke morgen wakker word met een glimlach op mijn gezicht. Zonder jou aan mijn zijde, zou ik niet compleet zijn. Ik wil dat je hart weet dat onze liefde voor altijd is en nooit zal eindigen. Ik wil je elke dag laten zien hoeveel ik van je hou, want mijn liefde voor jou eindigt nooit!

42. Jij bent mijn hemel en aarde. Mijn reden van bestaan. Je geeft me kracht en maakt mijn leven compleet. Mijn liefde voor jou eindigt nooit, het groeit met elke seconde die ik met jou doorbreng.

43. Onze liefde houdt nooit op, ik ben stapelverliefd op je. Wat iemand ook zegt of wat iemand ook weet, ik zal altijd de jouwe zijn. Dus hou van mij voor mij en wees bij mij tot mijn laatste adem.

44. Ik hou van je. Ik hou zoveel van je. Ik wil je nooit verliezen. Je maakt me altijd aan het lachen, zelfs als je verdrietig bent en huilt. Wat er ook gebeurt in het leven, onthoud dat onze liefde nooit zal eindigen.

45. Er is niet genoeg papier om te bedenken hoeveel ik van je hou. Ik weet niet waar ik moet beginnen, noch het begin. Jij bent degene met wie ik mijn dromen deel en ik mag doen wat ik het liefste doe, bij jou zijn. Mijn hart slaat iedere keer over als ik je gezicht zie en ‘s nachts naast je kruip. Er is geen einde van mijn liefde voor jou in zicht.

46. Ik hou elke dag meer en meer van je. Elke keer als ik in je ogen kijk, wordt mijn liefde weer aangewakkerd. Moge de wereld alleen gevuld zijn met jouw geluk en vreugde. Ik zal altijd van je houden met heel mijn hart!

47. Ik zal altijd van je houden. Je bent mijn voor altijd, mijn enige echte. De gedachte aan leven zonder jou is als een doodvonnis. Ik weet dat de dag komt dat we moeten scheiden, maar het zal mijn laatste dag op deze aarde zijn.

48. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen, zelfs niet als deze wereld dat doet. Ik beloof dat ik voor altijd aan je zijde zal staan. Ik hou van je.

49. Als ik je maar één ding in deze wereld kon vertellen, zou het zijn dat we perfect voor elkaar zijn. Wat er ook gebeurt, ik zal altijd van je houden.

50. Weet je nog dat ik zei dat mijn liefde nooit zal eindigen? Nou, dat zal nooit gebeuren. Ik zal van je houden tot het einde der tijden. Jij bent mijn leven, mijn alles en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

51. Als we samen oud worden, als we een leven met elkaar blijven maken. Ik zal altijd van je houden.

52. Ik hoop dat je weet dat mijn liefde voor jou nooit eindigt. Ik wil met jou oud worden en ons leven samen doorbrengen. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven, en ik koester elk moment dat ik bij je mag zijn. Onze liefde is iets speciaals, en ik wil je bedanken dat je zoveel van me houdt. Daardoor voel ik me zo ongelooflijk speciaal!

53. Er is niets dat ik niet voor je zou doen. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je maakt mijn leven zo vol vreugde. Mijn liefde voor jou zal nooit eindigen.

54. Mijn hart is van jou, ik beloof je voor altijd lief te hebben, nu en voor altijd, zolang ik leef.

55. Ik zal altijd van je houden en zal nooit stoppen!!! Ik zal nooit een centimeter van je afdwalen mijn liefde! Ik hou zoveel van je! !!

56. Ik hou zoveel van je, en ik zal nooit stoppen. Je bent mijn hart en ziel en ik zou onze liefde voor niets ter wereld willen ruilen. Je betekent alles voor me!

57. Ik hou van je en ik zal nooit ophouden van je te houden. Duizenden jaren vanaf nu, als de aarde eindigt en wij weg zijn, zal onze liefde er nog steeds zijn… bevroren in de tijd, net als mijn hart nu is.

58. Er is geen begin of einde aan onze liefde, het gaat maar door. Het grootste geschenk dat je me hebt gegeven is iets dat een leven lang meegaat, jouw liefde.

59. Ik zal mijn hele leven van je houden en dan de rest van de eeuwigheid. Ik wil de reden zijn voor die glimlach die elke dag van ons leven samen op je gezicht schijnt, en de reden voor al je tranen die worden weggeveegd. Ik geef je mijn hart en ziel, en ben voor altijd helemaal van jou!

60. Mijn liefde voor jou houdt nooit op, ze groeit en verspreidt zich als de takken van een boom. Je brengt me zoveel vreugde dat ik je nooit wil laten gaan. Ik zal er altijd voor je zijn en ik beloof dat ik altijd van je zal houden.

Bedankt voor het bekijken van deze geweldige collectie van mijn liefde voor jou eindigt nooit citaten, ze zijn een geweldige manier om uw liefde uit te drukken naar uw minnaar.

Als je het leuk vond om ze door te nemen en je hebt iets aan dit bericht gehad, laat het me dan weten in het commentaarveld.