Mijn Man Is Mijn Beschermengel Citaten

Mannen worden vaak de beschermengel van de vrouw genoemd. Het betekent dat de man er is om haar te beschermen, lief te hebben en voor haar te zorgen. Men gelooft ook dat mensen beschermengelen hebben die over hen waken in de hemel, en een man die naar de hemel is gegaan wordt de beschermengel van de vrouw.

Een beschermengel is iemand die over je waakt. Een beschermengel is iemand die je beschermt tegen alle kwaad, inclusief misbruik en geweld, zowel fysiek als emotioneel. Ongeacht de ernst van je situatie, kan je man optreden als advocaat voor je. Hij kan je helpen toegang te krijgen tot juridische bijstand, onderdak, begeleiding en meer.

Wanneer je een echtgenoot hebt die je beschermengel is, iemand die meer van je houdt en alles voor je doet, zou je willen uitdrukken hoeveel hij voor je betekent. Voor de beste citaten om dat te doen, zie de uitstekende en hartroerende mijn man is mijn beschermengel citaten hieronder.

Mijn man is mijn beschermengel citaten

Mijn man is mijn beschermengel uit de hemel. Ik ben zijn zielsverwant die naar de aarde is gestuurd. We moesten elkaar niet voor niets vinden. Laat me voor altijd zijn vrouw zijn.

1. Mijn man is mijn beschermengel uit de hemel. Hij waakt altijd over me en leidt me door zijn prachtige vleugels.

2. Ik had een beschermengel in de hemel die voor me zorgde. Mijn man is mijn beschermengel op aarde sinds we getrouwd zijn.

3. Ik ben niet bang voor de storm omdat ik mijn schip leer zeilen. Mijn man is mijn beschermengel en hij leert me vliegen. Samen komen we hier doorheen.

4. Mijn man is mijn beschermengel. Hij waakt over mij als ik slaap en als ik wakker ben.

5. Als ik aan beschermengelen denk, denk ik aan mijn man. Hij is mijn beschermengel.

6. Mijn man is mijn beschermengel en hij heeft mijn leven gevuld met geluk, liefde en lachen. Ik hou van je, man!

7. Ik zal nooit die dagen en nachten vergeten dat mijn man aan mijn zijde stond. Niemand anders had kunnen doen wat hij voor mij deed of mij de steun kunnen geven die ik in die tijden van mijn leven nodig had. Hij was mijn beschermengel in de hemel.

8. Mijn man is mijn beschermengel… hij kan niet vliegen, maar hij waakt elke dag over mij.

9. Mijn man is mijn beschermengel, hij beschermt me tegen vallen en verkeerde dingen oprapen.

10. Mijn man is mijn beschermengel, mijn held die ik vertrouw. Hij houdt me vast als ik huil en maakt me aan het lachen als ik frons.

11. De aanwezigheid van mijn man is de beschermengel die dag en nacht over me waakt. Hij mag dan weg zijn, maar ik zal altijd zijn hart bij me hebben.

12. Ik geloof in beschermengelen, deze kwam in de vorm van een echtgenoot. Hij is het beste wat me ooit is overkomen. Hij beschermt me tegen kwaad en houdt me veilig.

13. Mijn man is mijn beschermengel. Hij waakt over me en beschermt me als ik hem het meest nodig heb.

14. Mijn man is altijd mijn beschermengel geweest. Hij is een zeer attent persoon. Hij zorgt voor me, en hij zorgt ervoor dat ik veilig ben, waar ik ook ben.

15. Mijn man is mijn beschermengel, hij beschermt me en houdt me veilig. Mijn liefde voor jou is zo diep dat ik niet weet wat ik ermee moet doen. Daarom heb ik besloten hem aan jou te geven!

16. Mijn man is mijn beschermengel in de hemel. Hij waakt over me en beschermt me, waar ik ook ben.

17. Mijn man is mijn beschermengel – hij steunt me als ik niet sterk genoeg ben. Ik heb geluk dat hij aan mijn zijde staat.

18. Ik ben gezegend met een man die voor me zorgt. Zonder hem zou ik deze wereld hebben opgegeven. Hij is mijn beschermengel.

19. Mijn man is mijn beschermengel in de hemel, die op me neerkijkt. Hij was er altijd voor mij.

20. Hij is mijn beschermengel in de hemel. Ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het is om iemand te verliezen van wie je houdt en die niet meer bij je is. Mijn man was mijn alles en nu waakt hij in de hemel over mij en onze kinderen.

21. Noem hem een beschermengel, noem hem mijn geluksbrenger, noem hem mijn rots, maar hoe je hem ook noemt, ik weet dat hij op me neerkijkt met een glimlach en fluistert « Ik hou van je ».

22. Mijn beschermengel is niet alleen een schattig plaatje aan mijn armband. Het is mijn man, die me zelfs nu nog beschermt.

23. Mijn man is mijn beschermengel in de hemel, die over me waakt en me van bovenaf beschermt.

24. Mijn man is mijn beschermengel, gezonden vanuit de hemel. Hij is er altijd om me op te vangen als ik val, en hij haalt het beste in me naar boven als we samen zijn.

25. Mijn man is mijn beschermengel, hij waakt over me en beschermt me. Mijn leven zou leeg zijn zonder hem.

26. Mijn man is mijn beschermengel. Hij zorgt voor me als niemand anders dat doet. Hij beschermt me tegen slechte dingen en zorgt altijd voor me.

27. Ik heb mijn man nodig zoals een bloem de regen nodig heeft. Hij is mijn beschermengel en ik ben zijn alles.

28. Mijn man is absoluut de beste man die ik ooit in mijn hele leven heb ontmoet. En hij houdt volledig van me. Hij is mijn beschermengel die uit de hemel komt.

29. Ik hou ervan dat mijn man mijn beschermengel is. Zelfs als ik boos op hem word en wegstorm, blijft zijn hart verbonden met het mijne.

30. Ik voel me veilig als mijn man in de buurt is. Hij beschermt me tegen alles en nog wat. Hij is de beschermengel die over me waakt, en dat weet ik.

31. Mijn man is mijn kracht als ik zwak ben, mijn stem als ik niet kan spreken, en mijn ogen als ik niet kan zien. Hij is mijn beschermengel.

32. Mijn man is mijn beschermengel. Bedankt dat je er altijd voor me bent en over me waakt.

33. Mijn man is mijn beschermengel uit de hemel. Hij waakt altijd over me, beschermt me en houdt van me… zelfs als ik koppig ben.

34. Ik kan het gevoel van bescherming niet ontkennen. Mijn man is mijn beschermengel in de hemel, bij wie ik me veilig en geborgen voel.

35. Mijn man is mijn beschermengel in de hemel en ik weet dat hij altijd bij me is.

36. Mijn man is mijn beschermengel in de hemel die altijd over me waakt en me oneindig veel liefde geeft.

37. Ik zal nooit het licht in je ogen vergeten toen je voor het eerst mijn hand vasthield. Nu weet ik waarom God me hierheen stuurde – om mijn beschermengel te zijn.

38. Mijn man is mijn beschermengel uit de hemel. Hij waakt over mij en beschermt mij van bovenaf.

39. Ik ben verliefd op mijn man. Ik mis hem. Ik zal hem nooit vergeten. Hij is mijn beschermengel in de hemel.

40. Mijn man is mijn beschermengel. Hij waakt elke dag en nacht over mij. Sommige engelen vliegen, maar mijn beschermengel blijft hier.

41. Mijn man is mijn beschermengel. Hij waakt over me, beschermt me en houdt onvoorwaardelijk van me. Ik voel hem nog steeds bij me en voel zijn liefde.

42. Niemand kan jou vervangen in mijn hart. Je bent altijd in mijn hart. Ik hou van je, lieve man want je bent mijn beschermengel.

43. Mijn hart mag dan gebroken zijn, maar mijn beschermengel is er om me te beschermen en van me te houden. Mijn man is mijn beschermengel.

44. Ik vier het leven van mijn man vandaag. Als ik naar de hemel kijk, is hij bij me, wakend over mij en onze kinderen.

45. Mijn man is mijn beschermengel en hij is mijn beste vriend. Hij is degene naar wie ik toe ren als ik bang ben, als ik pijn heb, als ik iemand nodig heb om op te steunen. Hij is er altijd. Hij is een geweldige man en ik hou zielsveel van hem.

46. Mijn man is mijn beschermengel omdat hij me altijd tegen alles beschermt. Ik hou van je, schat!

47. Er zijn mensen in deze wereld die je opensnijden en over je hart stappen zodra je op je hoede bent. Mijn man is niet een van hen.

48. Ik hoef nooit bang te zijn, want mijn man zal altijd mijn beschermengel zijn.

49. Mijn man is mijn beschermengel, ik zou het geen dag redden zonder hem aan mijn zijde.

50. Een beschermengel is iemand die over je waakt en je begeleidt. Mijn man is mijn beschermengel.

De mijn man is mijn beschermengel citaten hier zijn de beste onder anderen, om uit te drukken wat uw man echt voor u betekent. U kunt zo veel van de citaten als je nodig hebt voor ze zijn hier beschikbaar gesteld, speciaal voor jou.

Wil je me laten weten wat je ervan vindt, laat dan een reactie achter in het commentaarveld hieronder. Bedankt.