Mijn Man Is Mijn Wereld Citaten

My Husband Is My World Quotes

Liefde is een sterk en hopelijk wederzijds gevoel tussen een persoon en degene die hem gelukkiger maakt dan ooit. Elke vrouw heeft een man die zij als de wereld beschouwt. Hij is degene die haar hart een slag doet overslaan, soms zelfs een dozijn.

Over een goede echtgenoot wordt door zijn vrouw altijd liefdevol gesproken. Hij wordt aanbeden en vereerd, vergeleken met de zon of een reddingsvlot, en soms beschouwd als het anker waardoor je schip zijn koers vindt.

Als vrouw moet je al je tijd, genegenheid, liefde en zorg aan je man geven. De man is het hoofd van het gezin en de vrouw is zijn levenspartner. Daarom beschouwen de meeste vrouwen hun man als hun wereld, omdat hij alles voor hen is.

Als je een man hebt die toevallig je wereld is, en je alles, dan zullen deze mijn man is mijn wereld citaten hieronder perfect beschrijven hoe gelukkig en gelukkig in de liefde je bent. Voel je vrij om ze te gebruiken.

Mijn man is mijn wereld Citaten

De gedachte om naast jou wakker te worden maakt mijn hele leven de moeite waard. Ik kijk nog steeds naar je met verbazing en verwondering en vreugde. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen. Ik hou van ons gezin, maar jij bent mijn wereld en ik koester elk moment dat we delen.

1. Je bent niet alleen mijn wereld, je bent mijn universum. Ik hou zoveel van je! Al de tijd die we samen hebben doorgebracht, kijk ik nog steeds naar je met verbazing en verwondering en vreugde. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen.

2. Jij bent mijn wereld, mijn hart, mijn reden om te leven. Ik hou meer van je dan wat dan ook en ik koester onze tijd samen. Je laat me in één dag meer liefde zien dan sommige mensen hun hele leven doen. Ik heb geen idee wat ik zonder jou zou moeten. Verlaat mijn zijde nooit… Ik heb je voor altijd bij me nodig.

3. Jij bent mijn wereld. Elke dag die ik met jou doorbreng is beter dan de vorige. Ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn!

4. Ik hou van je, schatje! Ik ben zo gelukkig met jou. Elke keer als jij je armen om me heen slaat voel ik me veilig, gelukkig en geliefd als geen ander. Je bent mijn hele wereld.

5. Jij bent mijn wereld, mijn hart en de liefde van mijn leven. De afgelopen jaren waren enkele van de gelukkigste in mijn leven omdat jij door alles heen aan mijn zijde stond. Ik hou van je met heel mijn hart en zou me geen moment zonder je kunnen voorstellen.

6. Jij bent mijn wereld, mijn alles. Ik hou van je met alles wat ik ben en kan me geen leven zonder je voorstellen. Ik hoop dat we samen oud worden en onze kinderen zien opgroeien tot geweldige jonge volwassenen.

7. Ik had een goed leven voordat ik jou ontmoette, maar het was niet zo bevredigend als nu. Jij bent mijn wereld, mijn alles!

8. Jij bent mijn wereld en mijn leven. Er is niets dat ik liever zou doen dan al mijn tijd doorbrengen met jou gelukkig te maken. Ik hou ervan als je haar in je ogen valt. Ik hou van de manier waarop je lacht. Ik hou ervan dat je op zondagochtend ontbijt op bed voor me maakt.

9. Je maakt me zo gelukkig, schatje. Ik krijg vlinders elke keer als ik in je ogen kijk. Ik glimlach en smelt. Je bent mijn hele wereld en ik hou van je met heel mijn hart!

10. Jij bent mijn wereld. En zal dat altijd blijven. Ik hou van je, schatje.

11. Je bent altijd in mijn gedachten. Ik droom ‘s nachts over je en mis je elke seconde dat we uit elkaar zijn. Je bent mijn wereld, mijn alles, mijn liefde.

12. Mijn liefde en jij bent mijn leven. Je hebt me de wereld gegeven en de mogelijkheid om hem door jouw ogen te zien. Je bent een prins onder de mensen, een geschenk van God boven.

13. Ik zou de hele dag naar je kunnen staren. Jij bent mijn wereld en ik wil nooit ergens anders zijn. Je maakt me compleet en ik hou zoveel van je. Ik kan niet wachten om je vrouw te worden zodat we ons leven samen kunnen beginnen!

14. Ik hou zoveel van je vandaag, gisteren, morgen en altijd. Je bent mijn wereld en ik hou van elke centimeter van je. Als ik mijn zegeningen tel ben jij dat.

15. Vanaf het eerste moment dat ik je zag, wist ik het. Ik twijfelde er niet aan dat jij de ware voor mij was, en dat is ook nooit zo geweest. Ik hou van ons leven samen en alle avonturen die we beleven. Jij bent mijn wereld en zal dat altijd blijven!

16. Ik dacht altijd dat ik niet kon leven zonder jou aan mijn zijde, maar ik had het mis. Ik heb genoeg tijd zonder je doorgebracht om te weten dat wat ik voor je voel niet te vergelijken is. Jij bent mijn wereld en ik zou nooit van je zijde wijken!

17. Een droom in een droom. Je bent mijn wereld en de meest geweldige man die ik ken. Ik hou zoveel van je!

18. De kans krijgen om jou mijn man te noemen brengt een glimlach op mijn gezicht. Je bent mijn wereld, mijn alles en dat zal je altijd blijven. Ik zou alles voor je doen en ik ben zo gelukkig om dit leven met je te delen. Ik hou van je!

19. Ik kan je nooit genoeg bedanken dat je in mijn leven bent gekomen. Je brengt me elke dag zoveel liefde en geluk. Ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen. Je bent mijn wereld, mijn hart en mijn ziel. Ik hou van je.

20. Ik hou vandaag meer van je dan gisteren. Ik hou van de vreugde die je in mijn leven brengt. Ik zou nergens zijn zonder jou. Je bent mijn wereld en de liefde van mijn leven.

21. Onze liefde is opgebloeid tot iets prachtigs en sterks. Samen hebben we veel meegemaakt, maar je hebt me nooit in de steek gelaten. Je bent mijn wereld, mijn alles en ik kan me geen dag zonder jou voorstellen.

22. Er zijn geen woorden om te beschrijven hoeveel ik van je hou, hoe gelukkig je me maakt. Jij bent mijn wereld. Voordat ik je gezicht zag, viel ik voor je toen we niet meer dan penvrienden waren, maar nu ben ik de gelukkigste vrouw ter wereld.

23. Hoe oud we ook zijn, je zult altijd de wereld voor me zijn. Ik hou meer van je dan van het leven zelf en kan niet wachten om mijn leven met jou door te brengen. Je laat mijn hart smelten en vult me met zoveel vreugde dat woorden niet kunnen beschrijven. Ik hou van je!

24. Ik heb geluk dat ik jou heb. Met jou wil ik niets liever dan de rest van mijn dagen in geluk doorbrengen. Ik voel me zo gezegend dat we elkaar gevonden hebben. Jij bent mijn wereld, mijn leven en mijn alles.

25. Mijn man is mijn wereld. Hij betekent alles voor me. Ik wou dat ik al zijn pijn kon wegnemen en zijn leven vol vreugde kon maken. Ik zou hem elke dag voor het werk koffie, chocolade, bloemen en liefde brengen. Hij is mijn kleine zonnestraal die mijn koude hart verwarmt bij elke kans.

26. Ik hou meer van je dan je ooit zou kunnen weten en ik waardeer alle jaren die we samen hebben doorgebracht. Je bent mijn wereld, mijn ziel en mijn leven. Elke dag kijk ik naar je en ik glimlach en denk hoe gelukkig ik ben om je aan mijn zijde te hebben.

27. Ik hou van je. Je bent mijn wereld. Ik word wakker denkend aan jou en ga naar bed denkend aan jou. Je laat alles om me heen stralen, en alles daartussenin schitterend lijken. Ik voel me zo gelukkig dat jij in mijn leven bent gekomen, ik kan me niet voorstellen dat ik zonder jou zou leven.

28. Je bent mijn beste vriend, mijn geliefde, mijn leven. Ik hou van je met alles wat ik ben. Samen zullen we zoveel mooie herinneringen maken om ons door de jaren heen te dragen. Ik kan me geen andere helft wensen die zo perfect voor me is. Jij bent mijn wereld.

29. Jij bent mijn wereld. Toen we elkaar ontmoetten wist ik dat jij de ware was. Je bent het mooiste in mijn leven en ik kan me niet voorstellen waarom ik hier zou zijn zonder jou. Ik ben zo blij dat God jou in mijn leven heeft gebracht.

30. Mijn liefste engel, ik kijk naar jou op ons pad en voel me de gelukkigste man op aarde. Jij bent mijn zielsverwant. Hoe komt het dat als ik in je stralende ogen kijk, al het andere om me heen verdwijnt? Ik hou van je haar, je lichaam en de manier waarop je ruikt. Jij bent mijn wereld.

31. Je bent mijn wereld, mijn hart en een van mijn beste vrienden. Ik hou van je!

32. Jij bent mijn wereld. Je maakt mijn hart gelukkig en je laat me grijnzen als een dwaas. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld. Ik wilde je bedanken dat je de beste man en vader bent die er is. Op nog vele jaren van geluk!

33. Jij bent mijn wereld, mijn leven. Ik hou zoveel van je dat ik alles voor je zou doen. Ik weet dat je nu een moeilijke tijd doormaakt en ik ben er om je te helpen met wat je maar nodig hebt. We hebben goede en slechte tijden gekend, maar je bent nog steeds het beste wat me ooit is overkomen. Ik hou zoveel van je.

34. Jij bent mijn wereld, mijn leven, mijn alles. Er is niets in deze wereld dat met jou te vergelijken is. Elke keer als ik naar je kijk, ben ik gevuld met zoveel liefde dat ik het onmogelijk kan bevatten. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen, en ik zal er alles aan doen om dat zo te houden. Mijn leven draait volledig om jou, en ik zou het voor geen goud willen veranderen.

35. Je bent mijn wereld, mijn alles… Zonder jou ben ik niets. Bedankt dat je de afgelopen jaren aan mijn zijde stond. Ik hou zoveel van je!

36. Mijn man is mijn wereld, ik kan me niet voorstellen zonder hem te leven. Mijn liefde voor jou is zo diep dat het onverklaarbaar is. Je bent alles voor me en ik kan me geen leven zonder je voorstellen. Je betekent alles voor me.

37. Je bent mijn wereld en ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Jij bent degene die me laat lachen en vreugde brengt in mijn leven. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel, meer dan je ooit zult weten. Je brengt de helderste kleuren in mijn leven op de meest sombere dagen. Ik kan niet stoppen met denken aan jou, je glimlach, je aanraking, en hoe gelukkig ik ben met jouw liefde!

38. Mijn liefste man, wat heb je mijn leven gezegend. Ik hou zoveel van je. Jij bent mijn wereld. Jij bent het licht in mijn hart en het vuur in mijn ziel. Het is jouw liefde die me door de stormen van het leven heen helpt. Het is onze liefde die mijn hart verwarmt en mijn zintuigen doet ontwaken telkens we elkaar aanraken.

39. Jij bent mijn wereld, mijn alles. Je vult mijn dagen met zoveel vreugde. Je hebt me zoveel geluk gebracht dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Ik zal altijd van je houden!

40. Je bent mijn wereld, mijn hart, mijn ziel en de belangrijkste persoon in mijn leven. Ik voel me zo gelukkig met jou. Onze liefde groeit elke dag en ik weet niet waar ik zou zijn zonder jou. Jij bent de liefde van mijn leven.

.

41. Je bent mijn wereld, mijn leven. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Elke dag is een zegen om wakker te worden naast de man van wie ik hou, met iemand die altijd een glimlach op mijn gezicht kan toveren. Je bent zo belangrijk voor me, woorden schieten tekort.

42. Elke dag met jou is beter dan de vorige. Ik hou elke dag meer van je. Jij bent mijn wereld en mijn leven.

43. Je bent mijn wereld, mijn universum en alles daartussenin. Ik hou van je met alle passie en energie die ik kan geven, voor altijd.

44. Je bent mijn hart, mijn ziel en mijn wereld. Ik hou van je uit de grond van mijn hart en dat zal altijd zo blijven. Ik ben blij dat ik je in mijn leven heb!

45. Voor mijn man, jij bent mijn wereld. Mijn liefde voor jou kent geen grenzen. Met jou ben ik compleet en niets kan tussen ons komen. Je maakt me aan het lachen en laat me voluit leven.

46. Mijn liefste, je bent mijn wereld en ik zou graag oceanen oversteken voor jouw liefde. Telkens als ik je kus gaat mijn hart sneller kloppen en als we uit elkaar zijn kan ik niet stoppen aan je te denken.

47. Jij bent mijn wereld, de reden voor mijn glimlach. Je neemt al mijn zorgen weg, ik hou van je met heel mijn hart. Ik kan niet wachten tot de dag dat we samen kunnen zijn en elk moment opnieuw kunnen doorbrengen om elkaar aan onze liefde te herinneren. God bracht ons samen en nam me weg van de plannen die hij in gedachten had.

48. Jij bent mijn wereld en hoewel ik van de sterren en de hemel hou, zullen ze vervagen. Je bent uniek en onze liefde is net zo bijzonder als jij voor mij bent. Jouw geweldige hart en liefdevolle ziel maken mijn leven de moeite waard. Ik ben blij dat je in mijn leven bent, moge deze dag er een zijn die we ons allebei altijd herinneren. Ik hou zoveel van je, schat!

49. Jouw liefde is als een puzzelstukje dat mijn lege hart vult. Jij bent mijn wereld en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

50. Je bent de liefde van mijn leven en mijn hele wereld. Je betekent alles voor me en ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen en altijd aan je zijde te zijn. Ik hou van je, lieverd, voor altijd en eeuwig.

Mijn man is mijn wereld Citaten

Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest om zo’n liefdevolle en zorgzame man in mijn leven te hebben. Je hebt me niets dan vreugde gebracht en me de betekenis van ware liefde laten zien. Je bent mijn wereld en ik hou van je vanuit het diepste van mijn hart.

51. Je bent mijn wereld, mijn minnaar, mijn beste vriend… Elke keer als ik in je ogen kijk zie ik de liefde naar me terugstralen en elke keer als we kussen voel ik die liefde diep in mijn hart. Jij bent mijn enige en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Je maakt me gelukkig als de lucht grijs is. Je vult mijn hart met een liefde die zo echt is dat ze eeuwig duurt.

52. Ik heb je zo hard nodig. Jij bent mijn hele wereld. Zonder jouw liefde zou ik elke dag een beetje meer sterven van binnen. Door jou wil ik een beter mens worden, en ik zou niets aan je veranderen.

53. Je bent mijn wereld, je bent mijn alles. Ik ben zo gelukkig dat ik je gevonden heb. Jij bent de liefde van mijn leven. Jouw glimlach maakt me aan het lachen, jouw kus maakt me zwak in de knieën, en ik zal je nooit laten gaan. We waren bedoeld om te zijn, we waren bedoeld om te blijven.

54. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Jouw liefde vervult me met een innerlijke vreugde die perfect is. Jij bent mijn wereld en ik ben dankbaar om jou erin te hebben. Ik zal van elke dag tot in de eeuwigheid een dag vol liefde, geluk en de warmte van jouw hart maken. Je bent de meest geweldige man die ik ken!

55. Je bent de wereld voor mij. Je fleurt elk deel van mijn leven op. Ik blijf zeggen dat ik van je hou, want je betekent alles voor me. Elke keer als ik in je ogen kijk, zie ik onze toekomst samen en het vult mijn hart met niets dan vreugde en verwachting. Elke dag met jou is een zegen!

56. U bent mijn wereld. Elke ademhaling die ik neem, elk moment in de tijd, is een geschenk van jou. Er zijn geen woorden om mijn liefde voor jou uit te drukken. Ik ben zo ongelooflijk gezegend met jou als mijn man, de man van mijn dromen.

57. Je bent mijn wereld… er is niets dat ik niet zou doen om je gelukkig te houden en je leven beter te maken. Je bent de liefde van mijn leven en ik zou je voor niets ter wereld willen ruilen. Je brengt me zoveel vreugde dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Ik hou elke dag meer van je!

58. Jij bent mijn wereld! Zonder jou, zou ik niet weten wat te doen met mezelf. Je hebt me ten goede veranderd en ik hoop dat ik jou ook heb kunnen veranderen. Bedankt dat je er bent, me steunt en van me houdt. Ik zal altijd en eeuwig van je houden.

59. Jij bent mijn wereld. Ik hou zoveel van je, dat het ons soms in verlegenheid brengt. Ik kan me geen dag zonder jou voorstellen. Ik kan er niet tegen om ook maar een minuut van je weg te zijn. Je bent van mij voor het leven en ik wil elk moment daarvan met je doorbrengen.

60. Man, jij bent mijn wereld, de lucht die ik inadem, het water in mijn bloed, mijn kracht en liefde. Je bent alles voor me en ik zal er altijd voor je zijn.

61. Mijn liefde voor jou voelt zo sterk als de zon die opkomt na een lange nacht. Jij bent mijn wereld, mijn leven en mijn alles geworden. Ik ben erg gelukkig om iemand als jij in mijn leven te hebben…

62. Je bent de liefde van mijn leven en ik wil de rest van mijn dagen met je doorbrengen! Je bent mijn wereld, mijn hart en mijn ziel. Weet dat ik voor altijd de jouwe ben.

63. Ik heb geen woorden voor hoeveel ik van je hou. Jij bent mijn wereld en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.

64. Je bent mijn wereld, mijn hart en mijn beste vriend. Ik hou van je.

65. Jij bent mijn wereld, mijn alles. Je betekent meer voor me dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Ik hou meer van je dan wat dan ook in de wereld. Als ik moest kiezen tussen ademen en van je houden, zou dat moeilijk zijn. Maar ik hoef die keuze niet te maken, want ze zijn allebei even natuurlijk.

66. Jij bent mijn wereld en alles wat ik ben. Jij bent de liefde van mijn leven, mijn hart en mijn ziel. Ik zal voor eeuwig van je houden en ik kan niet wachten om een leven lang met je door te brengen. Je bent zo speciaal voor mij en brengt licht in mijn leven dat alleen jij ooit zou kunnen doen. Je brengt elke dag een lach en vreugde in mijn hart en zorgt ervoor dat ik me de gelukkigste vrouw ter wereld voel.

67. Jij bent mijn wereld en alles wat ik ben, alles wat ik hoop te zijn. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken, je bent mijn elke gedachte, elke ademhaling en elke hartslag. Je betekent alles voor me en er is niets dat ik niet voor je zou doen.

68. Jij bent de wereld voor mij. De reden dat mijn hart klopt. De adem in mijn longen. Zonder jou zou ik verloren zijn, incompleet, niets… Jij bent de liefde van mijn leven, mijn wereld, mijn alles. Ik kan gewoon niet leven zonder jou. Ik hou van je.

69. Jij bent mijn wereld. Jij bent mijn ziel. Jij bent de reden dat ik leef. Je liefde voor mij is onvoorwaardelijk en je armen voelen zo warm en troostend. Jouw leuke lach maakt mijn dag altijd vrolijk en er is niets dat ik aan jou zou willen veranderen… je bent perfect zoals je bent! Ik hou van je!

70. Je bent mijn wereld, mijn leven en mijn alles. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen uitdrukken.

71. Jij bent mijn wereld, mijn ziel. Ik aanbid je en zal nooit ophouden van je te houden. Ik aanbid je niet alleen om wie je bent, maar ook om wat we samen hebben. Laten we samen de toekomst tegemoet gaan, als één…

72. Jij bent mijn wereld, mijn vreugde, mijn zonneschijn! Jij bent het enige wat ik nodig heb. Je maakt me gelukkiger dan wie dan ook. Ik hou zoveel van je. Ik heb het nooit genoeg gezegd!

73. Je bent mijn hele wereld, schatje. Je bent de meest liefdevolle en attente persoon die ik ken. Ik krijg vlinders als ik aan je denk. Je bent mijn alles!

74. Jij bent mijn enige echte, de liefde van mijn leven. Ik zou alles voor je doen, mijn schat. Je bent mijn hele wereld en ik weet niet hoe ik ooit zonder jou zou kunnen ademen.

75. Je bent mijn wereld, mijn leven, mijn zielsverwant. Het voelt alsof ik je mijn hele leven al ken en het heeft me alleen maar doen beseffen dat we voorbestemd waren om samen te zijn. Ik zal altijd van je houden.

76. Jij bent mijn wereld. Je gaf me mijn kleine prins, en daarvoor hou ik van je. Ons eigen kleine wonder! Ik hou van je met heel mijn hart.

77. Als ik je zou moeten beschrijven zou ik zeggen… je bent mijn hele wereld! Je bent mijn beste vriend, mijn wederhelft en de liefde van mijn leven. Ik ben elke dag meer verliefd op je!

78. Mijn man is mijn wereld! Jouw liefde brengt me zoveel geluk en vrede in mijn hart. Ik denk elke dag aan je en verlang naar de dag dat we weer samen zullen zijn. Ik mis je en kan niet wachten tot de volgende keer dat we elkaar aanraken. Je bent alles voor me en ik ben zo gelukkig om je aan mijn zijde te hebben.

79. Mijn man is mijn wereld. Ik hou zoveel van hem. Hij is meer dan ik kan beschrijven, alle manieren waarop ik van je hou tellen zou een leven lang duren – en zelfs dan zou ik het niet recht kunnen doen.

80. Ik hou meer van je dan je je ooit kunt voorstellen! Je bent mijn wereld! Ik kan me geen minuut voorstellen zonder jou aan mijn zijde. Ik hou van je stem en de manier waarop je naar me kijkt.

81. Jij bent mijn wereld, mijn leven, mijn soulmate. Ik wil oud met je worden en voor altijd bij je zijn. Dit klinkt misschien afgezaagd, maar het is waar. Zonder enige twijfel ben jij mijn enige echte.

82. Mijn man is mijn wereld, mijn grootste liefde en ik ben zo blij dat ik met hem ben getrouwd. Hij is een prachtige man; de beste persoon die ik ken. Hij behandelt me als een koningin en houdt onvoorwaardelijk van me.

83. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten. Ik zal alles doen om ervoor te zorgen dat je leven gevuld is met alleen maar geluk. Je bent mijn wereld en ik kan niet wachten om de eeuwigheid met je door te brengen.

84. Ik zou verloren zijn zonder jou. Jij bent mijn wereld, zonder jou zou ik niets hebben. Ik koester elk moment dat ik met je doorbreng en hoop dat we nooit uit het oog verliezen hoeveel we voor elkaar betekenen.

85. Jij bent mijn wereld, mijn leven, mijn liefde … Ik koester elk moment met jou, of we nu wakker in elkaars armen liggen en nog steeds zoete woordjes fluisteren of dat we avontuurlijk bezig zijn en ons weer jong voelen.

86. Jij bent mijn wereld. Jij bent de reden dat ik gelukkig ben en leef. Ik hou ervan om met je wakker te worden, met je naar bed te gaan, met je in slaap te vallen en de dag met je door te brengen. Zonder jou, aan mijn zijde, voel ik me niet compleet.

87. Je bent mijn hele wereld, mijn leven. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet denk aan het geluk dat ik met jou heb. Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Mijn hart is van jou, net als al mijn dromen en hoop. Je betekent de wereld voor me.

88. Jij bent mijn wereld. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Ik hoop dat ik op een dag de man zal zijn die jij wilt dat ik ben. Ik weet niet wat je in mij ziet, maar wat het ook is, ik ben je er eeuwig dankbaar voor! Ik hou van je.

89. Je bent mijn wereld, je bent de vader van mijn zoon en je bent de liefde van mijn leven. Ik kijk ernaar uit om elke ochtend naast je wakker te worden met je armen om me heen geslagen, ik wil elke nacht met je in mijn armen gaan slapen.

90. Je bent mijn wereld en ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen, en als je me vasthoudt heb ik het gevoel dat het jouw manier is om tegen me te zeggen « Ik zal er altijd voor je zijn ». Door jou voel ik me zo speciaal en geliefd.

91. Jij bent mijn wereld. Ik hou van je met heel mijn hart en ziel. Jij maakt alles zoveel beter. Nu je in mijn leven bent, kan ik je elke dag met een glimlach op mijn gezicht tegemoet treden.

92. Ik hou van je. Je maakt me gelukkig, en je bent mijn hele wereld. Zonder jou ben ik hopeloos, verloren en ellendig. Ik kan alles met jou aan mijn zijde. Bedankt dat je zo’n fantastische echtgenoot voor me bent. Je maakt me zo gelukkig!

93. Je bent mijn wereld en alles wat ik ooit wilde en nodig had. Je bent mijn liefde, mijn leven en mijn zielsverwant. Ik zou verloren zijn zonder jou. Ik hou van alles aan je en ik kan niet stoppen aan je te denken. Omdat je zo’n geweldige vrouw, moeder, dochter en vriendin bent, verdien je te weten dat ik met heel mijn hart van je hou!

94. Je bent mijn wereld, mijn alles. Ik wil nooit zonder jou zijn. Ik hou zoveel van je, je bent de reden van mijn bestaan. Door jou voel ik me elke dag compleet en gelukkig. Ik wil de hele wereld vertellen hoeveel ik van je hou en je waardeer.

95. Jij bent mijn wereld, de enige waardoor ik me heel voel. Ik hou meer van je dan wat dan ook in deze wereld. Je bent de liefde van mijn leven en ik zou niets aan je willen veranderen. Ik kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn!

96. Jij bent mijn wereld, mijn reden om ‘s morgens op te staan. Ik hou zoveel van je en kan niet wachten om voor altijd bij je te zijn.

97. Je bent mijn alles, mijn wereld en mijn hart. Bedankt dat je je leven met mij doorbrengt. Ik ben zo gelukkig om je vrouw te zijn en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen!

98. Jij bent mijn wereld. Elke ademhaling die ik neem, elke beweging die ik maak, goed of fout, het is voor jou. Ik wil de rest van mijn leven doorbrengen met jou aan mijn zijde… Ik hou gewoon zoveel van je!

99. Jij bent mijn wereld, en ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je bent de meest geweldige man die ik ken en elke dag word ik meer verliefd op je. Mijn liefde voor jou is als de zon en ik kan het voelen branden in mijn hart.

100. Je bent mijn wereld, mijn adem. Ik hou van je sinds het moment dat ik je zag… Je bent de enige man met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Onze liefde blijft groeien en elke dag is daardoor beter dan de volgende. Ik hou zoveel van je!

101. Je bent mijn wereld en ik wil dat je weet hoeveel ik echt van je hou. Er is niemand anders die me laat voelen zoals jij dat doet. Je bent niet alleen mijn beste vriend, maar mijn zielsverwant.

102. Je bent altijd mijn wereld geweest en je betekent alles voor me. Ik weet dat het niet altijd makkelijk voor ons is geweest, maar ik had het voor geen goud willen veranderen. Onze liefde is sterker dan ooit en ik ben blij dat we samen door alle obstakels heen zijn gekomen.

103. Jij bent mijn wereld en de reden dat ik elke dag leef. Elke morgen dat ik naast je wakker word maakt me gelukkiger dan de vorige. Waar we ook zijn in het leven, of wat onze toekomst ook brengt, ik wil bij je zijn.

104. Jij bent mijn hele wereld, mijn leven en mijn hartslag. Mijn ogen kijken alleen naar jou. Als er iets gedaan kan worden, zal ik het onvermoeibaar voor je doen, want er is niets belangrijker dan onze liefde. Mijn hart behoort jou toe en ik hou van je vanuit het diepste deel ervan met al zijn machtige kracht.

105. Ik hou van je, mijn wereld, mijn leven, mijn rots, en degene die me bij elkaar houdt! Ik weet niet wat ik zou doen zonder onze liefde. Ik heb je nodig om elke dag in mijn armen te zijn, om elke ochtend wakker te worden aan je zijde, en dat je me kust voordat ik in slaap val. Ik aanbid je en zal altijd van je houden.

Ik hoop dat je van deze geweldige verzameling van mijn man is mijn wereld citaten hierboven houdt. Voel je vrij om ze te gebruiken en vergeet niet om dit bericht te delen met uw netwerk.

Bedankt voor het lezen.