Mijn Moeder Is Mijn Alles Quotes

My Mom Is My Everything Quotes

Als er één persoon is van wie ik hou tot de kern van de zon en terug, één persoon die mijn alles is, dan moet dat mijn moeder zijn. Ik ga je niet alle redenen vertellen waarom ik van haar hou. Ik wil gewoon dat je weet dat ik ben zoals jij, dat we dezelfde gedachten hebben over onze moeders.

Nu, ik weet dat het een uitdaging kan zijn om een citaat te bedenken om te zeggen wat je van je moeder vindt. Wat voor vriend zal ik zijn als ik je laat zitten als je het een beetje moeilijk vindt om citaten te bedenken?

Daarom heb ik de beste citaten verzameld die ik kon bedenken om je te helpen zeggen dat je moeder je alles is. Quotes uit verschillende perspectieven staan hier. Of je het nu aan je moeder wilt vertellen of aan iemand anders, er is hier een quote voor jou.

Opmerking: je kunt deze citaten ook een beetje aanpassen en sturen naar je vader of iemand die een ouderrol in je leven vervult.

Dus spring erin, geniet van de prachtige mijn moeder is mijn alles citaten die mijn handen alleen voor jou hebben samengesteld en vertel de wereld deze waarheid over je moeder – dat zij jouw alles is.

Mijn moeder is mijn alles Quotes

Ik ben zo dankbaar en gelukkig dat ik zo’n vrouw als moeder heb. Ze is aardig, liefdevol en staat altijd voor me klaar. Ik hou zoveel van haar en hoop dat haar dag mooi is. Geloof me als ik zeg dat ze de prijs voor de beste moeder ter wereld heeft verdiend. Ze is mijn alles.

1. Mijn moeder is mijn alles. Ik hou meer van deze vrouw dan ik ooit kan uitleggen. Ze geeft me het beste eten en geeft me onderdak en gezelschap. Ze leert me en vormt me tot wie ik zou moeten zijn.

2. Ik wil mijn moeder vertellen dat ik meer van haar hou dan woorden kunnen zeggen. Ze zit altijd in mijn hart. Ze heeft mijn leven positief veranderd. Ze is mijn alles.

3. Ze is mijn alles – mijn moeder. Ik zie hoe ze me heeft opgevoed, en ik ben dankbaar dat ik haar had. Ook al stond het leven haar soms in de weg, ze hield nooit op me honderd procent zorg te geven.

4. Wie is mijn alles? Mijn moeder. Ze voedde me goed op en hield me veilig. Ze hield onvoorwaardelijk van me en ik ben haar het beste leven verschuldigd.

5. Mijn moeder is mijn alles. Ik ben goed geworden door hoe zij mij heeft opgevoed. Ze waakte over me alsof ze de moederkloek was, en ik haar ei, en ze liet me nooit vallen. Hoewel mijn houding niet altijd goed was, gaf ze me nooit op.

6. Ze is mijn alles en ik kan haar voor niets ruilen. Ze houdt van me, wat er ook gebeurt. En wat er ook gebeurt, ze overlaadt me met zoveel zorg.

7. Mijn lieve moeder is mijn wereld. Elke dag geeft ze me een nieuwe reden om van haar te houden, en daar zal ik altijd dankbaar voor zijn. Ze is mijn alles, mam.

8. Ik hoop dat mijn moeder zich herinnert dat ze mijn wereld is, dat ze alles voor me is, mijn hele wereld, mijn leven, zelfs als ze geen bericht van mij ziet om haar eraan te herinneren.

9. Mijn moeder is niet alleen de beste moeder. Ze is mijn alles. Wie zal niet blij zijn om deze engel als moeder te hebben?

10. Ze leerde me hoe het leven te leven met liefde en geduld. Ze leerde me in mezelf te geloven, en ze hielp me deze sterke man te worden. Mijn moeder is mijn alles.

11. Oh, mam! Een kostbare vrouw die nooit opgeeft. Ze is er altijd als je haar nodig hebt. Ze geeft me liefde, zorg en aanmoediging. Ik hou zoveel van haar. Zij houdt ook van mij. Ik ben zo gelukkig dat zij mijn moeder is. Ze is mijn alles.

12. Ze zeggen dat mijn moeder de beste kinderen opvoedt, en ik zeg dat ik het daarmee eens ben. Ze is de meest geweldige persoon die ik ben tegengekomen. Ze is de beste moeder ter wereld. Ze is mijn alles.

13. Mijn moeder is de beste, en ze is mijn alles. Ze liet me zien wat het betekent om moeder te zijn en leerde me veel lessen onderweg.

14. Mijn moeder is alles voor me. Ze is er voor elk deel van mijn leven. Ze is er voor al mijn vreugde en verdriet.

15. Mijn moeder is mijn alles. Ik hou van haar met al mijn kracht, hart en ziel. Zelfs als ze zou wegkwijnen, zou ik nog van haar houden alsof ze hier was. Ik hou altijd en voor altijd van haar.

16. Ze is de beste moeder ter wereld. Ze gaf me het leven, leerde me lief te hebben, gaf me hoop, gaf me dromen, gaf me alles. Ze is mijn alles.

17. Mijn moeder – ze is mijn alles. Ze leerde me sterk te zijn en leerde me veel vaardigheden en lessen. Ze heeft me ook geleerd om van anderen te houden en ze te behandelen zoals ik.

18. Mijn moeder heeft een hart zo groot als de oceaan, een glimlach als een zon, een liefde als de wind – het is overal om me heen – en een intimiderend mooie persoonlijkheid. Ze is mijn alles.

19. Mijn moeder is nog steeds de beste moeder ooit. Ze houdt onvoorwaardelijk van me en zal dat altijd blijven doen, dat weet ik. Ik hou van haar, en ik wens je een beter leven toe dan dat wat ze me gaf.

20. Mijn moeder is de beste. Ze is mijn alles. Ze maakt me aan het lachen en maakt mijn dag goed. Ik hou van je, mam.

Jij bent mijn alles moeder citaten

« Mam, ik hou zoveel van je, en ik zie de liefde die je voor me hebt in de manier waarop je naar me kijkt. Jouw liefdevolle ogen zijn een van de redenen waarom ik me zo speciaal voel. Dank je, mam, om de geweldige persoon te zijn die je bent. Je bent mijn alles.

21. Je bent mijn alles, mam, en ik ben je het beste leven verschuldigd. Je bent mijn zonneschijn, en je dagelijkse dosis liefde is een reden waarom ik geen leven wil zonder jou erin. Ik ben dankbaar voor alle mooie dingen die je voor me hebt gedaan.

22. Mam, je bent alles voor me. Je baarde me, zorgde voor me en voedde me op tot een geweldig persoon, een persoon waar ik trots op ben. En je voedt me en houdt van me zoals niemand anders dat kan.

23. Mijn mooie moeder, je maakt me zo trots. Ik hou zoveel van je, en ik meen alle vijf die woorden. Je bent alles wat ik me ooit gewenst heb, en je bent mijn alles.

24. Mam, ik ben zo dankbaar dat jij mijn moeder bent. Je bent de beste persoon die ik ooit gekend heb. Je liefde voor mij is onwrikbaar. Je hart van goud is intimiderend, net als je medeleven. Je bent mijn alles.

25. Oh, wat hou ik van je, mam! Bedankt dat je me het leven gaf, voor me zorgde en er altijd voor me was. Je bent mijn alles.

26. Mam, ik hou zoveel van je. Jouw aanraking is als de zachtheid van een bloem. Je glimlach is als zonneschijn. Je stem is als zoete muziek in mijn oren. Je bent de beste moeder ooit, en je bent mijn alles.

27. Je bent mijn alles, mam, en je verdient de wereld en meer. Je hebt me meer geleerd dan ik van de hele wereld bij elkaar had kunnen leren.

28. Mijn moeder. Ze is niet alleen de vrouw die me op de wereld heeft gezet. Ze is mijn alles. Ze offert zich op voor al haar kinderen. Ze verdient de prijs voor beste moeder ter wereld.

29. Mam, of moet ik zeggen de beste moeder ooit? Ik hou van je. Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik ben zo trots om je te hebben en zo gezegend om je dochter te zijn.

30. Mam, je bent een goede geschiedenis. Mooie herinneringen aan jou vullen mijn hoofd. Je liefde is als een eindeloze stroom, en ik heb genoten en wil blijven genieten om de zoon te zijn van de beste moeder ooit. Je bent mijn alles, mam.

31. Vele jaren als zoon van de beste moeder ooit zijn snel voorbij gevlogen. Ik kan niet wachten op nog veel meer. Mijn moeder is mijn alles, en ze verdient alles wat ze wenst.

32. Mam, je bent mijn alles. Bedankt dat je me het leven gaf, voor me zorgde en me maakte tot wie ik nu ben. Mijn leven zou leeg zijn zonder jou. Ik hou zoveel van je, mam. Bedankt dat je mijn moeder bent.

33. Mam, je bent mijn alles, niet alleen omdat je mijn moeder bent. Door jou heb ik alles. Door jou, leef ik op een versie van de aarde die beter is dan wat de meeste mensen ooit zullen zien. Dankzij jou, kan ik vandaag zoveel voor mezelf doen.

34. Mijn geweldige moeder, je bent mijn alles, en ik hou zoveel van je. Je bent zo zorgzaam en liefdevol. Je bent er altijd voor me. Wat er ook gebeurt, je gaat er altijd goed mee om.

35. Mam, je bent mijn wereld en mijn alles. Je houdt onvoorwaardelijk van me, en als ik zie hoe je mijn broers en zussen en mij hebt opgevoed, heb ik niets dan dank aan God.

36. Mam, je hebt geen idee hoeveel ik van je hou. Vanaf mijn kindertijd tot nu, heb je aan mijn zijde gestaan. Je bent mijn alles, en het zal moeilijk zijn voor iemand om je plaats in te nemen.

37. Mam, ik weet dat je je leven hebt gewijd aan het zijn van een geweldige moeder. Ik ben je eeuwig dankbaar voor al je opofferingen. Je bent mijn alles. Je bent onbetaalbaar.

38. Mijn lieve moeder, je was er altijd voor me, en ik heb geen reden om te geloven dat je er niet altijd voor me zal zijn. Je bent er altijd om me te leiden, wat er ook om ons heen gebeurt. Je bent mijn leven, mam. Je bent mijn alles. Ik hou heel veel van je.

39. Mam, je bent mijn alles. Jouw liefde en steun zijn de belangrijkste dingen waardoor ik mezelf durf te zijn.

40. Mijn lieve moeder, ik ben gezegend dat jij mijn moeder bent. Uw liefde is als een warme zon. Het schijnt dagelijks op mij. Het is hoe je van me houdt en voor me zorgt dat ik met trots zeg dat je mijn alles bent.

41. Mam, je bent een geweldige moeder geweest. Je bent mijn alles. Je hebt me veel levenslessen geleerd, en je liefde voor mij is oneindig.

42. Mijn lieve moeder, je bent er altijd voor me. Je doet altijd wat het beste voor me is. Je bent mijn alles, en ik hou altijd en voor altijd van je.

43. Mam, de liefde die ik voor je voel is gewoon onverklaarbaar omdat je de beste moeder bent en omdat je mijn alles bent.

44. Je bent alles voor me, mam. Er is geen andere manier waarop ik een ander persoon boven jou zou kiezen. Je hebt me altijd thuis verwelkomd, en je hebt me nooit aandacht geweigerd.

45. Mam, bedankt dat je altijd aan mijn zijde stond. Ik ben blij dat je er was toen het donker was. Ik ben ook blij dat je er was toen dingen werden gebracht. Je bent mijn alles.

46. Mam, je bent de beste. Niets in de wereld kan aan jou tippen. Jouw liefde voor mij kent geen einde, en maakt dat mijn hart warm en licht aanvoelt.

47. Mam, je bent mijn alles omdat je altijd gelooft dat ik kan zijn wat ik wil zijn in het leven en omdat je alles hebt gedaan om mij te zien worden wie ik nu ben.

48. Mam, hoe kan ik ooit uitdrukken wat ik voor je voel en hoe ik van je hou? Als jouw glimlach het eerste en laatste is wat ik dagelijks zie, zal ik gelukkiger zijn. Je bent mijn alles, en ik hou voor altijd van je!

49. Mam, ik hou zoveel van je. Je bent mijn held en degene die mijn loyaliteit voor het leven heeft gekocht met haar onvoorwaardelijke, oneindige liefde. Je bent mijn alles.

50. Mam, je bent mijn alles, je bent mijn kostbaarste schat, je bent mijn meest geliefde vriend, je bent mijn leraar, mijn gids en mijn leider, en je bent altijd in mijn hart en gedachten.

51. Mijn moeder, de koningin van dit familieteam waar ik met trots deel van uitmaak. Je was er om me te troosten toen het leven niet makkelijk was, maar dat is het minste wat je voor me deed. Je bent mijn beste vriend, en ik ben blij dat ik jou als moeder heb. En ja, je bent mijn alles.

52. Mam, je bent mijn alles. Geen woorden kunnen de liefde die ik voor je heb uitdrukken. Jouw liefde is als een warme deken die ik nooit wil verliezen.

53. Je bent mijn alles, mam. Je bent mijn zonneschijn. Jij bent mijn vreugde. Je bent mijn alles, mam. En ik ben je alles verschuldigd wat je wenst.

54. Mam, je hebt zoveel voor me gedaan. Mijn liefde voor jou is grenzeloos, net als die van jou voor mij. Ik hou meer van je dan wat dan ook. Je bent mijn alles.

55. Mam, je bent de beste moeder ooit. Zonder jou zou het leven triest zijn. Ik hou van je, mam. Je bent mijn alles.

56. Mam, je hebt me niet alleen gebaard, maar je houdt ook onvoorwaardelijk van me. Je bent mijn alles, en ik zal altijd van je houden.

57. Je bent mijn alles, mam. Ik ben blij dat je mijn moeder bent. Je bent zowel mijn moeder als mijn speciale engel. Jouw aanwezigheid, of alleen al jouw aanwezigheid in mijn gedachten, voelt als een regenboog in de lucht.

58. Mijn moeder, je bent de beste moeder. Je verheft nooit je stem. Je behandelt onze familie als een koning. En geeft ons alle knuffels en aanmoedigingen die we nodig hebben.

59. Jij bent mijn leven. U bent mijn alles. Je helpt me om op het juiste pad te blijven waar je me op hebt gezet. En voor dit alles, beloof ik om ook jouw alles te zijn.

60. Mijn moeder, je bent mijn kostbaarste geschenk, en niemand anders kan van me houden zoals jij. Je bent voor altijd in mijn hart, en ik kan niet ver van je zijn en je niet missen. Je bent mijn alles.

61. Mam, ik hou van je. Je bent mijn alles. Je hebt me overal doorheen geholpen. Je hebt me meer geleerd dan ik ooit van iemand anders had kunnen leren. Je houdt van me, zelfs met alles wat er in het verleden is gebeurd.

62. Mam, je bent mijn alles. Ik hou zoveel van je. Ik ben blij dat je mijn moeder bent, en ik hoop dat je het beste leven hebt!

63. Mam, ik hou zoveel van je. Ik ben dankbaar dat je me altijd hebt bijgestaan en voor alles wat je voor me hebt gedaan. Als ik je een cadeau stuur, zie ik dat als een cadeau voor een engel. Je bent mijn alles, mam.

64. Mam, je bent er vanaf de wieg, vanaf de geboorte zelfs, door dik en dun, door geluk en verdriet. Je bent er altijd met een helpende hand. Je bent mijn alles.

65. Mijn moeder, mijn alles. Vandaag willen mijn handen alleen maar typen dat je de beste bent en dat ik zielsveel van je hou en dat je mijn alles bent, en ze menen het.

66. Je bent mijn alles, mam, en ik ben dankbaar voor hoe je me hebt opgevoed. Ik ben zo dankbaar voor jou, mam, en je geloof, liefde, moed, kracht en wijsheid.

67. Mam, ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Je geeft me alles en meer. Jouw liefde helpt me door elke beproeving en uitdaging heen. Je bent mijn alles.

68. Je bent mijn alles, mam, en ik ben je alles verschuldigd. Jouw glimlach is het helderste geschenk dat ik ooit kreeg, en jouw hart heeft de sterkste liefde.

69. Mam, jij bent een van de weinige redenen waarom ik tegenwoordig lach. Zonder jou in mijn leven, zou ik verloren zijn. Ik hou voor altijd van je, en ik bid dat God me alles zal geven wat ik nodig heb om je te zegenen.

70. Mam, je bent mijn alles. Je bent er altijd voor me. Als ik down ben, ben jij er om me op te tillen. Je bent sterk, liefdevol en zorgzaam. Je bent mijn alles.

71. Mam, ik dank je voor alle liefde en zorg die je me hebt gegeven en dat je er altijd voor me bent, ook al ben ik er niet altijd voor jou. Je bent mijn alles.

72. Mam, je bent mijn alles omdat je, wat er ook gebeurt, onvoorwaardelijk van me houdt en omdat je te veel hebt opgeofferd voor dit leven dat ik heb.

73. Mijn moeder, mijn lieve moeder, je bent in mijn leven door alles heen, hoe mooi of zwaar ook. Je bent er altijd voor me. Je bent mijn rots en mijn alles.

74. Ik hou van mijn moeder. Ik heb niet altijd vrolijke dagen, maar ik heb altijd mijn moeders liefde. Ze is mijn alles.

75. Mam, ik ben gezegend met een moeder als jij. Jouw liefde voor mij is zichtbaar voor mijn vrienden. God stuurde een engel om mijn mama te zijn. Je bent mijn alles.

Mijn moeder is alles voor mij

« Er is een lange lijst van geweldige dingen die mijn moeder voor me heeft gedaan en geweldige dingen die ik me altijd van haar zal herinneren. Jarenlang heb ik tegen haar opgekeken omdat ze een standaard is voor ontzagwekkendheid. Ze is er altijd voor me geweest. Je bent alles voor me, mam. »

76. Mijn geweldige moeder is er altijd voor me geweest, wat er ook gebeurt. Ze is er altijd geweest om me naar de zon te brengen als het leven moeilijk wordt. Ze is alles en meer voor me.

77. Mijn moeder is alles voor me. Ze heeft me door dik en dun, door alles heen gezien. Zonder haar zou mijn leven afbrokkelen. Hou van haar, vertroetel haar, koester haar, want mijn moeder is alles voor mij.

78. Het leven van mijn broers en zussen en ik zijn gevuld met liefde en vreugde dankzij mijn moeder. Mijn moeder is mijn grootste vriendin geweest. Ze was mijn held en mijn liefde. Ze is alles voor me.

79. Mijn moeder is alles voor me. Ze is al tientallen jaren mijn held, en dat zal ze altijd blijven.

80. Mijn moeder gelukkig zien en haar in de buurt hebben maakt me gelukkig. Haar zien fronsen en haar afwezigheid raakt me. Je bent alles voor me, mam, en ik ben je alles verschuldigd wat je wenst.

81. Mijn moeder is het waard dat ik alles voor haar doe omdat ze me goed heeft opgevoed. Ze is de beste moeder ter wereld. Ze is alles voor me.

82. Ze is alles voor me, dat weet iedereen. Ze brengt me elke dag geluk. Ze is mijn beschermer als de wereld om me heen boos wordt. Ze is mijn idool. Ze geeft me kracht in moeilijke tijden. Ze is mijn alles. Ze is mijn held.

83. Je bent mijn alles, mam. Ik ben zo blij dat je mijn moeder bent. Je hebt me zoveel geleerd, en je bent er altijd om me te begeleiden.

84. Je bent mijn alles, mam. Je bent niet 50% van mijn alles. Je bent niet 75% van mijn alles. Je bent mijn alles, 100% alles, mam.

85. Mijn moeder, je bent niet alleen de reden dat ik opgewonden wakker word. Je bent ook mijn inspiratie. Jij bent de reden dat ik goed gevoed en opgevoed ben. Je bent mijn alles.

86. Je bent mijn alles, mam, en ik ben je alles verschuldigd, niet alleen omdat je mijn moeder bent, maar omdat je mijn alles bent, en je verdient alles.

87. Mam, mijn hart is gevuld met vreugde omdat ik door jou op de wereld ben gekomen. Je bent alles voor me, zelfs met al mijn koppigheid. Blijf stralen, mijn ster-mam. Ik hou zoveel van je, en dat mag je nooit vergeten.

88. Mam, je bent alles voor me. Je liefde is onvoorwaardelijk, en onze relatie puur en zoet.

89. Mam, je bent mijn alles. Jarenlange liefde heb je me gegeven. Je verdient de wereld en meer. Je zou mijn leven kunnen veranderen. Elke dag word ik wakker om je te zien, en dat is een reden om me gezegend te voelen.

90. Mam, geen woorden kunnen ooit beschrijven hoe ik me voel om jouw zoon te zijn of hoe blij ik ben om jouw zoon te zijn. Zonder jou zou mijn leven leeg zijn. Je bent mijn beste vriend, mijn constante liefde, mijn grootste gids en mijn alles.

91. Mam, ik sta voor altijd bij je in het krijt. Zonder twijfel ben je de beste vrouw die ik ooit gekend heb. Je bent slim, mooi, slim, zorgzaam en alles voor mij.

92. Mam, je bent alles voor me. En zonder jou zou ik niet eens bestaan. Je bent mijn kracht en zonder jou zou ik verloren zijn. Ik sta voor altijd bij jou en God in het krijt voor het geven van de beste moeder.

93. Mijn moeder, mijn engel, en mijn alles. Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt. Je hebt me goed opgevoed. Vanaf het moment dat ik geboren werd, had ik geluk omdat ik jou had. En je liet me zien hoe ik een sterk, liefhebbend persoon moest zijn.

94. Mam, je hebt me goed opgevoed, door altijd mijn behoeften voorop te stellen. Door jou ben ik niet egoïstisch of onbeleefd. Door jou ben ik verantwoordelijk. Dank je, mam, dat je mijn moeder bent. Je bent alles voor me. Ik hou zoveel van je!

95. Mam, je glimlach verlicht het hele huis en je woorden raken mijn hart. Mijn huis is leeg, voor mij, als jij er niet bent. Je bent alles voor me.

96. Je bent mijn alles, mam, en ik ben je het beste leven verschuldigd. Zonder jou zou ik mezelf niet zijn.

97. Je bent mijn alles, mam. Ik ben je alles verschuldigd wat je wenst. Ik heb geen speciale dag nodig om je te herinneren of je te vertellen dat je de wereld voor me betekent.

98. Mam, je bent alles voor me. Je liefde is als een eeuwige vlam. Je liet me een nieuwe, mooie manier van leven zien en moedigde me aan toen alles hopeloos leek.

99. Moeder, je bent er voor me sinds mijn geboorte, en dat zal je altijd blijven. Je bent er altijd om een oor te lenen, om me vast te houden en me nooit te laten gaan. Je bent alles voor me, mam.

100. Mam, je bent mijn alles, en ik zal nooit iets anders willen zijn dan je zoon, hoe lang we ook leven. Ik hou van je, mam. Je bent mijn alles.

101. Mam, ik hou van je. Ik ben blij dat ik via jou op aarde ben gekomen. Je gaf me meer dan een pad naar de aarde en het leven. Je gaf me liefde, je gaf me licht, en je gaf me alles. Je bent alles voor me, mam.

Ik weet zeker dat je moeite had om uit te zoeken welke citaten je zou gebruiken – want ze waren allemaal supermooi. Als dat waar is, dan ben ik blij. Ga nu verder en vertel je moeder of iemand anders dat ze alles voor je is.

Mijn werk hier is gedaan. Maar ik moet deze twee dingen zeggen voordat ik vertrek. (1) Surf rond op deze blog, en je vindt vele verzamelingen van citaten zoals deze. (2) Deel dit bericht met iemand die ook denkt dat zijn of haar moeder hun alles is.