Mijn Moeder Leerde Me Goed Citaten

De taak van een moeder is nooit af. Of zij nu een biologische, adoptie- of pleegmoeder is, zij moet haar kinderen de goede deugden van het leven bijbrengen door eerst een voorbeeld en een rolmodel voor hen te zijn. Een moeder moet haar kinderen altijd een voorbeeld geven dat zij in hun leven moeten volgen. Ze moeten van hun moeder leren hoe ze de juiste dingen in het leven moeten doen en niet de verkeerde.

Een moeder moet haar kinderen leren dat ze niet alleen met goede eigenschappen worden geboren, maar dat ze die ook moeten ontwikkelen door goede daden te verrichten, anderen te helpen en vriendelijk te zijn voor alle mensen om hen heen.

Een moeder moet haar kinderen ook leren dat ze niet alleen aan zichzelf moeten denken, maar ook aan anderen en dat ze degenen die hulp nodig hebben op alle mogelijke manieren moeten helpen. Door dit te doen zorgt ze ervoor dat de volgende generatie zal opgroeien met een goed hart dat anderen helpt zonder er iets voor terug te verwachten.

Kinderen die door zo’n moeder zijn opgevoed, worden goed afgeronde individuen en waardevolle instrumenten in de samenleving. Als jij zo’n moeder hebt of er een zou willen zijn, voel je dan vrij om deze mijn moeder leerde me goed citaten te bekijken en te gebruiken.

Mijn moeder leerde me goed citaten

Mijn moeder heeft me goed opgevoed. Ze leerde me alle noodzakelijke dingen die ik moest weten tijdens het opgroeien. Ze is een groot rolmodel voor me en leerde me altijd anderen tot mijn prioriteit te maken. Zelfs als ik me een last voelde, verzekerde ze me altijd dat ik haar zegen was.

1. Mijn moeder leerde me de juiste dingen die mijn houding modelleren. Zij modelleerde voor mij liefde voor boeken en leren, geduld, fatsoen en beleefdheid, en waardering.

2. Het was mijn moeder die me leerde om te blijven vechten, zelfs als het pijn doet. Mijn moeder leerde me dat ik altijd het beste waard ben. Ik ben blij dat ik haar in mijn leven heb.

3. Vandaag ben ik dankbaar voor het prachtige voorbeeld dat mijn moeder mij heeft gegeven. Op sterke vrouwen die een prachtige waardering delen voor het leven, familie en liefde.

4. Mam, bedankt voor het goede onderwijs. Je bent een geweldig voorbeeld geweest van wat vrouwen zouden moeten zijn.

5. Ik hou van mijn moeder. Ze leerde me altijd om de situatie te omarmen en dapper te zijn. Nu kan ik alleen maar dankbaar zijn voor wat ze me geleerd heeft.

6. Mam, je leerde me hoe te geven en hoe te zorgen, maar bovenal liet je me zien dat we onszelf nooit te serieus moeten nemen.

7. Mam, je bent de beste. Door jou voel ik me zo speciaal en je hebt me altijd gesteund.

8. Mijn moeder leerde me de ware betekenis van hard werken en zelfrespect door het me elke dag voor te doen.

9. Mijn moeder heeft me geleerd dat ik alles kan doen wat ik wil. Ze was er altijd voor me, wat er ook gebeurde.

10. Mijn moeder leerde me mijn vrienden zorgvuldig te kiezen. Ze leerde me over oprechtheid en loyaliteit. En wat het echt betekent om een dame te zijn.

11. Mijn moeder leerde me de juiste dingen die mijn houding modelleren. Ze zei me altijd positief te zijn en nooit te zeggen dat ik iets niet kan totdat ik het probeer.

12. Mijn moeder is mijn held omdat ze me geleerd heeft een liefdevol, zorgzaam en onzelfzuchtig persoon te zijn. Ik zal altijd van je houden, mam.

13. Ik ben wat ik ben omdat mijn moeder me onderweg positief heeft beïnvloed.

14. Mijn moeder leerde me hoe ik plankenkoorts, depressie en verraad moest overleven. Ze gelooft in liefde, vergeving en vrede.

15. Mijn moeder heeft het me goed geleerd. Toen ik jonger was, zei ze altijd: « Hard werken laat je nooit in de steek. » Dat ben ik nooit vergeten, en daarom geef ik altijd alles als ik het huis verlaat.

16. Mijn moeder leerde me goede waarden, en ik ben er trots op deze waarden elke dag bij me te dragen.

17. Mam kookte, maakte schoon en was een schouder om op uit te huilen. Ze voedde ons goed op en bracht ons goede waarden bij die een deel van mijn karakter zijn geworden.

18. Ik dacht altijd dat een « goed karakter » iets was waarmee je geboren werd of niet. Mijn moeder leerde me dat het niet gaat om perfect te zijn, maar om je best te doen.

19. Als je goed kijkt, zie je mijn moeder in het weefsel van mijn karakter. Ze heeft me goed opgevoed.

20. Als klein meisje leerde mijn moeder mij het belang van eerlijkheid, liefde en hard werken; sterke waarden hebben mijn karakter helpen vormen.

21. Ik ben een vrouw die onafhankelijk, sterk, krachtig en zelfverzekerd is. Mijn moeder heeft me dit geleerd

22. Mijn moeder heeft me goed opgevoed. Ze leerde me om altijd medelijden te hebben met andere mensen.

23. Mijn moeder leerde me goed. Ze vertelde me om altijd meer te geven dan ik krijg en als ik niet aardig kan zijn, heb dan tenminste de beleefdheid om vaag te zijn.

24. Mijn moeder leerde me dat het belangrijk is om zonder spijt te leven en dankbaar te zijn voor de kleine dingen.

25. Het is zo’n eer om naast mijn moeder te mogen werken; zij heeft mij geleerd hoe ik verkoopdoelen moet stellen en deze doelen moet bereiken.

26. Mijn moeder leerde me snacks bakken en lekkere maaltijden bereiden. Ze heeft het me goed geleerd.

27. Mijn moeder heeft me goed opgevoed. Ze leerde me wijsheid en hoe zelfstandig te leven.

28. Mijn moeder heeft me goed geleerd me te vernederen, maar soms vraag ik me af of ze trots is op wat ik geworden ben.

29. Ik heb veel van mijn moeder geleerd, maar de meest waardevolle les die ze me leerde was deze: Mezelf altijd gelukkig maken.

30. Als je anderen achterlaat, ben je niet alleen. Mijn moeder heeft me geleerd om vreedzaam en gracieus met anderen te leven.

31. Ik heb een rijk en gezegend leven gehad. Nu ik ouder word, ben ik dankbaar dat mijn moeder me geleerd heeft in vrede met anderen te leven.

32. Ik ben zo dankbaar voor de wijze woorden van mijn moeder.

33. Het maakt me zo blij dat ik een moeder heb die zo cool, creatief en aardig is als de mijne. Je bent de beste, mam!

34. Mijn moeder leerde me om nooit over iemand te oordelen. Ze leerde me verschillen te omarmen en in vrede te leven met anderen en hun overtuigingen…

35. Ik ben zo dankbaar dat ik ben opgevoed met het geloof dat aardig zijn en anderen goed behandelen het belangrijkste is.

36. Mam heeft me geleerd hoe ik een dame moet behandelen. Ze liet me zien hoe ik alle vrouwen moet liefhebben en respecteren. Wees altijd jezelf in hun buurt. Ik hou van je, mama. Bedankt voor alles.

37. Mam is de beste. Bedankt dat je me al deze waardevolle lessen hebt geleerd toen ik opgroeide, mam!

38. Mam, je hebt me geleerd een goed mens te zijn. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor me gedaan hebt. Ik weet dat je altijd mijn beste vriend zal zijn.

39. Ik leerde de waarde van geld van mijn moeder

40. Mam was een baken van vriendelijkheid. Ik waardeer haar omdat ze niet alleen goed les geeft, maar het goede voorbeeld geeft.

41. Mijn moeder leerde me een dame te zijn en niet bang te zijn om mijn mening te geven.

42. Moeder leerde me alsjeblieft en bedankt te zeggen en mensen altijd te laten weten hoeveel ik van ze hou.

43. Mijn moeder leerde me hoe ik me goed moest gedragen als we gasten thuis hadden, zei ze altijd dat ik ze hartelijk welkom moest heten.

44. Moeder heeft me geleerd hoe ik me goed moet gedragen.

45. Ze was een sterke vrouw die nooit vroeg om dingen die ze zich niet kon veroorloven. Ze leerde me mensen te behandelen zoals ik behandeld wilde worden.

46. Ik ben de eerlijkste persoon die ik ken, en dat komt door mijn moeder. Ze liet me zien hoe ik open, dapper en authentiek kon zijn. Ik hou van haar.

47. Mijn moeder leerde me het verschil tussen goed en fout, maar pusht me niet om perfect te zijn.

48. Ik ben opgevoed door een alleenstaande moeder die me de waarden heeft bijgebracht waarnaar ik nu leef: respect, vertrouwen, eer en integriteit.

49. Toen ik een kind was, leerde mijn moeder me om altijd op te eten wat er op mijn bord lag. Ze zei dat het beleefd is en waardering toont voor het eten. Nu volg ik nog steeds haar advies.

50. Mijn moeder leerde me hoe ik me moest gedragen en hoe ik mijn woede moest inslikken en glimlachen. Ze hield mijn hand vast toen we de straat overstaken.

51. Ze was altijd koel en beheerst. Ze leerde me echt hoe ik een dame moest zijn, hoe ik me moest kleden, hoe ik me moest gedragen…

52. Ondanks haar inspanningen om me manieren te leren, rol ik nog steeds soms met mijn ogen als iemand tegen me praat. Maar ze heeft me wel geleerd een goede vriend en persoon te zijn. Ik wou dat ze hier was om het leven te zien dat ik voor mezelf heb gemaakt. Ik ben een betere versie van haar, hoe dan ook.

53. Ik ben zo gelukkig dat mijn moeder me de juiste manier liet zien om met mensen om te gaan.

54. Een van de belangrijkste lessen die mijn moeder me leerde toen ik opgroeide, was hoe te glimlachen naar vreemden. Ze vertelde me altijd dat iemand met een glimlach een kamer kan binnenkomen en deze gastvrijer kan maken.

55. Het belangrijkste wat mijn moeder me over het leven heeft geleerd is dat het gaat om trouw zijn aan jezelf, zorgen voor je geliefden en doen waar je in gelooft, hoe moeilijk het ook wordt.

56. Ik zou niet zijn wie ik ben zonder mijn moeder. Bedankt voor de geweldige genen, mama

57. Mijn moeder heeft me altijd geleerd zelfverzekerd te zijn en me niet te verontschuldigen voor wie ik ben.

58. Mijn moeder leerde me mijn onvolkomenheden te omarmen, en ik ben haar eeuwig dankbaar.

59. Ik heb een moeder die altijd in me geloofde en zei dat ik alles kon. Dat geloof ik nu ook.

60. Kusjes voor de wangen, knuffels voor het hart, en een zegen voor de ziel. Ik ben zo gezegend om jouw kind te zijn, omdat je me goed geleerd hebt…

61. Ik begin dit jaar met alles wat ik doe. Misschien is de grootste verandering hoe ik mezelf behandel. Mijn moeder leerde me dat als je gelukkig wilt zijn, je eerst jezelf gelukkig moet maken. En nu neem ik eindelijk haar woorden ter harte.

62. Mijn moeder leerde me om altijd aardige, warme woorden te spreken tegen degenen die ik liefheb…

63. Mijn moeder leerde me een vrouw te zijn. Ze leerde me lief te hebben. Ze leerde me koken. En ze leerde me weg te lopen van alles waardoor ik me niet mooi of gewaardeerd voelde.

64. Ik ben de dochter van mijn moeder. Ze zei me elke dag dat ze van me hield. Ze hield elke dag van mijn broer en zus. En ze leerde me dat ik het verdiende om ook elke dag van mezelf te houden. Dus ik kies ervoor om dat te doen.

65. Mijn moeder leerde me dat je eerst van jezelf moet houden voordat je waardevol kunt zijn voor anderen. Dus stelde ik doelen waar ik trots op was en werkte hard om ze te bereiken.

66. Ik ben wie ik ben omdat mijn moeder me altijd zegt dat ik geweldig ben en dat ik alles kan wat ik wil.

67. Ik was nooit door de moeilijke momenten van het opgroeien gekomen zonder jouw onbreekbare geest en alles wat je me geleerd hebt. Ik hou zoveel van je, mam.

68. Mijn moeder leerde me dat er geen krachtiger statement is dan een vrouw die van zichzelf houdt en in zichzelf gelooft.

69. Mijn moeder gaf me een geschenk dat ik dicht bij me hou, dat voor altijd aan mijn zijde is. Het herinnert me aan de waarden die ze wilde dat ik zou houden, en één daarvan is zelfliefde. Elke moeilijke dag, elke verkeerde afslag, elk droevig liedje… het is een herinnering om eerst van mezelf te houden.

70. Als mijn moeder me niet leerde om altijd zelfverzekerd te zijn en van mezelf te houden, wie dan wel?

71. Mijn moeder zei me altijd dat er geen luxer gevoel is dan verwend te worden. Ik zal me altijd herinneren hoe ze voor ons een pedicure of een manicure boekte en het zo luxueus en decadent deed lijken. Ik ben mijn moeder daar dankbaar voor, en ik zal nooit vergeten wat ze me geleerd heeft over voor mezelf zorgen.

72. Mijn moeder deed het goed genoeg door haar tijd te nemen om mij goed te onderwijzen.

73. Mama zei altijd dat het leven als een doos bonbons was. Ze had gelijk. Dat is het ook. En ik probeer ze allemaal.

74. Mijn moeder leerde me om zelfverzekerd in mijn vel te zitten, met alle eigenaardigheden, en niet alleen de dingen los te laten die ik niet kan veranderen.

75. Mama heeft me goed opgevoed. Ik heb geleerd anderen te respecteren en dat elk meisje mooi is van binnen en van buiten.

76. Mijn moeder heeft me goed gecoacht. Een van de vele geweldige dingen die ik met haar heb meegemaakt is mijn liefde voor boeken. Ik kan er niet genoeg van krijgen.

77. Ik hou van mijn moeder. Ze vertelde me altijd dat huid iets is dat je binnenste bedekt, en je maakt het mooi door de manier waarop je van binnen leeft.

78. Ik leerde de kracht van een compliment toen mijn moeder zei, « man, je ziet er goed uit!

79. En ik zal nooit het advies vergeten dat mijn moeder me gaf toen ik jong was. Ze zei: « Baby girl, als je ooit iets nodig hebt, hoef je alleen maar je hand uit te steken, en God zal voorzien. »

80. Zij leerde me dat echte schoonheid niet draait om de lijnen van je gezicht of de kleur van je huid, maar om je hart.

81. Mijn moeder leerde me dat je het beste op jezelf moet letten. Want als je niet op jezelf kunt rekenen, op wie dan wel?

82. Mijn moeder coachte me op de juiste manier en leerde me de gouden regel. De echte die ze leerde: breek nooit iemand af die je hebt opgebouwd.

83. Het beste geschenk dat mijn moeder me ooit gaf was eigenwaarde.

84. Ik heb geleerd hoe ik een vrouw moet zijn van de beste. Ik heb geluk dat ik haar in mijn leven heb.

85. Ik heb het van mijn moeder geleerd – ik ben niet perfect; er is niemand die dat kan waarmaken, en de enige persoon die beter moet zijn dan ikzelf.

86. Mijn vrouw leerde mijn zussen en mij dat eigenliefde de beste liefde is. Sommige dagen zijn moeilijk, maar hoe je je voelt over jezelf is het belangrijkste ~ en ZIJ had gelijk!

87. Mijn moeder zei altijd, « Als een klus de moeite waard is om te doen, is het de moeite waard om goed te doen. » Wat is iets wat je vandaag goed doet?

88. Mama zei altijd, « vergeef jezelf, leef in het heden en vertrouw op je instinct ». Bedankt voor deze tips, mam!

89. Mijn moeder leerde me dat ik niet altijd kan doen wat andere mensen willen, en ik kan hen ook niet veranderen. De enige die kan veranderen ben ikzelf.

90. Mijn moeder leerde me de uitmuntendheid van zacht zijn voor jezelf.

91. Zoals elke moeder, wist ze precies wat ze moest doen. Ze leerde me hoe ik een knoop moest naaien, maar ook hoe ik van mezelf moest houden.

92. Mijn moeder leerde me dat het enige advies dat nuttig is in het leven is « wees jezelf ». Ze bewees me dat er geen reden is om verlegen of bang te zijn om mezelf te uiten. Doe wat je gelukkig en trots maakt, en maak je geen zorgen over wat anderen denken.

93. Omdat ze al die tijd gelijk had, mijn moeders advies is goud waard. Haar stijl is onbetaalbaar. En hoewel ik nooit in haar schoenen kan staan, zal ik haar lessen altijd bij me dragen.

94. Mijn moeder zei altijd, « vriendelijkheid is de taal die doven kunnen horen en blinden kunnen zien. » Blijf vriendelijkheid verspreiden en besef hoeveel je hebt om dankbaar voor te zijn.

95. Ik probeer in praktijk te brengen wat ik van mijn moeder heb geleerd, zoals goede manieren en verantwoordelijkheid

96. Ik heb een geweldige moeder die me heeft opgevoed om een heer te zijn. Ze heeft me geleerd hoe ik respect en goede manieren moet tonen, hoe ik moet helpen in het huishouden en hoe ik het juiste moet doen als het er op aan komt.

97. Ik ben zo dankbaar voor mijn moeders levenslange toewijding om mij te helpen een veelzijdige vrouw te worden en voor de opvoeding van een prachtig gezin.

98. Dank je, mam, om me te leren lief te zijn voor de mensen waar ik om geef en aardig voor degenen die het nodig hebben.

99. Ik heb geleerd creatief en zelfstandig te zijn. Ik heb geleerd gevoel voor humor te hebben en de schoonheid om me heen te waarderen.

100. Mijn moeder behandelde me als een prinses, kleedde zich als een koningin, en voedde me op om sterk en onafhankelijk te zijn. Mijn moeder leerde me goed.

101. Toen ik een kind was, heeft mijn moeder me het belang van goede manieren en een goede werkethiek bijgebracht. Ze leerde me dat dingen niet zomaar gebeuren zonder hard werken.

102. Ze leerde me de deur voor anderen open te houden en dank je wel te zeggen. Ze leerde me geen eten te verspillen en de tafel te dekken.

103. Dank je, mam, om me te leren een gelukkig, gezond en optimistisch mens te zijn.

104. Ze leerde me dat een schoon huis een schone geest betekende, dus zorgde ze ervoor dat het huis altijd brandschoon was.

105. Ze leerde me hoe ik goed met geld moest omgaan toen ik jonger was, en ze had ook het geduld om me fouten te laten maken zodat ik ervan kon leren.

Moeders spelen vaak een belangrijke rol bij het doorgeven van de vaardigheden die hun kinderen nodig hebben om zelfstandige volwassenen te worden die voor zichzelf kunnen zorgen.

Hoop dat deze mijn moeder leerde me goed citaten waren waardevol in het uiten van uw gedachte van hoe dankbaar je bent voor je moeder. Voel je vrij om ze te delen met anderen. Bedankt.