Mijn Ochtend Begint Met Jou Citaten

Met wie je je dag begint is heel belangrijk. Je dag kan gemaakt of verpest worden door de persoon met wie je je ochtend begint. Je dag beginnen met de liefde van je leven zorgt ervoor dat je een geweldige ochtend en een prachtige dag hebt.

Wanneer je de ware liefde hebt gevonden, is het normaal dat je die speciale persoon wilt laten weten hoe die gevoelens van liefde je soms zo lijken te overweldigen dat je moet laten weten dat hun dag om jou draait.

Ik weet zeker dat je uren hebt besteed aan het bedenken van manieren waarop je ze kunt vertellen hoe ze allemaal iets voor je betekenen. Ik heb de tijd genomen om die last te verlichten door middel van deze mijn ochtend begint met jou citaten om hen te laten weten waarom ze zoveel voor je betekenen.

Mijn ochtend begint met jou citaten

Als ik wakker word met jouw glimlach, is mijn dag gewoon perfect. Als mijn ochtend met jou begint, ongeacht hoe slecht of stressvol de vorige dag was, neemt het alle zorgen weg en maakt het mijn leven veel beter.

1. Het is lang geleden dat ik een ochtend had die zonder jou begon. Jouw gezicht is het eerste wat ik zie, en zo heb ik het graag. Jouw lieve vroege ochtend glimlach laat mijn hart smelten.

2. De dag is mooier als mijn ochtend met jou begint. Wakker worden en jou hier vinden maakt mijn dag zo perfect.

3. Elke morgen word ik wakker om mijn grote dromen als realiteit te zien. Ik droom dat mijn ochtend begint met jou en het wordt mijn realiteit.

4. De zonsopgang brengt nieuw licht, maar niet zo helder als wat wakker worden met een glimlach van jou brengt. Ik hou ervan als mijn ochtend met jou begint.

5. De dag is mooier als mijn ochtend met jou begint. Ik hou ervan om je de gordijnen te zien openen, dan in mijn ogen te kijken en me te knuffelen.

6. Mijn ochtend begint met jou en je glimlach. Ik word wakker met geluk op mijn lijf geschreven omdat jouw liefde, jouw zorg en jullie allemaal mij het gevoel geven dat ik in de hemel ben.

7. Het wordt zeker een mooie dag voor mij. Wat maakt het uit of het te warm is of dat het hard regent. De dag wordt mooi als mijn ochtend met jou begint.

8. Ik hou ervan wakker te worden met jou, met het geluid van je zachte, zoete adem en met het gevoel van je zachte, lieve armen om me heen. Ik dank God elke dag dat mijn ochtenden met jou beginnen.

9. Het wordt vast een mooie dag als mijn ochtend met jou begint. De zon schijnt fel, de snelwegen zijn al bezet, de lucht is zoet, en jij bent van mij.

10. Mijn hart is gevuld met te veel vreugde als ik bij jou ben, en het wordt zeker een mooie dag voor mij als mijn ochtend met jou begint.

11. Ik hou ervan als mijn ochtend met jou begint. Ik mag je zien, vasthouden en zeggen dat ik het heerlijk vind als mijn ochtend met jou begint.

12. Mijn ochtend begint met jou, en het is mooi. Met jou weet ik zeker dat mijn ochtenden en mijn dag zoet zullen zijn. Bedankt dat je de eerste persoon bent die ik elke ochtend zie.

13. Oh, die zoete omhelzing die me op een trein naar de hemel zet. En je ochtend gezicht – zo mooi. Ik hou ervan als mijn ochtend met jou begint.

14. Een ochtend zonder jou is zo koud als de winter en tegelijkertijd zo warm als de zomer. Ik probeer alleen maar te zeggen dat het alles is wat ik wil. Ik hou ervan als mijn ochtend begint en eindigt met jou.

15. Omdat mijn ochtend begint met jou, is mijn eerste gedachte bij het ontwaken, « deze dame is mooi! »

16. Als mijn ochtend met jou begint, is de zonsopgang zo mooi als de godin Venus en de hele dag is mooier plaatjes van de hemel.

17. Als je naast me wakker wordt, weet ik dat het een goede dag wordt. Ik zal het fijn vinden als al mijn ochtenden met jou beginnen.

18. Ik weet dat ik geluk heb als mijn ochtenden met jou beginnen. Als mijn wekker gaat, hoor ik alleen maar dat die dag van mij is.

19. Ik word elke morgen wakker, soms met een prachtige zonsopgang, en elke keer met jouw lieve gezicht en jouw warme glimlach. Dat laatste maakt mijn hele dag vrolijk. Ik hou ervan als mijn ochtend met jou begint.

20. Als mijn ochtend met jou begint, is het een prachtige ochtend. Er zal magie zijn in elke seconde en verwondering in elke minuut, allemaal door jou.

21. Ik word elke morgen wakker, en denk bij mezelf, « Ik heb de beste keuze van mijn leven gemaakt, » want mijn ochtend begint met jou.

22. Als ik wakker word, begint mijn ochtend niet met koffie, maar met jouw warme knuffels en gegiechel. Je glimlach is zo zoet als honing, en je gegiechel verlicht mijn dag.

23. Elke ochtend word ik naast je wakker, en dan voel ik me op de top van de wereld. Ik kan niet anders dan glimlachen als ik mijn ogen open en je mooie gezicht zie.

24. Ik word elke morgen wakker, en ik hoor je voetstappen omdat je altijd eerder wakker wordt dan ik. Je vindt me wakker en springt in mijn armen en legt je hoofd op je schouder. Dan zeg je, « Ik hou van je », en ik zet de wildste glimlach op. Ik hou ervan als mijn ochtenden met jou beginnen.

25. Ik hou ervan als mijn ochtend met jou begint. En ik kan nooit een ontbijt hebben dat niet geweldig is als jij er bent.

26. Ochtenden zijn het mooist als ik wakker word en je naar me zie glimlachen. Goedemorgen klinkt zoeter als het van jou komt.

27. Als ik elke dag wakker word, is mijn hart gevuld met vreugde omdat mijn ochtend met jou begint en dat betekent zoveel liefde en een geweldig ontbijt.

28. Mijn ochtend verloopt zoet en gelukkig als hij begint met koffie en het mooiste meisje ter wereld – jij!

29. Mijn ochtenden zijn de beste als ze met jou zijn. Je bent mijn favoriete ochtendmens, en je maakt me wakker met de liefste omhelzing die ik ooit heb gehad.

30. Mijn ochtenden zijn het beste als ze met jou beginnen. Jij maakt de koffie die mijn handen opwarmt. Je geeft me lieve blikken die me de rest van de dag doen glimlachen.

31. Mijn ochtenden zijn het gelukkigst als ik wakker word en jouw gezicht zie. Is dat niet het soort ochtend dat elke vrouw elke dag bidt?

32. Mijn liefste, ik hou ervan als mijn ochtend met jou begint. Ik word liever in de regen wakker dan zonder jou aan mijn zijde. Jouw aanwezigheid geeft me een ochtend om te koesteren.

33. Elke morgen maak je me wakker met de beste maaltijden die ik ooit gehad heb. Dus, elke ochtend word ik wakker als de gelukkigste man. Ik hou ervan als mijn ochtenden beginnen met jou.

34. Ik zie de stralende zon en de blauwe lucht, de zingende vogels en mijn favoriete persoon en mijn man, met wie ik graag mijn ochtend begin.

35. Het is een mooie ochtend voor mij als het begint met jou. Tegen alle verwachtingen in begin ik vandaag met jouw aanwezigheid. De zon is helder, en jouw ogen zijn helderder.

36. Ochtenden zijn mooie tijden, maar ze zijn nog mooier als jouw zonnige gezicht me aan het begin begroet.

37. Elke ochtend als ik wakker word, open ik slaperig mijn ogen en zie dat je naast me in bed ligt. Daar hou ik van. En ik zou graag mijn ogen openen en je daar voor de rest van mijn leven vinden.

38. Al mijn ochtenden beginnen met het geluid van jou. Dat is de reden voor de glimlach op mijn wang die je ‘s morgens ziet. Al mijn ochtenden beginnen met jouw handen om me heen. En de hele dag denk ik aan jou.

39. Het is een mooie ochtend, mijn liefste. Ik ben wakker, en jij bent hier, dus ik kan mijn dag optimistisch beginnen. Terwijl ik hier naar je kijk, weet ik dat de dag zoet zal zijn.

40. Niets is beter dan een ochtend die met jou begint. Mijn favoriete dingen in de ochtend zijn knuffels van jou en een kop koffie die we samen drinken.

41. Elke ochtend word ik wakker met knuffels van mijn man, de man met wie ik mijn ochtenden graag begin.

42. Wakker worden met zo’n opgefrist lichaam en met het mooiste meisje naast me. Het is de mooiste ochtend.

43. De dag is mooier als mijn ochtend begint met jou. Wie zou er niet graag wakker worden met jouw glimlach, jouw knuffel en jouw open armen?

44. Niets is beter dan een ochtend die met jou begint. Je maakt me aan het lachen, dat is zeker. Je gezicht ziet er zo mooi uit in het zachte vroege ochtendlicht.

45. Hoe kan vandaag niet mooi zijn als mijn ochtend met jou begon? Ik zal gepakt worden met een grote glimlach als mijn ochtend met jou begint.

46. Ik werd vanmorgen wakker en voelde een warmte op mijn gezicht. Mijn engel stond naast me en zei dat het goed was.

47. Niets is beter dan een ochtend die met jou begint. Niets is beter dan wakker worden naast jou. Niets is beter dan een nieuwe dag en een nieuwe jij aan mijn zijde.

48. Ja, de zon is fel, en ja, de lucht is blauw, maar het is een mooie dag omdat mijn ochtend begon met jou.

49. Niets is beter dan een ochtend die met jou begint. Elk moment voor de rest van die dag zal ik geluk zien.

50. Je wordt naast me wakker, met je armen om me heen geslagen. Door je zachte ademhaling wil ik in je vallen. Ik hou ervan als mijn ochtenden met jou beginnen.

51. Mijn lieve man, elke ochtend word ik wakker met geluk omdat mijn ochtend begint met mijn liefste geschenk. Het enige waar ik meer van hou dan een ochtend met jou erin, ben jij.

52. Ochtenden met jou en mij zijn mijn favoriete tijd van de dag. Wakker worden met jou naast me is als wakker worden in een wolk. Wakker worden met jouw schoonheid en vriendelijkheid is alles.

53. Je omhelst me vaarwel, zoals je elke dag doet, zoals de ochtend dat we samen begonnen. Ik word elke ochtend wakker en voel dezelfde gelukzaligheid. Jouw glimlach is zoeter dan de dauw en wekt mijn zintuigen uit de diepste sluimer.

54. Ik hou ervan om je zwakke glimlach te zien in de ochtend. Ik hou ervan om je volle ogen te zien zodra je wakker wordt. Mijn ochtend is mooier omdat jij hier bij mij bent.

55. Niets is beter dan naast je wakker worden, je lieve gezicht zien en je me « schat » horen noemen.

56. Niets is beter dan een ochtend die begint met jou, je glimlach.

57. Hoe kan ik niet van vandaag houden? Het begon met jou. Jou in mijn leven hebben is zo’n grote zegen. Je glimlach en je knuffels laten alle donkere wolken verdwijnen.

58. Ik wou dat je hier was zodat mijn ochtend met jou zou beginnen. Mijn hart kan nooit wennen aan het gevoel van wakker worden in een leeg bed.

59. Elke ochtend laat je me mijn dag beginnen met een glimlach. Telkens als ik wakker word en je op mijn bed zie liggen, kan ik niet anders dan glimlachen. Je maakt me aan het lachen en maakt mijn dag goed.

60. Ik werd vandaag blij wakker en voelde me tevredener dan in lange tijd. Tijd met jou is magisch en mijn ochtend met jou beginnen is iets wat ik enorm gemist heb.

61. Niets is beter dan een ochtend die met jou begint. Jou vasthouden en in je ogen kijken aan het begin van mijn ochtend is alles.

62. Het is een nieuwe ochtend en een mooie omdat jij er bent. Ik voel me als een kind als mijn man me wakker kietelt. Dit is liefde. Dit is vreugde. Dit is geluk.

63. Als je me ‘s morgens wakker maakt, en ik zie je warme glimlach als ik wakker word, klaart mijn wereld op. Alles lijkt juist en zalig.

64. Als ik elke dag wakker word, rek ik me uit en voel ik iets, dan draai ik me om om te zien wat het is, en daar ben je, lachend naar me.

65. Als ik wakker word, zegt de geur van jou me dat ik een geweldige ochtend zal hebben.

66. Hoe kan ik niet van vandaag houden als mijn ochtend met jou begon! Mijn hart krijgt een nieuwe vulling van vreugde elke keer als ik je zie.

67. Het enige dat beter is dan wakker worden, is mijn ochtend beginnen met jou. Ik ruil het ontbijt in om mijn ochtend met jou te beginnen.

68. Hoe kan het dat ik me na vele jaren nog steeds zo voel als ik mijn ochtenden met jou begin? Hoe zijn we zo verweven geraakt?

69. De zon schijnt op ons als hij aan een nieuwe reis rond de aarde begint. Het is een mooie dag omdat mijn ochtend begon met jou. Het is een dag van vreugde voor mij!

70. Met jou word ik elke dag wakker in de wetenschap dat iemand me een glimlach geeft en me goedemorgen kietelt.

71. Niets is beter dan elke ochtend wakker worden en weten dat ik mijn dag mag beginnen met jou in mijn armen. Niets is beter dan mijn ochtend met jou te beginnen.

72. Een ochtend begint tegenwoordig met koffie in de ene hand, gedachten aan jou in mijn hoofd en een geweldig ontbijt.

73. De dageraad is net gebroken. De zon schijnt en de straten leven. Laat de vogels gaan en hun liederen zingen terwijl ik geniet van het begin van mijn ochtend met jou.

74. Ik word wakker met de geur van koffie, spring uit bed en knuffel je goedemorgen. Mijn liefste, zo hou ik van mijn ochtenden.

75. Ik word wakker en rek me uit en loop naar buiten en zie hoe fel de zon schijnt. Maar hij schijnt nooit feller dan jij.

76. Het is een prachtige ochtend, mijn liefste. Het fijnste van in slaap vallen in jouw tedere armen is de wetenschap dat ik erin wakker word, dat mijn ochtend met jou begint.

77. Alles wat ik wil is jou aan mijn zijde als ik mijn ochtend begin. Daar ben ik tevreden mee. Op een ochtend werd ik wakker en zag je naast me liggen en wist dat ik dat voor altijd wilde.

78. Deze ochtend begon met jouw adem op mij. Mijn ogen gingen open om een schattige dame naast me te zien liggen. Het enige wat ik wilde was je de rest van de dag vasthouden. Ik wou dat ik dat kon.

79. Ik wou dat al mijn ochtenden met jou begonnen. Als ik wakker word om jou te zien, verwacht ik dat de dag gevuld is met zulke mooie dingen als jij. Je bent een geweldige vrouw, en wakker worden met jou helpt me optimistisch te blijven over een geweldige dag.

80. Het is weer een ochtend die met jou begint. Het is mijn lot dat mijn ochtenden met jou beginnen. Ik denk hieraan, en het vervult me met vreugde.

81. Er zijn mensen die elke morgen wakker worden en zich verheugen op meer geld verdienen. Maar ik word wakker en kijk uit naar een heerlijke ochtend met jou.

82. Mijn liefste, mijn beste ochtenden zijn diegene die met jou beginnen. Ik verlang naar wat komen gaat. Onze liefde is als een interessante dans, en mijn ochtenden met jou zijn als een eeuwigheid in de hemel.

83. Wakker worden om je te zien is als wakker worden om al mijn favoriete dingen voor me te zien. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Als je mijn mooiste glimlach wilt vangen, word dan wakker als ik wakker word.

84. Elke ochtend heb ik jou bij me als ik mijn ochtend begin, en dat vind ik heerlijk. Ik wou dat elke ochtend met jou begon!

85. Ik wou dat al mijn ochtenden met jou begonnen. Mijn ochtenden zijn niet hetzelfde zonder jou. Zonder jou zou mijn hele wereld veranderen.

86. Goedemorgen, mijn liefste. Met mijn ogen die jouw mooie gezicht in zich opnemen, begint mijn dag. Jouw luie stem in de vroege ochtend is alles wat ik moet horen om me levend te voelen!

87. Ochtenden met een douche van uw liefde zijn mijn beste ochtenden. Met jouw liefde kunnen mijn problemen niet in mijn gedachten blijven, en kan mijn dag gelukkiger zijn.

88. Ik kan me niet herinneren hoe het was om niet wakker te worden met het geluid van je stem. Maar wat maakt het uit hoe ik wakker word? Mijn ochtenden en de dag zijn heerlijk als ze met jou beginnen.

89. Maak me niet wakker als mijn ochtend niet met jou begint. Dat is mijn grote wens. Elke ochtend met jou is een droom die uitkomt.

90. De beste ochtenden beginnen met jou. Als je me wakker maakt met je liefdevolle knuffels, zul je zien dat ik al barst van geluk.

91. Als ik elke morgen wakker word, helpt de aanblik van jou me om goed wakker te worden. Zo moet een vrouw haar ochtend beginnen.

92. Elke ochtend, als ik wakker word, gooi je een grote glimlach naar me, en ik interpreteer het als, « Ik ben voor altijd de jouwe, minnaar ».

93. Ik word wakker en kijk wie mijn ochtend gaat beginnen met mij, en ik zie jou, en ik verwacht een zoete dag. Dan begin ik mijn dag, en jij bent er altijd om het zoeter te maken dan ik verwacht.

94. De ochtend is gekomen, de zon staat aan de hemel, en jij bent hier bij me, houdt van me en laat me speciaal voelen.

95. Het is weer een morgen, mijn liefste. Een hoopvolle dag wacht op mij. Uw zoete kus op mijn voorhoofd net als de zon begint op te komen is een van de redenen waarom ik ervan hou als mijn ochtenden beginnen met jou.

96. Ik heb nog nooit van een ochtend zo genoten als van een ochtend die met jou begint. Als je me ‘s morgens omhelst, voel ik me alsof ik kan vliegen.

97. Ik word elke morgen wakker en kijk naar je mooie gezicht. Ik zie daar altijd zoveel schoonheid. Ik hou ervan als mijn ochtenden beginnen met jou aan mijn zijde.

98. Ik wou dat al mijn ochtenden met jou begonnen. Ik word wakker met een glimlach op mijn gezicht wetende dat ik de dag begin met een geweldig ontbijt.

99. De ochtend is gekomen, de zon laat zich zien, en ik zie jouw gezicht in deze schemerige kamer, en het is mooier dan ooit. Het wordt vast een mooie dag voor mij, want mijn ochtend begon met jou.

100. Elke ochtend als ik wakker word, grijpen mijn vingers naar jou omdat het mijn grote wens is dat mijn ochtend met jou begint. Ik ben blij dat het altijd zo is.

101. Dank God voor hoe ik deze dagen wakker word. Ik open mijn ogen, en als ik jouw gezicht als eerste zie, begin ik mijn dag met een glimlach op mijn gezicht.

102. Wakker worden om mijn ochtend met jou te beginnen raakt anders! Ik ben nog nooit zo opgewonden wakker geworden. Misschien ga ik een van deze ochtenden zingen voor God om hem te bedanken dat mijn ochtenden met jou beginnen.

103. Met jou, mijn mooie meisje, zijn mijn ochtenden de beste. We worden samen wakker, ons hart klopt als één, onze liefde ligt naast ons.

104. Vroeg in de ochtend, kijk ik hoe je wakker wordt en je klaarmaakt voor de dag. Dat doe ik graag. Er is een manier waarop je ogen en glimlach ‘s morgens vroeg zijn, en ik hou ervan.

Het is mooi als je ochtend begint met iemand of iets waar je van houdt. Dus, zorg ervoor dat je haar vertelt hoeveel ze voor je betekent, inclusief deze citaten als een manier om je diepe genegenheid voor haar uit te drukken. Het is tenslotte de liefde die het leven de moeite waard maakt.

Je kunt deze collectie delen met je vrienden die die speciale persoon hebben waar ze blij mee zijn dat ze hun dag beginnen. Bedankt.