Mijn Vriend Is Mijn Beste Vriend

My Boyfriend Is My Best Friend Quotes

Een van de beste kanten van een relatie is dat je een beste vriend hebt met wie je over alles kunt praten. Er is niets beter dan iemand die er voor je is door dik en dun.

Een vriend hebben die ook je beste vriend is, is het mooiste wat je kan overkomen. Je hebt niet alleen iemand aan je zijde om mee door de ups en downs van het leven te gaan, maar hij helpt je ook te groeien als persoon en beslissingen te nemen die de tand des tijds doorstaan.

Het is een dubbele bonus om een vriend te hebben die ook je beste vriend is. En daarom heb ik een aantal my boyfriend is my best friend quotes verzameld over het hebben van een vriend die ook je beste vriend is. Veel plezier!

Mijn vriend is mijn beste vriend

Bedankt dat je de beste vriend bent die een meisje zich kan wensen! Ik ben zo gelukkig met jou en elke dag zie ik mezelf nog meer van je houden. Je bent mijn beste vriend, mijn soulmate, mijn alles. Er is niemand anders in deze wereld die me ooit zo gelukkig zou kunnen maken als jij.

1. Denk dat ik van je hou. Je bent mijn beste vriend, mijn vriend en de liefde van mijn leven. Bedankt voor je eindeloze steun en dat je er altijd voor me bent door dik en dun. Zonder jou zou ik verloren zijn, maar met jou ben ik gelukkig en thuis.

2. Ik ben nu meer dan een jaar samen met mijn vriend, en ik heb me iets geweldigs gerealiseerd. Hij is echt mijn beste vriend in de hele wereld. Ik kan hem alles vertellen en hij veroordeelt me nooit. Hij is misschien een beetje verlegen in het begin, maar uiteindelijk is hij er altijd om te luisteren.

3. Lief vriendje, je bent de liefde van mijn leven, ik wil voor altijd bij je zijn. Ik wil met je oud worden en bij je zijn als mijn haar grijs wordt. Je bent mijn zielsverwant, mijn beste vriend en degene waar ik niet zonder kan.

4. Je bent mijn beste vriend in de hele wereld en dat je me compleet maakt. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen. Ik hou zoveel van je, mijn vriend.

5. Mijn vriend is mijn beste vriend. Hij bewaart mijn geheimen en steunt me hoe dan ook. Hij is de man die me het gevoel geeft dat ik alles kan doen wat ik wil.

6. Ik hou zoveel van mijn vriendje. Hij is mijn beste vriend. Ik kan altijd met hem praten over alles, en hij doet zoveel leuke dingen voor me waardoor ik nog meer van hem hou. Hij houdt zo goed van me en is er zo goed voor me dat ik hem nooit wil verliezen. Er zal nooit iemand anders in mijn hart zijn zoals alleen hij!

7. Ik hou van je omdat je mijn beste vriend bent. Ik hou van je glimlach en de manier waarop die mijn leven verlicht. Ik hou van je ogen en de manier waarop ze in mijn ziel kijken. Ik hou van je aanraking en hoe die mijn hele lichaam in vuur en vlam zet. Ik hou van je hart en hoe je altijd weet wat ik wil horen wanneer ik het het minst verwacht.

8. Ik hou meer van je dan van wie ook ter wereld. Je betekent zoveel voor me. Je laat me altijd lachen als ik down ben en hebt altijd een lach in je ogen, ook al ben je soms een beetje dom. Ik heb je graag als mijn beste vriend, mijn vriend en de liefde van mijn leven.

9. Ik heb nog nooit iemand als jij ontmoet. Ik heb nog nooit zoveel liefde voor één persoon gevoeld. Als ik bij jou ben, doet niets er meer toe. Je maakt me elke dag aan het lachen en verlicht mijn wereld. Je bent de beste vriend en het beste vriendje ter wereld.

10. Hé Hun, je zult altijd mijn beste vriend zijn en ik zal altijd proberen de jouwe te zijn. De liefde die we voor elkaar hebben is zo sterk dat elke dag zonder jou te lang is. Ik weet niet waarom, maar ik heb het gevoel dat we zielsverwanten zijn, ook al is er voor alles een tijd en plaats.

11. Je bent altijd mijn beste vriend geweest, we lachen samen en maken grapjes, ik vertel je geheimen die ik nooit aan iemand heb verteld. Je begrijpt me meer dan wie dan ook en dat wil ik nooit veranderen. Ik hou zoveel van je!

12. Lief vriendje, je bent mijn beste vriend, en je hebt me altijd zo speciaal laten voelen. Je geeft me het gevoel dat ik alles kan, ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen.

13. Jij bent mijn beste vriend. Alles wat we doen is leuk voor ons. Je maakt het leven leuk, je maakt het interessant en ik ben graag bij je in de buurt. Je zult altijd mijn beste vriend zijn, en ik hou zoveel van je! Ik hoop dat ik jou net zo gelukkig kan maken als jij mij hebt gemaakt.

14. Elke dag word ik meer verliefd op je. Je bent de meest geweldige man die ik ooit ontmoet heb en je betekent alles voor me. Je bent mijn vriend, mijn partner, mijn minnaar en mijn soulmate. Mijn leven zou niet hetzelfde zijn zonder jou aan mijn zijde.

15. Je bent mijn beste vriend. Ik hou van je en alles aan je. Je weet me altijd te laten lachen, zoals je elke dag doet. Als ik de tijd kon bevriezen, zou ik dat doen zodat elk moment eeuwig zou duren. Elke dag die voorbij gaat groeien we naar elkaar toe. Weet dat ik echt van je hou en gezegend ben om jou als mijn vriendje te hebben!

16. Ik ben nog nooit zo zeker geweest over iets in mijn hele leven. Je bent niet alleen mijn vriendje, je bent mijn beste vriend! Ik hou van je met heel mijn hart. En ik beloof dat ik er altijd voor je zal zijn door dik en dun.

17. Ik kan niemand bedenken van wie ik meer hou dan van jou. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben. Je bent mijn beste vriend, mijn partner in misdaad en mijn minnaar. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Je maakt mijn leven compleet en ik hou van je met heel mijn hart.

18. Ik beloof dat ik de rest van mijn leven van je zal houden. Ik zal aan je zijde staan door alles heen, goed en slecht, blij en verdrietig! Je bent meer dan ik ooit kon hopen in een beste vriend. Ik kan me geen leven zonder jou voorstellen, mijn liefste.

19. Ik hou van je, mijn beste vriend. Elke keer als we samen zijn heb ik zoveel plezier. Je geeft mijn hart een warm en gelukkig gevoel als ik alleen al aan je denk. Ik ben zo gelukkig om zo’n geweldige vriend te hebben. Ik voel me het gelukkigste meisje ter wereld!

20. Ik hou van mijn vriend om zoveel redenen. Ten eerste is hij mijn beste vriend. Hij is er altijd voor me als ik moet praten of afreageren, en hij pikt zelfs mijn emoties op zonder dat ik het hem hoef te vertellen.

21. Ik weet dat ik het gelukkigste meisje ter wereld ben omdat ik jou heb. Door jou voel ik me een prinses, je aanbidt me en je houdt van me zoals ik ben. Je bent de beste vriend en vriendin van de hele wereld en ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen.

22. Ik heb nog nooit een man ontmoet, die zoveel kwaliteiten in zich heeft. Je bent mijn beste vriend en ik hou van je.

23. Mijn beste vriend is mijn zielsverwant en de liefde van mijn leven. Hij staat aan mijn zijde door dik en dun, door ups en downs. Hij begrijpt me als geen andere man en kan me met zijn logica aan de grond houden. Ik kijk ernaar uit om samen met hem een toekomst op te bouwen.

24. Lieverd, je bent meer dan alleen mijn vriendje. Je bent mijn beste vriend. Ik hou zoveel van je, en ik waardeer alles wat je voor me doet.

25. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je geeft me het gevoel dat de wereld een prachtige plek is. Je bent zo zorgzaam, lief, grappig en schattig. Ik aanbid elk deel van je en ik kijk uit naar onze toekomst samen.

26. Mijn vriend is mijn beste vriend, hij weet hoe hij me moet opvrolijken als ik verdrietig ben, hij weet hoe hij mijn dag beter kan maken met een simpele glimlach, en hij weet dat ik meer van hem hou dan wat dan ook ter wereld.

27. Ik zou een boek kunnen vullen met hoeveel ik van je hou. Onze liefde is zo sterk, het is sterker dan elke kracht in de wereld. Het maakt alles goed als er iets mis kan gaan. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en mijn vriend. Ik hou meer van je dan je ooit zult weten en elke dag dank ik God dat hij je in mijn leven heeft gebracht!

28. Ik ben zo gelukkig dat jij mijn beste vriend bent. Ik hou van je met heel mijn hart en kijk ernaar uit om samen oud te worden. Jij bent degene met wie ik gekke dingen wil doen. Degene die me troost in tijden van nood. Jij bent de enige die me kan vullen met zoveel vreugde, waardoor ik me op de top van de wereld voel met slechts een kus.

29. Ik wil voor altijd bij je zijn. Ik geef niets om de materiële dingen in het leven. Alles wat ik nodig heb ben jij! Je bent mijn beste vriend en minnaar. Ik voel me zo gelukkig omdat de liefde voor mij zo gemakkelijk is geweest. Zoals je zegt alles wat we doen is samen lachen en glimlachen, dat alleen al maakt me de gelukkigste persoon ooit!

30. Je bent mijn beste vriend en degene van wie ik hou! Ik hoop dat je de beste dag ooit hebt. Je bent er altijd voor me, wat er ook gebeurt… Ik hoop dat je weet hoeveel we allemaal van je houden en je waarderen.

31. Je bent mijn beste vriend, de liefde van mijn leven, en de meest geweldige man die ik ken! Je hebt me zoveel vreugde gebracht met je glimlach en warmte. Mijn dagen zijn helderder en makkelijker omdat ik jou aan mijn zijde heb. Bedankt dat je me aan het lachen maakt en er altijd bent als ik een vriend nodig heb!

32. Ik kan me geen dag zonder jou voorstellen en elk wakker moment zijn jouw gedachten in de mijne en heb ik het gevoel dat ik niet eens alleen ben. Je bent mijn beste vriend, mijn liefste en de liefde van mijn leven en ik waardeer je meer dan je ooit zult weten.

33. Ik ben zo gelukkig om jou aan mijn zijde te hebben. Bedankt dat je elke dag zo mooi en helder maakt. Met jou is er niets dat ik niet kan doen. Ik hou meer van je dan woorden ooit kunnen zeggen en ik koester elke dag die we samen doorbrengen.

34. Mijn vriend is mijn beste vriend omdat hij me gelukkig maakt en me speciaal laat voelen!

35. Ik hou van je zoals je bent. Ik ben graag je vriendin omdat ik met mijn beste vriend mag zijn! Je bent mijn favoriete persoon in de wereld om mee om te gaan. Ik hou van je en ben je vriendin!

36. Je bent mijn beste vriend en mijn vriend omdat je zoveel meer bent dan die twee dingen. Je bent de persoon met wie ik elk aspect van mijn leven kan zien, en ik heb het gevoel dat je er alleen maar aan toevoegt. Niet wegnemen. En eerlijk gezegd, als jij er niet was? Zou ik er niet zijn.

37. We hebben echt iets speciaals. We zijn de enige die het hart van de ander vasthoudt. Ik ben zo trots dat ik je vriendin ben en dat we samen zo’n mooi jaar van liefde, vriendschap en plezier hebben gehad. Ik kan niet wachten op nog vele jaren!

38. Ik hou van je, schat! Je bent mijn beste vriend. Lovey-dovey tijden zijn belangrijk, maar lachen en een ijsje eten op de bank is net zo speciaal.

39. Je bent mijn beste vriend en ik hou oneindig veel meer van je. Je bent zo onbaatzuchtig, gul, aardig en lief. Ik hou van je, schat!

40. Mijn vriend is de liefste. Hij is alles wat ik ooit wilde en hij weet altijd precies wat hij moet zeggen. Hij maakt me aan het lachen, hij luistert naar me, hij geeft de beste knuffels en we hebben veel plezier samen, maar waar ik het meest van hou is dat hij mijn beste vriend is.

41. Je betekent meer voor me dan wat ook ter wereld! We hebben zoveel meegemaakt en ik zou me geen leven zonder jou kunnen voorstellen. Dit jaar was geweldig en ik ben blij dat ik je weer mijn vriend kan noemen. Ik hou zoveel van je, je hebt me een veel beter mens gemaakt en ik hoop dat we voor altijd bij elkaar kunnen blijven.

42. Van je houden is als ademhalen voor mij, zo makkelijk. Ik wil je vasthouden en nooit meer loslaten. Je bent zo’n geweldige man en mijn beste vriend. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe liefde voelt.

43. Ik hou van je tot aan de maan en terug. Je bent mijn beste vriend en dat zal je altijd blijven. Ik koester je voor altijd, mijn schat!

44. Je bent niet alleen mijn vriend, je bent mijn beste vriend. Je maakt me aan het lachen als ik me down voel, ontspant me als ik gestrest ben en weet me altijd op te vrolijken. Jij bent de enige die me echt begrijpt en ik weet dat je door alles heen aan mijn zijde staat. Ik hou van je!

45. Ik hou van mijn vriend. Hij is mijn beste vriend. Hij houdt van me zoals ik ben. We zijn er altijd voor elkaar en er gaat geen dag voorbij dat we niet tegen elkaar zeggen: « Ik hou van je. » Ik ben zo dankbaar om hem in mijn leven te hebben, mijn beste vriend, mijn minnaar en mijn zielsverwant.

46. Ik hou van je omdat je mijn beste vriend bent. Niemand kent me beter dan jij. Niemand kan zo met mij omgaan als jij. Ik kan mezelf zijn bij jou, en heb er plezier in mezelf te zijn. Door jou voel ik me lekker in mijn vel en dat is moeilijk te vinden in deze wereld.

47. Ik ben zo gelukkig om een beste vriend te hebben die toevallig ook mijn minnaar is. Ik ben nog nooit zo op mijn gemak en vol vertrouwen geweest over iemand anders in mijn leven, en ik denk dat het komt door hoe comfortabel we zijn met elkaar. Ik hou zoveel van je!

48. Na al die jaren kan ik zeggen hoeveel tijd we ook samen doorbrengen of ver van elkaar, de liefde is nog steeds hetzelfde. Je bent mijn beste vriend en ik hou van je.

49. Je maakt me het gelukkigst in mijn hele leven. Het leven is zo leuk met jou in de buurt. Ik hou van alle gekke dingen die je doet en ik hou van je. Je bent in elk opzicht perfect en ik zou niets aan je willen veranderen.

50. Ik glimlach als ik aan je denk, en ik denk altijd aan je. Je bent mijn liefste, mijn beste vriend en mijn liefde!

51. Jij bent mijn beste vriend. De enige op wie ik kan rekenen, de enige met wie ik tijd wil doorbrengen.

Hij is mijn beste vriend en vriendje citaten

Hij is mijn beste vriend en mijn vriend. Hij laat me harder lachen dan wie dan ook. Hij is zo slim, getalenteerd en grappig en ik ben graag bij hem in de buurt. Ik ben graag zijn vriendin en dat zal ik altijd blijven omdat ik zoveel van hem hou.

52. Mijn vriend is mijn beste vriend. We doen alles samen en hebben altijd veel plezier. Ik kan me geen leven zonder hem voorstellen. Hij is een buitengewoon persoon die me meer geliefd doet voelen. Hij is mijn vriend en mijn beste vriend.

53. Ik hou van je omdat je een coole kerel bent. Ik weet dat je mijn beste vriend bent. Mijn vriend begrijpt me en steunt me. Dat is het belangrijkste in onze relatie.

54. Ik hou zoveel van je, woorden kunnen nooit beschrijven wat je voor me betekent. Je bent mijn beste vriend, zal altijd mijn hart hebben en ik zou nooit een dag met je willen ruilen. Je doet zoveel voor me en daar ben ik je meer dan dankbaar voor! Ik hou van je.

55. Ik hou zoveel van je! Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat ik mijn beste vriend zou vinden, maar hier ben je. Door jou wil ik de beste versie van mezelf zijn. Je bent charmant, grappig en lief. Ik ben zo gelukkig dat ik elke dag naast je wakker mag worden. Ik hou van je.

56. Mijn vriend is de meest ondersteunende, geduldige, liefste en beste man ooit. Ik hou ervan dat hij zo toegewijd is aan mij en onze relatie – zelfs meer dan aan zichzelf. Hij maakt mijn leven compleet en ik zal hem altijd koesteren. Onze liefde vult me met vreugde en warmte die elk deel van mijn lichaam raakt. Mijn hart is altijd vol door hem. Ik hou van je, schatje!

57. Je bent meer dan ik ooit had kunnen vragen in een vriendje. Je bent mijn beste vriend en degene met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Met jou maak ik me geen zorgen over de toekomst want die ziet er rooskleurig uit zolang we samen zijn. Ik hou meer van je dan ik kan uitdrukken!

58. Ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb. Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Je bent mijn beste vriend en ik voel me gezegend dat ik bij je mag zijn. Je laat mijn hart een slag overslaan alleen al door naar me te kijken. Onze liefde is als een sprookje en alles wat ik wil is oud worden met jou.

59. Je bent mijn beste vriend. Je bent er altijd voor me geweest, wat er ook gebeurde. Niemand maakt me gelukkiger dan jij en dat waardeer ik zo. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten. Jij maakt mijn leven compleet.

60. Ik wil dat je gelukkig bent, zelfs als dat betekent dat je het zonder mij moet stellen. Ik hou ervan hoe we over alles kunnen praten, en hoe je me opvrolijkt wanneer ik dat het meest nodig heb. Ik ben blij dat we zowel beste vrienden als geliefden zijn, want eerlijk gezegd zou ik niemand anders willen om mijn leven mee door te brengen. Jij bent de beste! Ik hou van je.

61. Je bent mijn beste vriend, mijn menselijke agenda en mijn andere helft. Je betekent de wereld voor me en ik hou zoveel van je!

62. Toen ik opgroeide als een jong meisje, had ik nooit gedacht dat ik iemand zou ontmoeten die mijn beste vriend zou zijn. Jij bent de man van mijn dromen en ik kon niet gelukkiger zijn om jou in mijn leven te hebben.

63. Je bent mijn beste vriend. Mijn partner in misdaad. De liefde van mijn leven en degene met wie ik voor altijd wil samenzijn. Je bent zo perfect in elk opzicht dat ik me geen wereld zonder jou kan voorstellen.

64. Je bent mijn beste vriend, mijn zielsverwant en mijn enige ware liefde. Ik zou alles voor je doen en ben er altijd voor je, wat er ook gebeurt. Ik leef alleen voor jouw geluk en om de glimlach op je gezicht te zien. Geniet van de dag, want dat zal ik zeker doen!

65. Ik heb nooit meer van iemand gehouden dan van jou. Je bent mijn beste vriend en mijn zielsverwant. Dank je dat ik me als een miljoen dollar voel!

66. Er is niemand met wie ik liever de rest van mijn leven zou doorbrengen. Jij bent vreugde, troost en geluk in één, en het voelt geweldig om jou als mijn beste vriend te hebben voor de rest van mijn leven.

67. Mijn favoriete plek in de wereld is naast jou. Als ik al perfecte momenten in het leven had, zou het verpest worden door jou. Je bent mijn beste vriend en daarom hou ik van je. Ik waardeer alles wat je doet en hou van de tijd die we samen doorbrengen en daarom ben ik dankbaar dat ik jou in mijn leven heb!

68. Je bent mijn beste vriend, mijn maatje. Mijn liefde voor jou is zo groot dat ik het nauwelijks kan uitdrukken. Je hebt geen idee hoe gelukkig je me elke dag maakt. Je bent als een zonnestraal die langs een koude en donkere hemel valt.

69. Ik hou ervan als je lacht en dat maakt elke dag de moeite waard. Ik ben zo blij dat ik je ken, want je vriendschap is onbetaalbaar en mooier dan woorden ooit kunnen uitdrukken. Laten we doorgaan, laten we de rest van ons leven samen doorbrengen want ik kan niet wachten om voor altijd met jou door te brengen!

70. Ik hou van je. Ik wil geen dag doorbrengen zonder iets van je te horen of je prachtige glimlach te zien. Je bent mijn beste vriend en mijn soulmate voor het leven.

71. Ik ken je nog niet zo lang, maar ik denk niet dat ik ooit gelukkiger ben geweest. Je maakt me aan het lachen elke keer als ik je zie en daarom noem ik je mijn beste vriend. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen, mijn perfecte match!

72. De droom van elk meisje is een man te ontmoeten die echt van haar houdt en die ze kan vertrouwen. En nu heb ik de ultieme prijs van mijn leven gevonden, de beste vriend waar ik ooit op kon hopen. Je bent mijn rots, mijn vertrouweling. Jij bent jij, en ik hou van elk stukje daarvan.

73. Hallo knapperd, ik hou van je en mis je zo erg! Ik kan niet wachten om je te zien. Je bent mijn beste vriend ooit en ik hou meer van je dan wat dan ook.

74. Niemand anders in de wereld kan mijn gevoelens voor jou begrijpen zoals jij. Jij bent de enige persoon bij wie ik volledig mezelf kan zijn, volledig open en eerlijk. Jij bent de enige persoon die me bijstaat en steunt. Je bent mijn beste vriend!

75. Mijn vriend is mijn beste vriend, en ik hou zoveel van hem.

76. Het beste aan mijn vriend is dat hij ook mijn beste vriend is. Dat maakt het makkelijk om van hem te houden. Hij heeft geen geheimen voor me, hij is open en eerlijk over alles, en dat helpt me om hem meer te vertrouwen. Ik heb geluk dat ik zo’n geweldig persoon in mijn leven heb; iemand die het beste in mij naar boven haalt.

77. Ik hou zoveel van mijn vriend. Hij is mijn beste vriend en een fantastische minnaar. We gaan al enkele jaren met elkaar om en onze relatie wordt steeds beter.

78. Ik hou zoveel van je! Je bent het beste vriendje ooit, je behandelt me als een koningin en ik vind het heerlijk om bij je te zijn. Ik ben zo blij dat ik je vriendin ben, we hebben zo’n leuke tijd samen.

79. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden die zo geweldig en speciaal is als jij. Ik zou onze vriendschap voor niets ter wereld willen ruilen! Je bent mijn beste vriend, de gekste partner in misdaad, een vervelend broertje en de liefde van mijn leven.

80. Je geeft me het gevoel dat ik op de top van de wereld sta. Je bent mijn beste vriend en de liefde van mijn leven. Ik hou van je van hier tot aan de maan en terug!

81. Je bent mijn beste vriend en ik kan niet wachten tot je mijn man bent. Sinds de dag dat ik je ontmoette, ben je er altijd voor me geweest. Ik ben zo gelukkig. Door jou voel ik me zo speciaal dat zelfs als we ruzie hebben ik nog steeds moet lachen omdat ik weet dat het beter wordt. Je bent mijn beste vriend!

82. Je bent mijn beste vriend, de liefde van mijn leven. Jouw gezicht is het eerste waar ik aan denk als ik wakker word, en het laatste waar ik aan denk voordat ik ga slapen. Je maakt me gelukkig als je in de buurt bent en er is niets dat ik niet voor je zou doen. Ik kijk ernaar uit om met jou oud te worden.

83. Je bent mijn beste vriend. Er is niemand anders zoals jij en ik zou alles doen om je gelukkig te houden. Ik was verloren en verward voordat we elkaar ontmoetten, maar nu weet ik precies wat ik wil in het leven. Je betekent de wereld voor me en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je door te brengen!

84. Mijn lief, ik heb nog niemand ontmoet die vriendschap en eerlijkheid zo belangrijk vindt als jij. Je bent een aardige, attente, aantrekkelijke man. Vandaag vieren we onze laatste dag als kamergenoten en beste vrienden. Ik ben zo gelukkig om elke seconde van elke dag met jou door te brengen. Ik wil mijn leven met jou doorbrengen, nu en voor altijd!

85. Lieve Buddy, ik hou zoveel van je. We hebben onze ups en downs gehad, maar je bent door alles heen mijn beste vriend geweest. Ik ben zo blij dat God je in mijn leven heeft gebracht. Ik hou van je.

86. Je betekent alles voor me. Je bent er door alles heen geweest, goed of slecht. Weet dat ik altijd van je zal houden en dat onze vriendschap me dierbaar is.

87. Ik hou het meest van jou in deze wereld, mijn beste vriend en minnaar. Je maakt me zo gelukkig dat ik niet kan stoppen met glimlachen. Als onze ogen elkaar ontmoeten laat je mijn hart fladderen en rennen. Het leven is perfect met jou aan mijn zijde, elke dag wordt onze liefde sterker.

88. Mijn liefde voor jou is onverklaarbaar. We doen alles samen. Je bent mijn beste vriend en minnaar, en woorden kunnen nooit uitleggen hoeveel ik van je hou en je aanbid. Ik wil de rest van mijn leven met jou aan mijn zijde doorbrengen en alles delen wat daarbij hoort.

89. Ik hou van je, schat. Door dik en dun ben je er voor me geweest. Ik weet dat alles wat ik nodig heb is een glimlach van jou en al mijn problemen zullen verdwijnen. Je bent mijn beste vriend, mijn liefde en mijn toekomstige man!

90. Je bent mijn beste vriend, de meest geweldige man die ik ken. Bedankt dat je er altijd bent als ik je nodig heb. Je betekent alles voor me, en ik kan niet wachten om te zien wat het volgende leven ons brengt.

91. Schat, ik hou van je met alles wat ik ben. Ik ben elke dag dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Je behandelt me als een koningin en werkt altijd hard om me gelukkig te maken. Bedankt dat je de beste vriend bent die ik me kan wensen en de liefde van mijn leven.

92. Je bent mijn beste vriend. Ik wil je dat gewoon vertellen – en je eraan herinneren. Het voelt ook goed om het hardop te zeggen. Ik weet dat je dit weet, maar onze vriendschap is zo belangrijk voor me. En er is niemand anders in deze wereld met wie ik het liever zou delen dan met jou.

93. Je bent mijn beste vriend, mijn menselijke agenda en mijn andere helft. Je betekent de wereld voor me en ik hou van je.

94. Je bent mijn beste vriend en dat zal je altijd blijven. Als ik advies nodig heb of gewoon iemand om mee te praten, ben je er voor me.

95. Je betekent alles voor me. Je bent mijn wereld en mijn leven. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten, dus ik ben heel blij dat ik je gevonden heb!

96. Mijn vriend is de liefste man ter wereld. Hij is mijn beste vriend en ik ben zo gelukkig om hem te hebben! Er is niemand anders bij wie ik zou willen zijn dan hij.

97. Ik kan niet zonder je leven. Elke dag hou ik meer van je, en elke dag lijk je nog verbazingwekkender te worden dan je al was. Je bent echt mijn beste vriend en mijn enige ware liefde. Ik kan niet wachten op de dag dat we samenwonen en samen oud worden. Je betekent de wereld voor me.

98. Je bent de meest geweldige vriend ooit. Ik denk dat we zo’n geweldige vriendschap hebben dat we niet hoeven te gaan drinken, maar dat doen we altijd. Ik ben nu het gelukkigste meisje ter wereld.

99. Je bent mijn beste vriend, meer mijn favoriete maatje. Als ik jou zou verliezen, zou dat deel van mij voor altijd weg zijn. Alles lijkt helderder als ik bij je ben en ik hou ervan hoe we altijd een geweldige tijd samen hebben.

100. Ik heb een vriend die mijn beste vriend is. Ik ben zo blij dat ik jou in mijn leven heb. Je bent zo aardig, zelfverzekerd en toegewijd. Je gaat nooit uit mijn gedachten. Ik denk altijd aan je en daar hou ik van. Ik ben het gelukkigste meisje ter wereld om jou in mijn leven en als mijn beste vriend te hebben.

101. Jij bent mijn beste vriend. Jij bent degene bij wie ik elke dag thuis wil komen en ‘s nachts mee wil knuffelen. Je maakt me zo hard aan het lachen dat het pijn doet. Ik hou zoveel van je dat ik niet kan stoppen met lachen.

102. Babe, je bent mijn beste vriend, de eerste persoon met wie ik wil praten als ik een nieuw idee heb, de laatste persoon die ik wil kennen als mijn slechte dagen zich voordoen, je bent mijn wederhelft & ik hou ervan!

Er zijn veel voordelen aan het samenzijn met iemand die ook je beste vriend is. Misschien heb je je dit niet gerealiseerd, maar je kunt er veel baat bij hebben om de juiste persoon aan je zijde te hebben. Je hoeft hier nooit twee keer over na te denken.

Als je merkt dat je van iemand houdt, dan is het beter om ook zijn beste vriend te zijn. Jullie beiden zullen de relatie zeker zoeter en bevredigender vinden, zowel emotioneel als fysiek.