Mijn Vriend Vergat Mijn Verjaardag Quotes

My Boyfriend Forgot My Birthday Quotes

Relaties zijn niet gemakkelijk, vooral als je partner een zeefachtige geest heeft. Niets blijft binnen; je favoriete eten, je favoriete kleur, je middelste naam, je leeftijd. Zo erg kan het worden.

Als je vriendje je verjaardag vergeet, ben je niet alleen boos, je bent kwaad! Hij heeft zich misschien verontschuldigd voor het vergeten van je verjaardag, maar je weet niet of hij een grapje maakt of niet? Niet om te praten over of je hem moet vergeven of niet.

Vaker wel dan niet onthouden mannen die niet zo goed zijn in het onthouden van feestdagen of verjaardagen, de verjaardag van hun vriendin en daaruit ontstaan scheidingen. Dus, dit is nogal wat.

Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten citaten kunnen je de kans geven om te ventileren zonder te gaan zitten en een hart tot hart met je partner te hebben. Gebruik deze citaten zoals u wenst.

Mijn vriend vergat mijn verjaardag Quotes

Ik zal niet liegen, ik was een beetje gekwetst door de vergissing want het had een mooie avond moeten worden. Maar hij beloofde het goed te maken door vanavond te koken. Ik kijk uit naar onze romantische avond met mijn liefde.

1. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik wil hem de stille behandeling geven, maar ik weet dat het niet zal helpen. Ik moet gewoon doen alsof hij mijn verjaardag niet vergeten is en hem op zijn verjaardag terugbetalen.

2. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben niet boos, maar ik denk niet dat we het volhouden. Ik bedoel, als hij mijn verjaardag niet kan onthouden, hoe kan hij dan onze trouwdag onthouden?

3. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben boos op hem, maar ik weet dat hij iets geweldigs zal doen om het goed te maken. Het hangt er alleen vanaf of ik hem tegen die tijd heb vergeven.

4. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben niet verrast. Mijn vriend is het type man dat zijn verjaardag zou vergeten. En hij is de enige persoon die ik ken die daar boos over zou zijn, zoals hij was toen hij de mijne vergat.

5. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik ben nu een paar jaar bij hem en hij vergeet het elk jaar. Ik dacht dat hij de ware was. Blijkbaar niet.

6. Mijn vriend is mijn verjaardag weer vergeten. Ik denk erover om hem een kaart te geven met daarop: « Ik hou van je, maar als je afwezig blijft over dingen in mijn leven, doe ik hetzelfde met jou. »

7. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag weer vergeten is. Ik was zo opgewonden om hem vanmorgen te zien, en nu ben ik gewoon boos. Hij zal iets leuks moeten doen om me te kalmeren.

8. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik was teleurgesteld. Hij gaf me de volgende dag een kaart en een doos bonbons, maar ik voelde me nog steeds verdrietig.

9. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Ik weet niet zeker of ik boos of vergevingsgezind moet zijn. Ik denk dat het allemaal afhangt van wat hij me voor mijn cadeau geeft.

10. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik had moeten weten dat hij dat zou doen. Hij onthoudt nooit iets. Hij herinnert zich zelfs zijn verjaardag niet.

11. Ik weet niet waarom ik verrast was toen mijn vriend mijn verjaardag vergat. Hij heeft ook nooit een andere onthouden.

12. Ik word altijd zo boos als hij mijn verjaardag vergeet. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik begrijp gewoon niet hoe hij mijn verjaardag kan vergeten.

13. Ik was echt verrast toen mijn vriend mijn verjaardag vergat. Ik dacht dat we dichter bij elkaar stonden. Ik wilde het net uitmaken toen hij me de rozen gaf en zich verontschuldigde.

14. Mijn vriend vergat mijn verjaardag. Ik was zo kwaad dat ik drie dagen niet met hem sprak. Maar toen besefte ik dat hij ook maar een mens is. Hij kan zich niet alles herinneren.

15. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik weet dat het niet zo speciaal is, maar toch, het is de gedachte die telt.

16. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik weet dat hij niet perfect is, maar hij is meestal zo goed in het onthouden van belangrijke data.

17. Ik weet dat mijn vriend van me houdt. Hij stuurt me altijd een kaart op mijn verjaardag. Maar dit jaar vergat mijn vriend mijn verjaardag terwijl ik hoopte op een boeket van hem…

18. Ik weet niet wat ik ga doen. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik dacht dat hij het zich dit jaar zou herinneren, maar dat deed hij niet, en dat doet me pijn.

19. Ik was behoorlijk overstuur toen mijn vriendje mijn verjaardag vergat. Ik zei niets omdat ik geen zeur wilde zijn. Maar ik was gekwetst.

20. Ik was zo kwaad dat mijn vriend mijn verjaardag was vergeten. Ik bleef maar denken aan alle keren dat hij zei dat hij mijn verjaardag nooit zou vergeten. Ik voelde me zo stom dat ik hem geloofde.

21. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ga het niet uitmaken, maar ik ben toch een beetje gekwetst.

22. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten, en ik ben zo overstuur, ik weet niet wat ik moet doen. Ik kan niet geloven dat hij het vergeten is.

23. Ik was zo overstuur toen mijn vriend mijn verjaardag vergat. Ik huilde urenlang.

24. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik weet dat hij van me houdt, maar toch doet het pijn.

25 Ik wist dat mijn vriend mijn verjaardag was vergeten toen ik geen enkele bloem op tafel zag staan.

26. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik heb het gevoel dat het zijn schuld is, maar ik weet het niet zeker, en ik weet niet wat ik eraan moet doen.

27. Ik weet dat hij het goed bedoelde, maar ik voel me nog steeds gekwetst dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik denk dat ik hem uiteindelijk wel vergeef.

28. Ik voelde me ongelukkig toen mijn vriend mijn verjaardag vergat. Ik weet dat het niet zijn schuld was, maar toch voelt het zo.

29. Mijn vriend was mijn verjaardag vergeten. Ik huilde en huilde, maar hij leek het niet te merken. Ik denk dat hij niet van me houdt.

30. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik zeg hem altijd dat ik me geen zorgen maak dat hij mijn verjaardag vergeet. Maar dat ben ik wel.

31. Ik weet dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten, maar ik ga hem er niet op aanspreken. Ik weet dat hij het druk heeft. Ik begrijp het.

32. Ik ben niet boos dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik heb gewoon het gevoel dat hij er niet genoeg om gaf om het te onthouden.

33. Ik vind het niet erg dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik ben gewoon blij dat hij eraan gedacht heeft me een kaart te sturen.

34. Mijn vriend was mijn verjaardag vergeten. Ik kon het niet geloven. Ik huilde.

35. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik wil er niet moeilijk over doen, dus ik zeg hem gewoon dat ik het goed vind. Ik hoop alleen dat hij het niet meer doet.

36. Dus mijn vriend is mijn verjaardag vergeten, maar ik denk dat ik hem in de kou laat staan tot hij het goedmaakt.

37. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik kan het hem niet kwalijk nemen. Het is moeilijk om iets te onthouden, niet op je kalender.

38. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet niet zeker of ik boos moet zijn of gewoon moet lachen.

39. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik vind het niet zo erg. Maar hij vergeet nooit iets, en ik dacht dat we hechter waren dan dat.

40. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Hij is zo lief, hoe kon hij het vergeten? Ik ben niet boos op hem, maar wel een beetje gekwetst.

41. Ik weet niet of ik gevleid of boos moet zijn dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik denk dat het beter is dan dat hij onze verjaardag vergeet.

42. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik wou dat hij dat niet deed. Ik weet dat het niets voorstelt, maar ik heb altijd het gevoel dat het hem niets kan schelen.

43. Het klinkt misschien gek, maar ik was zo overstuur toen mijn vriendje mijn verjaardag vergat.

44. Ik was echt overstuur toen mijn vriend mijn verjaardag vergat. Ik kon niet geloven dat hij zoiets zou doen. Hij is zo romantisch, ik weet dat hij van me houdt, maar hij deed me die dag pijn.

45. Mijn vriend was mijn verjaardag vergeten. Ik was zo verdrietig dat ik niet meer met hem uit wilde.

46. Ik weet niet of ik boos of gevleid moet zijn dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik denk dat hij zo gewend is dat ik er voor hem ben dat hij er niet aan denkt.

47. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben zo boos op hem. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik denk erover om het uit te maken, maar dan besef ik hoeveel ik van hem hou en hoeveel hij van mij houdt.

48. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik vind het wel goed. Ik denk dat hij een beetje vergeetachtig is en ik weet zeker dat hij mijn gevoelens niet wil kwetsen.

49. Hij is mijn verjaardag vergeten. Ik wil boos op hem zijn, maar ik kan het niet. Hij is zo’n lieve jongen.

50. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik kijk altijd uit naar mijn verjaardag. Het is de enige keer dat ik iets voor mezelf kan kopen. Ik wou dat mijn vriend het zou onthouden.

51. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik haat het als hij dat doet. Ik weet dat hij het druk heeft, maar ik vind toch dat hij het moet onthouden.

52. Mijn vriend was mijn verjaardag vergeten, en ik was zo kwaad dat hij het vergeten was. Toen ontdekte ik dat hij gewoon grappig probeerde te zijn.

53. Ik vraag me af waar ik dit aan verdiend heb. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet gewoon niet meer wat ik met hem aan moet.

54. Ik kan niet geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik bedoel, het is niet dat ik een diamanten ring verwacht of zo, maar ik dacht dat hij het op zijn minst zou onthouden.

55. De eerste keer dat mijn vriend mijn verjaardag vergat, was ik gekwetst. De tweede keer besefte ik dat het gewoon een vergissing was. Maar nu, weet ik niet zeker of we het gaan redden.

56. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben niet boos op hem. Ik weet dat het niet zijn bedoeling was om mijn verjaardag te vergeten. Het feit dat hij dat deed geeft me het gevoel dat hij niet meer om me geeft.

57. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet dat het niet zijn bedoeling was, maar het heeft me toch diep gekwetst.

58 Mijn vriend was mijn verjaardag vergeten. Ik was eerst boos, maar toen besefte ik dat het niet het einde van de wereld was.

59. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik haat het als hij dat doet. Het geeft me het gevoel dat hij niet om me geeft. Ik wou dat hij het zich zou herinneren, maar ik denk dat het niet zo belangrijk voor hem is.

60. Ik weet niet waarom ik zo van streek was toen mijn vriend mijn verjaardag vergat. Ik denk omdat ik dacht dat hij van me hield.

61. Ik voel me altijd een loser als ik me de verjaardag van mijn vriend niet herinner. Ik bedoel, kom op, het is zijn verjaardag. Hoe kun je je verjaardag vergeten?

62. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben niet boos op hem, maar wel een beetje gekwetst. Ik denk dat ik hem eraan had kunnen herinneren, maar ik wist zeker dat hij het wel zou weten.

63. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben er niet boos over, maar wel teleurgesteld.

64. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Hij zei dat het hem speet en dat hij niet wist hoe het kon gebeuren.

65. Ik weet dat ik boos op hem moet zijn, maar ik kan het niet helpen, maar ik moet lachen. Mijn vriend is mijn verjaardag weer vergeten.

66. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik liet hem weten dat ik wist dat hij het vergeten was. Toen liet ik hem zich schuldig voelen.

67. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik vind dat ik hem eraan had moeten herinneren, maar ik was bang dat hij het weer zou vergeten.

68. Ik was echt kwaad toen ik ontdekte dat mijn vriend mijn verjaardag was vergeten. Maar toen herinnerde ik me hoeveel hij voor me betekent, waardoor ik me beter voelde.

69. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten, maar dat kan me niet schelen. Hij is echt leuk.

70. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet niet zeker of het hem gewoon niet kon schelen. Hoe dan ook, ik laat het hem niet weer vergeten.

71. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Hij zegt altijd dat hij mijn verjaardag zal onthouden, maar dat doet hij nooit. Maar ik ben niet boos op hem. Het is gewoon dat ik wou dat hij mijn verjaardag altijd zou onthouden.

72. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Hij is zo’n vergeetachtige kerel. Ik zeg altijd dat ik een dagboek zal bijhouden van alle dingen die hij vergeet, maar dat doe ik nooit omdat het te gênant zou zijn.

73. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik hou zoveel van hem, maar ik kan er niet tegen dat hij de simpelste dingen vergeet, zoals mijn verjaardag herinneren, en bloemen kopen of een kaart voor me schrijven op mijn verjaardag.

74. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Hij mag blij zijn als hij me vanavond ziet, als ik morgenochtend tenminste niet meer boos ben.

75. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Je zult me niet zien mopperen of huilen over het feit dat hij niet meer weet op welke dag ik geboren ben. De waarheid is dat ik meer dan dankbaar ben voor het leven dat ik heb.

76. Het is oké als mijn vriend mijn verjaardag is vergeten, zolang hij me de hele dag laat lachen.

77. Ik ben niet boos dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Ik ben blij dat ik een vriend heb die zijn verjaardag vergeet om die met mij door te brengen.

78. Mijn vriend vergat mijn verjaardag en zelfs de dag dat we elkaar ontmoetten. Maar ik zou niets willen veranderen. Ook al hebben we onze ups en downs, ik weet dat hij meer van me houdt dan iemand anders ooit zou kunnen.

79. Vorig jaar was mijn vriend mijn verjaardag vergeten. Dit jaar wil ik maar één verjaardagswens: dat hij zich mijn verjaardag herinnert.

80. Ik weet dat het moeilijk te geloven is, maar mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Gelukkig heeft hij beloofd het goed te maken door vanavond voor me te koken. Ik kijk uit naar lekker eten en veel knuffels.

81. Ik kan moeilijk geloven dat mijn vriend mijn verjaardag is vergeten. Hij kwam niet eens langs of belde me niet. Ik denk dat we niet meer samen zullen zijn.

82. Het feit dat mijn vriend dit jaar mijn verjaardag vergat, heeft een interessante dynamiek gecreëerd. Hoewel ik zeker weet dat hij het zich ooit zal herinneren, blijft het gevoel van pijn hangen. Hoewel het makkelijk is om gefrustreerd of boos te raken dat hij zich zo’n belangrijke datum in mijn jaar niet herinnert, probeer ik mezelf eraan te herinneren dat elke dag een geschenk is.

83. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik hou van hem, maar hij vergeet altijd mijn verjaardag. Ik herinner hem er altijd aan, maar hij herinnert het zich nooit. Ik begin te denken dat hij niet meer om me geeft.

84. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben niet boos op hem. Ik wou alleen dat hij het onthouden had.

85. Mijn vriend is mijn verjaardag weer vergeten. De laatste keer dat hij dat deed, zei ik dat ik het ging uitmaken, en toen herinnerde hij het zich. Ik weet niet wat ik deze keer moet doen.

86. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet dat hij van me houdt, maar ik voel me rot dat hij mijn verjaardag is vergeten. Het is niet zo erg, en ik ga het niet uitmaken, maar het doet toch pijn.

87. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet niet waarom ik dacht dat het een goed idee was om mijn vriend mijn verjaardag te laten herinneren. Hij heeft het nooit onthouden, en ik weet niet wat ik moet doen.

88. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik geef niet om mijn verjaardag, maar ik word altijd een beetje verdrietig als mijn vriend mijn verjaardag vergeet.

89. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet dat het zijn schuld niet is, maar ik ben toch teleurgesteld. Ik weet dat hij van me houdt, maar ik wou dat hij mijn verjaardag kon onthouden.

90. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet dat hij van me houdt. Hij vergeet alleen elk jaar mijn verjaardag. Hij geeft me altijd een cadeau en maakt het goed met me.

91. Toen mijn vriend mijn verjaardag vergat, was ik echt boos. Maar ik wist dat hij zich er slecht over zou voelen. Dus zei ik hem dat het oké was. Op die manier zou hij niet zo van streek zijn omdat hij mijn verjaardag was vergeten.

92. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet dat ik boos op hem moet zijn omdat hij mijn verjaardag vergeet, maar hij doet het niet expres. Hij vergeet het gewoon.

93. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet dat hij van me houdt, maar ik voel me een beetje gekwetst als hij mijn verjaardag vergeet. Maar ik denk niet dat het betekent dat hij niet van me houdt.

94. Mijn vriend was mijn verjaardag vergeten, maar ik wilde er niet lullig over doen. Dus deed ik alsof ik het ook vergeten was, en toen hebben we er hartelijk om gelachen.

95. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik ben niet boos; ik ben alleen teleurgesteld. »

96. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik weet niet waarom ik zo van streek ben. Ik weet dat hij het niet wilde vergeten, maar het doet toch pijn.

97. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Het beste aan een vriend die je verjaardag vergeet zijn de cadeautjes die hij je de dag erna geeft.

98. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Ik voel me altijd een beetje gekwetst als hij mijn verjaardag vergeet. Ik weet niet waarom; het is niet dat ik verwacht dat hij iets voor me koopt.

99. Mijn vriend is mijn verjaardag vergeten. Het is zo schattig hoe hij het probeert goed te maken.

100. Mijn vriend vergat mijn verjaardag. Ik denk dat het hem niet kon schelen, en dat had ik moeten weten voordat ik met hem uitging.

Als je vriendje je verjaardag vergeet, kan dat een duidelijk teken zijn dat hij niet voor jou bestemd is. Het kan veel pijn doen, maar trek niet meteen conclusies. Het is moeilijk te geloven dat iemand die van je houdt je verjaardag is vergeten. Maar soms gebeurt het. Ik ben vergeten wat ik voor ontbijt had.

Vertrouw erop dat deze post vol met mijn vriendje vergat mijn verjaardag quotes om uit te kiezen wanneer je die feestelijke opvulling nodig hebt om te uploaden op Instagram of Facebook je zal helpen.