Mijn Vrienden Zijn Mijn Familie

Als je vrienden hebt die je motiveren om je dromen na te jagen, je successen vieren en je oprapen als je instort, voel je je gezegend. Ze zijn er altijd voor je en dat weet je. Deze speciale mensen in je leven zijn familie – althans, zo voel je je.

Het gezegde luidt: bloed is dikker dan water. Nou, het is misschien waar dat bloed de sterkste band heeft, maar vriendschap komt op de tweede plaats. Je vrienden kennen de echte jij – goed en slecht. En laten we eerlijk zijn: iedereen die bereid is je slechte dagen te verdragen geldt waarschijnlijk als familie.

Sommige dagen voelt het alsof het leven een voortdurende strijd is. Deze dagen kunnen zo zwaar aanvoelen dat je je afvraagt hoe je de volgende horde zult nemen. Soms weet je dat je vrienden er voor je zijn als je ze nodig hebt voor steun.

Het gezegde luidt dat vrienden familie zijn die je kiest. Maar je moet hun inspanningen waarderen en de wereld laten weten dat ze je hebben. Er zijn verschillende manieren om je vrienden te waarderen. Een daarvan is het delen van quotes over hen. Het delen van goede quotes over je besties op Instagram, Facebook en andere sociale media is een van de beste manieren om je nabijheid en waardering te tonen.

En in deze post help ik je daar zeker bij. Als je quotes nodig hebt om je wereld te laten zien hoeveel je vrienden familie voor je zijn geworden, bekijk dan deze my friends are my family quotes en bedank je vrienden dat ze er voor je zijn!

Mijn vrienden zijn mijn familie

Er zijn sommige mensen in deze wereld die als een zegen in je leven komen en er een paradijs van liefde van maken. Mijn vrienden zijn zo iemand, ze staan me bij als ik iemand nodig heb, en ze weten wat me gelukkig maakt. Zij zijn mijn familie en ik hou zoveel van hen.

1. De mensen in je leven moeten voelen als familie, en familie moet voelen als thuis. Mijn vrienden zijn mijn familie, en we zijn allemaal als een onuitputtelijke liefde.

2. We zijn geen bloedverwanten, maar mijn vrienden zijn de broers en zussen die ik nooit had.

3. Familie bestaat niet altijd uit bloedverwanten; het zijn de mensen in je leven die je het gevoel geven gewenst te zijn, die bij je willen zijn en die je nooit zouden verlaten. Mijn vrienden zijn mijn familie.

4. Sommige dingen in het leven kun je niet uit een boek leren. Je moet het op de harde manier leren. Vrienden zijn er voor je als dat gebeurt.

5. Familie is niet met wie je verwant bent, maar met wie je verwant wilt zijn. Mijn vrienden zijn mijn familie en we houden van elkaar.

6. De mensen om je heen zijn je stam. Heb lief, lach en reis met hen die je steunen, je inspireren en je een beter mens maken. Mijn vrienden zijn mijn familie en mijn grootste steun.

7. Je kunt je familie niet kiezen, maar wel je vrienden en die worden later familie. Mijn vrienden zijn mijn familie en we zijn de gelukkigste om elkaar te hebben.

8. Mijn vrienden zijn mijn familie. Ze betekenen alles voor me. Ik hou zoveel van ze allemaal omdat ze er altijd voor me zijn als familie.

9. Mijn vrienden zijn geen bloedverwanten. Ze zijn familie door keuze en familie voor altijd. Ze staan altijd klaar om me te steunen.

10. Familie is de kern van alles. Mijn vrienden zijn mijn familie, en ik zou ze voor geen goud willen ruilen.

11. Ik heb geen broers of zussen, dus mijn vrienden zijn mijn familie. Op hen allemaal.

12. Ik wil nooit het contact met mijn vrienden verliezen. Vrienden zijn familie die je kunt kiezen.

13. Ze houden van me. Ze steunen me. Ze zijn er altijd voor me. En nu ben ik er ook voor hen. Mijn vrienden zijn mijn familie.

14. De mensen die je in je leven kiest, kunnen net zo belangrijk voor je zijn als je familie. Mijn vrienden zijn mijn familie.

15. Mijn vrienden zijn mijn familie. Familie wordt niet altijd gedefinieerd door bloed. Het zijn de mensen in je leven die van je houden, wat er ook gebeurt.

16. Familie van vrienden is de beste soort familie. Goede vrienden zijn alles wat je nodig hebt om het leven spannend en leuk te houden.

17. Het hart van een familie bestaat uit herinneringen. Het hart van herinneringen bestaat uit vrienden. Mijn vrienden zijn mijn familie.

18. De meest waardevolle geschenken zijn diegene die ik voor altijd kan houden, mijn vrienden. Zij zijn familie voor mij.

19. Familie eindigt niet met bloed. Het begint daar. Mijn vrienden zijn mijn familie en we staan altijd voor elkaar klaar.

20. Mijn vrienden zijn mijn familie en familie is niet belangrijk, het is alles.

21. Mijn vrienden zijn mijn familie – degenen die mij het beste kennen en daar hou ik van.

22. We zijn een familie van vrienden. We hebben geen bloedverwantschap, maar we zijn meer dan hecht. Familie is de mensen met wie je alles veilig deelt.

23. Als je een echte vriend hebt, laat hij je nooit in de steek. Mijn vriend is er altijd, ze zijn mijn familie.

24. Ik beschouw mijn vrienden als mijn familie. Zij zijn de mensen die van me houden, me steunen en me uitdagen het beste uit mezelf te halen.

25. Familie is een belangrijk deel van het leven. Mijn lieve vriend is als een andere familie voor mij, en niets is belangrijker dan familie.

Mijn vriend is mijn familie

Sommige mensen komen in je leven en zegenen je op verbazingwekkende wijze. Anderen komen met harde lessen, maar die lessen bereiden je voor op de zegeningen. Ik dank mijn vriend voor de lach, de tranen en de herinneringen. Ze zijn echt een zegen en mijn familie.

26. Mijn vriend is mijn familie, want familie is wie je kiest om het te zijn.

27. Family is about being there for one another even when you don’t feel like it. My friend is my family because they are always there for me.

28. My friends are my family, they make me laugh, and they’re always there for me.

29. My friends are the family that I choose. I have the best friends ever. We’ve been through a lot together, so it’s just all about being with them and sharing memories.

30. Family is about loyalty when you’d rather not be around someone. My friends are my family because they have been loyal to me.

31. My friends are my people. These are my family. Family isn’t always blood. It’s the people who pull you into their lives, who touch your life and your heart.

32. Samen zijn we sterker dan apart. Je bent mijn superheld, beste vriend en familie, alles in één. Ik hou van je.

33. Familie is niet altijd bloed, maar de mensen in je leven die echt om je geven. Mijn vrienden zijn de familie die ik kies.

34. Mijn vrienden zijn mijn familie. Ze hebben me door mijn dikste en dunste tijden heen geholpen, en ze laten me altijd geliefd voelen.

35. Mijn vrienden zijn mijn familie. Ze houden me gezond als ik gek ben.

36. Mijn vrienden zijn mijn familie. Zij zijn degenen waar ik op terug wil kijken als ik oud ben en verhalen wil vertellen over samen opgroeien.

37. Familie is een groep mensen die om je geeft. Familie zijn de mensen in je leven die van je houden, je respecteren en je steunen. En mijn vrienden passen daar perfect in.

38. Mijn vrienden zijn mijn familie. Zij zijn degenen die mij kennen en hoe dan ook van mij houden.

39. Familie is het kompas dat je door het leven leidt. Ik heb familie in mijn vrienden.

40. Mijn vrienden houden mijn hand vast en voorkomen dat ik val, maar ze laten me ook gaan zodat ik kan vliegen. Zij zijn mijn familie.

41. Mijn vrienden zijn mijn familie. Ze maken me aan het lachen, houden me eerlijk en helpen me het leven te vieren waarvoor ik kies.

42. Familie is niet altijd bloed, het zijn de mensen in je leven die echt om je geven. Blijf dicht bij mensen die je goed behandelen, onvoorwaardelijk van je houden en je optillen.

43. Een goede vriend is familie. We kiezen ze niet, we hebben gewoon geluk.

44. Ik heb het geluk dat mijn beste vrienden mijn echte familie zijn. We zijn alledaagse superhelden.

45. Vrienden zijn de familie die je mag kiezen – zij die van je houden, met je lachen en niet oordelen over de sausvlekken op je kleren.

46. Het zijn de mensen die je vrienden kunt noemen, geen familie. Die je bijstaan als je down bent.

47. Herinneringen maken is makkelijk, ze met vrienden maken is onbetaalbaar. Mijn vrienden zijn mijn familie.

48. Familie. Het gaat niet om bloed. Het gaat over van wie je houdt, wie van jou houdt en er zijn als niemand anders er is.

49. Mijn vrienden zijn mijn familie. Wij kiezen hen niet, zij kiezen ons. En voor hen die mij kiezen, ben ik dankbaar voor jullie allemaal. Veel dank aan allen!

50. Vrienden zijn familie die je voor jezelf kiest. Ze staan je bij in moeilijke tijden en vieren je successen met je mee.

Mijn vrienden zijn als familie

Mijn vrienden zijn als familie. We vechten, we lachen, we huilen samen, we leven samen, we reizen samen. En ik hou gewoon zoveel meer van ze.

51. Vrienden zijn als familie, soms nog gekker.

52. Sommige vrienden blijven een leven lang, maar deze mag ik voor altijd in mijn hart dragen. Vrienden als familie – nooit uit elkaar.

53. Je echte familie bestaat uit degenen die je warmste lach en je koudste tranen delen. Mijn vrienden zijn als mijn familie.

54. We maken allerlei soorten families in het leven. Er is je bloedfamilie en dan zijn er degenen die als familie zijn. Mijn vrienden zijn als mijn familie.

55. Ik ben zo gelukkig om een groep vrienden te hebben die als mijn familie zijn. Ik hou zoveel van ze allemaal!

56. Mijn vrienden zijn mijn familie. Familie wordt niet bepaald door bloed, maar door de mensen in je leven die je onvoorwaardelijk steunen. Ik ben zo dankbaar voor deze vrienden die als familie voor me zijn.

57. Mijn vrienden zijn als mijn familie, ik neem ze overal mee naartoe.

58. Ze zeggen dat thuis is waar het hart is, maar mijn vrienden zijn veel meer dan dat. Ze zijn als mijn familie, en ik hou van ze.

59. Familie door bloed, vrienden door keuze. Dit zijn de mensen die ik graag FAMILIE noem.

60. Soms duurt het lang voordat je beseft hoe geweldig goede vrienden zijn. Mijn vrienden zijn als familie voor me.

61. Als je familie hebt die van je houdt en vrienden die je missen, dan ben je rijk. Mijn vrienden zijn als familie voor mij.

62. Niet alle beste mensen komen uit de familiestamboom. Mijn vrienden zijn ook mijn familie.

63. Familie eindigt niet met bloed. Het begint daar. Mijn vrienden zijn als mijn familie.

64. Ze zeggen dat je familie je beschermt tegen kwaad en je helpt succes te bereiken. Niet alleen familie. Mijn vrienden doen dat ook.

65. Zelfs in de donkerste tijden doet het licht van vriendschap en familie je opgroeien en helpt het je de wereld beter te zien.

66. De mensen om je heen weerspiegelen wie je bent. Kies ze verstandig. Mijn vrienden zijn mijn familie.

67. Je kunt je eigen familie maken, je eigen vrienden kiezen en je eigen avonturen creëren. Mijn vrienden zijn als mijn familie.

68. Het beste leven leef je met vrienden die genoeg om je geven om je te helpen als je het het meest nodig hebt. Mijn vrienden zijn geweldig, ze zijn als mijn familie.

69. Familie gaat over meer dan alleen bloedbanden. Het gaat over de mensen die van je houden en je verzorgen en het beste voor je willen. Mijn vrienden zijn als mijn familie.

70. Mijn vrienden zijn niet zomaar een stel « andere » mensen. Ze zijn als mijn uitgebreide familie, en ze hebben me net zo hard nodig als mijn directe familie.

71. Mijn vrienden zijn als mijn familie, ze zijn er altijd om me te troosten en te steunen zoals mijn familie dat zou doen.

72. Er zijn vrienden die hechter zijn dan een broer. Mijn vrienden zijn dat. Ze zorgen ervoor dat ik het beste heb in alles wat ik doe.

73. Elke dag is mooi met geweldige vrienden om voor wakker te worden. Mijn vrienden zijn het beste wat het leven me gegeven heeft. Ze zijn als mijn familie.

74. Een goede vriend is iemand die er altijd is en een deel van iemands leven is geworden. Mijn vrienden zijn de beste, ze zijn mijn familie.

75. Niets is zo mooi als een oprecht persoon om een vriend te noemen. Mijn vrienden zijn geweldig, ze zijn als familie voor me.

Mijn vrienden zijn mijn tweede familie

Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. We zijn vrienden, we zijn partners in de misdaad. We zijn er voor elkaar in goede en slechte tijden. Want bij een familie zijn is een gevoel dat zijn weerga niet kent.

76. Echte vrienden blijven in contact, zelfs als het leven druk wordt. Zij zijn degenen die van je houden, je steunen en je verleden niet tegen je gebruiken. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie.

77. Vrienden zijn er in alle soorten en maten. Het gaat om het creëren van een leven waar je samen van houdt. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie.

78. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie omdat zij de mensen zijn die mij de beste en meest gedenkwaardige ervaringen in mijn leven bezorgen.

79. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Het zijn de mensen die me kenden voordat ik beroemd was en die me leuk vinden nu ik dat niet ben.

80. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie en mijn alles. Mijn thuis, mijn hart, mijn ziel. Ik hou van jullie allemaal.

81. Familie of vriend, bloed of niet, de mensen in je leven die onvoorwaardelijk van je houden – en waar jij ook van houdt – zijn familie.

82. Familie is niet altijd bloed. Het zijn de mensen in je leven die je accepteren zoals je bent. Degenen die alles doen om je te zien lachen, en die hoe dan ook van je houden. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie.

83. Sommige mensen zijn zo geweldig, dat ze een deel van je familie worden. Mijn vrienden zijn daar een voorbeeld van.

84. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. We zijn misschien geen bloedverwanten, maar we zijn zeker familie.

85. Vriendschap is het kostbaarste geschenk dat we kunnen geven en ontvangen. Ik vier mijn vrienden, familie en geliefden.

86. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Ze zijn mijn andere helften.

87. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Ik kan geen betere mensen hebben om bij te zijn.

88. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Ik kies hen. Er zijn geen bloed- of genetische banden die een familie maken. Een familie bestaat uit de mensen die je toelaat in je leven.

89. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Er is geen beter gevoel dan het gevoel dat je krijgt als je familie en vrienden er voor je zijn.

90. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Ik zou sterven zonder hen.

91. Mijn vrienden zijn mijn familie, en ik hou meer van ze dan van wie dan ook.

92. Vrienden zijn is de basis van al het andere. Het is de wortel die groeit tot genegenheid, acceptatie en liefde.

93. Het is zo geweldig om iemand te hebben die in je gelooft en van je houdt, zoals je bent, wat er ook gebeurt. Mijn vrienden geloven in mij en zijn mijn tweede familie.

94. Ik heb een tweede familie die er altijd voor me is geweest, wat er ook gebeurde. Ik leun altijd op hen. Zij zijn mijn vrienden.

95. Ik heb geen zus maar een beste vriendin die toevallig mijn kleine zusje is, zij is mijn tweede familie.

96. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Ik wil alles voor ze doen. Ik wil hun leven makkelijker en beter maken.

97. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Ik wil ze door moeilijke tijden heen helpen en er voor ze zijn als ze gelukkig zijn. Ik wil iemand zijn die ze altijd kunnen vertrouwen.

98. Mijn vrienden zijn de broers en zussen die God me nooit gaf.

99. Mijn vrienden zijn mijn tweede familie. Zij zijn de naaste en trouwste supporters in mijn leven.

100. Mijn vrienden zijn er voor me als ik hulp nodig heb, ze tillen me op als ik val, en ze zijn er altijd om te delen in mijn successen. Ze zijn mijn tweede familie.

Vriendschap is iets dat zowel een van de meest dankbare als een van de moeilijkste relaties kan zijn om te beheersen. Het is een zegen om een vriend te hebben die er voor ons is bij pieken en dalen, die je familie kunt noemen.

De citaten hier zullen een lange weg gaan om je vriendschap te versterken en ook anderen te inspireren om vriendschap te waarderen.