Mijn Vrouw Is De Beste Citaten

My Wife Is the Best Quotes

Het huwelijk is iets moois, vooral als je een geweldige vrouw in je leven hebt. Vrouwen zijn hoeders, en ze zullen alles doen om hun huis veilig te houden. Een goede vrouw verdient alle liefde van haar man. De beste vrouw is degene die je het gevoel geeft dat je de beste man ooit bent.

Druk je liefde en genegenheid voor je vrouw uit door haar te vertellen dat ze de beste is. Je hebt geen speciale dag nodig om haar eraan te herinneren hoeveel je van haar houdt, dus verras haar vandaag en vertel haar dat zij het beste is wat je ooit in je leven is overkomen.

Of je nu twee maanden of twintig jaar getrouwd bent, deze citaten helpen je precies te zeggen hoe je je voelt en geven je een idee welke gevoelens je met je vrouw moet delen. Deel deze mijn vrouw is de beste citaten met je vrouw om haar eraan te herinneren hoe belangrijk ze voor je is.

Mijn vrouw is de beste citaten

Mijn vrouw is de beste en ik kan me mijn leven zonder haar niet voorstellen. Ik hou van haar en koester elk moment dat we samen hebben. Ze is de beste vrouw die een man zich kan wensen en dat wil ik voor altijd zo houden. Ik hou van mijn vrouw.

1. Er is niets waar ik meer van hou en waardeer dan mijn vrouw. Ze is het begin en einde van alles voor mij. Ze maakt mijn leven zoveel makkelijker en zoveel beter, gewoon omdat ze de beste is.

3. Je bent de meest geweldige vrouw, moeder, minnares die ooit heeft bestaan en ik weet dat niemand ooit jouw plaats in mijn hart kan innemen. Bedankt dat je me weer heel laat voelen, dat je me met je hand begeleidt naar een onbekende wereld.

3. Ik kan altijd op je rekenen als mijn rots, een luisterend oor en een schouder om op uit te huilen. Je bent zo mooi en ik hou van je met heel mijn hart.

4. Je betekent de wereld voor me. Ik ben zo gelukkig dat jij in mijn leven bent gekomen. Ik hou van elk detail aan jou, je glimlach, je gekke lach en je prachtige ogen. Alles trekt me dieper naar binnen en maakt me elke dag meer verliefd op je.

5. Er is niemand anders met wie ik me kan voorstellen voor altijd samen te zijn. Ik hou zoveel van je, schatje. Jij bent de beste. Ik wil voor altijd met je leven, elke nacht met je slapen, elke ochtend naast je wakker worden en elke dag met je doorbrengen. Bedankt dat je van me houdt.

6. Bedankt voor de liefde en steun die je me geeft. Ik hou van je omdat je mijn leven zo interessant maakt. Het is goed om je dromen met je te delen, Je bent een geweldige vrouw.

7. U bent de enige die mijn hart kent. Jij hebt mij geaccepteerd, dus waarom zou ik jou niet accepteren? Ik zal voor altijd van je houden en de dag dat we elkaar ontmoetten koesteren. Je brengt me licht in de duisternis en geluk in verdriet. Mijn liefste schat, je bent mijn enige ware liefde.

8. Ik ben gezegend met jou in mijn leven. Jij bent de enige die me lijkt te begrijpen, die er altijd voor me is, en die al mijn gebreken accepteert. Daar zal ik je voor altijd dankbaar voor zijn.

9. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft. Ik hou van je, liefje, en wil gewoon het beste voor je, je verdient de wereld. Met al mijn liefde, je man.

10. Jij bent altijd het eerste waar ik aan denk als ik wakker word. Je bent mijn soulmate, mijn geliefde, mijn beste vriend en mijn vrouw. Ik zal altijd van je blijven houden en elk moment met je koesteren.

11. Je bent mijn beste vriend, mijn ware liefde en ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen. Ik wil je bedanken dat je van mijn leven een prachtig avontuur hebt gemaakt. Tot nu toe is het er een die ik voor geen goud zou willen ruilen. Bedankt om jou te zijn en me door alles heen te helpen.

12. Jullie steun betekent meer voor me dan jullie ooit zullen weten. Jullie zijn de zonneschijn in mijn dag en het maanlicht in mijn nacht. Bedankt dat je zo geweldig bent. Ik hou elke dag meer van je.

13. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je maakt me een beter mens, en ik hou elke dag meer van je. Ik had nooit gedacht dat ik zo gelukkig kon zijn, maar jij maakt het mogelijk. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen.

14. Je bent de perfecte vrouw, de perfecte moeder en de perfecte minnaar. Je bent mijn beste vriend en mijn soulmate. Ik hou van je met heel mijn hart en heel mijn ziel.

15. Elke dag vind ik iets nieuws om van je te houden. Jij bent mijn enige ware liefde, de vrouw die mijn dromen laat uitkomen.

16. Ik weet niet hoe je het doet. Je toont me voortdurend liefde en genegenheid. Je bent de meest liefdevolle persoon die ik ken en ik ben zo dankbaar dat je mijn vrouw bent.

17. Je bent mijn beste vriend, mijn partner in misdaad, mijn rots. Bedankt dat je me altijd zo geliefd laat voelen. Ik denk aan je vandaag op onze trouwdag. Ik hou van je, schat.

18. Schat, ik ben blij dat je mijn vrouw bent. Ook al maak je me soms een beetje gek, ik hou altijd zoveel van je. Bedankt dat je geweldig bent.

19. Mijn liefde voor jou wordt met de dag sterker. Mijn hart klopt sneller en mijn gezicht warmt op elke keer dat ik je zie, maar nooit zoveel als wanneer je naar me lacht, want ik weet dat geluk besmettelijk is.

20. Ik heb het al duizend keer gezegd, maar ik zal het nog duizend keer zeggen. Ik hou van je. Met de jaren word ik steeds meer verliefd op je. Ik ben zo blij dat onze paden elkaar kruisten en dat we elkaar gevonden hebben. Je bent meer dan woorden ooit kunnen uitdrukken en ik ben zo gelukkig je aan mijn zijde te hebben.

21. Je bent de meest verbazingwekkende vrouw ter wereld. Je bent mijn liefde en mijn beste vriend in dit leven. Je bent mooi, slim en grappig, vriendelijk en zorgzaam. Je bent mijn alles, mijn zielsverwant, en degene met wie ik voor altijd wil zijn.

22. Je laat me altijd lachen, hoe verdrietig ik ook ben en jouw liefde is het enige wat me op de been houdt. Bedankt dat je me zo gelukkig maakt, en dat je van me houdt zelfs als ik niet perfect ben. Je bent de beste en ik zou mijn leven met jou voor niets ter wereld willen ruilen.

23. Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest voor iemand in mijn leven. Je bent aardig, meelevend en hebt een hart dat groter is dan ik ooit zal hebben. Iedereen zou gelukkig zijn met jou. Ik hou zoveel van je.

24. Ik wil je helpen, je gelukkig maken, je dromen waarmaken. Ik wil de kleine dingen doen die je doen glimlachen. Ik hou van je en ik beloof dat ik die beloftes nooit zal breken.

25. Jij bent het grootste geschenk dat God me gaf. Ik wilde altijd al een vrouw, maar toen ik die eindelijk kreeg, was het veel meer dan ik had verwacht. Je weet altijd precies wat je moet zeggen en doen, en maakt mijn dagen beter door er gewoon te zijn. Jouw man zijn was de beste beslissing van mijn leven.

26. Je bent mijn beste vriend in de hele wereld, mijn vertrouweling. Je maakt me aan het lachen, je maakt me gelukkig. Je bent de meest geweldige persoon die ik ooit heb ontmoet. Ik hou van je.

27. Je bent echt de beste vrouw die men kan hebben. Ik ben zo gelukkig om je aan mijn zijde te hebben bij alles wat het leven ons heeft aangedaan. Jouw glimlach verlicht mijn dag en jouw lach is als muziek in mijn hart. Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten, en ik hou van je uit de grond van mijn hart.

28. Elke dag ben ik meer verliefd op je, mijn hart heeft ruimte voor zoveel liefde. Ik had me geen betere vrouw kunnen wensen, de liefde van mijn leven. Ik dank je elke dag dat je bij me bent en me zo steunt in moeilijke en goede tijden.

29. Je hebt mijn hart, liefje. Ik kan niet gelukkiger zijn en ik zou het niet anders willen. Je bent de belangrijkste persoon in mijn leven en daar zou ik niets aan willen veranderen. Je bent niet alleen mooi en lief, maar ook zorgzaam, liefhebbend en aardig. Ik hou zoveel van je.

30. Liefde is een prachtig, verschrikkelijk iets. Door jou voel ik me de enige man op aarde. Ik hoop dat je klaar bent voor hoeveel ik aan je denk en van je hou.

31. Ik hou van je omdat je me laat lachen, me troost als ik verdrietig ben en mijn hand vasthoudt om me eraan te herinneren dat ik niet alleen ben. Je helpt me het goede in mensen te zien. Door jou voel ik me geliefd, gewild en mooi. Ik ben zo gelukkig iemand als jij in mijn leven te hebben.

32. Laat me de manieren tellen. Je bent briljant, mooi, lief en grappig. Ik hou van je glimlach en je hebt de mooiste ogen ter wereld. Je bent de beste minnaar ooit. Je ruikt zelfs geweldig. Ik hou van je, mooie vrouw.

33. Soms kijk ik gewoon naar je en lach ik in mezelf. Je bent mijn beste vriend en het enige wat me op de been houdt. Ik hou van je.

34. Het leven is goed. Je maakt mijn leven zoveel beter dan het zou kunnen zijn, en daarvoor hou ik van je. Ik kan me niet voorstellen waar ik zou zijn zonder jou, en ik wil het ook niet weten. Jouw lach is wat me elke ochtend uit bed haalt, en jouw gezicht zien betekent meer dan wat dan ook in de wereld.

35. Ik weet dat ik het vaak zeg, maar ik hou echt van je. Je persoonlijkheid is zo schattig, je liefde wordt zo gewaardeerd. Heb de beste dag van je leven.

36. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou. Ook al zeg ik het je elke dag, ik wilde het opschrijven. Je bent het beste wat me ooit is overkomen en mijn leven zou niet zo mooi zijn zonder jou.

37. Jij bent het beste wat me ooit is overkomen. Je maakt me gelukkiger dan ik ooit geweest ben. Mijn leven is beter met jou erin.

38. Mijn vrouw is de beste, meest verbazingwekkende vrouw ter wereld. Ik kan niet geloven dat ik het geluk heb getrouwd te zijn met iemand die zo geweldig is. Ze is aardig en mooi, slim en grappig. Mijn hart klopt net een beetje sneller elke keer dat we samen zijn. Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden en ik hoop dat dat gevoel nooit verandert.

39. Ik hoop dat je een geweldige dag hebt. Ik hoop dat je weet hoeveel ik van je hou en alles wat je doet waardeer. Ik zal je altijd blijven vertellen hoe gelukkig ik ben met zo’n geweldige vrouw en vriendin.

40. Als ik in je mooie ogen kijk, wil ik mezelf erin verliezen en opnieuw verliefd worden. Als je lacht, voel ik me de gelukkigste man ter wereld om zo’n geweldige vrouw aan mijn zijde te hebben. Je bent echt uniek en ik ben blij dat je mij als echtgenoot hebt gekozen. Ik hou van je, schat.

41. Ik hou zoveel van je en ik denk niet dat je weet hoeveel. Je bent mijn leven, mijn wereld en alles daartussenin. Door jou voel ik me altijd beter, zelfs als ik de ergste dag heb gehad. Bedankt dat je er altijd voor me bent.

42. Ik heb geen droomhuis van een miljoen dollar nodig, want jij bent al mijn kasteel. Bedankt dat je me steunt in alles wat ik doe in mijn leven en dat je me elke dag een beter mens maakt.

43. Mijn leven is zo veranderd sinds de dag dat ik je ontmoette. Door jou geloofde ik weer in de liefde, en liet me zien hoe ik moest « dansen in de regen ». Je bent mijn beste vriend, vertrouweling en minnaar. Ik hou van je.

44. Je bent intelligent, prachtig grappig en zorgzaam. Bedankt dat je me aan het lachen maakt en dat je er altijd voor me bent. Ik hou van alles aan jou.

45. Je bent de aardigste, meest liefdevolle persoon ooit. Je bent mijn beste vriend en zonder jou zou ik niet op deze wereld willen zijn. We hebben wat ups en downs gehad, maar ik hou van je met heel mijn hart.

46. Ik hoop dat onze levens altijd zo mooi zullen zijn. Je betekent zoveel voor me en ik kan me niet voorstellen ooit zonder je te moeten. Ik hou zoveel van je, schatje.

47. Ik heb mijn hele leven geluk gehad en nu denk ik dat ik de loterij heb gewonnen; jij. Jij bent alles wat ik nooit wist dat ik wilde. Je hebt al mijn liefde, voor altijd.

48. Er zijn dagen dat ik bang ben dat ik niet genoeg voor je ben. Het enige wat ik nodig heb is jouw liefde. Als er een grote ruzie is, mis ik je zo erg. Als het op een dag niet lukt met ons, zou ik mijn leven in geluk geleefd hebben, want jij bent mijn reden om te leven.

49. Het is altijd Kerstmis met jou in de buurt. Je glimlach kan een kamer verlichten, je lach kan je horen door de wind en je stem brengt me warmte. Ik weet dat er veel paden te bewandelen zijn in dit leven, maar ik ben blij dat ik de jouwe heb gekozen.

50. Lieve schat, ik leef voor de dagen dat je naar me lacht, voor de nachten dat we in bed liggen en over onze dromen praten, voor de keren dat je me verrast met je liefde. Je leeft voor mijn hart en ik zal van niemand anders houden zoals ik van jou hou.

Beste vrouw ooit

Je bent de beste vrouw ooit. Ik kan je niet genoeg vertellen hoe gezegend ik ben met jou. Er is geen betere vrouw die ik me kan wensen. We hebben zoveel meegemaakt, maar we zijn er sterker dan ooit uitgekomen.

51. Ik heb geluk dat ik jou als vrouw heb. Je bent zo mooi en zorgzaam. Je houdt echt van me; iemand die zo onvolmaakt en beschadigd is. De manier waarop je elke dag voor me zorgt doet mijn hart barsten van liefde. Je bent de beste vrouw ooit.

52. Elke keer als ik denk dat ik meer liefde te geven heb, lijkt het alsof mijn hart zich blijft vullen met meer liefde voor jou. Jouw glimlach verlicht mijn wereld. Bedankt voor je onvoorwaardelijke liefde en steun, want zonder dat, zou ik niet zijn wie ik nu ben.

53. Lieve vrouw, ik hoop dat je weet dat je de beste vrouw ter wereld bent. Door jou voel ik me geliefd en het is dankzij jouw liefde dat ik een lange zware werkdag kan doorstaan. Jouw liefde is het grootste geschenk dat het leven me heeft gegeven en ik zal je voor altijd koesteren.

54. Ik ben elke dag zo dankbaar dat jij mijn vrouw bent. Onze relatie is een lange en hobbelige weg geweest, maar we zijn zo ver gekomen. We begonnen als vrienden en eindigden op een of andere manier in een gelukkig leven. Ik hou van je.

55. Ik ben zo gelukkig dat ik je mijn vrouw en de moeder van onze kinderen mag noemen. Er zijn momenten dat ik naar je kijk met onze kinderen die me eraan herinneren hoe perfect je bent voor mij. Je vult mijn hart met liefde en passie. Je bent de beste vrouw ooit.

56. Ik hou van je, mijn liefste. Je hebt me meer vreugde gebracht dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik zou alles voor je doen. Je bent de beste vrouw in de hele wereld en betekent meer voor me dan wat dan ook.

57. Ik hou ervan dat je van me houdt. Ik hou ervan dat we samen zijn. Ik ben dankbaar voor een beste vriend die ook mijn minnaar is, iemand om geheimen mee te delen en te knuffelen. Ik hoop dat onze kinderen jouw ogen, neus en lach hebben. Ik hou van je.

58. Je vult elke dag met prachtige dingen. Je maakt mijn leven de moeite waard. Je hebt zoveel voor me gedaan in de korte tijd dat we samen zijn. Je bent een liefdevolle, zorgzame en mooie vrouw. Ik ben zo gezegend met jou in mijn leven. Je bent mijn beste vriend en ik hou meer van je dan wat dan ook op aarde.

59. Ik hoop dat je een mooie dag hebt. Ik hou van je. Ik schrijf je gewoon om je te vertellen hoeveel ik je waardeer en alles wat je doet. Je bent zo’n geweldige moeder, vrouw, dochter, zus, vriendin en mens. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor mij en ons gezin doet. Het leven zou niet zo mooi zijn zonder jou. Bedankt.

60. Lieverd, ik ben de gelukkigste man want ik ben getrouwd met de beste vrouw ter wereld. Ik hou meer van je dan de golven van de oceaan, meer dan alle sterren aan de hemel. Je brengt me zoveel vreugde en geluk. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik zal je nooit laten gaan.

61. De leuke kleine dingen die je doet en zegt geven me het gevoel dat ik leef. Ik hou van je met heel mijn hart, schat. We gaan een geweldig leven samen hebben.

62. Je bent alles wat ik me voorstelde toen ik me mijn soulmate en ware liefde voorstelde. Bedankt dat je me altijd een beter mens hebt gemaakt. Ik hou van je zonder woorden.

63. Ik hou van je. Ik wil je eraan herinneren dat ik op deze dag en elke dag denk aan hoeveel geluk ik heb om met jou getrouwd te zijn. Je bent de beste vrouw die een man zich kan wensen en ik dank God elke dag dat hij je in mijn leven heeft gebracht.

64. Er zijn zoveel geweldige dingen over jou, maar het is onmogelijk om ze allemaal te zeggen. Ik vind het gewoon gek hoe we elkaar ontmoet hebben, en nog gekker dat we getrouwd zijn. Er is niets in deze wereld dat me gelukkiger zou maken.

65. Je glimlach is aanstekelijk, je lach maakt me blij en je ogen lichten op als je me ziet. Niets anders doet er toe omdat je me het gevoel geeft dat ik de gelukkigste man op aarde ben. Ik hou zoveel van je.

66. Ik hou van je schat en ik wil dat je weet dat ik alles waardeer wat je voor me doet. Ik wil je gewoon bedanken. Je bent de beste vrouw die een man zich kan wensen.

67. Ik hou van je met elk stukje van mijn wezen. Ik ben zo blij dat we elkaar gevonden hebben en ik zal nooit ophouden van je te houden. Je bent een geweldige vrouw en een geweldige moeder. Ik zie je graag als de beste persoon die je kunt zijn en dat maakt je nog mooier.

68. Je bent mijn hele wereld en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst ons brengt. Ik ontmoette je toen ik een puinhoop was, en bij jou zijn en van je houden hielp me te genezen. Je nam mijn gebroken stukken en maakte me weer heel. Ik ben zo verliefd op je, en ik ben zo blij dat je mijn vrouw bent.

69. Bedankt dat je van me houdt. We hebben samen veel geweldige en leuke ervaringen meegemaakt. Je staat altijd achter me en dat waardeer ik meer dan je weet. Ik ben graag bij je.

70. Je bent de liefde van mijn leven en dat zal je altijd blijven. Je hebt me alles gegeven wat ik nodig heb om gelukkig te zijn en ik kan je niet genoeg bedanken. Ik hou zoveel van je.

71. Ik breng graag tijd met je door, ik ga graag met je naar bed, ik droom graag met je, en ik dank God elke dag voor de kans om bij je te zijn.

72. Ik hou van je met alles wat ik heb. Er is niemand anders die me zo hard kan laten lachen of me gelukkiger kan maken dan jij. Je hebt een teder hart en dat koester ik. Dank je dat je aan mijn zijde staat in goede en slechte tijden. Jouw steun en liefde maken die momenten draaglijk.

73. Ik zal er altijd voor je zijn en van je houden, wat er ook gebeurt. Schat, ik wil dat je weet hoe verliefd ik op je ben. Je bent alles wat ik ooit wilde en meer. Je bent mooi, goedhartig, briljant en alles wat ik me kan wensen. Je verdient vriendelijkheid die iemand je nog niet heeft laten zien, en dat zal ik doen.

74. We hebben samen zoveel meegemaakt en we zullen nog veel meer meemaken. Jij bent mijn enige ware liefde en de enige reden waarom ik elke morgen zo vrolijk wakker word, klaar om mijn taken op te nemen. Ik hou van je.

75. Vraag je je nooit af waarom ik van je hou? Ik denk dat het is omdat je de meest geweldige persoon bent die ik ooit gekend heb. Je vrijgevigheid en je liefdevolle hart inspireren me. Je bent zo mooi, en ik hou van je.

76. Je huid schittert als diamanten, je ogen glanzen als smaragden, en je haar glanst sierlijk in de wind. Je brengt me geluk en echte liefde, wat het leven ook met ons doet. Je bent een meesterwerk geschapen door God zelf; echt een van een soort.

77. Je bent een geweldige vrouw voor me en de meest attente, liefhebbende vrouw die ik ken. Je hebt zoveel vreugde, plezier en geluk in mijn leven gebracht. Ik ben zo blij dat je er voor me bent, want ik zou niet zonder je door het leven willen. Ik hou meer van je dan wat dan ook.

78. Op mijn mooie vrouw. Je bent de beste persoon in mijn leven, en iemand die ik vertrouw zonder woorden. Keer op keer heb je je liefde voor mij bewezen, mijn meest geweldige minnaar en beste vriend. Ik hou meer van je dan van het leven zelf.

79. Ik ben zo gelukkig getrouwd te zijn met de mooiste, prachtigste en meest geweldige vrouw die ik ken. Je bent liefdevol, zorgzaam, slim en super lief. Ik hou van je.

80. We hebben samen veel meegemaakt en het gaat nog steeds goed. Ik weet dat er nog vele mooie jaren zullen volgen. Ik wil dat je weet hoeveel je voor me betekent. Als puntje bij paaltje komt, is elke ademhaling die ik neem, dankzij jou.

81. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Ik hou ervan om elke ochtend naast je wakker te worden en ‘s avonds met je naar bed te gaan, vooral op die koude winterdagen. Je fleurt mijn hele wereld op en zonder jou ben ik niets.

82. Je bent de mijne sinds de dag dat we elkaar ontmoetten. Vanaf het moment dat we samen waren, wist ik het. Er is niemand anders in deze wereld die ik wil dan jij. Als ik aan mijn leven zonder jou denk, maakt me dat verdrietig. Je bent de beste vrouw voor mij, en ik hou van je.

83. Je betekent alles voor me en ik dank God elke dag dat ik je aan mijn zijde heb. Je vriendschap betekent zoveel voor me. Na al die jaren is onze liefde geen spat veranderd. Je bent de beste vrouw ooit.

84. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die zo mooi is, van binnen en van buiten. Ik ben zo gelukkig om jou in mijn leven te hebben. Je bent alles voor me, mijn grootste vriend en minnaar. Ik hou van je.

85. De jaren werden beter, maar jij bleef hetzelfde. De tijd en afstand groeide. De kinderen zijn allemaal volwassen en weg. Onze herinneringen zijn nooit lang genoeg, denk ik. Je bent altijd in mijn gedachten. Alles is elke dag zo goed aan ons leven samen, maar vandaag wil ik gewoon zeggen dat ik van je hou met alles wat ik in me heb.

86. Je bent mijn beste vriend, liefde en inspiratie. Ik aanbid je. Je maakt van mij een beter mens. Ik ben dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Bedankt dat je de meest geweldige vrouw en moeder bent.

87. Jouw vriendschap en liefde zijn iets waar ik dagelijks naar streef in mijn leven. Je brengt zoveel zonneschijn en geluk in mijn wereld. Ik hou van je om je humor en je hart. Door jou wil ik een beter mens worden, omdat ik weet dat je een geweldig voorbeeld bent van een aardig, liefhebbend en mooi mens, zowel van binnen als van buiten.

88. Soms vraag ik me af waarom je nog bij me bent. Je verdient zoveel beter dan mij. Ik bedoel, een hete vrouw als jij verdient een man die voor haar kan zorgen. Een man die verantwoordelijker is dan ik ooit zou kunnen zijn, meer toegewijd en attent. Bedankt dat je bij me blijft.

89. Je weet altijd hoe je me moet laten lachen, hoe je mijn hart een slag laat overslaan. Ik ben echt gezegend met jou in mijn leven. De beste beslissing die ik ooit heb genomen is om van je te houden. Je bent aardig en gul, en kunt me nog steeds aan het lachen maken, zelfs als ik boos of overstuur ben. Bedankt dat je zo’n geweldige vrouw bent.

90. Aan mijn mooie vrouw, ik weet dat het een lange dag is geweest. Als je vanavond je hoofd op onze zachte kussens legt en je ogen sluit, wil ik dat je aan mij denkt. Onthoud hoe gelukkig we zijn dat we elkaar hebben en de liefde die ons sterk houdt in moeilijke tijden.

91. Ik wilde alleen maar zeggen hoeveel ik van mijn beste vriend hou en hoe gelukkig ik ben om mijn leven te delen met iemand die zo speciaal is. Ik koester ons huwelijk en kijk altijd uit naar nieuwe avonturen die we samen zullen ontdekken. Ik ben zo dankbaar voor jou en alle manieren waarop je mijn leven elke dag beter maakt.

92. Mijn vrouw, ik kan je niet vertellen hoeveel je voor me betekent. Jouw liefde heeft me een leven gegeven waar ik nooit van gedroomd had. Je hebt me de wil gegeven om hard te werken en te slagen in het leven, en de drive om mijn dromen waar te maken. Je bent meer dan een « levenspartner », je bent ook mijn beste vriend. Ik hou van je met heel mijn hart.

93. Ik ben ervan overtuigd dat mijn vrouw de beste persoon op aarde is. Ze doet alles met zoveel liefde en vriendelijkheid en ik ben zo gelukkig dat ik haar heb. Ze staat al zolang ik me kan herinneren aan mijn zijde en ik ben dankbaar voor mijn leven, want zonder haar zou het niet compleet zijn.

94. Ik hou van je. Dat is zowel een feit als een understatement. Je inspireert me om de beste versie van mezelf te zijn en elke dag aan mijn doelen te werken. Zelfs na jaren huwelijk ben ik nog net zo verliefd op je als op de dag dat we elkaar ontmoetten. Ik zou geen enkel moment van onze tijd samen willen ruilen.

95. Als ik je in één woord zou kunnen beschrijven, zou het perfect zijn. Je bent mijn dagelijkse zonneschijn, een lichtstraal die mijn wereld opfleurt. Er is niemand anders in de wereld die me met zoveel vreugde vervult als jij. Jij bent de liefde van mijn leven en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met jou door te brengen! Ik hou van je, schatje.

96. Ik kan niet onder woorden brengen hoe geweldig je bent. Door jou voel ik me zo gelukkig en compleet. Ik kan me mijn leven zonder jou niet voorstellen. Bedankt dat je de persoon bent die me het gevoel geeft dat mijn leven zin heeft. Ik hou meer van je dan wat dan ook.

97. Lieve vrouw, je bent de beste. Ik zal altijd van je houden en bij je willen zijn. Je bent mijn beste vriend en leuk om bij te zijn, onnozel en oprecht. Ik ben zo dankbaar dat ik je gevonden heb. Je hebt me niet alleen gered van liefdesverdriet, maar ook mijn hart gestolen. Ik hou ervan je man te zijn.

98. Ik hou meer van je dan woorden kunnen zeggen. Ik ben zo gezegend dat ik iemand als jij heb gevonden. Je bent een engel uit de hemel. Je brengt altijd een glimlach op mijn gezicht en vreugde in mijn hart. Ik hou van je met heel mijn ziel.

99. Door jou krijg ik zin om te lachen, zelfs als ik niet wil lachen. Ik hou van de manier waarop je mijn hart doet overslaan, de manier waarop je lacht, de manier waarop je lacht, en vooral, de manier waarop je bent. Bedankt om jou te zijn.

100. Ik weet niet hoe of waarom ik zoveel geluk heb. Je bent de meest geweldige vrouw die ik ooit heb ontmoet. Er is niemand anders met wie ik liever mijn leven zou doorbrengen. Je bracht me in een warme en liefdevolle familie en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik wou dat ik je de wereld kon geven, maar in plaats daarvan kan ik je alleen maar overladen met al mijn liefde.

Je bent de beste vrouw die een man zich kan wensen, en ik ben zo gelukkig met jou. Van onze prachtige kinderen tot onze wilde avonturen, ik zou niet hetzelfde zijn zonder jou aan mijn zijde.

Hallo daar. Ik hoop dat je waarde hebt gekregen door de collectie van mijn vrouw is de beste citaten daarboven. Ik hoop ook dat uw vrouw houdt van wat u kiest om naar haar te verzenden. Vriendelijk laat uw opmerkingen vallen en deel ze met anderen. Dank u.